Advertentie

Monsanto’s Roundup vernietigt ook mannelijke vruchtbaarheid!


Monsanto's 'Round-up' wordt met miljoenen liters gesproeid over gewassen overal ter wereld. De planten zijn GM-beschermd tegen dit gif, maar de mens en de Aarde..? Niet dus..! RoundUp blijkt een uiterst giftige stof voor het milieu en voor mens en dier. Een product dat DIRECT uit de schappen verwijderd moet worden!!

x

Monsanto’s Roundup vernietigt mannelijke vruchtbaarheid!

Bron: Natural News – HIER

vertaling © 2012 – Guido Jonkers – WantToKnow.nl/.be

x

Een recente studie die werd gepubliceerd in het ‘Journal of Toxicology in Vitro’ toont aan dat, zelfs bij kleine doseringen, Monsanto’s onkruidverdelger Roundup, testosterone vernietigt, wat uiteindelijk kan leiden tot mannelijke onvruchtbaarheid. Inmiddels staat de teller daarmee op meer dan 25 aandoeningen die je kunt oplopen door gebruik van dit schandalige gif, wat ook in Nederland gewoon te koop is bij Intratuin of elke andere groensuper.. Reden voor deze jongens om direct te stoppen met dit goedje!!

Een heel gemeen goedje, deze 'onkruidbestrijder' van Monsanto (sinds kort in alle tuincentra in Nederland te koop...!!) Monsanto blijkt buiten de Vietnam-oorlog, waar het het dioxine-gif "Agent Orange' leverde, ook in alledaagse situaties de boel ernstig te kunnen vergiftigen..!!

Onder deze 25 punten staat ook al de bewezen aantasting van RoundUp van het menselijk DNA, geboorte-afwijkingen, leveraandoeningen en kanker. Voor haar studie naar de invloed van RoundUp op de mannelijke vruchtbaarheid hebben Emilie Clair en haar collega’s van de ‘Universite de Caen Basse-Normandie Institute of Biology’ in Frankrijk de effecten getest van glyphosate, de actieve ingredient in Roundup, op de testiculaire cellen in ratten.

Daarbij werden verdunningen gebruikt van 1 deeltje op 1 miljoen to 10.000 deeltjes per miljoen, wat gelijk staat aan het blootstellen aan RoundUp in verschillende sproeisterktes in het praktische gebruik van RoundUp. ELK VAN DE TESTS toonden onmiskenbaar de invloed aan van RoundUp op testiculaire cellvergifiting. Het was verbazend te concluderen, aldus de onderzoekers, dat zelfs bij inademing van 1 deeltje per miljoen (ppm) RoundUp verantwoordelijk bleek voor de endocrine verstoring van vermindering van testosterone niveau’s van ongeveer 35%..! Je moet weten dat 1 ppm bijzonder weinig is, en veel en veel lager ligt dan de typische blootstelling aan een stof in alledaagse milieu-situaties.

Bij hogere niveau’s van RoundUp in het lichaam, bleek deze stof verantwoordelijk te zijn voor het vollledig afsterven van testiculaire cellen in minder dan 1 uur na inademing tot maximaal 48 uur na blootstelling!! En we spreken hier dan alleen nog maar van acute vergiftiging, terwijl de studie zich niet bezig heeft gehouden met blootstelling van lange duur, zoals bij herhaaldelijk gebruik en continue gebruik, aan het smerige goedje wat RoundUp bewezen heeft te zijn.

RoundUp blijkt in die grote mate al te worden gebruikt, dat het steeds meer wordt aangetroffen in grondwater en rivieren..!

Het lijkt er steeds meer op dat de werkelijkheid deze karikaturale plaatjes inhaalt..! Wetenschappers luiden steeds vaker de noodklok omtrent gezondheidsrisico's die het gebruik van GMO-zaden en de verwoestende onkruidbestrijder 'RoundUp' met zich meebrengt.

