Advertentie

Depopulatie-agenda van elite onbetwist..!!


Joachim Hagopian

De schrijver van het onderstaande artikel is Joachim Hagopian; afgestudeerd aan de prestigieuze West Point-militaire academie, was hij eerst officier van het Amerikaanse leger. Hierover schreef hij een manuscript, gebaseerd op deze unieke militaire ervaring, getiteld ‘Don’t Let The Bastards Getcha Down.’ Het onderzoekt en richt zich op Amerikaanse internationale betrekkingen, leiderschap en nationale veiligheidskwesties.

Na het leger behaalde Joachim een mastergraad in klinische psychologie en werkte hij meer dan een kwart eeuw als gediplomeerd therapeut in de geestelijke gezondheidszorg. De laatste jaren heeft hij zich toegelegd op het schrijven en is hij journalist geworden in de alternatieve media en onderhoud hij een blog (HIER).

* * *

x
X

Depopulatie-agenda van elite is onbetwist..!!

Joachim Hagopian | deze versie/vertaling WantToKnow.nl/be

X

Inmiddels kunnen we nu, oktober 2021, stellen, dat het meer dan duidelijk is, dat de Big Pharma-Great Reset globalistische elite op dit moment menselijke genocide (HIER) pleegt, door het uitvoeren van hun eugenetica depopulatie agenda (HIER). Ondanks de censuur van de mainstream media, die als medeplichtige moordenaars ervoor zorgen dat honderdduizenden onschuldige slachtoffers van de dodelijke vaccins al zijn gestorven, hebben tientallen vooraanstaande artsen, deskundige wetenschappers en insider-klokkenluiders met groot gevaar voor eigen leven, van de daken geschreeuwd, om het apocalyptische alarm te luiden..!

Al vroeg tijdens de uitrol van de vaccins, afgelopen februari 2021, voorspelde Dr. Sherry Tenpenny (HIER) nauwkeurig dat van mei tot en met augustus duizenden sterfgevallen als gevolg van de vaccins ten onrechte de schuld zouden krijgen van de nep-varianten. De openhartige Dr. Carrie Medej spreekt zich (HIER) nu uit tegen de gevaren van vaccins door nanotechnologie en de trans-humanistische elementen. Over hoe Artificial Intelligence door nanodeeltjes in vaccins samensmelt met genetisch gemanipuleerde organismen (GMO), voorheen ‘mensen’ genaamd…

Dr. Joseph Mercola

Veteraan en medisch-vaccin-klokkenluider Dr. Joseph Mercola (HIER) onthult de ‘medische reset’ binnen Klaus Schwab’s NWO reset. Internationaal topcardioloog, internist en epidemioloog Dr. Peter McCullough (HIER) heeft grote virtuele consternatie veroorzaakt, door eind augustus 2021 te beweren, dat mensen die gevaccineerd zijn, maar liefst 251 x meer ‘Corona-virale lading’ in zich dragen, dan de niet-gevaccineerden. Deze Dr. McCullough promoot (HIER) ook natuurlijke immuniteit en de goedaardige geneesmiddelen HCQ en Ivermectin in plaats van de schadelijke vaccins, waarbij hij alleen maar verklaart:

“We zitten midden in een grote biologische catastrofe.”

Zelfs de uitvinder van de mRNA- en DNA-vaccintechnologie, Dr. Robert Malone, MD, tekent bezwaar aan tegen de Covid-19 mRNA-vaccins als bio-ethisch onverantwoord en uiterst gevaarlijk (HIER):

“We moeten de gegevens onder ogen zien [en] niet proberen om dingen te verdoezelen of risico’s te verbergen.”

De Canadese Dr. Charles Hoffe (HIER) was geschokt toen hij vernam dat 62% van zijn patiënten, voornamelijk van de First Nations, blijvende schade aan hun bloedstolsels hadden opgelopen, nadat zij hun vaccin hadden toegediend gekregen. Hier kun je luisteren naar zijn interview met Laura Lynn Tylor Thompson.

Deze week verklaarde Dr. Vladimir Zelenko, behandelend arts van nationale presidenten, in een interview:

“Als we het advies opvolgen van sommige ‘wereldleiders’, zoals Bill Gates vorig jaar zei:
‘7 miljard mensen moeten worden ingeënt’, dan zal het sterftecijfer
meer dan 2 miljard mensen bedragen..!
Dus word wakker! Dit is de Derde Wereldoorlog.”

De hierboven aangehaalde artsen zijn slechts een handvol van de talloze heldhaftige artsen (HIER) die in het openbaar hun bezorgdheid en verontwaardiging hebben geuit.  Gerenommeerde en gepromoveerde wetenschappers, waaronder virologen, immunologen en biochemici hebben ook het voortouw genomen en de Covid-19 plandemie, gebaseerd op de Lockstep-blauwdruk van de Rockefeller Foundation uit 2010 (HIER), aan de kaak gesteld.

