Advertentie

Schots referendum: stemfraude overal..!


mel gibson scottish freedom

x

schots stembiljet

x

x

‘Het is voldoende dat mensen weten dat ze hun stem konden uitbrengen.

De mensen die de stemmen uitbrengen, beslissen niets.

De mensen die de stemmen tellen, beslissen alles..’

x

Joseph Stalin

(1878 – 1953)
(‘democratisch’ gekozen Russische premier)

x

* * *

x

x

Schots referendum: stemfraude overal..!

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

x

Saltire and union flagIn Dundee, waar de voorstanders van een onafhankelijk Schotland massaal ‘YES’ zouden kiezen, blijken vreemde zaken aan de hand te zijn. Niet alleen blijkt de opkomst vreemd genoeg veel lager te zijn dan de landelijke opkomst, waar in Dundee juist de ‘YES’-kiezers een hoge opkomst genereren..! Om in cijfers te spreken: het kiesgebied Dundee had een opkomst van 78.8%, wat duidelijk veel lager is dan de landelijk opkomst van 85%.

Maar dat niet alleen, in één groot stemlokaal in Dundee, was er twee keer sprake van een vals brandalarm! En weer in dezelfde plaats, Dundee, blijken er ‘Yes’-stembiljetten op tafels te liggen waar de ‘NO’-biljetten op dienen te liggen.. Wat is hier aan de hand..?!

Dan is er een opname van een stemmenteller in Edinburgh, die bezig is kruisjes te zetten op stembiljetten en in Glasgow, waar de ‘YES’-kiezers ook in de grote meerderheid waren, blijkt een opkomst te zijn genoteerd, van 75% in vergelijking met de genoemde landelijke 85%.  Terwijl iedereen weet, dat fanatieke ‘YES’-voters, mensen die dus afscheiding van Engeland willen, voorop lopen om naar de stembus te gaan.
X
In het countyClackmannanshire’ was vooraf een grote ‘YES’-meerderheid gemeten. Maar het blijkt dat -volgens ‘officiële cijfers’, er een meerderheid van 54% is die op ‘NO’ zou hebben gestemd. Niet uittreden uit het Verenigd Koninkrijk dus..! Kijk naar de filmpjes hieronder, die duidelijke taal spreken. De vraag is weer hoelang deze filmpjes beschikbaar zullen zijn..! Het eerste filmpje is duidelijk bewijs, dat zelfs in de rechtbank stand zou houden. Een meisje dat stemmen sorteert, legt op de ‘NO’-stapel, de getelde ‘YES’-stembiljetten.. !!
x
x
Het blijkt dat in Glasgow, volgens de Daily Mail, de politie bezig is met een geval van verkiezingsfraude. Het blijkt dat stemmers die bij stembureaus aankwamen en hun stemkaart inleverden, te horen kregen dat ze ‘al gestemd zouden hebben’...! De politie in Glasgow zou de stembiljetten in kwestie in beslag hebben genomen. Maar het is zomaar op een stembureau het geval; het blijkt dat de politie op klachten van kiezers af moest, bij zo’n 10 stembureaus..!Het tweede filmpje toont beelden die ook weer voor zichzelf spreken:
x
x
Al maanden voor dit referendum stond de integriteit van deze verkiezingen al ter discussie. Tijdens de stemdag bleek dat er mensen waren, die een stembiljet hadden gekregen voor hun kinderen, waarvan sommigen 3 jaar of jonger waren..! Ook zij hadden dus ‘officieel’ hun stembiljetten kunnen ophalen en hun keuze mogen maken… En wanneer we zouden spreken over het eventuele hertellen van de stemmen, blijkt het dat de stembiljetten waarschijnlijk al zijn weggegooid; hertelling onmogelijk makend.. Klaar is Kees..
‘Een onderzoek uitgevoerd door het Engelse onderzoeksbureau ‘ICM research foundation’, dat vorige week zondag, 3 dagen voor het referendum werd bekend gemaakt, toonde aan dat 54% van de Schotten vóór afscheiding waren en dat er slechts 46% stemmers zouden zijn die anti-onafhankelijkheid zouden stemmen!’
MI5-spionagedienst, blijf weg van dit referendum
Het was Margot MacDonald, voormalig leider van de ‘Scottish National Party’, die heel typisch Schots, maar wel heel opvallend, een brief geschreven had naar de baas van de Britse geheime dienst MI5, meneer Andrew Parker, waarbij ze hem de verzekering vroeg dat MI5-spionnen zich niet zouden gaan bemoeien met het referendum over een onafhankelijk Schotland. Maar als je dan hoort dat er in Dundee, zoals gezegd, 2x een vals brandalarm afgaat, precies als de stemmen geteld worden, dan hangt daar wel de geur van MI5 aan..!
x
Het blijkt dat niet alleen de Queen Elizabeth en de ‘prime-minister’ David Owen hun best deden om Schotland te bewegen bij het United Kingdom te houden, maar dat ook de onafhankelijk gewaande BBC, meezong in het liedje van ‘Schotland moet eigenlijk ‘NO’ stemmen..!
x
De Schotse minister-president Salmond had de BBC er al voor uitgemaakt dat ze een ‘dirty tricks campaign’ voerden om de komende resultaten van het referendum te beïnvloeden. Vanuit Westminster, waar de Britse regering zetelt, kwamen al eerder en herhaaldelijk waarschuwingsschoten tegen de Schotse onafhankelijkheid. Het zou de stabiliteit van het Verenigd Koninkrijk ondermijnen en het internationale aangezicht van het UK schade toebrengen. We weten dus precies hoe de regerende macht tegenover een onafhankelijk Schotland staan..!
De beste spotprent van 2005 bracht het perfect in beeld. Maar het Nederlandse volk ging het toch slikken.. Er waren kennelijk nog meer 'ingangen'...
De beste spotprent van 2005 bracht het perfect in beeld. Maar het Nederlandse volk ging het toch slikken.. Er waren kennelijk nog meer ‘ingangen’…

