Advertentie

Sta op TEGEN deze bizarre ‘noodwet’..!!


Klik op de illustratie hieronder
en je komt op de site van Petitie.nl

Kom in actie en teken deze petitie..

Laten we ons massaal in een kooitje stoppen,

via deze ‘noodwet’, of sta je ertegen op?!!

5 gedachten over “Sta op TEGEN deze bizarre ‘noodwet’..!!

 1. Hoop dat ik deze aankondiging hier mag delen (anders verwijderen of aanpassen Guido):

  Speciale vooraankondiging alvast. Wij zijn blij en enthousiast dat we een mooie bijdrage mogen leveren vanuit de organisatie, tijdens de Viruswaanzin Demonstratie/Manifestatie voor de Vrijheid, aanstaande zondagmiddag op het Malieveld in Den Haag!!!!

  Vanuit WorldPeaceChild gaan we iets bijzonders doen voor de kids. Verder doet de geweldige singer/songwriter Laszlo Gallo (Laszlo Gallo, de zeer getalenteerde laatste aanwinst binnen onze muzikale familie) een prachtige kersverse muzikale bijdrage van haar komende album F.L.A.G. (ik produceer op dit moment haar nieuwe album en we werken nu samen aan een speciale versie van haar nummer ‘Revolution’ voor de demonstratie, luister hier (en zing mee deze zondag!?): https://www.youtube.com/watch?v=Et_ulmQkKP8)…

  En we filmen ook namens The Human Condition TellAVision. Vriend en cameraman/fotograaf Ingolf Kruseman is ook weer van de partij) alle presentaties de hele dag (https://www.facebook.com/The-Human-Condition-TV-104743654562721/)

  En MC/choreografe/zangeres Renske Skills doet niet alleen iets bijzonders met en voor de kids, ze is ook verantwoordelijk voor een bijzonder soundhealing/stiltemoment in samenwerking met het aanwezige publiek, met jullie dus!. Later meer…;-) John Consemulder

  1. 2,5 weken geleden die grote anti-racisme demonstratie op de Dam in Amsterdam. Nu NOS journaal…Heeft niet geleid tot een uitbraak. Echt? Nee natuurlijk niet, want aan het begin van deze ‘Coronahoax’ vond ik stellig bewijs dat zolang we elkaar maar niet rechtstreeks in het gezicht aan niezen of hoesten…, er werkelijk niets aan de hand is.

   Lees verder hier: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=164580458436333&id=107313217496391&__tn__=-R

 2. Lieve mensen,
  Zoals je misschien hebt gehoord heeft de Gemeente Den Haag de demonstratie van aankomende zondag verboden. Ook wij zijn verbaasd maar zeker niet boos.
  En natuurlijk is er in onze voorbereiding rekening gehouden met dit scenario. Wij schakelen nu door naar plan B.
  Wij starten nu een spoed kortgeding en staan vandaag nog bij de voorzieningenrechter.
  Wij zullen zondag as. de vrijheid vieren.
  Heb liefde, geduld en nu vooral VERTROUWEN.
  We houden jullie op de hoogte.

  Zie, met videoboodschap: https://viruswaanzin.nl/belangrijk/update-liefde-geduld-en-vertrouwen/
  https://www.ad.nl/binnenland/den-haag-verbiedt-demonstratie-tegen-coronabeperkingen~a473e5d6/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web&referrer=https://t.co/N8syVBS5OL?amp=1

 3. De door Viruswaanzin georganiseerde demonstratie tegen de coronamaatregelen op zo 21 juni is door de Veiligheidsregio Haaglanden verboden, maar Black Lives Matters mag op za 20 juni wel demonstreren; een duidelijk voorbeeld van meten met twee maten.
  Op 26 maart (2 + 6 + 3 = 11) van dit jaar is Microsoft een patent toegekend om betaling met bitcoins middels een chip (nanotechnologie) mogelijk te maken en het patentnummer is ID2020-060606 > 666 verwijst naar Openbaringen 13. En nu komt de aap uit de mouw, want de naam van deze duistere onderneming is Luciferase.

 4. Samen met Maurits was ik erbij. Enorme aantallen politie maar een zeer vreedzaam publiek.
  Eerst vroegen wij ons af of we wel konden gaan vanwege de afgelasting maar later dachten we, ‘wie kan ons tegenhouden een stad te bezoeken’? Dus kwamen we nog meer mensen tegen met dezelfde gedachten. Eenmaal op het malieveld doemde een groep, duidelijk anders geklede types met fakkels voetbalvlaggen en rookbommen . Deze begonnen te schreeuwen en leuzen te uiten. De groep èchte demonstranten gingen met een wijde boog van deze hoeligans vandaan staan en isoleerden elkaar op die manier en trokken even later westelijk van het malieveld weg.
  Kennelijk richting station waar nog strijd met de politie geleverd diende te worden??
  Verder is deze demo rustig en waardig verlopen met zo’n naar ik schat 2000 mensen.
  All lives matter, zou ik zeggen. En vooral de democratie en politieke oprechtheid.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.