Advertentie

De zwendel van de ‘opwarming van de Aarde’..


De grafiek die de zonnestraling toont, die op Aarde gemeten wordt. Let op het paarse vlak, dat naar rechtsonder afloopt. Dit vlak toont het negatieve verschil met het gemiddelde aan.. Een bewijs voor dat we een stevig-koude periode tegemoet gaan.. Dat is nog eens wat anders dan ‘Global Warming’..!!

x

x

De zwendel van de ‘opwarming van de Aarde’..

2018 © WantToKnow.nl/be

x

De film, ‘The  Great Global Warming Swindle’, of in goed Nederlands ‘De grote Global-Warming-zwendel’..,  veroorzaakte op 8 maart 2007 nogal wat controverse in het Verenigd Koninkrijk toen deze film in première ging op de Britse Tv-zender ‘Channel 4’. Het is een documentaire van de Britse televisieproducent Martin Durkin, die pleit tegen de vrijwel onbetwiste idee, dat de opwarming van de aarde door de mens is veroorzaakt. In een verklaring van de makers van deze film, wordt gesteld, dat de wetenschappelijke theorie van de antropogene opwarming van de aarde heel goed ‘de grootste zwendel van de moderne tijd zou kunnen zijn. Volgens Martin Durkin is de belangrijkste oorzaak van de klimaatverandering niet de menselijke activiteitén, maar veranderingen in de straling van onze zon.

Volgens sommigen is deze ‘The Great Global Warming Swindle’ de definitieve reactie op Al Gore’s ‘An Inconvenient Truth’. Met behulp van een uitgebreide reeks van bewijzen laat de documentaire zien, dat de opwarming in de afgelopen 300 jaar een natuurlijk herstel vanuit de ‘kleine ijstijd’ betekent. Deze vond plaats in de late middeleeuwen en is op simpele temperatuurskaarten te zien. (zie illustratie hieronder!) We geven je hier de mogelijkheid, deze film in z’n geheel te bekijken.

Volgens het Tv-programma hebben mensen wel een effect op het klimaat, maar dat is oneindig klein in vergelijking met de enorme natuurkrachten die de temperaturen voortdurend doen stijgen op deze manier. Het verhaal van de smeltende gletsjers en de stijgende zeespiegel wordt ontkracht in ‘The Great Global Warming Swindle’ en deze documentaire onthult, wat wel eens het donkerste hoofdstuk in de geschiedenis van de mensheid zou kunnen blijken te zijn. Zwendel en manipulatie van de publieke opinie.

Volgens een groep vooraanstaande wetenschappers, bijeengebracht door de documentairemaker Martin Durkin, is alles wat je ooit over de opwarming van de aarde is verteld, waarschijnlijk onwaar. Net zoals we ervan uitgaan dat klimaatverandering een door de mens veroorzaakt fenomeen is, zo maakt Durkins’ documentaire,  de hele idee van de opwarming van de aarde. “De opwarming van de aarde is een verhaal van enorme politieke betekenis geworden; milieuactivisten die paniektactieken gebruiken om hun zaak te bevorderen; wetenschappers die geloofwaardigheid toevoegen om miljarden dollars aan onderzoeksgeld veilig te stellen; politici na voorpaginanieuws en een media die graag meespelen. Niemand durft zich ertegen uit te spreken vanwege het risico om impopulair te zijn, geld te verliezen en carrières in gevaar te brengen”.

De film sluit naadloos aan bij de petitie van 30.000 wetenschappers..!!
Eerder lieten we je hier op de site kennismaken met zg. ‘Global Warming Petition Project’, waarvan je de afbeelding hierboven ziet. We hoeven dit niet helemaal weer te herhalen, maar de essentie van dit verhaal, waarover je HIER in een artikel kunt lezen, is dat er ruim 31.000 Amerikaanse wetenschappers zijn, waarvan ruim 9000 gepromoveerden en 2 Nobelprijswinnaars, die HETZELFDE verhaal vertellen.

