Advertentie

Acteurs van valse-vlag-operaties ontmaskerd..!


Een foto uit de beruchte verslaggeving van BBC-reporter die meldt dat WTC-gebouw no. 7 'nu ook is ingestort', terwijl het gebouw achter haar nog te zien is.. Zo'n 10 minuten ná haar verslaggeving, die kort ná haar intro werd onderbroken door een 'storing in de verbinding', bleek gebouw WTC#7 plotseling, kennelijk zonder enige aanleiding, in te storten.!
Een foto uit de beruchte verslaggeving van BBC-reporter Jane Standley, die meldt dat WTC-gebouw no. 7 ‘nu ook is ingestort’, terwijl het gebouw achter haar nog te zien is.. Zo’n 10 minuten ná haar verslaggeving, die kort ná haar intro werd onderbroken door een ‘storing in de verbinding’, bleek gebouw WTC#7 plotseling, kennelijk zonder enige aanleiding, in te storten.!

Vanzelfsprekend ben je alleen in staat, als ‘krachten-achter-de-schermen’, om je spel te spelen, als je ook de media in je macht hebt; hen dusdanig kan laten rapporteren, dat de valse-vlag-begoocheling wordt bekrachtigd als ‘waarheid’.. Kijk naar de aanslagen van 9/11 en zie hoe de valse informatie als waarheid werd gebracht, zélfs door een respectabel-geachte zender als de BBC. Kijk naar het verslag van BBC-reporter Jane Standley (HIER op YT), over het instorten van WTC-7, terwijl het gebouw nog fier overend stond..! Tja, je kunt ook door de mand vallen met je valse vlag operaties..!

En preciés daarover gaat het onderstaande artikel: hoe de leugenaars en bedriegers keihard ontmaskerd worden door de Waarheid..! Het enige wat je hoeft te doen als toeschouwer is te KIJKEN en NEUTRAAL te beoordelen wat je ziet. Met natuurlijk in je achterhoofd de gedachte en vooral de vraag, wie er voordeel heeft bij deze nieuwe ‘valse-vlag-operaties’.. Het is als élke detective die je leest of op Tv bekijkt: degene die het gedaan heeft, doet dit in 99% van de gevallen, vanuit een motief en zelden dus ‘zomaar’ even..!

patriotactacluHet grote verhaal achter alle ‘valse-vlag-operaties’ in de wereld, is de macht te ontfutselen van degenen die hem heeft. Of dit nou politieke macht is, of macht over de eigen burgervrijheid, maakt de daders niet uit.. Kijk naar de ongelooflijk snelle manier waarop in de VS de ‘Patriot Act’ tevoorschijn kwam, kant-en-klaar uit een kast, om de burgers van de VS te knechten in hun vrijheden, door JUIST TE VERTELLEN dat het in het belang van hun vrijheid was, dat ze vóór deze wet zouden stemmen.. Kun je het je voorstellen, de mate van bedrog en manipulatie..?

Voor elk spel zijn acteurs nodig, en voor elke marionettenvoorstelling heb je natuurlijk marionetten nodig.. Zonder dat we het weten, worden wij als wereldburgers té vaak als marionetten gebruikt, waarbij de marionettenspeler zorgt voor een indringend schouwspel-met-acteurs.. Deze acteurs spelen het spel, waardoor de marionetten blijven wat ze zijn: marionetten..! Tenzij..

Tenzij ze wakker worden en de acteurs bij naam benoemen: ACTEURS.. Tja, dan is het spel snel gespeeld en is de rolverdeling omgedraaid.. Het licht schijnt op de marionettenspeler, de aanstichter van zoveel fake-ellende die resulteert in nog meer, maar dan échte pijn, onderdrukking, manipulatie en uitbuiting..! Laten we opletten, nóg wakker-der worden en de marionettenspeler ont-maskeren..!

