Advertentie

UFO’s en alien-ontvoeringen op tv in VS.


Met de stijgende interesse in het UFO-fenomeen, komt ook de zaken van de ontvoeringen van mensen door aliens steeds meer in de belangstelling te staan. Dit onderwerp is al lang geen borreltafelpraat meer, zoals je hieronder zult lezen. Ook de getuigenissen van vele honderden, zo niet duizenden mensen steunen de opvatting, dat wij mensen onderwerp zijn van intense studie door buitenaardse levensvormen.

Fred Burks is de oprichter van WantToKnow.info en schreef het onderstaande artikel dat je hier in het Nederlands kunt lezen, dankzij de vertaling van Ellen du Burck. Met name de officiële standpunten en uitlatingen zijn natuurlijk bijzonder interessant, omdat zij licht werpen op de vraag hoeveel onze overheden achter de schermen al bekend zijn met dit fenomeen.

Alien_abduction on ABC tvDe nog steeds op geruchten gebaseerde verhalen, dat de krachten achter de overheid in de VS al lang ‘deals’ hebben gesloten met de buitenaardsen, blijken steeds meer een reëel fundament te krijgen. De Amerikaanse overheid zou deals hebben gemaakt die enerzijds buitenaardsen toegang gaf tot het bestuderen van het ‘verschijnsel’ mens, en anderzijds de machten achter de schermen in de VS toegang zou geven tot buitenaardse technologie.

Hoe het ook zij, heb jij interesse in dit fenomeen, of lees je hier voor het eerst over deze materie, dan raden we je aan het onderstaande, zeer gedegen stuk van Fred Burks te lezen. Nogmaals: geen gewauwel en napraterijen, maar harde feiten en gedegen onderzoek liggen aan de basis van het artikel. Plezier ermee.

Mocht jij als WantToKnow-bezoeker ervaringen willen delen met andere bezoekers op de site en geloof je dat je verhaal in dit opzicht leerzaam kan zijn, neem dan contact met ons op. Wij zorgen voor een anonieme plaatsing van je artikel, zoals dat al eerder is gebeurd met anderen. Samen kunnen we ook het artikel schrijven, ook daarvoor hoef je niet terughoudend te zijn.

Kijk voor 2 interessante lezingen over dit onderwerp op onze agenda. (25 Oktober en 15 November)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

UFO’s en ontvoeringen door buitenaardsen op tv in VS.

Fred Burks wanttoknow.info augustus 2009

vertaling Ellen du Burck

Onlangs werd op primetime, in een speciale editie van ABC News, een item over UFO’s en buitenaardse ontvoeringen uitgezonden met als titel “Ontvoeringen door buitenaardsen: een onderzoek naar de menselijke geest.” Deel I van deze ABC documentaire, getiteld ” Abduction by Aliens: Meet the Believers,” is te vinden via deze link. (9 minuten)

Waar vroeger werd gezwegen over ontmoetingen met buitenaardsen, daar komen deze dagen steeds meer mensen naar voren met hun ervaringen.
Waar vroeger werd gezwegen over ontmoetingen met en ontvoeringen door buitenaardsen, daar komen deze dagen steeds meer mensen naar voren met hun ervaringen.

Hoewel deze documentaire het waarheidsgehalte van zowel UFO’s en buitenaardse ontvoeringen aan de kaak stelt, is de hoeveelheid van dit soort gevallen gemeld door gewone, respectabale mensen heel overtuigend. Voor de eerste keer heeft een mediagigant zoals ABC dit onderwerp, ontvoeringen door UFO’s, uitgezonden en het dus blijkbaar interessant genoeg gevonden voor een openbare discussie.

De massamedia hebben jarenlang ieder mens of groep die in UFO’s geloofden genegeerd of belachelijk gemaakt. En degenen die beweerden dat ze ontvoerd zijn geweest door buitenaardsen, werden behandeld alsof ze debiel waren. De enkele, serieuze rapporten die wezenlijke vragen over UFO’s opriepen werden vaak ergens onderaan in een vaag katern gepubliceerd.

Een van de vele opvallende voorbeelden is die van voormalig CIA-chef Roscoe Hillenkoetter. Op 28 februari 1960 verklaarde hij publiekelijk: “Achter de schermen zijn hooggeplaatste officieren van de luchtmacht enorm bezorgd over UFO’s. Maar door ‘officiële geheimhoudingen’ en bespottelijkheden, worden burgers misleid en laat men hen geloven dat  die onbekende vliegende objecten onzin zijn”.

Dit verbazingwekkende nieuws van een van de machtigste mannen in de regering werd gepubliceerd in de New York Times. Het artikel werd echter ergens weggemoffeld op pagina 98 van de zondagkrant. Klik HIER om dit artikel uit de New York Times te lezen.

Op 9 mei 2001, verklaarden 22 zeer gerespecteerde getuigen van de regering en het leger, in de prestigieuze National Press Club in Washington DC in een grote zaal afgeladen met vooraanstaande verslaggevers, hun persoonlijke betrokkenheid bij een grote UFO cover-up. ZIE HIER Maar de media kon deze mijlpaal (gesponsord door de Disclosure Project), niet goed overbrengen en het werd zelfs weggehoond. Via deze link kun je de meeslepende verklaringen lezen van deze en andere getuigen van het Disclosure Project.

De laatste jaren verandert de teneur van de media geleidelijk. CNN’s Larry King begon eind 2007 met een serie afleveringen waarin pittige vragen werden gesteld over UFO’s. De gasten van King, die opmerkelijke ervaringen met UFO’s hebben gehad, bestonden uit een voormalig gouverneur en belangrijke militaire officieren die niets te winnen hadden bij deze getuigenissen.

Op 14 mei van dit jaar, publiceerde de New York Times het eerste ondersteunende artikel voor de UFO-beweging. Klik hier voor de link naar dat artikel. Afgelopen maand werd Apollo 14 astronaut Edgar Mitchell (de zesde man die op de maan landde) geciteerd door ABC waarin hij verklaart dat ‘het UFO-fenomeen echt is’. En nu heeft ABC deze verbazingwekkende documentaire over buitenaardse ontvoeringen en UFO’s uitgezonden.

