Advertentie

Bracht ’t US-militaire sportteam Corona naar Wuhan…?


X
X

X
X

Bracht het US-militaire sportteam

Corona naar Wuhan…?

2020 © WantToKnow.nl/be
(bron oa. Veterans Today)

x

Het is 18 oktober 2019, als ’s avonds om 20:00 uur, in de Chinese stad Wuhan, de openingsceremonie plaats vindt, van de 7e editie van de ‘2019 Military World Games’ (CIMK – International Military Sports Council (HIER)) Een sportolympiade van militaire teams van over de hele wereld. De eerste keer georganiseerd in Rome in 1995 en dit keer dus gehouden in Wuhan, waar een maand later de Corona-epidemie startte. Maar dat was ‘natuurlijk’ voor menigeen simpel een bizar toeval. Wat geen toeval is, zijn de feiten, die voor hen die kijken en zien, veel betekenis in zich dragen.

Dan maar het meest bizarre feit eerst: waarom eindigt dit militaire team van de VS op de -hou je vast- 35ste plaats op de eindranglijst van medaille-winnende teams..? Waren het dan wel sporters, die deze presentatie verrichtten..? Niks voor Amerikanen toch?

Vele speurders op het internet geloven, dat dit toernooi in Wuhan, de pérfecte omgeving was, voor de verspreiding van het Corona-virus onder de Chinese bevolking. Vooral door het open karakter van deze spelen en door de enorme camouflage die van de enorme mensenmassa uitging. Maar het is nogal wat toch? Want waren het écht de Amerikanen die in het hart van China, deze virusdolk durfden plaatsen. Maar waar rook is, is bijna altijd vuur, want zoals we eerder aangaven in een vorig artikel, zijn Amerikaanse en Chinese overheidsfunctionarissen in volle woordenstrijd over dit verhaal…! (HIER)

Via een op gang zijnde woordenwisseling -vooral via het openbare Twitter- tussen Amerikaanse en Chinese overheidsfunctionarissen, krijgen we een kijkje in wat zich af speelde op het speelbord van de internationale machtsstrijd tussen de grootmachten China en de VS.

Even vanaf het begin..
In oktober 2019 bracht de VS 172 (369 met begeleiders) militaire atleten naar Wuhan voor deze World Military Games, officieel de 7th CISM Military World Games in de (militaire) volksmond bekend als Wuhan 2019. En ondanks het feit dat de VS het grootste leger ter wereld heeft, eindigde dit militaire team, op de 35e plaats van de eindranglijst, achter landen als Iran, Finland en Slovenië. Hoe eerzuchtig en trots de Amerikanen in het algemeen en Amerikaanse sporters in het bijzonder zijn op sportprestaties, hoeft geen nadere uitleg. Des te vreemder is het dan ook dat dit team zelfs GEEN ENKELE GOUDEN MEDAILLE behaalde.. Zie de (verkorte) ranglijst van deze spelen bovenaan dit artikel.

De versmarkt in Wuhan, waar het Corona-virus ontstaan zou zijn..

Wat ook vrij bijzonder is, is dat er geen/nauwelijks video’s en/of foto’s zijn van dit Amerikaanse team, die in de pers verschenen. Anders dan de geknipte plaatjes uit de video van de openingsceremonie..! Er werden geen gegevens bijgehouden, maar de resultaten zijn sprekend.. een team van bijna 200 ‘atleten’, maar een uitermate zielige prestatie voor de beste militairen ter wereld..

De slechte prestaties waren zelfs zó opvallend, dat het Amerikaanse team door de Chinese toeschouwers de bijnaam ‘Sojasaus Soldaten’ kreeg opgespeld..! Feitelijk hebben veel teamleden nooit deelgenomen aan enig sportevenement in Wuhan en verbleven ze vaak in de buurt van de Huanan Seafood Wholesale Market, waar de ziekte naar verluidt slechts enkele dagen na het vertrek van dit VS-team is ontstaan..!