Voorbeelden genoeg van verkiezingsfraude uit de geschiedenis..
Het is eenvoudig voor machtshebbers om het volk te verneuken met een vals referendum of de uitslagen lekker uit te leggen zoals het je uitkomt. Wat voor nut zou een EU-referendum dan hebben? Hebben de Ieren niet zolang moeten stemmen, tot er een ‘YES’ kwam op het referendum voor het Lissabon-verdrag? En wat dacht je van ons Nederlanders in dat opzicht. Het is weliswaar geen stemfraude, maar de regels zó draaien, dat je alsnog je zin krijgt, komt toch heel dicht in de buurt..

Ook wij weten hoe democratische uitspraken het volk worden verkracht. Want zo kun je het toch noemen, als Balkenende zijn kans schoon ziet, om het Nederlandse volk een loer te draaien, wanneer hij de stemming om een ‘Europese Grondwet’ omdraait en er een keuze van maakt voor een ‘Europees Verdrag’, omdat blijkt dat voor het ondertekenen van een verdrag, de stemming van het volk niet meer nodig is..!

De spotprent die je hiernaast ziet, brengt het goed in beeld. Nederland wilde haar bordje niet leeg eten; de Europese grondwet door de strot geduwd krijgen. Een andere weg dus ingeslagen, zo moet Balkenende gedacht hebben. Weg van de democratische weg, op zoek naar een geraffineerde oplossing. Het ‘Verdrag van Europa’ werd bedacht en Balkenende bleek grondwettelijk gezien, dit verdrag, namens alle Nederlanders te mogen tekenen. Dat heel Nederland daarmee moreel een schop in het kruis kreeg, was voor JanPeter kennelijk minder van belang…!
Tot slot nóg maar een filmpje over de verkrachting van het Schotse referendum. Een vrouw houdt de wacht, terwijl haar vriendin een stembus vol stopt met stembiljetten, die ze uit een doos met voorbeschreven (?) stembiljetten af pakt. Hoe bizar?
x
x
Er waren waarschuwingen vooraf..!
Afgelopen week zijn er van diverse kanten waarschuwingen geweest over de mogelijkheden voor stemfraude, doordat met name de partijen zo dicht bij elkaar lagen. En bijzonder vreemd is de afwezigheid van internationale waarnemers, die toezicht houden op faire verkiezingen. Hierdoor werd het allemaal wel heel eenvoudig voor de Britten om de Schotten in toom te houden..!

