Advertentie

UK: door medische blunders elk jaar 11.000 doden..!!


x

x

UK: door medische blunders elk jaar 11.000 doden..!!

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Medische blunders zijn er de oorzaak van, dat er per jaar minstens 11.000 patiënten in Britse ziekenhuizen te betreuren zijn. Dat cijfer zou nog hoger kunnen uitvallen, wanneer we de andere sterfgevallen zouden kunnen meetellen, die verborgen worden gehouden, door een samenzwering van stilzwijgen. Gezondheidsambtenaren geven toe dat het cijfer conservatief, behoudend is. Deze cijfers gaan niet of nauwelijks naar beneden, doordat artsen vaak de gelederen sluiten en hun fouten niet toegeven, waardoor er geen verbeteringen in het rapportagesysteem en behandelwijze kan worden aangebracht.

Maar de stafmedewerkers van de Nationale Gezondheidsdienst (National Health Service) willen toch een begin maken, om deze tendens te keren, door nieuwe maatregelen te introduceren die al het ziekenhuispersoneel aanmoedigen om risico’s en fouten vroeger te melden, voordat er sprake is van een dodelijke afloop van een behandeling. Ze hopen dat hun nieuwe initiatief per jaar zo’n 1.000 levens per jaar zal redden.

In het kader van dit nieuwe initiatief, zal elk ziekenhuis een specifieke persoon in dienst hebben, die verpleegsters en artsen kan benaderen wanneer er sprake is van een verdachte fout die het leven van een patiënt in gevaar kan brengen. Daarnaast wordt al het ziekenhuispersoneel getraind in het identificeren van veiligheidsincidenten en het melden ervan.

Bij het aankondigen van het nieuwe plan, zei Dr. Aidan Fowler, de directeur van afdeling patiënt-veiligheid van NHS, dat hij geen cultuur meer wil, van de rijen sluiten en elkaar/andere afdelingen de schuld geven, wanneer medische fouten plaatsvinden. De voorziene daling in ziekenhuissterfte zal dienen te komen uit een verbetering van het voorschrijven van medicijnen.

Dr. Fowler meldde, dat er ook een verbetering dient te komen bij de ouderschapszorg. Volgens Fowler is er bij zeer weinig sterfgevallen sprake van opzettelijk wangedrag, maar zijn deze vaak het gevolg van onopzettelijke fouten of problemen met systemen, waaronder het voorschrijven van medicijnen.

Totaal gaat het om een schadepost voor nabestaanden en de Britse maatschappij van zo’n £ 1 miljard. Het is vooral de cultuur van het zwijgen om de angst voor ‘vervolging’, die er volgens de onderzoekers van de NHS voor zorgt, dat er nauwelijks sprake is van verbetering van het sterftecijfer van 11.000 /jaar.

Nederlandse situatie
Zoals we ook bij vaccinatieschade zien, keurt de slager figuurlijk zijn eigen vlees in de medische ‘industrie’. Dat betekent dat cijfers van fatale gevallen medisch handelen nauwelijks op een neutrale wijze worden bijgehouden. In een interview van RTL-presentator Umberto Tan, verklaarde forensisch arts Selma Eikelenboom, dat de situatie in Nederland vergelijkbaar met die in Engeland is, zij het dat in Nederland natuurlijk slechts een kwart van de mensen woont, als in het UK. We spreken in Nederland over jaarlijks 17.000 tot 20.000 door VERKEERD VOORGESCHREVEN EN/OF INGENOMEN MEDICIJNEN.

Dat betekent dat we dan nog niet eens spreken over de doden die vallen, doordat er foutief medisch handelen heeft plaatsgevonden..!! Het wordt hoog tijd, dat we de medische wetenschap van de heilige berg van kennis & kunde laten afdalen naar een alledaags praktische situatie van verantwoording en menselijke maat. Maar het is vooral onze eigen houding, die bepaalt, dat we ons feitelijk ‘uitleveren’ aan de medicijnmannen en -vrouwen van de moderne tijd.