Dat was op 28 oktober, een dag ná de sluitingsceremonie van deze ‘spelen’, op 27 oktober. Het Amerikaanse team ging die dag naar huis en binnen 2 weken werden de eerste gevallen van menselijk contact met COVID 19 in Wuhan vastgesteld. Daarbij is het de Chinese gezondheidsautoriteiten tot op heden niet gelukt, om ‘patient zero’ te vinden. Wie dus de eerste patiënt was. Ze geloven inmiddels dat hij lid was van het Amerikaanse team..!


Chinese bronnen melden dat de VS had een vertekend beeld heeft gegeven van deze griep, waarvan president Trump claimt, dat deze duizenden Chinezen heeft gedood. Maar dit was een andere griep, dan de, door het Amerikaanse leger meegebrachte griep, de échte COVID 19. Een ziekte ontwikkeld in een militaire bio-oorlog faciliteit in de staat Washington. Inmiddels genoemd als ‘ground zero’ van COVID 19.

‘De uitermate slechte prestaties van het team-VS, hadden kennelijk geen effect op de gemoedsstemming van deze soja-strijders, deelnemers aan deze Wuhan-spelen. In groepjes van 2 gingen ze op pad en hadden lol in de straten van Wuhan, met menige romantische ontmoeting. En het dient duidelijk te zijn, dat de locatie van het hotel van de VS-deelnemers van deze Military Games, niet ver verwijderd was van de South China Seafood City.’

Chinese krant in Wuhan

Deze Chinese claim, die in de VS wordt gecensureerd, beschuldigt de VS-atleten in het bijzonder van de onevenredige en onder het gemiddelde liggende resultaten in deze games. Zódanig dat ze misschien voor andere doeleinden bezig zijn geweest en dat ze eigenlijk bio-oorlogsagenten zijn geweest. Daarbij zou hun verblijfplaats in deze periode in Wuhan, dicht bij de Huanan Seafood Wholesale Market, ook het eerste bekende cluster van Corona-gevallen zijn geweest..

De Chinezen gaan zelfs zover, een officiële beschuldiging te uiten..!
De woordvoerder van het Chinese Ministerie van Buitenlandse Zaken Zhao Lijian, liet op donderdag 12 maart in deze, van inhoudelijk ongebruikelijk taalniveau voorziene Tweet weten:

“Wanneer is ‘patiënt nul’ opgedoken in de VS? Hoeveel mensen zijn er besmet? Wat zijn de namen van de ziekenhuizen waar deze mensen lagen/liggen? Het is misschien het Amerikaanse leger dat deze epidemie naar Wuhan heeft gebracht. Wees transparant! Maak je gegevens openbaar! De VS zijn ons een verklaring schuldig. Het zou het Amerikaanse leger kunnen zijn die de epidemie naar Wuhan heeft gebracht.”

Aldus de Tweet van deze Chinese woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken, die tevens heeft geëist dat de Amerikaanse autoriteiten onthullen wat ze verbergen over de oorsprong van Covid-19. Hij gaat dus zover, dat hij suggereert dat het coronavirus door het Amerikaanse leger naar China is gebracht..! Een nogal ongebruikelijke felle uitspraak, die nauwelijks nog als ‘diplomatiek’ valt te karakteriseren..!

Zhao ging door met de verwijzing naar een video van het Amerikaanse CDC, de Centers for Disease Control and Prevention, waarin directeur Robert Redfield, die de VS blijkbaar toegeeft, dat er verschillende sterfgevallen van Covid-19 waren, voordat ze het konden testen. In deze video, bevestigt Redfield inderdaad dat sommige gevallen van coronavirusuitbraken, werden geclassificeerd als gewone griep, omdat het medische team niet de juist tests had voor deze nieuwe epidemie. Hij zei niet wanneer dit was gebeurd, maar vertelde dus wel, dat ze aldus waren gediagnosticeerd.

En daarbij roept de Chinese woordvoerder Zhao de Amerikaanse gezondheidswaakhond CDC op, schoon schip te maken met alle geheimzinnigheid. Zhao stelt voor, dat deze CDC – en de VS in het algemeen – ’transparant dienen te zijn’ en te delen wat ze weten, over waar en wanneer ‘Patiënt Nul’ voor het eerst werd gediagnosticeerd. Want bij gebrek aan gegevens over de patiënten of de chronologie van de sterfgevallen, is de speculatie vervlogen.

