Advertentie

Vragen aan God over geld en goud..


De boeken van Neale Donald Walsch raken mensen. Dát is de conclusie die je mag trekken als je kijkt naar de mega-verkoop van al zijn boeken, wereldwijd. Het is wellicht voor een deel een hype, het is voor een deel nieuwsgierigheid, maar als ook zijn volgende boeken telkens blijven verkopen, is het alleen maar respect wat je mag opbrengen voor dit fenomeen.

Mensen worden dus kennelijk geraakt door de gesprekken die Neale Donald Walsch heeft met ‘God’. Wat volgens Walsch God dan wel is, legt hij uit in de eerste boeken:

God is “Alles”: De Schepper én het Geschapene; “Alles Wat Is”, én “Alles Wat Niet Is”.

God is geen man of geen vrouw, of beide. Walsch’s Gods-visie toont sterke overeenkomsten met elementen uit de oude en nieuwe spiritualiteit en gnostiek, waarin het “Wij Zijn Allen Eén” wereldbeeld centraal staat.

Walsch formuleert via ‘God’ ook liberale standpunten over ethische kwesties, een “authentieke” moraal zonder angst of schuld, zonder gezag af te staan aan enig instituut of autoriteit. Volgens hem creëer je zélf je eigen realiteit zodat je de oorzaak van alles wat je overkomt niet buiten jezelf kunt vinden. Hierin vertoont zijn werk veel overeenkomstigheden met dat van Deepak Chopra, Steve Rother, Louise Hay en Mike Dooley.

Road to Roota.

“Het is Januari 2007 en ik ontdekte voor het eerst informatie die door de Federal Reserve Bank in Boston werd vrijgegeven, en deze veranderde volledig mijn begrip van de goud- en zilvermarkten, de financiële markten, de energiemarkten, het monetaire systeem evenals de ware essentie van mijn land, de Verenigde Staten van Amerika. Mijn begrip van de wereld en hoe deze ‘werkt’ werd helemaal kapot geslagen en vervangen door een meer in elkaar passende theorie. Een theorie met betrekking tot al het monetaire, al die dingen die ons de over de ‘Road to Roota’, ook wel bekend als de ‘Weg van de Gouden Standaard’ voeren.

De ‘Road to Roota’ werpt de stelling op dat er een groep mensen is in de VS én in de rest van de wereld, die eraan werken om de financiële bankkrachten te vernietigen en uit hun positie willen brengen. Machten die in het geheim al honderden jaren ALLE aspecten van ons leven hebben gecontroleerd. Het originele idee voor deze groep kwam uit het brein van Alan Greenspan, en had betrekking op het aankleden van markten bet behulp van computerprogramma’s, die hij had bedacht in de jaren 1960.”

De originele artikelen waarop deze website zich beroept vind je op hun site, HIER.

De ‘Road to Roota’-nieuwsbrieven gaan over “de samenzweringsaspecten van de goud- en zilvermarkt, zonder de invloed van algemeen geaccepteerde marktinzichten. Het is een verwarrende, ingewikkelde en moeilijke weg die wij bewandelen, dus wees gewaarschuwd. De informatie die je hier op de site vindt, is niet voor de zwakken van hart!’

De ‘Road to Roota’-website heeft het onderstaande gesprek van Neale Donald Walsch gepubliceerd, en één van de leidende mensen achter de site, Bix Weir, vermeld daarover het volgende:

Hoewel ik niet dezelfde intieme kennis heb van spiritualiteit als Mr. Walsch die heeft, heeft mijn eigen 10-jarige reis langs de paden van de edelmetalen markten, me in contact gebracht met erg krachtige spirituele monetaire wezens.. en zij hebben ook iets te zeggen.

Het volgende interview werd uitgevoerd op een zelfde wijze waarop de bestsellerreeks van Neale Donald Walsch, ‘Conversaties met God’ tot stand is gekomen. Laten we beginnen.”
Bix Weir.

Website HIER

* * * * * * *

Vragen aan God over geld en goud..

Neal Donald Walsch in gesprek met ‘God’

Neale Donald Walsch
Neale Donald Walsch

Me: Is daar iemand?

God: Jazeker, hier ben ik.

 

Me: Hallo God! Hoe doe ik dit? Ik lees de boeken, maar ik wil niet klinken als iemand die speciaal is omdat hij met God kan converseren.

God:  Maar… Je bént speciaal.. dat zijn we allemáál. Stel gewoon de vragen en de antwoorden zullen je door je gedachten worden ingegeven. Stop niet om je gedachten te ordenen. Vertrouw op je antwoorden en wij zullen de benodigde antwoorden aanreiken.

 

Me: Ok. Laat ik beginnen met een makkelijke. Worden de goud- en zilvermarkt gemanipuleerd?

God: Natuurlijk worden ze dat… Duh!

 

Me: Zeg wacht eens, is het normaal dat God ‘Duh’ zegt..?

God: Verspil mijn tijd niet, wat is je volgende vraag..?

 

Me: Wie doen dit en waarom?

God: Er zijn vele groepen mensen die allerlei markten manipuleren en ze hebben daar allen verschillende redenen voor; sommigen worden gedreven door geld, sommigen door macht, maar de grootste groep wordt gedreven door angst…

 

Me: Angst? Maar deze mensen controleren de wereld.. waar zouden zij nou bang voor hoeven zijn.

God: Ze zijn bang voor jou en mensen zoals jij. Ze zijn bang dat ze ‘ontdekt’ worden en dat de wereld zoals zij die kennen in elkaar stort. Ze zijn bang dat de mensen op de wereld zullen beginnen te begrijpen dat er een ‘fiat money’-fraude aan de gang is en dat ze daardoor kwaad zullen zijn. (fiat money = waardeloos geld uitgegeven door banken en overheden)

 

Me: Maar maken degenen met geld, de rijken en machtigen, de regels niet zélf? Waarom zou dit ooit tot een einde komen?

God: De ‘rijken en machtigen’ zijn dit alleen maar, binnen een monetaire illusie. Zonder dit ‘fiat’-geld zijn ze niet rijk en verschrompelt hun macht. De regels zullen snel veranderen.

Me: Hoe snel is ‘snel’? Ik had gedacht dat dit al jaren geleden over zou zijn. Wat houdt hen tegen om deze oplichterij voor altijd door te zetten?

God: Jij stop hen, en mensen zoals jij. Er is ook een groep mensen die eraan gewerkt heeft om deze mensen te laten stoppen, véél langer dan de meesten zouden kunnen bevroeden. Zij hebben vele jaren lang, fysiek goud ingeslagen en zijn voorbereidingen aan het treffen om een gouden standaard’ in te voeren. Zij zijn UITERST geheim aan het werk geweest, maar zij zijn nu gereed om het ‘fiat-money-systeem’ te beëindigen.