Dankzij de onvermoeibare inspanningen van een groot aantal pioniers in de UFO-beweging, lijkt de vooraanstaande media zich eindelijk betrokken te voelen bij een serieuze discussie over UFO’s en buitenaardse ontvoeringen.

teven Greer, één van de wetenschappelijke onderzoekers die hun gepassioneerde focus volledig richten op contacten met buitenaardsen.
Steven Greer, één van de wetenschappelijke onderzoekers die hun gepassioneerde focus volledig richten op contacten met buitenaardsen.

Er zijn heel veel moedige personen die belangrijke bijdragen hebben geleverd om dit zover te krijgen. Dr. John Mack heeft zijn carrière als gerespecteerde Harvard professor en als schrijver en winnaar van de Pulitzerprijs, op het spel gezet toen hij serieuze studies en diverse boeken over buitenaardse ontvoeringen publiceerde. Zijn documentaire over dit onderwerp ‘Touch’ is een klassieker. is een van de wetenschappers die zich volledig toelegde op het UFO-fenomeen.

 Dr. Steven M. Greer gaf zijn lucratieve carrière als medisch directeur van spoedeisende hulp in een groot ziekenhuis op, om zich te focussen op het UFO-fenomeen en om dit publiekelijk naar buiten te brengen. Zijn succesvolle Disclosure Project hebben mij en duizenden andere sceptici omgeturnd naar overtuigden tijdens zijn National Press Club evenement. En vele andere toegewijde personen hebben hun carrière en reputatie geofferd om dit belangrijke onderwerp te rechtvaardigen.

De meerderheid van deze onderzoekers is er van overtuigd dat aliens over het algemeen  goedaardig en vriendelijk zijn. Verklaringen van diverse ooggetuigen van de regering hebben beschreven dat een UFO-voertuig nucleaire kernkoppen ontmantelde in een poging ons bewust te maken van het gevaar van deze wapens ten aanzien van de toekomst van onze planeet. Volgens een belangrijke richtlijn (niet veel anders dan die uit ‘Star Trek’), zouden de buitenaardsen wachten om hun bestaan bekend te maken totdat wij staken met onze oorlogzuchtige manier van handelen.

Nu is het jouw beurt om een belangrijke rol te spelen in het naar buiten brengen van dit fenomeen. In stijgende lijn worden mensen bewust van UFO’s en de mogelijkheden die ze met zich meebrengen, en de mogelijkheden voor transformatie. De tijd dat we een nieuw tijdperk inluiden in menselijke relaties met ons omringende melkwegstelsel en het universum komt dichterbij. Wat een spannende tijd om in te leven!

Klik HIER voor een gedetailleerd essay met betrouwbare informatie over de diepere betekenis van UFO’s en hun betrokkenheid bij onze planeet. De tekst in het kader hieronder geeft een aantal suggesties om jezelf te onderwijzen en het nieuws te verspreiden. En als laatste nodigen we je uit om je opmerkingen onder het tekstkader te geven om ons over je ervaringen te vertellen. Heb je ooit een ontmoeting gehad met een UFO of ben je ontvoerd? We zijn blij met jouw verhalen.

Wat jij kunt doen:

 • Via bijv. deze link vind je andere overtuigende en geloofwaardige artikelen over UFO’s en buitenaardse ontvoeringen.
 • Informeer jouw media en politieke vertegenwoordigers over deze belangrijke informatie en ga discussies erover niet uit de weg.
 • Dring er op aan om het onderwerp UFO’s serieus te onderzoeken en te luisteren naar de vele getuigenissen van leden van de regering en het leger die er nu over durven praten.
 • Lees beknopte samenvattingen van onthullende rapporten over UFO’s van de media. HIER o.a.
 • Lees meer over UFO’s en de gevolgen voor onze toekomst in deze krachtige les van de Free Hidden Knowledge Course.
 • Bezoek ons UFO-informatiecentrum via DEZE link.
 • Verspreid dit nieuws onder je vrienden en collega’s, 
 • bookmark dit artikel op vooraanstaande nieuwspagina’s via het Share This-icoontje op deze pagina, zodat wij wel de rol vervullen die de meerderheid van de media teleurstellend nalaat.

Samen maken we een verschil.

Advertentie

360 gedachten over “UFO’s en alien-ontvoeringen op tv in VS.

 1. ah je was me net een stapje voor blijkbaar, jou post stond er nog niet en ploeps na ik het poste was jij me voor.
  Ah kan wel eens gebeuren zoals nu, geeft niet hoor 😉

 2. @Paul: tot mijn vreugde moet ik bekennen, dat ik het was, die Berma tot deze inkeer bracht, om het boek Sophia van Bert Janssen, de graancirkelonderzoeker in-der-daad, te citeren.
  Bert heeft een grotere scoop dan velen vermoeden.
  Een goede nacht!

 3. @ Guido

  Okay maar het was bedoeld naar Rasecht Berensiroop, niet naar Berma of naar jou, rasecht spreekt altijd alsof hij er miden in staat en een commander ter plekke is die zijn verslag doet, vind het fijn om zijn werk hier te zien in kracht geschreven.
  Zit vol overtuiging.

 4. Fragment fragment ik word lijp van al die fragmentatie! hoe zat het ook alweer met de verloop van film en hoe die ontstaat door gefragmenteerde beelden??? Kwam er uit dat daar zoveel verschil in zat dat het te resoneren viel met de mensenlijke samenstelling vangefragmenteerde beelden…Schijnt steeds meer opgedeeld te worden naarmate de jaren verstrijken en bewustzijn groeit. en er ligt een heuse groteske boodschap in besloten… Ging er om dat een mens vroegah ( duizenden jaren terug ) een mannetje of 5000 in zijn leven sprak en contact mee onderhield. Heden is dat 5000 per jaar zeg maar…. 100voudige aan indrukken te verwerken…zodoende gaat men steeds verder sneller en harder tot we deze beelden kunnen besturen en je werkelijk fuysiek manifesteerd middels controle over frequentie enzo…Weet niet meer exact de clou en waarom en hoe Maar zo ongeveer 🙂

  mvdg GalliLéon

 5. O ja nog een melding over here, was gister AMC rond 20:00 er kwamen 4 “sterren” volledig geruisloos over het ziekenhuis heen en stond met mijn vriendin net naast de auto en ik voelde even in de lucht te kijken ( eigenlijk meer door de volle maan die me aantrok ) ze kwamen in een hele vage formatie overgevlogen…

  *

  * * *

  Iemand anders dit ook gezien? Blijf dat toch vaag vinden heb dat al zo vaak gezien maar je kan er geen F mee!

  mvdg GalliLéon

 6. @ GalliLéon

  Tis niet anders, heb zelf ook een dergelijke ervaring gehad.

