Advertentie

Sterftecijfer Israël explodeert na Pfizer vaccinatie..!!


x
x

Sterftecijfer in Israël explodeert

na Pfizer vaccinatie..!!

2021 © HealthImpactNews (HIER)
vertaling-deze versie © WantToKnow.nl/be
x

Oh wat een enorm succes, daar in Israël.. Wat zijn ze toch knap, om met de bekende Israëlische legerdiscipline, meer dan de helft van het land al gevaccineerd te hebben. Over de hele wereld lijkt er geen einde aan de bewondering te komen. Er wordt met bewondering melding gemaakt, hoe Israël snel het hoogste percentage van zijn bevolking vaccineerde met experimentele (HIER) COVID-vaccins.

Kort nadat Benjamin Netanyahu, de onder vuur liggende premier van het land, met zijn regering een akkoord had gesloten met Pfizer om miljoenen doses van hun mRNA COVID-vaccins veilig te stellen en deze exclusief aan Israël te leveren. Ter eer en meerder glorie aan de Netanyahu natuurlijk.

Journaliste Vera Sharav schreef:

“Het is verbazingwekkend dat de regering van Israël de gezondheid van het volk toevertrouwde aan Pfizer; door een geheim contract aan te gaan, om de Israëlische bevolking in te schrijven om onderzoekssubjecten te worden, zonder hun medeweten of toestemming.”

Tot op heden heeft Israël meer dan 53% van zijn bevolking gevaccineerd, tweemaal het percentage van het dichtstbijzijnde land, Groot-Brittannië, met 26,9%. Het ‘officiële nieuws’, door de media gepubliceerd, beweert dat de vaccinaties effectief zijn geweest bij het terugdringen van het aantal gevallen van COVID in Israël. Deze claim is inmiddels nauwkeurig onderzocht door de heren Dr. Hervé Seligmann en ingenieur Haim Yativ van de Faculteit Geneeskunde van de Aix-Marseille Universiteit. De resultaten van dit onderzoek publiceerden ze op een discussieforum-website genaamd ‘Nakim’. Daarna ging de informatie snel viraal, en is nu vertaald in verschillende talen en behandeld op verschillende nieuwssites over de hele wereld, waaronder IsraelNationalNews.com.

Mordechai Sones schrijft daar:

In de krant FranceSoir verscheen een artikel op de voorpagina over bevindingen op de website van Nakim, met betrekking tot wat sommige deskundigen ‘de hoge mortaliteit veroorzaakt door het vaccin’ noemen. De krant interviewt Dr. Hervé Seligmann en ingenieur Haim Yativ van de Faculteit Geneeskunde van de Aix-Marseille Universiteit over hun onderzoek en data-analyse.

Beide wetenschappers beweren dat de injecties van Pfizer:

‘een sterfte veroorzaakt, die honderden keren groter is bij jongeren, in vergelijking met de sterfte door coronavirus zonder het vaccin. En dat de sterfte tientallen keren groter is bij ouderen, wanneer de gedocumenteerde sterfte door coronavirus in de buurt van de vaccindosis ligt, waardoor een grotere sterfte door hartaanvallen, beroertes, enz. wordt toegevoegd”.

Dr. Hervé Seligmann werkt aan de onderzoekseenheid voor nieuwe infectieziekten en tropische ziekten, faculteit geneeskunde, Universiteit Aix-Marseille, Marseille, Frankrijk. Hij heeft de Israëlisch-Luxemburgse nationaliteit. Hij heeft een B.Sc. in biologie van de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem, en heeft meer dan 100 wetenschappelijke publicaties op zijn naam staan.

FranceSoir schrijft dat zij publicaties, gegevensanalyses en feedback uit verschillende landen over vaccinatie volgen, en daarom ook belangstelling hebben getoond voor het artikel van Nakim en gevraagd hebben hen te interviewen om hun analyse en de beperkingen ervan te begrijpen. De auteurs van het artikel verklaren dat zij geen conflicten of belangen hebben, anders dan het hebben van kinderen in Israël.

Na een presentatie bespraken de auteurs hun gegevensanalyse, de uitgevoerde validaties, beperkingen, en vooral, hun conclusies die zij vergelijken met gegevens die zij ontvingen via een verzoek van het Ministerie van Volksgezondheid Freedom of Information Act. Hun bevindingen zijn:

 1. Er is een wanverhouding tussen de door de autoriteiten gepubliceerde gegevens en de realiteit op het terrein.
 2. Ze beschikken over drie informatiebronnen, naast de e-mails en meldingen van ongewenste voorvallen die zij via het internet ontvangen.
 3. Deze drie bronnen zijn de Israëlische nieuwssite Ynet, de databank van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid en de federale databank van het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) in de VS.
 4. In januari 2021 waren er 3.000 meldingen van ongewenste voorvallen met vaccins, waaronder 2.900 voor mRNA-vaccins.
 5. In vergelijking met andere jaren is het sterftecijfer 40 keer hoger.
 6. Op 11 februari presenteerde een artikel van Ynet gegevens in verband met vaccinatie. De auteurs van het Nakim-artikel beweren deze analyse te hebben ontkracht op basis van gegevens die door Ynet zelf zijn gepubliceerd:
 7. “We namen de gegevens door te kijken naar het sterftecijfer tijdens de vaccinatieperiode, die 5 weken beslaat. Door deze gegevens te analyseren, kwamen we tot opzienbarende cijfers die een aanzienlijk sterftecijfer toeschrijven aan het vaccin.”
 8. De auteurs zeggen dat “vaccinaties meer sterfgevallen hebben veroorzaakt dan het coronavirus in dezelfde periode zou hebben veroorzaakt.”
 9. Haim Yativ en Dr. Seligmann verklaren dat voor hen dit hele verhaal, ‘een nieuwe Holocaust is’ tegenover de druk van de Israëlische overheid om burgers te vaccineren.