 

Me: Wanneer?

God: Zij zullen de stop er snel uittrekken…

 

Me: Wie zijn deze mensen dan?

God: Het zijn meestens uiterst patriotische Ameriaknen, maar het zijn ook anderen in de wereld, inclusief een uiterst machtige groep in China.

Me: Maar wacht eens. Zou China niet ernstig getroffen worden door de vernietiging van de Amerikaanse dollar? Omdat China de meeste US Dollars bezit in schuldbrieven?

God: Nee, het was een onderdeel van het plan. China heeft de US-dollar nooit gewild. Zij wilden hun productie-infrastructuur opbouwen. Multi-nationale bedrijven hebben triljoenen geïnvesteerd in hun fabrieken in China. De vernietiging van deze ‘fiat-money’-valuta zal voor China een uiterst lucratieve zaak zijn..

 

Me: Maar moet China haar goederen dan niet verkopen aan VS-bedrijven, zoals het megaconcern WalMart?

God: Nee. China heeft een bevolking van méér dan 1 miljard. Er is geen schaarste aan binnenlandse consumenten, maar er is alleen een tekort aan die intrinsiek waardeloze stukjes papier.. .

 

Me: En wat is er te zeggen over Globalisering?

God: Globalisering zal eindigen met de ‘fiat’-valuta. Wanneer dit ‘fiat’-geld crashed, zal elk land zichzelf afschermen en proberen naar beste kunnen, in haar eigen behoefte te voorzien.

 

Me: Wat zal er met de Verenigde Staten van Amerika gebeuren?

God: Zij zullen het meest profiteren, omdat zij de hoogste schulden hebben, én de meeste natuurlijke hulpbronnen.

 

Me: Wacht eens, wat gebeurt er eigenlijk met ‘schuld’? Mensen verdrinken in schuld in de VS.

God: Alle schulden zullen verdwijnen zonder het ‘fiat’-geld en een nieuw monetair systeem zal worden ingevoerd in elk land. ‘Fiat’-geld zal ophouden te bestaan.

 

Me: Maar we zullen toch een bepaald soort geld nodig hebben, hoe gaat dit nieuwe geld dan gedistribueerd worden?

God: Er zijn veel waardige manieren, maar het beste zal dit gaan via het Social Security System. In dit plaatselijke systeem, zullen de oudsten die het meeste geld hebben vergaard over de jaren, geld krijgen toegewezen in evenredige bedragen. Dit zal ook het Sociale Zekerheids-‘probleem’ oplossen, dat vele tientallen jaren over de US-dollar heeft gehangen.

Dit was het idee van Alan Greenspan uit begin jaren 1970, toen hij de eerste computer-marktbewerkingsprogramma’s liet implementeren.

 

De geldboom is er alleen voor een aantal ‘very few’. Daardoor ontstaan er tekorten voor miljarden mensen in de wereld op onze Aarde.

Me: En wat gaat er gebeuren wanneer het ‘fiat-geldsysteem crashed? Zal dat goed, slecht, of hetzelfde zijn?

God: Zoals elke verandering, zal er enige pijn zijn, maar de meeste pijn zal worden gevoeld door het kleine aantal uiterst rijken. 99% van de wereldbevolking leeft reeds jarenlang in een pijnlijke situatie en zij zullen eindelijk mogen delen in de overvloed van hun land. Zij zullen zich rijk voelen, omdat de rijkdom zal worden herverdeeld.

 

Me: Maar is dat niet een beetje ‘socialistisch’ voor het Amerikaanse systeem van landsbestuur?

God: Voor de rijken mag het zo lijken, maar het zal een eenmalige gebeurtenis zijn. Het zal een ‘herstart’ zijn van de ‘American Way’, die mensen ontstolen is door de horde die het ‘fiat’-geldsysteem heeft uitgehold. Stel je eens voor.. geen schulden meer en een veel eerlijker verdeling van de rijkdom van de VS.. Binnen één etmaal zal iedereen zich een miljonair gaan voelen!

 

Me: Dat klinkt goed! Zal deze nieuwe valuta opnieuw worden gesteund door goud en zilver?

God: Het was nooit de bedoeling van de ‘foudnig fathers’ om geld te ondersteunen door goud of zilver. Het geld van de Verenigde Staten IS goud en zilver.. Punt. Als mensen ervoor gaan kiezen om waardepapieren in natura te gaan meedragen, in de vorm van metaal, is dat hun keus. Er zullen ook geen problemen meer zijn, met ander vormen van geld, zolang deze transparant blijven, dus andere vormen blijven bestaan, zoals papier, electronische kredieten en cashgeld. Individuen zullen in staat zijn hun eigen vorm van geld te kiezen. Uiteindelijk zal blijken dat goud en zilver de meest ‘gezonde’ uitvoeringen zijn van de monetaire keuzes die er zijn.

 

Me: Maar wat gebeurt er als de huidige ‘Powers-That-Be’ niet toestaan dat deze transitie zal plaatsvinden?

God: Zij hebben geen keus.. De macht ligt bij de bevolking en hoewel de ‘slechterikken’ door blijven vechten, zijn zij bijna verslagen. De intentie is er om een vreedzame overgang te bewerkstelligen, maar er zijn elementen in de ‘manipulerende menigte’ die blijven tegenwerken, tot de laatste snik.

 

Me: Maar waar komt dan de macht vandaan om deze ‘slechterikken’ te doen aftreden?

God: De macht heeft altijd bij de bevolking gelegen, maar de instrumenten die geimplementeerd zijn zitten in de financiéle computersystemen van deze wereld. Het einde van het ‘fiat-geld’-systeem is geprogrammeerd en het wachten is alleen op het commando ‘run’.. De wereld zal in één nacht veranderd zijn!

 

Me: Ik heb hierop vele jaren gestudeerd en mezelf ervoor in gereedheid gebracht. Maar ik voel me toch angstig voor dit soort drastische veranderingen. Is er iets dat ik kan doen om me voor te bereiden?

God: Jazeker. Weer voorbereid op een paar maanden van flinke chaos. Houdt genoeg voedsel en water binnen handbereik, voor het geval de transitie langer duurt dan we allemaal hopen. Maar heb vooral vertrouwen in deze verandering, omdat het een bijzonder GOEDE ontwikkeling is voor de mensheid.

Me: Is er nog iets anders dat ik kan doen?
God: Jazker. Zorg dat je goed slaapt en stop met je druk te maken over deze materie. Besteed tijd en energie aan je vrienden en aan je familie.