Ook Zhao’s ’theorie’ richtte zich in het bijzonder op de militaire delegatie die in oktober dus naar Wuhan reisde voor de Militaire Wereld Spelen. Zhao is niet de enige prominente politieke figuur die verdenkingen uitte over de timing van de Spelen en de introductie van het coronavirus in Wuhan. De voormalige Maleisische PM Matthias Chang liet in januari 2020 al een soortgelijke speculatie publiek gaan, waarbij hij het evenement als startpunt noemde, als lanceerpunt voor wat hij beschouwde als een biologische oorlog die door de VS tegen China werd en wordt gevoerd.

De World Health Organisation is niet écht een instituut dat in het kader van Corona betrouwbaar overkomt.. Het is zelfs een wolf in schaapskleren, wanneer we kijken naar de relatie met Big Pharma en door hen gedane mega-donaties.

De WHO waait met de winden mee…
Volgens de WHO, de Wereldgezondheidsorganisatie is de Covid-19 pandemie voor het eerst gemeld als een uitbraak van het Coronavirus in Wuhan, China, op 31 december 2019. De zoektocht naar de oorsprong van deze dodelijke ziekte is nog steeds aan de gang volgens de WHO, waarbij tegenstrijdige versies de opduiken en partijen elkaar schuld geven. In dit kader is de voedselmarkt van Wuhan de kwade factor, omdat daar bijvoorbeeld vleermuizen – een lokale delicatesse – worden verkocht, terwijl andere mensen het virus misschien zou hebben kunnen gekregen van schubdieren, waarbij één bedreigd geschubd zoogdier in de picture is.

De WHO spreekt over ‘minder orthodoxe theorieën die suggereren dat er sprake is van een kwaadwillige opzet, waarbij het hoofd van de Iraanse elite Revolutionaire Garde vorige week sensationeel beweerde dat Covid-19 mogelijk “een product is van een biologische aanval door Amerika die zich aanvankelijk verspreidde naar China en vervolgens naar Iran en de rest van de wereld”.

Tot nu toe is het probleem met al deze theorieën, waarbij zowel dieren als mensen de schuld krijgen, dat er natuurlijk geen direct causaal bewijs is vastgesteld. En dat terwijl de identiteit van China’s ‘eeste patiënt’ ook onduidelijk blijft. En het betreft daarbij niet alléén China; want in de staat Washington – die schijnbaar zijn eerste besmette persoon heeft geïdentificeerd en met succes geïsoleerd, begon het virus zich -binnen een gecontroleerde opzet- op de een of andere manier toch te verspreiden.

Zelfs Steve Wozniak, de medeoprichter van Apple, beweerde op een gegeven moment dat hij en zijn vrouw misschien deze ‘patient zero’ waren geweest in de VS, nadat ze een lelijke hoest hadden gekregen, bij hun terugkeer uit China. Inmiddels blijkt te zijn gediagnosticeerd, dat zijn vrouw ‘een sinusinfectie’ (voorhoofdsholte) heeft..

In het kader van de Wuhan-story, kijk ook naar de Lieber-case.. (artikel HIER)

6 gedachten over “Bracht ’t US-militaire sportteam Corona naar Wuhan…?

 1. Ok, ik ga het toch zeggen, ook al maak ik me bij sommige mensen dan niet zo populair: we worden aangezet tot NSB gedrag (de zoveelste laag in het corona fake news, waarbij geen enkele kans in een geënsceneerde crisis onbenut blijft om misbruik van te maken, zoals depopulatiedeskundige Henry Kissinger al wist…

  Wat je zou kunnen herkennen zijn o.a. plannen verplichte vaccinaties, economische recessie, contant geld weg, meer controle en surveillance, wereldwijde protesten in de kiem smoren iemand!?) Maar wat bedoel ik dan met NSB gedrag? Heulen met de vijand, precies! Ok, ik introduceerde in het verleden lichtelijk ironisch ook al de ‘Vacci-Nazi’s (denk ook aan IG Farben die het genocide gifgas produceerde in WO2, waarbij het grootste deel van de oorlogsbuit naar Merck is gegaan en waaruit de huidige farmaceutische industrie – onder andere het foute Bayern als restant van IG Farben – is gegroeid tot het monster wat ze nu is – directeur Merck was in de jaren 40 van de vorige eeuw overigens ook biologische oorlogsvoering adviseur voor de Amerikaanse president, zie werk van Dr Len Horowitz).

