Advertentie

‘Sound of Freedom’, kijken deze film..!!


 

‘Sound of Freedom’,
ga deze film kijken..!!

2023 © WantToKnow.nl/be

x

Het is Hollywood-ster Mel Gibson, die de laatste maanden continue de aandacht vestigt op deze film, ‘Sound of Freedom’. Deze film is 4 juli jl. in première gegaan in de VS. Zoals je weet heeft Mel Gibson zijn roem en Hollywood-platform ook grotendeels gebruikt om zijn christelijke geloof te promoten, en zijn nieuwste werk sluit daarop aan.

Hij is tweevoudig ‘Oscar’/Academy Award-winnaar en produceerde in 2004 de episch Bijbelse film ‘Passion of the Christ’, waarmee een golf van christelijke films op gang kwam. Gibson over deze nieuwe film: “Het meest verontrustende probleem in onze wereld is mensenhandel en in het bijzonder de handel in kinderen. De eerste stap in het uitroeien van deze misdaad is bewustwording; ga daarom Sound of Freedom zien.

Deze actiefilm werd geregisseerd en geschreven door Alejandro Monteverde, met in de hoofdrollen Jim Caviezel, Mira Sorvino en Bill Camp. De hoofdrol is voor Jim Caviezel die de rol speelt van Tim Ballard, een voormalig regeringsagent die op een missie gaat om kinderen te redden van sekshandelaren in Colombia. De film is geproduceerd door Eduardo Verastegui, die ook een rol speelt in de film. De film werd op 4 juli jl. uitgebracht door Angel Studios in ruim 2600 theaters en krijgt over het algemeen positieve recensies van critici en publiek, en is inmiddels succesvol.

Kinderhandel is de snelst groeiende ‘handel’ in de wereld; inmiddels groter dan de wapenhandel en binnenkort groter dan de handel in verdovende middelen wereldwijd. Als je je afvraagt, wáár het dan precies over gaat, is het voor ons eenvoudig, je te verwijzen naar DIT ARTIKEL hier op de site. Per jaar worden rond de 2 MILJOEN KINDEREN ontvoert, om aan een wereldwijde vraag te voldoen naar pedofiel seksueel misbruik en nog veel erger. Kinderen die van straat worden ontvoert, bij hun ouders worden weggetrokken en erger, uit vluchtelingenkampen worden weggevoerd.

Vaak met medeweten en medeplichtigheid van leidinggevende politici en hogere elite’, die zélf ook tot de ‘kopersmarkt’ behoren. Een verrotte wereld inderdaad; maar laten we niet onze ogen hiervoor sluiten!! Onze collega-website Ella’Ster* (HIER) heeft op regelmatige basis, nieuws en achtergrondverhalen over deze gruwelijke en afzichtelijke smet op de westerse ‘beschaving’. Op deze website kun je altijd verder lezen. Wij kunnen je HIER op de site, verschillende andere artikelen aanreiken.

Dit is de trailer van de film.

Je kunt de film streaming zien,
door te klikken op deze afbeelding:

8 gedachten over “‘Sound of Freedom’, kijken deze film..!!