Me: OK, maar kan ik nog langskomen met meer vragen hierover? Ik heb een boel vrienden en collega’s, die zich zullen afvragen waarom ik niet méér vragen stel..
God: Jazeker, ik ben altijd bij je in de buurt.

Me: Dankuwel. Ik voel me al weer beter.
God: Ik ook.. Dat de weg die je verkiest te gaan, de juiste weg mag zijn.

199 gedachten over “Vragen aan God over geld en goud..

 1. Neil Donald is een inspirator, altijd geweest maar let wel het zijn gesprekken met zich ZELF (mijn mening), want god wil niks, heeft geen plan met jou of mij maar IS. Hij IS er wel voor jou en mij.

  Dit verhaal heeft daarom ook met zijn angst te maken, maar ook mij houd dit onderwerp al lange tijd bezig.

  Als je je verdiept in wat economie nu is en hoe vals de grondslagen van het systeem zijn wil je dat dit eindigt. Dit artikel geeft een goede uitleg over economie versus goud en snap je beter wat in dit artikel bedoelt.
  http://www.edelmetaal-info.nl/columns/MH_3.html
  Trek je eigen conclusies.

  Helaas zal het einde van het systeem niet meteen eindigen met hosanna geroep maar met chaos die overtuiging deel ik met Neil. Het is een kans om te groeien en je te ontworstelen van het materialiseren en denken in vormen, maar de kans moet je wel willen pakken. Een wanhoops gevoel waarbij de vraag ‘alles wat wordt me afgepakt waar ik recht op had’ zal door menigeen gedacht worden. Er kan je niets ‘afgepakt’ worden.

  Jezus’ uitspraak ‘bewaar u geen schatten op aarde, maar wel in de hemel’ heeft een bijzondere lading voor hen die dit willen zien.

  Ondanks dat iets moois uit de hele situatie kan opbloeien kun je niet onder een boom zittend van de zon genietend wachten tot de chaos over is. Na een paar uur begin je je maag te voelen en wil je toch wat te eten hebben. De manna zal niet uit de lucht nederdalen OF zul je ineens in staat zijn alleen van het licht te leven.
  Maar ja het kan wel… http://nl.odemagazine.com/doc/0026/leven-van-licht-ii/

  Wellicht handiger eerst eens een beetje oefenen met je ademhaling?
  http://nl.artofliving.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=208&Itemid=141

  Je ontkomt er niet aan een plan te hebben denk ik, maar geef dit plan geen lading als angst mee en bepaal voor je zelf hoe dit eruit ziet, maar onthoud dat mensen in chaos niet meteen bereid zijn te delen, ook niet als jij dat wel bent. Helaas.
  Een investering in je vrienden en familie is een investering in je ZELF, een investering in de mensheid is de ultieme bevrijding maar niet voor een ieder weggelegd die nog niet met zich ZELF klaar is.

  Handreiking voor een plan? http://72hours.org/make_plan.html

  Het goddelijk plan daar ga je ZELF over. (voor hen die snappen dat er geen hogere God is die los van jou staat en die bepaalt en wikt en weegt over jou leventje)

  1. Ik heb gisteren naar een film zitten gekeken welke DIRT heet. Het leuke en doel treffende hier aan was dat men God attendeerde aan de ‘SOIL’ van de aarde, welke staat voor het al het leven en vruchtbaarheid daarvan.
   Zonder SOIL is er geen leven maar eerder de dood, ontbossing, klimaat verandering en zelfs toename van sterfte. Misschien staan we de hele dag wel op GOD zonder dat we daar bij stil staan.

   God wie weet…

  2. Macht heeft zoveel gezichten en gedaantes. Het is een kanker die woekert en kruipt en zegt: nooit genoeg, I WANT YOU.
   Macht heet soms liefde, soms haat, soms geven, soms krijgen, soms vreugde, soms mens, soms god.

   Het overkomt me meerdere malen dat ik, als ik WTK afsluit en daarna in mijn bed stap, demonen voor me zie (bij me zijn) die ik dan eerst de laan uit moet sturen voordat de rust weerkeert. Die zijn er alleen als ik met iets kwaadaardigs in aanraking ben geweest.

  1. dank je Burke.
   Dit nummer heeft als inspiratie op de homepage gestaan..!! Heerlijk, wat een kerel. Inmiddels overleden dus.

  1. Tja ik kan niks anders zeggen dan dat ik me bij Gait’s bevindingen aansluit.

  2. Hoe zou het zijn als die schrijver de Paus zou zijn onder een andere naam?

   Voor God in het verhaal vul ik liever Willem Middelkoop in, dat leest een stukje plezieriger.

 2. @ Trijntje Winkel
  @ Gait

  Jullie reactie is vervuld van oordeel. Elke discussie over een onderwerp wat niet door menselijke ogen / oren kan worden bewezen wordt letterlijk dood gediscussieerd totdat er niet meer van overblijft dan een restantje pulp zonder inhoud.

  Weleens geprobeerd om dingen te laten zijn zoals ze zijn en ze te voelen i.p.v. te bekritiseren.

  1. Ja, mijn reactie is inderdaad vervuld van oordeel. Ik sta helemaal achter dat oordeel en dat heeft niets te maken met het feit dat het niet “bewezen” kan worden.

   Ik vind deze meneer een enge fantast.

  2. Ik voel ook Boppie. Ik voel intense afkeer en ik voel heel sterk dat ik in de maling genomen word.

  3. ‘cognitieve dissonantie’…!!

   Het is uiterst opvallend, hoe je hier nog steeds maar op de site blijft, terwijl je je constant zegt te ergeren..!! Uiterst opvallend. Andere motieven, dan plezier en ‘wijzer worden’ zijn kennelijk de motor.

  4. Andere motieven, dan plezier en ‘wijzer worden’ zijn kennelijk de motor.

   Leer nou toch eens out of the box te denken. Wijzer worden en plezier hebben kan je op een hele hoop manieren.

  5. @ trijntje het zou je sieren als je eens zonder oordeel kon kijken naar items zoals hier op de site worden besproken. Leer je veel meer van dan je gelijk middels een oordeel af te sluiten voor mogelijke nieuwe kennisdan wel inzichten.

  6. Uit het feit dat een wetenschapper als TW (e.a.) niet reageert op de inhoudelijke kant van het artikel, maar over ‘hoe het overkomt’, kun je simpel afleiden dat het een uiterst subjectieve, dus zeer persoonlijke observatie is, die ze hier kennelijk graag wil delen. Waarom? Schiet mij maar lek. Maar op zich is daar niets mis mee natuurlijk, dat doen veel mensen. Delen.
   Het jammere voor haar vind ik wel, dat ze volkomen tegen haar zin, elke dag naar WantToKnow moet, om haar werk te doen. Want ik kan me niet voorstellen dat ze hier voor haar plezier is.