Het onderstaande artikel zou je vanuit die ontmaskering stevig kunnen doen ontwaken; laat het gewoon gebeuren en kijk vanaf nu eens anders naar die heftige gebeurtenissen, die alleen maar kunnen gebeuren met JOUW GOEDKEURING..! Wanneer je de illusie dóórprikt kom je achter de werkelijkheid, die we de illusionaire realiteit noemen en zul je wakker worden in de werkelijke werkelijkheid, waar plaats is voor Waarheid met een hoofdletter..!

X

* * *

 x

Is al die angst eigenlijk wel nodig..?

x

Acteurs van valse-vlag-operaties ontmaskerd..!

2015 © WantToKnow.nl (bron o.a. HIER

X

De hele wereld zo op haar hoede moeten zijn, voor het vieze spelletje dat gespeeld zou KUNNEN zijn. De geschiedenis toont aan, dat dit geen kletsverhaal is, maar een UITERST REËLE OPTIE..!
De hele wereld zo op haar hoede moeten zijn, voor het vieze spelletje dat gespeeld zou KUNNEN zijn. De geschiedenis toont aan, dat dit geen kletsverhaal is, maar een UITERST REËLE OPTIE..!

Een oud gezegde luidt: ‘Je kunt sommige mensen altijd voor de gek houden, de mensheid af en toe, maar je kunt niet alle mensen continue misleiden’. Mensen worden wereldwijd wakker en doorzien de spelletjes die hun regeringen, de bedrijven en financiële instellingen met hen spelen. Vroeger duurde het jaren duren voordat de gemiddelde persoon ontdekte dat een gebeurtenis ‘n valse-vlag-operatie en dus totaal geënsceneerd bleek te zijn.

Daarna duurde het enkele maanden voordat de schellen van de ogen vielen, toen weken en nu duurt het slechts enkele dagen of soms zelfs uren voordat het nieuws van een valse-vlag online wordt geëxposeerd.

Je kunt dus concluderen, dat we op de goede weg zijn en dat bijvoorbeeld iedereen die de Charlie Hebdo-aanslagen op Facebook heeft gevolgd, hierover kan meepraten.. Nog voor de terroristen de straat uit waren, was het grootste deel van het ‘valse-vlag-decor’ gevallen.. De politieman bijvoorbeeld, die zogenaamd door het hoofd werd geschoten en vervolgens GEEN ENKEL BLOEDSPOOR na liet, bleek dus perféct geacteerd te hebben (kijk nog eens naar het filmpje in dit artikel HIER. Een filmpje dat natuurlijk snel van het internet gehaald werd, maar dankzij oplettenden, door velen werd geback-upt..!) Kortom de valsheid van deze zinsbegoochelende situaties, worden onderkend en in het licht gezet..!

Toen de Canadese regering enkele jaren geleden probeerde om tijdens een vreedzaam protest met politie-provocateurs gewelddadige confrontaties uit te lokken, reageerden de alerte demonstranten direct. Ze confronteerden de undercover politieagenten en duwden ze terug achter de politie lijn. Een streep door de rekening van de agent provocateurs. Mensen werden vrij snel online van de situatie op de hoogte gebracht. Tegenwoordig gaat het nieuws nog sneller.

De Engelse valse-vlag-operaties: net zo heftig als elders..!
Toen agenten van de Engelse regering een paar jaar geleden bendeleden betaalden om in Londen branden te stichten, kwam het nieuws van de waarheid ongelooflijk snel. De tactiek werkte helemaal niet en het verhaal kon nog maar net de doofpot in.. Eén van de valse-vlag-operaties die weinig worden getoond, zijn de London-bombings die plaats vonden op 7 – 7 – 2007.

Umar Farouk Abdulmutallab, de vermeende 'ondergoed-bom-terrorist'..
De terrorist in beeld..! Of toch niet? Is dit de onschuldige Umar Farouk Abdulmutallab, de vermeende ‘ondergoed-bom-terrorist’.. Is hij er gewoon ingeluisd, zoals via de verklaring van advocaat Kurt Haskell blijkt, die achter de jongen stond bij het inchecken op Schiphol..! Als je oprecht kijkt, zie je hetzelfde scenario dat IEDERE valse-vlag-operatie afwerkt..!