  Houdt het voor jezelf, men gelooft helaas toch pas als ze het met eigen ogen kunnen aanschouwen.

  Maak er een melding van bij n UFO-meldpunt of op Niburu.nl

 7. Wat je ziet is inderdaad het gene wat je ziet, zag ook zoiets vaags langs komen, altijd wel iets van schiphol in mijn achterhoofd met al zijn vliegtuigjes maar toch zit er wel eens iets tussen met merkbaar vreemd gedrag.
  Tis net of je een dreun op de muggen nest geeft, ze vliegen ineens allemaal op en dan is er ineens veel activiteit, maar dit waren geen vliegtuigen !

 8. @Guido: verwar in deze geen letterlijke uitspraken met metaforische. Indien iemand beweert dat buitenaardsen genetisch hebben ingegrepen in de evolutionaire ontwikkeling van de homo-sapien, zie ik hiervoor graag bewijs. In tijden dat de epigenetica zijn intrede doet is er geen enkel buitenaardse invloed aangetroffen binnen de menselijke genen. Waarom is die conclusie naïef te noemen. Het is immers een feitelijkheid. Dus waar ligt dan het waarheidsgehalte van zo’n dergelijke bewering? Het antwoord hierop is even simpel te noemen, nl. binnen een individueel geloof.

  Nu ben ik er allesbehalve erop uit om iemands geloof te betwisten. (wat overigens een volkomen heilloze als zinloze daad zou zijn) Maar ik merk in veel reacties dat deelnemers niet zeggen ik gelóóf erin, maar meer het ís zo. Dat laatste maakt ook dat punt van discussie los. Is het abductie-verschijnsel een fysieke gebeurtenis of is het een onbewuste psychische gebeurtenis?

 9. Nog even over Sophia’s ei.
  je moet het eigenlijk zelf lezen!!
  als je je dan daarna door “de gnostieke mysteriën van de pistis sophia” worstelt. tsja………

 10. @ F001

  Jou quote: “Indien iemand beweert dat buitenaardsen genetisch hebben ingegrepen in de evolutionaire ontwikkeling van de homo-sapien, zie ik hiervoor graag bewijs. In tijden dat de epigenetica zijn intrede doet is er geen enkel buitenaardse invloed aangetroffen binnen de menselijke genen.”

  Is er bij apen waarbij genetische veranderingen zijn gedaan in een labo bewijzen van menselijke interventie te vinden als die apen zeg maar 100 jaar na die interventie in de gewone natuur geleefd hebben (na verschillende generaties die de genetische veranderingen overgenomen hebben) ?
  Maw : hoe kun je na zoveel jaren van doorgave van generatie op generatie nog uberhaupt bewijzen vinden van de menselijke interventie eeuwen daarvoor?
  Is het er niet zijn (of kunnen vinden want je moet ook weten waarnaar je moet zoeken als er nog daadwerkelijk bewijs zou zijn) van dat interventie-bewijs een bewijs dat de interventie er niet geweest is en die soort dan maar aangenomen moet worden op natuurlijke wijze geëvolueerd te zijn?

  Dus voor mij persoonlijk :
  Ook al is er geen (direct) bewijs te vinden, dat wil nog niet zeggen dat daarom IETS niet plaatsgevonden kan hebben.
  Dus de aliëns hoeven dan ook geen aliën-dna achter gelaten te hebben in ons, ze kunnen de genetica van bepaalde al-bestaande-soorten aangepast hebben zonder toevoeging van (hun) extern vreemd dna.

  ..lol.. 😉

 11. @franciscus001

  Ik heb je informatie gegeven en wat jij daarmee doet zijn mijn zaken niet. Dat je daarmee hier de leukerd uit gaat hangen laat slechts zien dat je een narcist bent die niet serieus genomen dient te worden.

  Verder behoor ik jouw verklaringen tegenover de verklaringen van die mensen die het zelf hebben meegemaakt (en of hun familieleden enzovoort) af te wegen en ik denk dat jij wel zal begrijpen dat jouw verklaringen in feite niets waard zijn.

  En dan over de drie Roswell incidenten in 1947 in de USA waarbij in totaal drie vliegende schotels zijn neergestort waarvan de inzittenden aliens zijn. Ik zie geen reden om maar een letter van jouw redenaties over dat Roswell over te nemen ( om de dood eenvoudige reden dat die tekst vuilnis is! ).

 12. TEr aanvulling op: er is letterlijk bewezen dat wij als mens in ons dna alle sporenelementen vertonen van alle levende organismen op aarde. echter wij heben tevens nog een ruim 100 dna sporenelementen waarvan geen enkele is toe te schrijven aan een organisme op de planeet aarde…….! Die franse pilote is bijna vermoord om deze bevestiging(o nee was zelfmoordpoging….) Er is nog een amerikaan die hetzelfde heeft gedaan(ben alleen zn naam kwijt ) bovendien is bekend dat in de Nevada woestijn usa een area 51 net zoals er in houston ( je weet wel houston we’ve got a problem) onder de grond zich “een industrieel complex” bevind waarvan bekend is dat Donald Rumsveld( die pharmacrimineel) op een niveau is gekomen als allerhoogste bekende amerikaan en daaronder zijn nog meer niveaus…NIEMAND WEET WAT ZICH DAAR AFSPEELT BEHALVE DAT DE NSA EN NASA ER MEER VAN WETEN EN DAAR WOR DNOOIT ééN WOORD OVER LOSGELATEN… Kunnen wel ff door F001! Niet om de wiseguy uit te hangen maar aub struin eerst zelf door de hele massa aan leesvoer en beeldmateriaal, onderzoek de bronnen, ervaar, test, doe zelf en komt tot een punt dat je begrijpelijke reacties plaatst uit ervaring want je bent je aan het profileren als een klok zonder klepel en dat is zonde van je goede intentie….

  mvdg GalliLéon

 13. exactly Galli!

  Vergeet er niet bij te vermelden dat ook haar lab in Parijs in vlammen is opgegaan, nadat ze verkondigde iets ontdekt te hebben wat de hele wereld moest weten!