  7. @Trijntje Winkel:
   Ik denk dat je beter had kunnen zeggen dat je hem verdenkt een reptiel te zijn. Dan had iedereen hier begrijpend geknikt.

  8. @guido je kan maar een rotbaan hebben ,ik zou allang op zoek naar wat leukers zijn gegaan. Het geeft te denken idd.

  9. @ Guido Als je je voelt lek geschoten zijn wij nog altijd van het patch team die gaatjes kunnen vullen zonder praatjes. Laat de boel gewoon door rollen in Godsnaam!
   @ Boppie Sommige mensen zullen het nooit leren ze blijven hun hele leven zo monotoom en saai en altijd maar hun voet tussen deur vanwege hun overtuigingen, bedankt voor je scherpzinnigheid.

  10. @Paul,
   quote/ Als je je voelt lek geschoten zijn wij nog altijd van het patch team die gaatjes kunnen vullen zonder praatjes.
   Abranna en HyperAlert hadden dus gelijk om te denken dat sommige personages hier gewoon 1 persoon zijn ?

   Wie zitten er nog meer in het patch-team ? Krijgen jullie ervoor betaald of is het alleen maar een hobby ?

  11. @Boppie, het valt mij op dat hier door bijna iedereen Geoordeeld wordt. Wat nu spiritualiteit en open staan, het gaat alleen maar over gelijk krijgen m.b.t. de geplaatste artikelen door mensen die tot God verheven worden. Wanneer je het niet eens bent met de middenmoot die @Guido in alles steunt wat hij zegt, wordt je veroordeelt en geoordeeld.

   God staat niet voor goud en geld en daarmee is de kop van dit artikel al helemaal fout. Aardse goederen hebben niets te maken met Goddelijkheid maar staan voor de hebzuchtige geest van de aardse mens, die uiteindelijk niets mee kan nemen wanneer hij of zij deze aarde verlaat. verleiden met bezittingen is niet van God maar van de Duivel………..

  12. @ Henk

   Je denkt veels te ver door vriend, idem voor Abranna, het patchteam is niemand minder dan 1 persoon die alles gratis en helemaal voor niks doet, heb jij nooit een EHBO doos bij onder je arm als iemand in nood is?

  13. Guido jij schrijft over tw (Uit het feit dat een wetenschapper als TW (e.a.) niet reageert op de inhoudelijke kant van het artikel, maar over ‘hoe het overkomt’, kun je simpel afleiden dat het een uiterst subjectieve, dus zeer persoonlijke observatie is,)
   daar wil ik toch een kleine kanttekening bij maken. als een verhaal geen inhoud heeft, hoe kun je er dan inhoudelijk op reageren ? dan kun je toch niets anders dan alleen je mening geven.

  1. Aan wie? Aan God! Hij kwam laatst nog bij me aan de deur. Dag, zei hij, ik ben God, heb je soms tijd voor een kopje thee? Dat zou geweldig zijn, zei ik, maar het schikt nu niet want ik moet op ziekenbezoek. Maar heel graag een andere keer, en neem gerust uw zoon eens mee. Dat zou hij doen, zei hij. En tot ziens, zei hij ook nog. Dus, we zullen zien.

 3. Ik heb vele boeken van Neil gelezen. Een geweldige inspirator idd. Waar ik alleen niet bij kan komen is dat personen als Chopra (grote vriend van de Clintons=Bilderberg), Neale, Janosh (Janosh Art)allen stuk voor stuk allemaal lezingen geven bij de VN. De VN is volgens deze en vele andere sites opgericht door de duistere kliek, terwijl deze mensen juist mensen helpen bij hun spirituele groei/ontwaking. Wie geeft mij hierover een uitleg of moet ik het maar voelen wat waar is voor mij??Help ik wordt de laatste tijd overspoeld door een hoop desinformatie….

  1. @ BES
   Misschien heeft David Icke daar wel het antwoord op of beter gezegd, verwoord hij het antwoord. Voor mij iig wel, ook al is datgene wat hij zegt al duizenden jaren bekend.
   Het gaat over een brief van Albert Pike, de grote illiminatie griebel, waarin de plannen voor onze toekomst als vast lagen
   Tenzij wij er nog wat aan doen natuurlijk, 6000 tegen de rest van de wereld.

   Kijk maar mn. va. 4.00

  2. De titel van dit artikel ontneemt mij alleen al de moed uberhaupt dit artikel te lezen……….. geld en goud? gaat het daarom? Shame on de plaatser van dit artikel en de mensen die hierop reageren na het lezen van de KOP. Het geeft wel een idee van deze site: geld en goud in relatie tot God notabene……………. zijn dat de waarden in ons leven?

  3. Heel apart, mijn reactie is behoorlijk gesensureerd, ik had het namelijk ook over Guido en zijn aanhangers en dat aardse zaken en de verleiding daarvan niet door God maar door de duivel in gang worden gezet en het staat nu dus gewoon niet meer in mijn reactie!

  4. @Guido, ik kan je verzekeren dat je een grote fout hebt gemaakt door mijn reactie te censureren………..

  5. Wel @Abranna, deze site heeft voor mij nu alle geloofwaardigheid verloren en de neiging bestaat zelfs, na deze actie en het doorzien daarvan, om de site te gaan bestrijden! De helft van mijn reactie is gewoon verwijderd!

  6. ‘geld en goud? gaat het daarom?’ vraagt Kritisch zich af. Volgens mij gaat het in dit artikel in essentie niet over geld en goud maar over die pot. Laat deze niet gevuld zijn met oordelen, ledig zijn. Dan pas is die pot waardevol. En misschien goud waard in menselijke termen gesproken. Je moet je toch ergens van bedienen wil je iets uit het niets willen delen.
   Ik hoop dat de pot als belangrijker wordt gezien dan de inhoud. Want daar gaat het in dit artikel volgens mij helemaal om. Ik hou trouwens helemaal niet van geld en goud, heb er niks mee. Geld heb ik wel nodig maar wordt door mij niet geadoreerd en goud vind ik foeilelijk.

  7. @Abranna, ik had hem niet gelezen maar nu wel. @wattenstaafje, volgens mij heb je de rest niet gelezen, mijn reactie was gehalveerd en mist nu de essentie.

   @Abranna, ik denk dat je gelijk hebt, er is hier iets helemaal niet ok.