Een vergelijkbare studie die in 2007 was gepubliceerd in het tijdschrift ‘Reproductive Toxicology’ toonde vergelijkbare resultaten aan.. Je vraagt je af met hoeveel geld Monsanto al die keuringsinstanties heeft omgekocht om goedkeuring te krijgen voor haar RoundUp-vergif..! In tests die toen gedaan zijn, in 2007, bleek dat RoundUp verantwoordelijk was voor de ‘afwijkende structuur van de testikels en de epididymal (een zwellichaampje rondom de testikels) van mannetjes-eenden en ook invloed had op het niveau van testosteron en estradiol. E.e.a. resulteerde in een afwijkende vorm van de mannelijke ontvangers die in de testikels aanwezig zijn.

Dus volledig in tegenstelling met de claims van Monsanto, is er HELEMAAL GEEN VEILIG NIVEAU van gebruik van RoundUp…! Bij typische normale niveau’s van gebruik, blijkt RoundUp dus feitelijk al levensgevaarlijk te zijn voor menselijke cellen en serieuze negatieve effecten te hebben op het voortplantingssysteem van de mens.. En bij het inademen van RoundUp in kleine hoeveelheden, blijkt dit zware vergif dus verantwoordelijk voor afwijkingen in hormonale functies en kan het leiden tot een laag testosterongehalte bij mannen..!

“Omdat het een systematisch pesticide is, wat in hoge doses wordt gesprayed, komt het voor in hoge doses in oogsten, zoals fruit en noten die wij vervolgens weer consumeren.” Zo schrijft Leah Zerbe over RoundUp in een recent artikel. En wat zijn de 3 eenvoudige stappen om je blootstelling aan dit zware gif te vermijden?

Eet in de eerste plaats biologische groenten, fruit en andere gewassen. Gebruik organische tuiniertechnieken in je eigen tuin en begin ook in je eigen tuin met het aanleggen van een biologische groententuin. En dit alles om je nog minder bloot te stellen aan de giftige rotzooi die RoundUp feitelijk is.

Bronnen voor dit artikel:

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0887233311003341

http://www.activistpost.com

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0890623806002711

http://www.greenmedinfo.com/toxic-ingredient/roundup-herbicide

http://www.rodale.com/roundup-dangers?page=0,0

* * *

 

45 gedachten over “Monsanto’s Roundup vernietigt ook mannelijke vruchtbaarheid!

 1. Op zich wel goed nieuwa dat ik me geen zorgen hoef te maken over ongewenste zwangerschap . Feit dat mijn aantsl orgasmes per avonfd van 7 naar 5 is teruggevallen baart me echter wel zorgen .
  Even serieus ; I am so pissed off with them !!
  weet nog niet wat ik ga doen , maar….

  1. Joh ! dat wordt heel normaal als je tegen de 50 aanloopt, je droogt van zelf op! maakt niet uit hoeveel liquid je ook in neemt…

   Maar het is inderdaad troep, de zwager van mijn vrouw heeft gelukkig het produkt verwijdert uit zijn 5 Tuincentra’s na het zien over het wel en wee van het produkt, hij was nogal geschokt dat hij het jarenlang verkocht heeft. Hoe is de weg dan terug naar een gezonder leven, want net als in de reguliere zorg met Big Pharma gaat dit op exact dezelfde manier als bij het verkopen en aansmeren van produkten bij Tuincentra’s.

  2. Ook hij is dus veel te goed van vertrouwen geweest.
   Net als wij allemaal.
   “Als het gevaarlijk is voor je gezondheid en je omgeving dan zouden ze het toch niet verkopen?”