 14. O ja haar lab in parijs is opgegaan in vlammen omdat zij kon bewijzen wat zij te vroeg aan de mSM die zij vertrouwde (heel stom )haar intenties bekend maakte ;-)!
  DUS LES VOOR ONS ALLEN zorg dat je met gelijkgestemden bij een ontdekking die zo desastreus is voor het huidige systeem dit als een sneeuwbal laat opgroeien zodat je de kern blijf/de bron maar je gelijkgestemden je informatie kenbaar maakt en onderwijst in het hoe en wat zodat als ZE je komen halen je gevonden waarheid boven tafel komt ongeacht of je dan nog leeft of bent geelimineerd………

 15. ter info zie op argusoog net ook een leuke en lange discussie gaande over het ufo/alien/greys fenomeen…!Bijna toeval dat we er de hele week over kletsen en de activiteit weer hoog is in de lucht…!

 16. @ iedereen

  Vol verbazing te lezen over jullie reactie naar f001, heb ik al eerder gedaan en wedr dus danig op de vingers getikt, wat hij naar buiten te drukken strookt al niet met het feit net als jullie waar ik al jaren tegen aan loop.
  Speels wordt en phsychisch wordt terwijl op je nummer gezet over maskerade en angst en ontchoolings truuks.
  Je moet maar alles bewijzen want zo niet dan is het allemaal pulp.
  Zie dit gedrag ook op andere forums waar bezoekers net als hier flink op vast lopen, niet enkel ovder dit soort zaken maar ook op politiek gebied, kom ik dezelfde conclussie tegen, allemaal loopt iedereen vast op hem, maar leuke is dat iedereen niet strookt aan zijn waarheid.
  Wou dit even als laatste in de groep gooien, niet dat mensen verkeerde gedachtes naar mij toe gaan spelen, want het zit helaas anders ik elkaar dan het profiel schetst.

  En zo, dan wordt het eens tijd dat ik de volgende persoon in kwestie ben die abducted mag worden…

 17. wat ik hier zo al bij de reacties lees, is dat er veel het hebben over de “zogenaamde” UFO landing wat op de site http://www.niburu.nl heeft gestaan. Dat kwam ook weer via via hoor en is niet wat alleen niburu op het internet heeft aangekondigd…datgeen zou gebeuren op 14 Oktober 2008 en kwam zo gezegd van een Australische dame die dat aankondigde zie deze link van toen nu ruim een jaar geleden

  http://www.realufos.net/2008/09/october-14-ufo-update-from-blossom.html

  Dit is toen niet gebeurd, toch ben ik zover van mening dat UFO’s er heus wél zijn, maar zich nog minder laten zien en wij met het blote oog waar kunnen nemen

 18. @ Moos

  Zal ff de juiste links toespelen voor degene die daar achter zaten:

  http://10-14-08.blogspot.com/

  http://2012evolution.com/

  Hier komt al het gebeuren vandaan via channeling die verantwoordelijk zijn voor het inrijpen dat er landingen gaan plaats vinden.
  Voor Anton en zijn team is het alleen maar een verhaal achter de feiten, als je een freak bent net als wat Robbie Williams was die op ufo’s jaagt alle informatie ter handen neemt en mee doet aan de hype als zich iets van dit formaat gaat voordoen.
  Stel het gebeurd en je staat in de schoenen van Anton, dan krijg je een hele lawine van commetaar over je heen waarom je dat niet geweten zou hebben.
  Nu is er niks geland en tja dan sta je nog eens ‘VET’ voor blok, dat is de andere kant van het verhaal.
  Zo snijdt het mes dus aan 2 kanten en de gok is puur 50% om 50%, wat kan je vertrouw en wat kan je niet vertrouwen.

 19. Juist, dnakjewel pPaul voor je toevoegingen, en zo neemt niburu dat ook via via op de site over!!! Mede ook omdat sommige mensen er zeker in geloven dat er UFO’s bestaand zijn, maar ook een deel van de bevolking niet en lachen degene uit die er wél in geloven dat ze er zover mogelijk wél degelijk zijn.

 20. Hey Paul Ken jij Robbie soms zelf..Of spreek je gewoon uit je ervaring…? Anton Teuben verwijst zelfs op niburu alle mensen die een dergelijke ervaring hebben dit ( benadrukt de redactie expliciet) tevens te melden aan defensie&ministerie etc. OMDAT ZIJ NOU EENMAAL NIET DE BRON ZIJN DIE VOLLEDIG OPENHEID KAN GEVEN DAT KAN ALLEEN DE POLITIEK, DAAR LIGT DEZE VERANTWOORDELIJKHEID BESLOTEN! ZIJN ROEPING?TAAK IS DIT FENOMEEN ONDER GROOT PUBLIEK KENBAAR TE MAKEN EN MEE TE DRAGEN AAN HET DISCLOSURE PROJECT WORLDWIDE…..! En door onze burgerlijke waakzaamheid tentoon te spreiden is het mogelijk dit op grote schaal een positieve wending te geven! .punt

  mvdg GalliLéon

 21. tja we zouden het eigenlijk om moeten draaien, de mensen uitlachen die er niet ingeloven 😛 zij zijn immers degene die een vertekend beeld hebben van de wereld waarin ze leven!

 22. @ GalliLéon

  Ik ken Anton persoonlijk vrij goed, niet in de trend van ooh! tis is Anton!, maar het feit dat ik hem leerde kennen in een meer persoonlijke omgeving, zelfde als veel andere mensen zoals jij en wat anderen die bezig zijn met opzetten van sites,, het opzetten van evenementen en lezingen om veel mensen dit soort zaken aan te reiken.
  We hebben wel het idee gehad om Robbie naar Nederland te krijgen voor lezingen over wat hij er nou allemaal precies van vindt, David Wilcock hebben we ook nog in target staan, Klapper David Icke stond er reeds ook al alleen was Heart Events ons net even voor.
  We houden ons bezig met het verzamelen van feiten achter het nieuws en proberen het kaf van het koren te scheiden dat het werkelijk materiaal over blijft waar iedereen serieus wat aan over houdt.
  We houden ons niet echt met zwevers bezig die er kassa ervaringen er op na houden.
  Het gaat erom wat kunnen we aan trekken waar nou juist mensen op af komen en toegevoegd de mensen die het keihard kunnen ondersteunen.
  Ga morgen eerst ff op vakantie om daarna weer aan de slag te kunnen of we verder leuke dingen kunnen ondernemen en op te zetten.
  Mits de rest als Guido en John en Johan, Anton, Franz, Hans en de rest wie nog steeds interesse heeft.