 1. Er is niet wetenschappelijk bewezen DAT er sprake is van global warming..!! De opwarming van de Aarde is een AANNAME..!
 2. En als er dan al sprake is van deze opwarming, dan is op geen enkele manier BEWEZEN, dat deze afkomstig/veroorzaakt is door de mens

De volledige petitie luidt als volgt:

‘Er is GEEN ENKEL overtuigend, wetenschappelijk bewijs, dat de menselijke uitstoot van CO2, kooldioxide, methaan, of elk ander broeikasgas, de oorzaak is, of in de nabije toekomst zal zijn, van catastrofale opwarming van de Aardse atmosfeer en de verstoring van het Aardse klimaat. Sterker nog: er is SUBSTANTIEEL BEWIJS dat er juist VEEL VOORDELIGE EFFECTEN ZIJN, van de stijging van CO2 in de atmosfeer, voor de flora en fauna op Aarde.’

Meer weten over dit verhaal; klik HIER en kijk op de site van dit Petitie Project..

De film sluit naadloos aan bij het verhaal van Marijn Poels..
Marijn Poels is een Nederlands onafhankelijk film- en documentairemaker. Van zijn hand is de klimaatfim/docu ‘ The Uncertainty Has Settled ‘ uit 2017. In deze film stelt ook Marijn Poels dat klimaatverandering en de huidige energiepolitiek ernstig ter discussie dient te staan. Poels vindt dat het klimaatdebat religieuze vormen aanneemt waardoor de nuance vaak ontbreekt. De opvolger van ‘The Uncertainty Has Settled’ heet ‘Paradogma’ en werd afgelopen 19 september 2018 in Berlijn uitgebracht.

Marijn Poels is geschrokken van de publieke opinie rondom ‘de opwarming van de Aarde’… Mensen die vandaag de dag in dit kader belangrijke thema’s ter discussie durven te stellen, worden vaak het zwijgen opgelegd of bestempeld als verdacht en gevaarlijk. Het verhaal gaat dieper, zo vind Marijn; waar ooit democratieën de debatmaatschappij waardeerden en aanmoedigden, scheidt de maatschappij zich met scherpe scheidslijnen tussen links, rechts, goed en kwaad. Dat is wat de Nederlandse documentairemaker Marijn Poels ervaart in deze nieuwe docu: PARADOGMA.

Vragen die in de film aan de orde komen: ‘Wat is een wurgend debat?’, ‘Hoe liberaal is het Westen?’ en ‘Moeten we andere perspectieven negeren of omarmen?’ Een kritische, tot nadenken stemmende reis door eeuwenoude stammenconflicten, in een nieuw tijdperk waarin wereldbeelden botsen en de vrijheid van meningsuiting verkruimelt onder druk om zich te conformeren. De krachten achter de schermen hebben kennelijk een nieuw ‘speeltje’ om de wereldbevolking te splijten in welles/nietes..!

11 gedachten over “De zwendel van de ‘opwarming van de Aarde’..

 1. Grappig toch dat er inderdaad mensen furieus worden en op je beginnen te hakken als je zegt niet het ‘co2 probleem’ te geloven en plotseling ben je dan rechts of ben je een verspillingsvarken. In de laatste twee gevallen is er sprake van een pleonasme maar buiten dat is er zeker sprake van een kwalijk soort eco-fascisme wat een nieuw soort vijand schept tegen mensen die alleen al anders denken. En dan te bedenken dat de vader van deze tak van eco-fascisme niemand minder is dan de wel zeeeer twijfelachtige en zeker tot het koor der NWO vrienden behorende, Al Gore waarvan al jaren duidelijk is dat hij argumentatie of uit de linker, of uit de rechter duim gezogen heeft maar zeker onderdeel is van een doctrine die bij de conformistische hipsters lekker hardnekkig blijft hangen. Doel van dit alles is natuurlijk naast macht weer het geld want iedereen produceert co2 na iedere ademteug stikstof/koolzuur/zuurstof, dus belastbaar. Mensen gaan elkaar represeren als politieagenten en klaar ben je als nwo liefhebber!

