Advertentie

Een oproep aan de wereld vanuit Israel..!


Ad Broere poseert met zijn boek ‘Geld in de Bijrol’ dat zéér de moeite waar(d) is om eens goed te lezen, wanneer je geïnteresseerd bent in economie en de menselijke maat daarin  (klik voor artikel met Q&A op deze illustratie)

Naast zijn uitstekende artikelen en lezingen (ook voor onze site) over een nieuwe economie en dito geldstelsel, waarbij de essentie is, dat de mens weer centraal komt te staan, is drs. Ad Broere een man/mens met het hart op de juiste plaats. Met zijn economische scholing en bankiersachtergrond is hij ervaren en wijs genoeg, om de essentie van onze sociaal-economische wereldpolitiek te doorgronden. Mensen dienen in de economie in plaats van de hebzucht weer centraal te staan. Pas dán is er een mooie toekomst voor de wereld weggelegd.

Want het is in de ogen van deze econoom heel duidelijk: de onrechtvaardige verdeling van geld en macht, zorgt voor uitbuiting, manipulatie, honger en oorlog. Maar ook en vooral voor BLINDHEID, alsof er niks anders mogelijk zou zijn. In zijn boeken leidt Ad Broere de lezer altijd naar een praktische ‘nieuwe wereld’, waarbij hij duidelijk en afgetekend de mogelijkheden aanreikt, om te komen tot een menslievende economie. In plaats van een economie waarbij concurrentie ALTIJD betekent, dat mensen en de natuur LIJDEN..!

Ad Broere is door zijn ervaring en inzichten natuurlijk niet blijven hangen in het economisch-duurzaam perspectief op de wereld. Een logisch fenomeen,  want een duurzame fysieke wereld, is de keerzijde van de munt, waarop de bewuste mens fungeert, die vrede- en menslievend omgaat, met alles wat groeit en bloeit.

Hieronder zijn laatste artikel, over de heftige onrust die ontstaan is in Israël. Vooral na de massa-vaccinaties, die wereldwijd voor ‘bewondering’ zorgden om hun enorme ‘militaire precisie’ en gedisciplineerde aanpak, is deze onrust volledig terecht zo blijkt. Lees het artikel van Ad Broere hieronder. (Een kijkje op zijn blog? HIER.)

x


X

Een oproep aan de wereld vanuit Israel..!

2021 © Ad Broere

x

De banner van ons artikel over het onderzoek van de wetenschappers Yativ & Seligman. (klik voor link)

Er is in Israël een nieuwe onderklasse aan het ontstaan: die van de mensen die zich niet laten inspuiten. Zij worden uitgesloten van het openbare leven. Openbaar vervoer, bibliotheken, restaurants, hotels, zwembaden, winkels weigeren ‘de niet-gevaccineerde’ toe te laten. In Israël -een land met 8,7 miljoen inwoners- is een omvangrijk vaccinatieprogramma opgezet. Er zijn inmiddels bijna 9 miljoen injecties toegediend in Israël – met het mRNA-product van de farmaceutische multinational Pfizer. De vele gemelde bijwerkingen worden genegeerd, de doden worden geregistreerd als aan een natuurlijke dood als gevolg van al aanwezig lijden.

En dat is precies omgekeerd met hoe het met de Corona-registratie ging. Daar was immers de doodsoorzaak Covid-19, ook al was er zwaar onderliggend lijden. Er is in Israël in de afgelopen weken sprake van een oversterfte die er in 2020 niet is geweest.  De Israëlische politica en gezondheidsexpert Ilana Rachel Daniel luidt de noodklok.