Zoals je hieronder in de screenprint van PressTV kunt lezen, hebben goed-geïnformeerde bronnen, vanuit anonimiteit gesproken met dit medium en verklaard dat inderdaad de close-finish tussen beide partijen en de afwezigheid van verkiezings-observatieteams vooral bijgedragen hebben aan de ernstige aanwijzingen van stemfraude.

 

press tv stemfraude

 x
En zo simpel is het nou! Elke dummy kan het leren.. (klik voor het opzienbarende artikel)
En zo simpel is het nou! Elke dummy kan het leren..

Verkiezingsfraude in ‘The Land of the Free’..!
Voor ongelooflijke stemfraude in het land van Vrijheid en Democratie, inderdaad.. de VS, kijk je hier op de site werkelijk je ogen uit. Dus denk niet dat wat hier in Schotland gebeurt, zo ver-van-je-bed is..! In de VS zijn mensen vermoord die de verkiezingsfraude met stemcomputers aan het daglicht wilde brengen (HIER) en blijken in de stemcomputers simpele programma’s ingebouwd te (kunnen) worden, die de stemmen ‘flippen’..

VoteScamDit wil zeggen dat deze computers van afstand kunnen worden uitgelezen, TIJDENS de verkiezingsdag en dat de stemverhouding tussen Repubikeinen en Democraten simpel kan worden omgedraaid. Heb je bijv. 100.000 Republikeinse en 200.000 Democratische stemmers in een kiesdistrict, dan klik je van afstand het programma ‘aan’, waarop de computer simpel de getallen ‘omdraait’ en de Republikeinen ineens op 200.000 stemmers brengt.. (HIER)

Opnieuw is de vraag aan jou, of je deze informatie bij je houdt, of simpelweg deelt met mensen om je heen. Want hoe simpel is anders de consequentie van het kuddegedrag om deze fundamentele verkrachting van het democratisch grondbeginsel ongestraft te laten..!?

x

* * *

Inmiddels, maandag 22 september, meldt RTL-nieuws het volgende:

‘Het referendum over onafhankelijkheid in Schotland voldeed volgens Rusland niet aan de internationale maatstaven. Dat hebben Russische waarnemers geconstateerd. Waarnemer Igor Borisov was in Edinburgh. Hij stelde dat een ruimte waarin werd geteld te groot was om te zien wat er precies gebeurde. Ook was het volgens hem onduidelijk waar de dozen met stemmen vandaag kwamen. “Niemand was geïnteresseerd in wie de stembriefjes binnen brachten. Er waren geen stempels of handtekeningen”, aldus Borisov.
   
Borisov zei dat Groot-Brittannië, de VS en andere westerse landen Rusland steeds bekritiseren over democratische tekortkomingen. Maar bij het Schotse referendum was ook niet ‘volledig voldaan’ aan de eisen, aldus de waarnemer. Rusland had in totaal vier waarnemers gestuurd.

mel gibson scottish freedom

x

[bol_product_links block_id=”bol_542273c4ee8f6_selected-products” products=”9200000023704449,9200000007043278,1001004002284089,1001004006168051,1001004001296729,9200000002599716,1001004002458682,9200000011545039,1001004007016007,9200000023465681,1001004001931471,1001004008486830,9200000002004485,9200000002528323,1001004002155269″ name=”schotse verkiezingen” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFD391″ border_color=”D24715″ width=”771″ cols=”3″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

41 gedachten over “Schots referendum: stemfraude overal..!

 1. Wie had anders verwacht dan? Het is niet in het belang van de uk om scotland zelfstandigheid te geven. en dus gebeurt dat ook niet…….simpel .Stemmen ios legaliteit geven aan de onderdrukkers van de werkelijke macht van het volk, de enige manier dat tij te keren is massaal niet meer stemmen. Dan is er geen enkel wettelijke legitimiteit meer voor hen die zich ( onterecht) volksvertegenwoordigers noemen.