 1. https://www.bnnvara.nl/joop/artikelen/pedofielen-verdienen-onze-bescherming
  Pedofielen zouden in mijn zienswijze niet mogen bestaan,maar ze zijn er helaas wel.
  Eerder hebben ze een poging gedaan om een plek in de politiek in Den Haag te krijgen en dat is gelukkig tot nu toe niet gelukt maar wel een feit.
  We staan nu weer voor verkiezingen daarom een kleine analyse van bepaalde partijen.
  Groen Links was voorstander samen met de PVDA en zelfs de VVD deed niet moeilijk over pedofielen in de politiek.
  Wat zijn feiten MBT Groen Links en nu ook de PVDA?
  Groen Links vond pedofielen in de politiek naar het zich laat aanzien wel acceptabel
  Eerder haalde deze partij al een ex veroordeelde “jihaatgangster” (meen ik) in de politiek binnen die uiteindelijk toch weg moest.Denk daar eens aan wanneer u weer gaat stemmen.
  Sofie Hermans heeft moeite met vragen van onafhankelijke journalisten en een voorlichter ging zelfs zover de microfoon uit handen van de journalist te trekken en weg te werpen.Dit stond op de site van Nine For News.Nu wil zelfs de minister van justitie en veiligheid lijsttrekster van de VVD worden en eventueel premier.Wat ik me wel eens afvraag is hoelang de arm van Erdogan reikt en is de politiek hier in Nederland daar gevoelig voor?
  Verder vrees ik dat Nederland zelf niet veel meer in de pap te brokkelen heeft omdat heel veel overgedragen is naar bv de EU in Brussel die de Banken,multinationals en de aandeelhouders alles wat zij wensen in de schoot werpen.Bij een volgende “pandemie/virusuitbraak zal de EU en dan met name de EC bepalen wat er moet gebeuren en de WHO zal daarbij een doorslaggevende rol spelen.Bij de vorige virusuitbraak bepaalde het RIVM en de veiligheidsregio’s nog hoe of wat (tenminste zo leek het) maar dat zal nu anders worden vrees ik.Wanneer de WHO een soort noodtoestand zal uitroepen kunnen zij iedereen verplichten zich te laten vaccineren.
  Rutte heeft zijn taak volbracht en nu zal men zien dat anderen samen met de EU/EC de lakens gaan uitdelen (ondanks een NEE tegen die Europese grondwet wat uit een referendum is gebleken).
  In een ander referendum stemden de Nederlanders tegen dat Oekraïne verdrag maar Rutte bewoog hemel en aarde om dat toch door te drukken.Vraag u dan eens af of dit allemaal toeval of de bedoeling (zeg maar opzet) is geweest.Eenmaal dat Oekraïne verdrag getekend en juist nu al die gebeurtenissen met Oekraïne waar Rutte eveneens weer een grote rol speelt kan haast geen toeval zijn zoals ook klimaatverandering enz geen toeval kan zijn.Al Gore begon daarmee zomaar uit het niets en helaas geloven velen hem en hen die dit verder hebben gepromoot.Mensen geloof de MSM niet en zoek eens wat uit.Iedereen kent waarschijnlijk on-gehoord wel en juist twee dames van de MSM (NOS) willen dat dit programma stopt zoals mogelijk nog meer mensen die voor de MSM werken of er banden mee hebben.Natuurlijk willen deze lieden niet hebben dat hun jarenlange bedrog uitkomt en zij zullen niet schromen alles wat hen kan tegenspreken of een bedreiging voor hen kan vormen te weren.Dat is mijn mening weer.

  1. PS.
   Heel snel is de eerste kamer in oude samenstelling nog akkoord gegaan met bv de pensioenwet en ook meer tools in de gereedschapkist ivm met virussen zodat ze kunnen doen wat ze willen met iedereen en onze pensioenpot vrees ik zal steeds minder groot worden waardoor de pensioenen ook kleiner zullen worden of zelfs niet betaalbaar meer zullen zijn.MKB bedrijven betalen vaak nog voor coronamaatregelen en hebben daar moeite mee om terug te betalen aan de staat.Nou lijkt loonsverhoging leuk en nodig volgens velen maar dat is de druppel waardoor veel MKB bedrijven kapot gaan waardoor veel mensen hun baan kwijt zullen raken en dus ook hun loonsverhoging.Een mogelijke oplossing is lagere belastingen en waarom betalen over uitgaven want dat is BTW?

 2. The Sound of Freedom Movie (2023) ontmaskerd!

  https://eindtijdnieuws.com/the-sound-of-freedom-movie-2023-ontmaskerd/

  Desinformatie propaganda van de elite in de filmindustrie. Wat is het werkelijke doel van deze film, naast het promoten van onzuivere informatie?
  Acteur Jim Caviezel, pronkend met de één oog symboliek, ofwel het Alziend Oog van Lucifer, ook wel het oog van Horus genoemd. Het is de god en de stem voor de Illuminati, die hen leidt.
  Een waargebeurd verhaal?