Wist je dat er PRECIES op dezélfde metro-stations en op PRECIES hetzelfde tijdstip als de ‘werkelijke aanslagen’ oefeningen werden uitgevoerd, met ‘bomaanslagen-op-de-metro’.. En wist je dat de Britse geheime dienst, al jaren jonge moslims chanteert met uitzetting uit Groot Brittannië, wanneer ze niet bepaalde ‘klussen’ voor hen doen..? (HIER) Hoe simpel is het dan om een paar jonge jongens met rugzakken een route te laten lopen, hen onderweg te filmen en hen later aan te wijzen als de daders van explosies die plaatsvonden op hun opgegeven ‘route’..!

Let ook op het commentaar van de ongelovige BBC-reporter, die aan de man-in-kwestie, oud-Scotland Yard-medewerker ‘Peter Power’ vraagt: “Let me get this straight: you were actually TODAY working on an excercise, that envisioned this exact scenario.”(kijk voor achtergrondverhaal over deze Peter Power HIER)

Vanzelfsprekend is het scenario bij de Boston Bombing ook zo geweest, en zijn de 2 Tjetjeense broers, de dupe van een dergelijke aanpak geweest. En last-but-not-least in dit verband, lees het verhaal van een jonge man, die als dader wordt opgevoerd, in het kader van de ondergoed-bommer, op de kerstvlucht van Amsterdam naar Detroit in 2010. (HIER)

En natuurlijk is daar de ‘moeder-van-alle-valse-vlag-fake-oefeningen’.. De oefening die bedoeld was om de Noord-Amerikaanse luchtverdediging weg te houden van de verdediging van de doelen van de 9/11-valse-vlag-operatie.. Sterker nog: er waren maar liefst 2 oefeningen aan de gang, PRECIES op het moment dat de aanslagen plaatsvonden..! (HIER)

Het is natuurlijk ook duidelijk WAAROM deze oefeningen worden gehouden, PARALLEL aan de werkelijke gebeurtenis, de werkelijke valse-vlag-operatie.. Er is dan ALTIJD een ALIBI voor de aanwezigheid van bommen, mensen, militairen, explosieven, documenten en wat dies meer zij, wanneer de operatie wordt ontdekt..!
Bovendien zijn de daders in staat, onder het voorwendsel van deze oefening, ALLE materiaal aan- of afvoeren dat nodig is om de werkelijke aanslag(en) uit te voeren..!! Via officiële vergunningen en/of ontheffingen..
X

X

De VS, de moeder van alle ‘valse-vlag-operaties’
In de Verenigde Staten hebben we de valse-vlag-operaties zoals Sandy Hook, de schietpartij in het theater van Colorado, de bombardementen tijdens de Boston Marathon, de onthoofding van James Foley enz., enz., enz., Deze zijn inmiddels allemaal zo grondig belicht, dat het we iemand ontmoeten, die nog steeds niet op de hoogte is van deze valse-vlag-operaties. En vervolgens spreekt over mensen die in allerlei ‘complotten’ geloven..!

valse vlag operaties

x
De kenmerken van valse-vlag-operaties: eenvoudig te herkennen!

1) er is meestal ’toevallig’ ook een ‘oefening’ gaande (kijk naar de voorbeelden en illustratie hierboven!)

2) de families en slachtoffers zijn altijd blij en glimlachen, totdat ze in beeld komen om hun verhaal te doen, zonder dat er tranen vloeien.. Kijk naar het afschuwelijk slechte acteerwerk van ene ‘Robby Parker’, de zogenaamde vader van één van de vermoordde kinderen in het ‘drama’ van Sandy Hook.. Robby Parker was ‘even vergeten’ dat hij acteur was en zich in zijn rol diende te houden, van de vader, die zojuist zijn ‘dochtertje Emily’ had verloren bij de ‘moord op de schoolkinderen van Sandy Hook (HIER)

3) de verhalen kloppen nooit echt helemaal; feitelijk rammelt het aan alle kanten, mits je maar luistert..!

