Advertentie

Ontwaken uit de lockdown…


x

‘Ontwaken uit de lockdown…’

2021 © Ian Graham | deze versie WantToKnow.nl/be

x
We schreven de afgelopen 13 jaar regelmatig over de doorgevingen/channelingen van ‘White Bull’ die via Ian Graham. Ian woont al meer dan 25 jaar in Nederland en geeft privé- en groepssessies, in samenwerking met, en als channel voor ‘White Bull’. Tijdens een meditatiesessie in 1983 kreeg de destijds 29-jarige Engelse Healer (en medium) Ian Graham voor het eerst contact met deze/zijn spirituele gids White Bull. Vanaf dat moment hebben ze samen vele healing-sessies verzorgd en over alle mogelijke levensvragen readings gegeven aan groepen in West-Europa en de Verenigde Staten. Ian woont in Nederland en zijn goede vriending Petra Maartense werkt regelmatig met Ian en bevraagt White Bull dan, met vaak maatschappelijk relevante onderwerpen.

Petra Maartense

Deze boodschappen zijn sterk bekrachtigend, vooral door de krachtige liefdevolle energie die mensen bijna automatisch verlost van hun ballast. White Bull spreekt tot je hart, je wordt meegenomen naar en aangesproken op, een dieper level in jezelf. “Jullie spreken graag over ‘de andere wereld’ alsof wij ‘Spirits’ ver weg en onbereikbaar zijn, maar wij zijn hier, waar jullie ook zijn. Er is geen onderscheid. Er is Eenheid.”

Petra Maartense over haar observatie van de verbinding van White Bull met Ian: “Toen ik voor het eerst kennis maakte met Ian Graham en de door hem gechannelde White Bull, was ik verbaasd dat Ian een ‘instrument’ werd genoemd. Dat klonk me toch enigszins denigrerend in de oren.” En in een interview dat ze met Ian had, vroeg Petra hoe dat voor Ian voelde. “O, ik ben daaraan gewend” zei Ian.

“That’s what I am. And you are one.
We are all just instruments, if we are really on our path,
to serve the highest, we give ourselves over as instruments… for God, for spirits,
to act through us. We are all in a way on our path
to become instruments of good in the world.”

 

vertaling:

“Dat is wat ik ben; en jij bent er ook een. We zijn allemaal ‘slechts’ instrumenten,
wanneer we werkelijk ons pad bewandelen. Het pad om het hoogste te dienen,
vraagt dat we ons overgeven als ‘instrumenten.
Om God, de spirits de kans te geven dóór ons te handelen.
We zijn allemaal op een bepaalde manier op ons pad,
om instrumenten te worden van het Goede in deze wereld”

De cover van het boek dat Ian Graham schreef over zijn ervaringen met en zijn inzichten in White Bull (klik voor lead)

Met een flinke dosis humor en beeldende vergelijkingen geeft White Bull veel waardevolle levensadviezen door via Ian. Petra Maartense over de wonderlijke wereld van deze informatie-doorgifte: ‘Er is eigenlijk niets wonderbaarlijks aan een wonder..! Want een wonder is niet meer dan een ‘bijproduct’, dat zich voordoet wanneer de spirituele wetten vrijelijk mogen bewegen in de ruimte die wordt verschaft door een vertrouwend hart en een open geest.’

Ian Graham wist niet wat hem overkwam toen White Bull zich tijdens die genoemde meditatie in 1983 opeens aan hem openbaarde en daarbij liet weten door hem heen te willen spreken. Tegen wil en dank aanvaarde Ian zijn – zo bleek – levensmissie. Nu, ruim dertig jaar later, weet hij niet beter; White Bull en hij zijn perfect op elkaar afgestemd.

De rest van het verhaal is nog interessanter, want het grote voordeel van ‘fungeren als instrument’ en het streven daarin zo puur en helder mogelijk te zijn, is dat er voor je wordt gezorgd. Van die ‘andere’ kant.. Op een wonderbaarlijke manier is bij Ian de afgelopen 30 jaar, alles wat hij nodig had om z’n werk te kunnen doen ‘geregeld’. Of zoal;s we vaak zeggen ‘op z’n pad gekomen’..

Inderdaad: ‘op je pad gekomen’ is de uitdrukking voor datzelfde pad van dienstbaarheid..! Petra over de persoon Ian zélf, in dit hele proces: “De zogenoemde ‘ego-needs’ van Ian, waren daarbij natuurlijk voor eigen rekening; daar mocht hij zelf mee stoeien.”

Het boek
Samen schreven Petra en Ian het boek ‘Er is niets wonderbaarlijks aan een wonder’, waarvan je de cover hiernaast ziet afgebeeld. Het boek gaat met name over de relatie van ‘White Bull’ met Ian Graham, in essentie bijeen gebracht. De wijze lessen van White Bull zijn verzameld in in dit ‘dip-inable’ boek. Het is een term die White Bull zelf introduceerde: het betekent zoveel als erin duiken en willekeurig een pagina openslaan, dan zul je precies vinden waar je op dat moment naar zoekt. Geen gewoon leesboek dus, maar een metgezel op het pad naar JeZelf.