  1. Laat dit een waarschuwing zijn voor Friesland en Groningen 😉
   Don’t mess with the icequeen!!

  2. Ach er bestaat reeds een wet waarin het friesland en groningen word verboden zich af te scheiden van het koningkrijk der nederlanden. Maar misschien staat zo’n blauwe schmink kop de groningers en friezen ook wel? paarden genoeg hier i.i.g..
   Maar ik zie steeds weer de mensen hun eigen krachtinleveren aan mensen die zich voordoen als weldoeners , en het volk stinkt erin. Het wordt echt tijd om met zijn allen onze eigen kracht te herontdekken , en te zien dat wij ze die macht geven . Dat het de grote groep is die angst heeft om zelf de touwtjes in handen te nemen , en het dus maar overlaat aan hen die ons gebruiken . Dat riekt naar een keuze , weleenswaar niet heel bewust maar toch. Dan mag je ook niet klagen totdat je de keuze werkelijk bewust gemaakt hebt. Ik reken dat de keuze dan namelijk heel anders uitpakt.

 2. En zo heb ik nog steeds mijn twijfels over de laatste EU verkiezing in ons kikkerlandje.
  Iedereen geeft af tegen Brussel en vervolgens winnen de pro Brussel partijen dik, yeah right.
  Mensen die zeggen dat dit soort fraude hier in ons land of in EU landen niet voor zou kunnen komen, zijn in mijn ogen zeer naïef en onderschatten Brussel zeer.

  1. De ‘beloning’ voor de fraude is mega: geld, macht en aanzien. De kansen om gepakt te worden zijn minimaal, zeker als een heel conglomeraat van manipulatoren erachter zit, inclusief rechtelijke macht.

   Vervolgens wordt de show verkocht aan het gewone volk, teneinde het camouflagenet, dat ‘democratie’ heet, erover heen te leggen..!

   Wat zou de beloning moeten zijn voor eerlijke verkiezingen..? Jezelf uit de macht verheffen, doordat je verkiezingen verliest, je aanzien verliezen en je beloningen moeten opgeven..

   Waarom toch eerlijk zijn? Moraal en ethisch gevoel.. Tja, die leggen als eerste het loodje. Sterker nog, die zijn alleen maar een heftige obstakel, wanneer je een carriëre in de politiek ambieert, en/of heel erg machtsgeil bent.

  2. GUIDO,J.

   Dit zijn de voor geprogrameerde handlangers ZONDER GEWETEN, en het lijkt of er maar steeds meer bij komen, deze mensen zijn helaas maar op één manier te stoppen !!!

  3. Dat is inderdaad het grote probleem. Mensen zonder ´geweten´ kun je niet op een normale manier met menselijke rede overtuigen. Het lijkt zeker zo of er steeds meer bij komen, toch blijven ze in de minderheid. Daarom blijven schrijven en vragen blijven stellen zodat steeds meer mensen wakker worden. Het is een lastig gevecht!

 3. MARCEL, heel juist wat je zegt, maar het neemd niet weg dat de grote Franken Koning, Karel de Grote, de Friezen tot een VRIJVOLK heeft verklaard, zo lang de vogels vliegen, en de wolken langs de hemel gaan, een voor eeuwig bindende uitspraak, voor mij en alle andere souvereine mensen met Fries bloed in hun aderen, Vr. Groet Jenne

  1. @ jenne
   Vanuit welke machtspositie kon hij dat doen dan? Imo is er geen enkele macht die mijn soevereiniteit kan geven of afnemen , dat is namelijk onvervreemdbaar!

  2. Hij was Koning, over heel Europa, door GOD ? gekozen, nou ja MARCEL je moet je toch ergens aan vast houden, natuurlijk van uit het gewone menselijke standpunt, is het klinkklare onzin te noemen, maar ik vind het altijd zo mooi klinken, zo lang de vogels vliegen en de wolken langs de hemel gaan, en dan het Friese volkslied door een vol stedion gezongen, tja het doet me wat,
   beetje naïf dat wel natuurlijk, maar toch je hoord ergens bij!

  3. COZMIC, mooie frisse meid, met een mooi fris volkslied, dat Wilhelmus kunnen ze in hun k… steken, groet Jenne

 4. De Skoten en Picten zijn voor de zoveelste keer afgeslacht door de Britten en Danisch rulers, de geschiednis herhaald zich, heb persoonlijk in Wales geleefd en gewoond met mijn familie the ruling class wash allways Britisch,
  maar de Cymro hebben hun karakter en een stukje van hun civilisatie weten te behouden, Carferdin is hun protector, en hun wonder mooie stemmen en eeuwen oude liederen, de dag van afrekening, gaan de Ieren, Schotten en de Wales man, te samen de Britten vragen om hun pound of flesh.