4) en dan zijn de slachtoffers, de nabestaanden ineens ‘Newtown sterk’, ‘Boston sterk’en ‘blijven ze sterk’. Ze zijn allemaal zo sterk en moedig en gelukkig en ze willen alleen maar ‘doorgaan’… Vroeger zou de media de rouwende familie volgen en de begrafenissen verslaan, er zouden tranen vloeien en gejammer zijn, maar niet bij deze gezinnen. We zien geen echt verdriet, geen begrafenis. Ze glimlachen, ze lachen hardop en meestal willen ze gewoon snel verdergaan met hun leven. Robby Parker is geprezen om zijn slechte acteerwerk..!

Crisis-Actors-James-and-Katie-Foley-photo
Tja, de ene keer heet ze Alex Israel (!) in de Sandy Hook-zaak, om de volgende keer in beeld te verschijnen als de zuster van James Foley, de man die door de acteurs van ISIS onthoofd zou zijn..! Of hoe een karakteristieke grimlach je verraadt..!

Een goed voorbeeld hiervan is het televisieverslag op CNN van de Boston-marathon-aanslag:
1) Steve Murphy is oud-voorzitter van de gemeenteraad van Boston en verklaart: “De stad Boston is verder gegaan. ‘Boston Strong’ is meer dan alleen een slagzin”. Vervolgens ratelt hij: “De Boston Red Sox hebben het honkbal-kampioenschap gewonnen…”.
2) Het ‘slachtoffer’ Rebekah Gregory heeft zogenaamd een been verloren in het valse-vlag evenement en laat weten “…Ik sta steviger in het leven dan ooit …”.
3) CNN-analist” Mel Robbins zegt “de slachtoffers hebben kracht laten zien, de families hebben zich sterk gehouden en het systeem van justitie heeft zich krachtig gehouden…”.

De bizarre Carlos Arredondo duikt op als.. crisisacteur..
De statements gaan er niet over dat niemand tijdens deze aanvallen niet of nauwelijks gewond is geraakt. Er zijn bommen afgegaan en ze hebben schade en trauma’s veroorzaakt. Maar de ‘slachtoffers’ die door de MSM, de Main-Stream-Media worden geïnterviewd zijn gewoon geen echte slachtoffers. Zelfs de reddingwerkers zijn niet echt. Zie het verhaal over Carlos Arredondo hieronder. Het gebruik van oefeningen en acteurs bij deze evenementen is zo brutaal dat je ze er nu snel uit kunt pikken.

Op de websites Before It’s News en Liberty Crier is uitgebreid aandacht aan deze acteurs besteed. De bewijzen zijn evident. Dus het is gewoon allemaal show om mensen vooral BANG te maken, terwijl er niets is om bang voor te zijn. Kijk eens naar dit filmpje over de ontmaskering van ene Carlos Arredondo..
x

Het is een continue proces van mensen die foto’s van deze crisis-acteurs posten, op alle social media, met hun online-CV en al. Hierdoor is feitelijk de wereld minder angstaanjagend geworden; maar dan is het wel zaak, die acteurs ook als acteurs te gaan zien.. Alle terreur, die is bedoeld om ons in een hectische emotionele toestand te houden, heeft eigenlijk het tegenovergestelde effect gehad. Want eigenlijk heeft het bij veel mensen voor drastische wijzigingen van de prioriteiten en manier van leven gezorgd. Dus in plaats van bang te zijn, werden ze aangemoedigd veranderingen in hun leven en hun manier van nieuws-kijken aan te brengen.

Boston bombing actors
x
Bedrijven die crisis-acteurs leveren: GOEDE BUSINESS!
Het is ook niet moeilijk de bedrjiven te localiseren die voor de overheid de crisis-acteurs werven. Kijk bijvoorbeeld eens op deze site, waar je je gewoon op kunt geven, alsof je het arbeidsbureau of uitzendbureau binnen stapt.. Het bedrijf heet IFF-Data.com en is er één van velen. Daarnaast zijn er professionele acteursstudio’s, die soldaten trainen voor traumatische gebeurtenissen.. We schreven hier al eens eerder over. Hieronder het filmpje met de reportage van CNN over deze crisis-acteur-studio’s, waarbij mensen met een geamputeerd been en/of arm meespelen in een realistisch ‘spel’ om soldaten te leren omgaan met dit soort traumatische gebeurtenissen.