  En dankzij de wereldoorlogen hebben we nu ook pesticiden/herbiciden /fungiciden als biologische/chemische oorlogsvoering restanten voor onze landbouw…

  SS spion Prins Bernhard had ook banden met IG Farben. en de Nazi’s (https://nos.nl/artikel/142371-bernhard-was-feitelijk-wel-een-gewezen-nazi.html en vergeet die nazi-groet van lieden uit ons koningshuis niet bij deze huldiging: https://indignatie.nl/2019/09/23/het-zijn-allemaal-nazis-de-oranjes-koningshuis-bush-prins-philip-van-engeland-en-meer/) en vergeet ook de rol van de media niet (https://www.krapuul.nl/blog/1124519/de-telegraaf-eens-een-nazi-krant-altijd-een-nazi-krant/)

  Schokkend? Verleden tijd? Waarom WO 2 erbij halen? Oude nazi-koeien uit de sloot halen? Misschien, maar in ieder geval zeker geen fake news, maar aangetoonde feiten en waarheden (zie links). maar ik vind het werkelijk weerzinwekkend en NSB-waardig gedrag dat er nu zelfs een CORONA-KLIKLIJN is opgezet!!! NU, anno 2020… dit soort Nazi collaboratie praktijken…: En volgens mij geld nog steeds deze opvatting: “Those who do not remember the past, are condemned to repeat it” (George Santayana) Zie hier: https://beveiligingnieuws.nl/nieuws/kliklijn-voor-overtreding-coronaverordening

  Meerdere gemeentes gaan ermee aan de slag…De waanzin woekert maar door…Verraad je medemens, houd afstand, creer afgescheidenheid (maar houd wel de ‘warmte’ en ‘samenhorigheid’ vast hoor ik onze Koning suggereren)…

  Zien we nu duidelijker de dunnen lijnen tussen de farmaceutische industrie, biologische oorlogsvoering en de veiligheidsdiensten (‘nationale veiligheid’ en ‘sociale afstand’ en controle/fascisme – feitelijk de schending van de scheiding der machten, waarbij de grote corporaties in bed liggen met de regelgevingsinstanties en de overheid, precies wat we nu dus meer en meer zien gebeuren)? Of ben ik de enige die buitenproportioneel verraad vindt? Los van wat dan ook je mening moge zijn over corona et cetera…

  Wat vindt Nederland? Volgens het (fake?) nieuws horen we: “De meerderheid vindt het een goed plan”..Bent u gevraagd, ziet u de onderzoeksresultaten, de bronnen? Of heeft u door dat de publieke opinie verder wordt gemasseerd met regelrechte PR-opaganda en censuur (want vrije meningsuiting over deze waanzin zal worden bestreden met de suggestie dat het ‘goed is voor ons allen’ in deze demon-cratie)!? Gewoon zomaar iets postuleren, maakt het nog geen waarheid (eerder verdacht).

  Ruzie maken en spugen wordt ‘asociaal’ genoemd…men spreekt zelfs over ‘Coronatuig’, maar dit landverraad en NSB gedrag wordt niet ’totaal onacceptabel’ (Rutte) genoemd en beboetniet? Nogmaals: de omgekeerde wereld draait door… Ich habe es nicht gewusst, of leef en laat leven? Zegt u het maar waar we met zijn op af stevenenmet dit soort moreel verval…

 2. Who are you, dr. Who? https://www.bitchute.com/video/9uWriZEC8BQ/ Tedros zat op de London School of Hygiene&Tropical Medicine, in stand gehouden met grote geldstromen van de Rockefeller Foundation. A. Fauci begon met Jezuïet hoge school, daarna naar Jezuïet college, daarna naar klimop-universiteit, het logo (Weill Cornell Medicine) lijkt op een uil die 1 oog open heeft. Kunnen we hun geloven, die slaven? Waarom zijn mensen in de zorg niet massaal ziek? Hier is Who: https://www.youtube.com/watch?v=Un5oEdfrm_A

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.