  8. Daarnaast kritisch,
   wanneer je niet gezien wordt of meent dat je de mond wordt gesnoerd is rancune niet echt iets wat bijdraagt aan hetgeen je beoogd.

  9. @Wattenstaafje, het gaat niet om rancune maar om helderheid en openheid van zaken.

  10. @ Kritisch,
   of er zit iets in het veld van WTK ingetuned, om het zo maar eens te zeggen.

  11. @Wattenstaafie,

   Volgens mij gaat het in dit artikel in essentie niet over geld en goud maar over die pot.

   Welk artikel heb jij gelezen ? Er komt helemaal geen pot in voor. Waarom probeer je het in de vorm van een spiritueel sprookje te passen terwijl het gewoon een uitgesproken materialistisch verhaal is ?

  12. WTK heeft een veld. Met zijn allen creëren wij een energieveld dat ik kan voelen. Als er emoties zijn, niet het gewone rustige (dat zal ik ook wel voelen maar blijft onder een bepaalde grens)maar bv. een ontlading dmv humor of oplopende spanning, of ongeloof nou ja, alles wat er maar kan zijn natuurlijk, dat ervaar ik. Zelfs zie ik er beelden bij.

   Kom op mensen, is dit nu een site waar mensen zich spiritueel hopen te kunnen ontwikkelen? En niemand deelt deze ervaringen met mij? Iedereen wil zo graag en als het zich aandient is het vreemd of eng of idioot….

   Ieder heeft dus zo zijn eigen input in dat veld. Het kan dus zijn (ik druk me nu maar even algemeen en voorzichtig ui) dat er ook iemand(en) zijn die ook op dit veld zitten met een minder kosjere geest.Dat voel ik. En de gespletenheid van de personages drukken hier ook iets van uit…

  13. Correctie:
   Niet ‘op’ maar ‘in’ het veld. Vind ik een groot verschil nl.

  14. @Abranna:
   Je zit er volkomen naast. De wtk is een pudding. En die pudding kan ik voelen. Er zitten rozijnen in maar ook steentjes. En alleen ik weet wie die steentes zijn.

  15. Brt,

   Ben jijGod soms, dat jij dat zo precies weet? De opperpuddingkoker zogezegd?

  16. Petrus liep samen met Jezus over het water, maar dat is natuurlijk doodnormaal.

  17. Oh ja, das waar ook, dat is een mythe.
   Zeg dat maar tegen Lucifer als het zover is:
   zie bovengenoemde video

  18. Ah, de Maizena en de Omega. En dat je daar dan gewoon me kunt internetten, dat is toch wel heel bijzonder. Ik kook overigens ook heel graag pudding. Laatst nog een griesmeel-citroenpudding. Waarmee ik me natuurlijk helemaal niet met U wil vergelijken hoor!

  19. Lucifer? Komt dat goed uit: haute cuisine, geflambeerde pudding

  20. @Trijtje Winkel:
   Ik ben niet beledigd hoor. Sterker nog, ik zei laatst nog tegen mijn kokende kudde: neemt en eet, want dit is mijn Pudding.

  21. Nou Abranna, zo zie je maar, alles komt weer zoals het wezen moet.

  22. Was dat maar waar Abranna.

   Als Hij bestaat, dan heeft Hij toch wel wat uit te leggen lijkt me.

  23. ‘Als Hij bestaat, dan heeft Hij toch wel wat uit te leggen lijkt me.’

   Zou andersom ook nog wel zo kunnen zijn. Je weet in elk geval zeker dat je zelf bestaat. Ik vind het nogal arrogant van Trijntje om te stellen dat God Trijntje iets heeft uit te leggen omdat zij het blijkbaar niet begrijpt.

  24. k vind het nogal arrogant van Trijntje om te stellen dat God Trijntje iets heeft uit te leggen omdat zij het blijkbaar niet begrijpt.

   Als die god bestaat, dan vind ik het nogal arrogant dat hij/zij/het blijkbaar verwacht dat we zomaar alles begrijpen op basis van hele vage aanwijzingen vol tegenstrijdigheden.

  25. @Bes, Er is alleen desinfo als je dat ZELF toestaat. Ik snap je vraag, maar binnen je vraag stel je je afhankelijk op van anderen. Is niet nodig.

   @Kritisch, Kijk nou eens hier, je reactie staat er gewoon. http://www.wanttoknow.nl/overige/vragen-aan-god-over-geld-en-goud/#comment-40655
   Laat je nou niet gek maken, joh.

   @Abranna, Natuurlijk is er een WTK veld… Ik voel hem ook. Maar moet je je er van afhankelijk voelen? Heeft dat zin?
   Mijn yoga leraar zei ooit tegen mij, probeer in je eigen energie (veld…) te blijven, iets wat ik goed in mijn oren heb geknoopt en elke dag toepas. Ik heb geen WTK veld nodig mijn spirit verder te ontwikkelen. Sterker nog die hoeft niet ontwikkeld te worden ik hoef alleen maar mijn gezichtspunt te verplaatsen, we zijn goed zoals we zijn.

   @Trijntje, Leuk al die God grapjes van je. Ik heb weleens begrepen dat je met pensioen bent of er tegen aanzit. Wel eens aan je eigen sterfelijkheid gedacht? Iets wat je bezighoudt? Daar ben ik eigenlijk best benieuwd naar of is God binnen welke context dan ook voor jou dood omdat tie niet te bewijzen is?

  26. allemaal een beetje last van de hitte zeker ? de mens hooghartig ,god hooghartig ? Het peil daalt jammer genoeg. En wat valt er niet te begrijpen aan god? God is al. Of de schepper zo je wilt. Welk kunstwerk vraagt zijn schepper om zich te verantwoorden? Welke schepper gaat daar serieus op in? kom op mensen zullen weer eens proberen een beetje nivo in de dialoog te brengen?

  27. @ Burke, wie heeft gezegd dat ik me afhankelijk voel van het WTK veld. Das te veel eer voor WTK hoor.

  28. Abranna ik begin er een beetje flauw van te worden. Ik ben gewend om het zwarte schaap te zijn. Dus alle ‘niet zo kosjere’ rond spokende geesten op wtk die zich toch niet vrijwillig zullen aanmelden met naam en toenaam laat mij maar de pispaal wezen. Doe ik als overjarige straatarme schrijvende hippe hippie zwerver ook nog wat nuttigs voor de maatschappij.

   Helderziendheid is meestal een enorm zware last voor die personen die daar in verhoogde mate ‘last’ van hebben. Daar word je gegarandeerd in 1 jaar 2 keer zo oud van. In de praktijk zijn het weer alleen de heel sterke benen die dat soort ‘weelde’ kunnen dragen. Ik ben door ’toeval’ inmiddels een heel aantal mediums op mijn weg tegengekomen, jah een aantal hebben mij deels kunnen helpen.