De bizarre situatie met de PCR-test geeft toch te denken??
Een andere Nobelprijswinnaar voor het uitvinden van de snode misbruikte PCR test, Dr. Kary Mullis stierf aan de vooravond van de nep-pandemie in Wuhan, nadat hij herhaaldelijk Dr. Frankenstein Fauci had ontmaskerd.
En Dr. David Martin (HIER), octrooi- en intellectueel-eigendom-expert, ontrafelt de criminele etiologie van de Covid-19 pandemie, terwijl ex-Pfizer VP hoofdwetenschapper Dr. Michael Yeadon, herhaaldelijk zijn trieste waarschuwingen heeft geuit:

“Het op genen gebaseerde ontwerp zorgt ervoor dat je lichaam virus spike proteïne aanmaakt, en we weten, en we weten het al jaren, dat virus spike proteïne bloedklonters veroorzaakt. Dat is een fundamenteel probleem.”

Bovendien heeft een groeiend leger van Big Pharma klokkenluiders (HIER) ook heel moedig, haar focus en licht geworpen op deze broodnodige waarheid van wat de mensheid te wachten staat in de komende donkere wintermaanden. Wanneer waarschijnlijk miljoenen slachtoffers van de democratie over de hele wereld schokkend zullen worden begraven door fatale bloedstolsels, beroertes, hartaanvallen, meervoudig orgaanfalen, kanker – allemaal direct gelinkt en veroorzaakt door de Big Pharma non-vaccins. (Want het mRNA-middel IS GEEN VACCIN)

Dr. Ryan Cole (HIER), patholoog en diagnostisch laboratorium eigenaar in Idaho, heeft een ongehoorde toename van 20 keer endometriumkanker (HIER) waargenomen, sinds de uitrol van de Corona-vaccins dit jaar. De kanker wordt veroorzaakt door een afwezigheid van twee soorten cellen die op natuurlijke wijze WEL in het lichaam worden geproduceerd (helper T-cellen en CD8 killer T-cellen), beide van vitaal belang voor een goed functionerend immuunsysteem!

En deze informatie gaat maar door; waarom is dit niet belangrijk genoeg..!!?
Deze beruchte farmaceutische moordmachine omvat de mRNA-spike proteïne, DNA-veranderende injecties, die worden geproduceerd door Pfizer en Moderna, alsook door Johnson & Johnson, het Britse AstraZeneca en het Chinese Sinovac. Van 14 december 2020 tot 10 september 2021 meldde het eigen VAERS-rapportagesysteem (Vaccine Adverse Events Reporting System) van de Amerikaanse regering, 14.925 sterfgevallen (HIER) door vaccins (hoewel een klokkenluider beweerde dat er meer dan 45 000 waren (HIER), binnen 3 dagen uit slechts één van negen districten).

Maar naar schatting wordt minder dan 1% van de nadelige verwondingen en sterfgevallen daadwerkelijk aan VAERS gemeld. Dus een veel nauwkeurigere en realistischere schatting zou zijn, het gemelde aantal sterfgevallen met 100 of minimaal met 10 te vermenigvuldigen, om rekening te houden met de meer waarheidsgetrouwe schatting van het aantal sterfgevallen, dat dan zou variëren van bijna 150.000 sterfgevallen. Combineer dit met de EU-cijfers van 25.248 gemelde doden, over ruwweg dezelfde periode tot 18 september 2021, dan zitten we met deze cijfers totaal op meer dan een kwart miljoen.

Het is dus aan te nemen, dat miljoenen mensen over de hele wereld reeds zijn gestorven als gevolg van de ‘Big Pharma kill shots’. En dit is nog maar het begin…! Met 81% van de vermeende Covid-19 sterfgevallen in september in het Verenigd Koninkrijk (HIER), onder degenen waarvan is vastgesteld dat ze al gevaccineerd waren, is het bewijs van dodelijke schade veroorzaakt door de niet-vaccins overweldigend.

In een verwante getuigenis verklaarde Rochagné Kilian onlangs (HIER), de dokter van de spoedafdeling in Ontario, die onlangs ontslag nam wegens de plaatselijke draconische, tegen de gezondheid gerichte Covid-19-protocollen, dat 80% van de binnenkomende spoedpatiënten die zij in de afgelopen maand behandelde en die leden aan ‘mysterieuze problemen’, dubbel gevaccineerd waren. Vlak achter het Britse genoemde dodental, ligt het aantal van 76% van de in september gemelde Covid-19 sterfgevallen in de Amerikaanse staat Vermont die ook volledig waren gevaccineerd.

De regeringen van de wereld, Big Pharma en Big Media zijn duidelijk schuldig. Door een duivels ontwerp is deze ontluikende medische holocaust snel een wereldwijde dood-door-injectie geworden op een massale, nooit eerder vertoonde schaal. Nobelprijswinnaar voor het ontdekken van het HIV virus – Dr. Luc Montagnier, heeft onlangs een beëdigde verklaring ingediend bij het Internationaal Strafhof (HIER). Daarin concludeert hij:

“Dit [Covid-19] vaccin is het grootste risico voor de mensheid én
het grootste risico op genocide in de geschiedenis van de mensheid.”

 

X

(KLIK VOOR OPENEN ARTIKEL HIERONDER)

8 gedachten over “Depopulatie-agenda van elite onbetwist..!!