  Ik snap al te best waar je heen wilt wat je hier aan geeft, en lol sta vierkant achter je want wat je aanhaalt zo voel en weet en denk ik er ook over.

 23. Ruimtetoerisme is populair en peperduur zonder Extraterrestrials binnen en buiten de Halloween van de Antwerp boekenexpo

  (pers 2-10-09) Het Indiase ruimtevaartbureau ISRO heeft bij de Russische zusterorganisatie Roscosmos aangeklopt om bemande ruimteschepen te kopen voor ruimtetoerisme
  (pers28-07-O9) Aabar Investments, een overheidsfonds in Abu Dhabi, neemt een belang van 32 procent in Virgin Galactic, het bedrijf voor ruimtoerisme dat in handen is van de Virgingroep van de Britse miljardair Richard Branson.
  (5-10-07) De universiteit Leicester heeft de quid ontwikkeld samen met het National Space Centre, dat verwacht dat het ruimtetoerisme op termijn een hoge vlucht neemt. Er moet een speciale nieuwe munt komen om in het heelal mee te betalen. Dat vinden Britse wetenschappers, die het plan aanbieden aan de Bank of England.

  Spacefuture-exopolitici zijn gekken.

  Met Extraterrestrials op spacetrips tussen de sterren is natuurlijk
  de neus van de zalm op spacescience niveau kennis en techniek.
  Alleen deze Extraterrestrials ontbreken voor het ogenblik.
  Dus goed begrepen vanuit Vlaanderen-Antwerpen, en wat beter
  met Extraterrestrials planeten koloniseren, de mannen- en vrouwenkracht
  zonder handen in de broekzakken zijn hier bekend.

 24. Franciscus,

  Het is wat een late reactie maar beter laat dan nooit.

  Dat je al 25 jaar met het UFO-fenomeen bezig bent en teleurgesteld bent kan ik me wel voor stellen. Zelf ben ik er acht jaar mee bezig en het komt inderdaad neer op zoethouders en vage oneindig veel zogenaamd bewijs. Toch blijf ik er in geloven door meerdere zaken.

  Maar hoe dan ook. Als je er al 25 jaar mee bezig was had je ook wel het volgende kunnen weten. Dat Steven Spielberg in zijn film “Close Encounters Of The Third Kind” de aliens heeft gebasseerd op ware ooggetuigen verslagen. Hij had als adviseur voor zijn film J.Allen Hynek ingeschakelt. Deze man was jaren daarvoor al een UFO- en ontvoering onderzoeker. Hij werd door de regering hiervoor aan gewezen en was in het begin uiterst sceptisch. Maar door de tijd heen veranderde hij in een serieuze en gelovende onderzoeker. Door alle zaken die hij tegen kwam.
  Dus de aliens zijn gebasseerd op verslagen van getuigen jaren voordat “Close Encounters”uit kwam. De Greys werden al beschreven door mensen vele jaren daar voor.
  Ook al zou het wel voor komen dat mensen zich laten beiinvloeden door stripboeken of films. Alleen niet door mister Spielberg. Deze man is geniaal en wist waar hij mee bezig was. Wat dacht je waarop ET en Taken op gebasseerd is?

  Oke, ik hou op anders wordt het een eindeloos touwgetrek.

  Bleep,bleep,greetings from outherspace.

 25. Spacefuture-exopolitici :
  Via de Aardse spacewetenschappelijke innovatie en techniek, de huidige stand van zaken, ziet hier niemand kolonisatie van planeten mogelijk binnen de eerste 50 jaar.

  The World Futur Society in Bethesda bij Washington(1989),www.wfs.org
  publiceert jaarlijks een lijst van denkbare ontwikkelingen die berusten op grond van onderzoeken van wetenschappers van allerlei slag.
  Wereldregering, wereldcentrale bank, ministerie voor ruimtevaartzaken…. die iedere staat haar financiële werkingsmiddelen toekent zonder btw en belastingen die worden afgeschaft….

  Het World Watch Instituut publiceert ieder jaar een studie over de toestand van de aarde.
  Behalve voor voortgaande ontwapening, diplomatieke bemiddeling en consequente
  vervolging van oorlogsmisdadigers pleit het instituut vooral voor versterking van internationale
  organisaties als de VN. Niet om vrede op te leggen, maar om oorlog te voorkomen.
  ,,De belangrijkste voorwaarde voor een vreedzame toekomst is het erkennen en oplossen
  van de problemen die aan conflicten ten grondslag liggen”, aldus Worldwatch.
  Stabilisering van klimaat en wereldbevolking: de twee grote uitdagingen voor de 21 ste eeuw,stelt hoofdauteur Lester Brown.

  Met Extraterrestrials op pad door de ruimte voor kolonisatie van planeten en zelfs met kennis van zaken over nieuwe planetaire staatmodellen en structuren……

  Wat kan men verwachten:
  natuurlijk genieten van de wonderen van de techniek
  veelzijdige pc en intelligente robots zullen praktisch al
  het werk overnemen en de burgers zal een loon krijgen zonder er hoeven voor te werken.
  dat iedereen van onbeperkte vrije tijd zou kunnen genieten. Een zonnige toekomst….
  De Westerse landen hebben een dusdanige hoge graad van nationale rijkdom dat elke burger
  een nationaal basisinkomen krijgt. Geen staataalmoes, maar volwaardig inkomen, voldoende
  om er een confortabele levenstijl op na te houden. Iedereen heeft onbeperkt veel vrije tijd voor het gezin, voor z’n hobby’s, voor sport of voor studie. Het idee van een wereld waar het niet meer nodig is te werken voor de kost lijkt vandaag misschien een ver ideaal.
  Zonder ruimtevaartwetenschappen geraakt men er niet.