  1. Carferdin is bij ons bekend als Merlin, zijn film uiterlijk beetje mmmm
   heet Candalf, ik woonde 2 mile hemelsbreed van zijn Cave/grot waar hij vertoefte, prachtig maar wordt absoluut geheim gehouden door de Cymro!

 5. Als de schotten onafhankelijk zouden zijn geworden,dan had Engeland(Cameron en gevolg) een groot en duur probleem gehad.
  Het is namelijk zo dat de britse nucleaire vloot aan de westkust van Schotland zijn basis heeft,namelijk in Faslane en Coulport.
  De schots regering had al gezegd dat wanneer Schotland onafhankelijk zou worden in de grondwet zou komen te staan dat dan alle nucleaire wapens uit het land zouden worden verbannen en dat Faslane dan de thuishaven van de conventionele marine zou worden.
  Ook zou hier dan het hoofdkwartier van defensie van een onafhankelijk Schotland komen.
  Dus is volgens mij een van de grootste redenen dat Schotland bij Engeland moest blijven het verkassen van de nucleaire vloot en wapens wat enorme kosten met zich mee zou brengen,daarom sta ik er niet van te kijken dat er gefraudeerd is.

 6. We kunnen hier als bevolking best iets tegen doen hoor.

  Zie de ludieke actie van GeenStijl bij de laatste EP verkiezing.
  Burgers mogen aanwezig zijn bij de stemmen telling en de uitslag moet verplicht hardop voorgelezen worden (volgens de wet).

  Als we hier nou eens iets ‘gewoons’ van maken en dit bij elke verkiezing gaan doen, dan kan er toch amper nog gefraudeerd worden?

  Ik zou zeggen bij de komende verkiezingen, zorg dat in alle dorpen/steden bij alle stembureau’s minimaal 2 mensen aanwezig zijn die de boel in de gaten houden (liefst met verborgen camera).

  Wij hebben de macht…we moeten er alleen wel gebruik van maken.

 7. Ons hele leven is fraude ! Niemand is te vertrouwen ! Ik zelf heb jaren op een stem buro gewerkt ! Je telt netjes de stemmen en daarna weet je niet wat er gebeurt ! Dan wordt het afgeleverd op een stadskantoor of stadhuis ja…….dan begint de fraude ! Alles wordt weggemoffelt ! Altijd zal de VVD en CDA en PVDA winnen omdat dat zo beslist is door hogerhand !( schaduwen ) Ik had zo vreselijk veel stemmen op dat kantoortje voor de SP en PVV maar naderhand merk je er niets van ! Dus stemmen helpt niet maar REVOLUTIE wel !
  Ben helemaal misselijk van nederland als ik kon zou ik vertrekken uit dit land des laffaards maar ja ik kan niet ….moet werken ! Helaas !

  1. PIETJE, weg gaan/vluchten kan niet meer, ik zou niet weten hoe …. weet je
   nog, heb het geluk gehad dat ik wel weg kon, ik ga het niet allemaal opnoemen maar, helaas je neemd je zelf en dus je problemen mee, en het is overal het zelfde waar mensen wonen, het is helaas inherent aan ons, in je eigen land, je vertrouwde leefomgeving ben je nog het veiligste opgeborgen, duik je onder in de massa, kom niet boven het maaiveld uit, want dat is vaak lastig, vaak genoeg ondervonden, word je ter verantwoording geroepen, en als het antwoord ze niet bevalt, beginnen je echte problemen, het kwaad klonterd net als in de pap, het vormd klieken, en dat zijn soms verscheurende honden.
   Probeer je situatie ter plaatse te verbeteren, zoek gelijk gerichte, en maak het gezellig onderling, je kunt de wereld toch niet verbeteren, wel de mensen om je heen helpen door ze bewuster te maken van het kwaad om ons heen, Vr. Groet Jenne