9 gedachten over “UK: door medische blunders elk jaar 11.000 doden..!!

 1. Gisterenavond in zomergasten de schrijfster Hanna Bervoets. N.a.v. haar chronische ziekte zei ze, dat ze gelukkig in een land woont met een goede gezondheidszorg. Ik kan haar woorden niet exact reproduceren, maar het verbaasde mij zeer, dat deze intelligente vrouw onze medische wereld goed noemt. Ze kunnen haar immers niet genezen! Ze weten niet waardoor dit soort ziektes ontstaan, noch wat ze d’r aan kunnen doen.
  Het verbaasd mij dikwijls dat intelligente mensen toch zoveel vertrouwen hebben in onze medische wereld. De kreet: “Ik word gelukkig goed in de gaten gehouden”(door medici) hoor ik ook dikwijls.
  Op zulke momenten reageer ik meestal maar niet, want ik wel mensen hun (schijn)veiligheid niet afnemen, maar ik weet dat dat “in de gaten houden” echt niets voorkomt.

  1. Over in de gaten houden in Zeeland is een rechtszaak geweest ivm het gebruik van wiet als middel tegen pijn en de gebruiker is in het gelijk gesteld.
   Wat ik nogal opvallend vind is dat een burgemeester zijn genomen besluit heeft genomen op basis van een politie rapport en verklaringen van buurtbewoners die kennelijk dachten dat er handel plaats vond.De burgemeester zegt wel eerlijk dat hij weet dat wiet ook als pijnstiller gebruikt kan worden,maar hij zou toch ook moeten weten dat mensen nogal de neiging hebben om feiten te verdraaien door niet op feiten af te gaan maar op vermoedens.Ook vind ik de omschrijving in deze verwijzing van omroep Zeeland nogal vaag wanneer men over het vermoedelijk aftappen van stroom schrijft.Er is kennelijk een inval geweest en dan kan men toch zien of er stroom werd afgetapt of niet?
   Wanneer mensen vervolgd worden en hun huis gesloten dan kan het toch nooit zo zijn dat dit gebeurd op basis van vermoedens en aannames die voortkomen uit achterklap van buurtbewoners en moet men op basis van feiten maatregelen treffen.(ik ga er maar vanuit dat het politierapport wel feiten bevat en niet gebaseerd is op roddels van buurtbewoners).
   Natuurlijk is het wel zo dat Big Farma op alle mogelijke manieren wil voorkomen dat natuurproducten als wiet hun chemische pijnstillers gaan vervangen waardoor hun inkomsten dalen.Ook het feit dat veel bestuurders alles doen voor grote bedrijven kan in het slechtste geval ook een rol spelen (waarmee ik niet beweer dat dat hier het geval zou zijn) maar het zou wel kunnen vooral wanneer we naar de inzet van bestuurders/sters kijken die soms alles doen voor bedrijven en de kosten op de belastingbetaler proberen te verhalen.https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/114387/Terneuzen-schrikt-niet-van-uitspraak-rechter-en-blijft-drugspanden-sluiten

  2. https://nos.nl/artikel/2296486-president-trump-morgen-naar-el-paso-mexico-gaat-bloedbad-onderzoeken.html
   Waarom weet ik niet maar ik moest gelijk aan de films van Clint Eastwood denken zoals Dirty Harry.Bij de introductie zie je ook El Paso voorbij komen en natuurlijk geweld tegen onschuldigen.Trump wil dus niets aan het minderen van wapens doen,maar wet en regelgeving aanpassen zodat mensen opgepakt kunnen worden voor zij iets misdaan hebben.
   Natuurlijk mag men van een zakenman als Trump niet verwachten dat hij wapens verbied omdat het nu eenmaal slecht is voor de wapenindustrie.Aan de andere kant kan men zeggen gelukkig dat hij het niet verbied want dan kunnen mensen zich verdedigen.
   Maar waar ik het meest voor vrees is dat mensen straks opgepakt kunnen gaan worden wanneer zij bv op internet iets verkeerd zouden kunnen zeggen/schrijven ook al hebben ze geen kwade bedoelingen.Wordt hier misbruik van de situatie gemaakt om mensen het zwijgen op te leggen?