   De schaduwkant, de destructie, de totale ontwrichting van huis en haard en de misleiding is er ook geweest, daar wil ik het nu niet over hebben, ik wil niet continu een janker zijn, ik weet wat schade oplopen is. Vergeet niet dat veel bekende zogenaamd ‘succesvolle’ zakenvrouwtjes en zakenmannetjes meestal zo helderziend als de pest zijn…. Veel mensen weten dat niet of willen dat niet weten.

   Eigenlijk heb ik een aantal jaren terug al voor de rest van m’n leven ‘huiswerk’ mee gekregen. Dat het niet pluis is op de wereld jah dat weet ik ook. En dan wat?! Waar zijn de oplossingen? Ooh laat maar, er zijn geen oplossingen. Het is uiteindelijk, vroeger of later, toch altijd weer ieder voor zich blijkbaar, tot het bittere einde, oud nieuws, wist ik al…

   @BES die link van Lianne vind ik mega interessant en lijkt me heel relevant voor een ieder die de weg ook al lang kwijt is in het spirituele spoken spirits labyrint van de Verenigde Naties.

   Oh ja voor alle waarheid zoekers, ik heb net nog eens aandachtig gekeken naar de volgende New Age presentatie van meneertje Walter Veith. Het is de moeite wel waard om te bekijken maar aan het eind blijkt dat Walter het ook niet weet en zich alleen maar krampachtig probeert vast te houden aan 1 van de vele ouwe jezus dit en jezus dat doctrines. Er mist iets in zijn analyses. De Oer Ur Broertjes Enlil & Enki van het Sumerische Erdu Voetbal, dat mis ik, en gevallen engelen wat is dat dan precies; dan komt de heldere link van Lianne weer in beeld:

   http://www.ascensie.nl/PositiefDenken.htm

   Total Onslaught – 223B – The New Age Agenda.avi
   http://video.google.com/videoplay?docid=-116630908758050827#docid=1164776176933693244

  29. @ Hyper, ik heb bij naam en toenaam al die dingen al benoemd dus ik begrijp niet waar jij dan de pispaal in/voor zou moeten zijn.

  30. @ paul, “Wie willen allemaal een Ben & Jerry ijsje hebben om af te koelen!?? Ik trakteer…
   De discussie op een ander spoor leiden Paul, als je op je niet begrijpen geattendeerd wordt?” Distracting heet dat. Waar heb ik dat toch eerder gehoord?

  31. @ HyperAlert

   Ik snap 100% je betoog, die heb ik zelf ook meerdere keren hier gehad, getwijfeld om weg te gaan omdat er altijd weer mensen aanwezig zijn die een knuppel in het Hoenderhok gooien.

   Ik heb ook van die momenten dat ik besluit om er volledig mee te kappen, iets doet me zeer in mijn hart dat ik een bepaalde passie heb voor zaken die enerverend zijn om te delen met anderen, gezien je manier van schrijven hier, je inzichten en je wijsheid stoelt dat je meer in huis hebt dan je je volledig hier zou kunnen ontvouwen.
   Je intensive jacht naar de ufo’s rond de zon met 3D foto’s was dan ook een lust omdaar aan mee te werken, dat is nu precies de bedoeling van WTK, elkaar aanvullen waar nodig is en weet je dat voelt drommels heel goed aan.
   Inderdaad zijn er altijd mensen die op zoekzijn naar hun zelf en naar hun afkomst, spiritueel of paranormaal begaafd zijn 2 verschillende begrippen die heel vaak door mensen verward worden en worden toegepast.
   Spiritueel staat voor creatie en manifestatie, het schrijven van een goed verhaal of een goed aangevuld comment is de retoriek totdat geheel om met anderen dat te delen.
   Paranormaal is je aangevallen voelen door enge wezens en het niet of wel onder controlle hebben van gaves.
   Veel mensen willen niet inzien dat een ander die vaak dichter op een bepaalde bron zit meer over bepaalde zaken kan vertellen dan een ander en eigenlijk een eigenwijze neus zijn op dat terrein omdat ze meestal al heel veek info en des info terzaken hebben ondervonden, het gewoon over elkaar heen walsen is dan ook een algemeen begrip aan het worden hier.
   Het is in iedergeval geen eindwaarde aan het besproken produkt.

   M.a.w. beste HyperAlert, laat je niet uit de tent trekken en of je op het verkeerde been plaatsen, ga door met je werk hier wat enorm wordt gewaardeerd door anderen, idem van mij, want ben een Fan van elke zinsopbouw die je hier structueerd!

   Heel veel mensen zitten gevangen in de dualiteit en zijn bezig om van het ene uiterste naar het andere uiterste te gaan, men struikelt voordurend over een ander zijn mening, opmerking, of gewoon een retegoed geschreven stukje tekst die men aan het denken zet, niet getollereerd wordt.

   Excuse moi als ik mezelf van uit het midden kan bedienen en kan levelen naar bepaalde niveau’s van schrijven, ben geen schrijver maar eerder een grafisch technicus die van beeldende vorming houdt.

   Maar goed het toteel mag erg leeg lijken maar de site wordt enorm goed bezocht door veel mensen en heel veel mensen lezen jou uitstekende ingebrachte werk mee, dat ik nog wel eens wat mails in me nailbox aantref van contacten die meelezen op WTK en laten vallen van Joh! ga niet weg, blijf wie je bent en blijf schrijven, laat je niet kennen en probeer er achter te komen wie eerlijk tegen je is en wie niet.

   Ik zelf trek hier alleen met eerlijke mensen op en niet met mensen die denken dat ze ondergebouwd goed zijn in het afbranden van mensen.

   Help AUB dan mee om van WTK weer een gezond en goede Site te maken!

   Greets: Paul

  32. @ Paul cs., ooh nee, het moet zijn Paul©, je denkt werkelijk dat je een lichtwezen voor de gek kan houden he? Dat komt omdat jij je bezig houdt met illusies. Maar licht is vele malen intelligenter dan duisternis. Duisternis schept dmv kennis en licht dmv goddelijke liefde en jij weet heel goed de crux van dat verschil. Duisternis construeert en beheerst maar Licht WEET!!!!