 26. exopolitiek vlaanderen antwerpen
  ruimtvaarwetenschappen
  VN resolutie 33/426 dd 16/12/2005
  De verst gevorderde Extraterrestrials civilisatie op gebied van ruimtevaartwetenschappen kennis en techniek en sociale beschavingsmodel geniet de meeste voorkeur en belangstelling tot een onderlinge en blijvende samenwerking, ten persoonlijke titel kolonisatie van planeten kunnen veel problemen oplossen voor de gang van zaken op de Aarde zowel ten positieve als ten negatieve.
  Een(sociale democratische) wereldregering met dezelfde rechten en plichten door alle ministeries en politieke bestuursonderdelen geniet de meeste voorkeur naar de Extraterrestrials civilisaties toe.Alle Extraterrestrials zijn hier welkom op voorwaarde geen volksgezondheidsschade en defensieagressie zonder verantwoorde redenen, spacedefensie en het misterievat van de ruimte, bestaan er nog oorlogsvoerende kosmosbeschavingen zoals de wereldplaneet.
  Het zijn nu wel begrepen dat de ufo-coverups en de ufo-archieven op het web geplaatst door de ministeries van defensie binnen en buiten de Navo de nodige aandacht ter studie verdienden, zowel binnen als buiten vlaanderen. Ten gepaste tijde worden alle nodige precidenten tenoverstaande van het juiste politieke bestuur onder de loup genomen.

 27. enkele antwoorden op vragen
  met Extraterrestrials samen wonen op een vrije gekoloniseerde planeten.
  1 ° Extraterrestrials zijn de privé-eigenaars van hunne starfleet en de bazen van hun ruimtevaartprogramma’s voor hun civilisatie, zie voorbeeld space-virgin
  2 ° omtrent de financiële regelingen hoeft niemand zich zorgen te maken, met euro’s kan men niets kopen en betalen bij deze Extraterrestrials, hebben een ander samenlevingsmodel.
  3° Extraterrestrials zijn hier in het Antwerpse en vliegen
  met regelmaat van de klok boven A12 Antwerpen-Mechelen in
  dolfijnachtige ufo’s zonder vleugels hebben een lichte witte korte contrail,het eigenaardige opeens wordt deze dolfijnachtige ufo een grote hel gele lamp, zonder contrailuitlaat.Deze ufo’s vliegen op normaal helikopterhoogte en zijn duidelijk te herkennen.
  4° Willen deze Extraterrestrials hierblijven,hoeven zij zich kenbaar te maken en kunnen plannen gemaakt worden,
  tijdens de eindejaarsperioden 2 weken om te feesten en kennis te maken. Vlaanderen Antwerpen leren kennen langs de propere en vuile kant en langs de gezellige en treurige zijde.
  5° toenadering tot het publiek is uitgesloten om medische redenen in het begin wees voorzichtig, officiële veiligheidsrapporten zijn nog niet publiek kenbaar gemaakt

 28. Laatst was ik nog in Antwerpen, lekker aan die Belgische biertjes nippend..:

  Zit een aliën in de kroeg allemaal rondjes te geven; het ene na het andere. Na zo’n 8 rondjes meld de kroegbaas zich bij dit vrolijke wezen en vraagt netjes:
  “Zeg vrolijke vrolijkerd, mag ik je even vragen of je dit allemaal wel kunt betalen?”
  De aliën kijkt de man vrolijk aan, trekt een mapje uit zijn pak en trekt daar een biljet uit.
  “Natuurlijk kan ik je betalen hoor. Ik heb het hier reuze naar mijn zin; hier heb je een Gnork, laat de rest maar zitten!”

 29. @guido
  op de vogelenmarkt op zondag voormiddag de gierige hollander
  met 7 of 8 met de 10 geboden in ene grote zak frit.
  In het draai-orgelcafe was de soep te warm tong verbrandt.
  Voor ruimtevaartscience terug naar je tijd van toen de fopspeen tussen de tanden en natte of droge pamper rond de
  achterste kaken

 30. aja aja… Dat ik daar dan geen vogeltje(s) koop, allez mijn beste, dat wil nog niet zeggen datter ik gierig ben.! Vooraleer mijn Green-peas (!) lidmaatschap mij verordonneert me te gedragen, zeker in publieke domeinen..! De dierenliefde is mij gelijk aan de liefde voor de onnozele.

  “Op dat moment kwamen de leerlingen Jezus vragen: ‘Wie is eigenlijk de grootste in het koninkrijk van de hemel?’ Hij riep een kind bij zich, zette het in hun midden neer en zei: ‘Ik verzeker jullie: als je niet verandert en wordt als een kind, dan zul je het koninkrijk van de hemel zeker niet binnengaan. Wie zichzelf vernedert en wordt als dit kind, die is de grootste in het koninkrijk van de hemel.”

 31. @Guido

  De Antwerpenaren sinjoren zijn van oudsher leutemakers, maar zonder poen is dat niet te doen met of zonder Extraterrestrials. We zullen er eens moeten voor zorgen, want Extraterrestrials hebben gene Eurocent op zak.
  Daar wordt een mouw aangepast. De hoogste bieder heeft het
  recht de ruimtevaartleider en zijn collega’s en vloot voorstellen aan de pers en tv-lui. De hoogste bieder moet de gedekte check van X Euro’s overhandigen aan de ruimtevaartleider-Extraterrestrial wat ligt het beste in de markt. Tv-stations genoeg. Het bodspelleke kan beginnen….

 32. ANTON TEUBEN EN ZIJN SIRIUISMADAM SALUSA
  lees niburu.nl
  Contact: Wij hebben controle over alle nucleaire apparaten (13-11)
  De tijd van als “Disclosure”, ofwel “Onthulling”, ligt zogezegd ‘op tafel’ en Pandoradoos openen, vol informatie. ALLANG MOETEN GEBEUREN

  Het zal ook de waarheid openbaren over andere bezoekers aan de Aarde buiten ons lidmaatschap om OMTRENT ALLE EXTATERRESTRIALS DIE DE AARDE BEZOEKEN

  Natuurlijk trekt een jonge beschaving zoals die van jullie veel aandacht en het is toegestaan bezoeken af te leggen met ONDERZOEK EN WETENSCHAPPELIJKE INFORMATIE ALS DOEL. Er bestaan echter strikte wetten met betrekking tot niet tussenbeide komen, en die moeten worden nageleefd. WELKE WETTEN DRIJVEN DE WETENSCHAPSFACTOR BESTUDERING IN HET NAUW?