  2. Tja pietje , net als bij de laatste verkiezingenvoor gemeenten. Peilingen wijzen op een vermoedelijkje opkomst percentage van misschien wel zo laag als 40%, grote stress op landelijk politiek niveau.Vervolgens zijn het de verkiezingen met histories lage opkomst van 0,1% hoger als de tot dan toe laagste opkomst van 53%.
   Dag na de verkiezingen komen de berichten van spookstemmen in rotterdam amsterdam waarna dat bericht gewoon verdwijnt, geen enkel onderzoek niks.En het volk is weer gerust gesteld ze hebben hun stem laten horen dus…..
   Er is maar een mogelijkheid dit soort vies gesjoemel en hen die daar voor verantwoordelijk zijn tegen te gaan , en dat is massaal niet meer stemmen . Het gevolg daarvan is dat men aantoonbaar wetteloos op het pluche bivakkeert! Het lijkt namelijk wel op iedereen stront in zijn ogen heeft , volksvertegenwoordigers die trouw zweren aan de koning????( die overigens ook onwettig op de troon zit )

  3. Hé MARCEL, er klopt helemaal niets van onze samenleving, oorzaak ongeintreseerdheid van de kiezers/burgers, dagelijkse beslommeringen en het niet verder kijken als hun neus lang is, ze zijn druk om een image voor zich zelf te creéeren, naar het voorbeeld aangedragen door onze verrotte MEDIA,
   vrouwen moeten hot zijn, en mannen stoer en veel zuipen bij het voetbal kijken, é voila, het virus gelanseerd door de VK van het klootjes volk heeft zijn werk gedaan, bewust ideologisch denken is niet meer in, what the fuck zeg, na ons de zondvloed !

  4. Je hebt gelijk als je het hebt over lafaards. De meeste vernederlanders zijn inderdaad ruggegraatloze lijfeigenen.
   Er heeft zich de laatste jaren een zichtbare tweedeling in de samenleving voltrokken. De grootste groep van naar huiveringwekkende en tenenkrommende grootte van ongeveer 85% of zelfs nog groter tot veler verdriet en de groep die veelal sites als deze bezoeken en inmiddels weten hoe de hazen lopen. Veel berichten op deze en soortgelijke sites zijn preken voor eigen parochie, met alle respect overigens. We, de groep radiomannetjes waartoe ik behoor van Frontier zijn gestopt met de wekelijkse uitzendingen. Niet omdat er iets wezenlijks te vertellen valt maar meer omdat ’t nu wel klaar is en het meeste wel gezegt is. De club die weten hoe het grote misselijkmakende machtsconstruct in grote lijnen inelkaar zit zijn de huiver voor de illuminati allang voorbij. Genoeg over de radio.
   Maar de 85% waar de meesten onder ‘ons’ zich o over verbazen en ergeren is de drijveer voor een site als deze omdat de ambiantie dient te veranderen. Daarvoor heb je het oeroude adagio; bewustzijn voor nodig. Dit zou bij de massa moeten indalen. Helaas heeft de hoop van 2012 dit niet mogen bewerkstelligen. Toch heeft de karavaan zich duidelijk gesplitst. De club welke denkt dat de NOS de waarheid brengt en dat stemmen iets uitmaakt en dat de Russen het vliegtuig hebben neergehaald en dat alle andere opinies het resultaat zijn van komplotdenken zijn een verloren groep. Zij zien rijkhalzend uit naar de zweep waarvan de pees hen door het vlees zal striemen en likken iedere belofte van de komst van de zweep op voorhand al af.
   Deze groep heeft kennelijk karmisch gezien, deze ervaring hard nodig. Vandaar dat men zo blind, lethargisch, goedgelovig en zo laf en lamlendig is. Voor hen is homeopathie hokus pokus en 9-11 zo als het is voorgekauwd. Om maar eens een generaliserend voorbeeldje te geven.
   We hadden als besodemieterd volk allang de hoge brandstofprijzen kunnen wegstaken en de banken kunnen afdanken laat staan met meedoen aan het in stand houden van de EU en het rappaille in Den Haag.
   Men kiest daar niet voor en houdt die prut is stand!
   En daar hebben de lui die andere keuzen hebben gemaakt ERG VEEL LAST VAN!!!
   Het zijn miljoenen remparachutes die er aan je reet hangen en de onvermijdelijke veranderingen alleen maar tegenhouden.
   We zitten nu eenmaal in een collectief en de keuze van de grootst gemene deler telt!
   De, zeg maar kleine club is bezig te prepareren op iets waarvan we dag voor dag dichterbij zien komen. Voor sommigen is dat zelfvoorzienendheid, voor anderen is dit het verwerven van genoeg kennis om zo de voorspelbaarheid en de spelregels van de sinistere agenda te leren kennen om zo tot de juiste remedie te komen.
   Die twee groepen zullen steeds verder uit elkaar buigen en vind je het gek dat die twee steeds moeilijker met elkaar in contact kunnen komen?
   “Er worden steeds meer mensen wakker” hoor je wel eens zeggen!
   Is ook zo maar de groepen hebben hun volume al een tijdje bepaald en tenzij er geen catharsis tussenbijde komt zal dit voorlopig zo blijven.