  33. Geniet van je spel Paul©, het is maar tijdelijk……

   Iedere ziel op dit forum die (nog) in het licht vertoeft zal resoneren en nadenken.
   ‘Jouw’ site is op zijn zachtst gezegd een farce, op zijn hardst levensgevaarlijk.
   Enfin, het eeuwige leven begint hier al, in 3D termen gezegd.
   Welterusten Paul© greetzz

  34. Voorspelbaar Paul©, zeer voorspelbaar. En hier laat ik het bij.

  35. Dank je vooral je verlichte uitspraken Abranna, ze eren mij. Jij bent hier de juiste en mooiste voorbeeld die we maar kunnen inprenten van een lichtwezen!
   Hulde aan Abranna voor haar zonnige en inspirerende kant van de dualiteit.

  36. Nou vooruit, 1 toegift dan Paul© annex HyperAlert en cs:

   een van de valkuilen van demonen is dat ze zo ijdel zijn. Ken je vijand….

  37. Dus nu ben ik ook ineens Paul Abranna?
   Jij durft wel zeg Abranna…

  38. @Abranna, er is een duidelijk verschil in taalgebruik en tevens in keuzes wat betreft commentaar. Ben je nu niet te achterdochtig? Pas er voorop je niet te verliezen hierin.

  39. Ook daar ben ik al op voorbereid:

   Oh, even een momentje:
   Ktistisch, geweldig, ik heb twee tabs open met WTK en terwijl ik wil gaan schrijven over inconsistenties in stijl ed. wip ik even over naar tab 2 en jawel, daar zie ik jouw posting.
   Tuurlijk, je moet wel heel erg zinsbegoocheld zijn om niet door het hele WTK gebeuren heen te prikken.

   Eigenlijk voelt het voor mij wel aangenaam dat ik dit heb kunnen doen, heb weer eens even wat meer van mijn ‘skills’ kunnen gebruiken. Net zoals een auto, die moet ook regelmatig gereden worden om in een goede conditie te blijven zal ik maar zeggen

  40. @Abranna, ik zie absoluut de link niet die jij legt tussen Hyperalert, Sasasna en Paul. Ik had het idee dat jij je zelfs met hyperalert kon identificeren wat betreft gedachtengoed. Ik vind het dan wel vreemd dat hier ineens een kentering in is gekomen en je 360 graden draait.

  41. Kritisch, ik weet dat jullie een deel van de essentie ontgaat. Ik heb gemaild met HyperA en dingen die daarin uitgewisseld zijn die niemand anders kon weten of had, die kwamen terug in Paul en andere karakters.

   Bv. ik groette altijd met greets.

   De entitiet, want ik kan hem niets anders meer noemen, is er een met een zeer boosaardig karakter. Pesten, treiteren, verwarren, uitspelen, en zoek nog maar meer uit de moppentrommel.
   Hij heeft me onderschat.
   Ik weet ook niet alles van de tevoren precies, ik ga de weg op en zie dan wat er gebeurd. Wel WEET ik dat ik enorm beschermd ben door’Het Licht’ zullen we maar zeggen. Desalniettemin moet ik toch nog goed oppassen. Ik ben nu in 3D met alle gevolgen van dien!!

   Maar HIJ WEET dat het spel doorzien is!!

  42. @Abranna, wat mij wel is opgevallen is dat Sassasne de ene keer foutloos schrijft met de juiste zinsopbouw en dat het later in haar comments dan ineens schrijffouten bevat en kromme zinnen. Ik weet nog dat ik heb gedacht dat hij of zij mogelijk had gedronken:-) waardoor het taaltechnisch allemaal niet meer zo goed meer liep:-) Het is volgens mij bij een ander artikel, ik denk bij het artikel van Steve Rother.

  43. Ja echt, klopt. Mijn onderscheidingsvermogen is iets groter dan dan van de meesten hier daarom ben ik hier ook opgezet 😀

  44. @Abranna, het is daarom ook niet slim af te spreken en daarnaast is het ook verstandig niet op de chatbox te gaan. Voor mij spreek je nu wel even in raadselen, er op gezet?

  45. Nou van mij hoef je niets te vrezen hoor Abranna.
   En mocht er door mij heen een entiteit doorkomen die negatief is dan wordt tijd dat ik ga weten wanneer ik gebruikt word door zo iets.
   Ik dacht dat mijn persoonlijke mail naar jou juist heel aardig was, nu lees ik dat er negatieve ‘elementen’ in zaten..

   Ik had je graag een keer ontmoet in het echt maar dat zit er kennelijk helaas niet in, dus ik voel me alleen maar afgewezen, dat doet pijn maar is natuurlijk wel te overleven, ja ik ben kleinzerig dus de komende dagen voel ik me rot daar over. Ik snap ook niet wat ik fout gezegd of gedaan heb.

  46. Kritisch, we willen allemaal zo graag verlicht worden, liever nog, zijn. ‘Lichtwezens’ zijn geen 3D ego’s die opdrachten krijgen van mensen. Als ik een echt 3D ego had gehad dan was ik allang afgehaakt op beschuldigingen, verleidingen en noem maar op.

   Zie het maar zo: wees blij want Het Licht laat je niet alleen aanmodderen. Nogmaals: zorg dat je oren hebt om te horen en ogen om te zien, laat je niet verblinden of verdoven door wat dan ook. Zo, en nu moet ik toch echt even wat stoffelijk zaken : D in orde brengen zoals boodschappen doen enzo. Greets…

  47. Okay en dan nu naar de site van Paul die volgens Abranna ‘levensgevaarlijk’ kan zijn?!

   Dat is toch die chatbox? Nou net als Kritisch zegt, je maakt daar wel of geen gebruik van. Tot nu toe heb ik ook niet de behoefte gehad om daar gebruik van te maken.

   Maar als die chatbox zo ‘gevaarlijk’ kan zijn wat moet ik mij daar dan bij voorstellen? Heeft dat met ‘ronsel’ praktijken te maken, rekrutering net als bij het leger? Nou dat is ook iets dat je toe laat of niet natuurlijk.

   Of zie ik dat te simpel en helemaal verkeerd?

  48. 10 juli 2010

   Ja echt, klopt. Mijn onderscheidingsvermogen is iets groter dan dan van de meesten hier daarom ben ik hier ook opgezet

   @abranna Door wie ben jij hier opgezet en voor wie werk jij dan om hier de boel te “ontzenuwen”? En even voor de goede orde, ik vind je nogal aanmatigend om te oordelen in generalisaties over de bezoekers hier. Iemand die werkelijk in het licht staat zal zich van dergelijke oordelen onthouden, lijkt mij. Voor mij heb je hier dus je ware gezicht laten zien, of dan toch in ieder geval je ware intenties op deze site.

   liefdevolle groet marcel

  49. @MarcelW, http://nl.wikipedia.org/wiki/Hypocrisie :
   Hypocrisie of huichelarij is het voorwenden van geloof, gevoelens, moraal of deugden zonder daar volledig achter te staan of de daaraan verbonden normen en waarden zelf in praktijk te brengen, in het bijzonder bij het bekritiseren van anderen.