  Legt deze film, gespeeld door de elite Hollywood acteurs, daadwerkelijk kinderhandel, en de volledige waarheid hierover, bloot?
  Voor degenen, die niet bekend zijn met ‘The Sound of Freedom’, uitgebracht op 4 juli, de film is naar verluidt gebaseerd op een ‘waargebeurd verhaal’ van voormalig CIA-agent Tim Ballard, die zogenaamd de CIA verliet, om de kindersekshandel te bestrijden, en kinderen redde in Zuid-Amerika. Natuurlijk kunnen we dit verhaal met een grote korrel zout nemen.

  Tegen pedofilie?

  Want in werkelijkheid is Tim Ballard een desinformatieagent van de Mormoonse kerk, de Mormonen, en wordt hij gebruikt als gecontroleerde oppositie, die beide kanten bespeelt. Zo is hij zogenaamd tegen het pedofilienetwerk, met het doel om desinformatie te verspreiden en om de QAnon psyop te promoten.
  Hij zou hebben gewerkt voor de Department of Homeland Security (het Amerikaanse Ministerie van Binnenlandse Veiligheid), waar hij werd getraind en geconditioneerd, voordat hij zijn nieuwe rol kreeg toegewezen. Voor deze doeleinden richtte hij de Operation Underground Railroad (OUR) en The Nazarene Fund op.

  Ja, zelfs hun zeer verfijnde websites zijn gecodeerd, die ik hier nu niet zal noemen, vragend om uw donaties en vooral ook uw betrokkenheid. Data is goud waard! Val ook niet voor hun online winkel, waar ik heel even twee pentagram sieraden zag langskomen…
  >Angel Studios aan het licht gebracht

  In de film speelt de acteur Jim Caviezel de rol van Tim Ballard, net als in de Jezuïtische provocateur Mel Gibsons ‘Passion of the Christ’. De film wordt geproduceerd door ‘Angel Studios’, wat pure spot is en symbolisch voor de keuze van Jim Caviezel als hoofdrolspeler.

  Herinnert u zich nog de valse Jezus van ‘The Chosen’?

  Ook deze film (een serie) wordt gepresenteerd door dezelfde ‘Angel Studios’, in samenwerking met Mormonen. Miljoenen zijn reeds door deze film misleid! Let ook op de extra benadrukte ‘G’ van de Vrijmetselarij in het logo van Angel Studios.

  Angel.com = 22, 66, 444

  Leer hun handgebaren te onderscheiden om hen sneller te herkennen…

  Want de Vrijmetselarij is momenteel doorgedrongen in alle facetten van het leven. Hier maakt Jim het bekende 666 handgebaar met zijn handen: open artikel

  1. Cleopatra,
   Inderdaad.. er gaat een verborgen agenda schuil achter deze film.
   https://henrymakow.com/2023/07/july-21–sound-of-freedom-fund.html
   met citaat :
   “July 21- “Sound of Freedom” Funded by Freemasons Who Chip Children
   This appears to confirm warnings that this film may have a hidden agenda.
   The Freemasons’ MYCHIP program used to track children
   North American Masonic Lodges have an initiative called the Masonic Child Identification Programme (“CHIP”). CHIP programs are supported monetarily at the Grand Lodge level, and are staffed by volunteers from subordinate lodges as well as law enforcement and dental professionals.
   https://expose-news.com/2023/07/21/freemasons-mychip-programme-tracking-children/
   The Freemasons’ program takes digital fingerprints, digital imaging, digital video, dental impressions and DNA mouth swabs under the guise of in case your loved ones are horrendously abducted. The processing of the data is managed by Freemason’s proprietary software.
   THE TIM BALLARD RABBIT HOLE – Connections to the Deep State and Clinton Foundation
   https://anonfamous.substack.com/p/the-tim-ballard-rabbit-hole
   Tim Ballard admits John Paul DeJoria and Carlos Slim were large investors for his film, Sound of Freedom.
   Tim Caviezel –That symbol is known as the Jerusalem cross, which is displayed on the Knights Templar uniform as well as on the banners of the Order
   Lin Wood lists five shortcomings of SoF
   https://timothycharlesholmseth.com/lin-wood-releases-top-5-questions-for-sound-of-freedom/
   (=einde citaat).
   Het feit dat deze film kan vertoond worden is m.i. al verdacht. Moesten er werkelijk elementen vertoond worden die het deksel van de USA pedo beerputten oplichten, dan was deze film er nooit gekomen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.