  3. Arnold2 : 1.2 :
   Pas op, het gaat hier om de zoveelste “false flag….” , enkele bronnen :
   http://themillenniumreport.com/2019/08/operation-gladio-el-paso-targeted-with-false-flag-mass-shooting-to-further-terrorize-the-american-people-into-giving-up-their-guns/#more-83278
   http://aanirfan.blogspot.com/2019/08/el-paso-walmart-false-flag.html
   https://www.naturalnews.com/2019-08-04-bombshell-mass-shooting-events-fbi-plots.html
   https://www.naturalnews.com/2019-08-03-five-questions-blow-apart-the-official-fake-news-narrative-el-paso-walmart-shooting.html
   Over het extreem rechtse aspect (sic) :
   https://www.zerohedge.com/news/2019-08-05/dayton-shooter-was-pro-satan-leftist-who-supported-warren-sanders-antifa-and
   Over deze aanslag is er ook en video waar de aanslag werd vermeld nog voor hij gepleegd werd. (zoals bij WTC 7).
   Bij de aanslag in El Paso werd het facebook profiel van de ” verdachte”” van democraat naar republikein aangepast !!!
   Over het verraad van Trump, die het niet aandurft of mag om de waarheid te zeggen :
   https://www.veteranstoday.com/2019/08/04/special-licensed-to-kill-false-flag-in-el-paso-texas-evidence-of-3-4-shooters-in-black-zionist-strike-45-update-1-fox-is-compromised-condemning-white-national/
   met citaat :
   “UPDATE 1 Fox is Compromised — Condemning White Nationalists
   ROBERT STEELE: I am sick to my stomach as I reflect on the piss-ants at Fox that I have just turned off. these people are COMPROMISED, including particularly the little white shit with no life experience pontificating about how we need to call this for what it is, “white nationalism.” It is not white nationalism you ignorant little fuck, it is Zionist/Deep State false flag atrocities intended to create fear and confusion. Mind-controlled patsy and 3-4 contractor shooters who then vanish. …. (=einde citaat) . De volledige tekst is echter van belang.
   Arnold 2: in de voormelde linken, kan ik ook het verband zien met MH 17 en de moord op wijlen Mr Pim Fortuyn…. wat NL betreft….altijd dezelfde “usual suspects”. Steeds hetzelfde bedrog met behulp van de handlangers in de MSM… met steeds de “verborgen agenda’s…”
   Ik denk ten andere dat dit alles maar een miniem voorspel is van wat er ons te wachten staat.