Patmos..
Over de onderstaande, nieuwe channeling van Ian en White Bull op Patmos schrijft Petra:

“Het zal je vast niet ontgaan zijn, we hebben weer een nieuwe boodschap van White Bull ontvangen! Prachtige beelden van de zonsopgang erbij, want Ian zit op Patmos; hij had daar een retreat met een groep mensen. Het mooie is dat je de energie kan voelen van het eiland, waar St. John, de apostel van Liefde, naartoe verbannen was en waar hij het bijbelboek ‘Openbaringen’ geopenbaard kreeg, ook wel de Apocalyps genoemd.

Ian vertelt erover in het voorwoord bij deze channeling. Helaas is de vertaling nog niet af; het is veel werk zoals je je kunt voorstellen. Voor nu wens ik je vooral heel veel diepe Vrede, Liefde en healing terwijl je je onderdompelt in White Bull’s boodschap en energie….

Wat ik nog wil aanvullen is dat het in mijn ogen opvalt, dat White Bull eigenlijk nauwelijks ingaat op alles wat er aan de hand is in de wereld. behalve dat hij het noemt als gelegenheid om te transformeren, te groeien in Liefde, te kiezen voor Vrede, Liefde en vooral op te houden met oordelen en veroordelen, om vooral niet bang te zijn, maar ook alle identificaties met het verleden los te laten, met wie je dacht dat je was of zou moeten zijn.

Zelfs het idee dat je iets ‘moet’ bijdragen, mag je laten varen. White Bull nodig je uit om alle angst achter je te laten en om vanuit Liefde aanwezig te zijn. Dat is niet iets persoonlijks, geen persoonlijke verdienste ofzo, maar simpelweg de Goddelijke energie van Liefde door je heen laten stromen. Wees aanwezig in die Goddelijke Liefde. Bescheiden, ‘gewoon’, zoals Johannes ook was. De discipel die naar het eiland Patmos was verbonden en daar het bijbelboek ‘Openbaringen’ schreef.

Deze White Bull channeling op het eiland Patmos is duidelijk voelbaar geïnspireerd door Johannes, ofwel St John, die een nieuwe hemel en een nieuwe aarde aankondigde. White Bull, zo zou je kunnen zeggen, geeft daar uitleg aan door te benadrukken dat die nieuwe hemel en die nieuwe aarde, waar je misschien op wacht, er al zijn …. Het enige dat je hoeft te doen is je te laten vallen… en over te geven aan de Goddelijke energie.

Velen zijn bang om te vallen, om los te laten, maar je zal gedragen worden… Als je in staat bent om de Goddelijke Aanwezigheid door jou heen te laten stralen, ben je in het NU, hoeft er niet zo nodig iets, maar ben je wel een helende factor voor je omgeving en de wereld. Geniet ervan! Geniet van het Leven met een grote L. Vier het Leven. Zie de schoonheid. Dat is waar Moeder Aarde je toe uitnodigt… 

Namasté!
Petra

PS. Wil je meer zien van White Bull/Ian? Kijk dan op deze link HIER, voor het YouTube-kanaal.