  1. Flink wat meer bewustzijn van onze Eco-voetafdruk kan geen kwaad en alles wat we nu besparen dan is er nog iets voor nakomelingen, is dat nou echt zo erg?
   We hebben straks in 100 jaar de olie die in 14 miljard jaar is ontstaan er doorgejaagd.
   In de westerse wereld kon men zijn gang gaan, nu willen India en China ook mee met onze luxe, laat ons dan het goede voorbeeld geven en ietsje minder doen.
   Ook al heb je gelijk en heeft Al Gore het fout, dan hebben we toch mooi iets bespaard?
   Of is je leven niets waard zonder alle luxe?

  2. Niet zo angstig Frede.. Het gaat om veel flauwekul EN er is heel veel ruimte tot besparen. Maar die olie had al lang afgeschaft kunnen zijn. Nieuwe vrije-energie-uitvindingen zijn als ‘staatsgevaarlijk’ geconfisceerd door de Deep State. Zo simpel is het.
   Energie, energie? ALLES IS energie.. Dus waar gaat het over..? Zon, wind, getijden, kernfusie, waterstof, aardwarmte etc. etc. Weet je dat een stuk grond ter grootte van NL in de Sahara bijna niet terug te zien is op de kaart. Wanneer je dit stuk HELEMAAL vol zet met zonnepanelen, kunnen we HEEL EUROPA van stroom voorzien.
   Elke dag komt er zoveel zon naar de Aarde, dat als we die (zouden kunnen) opvangen, we voor EEN HEEL JAAR energie van de AARDE zouden kunnen voorzien..?
   Energie in overvloed, maar de prijs van olie is zó laag gebleven, dat alle andere zaken/alternatieven (nog) niet rendabel waren. Het ONAFHANKELIJKHEIDS-aspect werd niet meegerekend, door de heren visionairs in Den Haag.. Getijdencentrale op eb-en-vloed-beweging.. Waar staat het proefmodel uit de jaren 1960? er staat er een in Frankrijk.. Easy piecy.. https://nl.wikipedia.org/wiki/Waterkrachtcentrale_Rance

   Dus er is geen gebrek aan olie, geen gebrek aan energie. Maar een sluw-smerig schaarste-‘spelletje’ door de filthy rich. Waar de hele goegemeente al decennia in trapt. Als makke schaapjes achter de oliepatsers aan..

   En ondertussen..?? Manipulatie op grote schaal. Schaarste blijven creëren.
   Kijk naar de ‘moord’ op Tesla, die energie gratis -via zijn torens- uit de kosmos kon halen. “Gratis” zeiden de bankiers, die later zijn patenten als onderpand ronselden.. “Gratis..? Waarom gratis, als we de mensen er ook voor kunnen laten betalen?” De rest is historie, het spel monopoly werd uitgevonden, een groot succes en schaarste stond en staat (geld vooral!!) aan de basis van de wereldwijde ellende.

   En onder die ellende ligt het ANGSTPLAATJE van deze tekorten. Mensen geloven het en gaan schrapen, elkaar misgunnen, hamsteren etc. etc. Het spelletje is ZO doorzichtig, dat we het vaak zelf niet meer zien. Maar toch zijn WIJ HET WAAR WE OP WACHTEN..
   Focus op dat wat je wilt en niet op dat wat je NIET (meer) WILT..

 2. Voor een goed begrip is m.i. nuttig terug te gaan naar het verleden voor de start van deze zwendel. Een start die m.i. begint met de Club van Rome :
  “WAKE UP FROM YOUR SLUMBER
  Alexander King, founder of the Club of Rome and Bertrand Schneider, secretary of the Club of Rome
  published by Tom Sullivan on Sat, 2010-12-18 22:15
  “In searching for a new enemy to unite us, we came up with the idea that pollution, the threat of global warming, water shortages, famine and the like would fit the bill … All these dangers are caused by human intervention and it is only through changed attitudes and behaviour that they can be overcome. The real enemy, then, is humanity itself.”(=einde citaat). De voormelde website is echter niet meer beschikbaar. Uit deze tekst van de Club van Rome kan dan ook afgeleid worden dat het uiteindelijke doel de aanpak is van de echte vijand= de mensheid. Het doel van deze strijd is dan ook de NWO dictatuur. Dit blijkt ook duidelijk uit Agenda 21. Het klimaat & milieu is dan ook één der wapens die wordt ingezet. Deze zwendel is imo dan ook geen doel op zich zelf, maar een louter middel. Als morgen de “afkoeling” van de aarde nuttiger is, dan wordt er gewoon omgeschakeld. Het doel heiligt de middelen.