 

Nog een paar voorbeelden van deze ‘acteurs-in-actie’..?
Je krijgt 2 stukjes filmpjes te zien, één uit 2001 van vlak ná de 9/11-aanslag en één uit 2013 van ene meneer Nick Pugh, waarbij je mag zeggen wat je ziet..!

x
Terwijl dit soort openbaringen verder gaan beginnen de mensen meer en meer te zien dat de wereld niet een grote enge plek is. Het is een kleine groep meedogenloze mensen, die de gewelddadige daden uitvoert, in een poging ons te controleren en te manipuleren. Onze angst neemt af en onze intelligentie neemt toe. Ook ons vermogen om met prachtige daden van menslievendheid daadwerkelijk het verschil te maken. Laten we lachen ajb om deze amateuristische manier van bangmakerij, of spreekt het internationale gilde van bangmakers jou wellicht WEL aan..??
ISIS bangmakerij

Nu we weten dat het geen heen land, of bevolking, of ras van mensen is dat een bedreiging vormt, beseffen we dat het slechts een kleine dominante groep is die wereldwijd angst, ellende en oorlog probeert te creëren. De hele zaak begint uiteen te vallen. Mensen kunnen echt heldhaftige dingen doen nu we de waarheid weten. Mensen voelen zich meer verbonden, meer mededogend naar elkaar. Ze geloven de leugens niet meer. Eindeloze oorlogen zijn geen oplossing. Mensen vinden manieren om bij te dragen en het oude paradigma van onwetendheid en angst achter zich te laten.

Fear and give your powerMensen vinden manieren om hun sociale verantwoordelijkheid te tonen. Ze willen de mensheid helpen, nemen ontslag om nieuwe levenspaden te zoeken. Ze pakken zaken aan die hen aan het hart gaan, zonder angst en kiezen voor een leven dat impact heeft. Ze vinden oplossingen op technologisch, financieel, gezondheid en sociaal gebied en voeren hun plannen succesvol uit.

Ze voelen bekrachtiging, weten dat één persoon het verschil kan maken en dat het verschil immens kan zijn. Angst hoort bij het oude paradigma, mensen kiezen nu voor naastenliefde en zorg voor elkaar, door bevredigend werk.

Mensen beweren nu ook gelukkiger te zijn dan ze ooit zijn geweest. Ze hebben een ongelooflijk bevredigend leven en zeggen dat ze hun hart eerder hadden moeten volgen. Zij doen wat ze willen, ze produceren, ze bereiken nieuwe hoogten en nieuwe mogelijkheden; omdat ze hun ogen hebben open gedaan en hun angsten vaarwel hebben gezegd.

x

sandy-hoook-actors

* * *


16 gedachten over “Acteurs van valse-vlag-operaties ontmaskerd..!

 1. Het is eigenlijk te gek voor woorden want naar ik aanneem zijn er nu toch al genoeg bewijzen dat en wie dit soort operaties opzetten en uitvoeren en ook wat de bedoeling ervan is.
  Het frappante is dat zij die dit in hun eigen belang laten uitvoeren alles voor elkaar krijgen omdat zij over de machtsmiddelen beschikken zoals geld en legers en overheden in hun macht hebben.
  Daarom ben ik benieuwd wat er gaat gebeuren als de Bricks wat nu al 40%van de kapitaalmarkt heeft over genomen een overheersende munt wordt en daardoor de dollar steeds minder waard wordt.
  Waarom blijft heel de wereld accepteren dat die 2% elite alsmaar ellende blijft veroorzaken?