  3. Niet iedereen gaat zorgvuldig de verpakking zitten te lezen? dat zie je ook in de supermarkt, ik ben 1 van de weinige die werkelijk alles leest en opzoek voor ik iets mee naar huis neem en toch slipt er af en toe ook wel iets tussen me vingers door van eh, bah! Maar tis niet alleen het Monsanto produkt zelf, kijk zowie zo ook in de Tuincentra maar eens goed rond, al het moois wat er groeit en bloeit is allemaal kunstmatig ent, of geijkt op een stam van een stuk onkruid/struik/boom. Tis moeilijk om nog iets puur natuur te vinden, van he! dat is de moeite waard, allemaal wegwerp en vooral sier-rommel.
   Maar goed wat ik verder ook lobby of doorgeef, het meeste wordt toch als onzin weg gelegd en wordt eerder nagewezen als een dom, lui, NPS, flauw, laag opgeleide copycat. Het menselijke denken is meestal al aan getast door dit produkt…

 2. In 2009/2010 verklaarden Ministers van Volksgezondheid van Engeland, Australië en Amerika dat ze een depopulatie wilden van de helft van het inwonertal.
  En dat ze dit al aan het uitvoeren waren.
  Deze uitspraken hebben uitgebreid in de mainstream media gestaan.
  Hierna hoorde je er niets meer over. Er is geen beleid ontwikkeld, dat in samenspraak met de bevolking, een campagne is opgestart voor geboortebeperking.
  Hoe willen ze dit dan bereiken??
  Blijkbaar door de leefomgeving van mensen zo te verzieken dat er enorme aantallen mensen onvruchtbaar worden en sterven aan diverse ziekten.
  Denk hierbij aan de olieramp in de golf van Mexico, waar bij het bestrijden van de gevolgen pure giftige stoffen in zee werden gedumpt.

  Ook de radioactieve gifwolk na de ramp met de kerncentrale van Fukushima zal hierbij een factor van belang zijn. Tijdens de ramp van Tjernobyl werden er uitgebreid maatregelen genomen om de bevolking te beschermen. Er waren kaarten waarop precies werd aangegeven, wanneer de radioactieve wolk over een bepaald gedeelte van Europa trok. Dit keer hielden overheden alle informatie achter.

  Study: All of Western US and most of East Coast, Midwest, Canada covered with airborne particles at various altitudes on March 20, Fukushima plume model shows — Based solely on Reactor No. 1 explosion

  http://enenews.com/study-all-western-east-coast-covered-airborne-particles-march-20-model-shows-canada-based-solely-reactor-1-explosion-photo

  Ook de toevoegingen in het eten, het gemanipuleer met voedsel door Monsanto en de HPV vaccinaties, lijken onderdeel uit te maken van dit in stilzwijgen uitgevoerd plan.

  Amerika werd net als verleden jaar weer geteisterd door Tornado’s.
  Dit werd twee dagen van tevoren voorspeld door iemand die de radar kaarten controleert op HAARP activiteit.

  http://www.youtube.com/watch?v=H40B8LpDjmY&feature=player_embedded

  1. Het volgende stukje schreef ik op 2 mei 2009.

   Geplaatst: Za Mei 02, 2009 12:32 pm Onderwerp: Reageren met citaat
   Een goed afgewogen artikel over de tegenstrijdigheden w.b.t. de berichtgeving aangaande de Mexicaanse griep.

   The Current Flu Outbreak -How Dangerous Is It?
   http://www.rense.com/general85/currd.htm

   Met al deze tegenstrijdigheden is het erg moeilijk om tot een reëel beeld te komen over de potentie van dit virus voor nu en in de toekomst.
   Toch blijf ik het vreemd vinden dat gezaghebbende organisaties als de WHO, hebben bijgedragen tot een overtrokken crisissfeer.
   Door de alarmfase te verhogen naar de één na laatste waarschuwing.

   Wat ook de ware bedoeling hiervan is geweest, het heeft mijn waakzaamheid naar de huidige ontwikkelingen op het wereldtoneel alleen maar gesterkt.
   De impact van crisissen zoals 9-11 en de financiële, hebben een onomkeerbare verandering teweeg gebracht in de tot dan toe geldende regels/wetgeving.
   Meestal ten koste van vrijheden en wettelijke bescherming van de burger.