  1. robvdz,
   Het meest gegeven antwoord op die onzin ( door mij gegeven ) is “dan moet je direkt opstappen van deze wereld”. Want over het algemeen zijn de klagers het er wel over eens dat zij niet overtollig zijn maar andere wel! Als je een dergelijke visie geloofd moet je daar ook de consequenties van nemen .

 3. Beste Frede,
  Wist je dat recentelijk is bekend gemaakt dat in Australië, niet ver van Coober Pedy waar de meeste opalen worden gevonden, een olie voorraad is gevonden van de grootte van naar schatting 700 miljard vaten olie! Meer dan de voorraad van irak, Iran, Lybië en Venezuela bij elkaar!
  En zelf geloof ik dat de Aarde olie ‘bijmaakt’ door Aetherkracht transmutatie maar dat is een verhaal met uitleg. Alles in alles denk ik dat verspilling een vloek is in het gezicht van de schepper zelf. Er is zoveel beter te doen met de Aardse bronnen dan verspillen, bijv. door er oorlogen mee te voeden dat het tijd wordt die grondstoffen uit de poten te trekken van zij die er een zooitje van maken en ons willen doen geloven dat wij de grote klungels zijn… Guido heeft wat dat betreft gelijk.

 4. Weer loop je tegen dezelfde dillemma’s aan van gelijke orde waaraan meerdere onderwerpen binnen het perceptie-beheer vallen. Of dit nu vaccinaties, Newtoniaanse wetten, de z.g.n. noodzaak van een ‘onontbeerlijke’ overheid, het belang van de NATO, de leugens rond 9-11, de gemantraïseerde 6 miljoen, de z.g.n. economische crisis (wat een geënsceneerde bestuurscrisis is), de woningnood/tekort(wat een gecreëerde schaarste is om de prijzen hoog te houden), het ophouden van de illusie dat we in een vrij en democratisch land leven en de onontkoombaarheid van een EU wat voortkwam uit een Nazi agenda en zo kan ik nog wel even doorgaan.
  Het is wat de massa wil geloven en omdat men niet verder WIL kijken en vinden wat iedere ander ook vindt, blijven we hangen in een matrix van achterlijkheid en egoïsme.
  Ik wil absoluut niet de profeet uithangen maar wanneer ik mijn voelsprieten serieus neem, neem ik waar dat er zich een splitsing in de samenleving aan het uitkristalliseren is. En niet alleen in dit land.
  Een splitsing tussen zij die ‘want to know’ en zij die niet willen weten en volgen.
  Laat dit nu een teken des tijds zijn! Er zit ‘iets’ aan te komen, dat wordt dan wél door een heleboel mensen waargenomen alleen weten nòg weinigen wat.
  Maar wanneer ik de gemoederen aftast zou het kunnen zijn dat er zich onzichtbaar een groep mensen aan het afscheiden is, zonder hierover contact met elkaar te hebben die bepaald hebben zich niet te laten chippen, niet meedoen met de vaccinatie onzin, niet alles in hun mond steken waarvan gezegd wordt dat het goedgekeurd is door de EU, en wars zijn van iedere machinatie wat op den duur zal leiden tot robotisering en KI, en al helemaal niet meer meedoen aan welke klote oorlog dan ook. Misschien vanuit religieuze of spirituele beginselen, misschien vanuit tijdsbewuste inzichten of een combi.
  Dàt is naar mijn idee de directe invloed van de Christusenergie zo mooi omschreven door o.a. Rudolf Steiner en tijdgenoten zoals Victor Schauberger en Josef Rulof.
  De tijd waarin de bokken van de schapen gescheiden zullen worden komt duidelijker in zicht dan ooit tevoren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.