  1. Als George Bush jr, met z’n briljante geest, meldt, dat het geen slecht idee zou zijn van zijn broertje Jeb om zich verkiesbaar te stellen als president, omdat ‘de staat Florida republikeins is’ en hij ‘daardoor sowieso al een belangrijke staat gewonnen zou hebben’, zegt natuurlijk ook alles..

 8. Volgens mij wordt er de laatste jaren standaard bijna overal gefraudeerd met verkiezingsuitslagen.

  Doordat ik in Thailand woon en de gemiddelden van de verkiezingen bij de Nederlandse Ambassade bekijk zie je al een extreem afwijkend kiesgedrag qua percentages t.o.v. Nederland. Alleen al daaruit kun je concluderen dat er iets helemaal niet in de haak is.

 9. Hoe ziek is de maatschappij? Hoe onbewust de mensheid? Het aloude wordt in stand gehouden door BROOD EN SPELEN. Kijk maar naar de TV, de kranten en tijdschriften.
  Geen enkele vorm van juiste voorlichting, een zieke media. De kranten durven geen ware boodschappen te publiceren, bang om adverteerders kwijt te raken.
  Daarom verkankert de maatschappij en krijgen meer dan 50% van de wereldbevolking KANKER en verdient de Big Pharma en de levensmiddelenindustrie miljarden aan al die ongeïnteresseerde en DOM gehouden personen. Nog steeds niets bijleren? Voor preventie wordt hooguit 5% uitgegeven en daarvan steken de bazen 80% van in eigen zak. Met de EU worden we ook niet wijzer.

 10. Overal is er fraude. Ik kan me heel goed voorstellen hoe bang Engeland wel was indien Schotland de andere kant uit ging. Ze zouden het al heel moeilijk gehad hebben om zelfs lid te worden van de EU. Ik denk dat ze beter zouden zijn zonder de EU. Wat heeft de EU ons gebracht????? Alles werd plots stukken duurder en de armoede werd alsmaar erger.Ik herinner me nog toen ik op reis was in Hongarije en daar met een uitbater sprak. Sinds we in de EU zitten zei hij dat het leven veel duurder was geworden. Ik zei hem toen dat het nog erger zou worden als ze ook de munt zouden aanvaarden. De EU is gewoonweg een onderonsje van rijke zakken en meer niet.

  1. Schotland is een rijk land; het barst van de Noordzee-olie, waar Engeland dan afstand van had moeten doen. Het Noordzee-gebied wordt namelijk verdeelt o.b.v. de kilometers kust die je aan die Noordzee hebt.. Daarom zit NL er ook voor zo’n groot deel in, vergeleken met onze oppervlakte.

   De Schotten waren -na Noorwegen- de oliesjeiks van Europa geworden.

  2. Guido, dat is echt kolder. De olieproductie van Schotland loopt al jaren terug, dus oliesjeiks zullen het niet worden. De schotten mogen blij zijn dat ze niet zijn afgescheiden, na 300 jaar samen kun je niet zo maar een land in tweeen delen!

 11. Wat wel even interessant is om te vermelden, dat toen der tijd bij de mummies gevonden in Lop Nor, Tarim Basin, nu China, veel stukken van geruite stoffen werden gevonden, weefpatronen die men ook in schotland tegen komt, en deze Europide mummies vertoonden tatouages, symbolen en bepaalde vormen en afbeeldingen, die men ook bij de Picten in schotland tegen kwam, t’is ver gezocht, nou dat hangt er van af, hoeveel je weet, en daar door combineren.