  4. Sub Rosa 3.
   Vaak spreken zij die de werkelijkheid niet onder ogen willen zien over complottheorie wanneer andere mensen waarschuwen,mogelijk om niet toe te hoeven geven hoe dom het grootste deel van het volk ( meestal zonder dat zij het wisten) als een blind paard hebben gedaan/uitgevoerd wat hen werd opgedragen van hogerhand en andere beleidsmakers/sters.
   (hiermee bedoel ik dan gemeenten,de regeringen en daaraan verbonden instellingen ,banken en bedrijven).
   Men hoeft zich alleen maar voor te stellen wat er gebeurd wanneer de stroom uitvalt en computers het niet meer doen.
   Bijna alles zal stil komen te liggen machines,pinautomaten,internet,zelfs pompen van bezinestations zullen het niet meer doen en het ergste zal zijn dat er geen informatie meer verkregen kan worden en mensen geen eten meer kunnen kopen omdat ook in winkels niets meer zal werken,medicijnen kunnen niet meer besteld of geleverd worden enz.
   De jeugd uit het mobieletelefoontijdperk van nu is nog slechter af want doordat zij met laptops,telefoons en internet gewend zijn te werken en scholing moeten volgen waarbij nog maar weinig of geheel niet meer met boeken gewerkt wordt weten velen waarschijnlijk niets meer of in ieder geval heel weinig,laat staan dat die zich dan nog weten te redden.Hoe heeft dit kunnen gebeuren?
   Hebzucht,het was zo makkelijk,we konden met minder mensen hetzelfde of meer werk verzetten en onze zakken vullen,als ouders hebben we comfort en luxe voor het opvoeden van onze kinderen laten gaan en dat aan de overheid gecontroleerde instanties overgelaten. U kan denken dat de stroom niet overal gelijk kan uitvallen maar misschien is het uitschakelen van internet al voldoende om hetzelfde resultaat te hebben?
   Inderdaad Sub Rosa ik denk ook dat ons nog heel wat te wachten staat en dat alleen omdat mensen hun kop in het zand gestoken hebben en daardoor de waarheid niet konden of wilden zien.

  1. robvdz.
   Nu heb ik het boek “Foute farma” van Ben Goldacre gelezen (hij is arts en schrijver) en heeft de farmaceutische industrie eens doorgelicht en het is ongelooflijk wat daaruit naar voren kwam maar nog erger is dat het zelfs levens kost.
   Een klein stukje citaat uit de intro van dat boek: De geneeskunde is geschonden.En ik ben ervan overtuigd dat patiënten en het grote publiek kwaad zullen worden als ze ooit volledig begrijpen wat hun is aangedaan-wat artsen,wetenschappers en regulerende instanties hebben laten gebeuren.
   Oordeelt u zelf.
   We stellen ons graag voor dat de geneeskunde is gebaseerd op bewijsmateriaal (evidence-based geneeskunde) en op uitslagen van goed uitgevoerde tests.In werkelijkheid vertonen die tests vaak grote gebreken.We stellen ons graag voor dat artsen de onderzoeksliteratuur kennen,terwijl farmaceutische bedrijven in feite veel ervan voor hen verborgen houden. We denken graag dat artsen degelijk zijn opgeleid,al wordt een groot deel van hun opleiding in feite gefinancierd door de farmaceutische industrie.We stellen ons graag voor dat regulerende instanties alleen effectieve medicijnen op de markt toelaten,terwijl ze in feite hopeloze medicijnen goedkeuren,waarbij gegevens over bijwerkingen achteloos aan artsen en patiënten worden onthouden.
   Ik ga u vertellen hoe de geneeskunde werkt,op de volgende bladzijde al,in één alinea die zo’n verbijsterende indruk maakt dat u waarschijnlijk zult denken dat ik overdrijf.We zullen zien dat het hele bouwwerk van de geneeskunde is geschonden omdat bewijsmateriaal dat we gebruiken om beslissingen te nemen hopeloos en systematisch is vervormd;en dat is geen kleinigheid.Want artsen en patiënten maken gebruik van abstracte gegevens om in de zeer reële wereld van mensen van vlees en bloed beslissingen te nemen.Als ze daarbij worden misleid,kan dat pijn,lijden en dood tot gevolg hebben.(einde citaat).Wanneer op gewone scholen les gegeven wordt op een manier en met middelen wat door de overheid is goed bevonden dan zal de betrouwbaarheid van die overheid nooit ter discussie gesteld worden en misstanden van die overheid verborgen blijven.Hetzelfde gebeurd dus ook op het gebied van de geneeskunde vooral wanneer farmaceutische bedrijven en/of instituten zoals de Rockefeller foundation financieel bijdragen aan opleidingen van bijvoorbeeld artsen.Wiens brood men eet diens woord men spreekt en dat betekend dat zij die financieel bijdragen ook kunnen bepalen wat leerlingen mogen leren.
   Een groot probleem is vaak ook dat er weinig transparant is en dat beslissingen vaak achter gesloten deuren genomen worden.Zo hebben gemeentes bv vaak vergaderingen die door publiek bijgewoond mogen worden maar die moeten wel zwijgen en hebben totaal geen inspraak terwijl wel door gemeenten beslissingen worden genomen die hen juist aangaan.Zij die zeggen het volk te vertegenwoordigen zouden juist wel moeten luisteren naar het publiek om op z,n minst te weten te komen wat het volk wil en wat eventuele problemen zijn zodat er in samenspraak oplossingen kunnen komen.
   Te vaak worden beslissingen genomen aangaande de burgers die zij zeggen te vertegenwoordigen terwijl niet naar het volk geluisterd wordt en dat lijkt inderdaad op een dictatuur. Hetzelfde zien we in de geneeskunde mensen willen goede geneesmiddelen en indien mogelijk vanuit de natuurlijke bronnen terwijl farmaceuten belang hebben bij chemische productie waar ze fors aan kunnen verdienen terwijl het dan ook nog geen geneesmiddelen zijn maar symptoomonderdrukkers die ziekten in stand kunnen houden.