   Wat zal de reactie/oplossing van overheden zijn op deze Mexicaanse griepdreiging?
   Preventief bij wet gaan regelen dat ieder individu bij een volgende dreiging van een pandemie verplicht wordt gevaccineerd??
   Het idee van een dodelijke dreiging is geinplanteerd en daarmee ook de komende maatschappelijke discussie en aanvaarding van deze verplichte vaccinatie.
   Daarom is het volgens mij ook noodzaak om de integriteit van het menselijk lichaam vast te leggen bij wet!

   Dan komen mijn gedachten automatisch bij het interview met filmregisseur Aarron Russo.
   Voormalig Hollywood regisseur Aarron Russo vertelt over zijn contact met Nick Rockefeller.
   Over het uiteindelijke doel van de NWO om elke burger te chippen met een RFID-tag en een drastische reductie van de wereldbevolking!!
   Dat 9-11 en The War on Terror een hoax is, opgezet om hun plannen te kunnen verwezenlijken.
   Dat de vrouwenemancipatie is gestimuleerd, zodat ze de andere helft van de wereldbevolking ook belastingen kunnen laten betalen.

   Voor veel mensen een eye-opener.
   http://www.prisonplanet.com/articles/january2007/290107rockefellergoal .htm
   En hier het volledige interview van 1.10uur:
   In dit interview met Hollywood regisseur Aaron Russo wordt onthuld wie er achter de aanslagen zitten op de Twin Towers. En wat het doel van deze aanslag is.
   http://video.google.com/videoplay?docid=5420753830426590918

   Wie had gedacht dat er zoveel verschillende scenario’s gelijktijdig zouden worden ingezet, om hun gewilde doel, een wereldregering tot stand te brengen.
   Hoe reëel is hun plan om de wereldbevolking drastisch te willen reduceren??
   Vooral nadat verschillende belangrijke adviseurs van regeringen pleitten voor een halvering van de eigen bevolking.
   Het zijn volgens mij zeer essentiële vragen!

   Eén van de invloedrijkste wetenschappers uit de Amerikaanse regering stelt dat de populatie op aarde zijn uiterste limiet heeft overschreden.
   Ze vindt dat er moet worden DOORGEGAAN met het reduceren van het groeipercentage van de globale bevolking.
   Gek hé, dat ik dan moet denken aan het HPV vaccin?

   http://www.prisonplanet.com/clinton-advisor-earths-population-has-exce eded-limits.html

   Eén van de belangrijkste milieu adviseurs van Gordon Brown, wil dat de bevolking van Engeland wordt teruggebracht naar 30 miljoen.
   Dit is de helft van het huidige aantal.

   UK population must fall to 30m, says Porritt
   http://www.timesonline.co.uk/tol/news/politics/article5950442.ece

   Emergency Broadcast! New World Order Ahead!

   Dit filmpje laat duidelijk zien hoe politici de afgelopen 10 jaar het idee van een New World Order propageren.
   En dat dit zelfs tegen de publieke opinie in, tot stand wordt gebracht.
   Dit filmpje verteld eigenlijk alles wat er te vertellen valt over de gevaren van zo’n systeem.
   Het raakt bij mij al mijn weerstand/angst voor zo’n totalitair systeem.
   Mensen die nog twijfelen raadt ik dit materiaal zeker aan.

   Samengesteld uit beeldmateriaal van de mainstream media.
   Een erg indrukwekkend filmpje.

   http://www.youtube.com/watch?v=NHvTy_fVdJ8&eurl=http://www.davidicke.c om/content/blogcategory/30/48/

   WHAT TO EXPECT, MEANDERING SPECULATIONS

   http://www.newswithviews.com/Stang/alan198.htm

   Wanneer de linkjes het niet goed doen even kopiëren en plakken in de ad

  1. Ja, grappig wel. Tafelzout is ook niet bepaald gezond te noemen. Dus hebben ze echt wel veel kennis in huis over gif, dat Monsanto. Bijna begin ik te lachen, Bijna.