Opstaan uit de lockdown

(TRANSCRIPT GEDEELTELIJK!)
De wereld heeft je nu nodig. De Goddelijke Moeder Aarde roept je! Om de aanwezigheid op Aarde te zijn, die alles om je heen verheft…Moeder Aarde reageert niet op woorden.Moeder Aarde reageert op jou in je Eenheid, zoals zij altijd in haar Eenheid is. Hallo allemaal. Een heel speciaal warm welkom bij deze nieuwe boodschap van White Bull. Ik benadruk ‘speciaal’ vanwege de plek waar ik me nu bevind. Als ik het uitleg, zal je White Bull hopelijk vergeven dat je zolang geduld moest hebben… …omdat het relevant is voor de boodschap die hij gaat geven.
x
Ik spreek tot jullie vanaf het Griekse eiland Patmos, een van mijn favoriete plekken op aarde. Hier werd de apostel Johannes, de apostel van Liefde, naartoe verbannen. In een grot, niet ver van hier, ontving hij de boodschap van God… Het boek Openbaringen, ook wel de ‘Apocalyps’ genoemd. Achter mij zie je een kleine kapel, het is zo’n bijzondere plek. De Vrede die hier heerst is niet te beschrijven. Dat komt vast en zeker omdat Johannes hier mensen zou hebben gedoopt.
x
Stel je eens voor… ik zit nu op een plek waar Johannes ooit rondwandelde. De Vrede hier is zo onbeschrijflijk. Iedere keer als ik een groep mensen hier mee naartoe neem, willen ze altijd meteen weer terug hierheen! Op deze plek voelen ze de connectie met Liefde, meer dan elders op het eiland. Er is ook een link met de Apocalyps, het boek Openbaringen, een tekst die mensen nog steeds proberen te begrijpen. Het zit zo vol symboliek, dat vele theologen en profeten moeite hebben gedaan om er uitleg aan te geven.
x
Sinds het is geschreven, hebben veel mensen gedacht: ‘Dat is voor ons geschreven’. Iedereen die zich in een strijd bevond, zag er een signaal in: ‘Wij gaan overwinnen… ‘ Het is een tekstboek voor degenen die willen geloven dat het einde van de wereld nabij is…Dat is vaak gebeurd, ook in onze tijd, dat het eind werd voorspeld. Nu, zou ik zeggen, met alles wat er in de wereld gebeurt, zijn wij de generatie om te geloven dat het voor ons was bedoeld. Als we naar de mogelijke destructie kijken, de branden, de vulkanen, de overstromingen… … zou je zeggen: Ja, Johannes schrijft over deze tijd.
x
Maar ik ben meer geneigd om te geloven dat alle symboliek verwijst naar onze eigen persoonlijke reis… … niet naar iets wat alleen wereldwijd plaats zou vinden. Maar, een van de karakters waar Johannes over schrijft, een boodschap over ontvangt, is ‘de valse profeet’. Het lijkt me dat er in deze tijd heel veel ‘valse profeten’ actief zijn. Sociale media staan er bol van. De valse profeten zijn degenen die als taak lijken te hebben om te verdelen, afscheiding, spanningen en wantrouwen te veroorzaken…Onze uitdaging moet nu zijn om niet misleid te worden door de boodschap van deze valse profeten, die ons ofwel dit ofwel dat willen laten geloven.
x
Ik ken teveel verhalen – jij misschien ook – van de ontstane verdeeldheid, zelfs in families. Omdat familieleden in verschillende ‘profeten’ geloven. Het is zo belangrijk dat we hier doorheen kunnen kijken en dat we juist nu de boodschap van Waarheid volgen, die volgens Johannes leidt tot een nieuwe hemel en een nieuwe Aarde. De retreats die ik hier leid, zijn voedsel voor de ziel, zoals je je kan voorstellen. Als je enige affiniteit hebt met Johannes, is dit de plek waar je moet zijn.
x
Wat nieuw is aan White Bull’s boodschap is dat het aan een groep werd gegeven, die aan de retreat deelnam. Maar natuurlijk ook voor jou. Als het over de Waarheid gaat, is die voor iedereen. Ik hoop dat je de Waarheid erin ontdekt. En ik hoop dat je je aangesproken voelt. Aan het eind van de boodschap is er een energie voelbaar, die je hopelijk ook ervaart ook al ben je fysiek niet hier; een energie van Vrede. Daarom vraag ik je te wachten tot dat moment van Stilte komt….
ga geen autorijden terwijl je ernaar luistert… Ik hoop dat je – als je ernaar luistert – ook die staat van Vrede bereikt…!