Zij nodigen ook specialisten uit om hun analyses te voltooien, en zijn van plan om hun ontdekking een juridisch vervolg te geven. Het ministerie van Volksgezondheid was niet bereikbaar voor commentaar op een vraag van FranceSoir over de bevindingen. De auteurs betreuren ook ‘het feit dat ze niet in staat zijn, over deze essentiële informatie te communiceren met hun medeburgers’.

(Het volledige artikel vind je HIER)

VOOR VEEL MENSEN NOG WEINIG ZICHTBAAR.. DE SMERIGE ROL DIE YOUTUBE VERVULT, DOOR ONDER VALSE VOORWENDSELEN ORDINAIR TE CENSUREREN EN ESSENTIËLE INFORMATIE RONDOM COVID-ONTWIKKELINGEN NIET TE PLAATSEN..!!

Mordechai Sones heeft ook zijn eigen radio-uitzending in Israël. Een paar weken geleden begon hij zijn uitzending met het voorlezen van de namen van 28 mensen die gestorven zijn na de experimentele COVID mRNA injecties van Pfizer. De lijst begint met enkele bejaarde rabbijnen, maar bevat ook jonge mensen die naar verluidt geen bestaande gezondheidsproblemen hadden en plotseling stierven, waaronder een 25-jarige vrouw. Na het lezen van deze 28 namen, zegt Mordechai:

“De lijst gaat verder, maar kan hier niet in zijn geheel gebracht worden vanwege tijdgebrek.”

Een Israëlische man die deze lezing eerst op YouTube plaatste, waarna deze verwijderd werd door deze club, verklaarde:

“Ik maakte deze korte video met een audio-uitzending van Mordechai Sones; zodat ik de informatie kon doorgeven dat veel mensen hier in Israël zijn gestorven na het ontvangen van het Pfizer Covid-19 Vaccin. Maar niets van deze informatie lijkt de reguliere media te bereiken. Ik roep iedereen op om te bidden en de Heer te zoeken om deze kwade zaak onmiddellijk te stoppen.”

Dit is de bewuste video, geplaatst op Bitchute en daardoor toch te zien. (LAAT YOUTUBE ACHTER JE! HET ZIJN VERRADERS! IN ËÉN WOORD!)

 

* * *

4 gedachten over “Sterftecijfer Israël explodeert na Pfizer vaccinatie..!!

 1. Door velen zal bovenstaand artikel wel weer als fake of complottheorie gezien worden waarbij het toch telkens weer opvallend is dat hetgeen wat niet in lijn ligt met wat zij die de leiding hebben in deze corona crisis vertellen nogal snel als fake of complottheorie bestempeld wordt.
  https://www.nd.nl/nieuws/varia/1023521/van-dissel-hoe-goed-worden-de-regels-nageleefd-
  Van Dissel zou toch echt in Israël en het VK goede resultaten zien na vaccineren wat ons uit deze crisis zou kunnen helpen.
  Ook zou vaccineren pas werken wanneer er voldoende mensen gevaccineerd zijn en dat vind ik vreemd.Stel iemand is gevaccineerd dan zou die persoon toch beschermd moeten zijn of gaat dat vaccine pas werken als een bepaald percentage bereikt is?
  Wat bedoelen ze met werken van een vaccine? Is dat het uitdoven van het virus wanneer voldoende mensen zijn gevaccineerd terwijl ze zelf zeggen dat het virus altijd zal blijven?
  Of werkt het vaccine per individu? wanneer dit het geval is dan is toch die hele discussie over paspoorten en weet ik veel wat allemaal overbodig? Ook vind ik het vreemd dat het zolang duurt eer men weet of iemand na vaccinatie nog besmettelijk is of niet.Vaccineer gewoon mensen op vrijwillige basis met voorrang voor mensen met een zwakke gezondheid of mensen die een verhoogd risico lopen en geef alles weer vrij want wanneer het virus toch blijft dan maakt het ook niet zoveel uit of iemand nog besmettelijk is omdat men het dan altijd en overal kan oplopen.Maar misschien dat ik dit verkeerd zie en anderen daar misschien meer over kunnen vertellen?

 2. Ik zou het zo fijn vinden wanneer wij die weten stoppen met het woord vaccin te gebruiken.
  Dat is het nm. ook officieel niet. Het is een injectie met spul, of iets in die richting, en geen vaccinatie.
  Bewust bezig zijn met wat je zegt is in deze tijden al helemaal handig, lijkt mij.

  1. Je hebt helemaal gelijk Anita.. Het is EXPERIMENTEEL én het is een Genetisch manipulerend construct..! (GMC?)
   Zoals ook de uitvinding van het woord ‘KOEKHAPPER’, dat officieel is ingevoerd, door niet nader te noemen personen ;-), als tegenhanger van ‘complotdenker’.
   Teneinde personen aan te duiden, die ALLES wat overheden als ‘officiële waarheid’ afkondigen, klakkeloos tot zich nemen. SLIKKEN ALS ZOETE KOEK..!

  2. Een hele goeie Anita. Daarom noem ik die gifspuiten in mijn artikelen ook consequent vaccinazi’s.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.