 3. Ik verbaasde me er laatst ook over toen ik het middel Roundup in het tuincentrum bij ons in de buurt zag staan.
  Dus naar aanleiding van dit bericht heb ik net direct een mail naar de directie van dit tuincentrum gestuurd met het verzoek om, in het belang van een gifvrije wereld, dit enorm schadelijke gif uit de schappen te verwijderen. De link van dit artikel heb ik bijgevoegd.

  Je kunt gewoon op internet kijken en via het contactformulier van je tuincentrum een berichtje sturen. Ideetje voor jullie misschien om dit ook te doen met andere tuincentra?

  1. Roundup wordt ook in verschillende gemeenten gebruikt om de stoepen van onkruid te schonen. In parken door groenbeheer, en door boeren en tuinders. allemaal “legaal”.

  2. In mijn vorige woonplaats was er een keer een actie, dan moest je 1 stoeptegel voor je voortuintje groen schilderen en dan ging de gemeente daar geen gif sproeien tegen onkruid. Waanzinnig eigenlijk, maar je had wel een stem.

  3. http://tweedekamer.groenlinks.nl/node/72155
   Deze link laat zien dat er een verbod op zou komen.
   Op mijn mail aan de gemeente over dit besluit heb ik geen antwoord gekregen.
   Wel is de brandgang duidelijk sinds die tijd niet meer nbesproied en ik heb de gifspuiters ook niet meer gezien.

   Ik zal toch eens uit gaan zoeken hoe het nu eigenlijk zit.
   Het verbod ging niet zo ver dat winkel het niet meer mogen verkopen begreep ik.

  4. Wie stuurt er een mail naar de Keuringsdienst van Waren..?? Onder welk beding zij (MountSatan) de goedkeuring hebben gekregen.. Waarschijnlijk onder het beding van een dikke bonus..

 4. vergeten we niet nog één vernietiger van de mannelijke (en vrouwelijke) vruchtbaarheid? Kunstmatige elektromagnetische straling. Van smartphones, mobieltjes, wifi./….

  1. Daar gaat het hier niet over Lizzie. Al is dat ook erg belangrijk.
   Het gaat hier over iets wat duidelijk aanwijsbaar levensgevaarlijk is. Daar kan echt niemand omheen. En toch worden er schijnbaar grote bochten gemaakt om uit het zicht lekker verder te gaan. Kinderen en huisdieren lopen ook gevaar.
   Als iemand die troep in zijn achtertuin gebruikt en kinderen en kat en hond dartelen daar vrolijk rond. Lieve help, daar wil ik niet eens aan denken.
   Kinderen spelen op straat, in de brandgang. Afijn, ze zijn nergens meer veilig blijkt.

 5. Dit gaat naar mijn mening allemaal niet per ongeluk, omdat dit misselijke bedrijf gewoon maar kan blijven doen of hun neus bloedt.
  Als wij ons niet meer wensen te houden aan het betalen van zorgkosten om de eenvoudige reden ons zelfbeschikkingsrecht gestand te doen, dan wordt je huis leeggehaald.

  Hoog tijd dat het bedrijf Monsanto en aanverwanten hun hokken leeg worden gehaald, maar ook hun bankrekeningen tbv de vele slachtoffers.

 6. Zo’n 15 jaar geleden, ik was nog bij mn exman (die in de bollen zat), ik zei hey (onze nieuwe tuin bij ons nieuwe huis werd overwoekerd door kweek), had jij het niet eens over Roundup? Kunnen we goed gebruiken nu hier!

  Ja, zegt ie.. maar das al tijden verboden…

  Waarom snap ik er niets meer van?

  1. we zijn in een andere tijd lijn terecht gekomen, dit is de tijd waarin de hulp demonen van ruim ze op santano eerder worden geloofd en behaagd door de unheimische Unbehagen Jezu Verhagens hulp Bush struikrovers dan het nuchtere verstand van gezonde boeren burgers en andere heldere buiten lui..