 12. Marcel en Jenne, ik ben niet een gelovig mens maar ken de bijbel wel uit nieuwschierigheid. Maar We leven in de tijden van Sodom en Gomorra ! Dus ja misschien worden we straks ook wel vernietigd zoals toen gebeurde ! Atoombommetje erop en klaar ! Dan blijven er een paar over en die maken dan vervolgens ook weer de domme fouten die al onze regeringen over de gehele wereld hebben gemaakt! Wat een rotzooi toch.

 13. Ik heb het in het verleden ook al eens zitten denken, als alle Nederlanders voor 1 keer in hun leven is niet gaan stemmen dus op die dag wordt er niet 1 stem uitgebracht dan schrikken de politici zich vermoed ik het lamzerus en verandert er misschien is iets, nu weten ze we kunnen doen en laten wat we willen want straks gaat de kiezer toch weer op ons stemmen, dus de ellende en de uitzichtloos-heid waar de burgers levenslang in zitten hebben ze dan eigenlijk aan hun zelf te danken, want ze zetten zelf de mensen neer die hun 80 jaar als oud vuil en als minderwaardige wezens behandelen en de meeste burgers trekken niet van leer, maar thuis hebben ze wel een grote bek tegen hun kinderen daar durven de laffe honden wel.

  En misschien is dit wel de reden waarom kinderen die van hun ouders houden teleurgesteld raken in hun en dit niet willen weten en hun hersens bedwelmen door Alcohol en Verdovende middelen, zolang de kinderen ongelukkig zijn zullen ze b.v. drugs blijven gebruiken en heeft het geen zin om drugdealers op te sporen en uit te schakelen, maak maar een maatschappij waar een ieder gelukkig is en prettig leeft dan zullen de kinderen denk ik geen drugs meer gebruiken omdat ze nu prettig leven en plezier hebben en dan verdwijnen de dealers vanzelf wel omdat ze geen afzet markt meer hebben.

 14. Guido,
  Tis toch bar en boos. Verbaast me niet echter.
  De video’s zijn veelzeggend.Stem fraude ja! Ik vond het al zeer vreemd dat Schotland NO zei. Iedereen verwachtte YES.

  Ik zag het een aantal dagen geleden al.En ik kijk dan video’s meteen op you tube.Soms download ik ze ook meteen ,voor ze verdwijnen !
  Nu is het zo dat ik ook reacties even door neem.
  Nu zag ik bij de laatste video van die dame, die stapels uit een doos haalt en in een bus frommelt , commentaren dat dit elders zou zijn ( oekraine? rusland ?kijk zelf even).In ieder geval NIET in Schotland ( duidelijk andere stembussen)

  1. En ik denk dat er in Nederland ook gefraudeerd wordt met verkiezings uitslagen. Dat denk ik al lang.
   We (ik niet) denken nog steeds : dit soort dingen gebeurt hier niet.
   Nou kom op zeg ?
   Nú na al die shit rond de MH17 ..ook nog niet ?
   Dat is toch het ultieme moment om wakker te worden ..

 15. Binnenkort is de olie op en daar hebben de :belangrijke families ” al aan gewerkt dus zijn ze bezig met nulpunt energie en diverse andere ! Zodat ze die ook weer kunnen beheersen zoals altijd ! Nu zeg ik Rotschild die zijn bezig met andere energie !!!! Jaja waarom ja……omdat de olie opraakt! Dan moet je toch je centjes ergens anders vandaan halen toch ??? Misselijk ! Maar het gaat ze lukken ! Onder hem mom van aleternatieve energie die de aarde geen schade gaat berokkenen ! Let op mijn woorden dit gaat komen !

 16. Wat loopt onze maatschappij toch in duigen! Dit is gewoon niet normaal meer zo corrupt en manipulerend. Het is uiteraard logisch dat hier de rijkste van de wereld weer achter zitten met hun New world order. En het ergste is nog als je niet doet wat Rothschilds en co. je vragen je kan het beter dwingen noemen dan krijg je zo de kogel door je kop.

 17. We weten met ons allen allang dat verkiezingen niet eerlijk zijn.
  We gaan niet stemmen in maart omdat er niets te kiezen valt: de ene of de andere Bilderberger …

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.