* * *

White Bull, gechanneld door Ian Graham
Ontwaken uit de lockdown.
De Goddelijke Moeder roept je
Gegroet! Ik ben White Bull.
Dag lieve vrienden, van harte welkom allemaal. Ik ben verheugd om me in jullie gezelschap te vervoegen. Ik hoop dat mijn aanwezigheid een kleine bijdrage kan leveren aan meer innerlijke Vrijheid, diepere innerlijke Vrede en beter begrip… en.. een beetje meer plezier! Dat is mijn wens. En zoals altijd moet ik je er aan herinneren dat ik niet alleen kom… Soms hoor je me praten in ‘ik’, soms hoor je ‘wij’… Dat is omdat ik met nog anderen aanwezig ben.
x
Sommigen daarvan staan persoonlijk in contact met jullie, anderen behoren tot mijn ‘gang’ van helpers… we zijn verenigd in één Spirit van Liefde en dienstbaar ten aanzien van jullie. De Waarheid is dat je nooit alleen bent. Ook al is het onregelmatig, voor jullie allen geldt: De connectie is er altijd.Sinds we elkaar ontmoet hebben, blijven jullie met mij opgescheept zitten 😉
x
Ik hoop dat het jullie bevalt en dat ik geen inbreuk maak op jullie ruimte. We respecteren je vrijheid enorm en die moet je ook opeisen, om jezelf te ontwikkelen op je eigen manier. We zullen je nooit vastgrijpen en meesleuren in een andere richting, je bent altijd vrij je eigen realiteit te creëren, want het is jouw leven. Maar in deze bijzondere tijd in de geschiedenis, komen jullie wel wat andere uitdagingen tegen.
x
Jullie herinneren je nog wel vanuit je schooltijd dat de laatste examens wat meer stress opleverden en moeilijker leken… Je zou kunnen zeggen dat jullie nu – op de school van de Liefde – ook wat moeilijkere opgaven krijgen. Omdat het slagen voor de School van de Liefde zoveel uitmaakt – niet alleen voor jou persoonlijk, maar ook voor de wereld als geheel. Lieve vrienden, wees niet te streng voor jezelf als je uitdagingen tegenkomt, waarbij je geconfronteerd wordt met bepaalde aspecten van jezelf.
x
Wind je niet teveel op als je merkt dat je jezelf afvalt in je reacties. Ook het negatieve denken over jezelf is om er achter te komen hoe ongemakkelijk het is om geen prefecte relatie met je Ware Zelf te hebben. Wees je ervan bewust dat er onvermijdelijk iets saboterends in je aan de oppervlakte komt – als je dit zeer belangrijke tijdperk betreedt. Jullie kennen tegenwoordig wat nieuwe uitdrukkingen, als gevolg van de pandemie, zoals bijvoorbeeld ‘lockdown’.
x
Maar het is voor iedereen zo dat je je al van jongsaf aan moest afsluiten, voor je Ware Natuur, je Ware Kracht, grootste gaven en talenten. Je moest je aanpassen om geaccepteerd te worden door degenen die je nodig had voor zorg en liefde. Maar nu is het tijd om te ontwaken uit die lockdown. En dan komt er ook verdriet, boosheid en een hele reeks emoties los. Sta het toe, veroordeel het niet. Het is deel van je genezing. Dat je ontwaakt uit de lockdown en staat voor je autenthieke Zelf, dat je alleen gehoor geeft aan het hoogste in jezelf.
x
Om nog een uitdrukking te gebruiken waar jullie tegenwoordig wel bekend mee zijn en wellicht weerstand bij voelden om het te dragen: het mondmasker… Jullie authenthieke Zelf zat vaak verstopt achter een masker dat je moest dragen om acceptatie, liefde, troost en bevestiging te krijgen. Het is ook een tijd om de maskers te laten vallen, lieve vrienden.We zijn nu in Griekenland en je weet vast dat in het oude Griekse theater de acteurs altijd maskers droegen. Deze maskers werden ‘personas’ genoemd. Je ‘Persona’ is je publieke imago, wat je succesvol beschermd heeft, geaccepteerd en geliefd gemaakt.
x
Maar je hebt niet iets extra’s nodig, lieve vrienden, je hoeft niks toe te voegen aan je basis essentiële Zelf. Dat maakt je niet meer geliefd in de Lichtwereld. Daar word je sowieso onvoorwaardelijk geaccepteerd en geliefd zoals je bent. Dat is het enige deel waar je mee te maken hebt, niet met enig ander. Het kan betekenen dat als je je Ware Kracht om je authentieke zelf te zijn opeist, kan het zijn dat je je vervreemd voelt of anderen vreemd vindt. Dat hoort erbij.
x
Er zijn veel veranderingen en als de basis – ook in vriendschappen bijvoorbeeld – niet solide is, vallen ze weg, treur niet daarover.Wees dankbaar voor wat er was en geniet van de vrijheid. Je legt alleen verantwoording af aan je ware zelf. Dat zijn enkele veranderingen die jullie kunnen verwachten, nu je ziel aan het roer staat – als nooit eerder. Het navigeert nu dwars door alles heen wat je vrijheid ooit in de weg heeft gestaan.Dan komen wat gevoelens van ruimte, van opluchting, van vreugde en ook van droefheid… dat hoort erbij als het tijd is om los te laten en door te gaan.
x
Kosmisch bewustzijn; de onlosmakelijke verbondenheid met Al-dat-Is.

EEN NIEUW BEWUSTZIJN..!
Er is onzekerheid als je een nieuw terrein betreedt, waar geen routekaart voor is. Een nieuw bewustzijn. Het gaat er niet zozeer om dat je loslaat, je ziel activeert een proces. Lieve vrienden, vraag jezelf nooit af: Wat moet ik nu loslaten? Als je dat doet, gaat je ego protesteren. Je ego haat dat en ‘denkt’: O, ze willen loslaten, dan ga ik er juist aan vasthouden! Je ego klampt zich vast aan het oude, zoals een Olympus zich aan een rots vasthield langs de kust.