 1. Nou weet voel en zie ik hoe we gemanipuleerd worden, maar afgelopen donderdag maakte één Vandaag het wel heel erg bont. Eerst was daar een voormalige kinderombudsman, die het er niet mee eens was dat kinderen tussen de 5 en 11jaar gevaccineerd zouden worden. Je kunt kinderen niet gebruiken om ouderen te beschermen. Dat klonk goed. Toen kwam er echter een kinderarts van het OMT, Caroli Illy, ja die wilde er echter ook liever niet over nadenken, maar ja omdat er veel te veel mensen waren die niet gewoon hun burgerplicht vervulden, zoals het hoort..
  Hij had het minstens drie keer over “onze burgerplicht”
  Lekker dan. Ik vroeg me af of mijnheer Illy ook kindermisbruik logisch vindt als de echtgenote niet “gewoon haar huwelijkse plicht vervult”?

  1. Ik heb het ook gezien en gehoord. De redenatie is vrij simpel als je dit hoort. De man probeert uitermate glad en manipulatief, de mening (!) dat iedereen zich zou moeten vaccineren te uiten door dat woord ‘burgerplicht’. Ik vind het schofterig en schandalig voor een arts en zéker een kinderarts.
   De man is werkelijk BIZAR in mijn ogen; kijk eens naar zijn kleding in dit stuk. Die haren vol met gel.. en basketballschoenen aan?? Het deugt net zo min als ‘de-man-met-de-schoenen’ deugt. Gladjakkers vind ik het.. En écht, ik probeer niet te schelden en te oordelen, maar ik vind dit gedrag ZO VERWERPELIJK, om mensen slinks te infiltreren en mentaal te manipuleren..
   https://www.npostart.nl/eenvandaag/21-10-2021/AT_2159041?utm_medium=refferal&utm_source=tvblik

   “We voeren dit gesprek alleen maar, omdat veel te veel mensen NIET GEWOON HUN BURGERPLICHT VERVULLEN”

 2. Nou, ik ben blij dat ik niet de enige ben die door dit gedrag zo geschokt was. Dat ze het mij moeilijk gaan maken, oké, ik ben volwassen, maar als kinderartsen kinderge(mis)bruik gaan promoten omdat ik mijn “burgerplicht” niet vervul? Dat is echt vies.
  Maar ziet de wereld dit nou echt niet?
  Ik hoor er verder niemand over, alsof ik op een eiland zit.
  In ieder geval bedankt voor het reageren, maakt een tikkie minder alleen.

  1. Beste meneer Salal, De reden waarom ik hier niet op reageer is omdat ik die ‘rotzooi’ in de eerste instantie helemaal niet wil waarnemen. De bron waarvan dit soort smeerlapperij afkomstig is, de tv vaak, heb ik al jaaaaren niet meer.

  2. Er zijn plaatjes van struisvogels met hun ‘kop in het zand’.. Niet-kijken is ook een manier van kijken. Zoals niet-reageren een manier van reageren is.
   Stapje dieper: ook het donker mag gezien worden. Zie het artikel van Berry Vincenta. Zie deze illustratie van Carl Jung’s quote.. Essentieel, om dan ook niet te reageren, met ‘ik reageer hier niet op’… 😉

 3. Nou Salal, afgezien van de schoffies, die moedwillig manipuleren, onderdrukken en uitbuiten, is er een groep die ‘moedwillig onwetend’ blijft/wil zijn.

  Blijf delen wat je kúnt delen en meer hoef en kún je niet doen toch? Vertrouw op jouw rol en neem niet de hele wereld op je nek. Maar ga het gesprek NOOIT uit de weg, stuur het gesprek op dit onderwerp zonder missionaris-neigingen en -preken. 😉

  En bedenk dat ieder zijn pad loopt en ‘alleen’ kan doen wat hij/zij kan doen..!!
  Bedenk dat mensen, zoals Mark Twain dat zegt, liever hun stellingen verdedigen en als ‘waarheid’ beschouwen, maar échte waarheid/realiteit afwijzen, omdat deze bedreigend is voor hun ‘stelling’/makkelijke en vooral ‘zorgenloze’ leven..
  Dus wees coulant met hen, vergeef het ze, ‘want ze weten niet wat ze doen’…!

 4. @robvdz
  Ja, sommige mensen kiezen ervoor om tv en krant de deur uit te doen. Ik kies er voorlopig voor om beide te houden.
  Je zegt dat de bron waarvan dit soort rotzooi afkomstig is, is de tv. Volgens mij is dat slechts de boodschapper, het kanaal. De rotzooi komt van een veel kwaadaardigere bron. En die bron heeft heel veel meer mogelijkheden om mij te manipuleren dan alleen de tv en de kranten. Goed kijken hoe die manipulatie in z’n werk gaat, kan mij op andere momenten bescherming geven en/of kan mij op het moment suprème de juiste woorden geven om brave vrienden wat inzicht te verschaffen.
  Dus vandaar mijn keuze om wel gematigd te kijken.
  Overigens ben ik een vrouw.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.