In een gesprek met Flavio Pasquino waarschuwt zij de wereld voor wat ons te wachten staat, als het vaccinatieprogramma ook in andere landen met macht en drang wordt uitgevoerd. Zij zegt dat de Israëlische regering onder leiding van premier Netanyahu, een contract heeft afgesloten met Pfizer. Het Israëlische volk is massaal proefkonijn. Wijzen op de mensenrechten en op de Code van Neurenberg helpt niet. Zij zegt dat veel Israëli’s onwetend zijn over het feit, dat wat ze ingespoten krijgen FORMEEL geen traditioneel vaccin is, maar een experimenteel product, dat een nog onbekende invloed uitoefent op de genen van de mens.

Wat gebeurt hier nu precies…?!
Men zegt dat het immuunsysteem wordt aangespoord tot reactie op het Covid-19 virus, maar het is niet bewezen dat dit in de praktijk ook zo is. Dierproeven zijn overgeslagen, omdat daarbij negatieve resultaten werden geboekt, doordat de meeste, zo niet alle proefdieren stierven! Nu is de mens dus proefdier. Oude mensen die de holocaust hebben overleefd zijn volledig verbijsterd. De Code van Neurenberg is juist geschreven om te voorkomen dat mensen net als in de Tweede Wereldoorlog door Mengele com suis worden gebruikt als proefkonijn.

Aan het eind van hun leven moeten ze nu constateren, dat dezelfde praktijken weer worden hervat, en nu met steun van de Israëlische regering! Zij zeggen dat alleen de naam is veranderd, maar dat het bedrijf op dezelfde manier werkt met mensen die dezelfde geestesgesteldheid hebben. De Nederlandse politica Sigrid Kaag, D’66-leider, stelt Israël als voorbeeld. Nederland moet het vaccinatieprogramma uitvoeren zoals dat in Israël wordt gedaan! Dan bestrijden ‘we’ Covid-19 effectief.

En Rob Jetten, ook D’66, vraagt om een vaccinatiepaspoort. En de regering geeft hier maar al te graag gehoor aan. Over enige tijd vragen nog verhoudingsgewijs weinigen zich af, of dit inentingsprogramma wel tot de beloofde resultaten heeft geleid en of er niet tal van min of meer ernstige incidenten uit zijn voortgekomen. Het onderscheidings/beoordelend vermogen is er dan bij heel veel Nederlanders niet meer. De niet-gevaccineerden zijn verantwoordelijk voor alles wat er misloopt. Als de lessen uit het verleden niet geleerd worden, dan maken we dezelfde fouten in het heden.

* * *

Tekst bij deze video van BLCKBX.tv:

Deze video bevat een emotionele noodkreet vanuit Jeruzalem van Ilana Rachel Daniel. In een recordtempo probeert de regering de gehele bevolking – inclusief zwangere vrouwen en kleine kinderen – te vaccineren tegen het coronavirus. Het is een onwerkelijk situatie, want zo vertelt Ilana:

“Burgerrechten worden ter zijde geschoven en
mensen kunnen pas weer deelnemen aan de samenleving na vaccinatie”.

Ilana spreekt via een livestream-verbinding met Flavio Pasquino, oprichter van BLCKBX; hij kwam Ilana op het spoor, na het zien van een – nog – emotionelere audio clip op Telegram. Ilana vertelt over de ‘Green Pass’, de ‘Freedom Bracelet’, het mRNA vaccin en de mensenrechten schendingen. “Die momenteel doen denken aan de Holocaust”, aldus de Jodin die 30 jaar geleden vanuit de US naar Jeruzalem emigreerde.

Ilana Rachel is in Jeruzalem actief als gezondheidsadviseur en voorlichter van een nieuwe politieke partij die flink wordt tegengewerkt door het regime. Een bankrekening openen bijvoorbeeld, is niet mogelijk en ook worden leden van de partij in hun dagelijks leven tegengewerkt. Haar Facebook-groep is verwijderd en ook de site is niet meer te vinden.

Via het volgende krantenartikel, kun je toch info vinden over de activiteiten van haar en de partij; https://www.jewishpress.com/multimedi…

2 gedachten over “Een oproep aan de wereld vanuit Israel..!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.