  Het is duidelijk dat er vele voordelen te behalen zijn wanneer een verder ontwikkelde beschaving gaat samenwerken met een zich ontwikkelende.
  WIE VERZET ZICH HIER TEGEN OP DE AARDE REDENEN!!

  totdat jullie je massavernietigingswapens neerleggen
  ONBEKENDE? LEVEN ER NOG OORLOGVOERENDE SPACECIVILISATIES IN HET UNIVERSUM RECHT OP ZELFVERDEDIGING SPACEDEFENSIE – ACADEMIE

  De duistere machten op Aarde hebben ambities gehad om jullie tot slaaf te maken en breidden hun activiteiten uit naar de Ruimte ONBEKENDE

  Nucleaire wapens bevinden zich in quarantaine zodat ze op Aarde blijven en mogen niet worden gebruikt in verband met experimentele of militaire activiteiten. KOMT U DAT EENS PERSOONLIJK UITLEGGEN VOOR DE TV CAMARA’S

  Hartelijke groeten vanuit Antwerpen Vlaanderen een gouden CD-tje à la Nasa de ruimte in
  Spacefuture-exopolitiek : space planetary scientific politics and monetary systems

  Op één ding het maatschappelijk vlak doorberekent en begrepen dat senioren zich in de vrije tijd met hobby’s bezighouden en van ideêen uitwisselen over de www. geheel binnen de wettelijke voorzienne normen,ten overstaande van de persoonlijke levensfeer en privacyrechten al dan niet door Extraterrestrials.

 33. Kerk van Engeland: Excuus aan Darwin voor verwerpen evolutietheorie
  Telegraph | 15 September 2008 | 16:30:34

  De ‘Church of England’ zal in een verklaring haar excuus aanbieden aan Charles Darwin voor het verwerpen van de evolutietheorie. Daarmee lijkt de Kerk definitief het Bijbelse scheppingsverhaal te hebben verworpen.

  De verklaring luidt als volgt: ‘Charles Darwin, 200 jaar na je geboorte is de Kerk van Engeland je een excuus schuldig omdat we je niet begrepen en omdat onze eerste, verkeerde reactie anderen er nog steeds toe aanzet je niet te begrijpen. We proberen de aloude waarde ‘het geloof op zoek naar overeenkomsten’ te praktiseren en hopen dat dit iets zal goedmaken.’
  Hoewel de ‘anti-evolutionaire drift’ een ‘aanklacht tegen de kerk’ wordt genoemd, geeft de Church of England toe toe dat het verwerpen van de evolutietheorie voor sommige groepen christenen nog altijd een cruciale geloofstest is. Zo’n houding zou te wijten zijn aan angst dat het christendom bedreigd zou worden.

  Christenen hebben volgens de Kerk met de evolutietheorie dezelfde fout gemaakt als destijd met Galileo in de 17e eeuw en Copernicus, toen de Kerk diens inmiddels onomstotelijk vaststaande astronomische bevinden totaal onterecht verwierp.

  Het begin niet van einde maar het begin tot de laatste

 34. Hartelijke groeten aan iedereen in Vlaanderen Antwerpen, een gouden cd-tje à
  la Nasa de ruimte in. Een nieuwe economische-industriele hause staat voor de deur,
  met zijn negatieve impact op het milieu en permanente vergrotende destabilisaties van de planetaire ecosystemenen als gevolg, volgens het WorldWatch Instituut, wat binnenkamers bij de VN
  al jaren geweten is, maar wie zwaait daar de plak binnen de Algmene Vergadering en zeker de Veiligheidsraad. Binnen de Eurozone, de stijging van het dualisme, de druk van de Euro-superstaten op de kleine regio’s zoals Vlaanderen, delft zijn eigen ondergang. Volgens het WorldWatch Instituut, tgv van overbevolking dus immigratiestromen en overindustralisaties op een kleine oppervlakte veroorzaakt ontwichting van regionale ecosystemen. Voor de migranten moeten het gedaan worden in hun thuisland zoals dat in de regio Vlaanderen voor de vlamingen. Dat is de duidelijkheid omtrent de flaters van het politiekbstuur, de propere of vuile nationale politiek is de farweststyl van wilde beurskapitalisme.
  Tal van landen binnen en buiten de Navo plaatsten hun ufo-archieven op de www.
  De Extraterrestrials zijn de privé-eigenaars en bazen over hun ruimtevaartprogramma’s (ook voor kolonisatie van planeten)
  de welke men hier afschildert als beulen, komt met de bewijzen af. Ruimtevaarttoerisme met de Extraterrestrials maakt definitief een einde aan de ufo-cover-ups, waarheden en leugens verbonden tegenover elke buitenaardse civilisaties
  en het ontstaan van hun planetaire geschiedenis tot op de dag van vandaag.
  Niet iedereen hoeft men hier de les te spellen wat de voor- en nadelen zijn van kolonisatie van planeten al dan niet met Extraterrestrials.
  De sociale democraten weten zich niet te herbronnen laat geen gouden kansen liggen weg met die ufo-cover-ups. Een sociale democratische planeetregering met Extraterrestrials via kolonisatie van planeten, stoort bepaade dames en heren niet op planeet Aarde, de verantwoordelijkzins tegenover de planetaire overbevolking en de eigen jongere generaties