x
Het proces is niet dat jij bedenkt wat je los te laten hebt om te verbeteren. Het proces is naar binnen gaan. Net als in de natuur… Loop door het bos in de herfst en alle bladeren vallen van de bomen. Niet omdat de boom loslaat, maar omdat de boom naar binnen keert. Er is niets wat de bladeren vast houdt. Hoe meer jullie in staat zijn om naar binnen te keren, naar die plek van Vrede en Stilte… zal wat niet relevant meer is, wat je Ware Natuur verbergt, vanzelf wegvallen.
x
Vrienden die bij me komen vragen vaak: Is het zo eenvoudig White Bull? Natuurlijk! Jullie zijn alleen getraind dat het leven een gevecht zou moeten zijn. Moeite moet kosten. Hard werken om op een bepaald bewustzijnsniveau te komen. Laat dat idee varen. Laat het maar makkelijk en vloeiend gaan… Laat het alleen dat zijn wat je in een staat van Vrede brengt. Als je Vrede in je gedachten kent, ben je goed op weg. In ‘peace of mind’ kan geen weerstand bestaan… Dan is er geen blokkade, alleen gemak en soepelheid. Dat kenmerkt je voorwaartse ontwikkeling.
x
Voor het grotere geheel, waar jullie natuurlijk een effect op hebben, hoef je niet te weten wat. We willen niet dat jullie denken zichtbaar productief te moeten zijn. Dat zou ook druk leggen op jezelf en het is een oordeel: ‘Ik doe niet genoeg. Ik ben niet goed genoeg, niet slim genoeg, niet getalenteerd genoeg.’ Maar dat is alleen een veroordeling van het masker dat je draagt. De volgende stap is het ontmantelen van alle illusies van wie je werkelijk bent; het gaat niet om iets toevoegen aan jezelf.
x
Het gaat om het bereiken van een punt waarop je viert dat je ‘gewoon’ bent: ‘Goddank om gewoon gewoon te zijn.’ Een heel gewoon persoon. dat is geen valse bescheidenheid. Dat is Vrijheid. Zelfs Jezus zei: ‘Op mijzelf ben ik niks.’ Wat hij bedoelde was: als mens ben ik niks, een lege huls. Het is God in mij die het werk doet. De vader in mij, de moeder in mij, doet het werk.
x
The Presence..
Wie mij kent, heeft me vaak horen vertellen over het belang van de Aanwezigheid (Presence). De kracht van de Aanwezigheid wordt versterkt als je in staat bent je helemaal op je gemak te voelen met ‘ik ben gewoon gewoon.’ Aanwezigheid is wat overblijft. ‘Presence’ is in je, ben je. Maar als je het probeert te maskeren, als je denkt dat je het beter moet doen… … dat jij beter moet zijn… Dan kan de ‘Presence’ niet schijnen. Als je in staat bent je te verbinden met die Aanwezigheid, weet je dat niet eens. Anderen zullen het opmerken en zeggen: O, het voelt zo fijn om bij jou te zijn…
x
En jij zult zeggen: ‘Ach, dat heeft niks met mij te maken…’ Het heeft niks met je persoonlijkheid te maken. Het is God die door jou heen werkt. Het is Licht en Waarheid die je bent. Jouw vibratie, je essentie, verspreidend om de wereld te helen. Als je Vrede in je hoofd ervaart, hoor je je innerlijke stem, je weet wat er te doen is waartoe je ‘geroepen’ wordt. En dat wat je dan doet, kan alleen ‘succesvol’ zijn als er geen angst in je zit. Laat er vooral geen angst bij komen kijken – in het ‘heel gewoon’ zijn.
x
Dat is een heel gewoon leven leven op een hele bijzondere manier. Dat is Leven als ‘Presence’ (aanwezig & in het Nu). Dat is niet een doel proberen te bereiken. Dat is niet proberen iets anders te zijn dan de essentie, de puurheid van wie je bent. Ik refereeer graag aan het verhaal van Jezus die zijn discipelen op de kinderen wees.. en zei: “Alleen als een kind kan je het koninkrijk der hemelen betreden.”
x
Wat hij bedoelde was: Alleen als je je kinderlijke onschuld terugwint, weet je wat het is om op aarde te leven in een hemelse staat van zijn. Je onschuld ligt in dat ‘gewoon zijn’, in die puurheid van je Ware Zelf. Dit, lieve vrienden, is waar het nu om gaat.
x
Vereenvoudiging.
Vereenvoudigen van je leven. Weg met alles wat je belast. Alles wat je definieert, alle identificaties die je kan hebben. Als iemand je vraagt wat je doet, is het beste antwoord altijd: ‘Ik weet het niet. Ik ben gewoon.’ Dan ben je volledig in je Goddelijke Kracht aanwezig. Je bent volledig in je kracht, verbonden met de absolute Waarheid.
Dan vind je Vrijheid.
x
De wereld heeft je nu nodig in die staat van zijn, klaar om alles te doen wat nodig is. Moeder Aarde roept je. De Goddelijke moeder roept je.
Om de aanwezigheid op Aarde te zijn, die alles om je heen verheft… Moeder Aarde reageert niet op woorden. Ze reageert op jou in je staat van Eenheid, zoals zij altijd in haar Eenheid is.Ook al heb je je eigen moeilijkheden in het leven, niks is op dit moment meer van belang dan Aanwezigheid op Aarde van diegenen die zich kunnen afstemmen op de energie van de Goddelijke Moeder op Aarde om healing te brengen voor iedereen.
x
Dat is de taak. Het is geen zware taak. Als het gedragen wordt door je Geloof, je Ware Kracht. En met die lichtheid van het bestaan, waarin er een pure flow van energie is, de Presence, die van je uit straalt. Het enige wat dat in de weg staat, is angst. Angst is je vijand. Niet een virus. Als er angst is, trekt het hart zich samen. Mijn oproep aan jullie is om voort te gaan met een angstvrij en stralend hart. Beeld je eens in hoe anders het leven zou zijn met een angstvrij, stralend hart…
x
Wat zou het voor jou persoonlijk betekenen voor je lichaam? En wat voor je leefomgeving? De frequentie van Liefde raakt iedereen die je tegenkomt. Dat is de transformatie. We willen dat je je daarop concentreert: Een angstvrij, stralend hart. Daar begint alles mee. Dat is vrede. Dat is Kracht. Dat is authenticiteit. Dat is Eenheid. Dat is visie. Dat is gehoorzaamheid aan je innerlijke stem, want dan hoor je het.
x
“De angst die je voelt komt voort uit de noodzaak om het oude, het bekende, los te laten en open te staan voor het nieuwe, dat wat je nog niet kent.”