  2. Imke laat het er voorlopig bij zitten helaas, Lis kijkt voor het gemak maar weer met 1 oog weg, Eye daar moet ik niets tegen zeggen want anders haal ik haar uit haar concentratie, Tessz is er even niet, Sarah kan aan de overkant wel interessant reageren maar hierooh ineens niet, Marianne van Argus heeft daar een verklaring voor door vast te stellen dat veel mannetjes er nog niet aan toe zijn om onder ogen te zien hoe Wicked vrouwen kunnen zijn, we weten het wel, mijn ex die tot nu toe altijd nog mijn Vriendin was is recent weer stiekum begonnen met een anti deprie pillen kuur van die tering dokter van haar, nou dan weet je het wel, ze denken dat ik dat dan niet merk, ik weet hoe f’ed up ze daar van wordt, je kan veiliger tegen een stoelpoot praten, met die pillen komt regelmatig het roze Aguilera 404 monster van South Park voorbij, ik ben daar heel overgevoelig voor, als mensen ineens ‘raar’ gaan doen en tegenstrijdig praten, zo pakken ze je je beste relaties af, of het nou je moeder je dochter of je vriendin isz, zolang zij nog denken te moeten slikken op recept, dan maar puur een Unheimisch gevoel , is altijd nog zuiverder..

  3. Ik laat het er niet bij zitten, maar laat het gedoseerd toe. Heb een behoorlijke depressie op eigen kracht weten te keren, veel van geleerd ook, maar om me nou direct weer met die ellendige feiten bezig te houden…Ik werd er soms zo moedeloos van.
   Maar wees gerust, op gezette tijden kan ik nog steeds in staat zijn mijn eigen deur in te beuken.

  4. jah joh Imke hoogstens 2 half gevulde eetlepels ellende per dag, is meer dan voldoende,
   ik snap het wel, jij bent het bewijs dat het zonder pillen kan, door de diepste diepten heen.

 7. ik zal dit schrijven ook even bij mij op de volkstuin op hangen ~~misschien dat sommige lui dan wakker gaan worden ~!die het ook al jaren gebruiken om het onkruid te lijf te gaan .ik vind het maar niks en onze regering doet hieraan ook totaal niets dan ook alleen maar de beurs open houden .misschien zou het eens helpen om de regering,s zaal hiermee te bespuiten ?? misschien dat zij dan wel?? wakker worden als er een zooitje van ondersteboven liggen.

  1. Ik snap hier dus echt nix van, vlgs mn ex was het al 15 jaar geleden nergens meer te koop omdat verboden.. hoe kan dat?

  1. Topzoekwerk Coz!! Heb er even een documentje van gemaakt. HIER te downloaden. Zal die mensen eens aanschrijven.. DANK!

  2. Voor wie niet helemaal weet hoe ‘onkruidverdelgers’ werken ; er zijn grofweg 2 catagoriën . A systemisch en B contact middelen . Roundup is een systemisch middel , dwz. dat het eerst door de plant opgenomen wordt en het via de sapstroom in alle delen van de plant terecht komt , hierna gaat het zijn destructieve werk doen . GM gewassen hebben een resistentie tegen de werkzame stoffen die echter wel in de plant , bijvoorbeeld GM suikerbieten , zijn opgenomen . Bij aardappelen wordt het loof eerst met contactmiddelen doodgespoten , later wordt er vaak nog even met Roundup nabehandeld . Ook vóór de graanoogst wordt het rijpe gewas even met Rounup besproeid tegen het onkruid dat zich tussen het graan bevindt .
   Men dient zich wel aan een wettelijke periode te houden tussen besproeien en oogsten . Die periode is gebaseerd op de halveringstijd van de werkzame stoffen , waarna het zgn. veilig zou zijn voor consumptie . Eet smakelijk .