 35. Het wetenschappelijk vraagstuk voor ieder intellectueel spacescience wezen in het universum, de
  vorming van galactia’s, zonnestelsels en melkwegstelsels vinden plaats in het universum, hoe is deze lege plaats het universum tot stand gekomen, het begin van het niets naar het iets volgens de theorie van Darwin, de bron van oorsprong van alles wat aanwezig in de ruimte is voor en van iedereen. Een sociale democratische wereldreging met gelijke rechten plichten voor iedere burger, ook voor het bezoeken van Extraterrestrials spacesciencetisten met hun ruimtevloten zijn welkom op de wereldplaneet op voorwaarde geen volkgezondheidsschade en defensie-agressie.
  Hoe beschermen Extraterrestrials hun bewoonde planeten tegen het sadisme van het universum de wanorde die er heerst, inslagen van grote asteroiden op
  planeten vol leven zoals de Aarde een voorbeeld is.
  Welke jarenlange wetenschappelijke onderzoek was voor de Extraterrestrials spacecivilisaties zelf nodig om deze spacesciencetop te bereiken.
  Maar logisch dat analfabeten, slecht geschoolden of verkeerd geschoolden hun neus tussen deze sciencedelicate zaken moeten houden.
  De Italiaanse monnik Giordano Bruno werd om die het jaar 1600 door de Katholieke Inquisitie geëxecuteerd.
  Nadat de Kerk uiteindelijk moest buigen voor het wetenschappelijke bewijs van Galileo en Copernicus dat de Aarde niet, zoals het Vaticaan eeuwenlang predikte, het centrum van het universum is.
  Spacefuture-exopolitiek : Extraterrestrials zijn de privé-eigenaars van hunne starfleets en bazen van hun ruimtevaartprogramma’s, zijn wat jegens de Aardeplaneet verplicht, zonder of met de bewijzen op de tafel.
  Men moet hier niet gaan denken dat deze Extraterrestrials hun civivlisaties negatief willen laten beinvloeden door Aardelingen.
  Wie aan de faculteiten sociologie, psychologie en antropologie volgen van het wilde beurskapitalisme,
  permanente destabliseren van de planetaire ecosystemen naar kolonisatie van planeten met of zonder Extraterrestrials. Wel Vlaanderen houdt beter deze speciale gekken in Mol.

  Michael Salla, auteur van het baanbrekende ‘Exopolitics: Political Implications of the Extraterrestrial Presence (Dandelion Books, 2004), haalt bewijs aan dat er maar liefst zeventien buitenaardse beschavingen zijn die op dit moment op verschillende manieren kontakt hebben met de mensheid. Daarnaast zouden er nog een onbekend aantal andere beschavingen zijn die de Aarde slechts in de gaten houden.Bron: Ufo Digest Andromeda M31 met Alpha Centauri mogeliijk
  Nordics via disclosure dr Greer zo’n 67 Extraterrestrial rassen bezoeken de
  Aarde.De VSa-marine de dolfijnachtige duikboten zijn
  sigaarachtige ufo’s terzelfdertijd A12 Mechelen-Antwerpen 11/:2009 goed
  waren goed waar te nemen op een vlieghoogte van ongeveer 200m.
  door mij persoonlijk gezien.

 36. Lees op ufowijzer.nl dd 22/11/2009

  Deze Engelse documentaire over de dierverminkingen is de beste die ik ooit heb gezien. Engelsen staan er overigens om bekend goede docu’s te kunnen maken die met kop en schouders boven de Amerikaanse documentaires uitsteken. Er wordt getoond wat de verminkingen inhouden, welke dieren slachtoffer zijn, waar en hoe het voorvalt, wie de mogelijke daders zijn en de beste hypothese zal je niet verbazen. Duidelijk wordt dat de Engelse overheid veel meer over het fenomeen weet dan ze wil toegeven. Onderzoekers worden voorgelogen, boeren bestolen, dierenartsen gewaarschuwd, enz. Maar, zoals ook als verklaring voor dat gedrag wordt geopperd, wat nu als de overheid (en dat geldt voor alle overheden ter wereld, want de verminkingen komen echt overal voor) heel goed weet wat en wie het doen, maar dat ze daar absoluut niets tegen kunnen beginnen, waarom zou je dan je bevolking inlichten en mensen bang maken? Beter is het in zo’n geval om alles te ontkennen, de media te verbieden er aandacht aan te besteden en het zo lang mogelijk geheim trachten te houden. Met aan grote waarschijnlijkheid grenzende zekerheid is dat de werkelijkheid, net zoals dat vanwege dezelfde reden opgaat voor het UFO-fenomeen. Waarschuwing voor het kijken, er komen maagomkerende beelden in voor en zelfs de beelden van een verminkt mens!

  Spacefuture exopolitiek: aan dierenverminkingen …. kan men enkel paal en perk stellen via het space wetenschappelijk onderzoek te promoten met dit
  Extraterrestrial ras. De onbeantwoorde science vraag : waarom doen zij het? Als voedingsbron voor zichzelf of medische fysieke problemen voor hun
  zichzelf op te lossen?
  Hier op te wijzen : VN resolutie 33-426 dd 16/12/ 2005
  Nodige of onnodige first strike. Wat denken deze Extraterrestrials van het beschavingspeil van de wereldburgers zelf, onderling tegenover zichzelf en derden? Het begrip van redenen waarom? Sociologie, antropologie, psychologie….

  Faculteit dierengeneeskunde en slachthuizen
  Faculteit geneeskunde en forensische of gerechterlijke geneeskunde : de lijkschouwing

 37. NASA : VAN WIE IS DE MAAN IN FEITE NIET EN WEL: VSA EN UK
  De lange jaren ufo-cover-ups met medemerking van de VN in verband met de resolutie 33-426 sinds 1978 en gestemd in de Algemene Vergadering op 16 december 2005.
  Met welke belastingbetalers werd hier de gek gehouden binnen het transatlantisch bondgenoodschap en de Navo?
  Eigenaardig plaatsten diverse landen van de Navo en opvallend
  de UK en geen VSA, Nederland, Belgie, Luxemburg… hun ufo-archieven wel op http://www.be.
  Spacefuturologie-Exopolitiek; spacedefencie en maangrondstoffen of war on the world on earth.De Aardse ruimtevaarttechnologie is bij machte door onbemande ruimtesondes te zenden naar de maan en door juiste voorafgaande studies te controleren of de maan definitieve maanspacebasissen worden uitgebaat door Extraterrestrials.
  Die gaat men niet lichtzinnig bombarderen onder het mom wateronderzoek op de maan. Niet verschieten dat men het gepaste defensie-antwoord kan verwachten er zijn andere samenwerkingsvormen. NASA is semi commercieel en defensief: de uitbatingsonkosten

 38. hartelije groeten aan iedereen in de ruimte vanuit Vlaanderen Antwerpen. De examenbloktijd staat voor de deur.
  Tot met de kerstvakantie 18 december. Anderen houden het nodige in de gaten. Good luck

 39. Zo de gang van zaken wat te volgen valt de aanwezigheid van ufomeldingen op in de planetaire streken waar het volop zomer is terwijl in Vlaanderen de winter voor de deur staat.
  Hoe alles in zijn werk gaat kunnen we nakaarten vanaf 12 januari 2009, dan zijn de eindejaarsfeesten achter de rug en vrolijke braspartijen, zo valt niet kritisch te redeneren

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.