  1. zolang de mens blijft geloven in geld (slavernij) en zich hiermee blijft conformeren,zal er niets veranderen.
   ik vind het een wijs gegeven dat ieder mens de kennis moet bezitten dan wel geleerd moet krijgen,dat de kunde om zichzelf in primaire (over)levensbehoefte te voorzien,prioriteit heeft.
   maar zo secundair en gemak/zelfzuchtig als de mens zich heeft laten conditioneren door een handvol zieke/kwade zielen,over de eeuwen heen,is van de bespottelijke.

   kicking the can down the street en boiling the frog is op ons van toepassing.
   na jarenlange research is mijn conclusie,(boycot) OFF-GRID. de gemiddelde is niet in staat om vuur te maken met de middelen die holbewoner had en daar wel in slaagde.
   leer te overleven,want daar gaat het leven tenslotte over,over het leven…..overleven.
   fight for freedom.

 2. Putin heeft in zijn toespraak tijdens de herdenking van de bevrijding een mooie uitspraak gedaan zo wil hij de macht van de enkele grootmachten beperken en aan een echt veilige wereld werken.
  Deze uitspraak is denk ik in ieders belang behalve dan van hen die snode plannen hebben en wereldheerschappij na streven.

 3. Zeer overtuigend bewijs en grappig zelfs dat bordje met de tekst erop SEND MONEY bij degene die zijn benen zogenaamd is verloren, ja natuurlijk en ook bij Sandy Hook werd er massaal om geld gevraagd.

  In de meeste gevallen is het Follow the Money, hier is het ook nog eens send me the money !
  Dit alleen al is een creepy gedachte en kan me niet eens voorstellen dat je daar aan denkt als je dit in het echt zou gebeuren.

 4. Om ontmaskering te voorkomen is er een informatie offensief ingezet die moet werken als een DDoS aanval op onze menselijke geest via de media, omdat alle data eerst geanalyseerd moet worden. Het doel is het voorkomen van rust waarin het grote plaatje gezien kan worden.

 5. Er zou een ‘nieuw’ ‘mensenrecht’ moeten komen, n.l. ‘Het Recht om je niet te laten Belazeren’. Het wordt n.l. steeds erger, het ‘belazeren’ van de ‘publieke opinie’ zonder dat dit repercussie heeft. Daar kwam ik pas achter toen ik als gevolg van een faillisement tijd en gelegenheid had om 6 kranten per dag te lezen en ook nog in staat was, dankzij google om enige research te doen. Daarom;opgepast, men doet er alles aan om de schijn van een ‘democratische rechtsstaat’ op te houden maar in wezen zijn we een ‘bananen republiek’ met als kern een ambtenaren dictatuur!

  1. appie.
   De acteurs hierboven besodemieteren de zaak en houden heel de wereld voor de gek (ik ben geen jurist maar is dat niet strafbaar?)
   De volgende vraag zou dan zijn wie gaat ze dan bestraffen als het van overheden zelf komt of lieden die de overheid in hun macht hebben?

  2. Vanuit politiek Den Haag kunnen we alleen nog crises -de hobby van de elite!- en vooral veel leugens verwachten. Liegen is namelijk niet strafbaar. Altijd handig!

   Hier enkele 180 graden leugens die er ingaan als koek. Want ook iedereen die wel eens een keer een beetje gelogen heeft onderkent lang niet altijd de 180 graden leugens van de organisatiecriminelen die zich onze “volksvertegenwoordigers” durven noemen:

   “De economie trekt weer aan” (de economie is kapot gegraaid en oktober 1929 ligt opnieuw vóór ons)
   “De huizenprijzen stijgen weer” (waar de makelaar eerst personeel had staan nu de muizevallen)
   “We moeten de Grieken helpen” (we gaan de institutionele beleggers helpen)
   “De nederlandse kinderen zijn de gelukkigste op aarde” (er is niets in de wereld waardoor mensen een constant gevoel van geluk kunnen krijgen)
   “We brengen veiligheid en democratie” (we schieten hele woonwijken plat en dan komt de vluchtelingenstroom pas lekker op gang)
   “We moeten onze vrienden van de NATO helpen” (op Volkel liggen kernwapens van die vrienden waar we niets over te zeggen hebben)
   ……ad infinitum.