Als er angst in je systeem zit, ben je doof voor je innerlijke stem. Dan hoor je alleen de stem van de angst. Tegen die tijd hoef je zelfs niet meer naar mij te luisteren, want dan word je zo goed geleid door die innerlijke stem…Die wijst je elke stap op de weg. Op het perfecte pad voor jou. Je wordt zelf je eigen gids en de gids voor de mensen om je heen. Lieve vrienden, het is eenvoudig. De Waarheid is heel eenvoudig. De Creator heeft het menselijke pad niet zo moeilijk gemaakt dat alleen een genie zou kunnen begrijpen.

x
Het is simpel. In de afwezigheid van angst. In de afwezigheid van vragen. In het omarmen van absoluut Geloof en Waarheid. In de rust van de mind. Je realiseert je dat alles altijd al een Zegen is in je Leven. Kijk niet om.
x
Kijk niet om naar je leven totnutoe totdat je kunt begrijpen dat alles een Zegen is. Alles was perfect. Niets is misgegaan. Ook de dingen die je betreurt. Ook die zijn een Zegen. Alles is een gelegenheid geweest om je zelfbewustzijn te verdiepen. Dat is ook belangrijk. Om de hoogst mogelijke missie te volbrengen, is het nodig om volledig vrij te zijn van identificatie met het verleden.
x
Iedereen die ooit het voorrecht had om door Jezus zelf genezen te zijn, zei: ‘Ik ben vergeven.’ Met andere woorden: Ik ben bevrijd van het verleden. Daarom ben ik nu heel. Zolang je zaken niet afgerond hebt, kan je niet vrij zijn. Die oude zaken, oude angst en pijn, kunnen op slag geheeld worden. Door het licht in jezelf. Door te begrijpen dat alles een zegen was om je klaar te stomen voor waar je nu bent. Dan is het verleden irrelevant.Het was een les.
x
Het heeft je allemaal geleid – soms over wel erg hobbelige paden – naar waar je nu bent. En daar zijn jullie dan. Op de perfecte plek, op het perfecte moment, in het perfecte gezelschap, doe je het perfecte. Zelfs in de meest pijnlijke situaties, kan het goed zijn om tegen jezelf te zeggen: Er is geen andere situatie met andere mensen waar ik nu liever zou zijn. Waarom weerstand tegen wat is? Het moet wel perfect zijn. Ook op een schommelende boot of in de tandartsstoel, ook in je pijn en verdriet, het is toch de perfecte plek om te zijn.
Omdat er altijd iets gebeurt. Probeer het maar eens.
x
Hoe je elke situatie kan transformeren door tegen jezelf te zeggen: “Ik zou nergens anders willen zijn dan waar ik nu ben.” Dat is de manier om in het huidige moment te leven. Dat is de weg naar de diepste acceptatie van wat is. De weg naar ‘geen-weerstand’. En de weg van voortdurend stijgen. Bedenk je dat het leven op Aarde geen horizontale reis is. Het horizontale hangt af van het verticale. Als je in een chaotische situatie verkeert, is dat zoals op de begane grond van een heel hoog gebouw… en je denkt: ‘wat een herrie, wat een chaos, hoe kom ik weg hier?’
x
Ik stel voor dat je naar de lift gaat en de knop indrukt voor de penthouse. Neem jezelf mee omhoog. Geef jezelf die hogere blik, kijk van een afstandje, zodat je niet door de chaos beïnvloed wordt, waar je een veel groter overzicht over het leven hebt. Wees geen slaaf van de chaos op het laagste niveau, wat ik leven met een kleine L noem… daar hoor je niet thuis. Je behoort op een hoger niveau te zijn. Als je bijeen komt met vrienden (zoals nu), ben je in je ‘opkamer’…
x
Jullie zijn samen zoals de discipelen – om het brood te breken en de wijn te drinken – om de ervaringen en de kennis te delen van de Christus… Niet voor gezwets of geroddel, niet om negatief of veroordelend over iemand te spreken, maar om in die hogere vibratie te blijven, die jullie allemaal in je hebben. Ik wil jullie vragen om in de tijd dat jullie hier samen zijn, waartoe je je geroepen voelde, het is geen willekeurige gebeurtenis…. je hoorde de ‘roep’… laat het je belangrijkste voornemen zijn om gehoor te geven aan deze oproep om op dat hogere level te blijven… en niet de oppervlakkige mind te volgen.
x
De oppervlakkige mind heeft je hier weinig te bieden.