 8. Nederlandse overheid blokkeert bij-vriendelijke middelen in landbouw

  Het voorgenomen besluit over de afschaffing van de RUB (Regeling Uitzondering Bestrijdingsmiddelen) impliceert onder meer dat u een vergunning moet aanvragen om insecten uit uw moestuin te houden met bijvoorbeeld een knoflookpreparaat. Echter, bespuiten van uw rozen met middelen als Luizen en Witte Vlieg, te koop in het tuincentrum (met daarin het voor bijen zo dodelijke Imidacloprid) mag u wel gebruiken. (lees HIER de officiële bekendmaking in de Staatscourant)

  In plaats van het gebruik van deze milieuvriendelijke middelen te stimuleren wordt het gebruik moeilijk zo niet onmogelijk gemaakt. Het gevolg zal zijn dat biologische teelt moeilijker wordt en chemische middelen meer in plaats van minder gebruikt gaan worden. De producenten van de milieuvriendelijke middelen staan met de rug tegen de muur. Tot 14 maart kunnen ze bezwaar maken tegen deze afschaffing.

  Als deze maatregel straks definitief is (verwacht juli 2012) dan zijn dit soort middelen verboden. Om deze legaal te mogen verkopen dient een toelatingsprocedure binnen de gewasbeschermingswetgeving te worden aangevraagd. Ten eerste is dat te duur (al snel 300.000 euro) voor de kleine bedrijven. Daarnaast is het bijna onmogelijk om een toelating te krijgen. De wet gaat n.l. uit van toetsing van een werkzame stof. En om welke werkzame stof gaat het nu eigenlijk bij bijvoorbeeld een knoflookpreparaat? Er zitten wel honderden stoffen in die allemaal mogelijk werkzaam zijn. Dus toetsing is onmogelijk. In plaats van een duurzame, dier- en milieuvriendelijke ontwikkeling te stimuleren worden we straks geconfronteerd met alleen maar méér chemische bestrijdingsmiddelen in of op ons voedsel! Daar worden de bijen, maar ook de mens, niet blijer noch gezonder van!

  Bron: http://www.earth-matters.nl

  1. Ennuh… een supermiddel tegen mos , geheel gratis en dagelijks uit voorraad leverbaar ::::: je eigen urine !!!! probeer het maar eens 🙂

 9. het is toch om te huilen ..terwijl het me steeds moeilijker lukt ..er komt zoveel op je af ,,zoveel mensen in eens dood ziek ,,
  soms zie ik op mijn kast in de kamer een soort wit poeder of zand liggen ,vind het zo raar ..[[ik stof wel hoor ] en vertel het dan aan andere ,,de meesten zitten er niet mee ,,dus mond weer houden.
  ben blij dat ik oud ben ,,,erg voor de volgende generatie s ..al die gemene rotzooi .

 10. Ik lees dan nu toch dit:
  “Tijdens de stemmingen van 15 september 2011 nam de Tweede Kamer een motie van GroenLinks aan om glyfosaat in Nederland te verbieden voor niet-commerciele doeleinden.[5] Het in de motie gevraagde verbod geldt echter niet voor de land- en de tuinbouw. Vooral voor de onkruidbestrijding op verhardingen zal het verbod een aanzienlijke meerkost veroorzaken voor de overheid en de bedrijven. Alternatieven zijn voorhanden maar die zijn vaak meer arbeidsintensief en daardoor ook duurder”.

  Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Glyfosaat

  In ieder geval verboden in de tuin van je buurman…

  1. kunnen we die groenlingser geen druppeltjes geven en haar over een half jaar eens vragen hoe het met deze gaat?? misschien dat ze er of doodziek van zijn geworden of?? dat ze er wel pap van zijn gaan lusten .ik?kan maar niet begrijpen waarom mensen zo dom !! kunnen zijn om op zulke bewegingen te stemmen ..alsof ze onder hypnose zijn .ook zij ?? de stemmers hierop moeten net zo veel inleveren als de niet stemmers hoor .maar oke monsanto moet de deur uit maar ook bepaalde mafkesen die dit toch maar niet ?? helemaal moeten verbieden !!