  3. Johan.
   De top van politie zegt dat de criminaliteit daalt terwijl de burgemeesters in Brabant en andere provincies vragen om hulp omdat criminelen daar de boel dreigen over te nemen en van de Steur vind het ook niet nodig om maatregelen te nemen want de cijfers wijzen de goede richting op.(dit zou ook wel weer eens een list kunnen zijn om mensen bang te maken).
   De cijfers die van het CPB en CBS komen staan ver buiten de werkelijkheid dus die moeten we met een korreltje zout nemen net zoals de overheid dat ook zou moeten doen maar dat past niet in hun plannen.
   Als ik ervan uit ga dat West Europa hard op weg is om een slagveld te worden lijkt het mij de bedoeling om politie te gaan vervangen door militairen.
   Dit vermoed ik omdat veel landen die nu Pro Amerikaans zijn Rusland insluiten neem als voorbeeld maar voormalig Yugoslavie en zo zijn er meer landen waar de Amerikanen oorlog hebben gevoerd en nu dus pro Amerikaans zijn en direct tegen Rusland liggen en wat is dan mooier dan bij de west Europese vriendjes een uitvals basis te creeren van waaruit ze direct Rusland kunnen aanvallen.
   Misschien dat u nu denkt wat een onzin maar let ook eens op de defensie uitgaven die gaan met miljarden tegelijk omhoog en dat doen ze niet voor de lol.

  4. Aanvullend:van de week zei een burgemeester dat vooral Motor bendes en woonwagenkamp bewoners zich steeds minder van de politie aantrekken en de regels overtreden.
   Als ik dan logisch redeneer en naga uit welke personen de politie hoofdzakelijk bestaat dat zijn vaak jonge mensen die net uit de luiers zijn en het eerste wat ze geleerd hebben is vooral boetes uit te schrijven aan hardwerkende mensen.
   Als het aankomt op echt politie werk dan sch..ten ze alle kleuren van de regenboog de paar goede niet te na gesproken.
   De twee groeperingen die dus beschuldigd worden van regels aan hun laars lappen zijn daardoor een bedreiging voor de overheid net zoals voetbal oerligans (u heeft de beelden allemaal kunnen zien hoe de politie met getrokken wapens in het nauw kwam).
   Daarom denk ik dat dit gevaar eerst aangepakt zal gaan worden door inzet van ME en/of militairen.

 6. Beetje jammer dat ook niet even het MH 17 project genoemd is.
  Kiev schiet hem uit de lucht en de Russen moesten de schuld krijgen.
  Ow ja, een oorlog is Obama welkom, kan de wapenindustrie leuk verdienen en kan er ook nog aan de wederopbouw van €uropa grof verdient worden…

 7. Dit zijn allemaal hoaxes,zonder doden,met crisis acteurs:9/11 hoax-moonlanding hoax-columbine shooting hoax-boston marathon hoax-(niet schrikken)maar de oslo bombing en norway utoya shooting waren ook hoaxes-mh17 hoax-mh370 hoax-nos hoax-etc….ik raad iedereen aan om eens te kijken op you tube/google…b.v:9/11 hoax–zonder 3000 doden,zonder vliegtuigen,zonder springende mensen,zonder mensen uit het raam hangend twin towers,allemaal CGI-computer graphic images..zeer veel mensen,ook truthers begrijpen/geloven dat nog steeds niet…maar het is zo,de twin towers waren leeg.

  1. oh jah joh knurft, denk juh dat, ga dat de nabestaanden eens uitleggen, ik neem aan dat je zelf een cgi computer poppetje bent? En die bloeddorstige baal afgod van de El achter de schermen, die neemt energetisch genoegen met cgi spelletjes als nep bloed offer denk juh?

 8. Bommenlegger Boston krijgt doodstraf

  Niet helemaal zonder doden want er moet voorkomen worden dat de waarheid ooit eens naar buiten zou kunnen komen en daarom geld er hier, doden spreken niet !

  Sorry maar ik heb hier echt buikpijn van.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.