Blijf gezamenlijk afgestemd op het hogere weten, eer, respecteer en heb lief en geniet, natuurlijk er moet ook iets worden gevierd….
Zoals jullie weten, ‘viering’ is mijn favoriete woord. Vind iets om te vieren, elke dag. Of het nu is dat je samen bent of iets dat je ziet… een sensatie die je ervaart op een van de prachtige plekken op dit eiland… Vier het! Vier elkaar. Vier de schoonheid die je ziet in elkaar. De God in elkaar. Misschien kan je op een zeker moment eens om je heen kijken en beseffen dat jullie allemaal God zien in elkaar.
Jullie zijn allemaal manifestaties van diezelfde God.
x
Blijf kijken. Totdat je echt de God in de ander ziet. Laat dat het fundament zijn. Dat is een rotsvast fundament. Als jullie niet in staat zijn het Goddelijke in elkaar te erkennen, is het samenzijn gebaseerd op los zand. De ‘mind’ en het ego kunnen het zand makkelijk wegspoelen.
De basis van het samenzijn – niet alleen nu, maar met iedereen die je liefhebt, iedereen die je wilt dienen, is om God te zien in iedereen.
Het is niet alleen goed voor jou, het heelt ook degene die je ziet.
x
Jullie hebben me vaak horen praten over de innerlijke criticus, die bestaat alleen omdat iemand zich niet gezien voelt – door een ander – in z’n Goddelijke perfectie. Wees nu healers voor elkaar. Healers voor wie je ook tegenkomt, wie je ook spreekt, herinner je: Ik spreek met een Goddelijke manifestatie, met essentie van perfectie in deze persoon. Ik spreek tot de Liefde. Degene die dat ziet, is daartoe in staat omdat ie een spiegel van zichzelf tegenkomt in de Goddelijkheid van de ander. Dat is goed om te oefenen, lieve vrienden.
x
Jullie zijn op een veilige, prachtige plek met prachtige zielen om je heen… Waar beter dan hier kan je dit beoefenen?
Ontdek hoe geweldig het is om te leven in die connectie. Om healing te bieden aan anderen door hen misschien voor het eerst in hun leven… het gevoel te geven werkelijk gezien, werkelijk geliefd, geaccepteerd te zijn, helemaal zoals zij zijn. Als je dat nu niet kan met deze lieve vrienden om je heen, waar dan wel?
x
Te midden van een groep, die bijeen is gekomen om de aanwezigheid van de apostel van de Liefde te vieren, Johannes zelf. Laat hij het voorbeeld zijn in de tijd dat jullie samen zijn. Want hij is in jullie, zijn Liefde is in ieder van jullie aanwezig. Leef het, lieve vrienden. Leef het nu, leef het als je de wereld ingaat. Wees zelf een discipel van de geliefde discipel van de Liefde.Er zullen veranderingen komen, ik ga er niet op vooruit lopen welke dat zullen zijn, want dan gaat de ‘mind’ daarmee aan de haal en het groter maken dan het is.
x
Maar je voorbereiding voor deze tijd is wat ik allemaal genoemd heb. Want voor veel mensen zal de grond onder de voeten schudden. Niet alleen vanwege aardbevingen, maar hun geloofssysteem. De basis van waar men aan vasthoudt, aan gehecht is, de identificaties… Vrijheid ligt in het oplossen van identificaties. Jouw taak is daarin een voorbeeld te zijn. Dat mensen zeggen: okee, het is prima om gewoon te ’te zijn’. Ik zie de vreugde in z’n ogen zoals hij daar in vrijheid staat.
x
Voor veel mensen zullen de grondvesten schudden, veel mensen zullen verdwalen… maar jij bent hun kompas; jij bent degene die de weg wijst. Je bent de ster aan de hemel die hen de goeie kant op wijst. Jullie zijn de troosters, de bemoedigers, degenen die de zorgelijke harten en geesten vrede brengen. Jullie weten door je Geloof dat alles okee is. Dat alles gebeurt met een glorieus doel. Om de hemel op aarde te creëren…
x
Dat is niet zozeer een fantasie of een droom, dat moet iets zijn dat ècht is voor je. Een werkelijke mogelijkheid, als je afstudeert op de School van de Liefde… Dat kan de constellatie van alles zijn: de realisatie van de hemel op aarde. Levend in jou, je kunt iedereen ermee aansteken die je ontmoet, met diezelfde vibratie. Je kan denken: ‘Dat klinkt wel als een wat grote opdracht, White Bull. Ben ik daar wel toe in staat?’ Maar het is al bereikt IN je! Je bent er al. Alleen je gewoontes, je identificaties en je beperkte mind verhinderen dat het werkelijkheid is.