 11. Bullshit, ik ben 55 jaar en ben boerenzoon. Round up wordt in Nederland al tientallen jaren gebruikt in diverse concentraties. Prima middel als je het goed toepast. In de jaren ’70 en ’80 werd er hoofdzakelijk zonder beschermende kleding gewerkt. Heb ik ook jaren gedaan, je wist niet beter. Het kwam voor dat je je boterham zat op te eten met diverse middelen nog aan je handen. Natuurlijk probeer je de bestrijdingsmiddelen alleen te gebruiken bij nagenoeg windstil weer om drift te voorkomen. Maar een beetje spray kan echt geen kwaad. Anders was de volledige agrarische sector allang uitgeroeid.
  De Roud up verkrijgbaar in de tuincentra is overigens een waardeloos aftreksel van de echte Roud up, het werkt nauwelijks. Voor het echte werk moet je naar België, daar wordt de Roud up nog in z’n echte, originele samenstelling en concentratie geleverd. In België zijn de agrariërs ook nog niet verdwenen hoor. Ze zijn wellicht wat nuchterder en minder gevoelig voor kletspraat van diverse bewegingen.
  Tot u sprak iemand die weet waar het over gaat, vruchtbaar en kerngezond is. Succes met uw hobby.

  1. “Maar een beetje spray kan echt geen kwaad. Anders was de volledige agrarische sector allang uitgeroeid…”

   Lekker genuanceerd.. Het lijkt voor mij het typische commentaar van een boer die heeft doorgeleerd. Niet lullen maar boeren..? Of andersom gezegd: ‘Wordt het niet eens tijd dat je je erin verdiept?’.. In het Engels: https://www.commondreams.org/headline/2013/04/26-3
   Of gewoon hier op de site, in goed en duidelijk Nederlands: http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/round-up-ernstige-schade-aan-grond-en-plant/

  2. Goh , hebben ze de boeren nu ook al Roundup ready gefokt ?
   En ja ik ben ook opgegroeid in de agrarische sector , de kastuinbouw . Al die tuinders zongen hetzelfde liedje als het jouwe , lekker nonchalant , geen tijd voor mierenneukerij , spuiten met die hap . Economische druk en het gezeik van de veilingmeester als ie één witte vlieg poepie vond of een luis in de sla . Zei je er wat van dat ie liep te spuiten vlak voordat je er aan het werk moest dan was het antwoord : Ah joh , dat spul ken je gewoon door de pap roeren . Regelmatig werd er op zaterdag inderdaad “effe naar Belgie gereden” om goedwerkende middelen te halen die hier al verboden waren .
   Het is de ratrace , helaas voor de racende ratten die nooit een cent zien van de inzet , hooguit een meloen van achteren . http://www.youtube.com/watch?v=ptTTe8p4aAw

 12. Ha, Ha, mannelijke gezondheid. Daar is niemand in politiek Nexerland in geinteresseerd!

  Mannen leven gemiddeld 4 jaar korter dan vrouwen, maar de politiek doet daar niets mee. Bovolkingsonderzoeken voor borst- en baarmoederkanker doen we wel, maar voor prostaatkanker niet. Ra Ra Ra, waarom?

  Mannen moeten vanaf nu langer doorwerken, omdat vrouwen langer leven. Het zou eerlijk zijn geweest om vrouwen later met pensioen te laten gaan dan mannen, maar dat kan natuurlijk niet. Maar stel, wat als vrouwen nu eens 4 jaar korter zouden leven dan mannen. In dat geval zou de politiek waarschijnlijk wel gekozen hebben voor een eerdere pensionering van vrouwen.

  Autochtone Nederlandse mannen worden slecht behandeld in Nederland!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.