 2. Om een goed voorbeeldje te geven uit de gemeente waarin ik woon.
  Het is de Bilderberggemeente.
  Dat is aan veel af te lezen en al jaren ben ik actief om de schofterij aan de kaak te stellen.
  Zoals het stedenbouwkundige plan is niet iets wat vanuit een gemeentelijke visie komt maar de geldgeilheid van het vastgoedrapaille. Kut dus met het idee van groot is mooi en veel is lekker.
  Intussen gaat de kip met de gouden eieren millimeter voor millimeter de bietenberg op.
  En dan de mening van de goegemeente ofwel de nivea’s, van niet in mijn voor of achtertuin is zo slap als een natte krant. Trouwens, ‘de gemeente’ dat zijn wij en het bestuur is het incompetente overbetaalde gespuis wat zich niets laat zeggen. Van mij krijgen ze altijd repliek!
  Ooit zei ik tegen een ambtenaar, waarom luisteren jullie nog zo strikt naar dat geleuter vanuit DenHaag want ook daar hebben de soevereiniteit grootdeels overgedragen aan Brussel.
  Nou,..dan heb je de barbies aan het hiphoppen! Tja je bent anarchist of je bent het niet.
  Ook heb ik voorgesteld om alle niet politieke taken over te dragen aan beroepsgroepen die sneller efficienter en goedkoper werken dan de gem. luie luis achter z’n bureau.
  Maar gezien de houding van de meeste mensen en de lethargische inslag en de achterliggende agenda, glijden we richting dictatuur. De corporaties hebben niets liever dus….

 3. Vroeger hoorde ik vaak die /of die gaat geneeskunde studeren, tegenwoordig heet dat medicijnen studeren. … ( dat zegt alles toch.)
  Een paar grote farmaceutische bedrijven bepalen wereld wijd wat er in studieboeken voor artsen en specialisten komt te staan ( er wat er specifiek word weggelaten ) ja zo erg is het !
  tot de 30er jaren werd er nog bijvoorbeeld de aura leer onderwezen aan artsen, en dat was niet bepaald een klein stukje of een enkele pagina kan ik u vertellen.
  Wel weten de meeste doktoren dat aura leer en natuurgeneeswijzen allemaal heel erg fout zijn en uitgebannen dienen te worden.
  Dat is niet uit eigen ervaring o.i.d. nee , dat leren ze dan weer wel uit de boeken.
  Overigens wist u dat de paar families die de grootste farma bedrijven bezitten in de meeste gevallen ook eigenaar zijn van de grootste wapenbedrijven ,en… van de nieuws voorziening / kranten etc etc New york times CNN/NBC/ MSNBC enz.enz.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.