x
Als er nog een angst is… ‘Als ik het toesta er te zijn, wat dan? Wie ben ik dan? Mis ik dan niet waar ik nu van geniet?’ Nee, dat zal niet zo zijn. Je vindt juist iets beters, wat nog meer plezier geeft dan dat wat je nu niet los durft te laten… Het is alsof je je op de rand van een diep zwembad bevindt… en je bent bang om erin te springen… omdat je denkt dat je verdrinkt. Maar als je erin springt en relaxed, blijf je drijven. Het water draagt je. Zo is het ook met het leven en de Goddelijke Liefde. Als je je er aan overgeeft, word je onmiddellijk gedragen door die Liefde.
x
Je hoeft je alleen maar te ontspannen en je drijft..! Laat je dragen, laat je ondersteunen. De armen staan klaar om je op te vangen. Je zal niet vallen, je zal niet gewond raken. De armen van de Goddelijke Liefde strekken zich eeuwig naar je uit, ze zijn altijd bij je… Niks om bang voor te zijn. Wat een opluchting, stel je eens voor, lieve vrienden. Stel je de opluchting eens voor als je gedragen wordt door de armen van Goddelijke Liefde, alles gaat makkelijk en vanzelf… Alle angst is verdwenen. Wat een opluchting. Goddank.
x
Waarom heb ik zolang gewacht? Dit is prachtig. Dit is Leven. Met een grote L. Dit is de hemel op aarde. Dit is Waar. Dit is wat we – vanuit het diepst van ons hart – bidden, dat jullie dit mee mogen maken. En voor wie op dit eiland van de geliefde discipel is: roep zijn geest aan om je te helpen. Hij is hier. Hij is onder jullie. In jullie aanwezig. Hij hoeft niet een groots figuur buiten jezelf te zijn. Als er ooit een discipel menselijk, bescheiden, authentiek en liefdevol was, was het Johannes.
x
Doe er je voordeel mee, bid tot hem. Bid tot het deel in jou dat hem is. Om de Liefde van John te openbaren in de wereld, door nederig te dienen. Door vrijheid, door onschuld, door je Goddelijke aanwezigheid te laten stralen. Misschien is het goed om nu even rustig in de Stilte te blijven, ik heb wel even genoeg gepraat voorlopig. De ‘Presence’ komt door je heen, ik hoop dat je het voelt… Het is gewoon ‘Presence’, ga het net analyseren of vragen: is het dit, is het dat? De ‘mind’ geeft je daar nooit een goed antwoord op. Het is ‘Presence’ (aanwezigheid).
x
Niet een persoonlijke aanwezigheid; niet jouw aanwezigheid. Het is de aanwezigheid van Goddelijke Liefde. Adem het in… Adem de adem van God in… Dit voedt niet alleen degenen die hier nu fysiek aanwezig zijn, maar iedereen die hiernaar luistert. Sta het toe om voor jou voelbaar te worden. Liefde kent geen grenzen. Liefde kent geen locatie. Het is niet zo dat er op de ene plaats meer liefde is dan op de andere. Want alles wat er is, is Liefde.
x
In de fysieke ruimte tussen waarvandaan ik nu spreek en waar jij je bevindt, wat is daar? Liefde. Goddelijke energie. Als je aan een raket denkt die door de ruimte vliegt, onbelemmerd door enige zwaartekracht, wat is in die ruimte? Is dat waardeloos, omdat daar niets is? Nee, het is ook deel van de Goddelijke schepping. Vrede, lieve vrienden… De Vrede die je voelt… de Liefde die je voelt… is de Vrede en de Liefde die jij bent.
x
Vrede…
Vrede…
Vrede…
Zo, lieve vrienden… zoals Jezus tegen zijn geliefde volgelingen zei toen hij afscheid nam… hij zei niet: Ik laat jullie mijn Liefde na of mijn Vreugde…Hij zei: Ik laat jullie in mijn VREDE achter. En nu zeg ik tegen jullie: ‘Mijn Vrede’ laat ik bij jullie zijn. Ik verlaat jullie met alle Liefde en zegeningen en ik beloof jullie mijn gebeden voor de healing van alles wat in de weg staat tussen jou en die eeuwige Vrede…
Mogen jullie voortgaan in de wereld, schijnend met het licht van de Goddelijke Liefde.
x
En met alle Liefde voor jullie, zeg ik: God is jou.

 

* * *

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.