  50. @ henk wat wil je mij precies zeggen? wie verdenk jij van hypocrietie? Misschien ben ik er niet helemaal bij maar het is mij wat onduidelijk vriendelijke groetmarcel

  51. Abranna, lichtwerker, pas op dat je niet valt.

   Misschien worden jullie juist van jullie energie onttrokken door al die negatieve nonsens die vaak geen kant noch wal raakt.

   Die verlichting vind je in jezelf niet in de buitenwereld vol griezels en trollen maar ook vol schoonheid in verbazing.

   De werkelijkheid, die ene waarheid, zit van binnen.
   Van daaruit kun je pas echt een lichtwerker zijn.

  52. Die linker Madame Tussauds Lichtwerker met die rare handjes die is eng zeg!
   Een bek als een scheermes zeggen ze in de volksbuurt, maar handjes als heggenscharen, het moet niet gekker worden, maar goed het staat niet voor niets in de afdeling ‘Hollywood’.
   Wat is een Lichtwerker eigenlijk, is dat een afgevaardigde van Lucifer de Licht brenger?!
   Ach er zullen ook heus wel goede ‘Lichtwerkers’ zijn. Bouwvakkers onder elkaar hebben het nog al eens over de dreiging van ‘Bruinwerkers’ als iemand te ver voorover gebogen zijn werk aan het doen is…. (ja ik vind mezelf nu grappig).

   Mooi muziekje trouwens die Herman Brood met I did it my way….
   Is het bij jullie ook 30 graden in de huiskamer? Kan je daar zonnesteek van krijgen? Is zoiets psychisch? Gaat dat pas over als het warme weer over is?
   Effe de zuurgraad wat terug brengen met een muziekje…

   Sonny Landreth Congo Square @ Lafayette Square New Orleans http://www.youtube.com/watch?v=eckRRH6qfqk

  53. De verandering komt toch wel, we hebben de bron van niet alleen Moeder Aarde maar ook de Oerbron mee.

   Meegaan met de natuurlijke stroom, niet in kunstmatigheden vervallen als geld, macht en roem.

   De werkelijkheid openbaart zich elke dag, er is iets wat niet bedwongen kan worden, door geen enkele kracht.

   Het is de kracht uit de bron des levens.

  54. @Martijn,

   De verandering komt toch wel, we hebben de bron van niet alleen Moeder Aarde maar ook de Oerbron mee.
   Meegaan met de natuurlijke stroom, niet in kunstmatigheden vervallen als geld, macht en roem.
   De werkelijkheid openbaart zich elke dag, er is iets wat niet bedwongen kan worden, door geen enkele kracht.
   Het is de kracht uit de bron des levens.

   Ik zie er werkelijk niets in, New Age praat, meer niet.

  55. @Henk Haha, nu ik het teruglees heb je misschien wel gelijk. We zien wel. We kunnen alleen maar onze gedachten de goede kant op zetten. Gedachten zijn krachten maar daar is nog niet zoveel over bekend. Komt nog wel.

  56. @abranna door wie ben jij hier op gezet en wat is jouw taak hier ? je stelt dat je gevoeliger bent dan de meeste hier(heerlijk generaliserend) en dat je daarom hier op gezet bent .Ik had die vraag al eerder aan je gesteld maar misschien heb je hem gemist. Dus bij deze graag een antwoord b.v.d. liefdevolle groet marcel

  57. @ abranna Jammer dat ik weer beantwoord word met een oorverdovende stilte, en ik wilde het echt weten . Of zit je dienst erop en moet ik iemand anders hier op aan spreken?

  1. Gaat het dan over “heers en verdeel”? Dat heb ik wel meegemaakt met Paul tot dat hij mij ineens op een andere manier ging benaderen en mij over probeerde te halen op de chatbox te komen en elkaar te ontmoeten. Hij gaf daarbij aan, en doet dat nog steeds, dat meerdere leden elkaar reeds ontmoet hadden. Ik heb daar geen interesse in en dus daarop ook niet gereageerd.

  2. Helemaal goed hoor Kritisch.
   Wij spreken elkaar daar wel en daardoor kan het wel eens lijken dat personen op elkaar gaan lijken hier. Wij vinden elkaar, botsen met elkaar maar komen er altijd weer uit gezamenlijk.
   Verspilling aan duistere zaken met veel te lage vibraties, daar houden wij niet zo van.
   Het gaat om verfijning. De duisternis is alleen uit te schakelen als je er licht op schijnt. Continu de duisternis benoemen heeft volgens mij compleet geen zin.

  3. Ik kom net het volgende indrukwekkende spirituele gedachten lijstje tegen;

   Quote:

   “Er bestaat een wezenlijk groot verschil tussen spiritueel groeien en denken spiritueel te groeien. Het ene is realiteit, terwijl het andere de illusie in stand houdt. Om hier een beeld van te geven zodat je jezelf en je eigen groei onder de loep kan nemen zal ik hier een aantal bevindingen van mij opsommen.

   Symptomen van “Denken spiritueel te groeien”:

   1. Het niet uiten van je gevoel. Je emoties zien als een teken van zwakte.

   2. Niet luisteren naar wat er gezegd wordt( het niet tot zich laten door dringen wat er gevraagd wordt) en alvast in gedachten een antwoord beginnen te formuleren om uiteindelijk het laatste woord te willen hebben of een discussie ‘te winnen’.

   3. Je verwachtingen bestempelen als plichten van anderen.

   4. Schuift verantwoordelijk af ( het is niet van mij)

   5. Niet bewust zijn van je gewonde ego die anderen als boosdoeners aanwijzen en zodoende meer macht toestaan aan je slachtoffer persoonlijkheid.

   6. Het verschil tussen emotioneel balans en ‘vriendelijkheid ‘ niet zien.

   a. Jezelf pijnigen door in je slachtofferrol te blijven onder het mom van ‘spiritualiteit is verdraagzaamheid’.

   b. Deze verdraagzaamheid zorgt er ook voor dat je een deel van jezelf ontkent en terugduwt. Het risico dat hierbij wordt opgelopen is nog meer vervreemding van jezelf.

   7. Verschil tussen afstand nemen van anderen en het bestaan van anderen ontkennen of ze weg wensen, niet helder kunnen zien.

   Bijv. Anderen die jouw overtuigingen niet delen en niet meegaan in je ‘spiritualiteit’, wegwensen uit je bestaanswereld m.a.w. “ als je niet met mij eens bent, dan besta je niet voor mij”.

   8. Neerkijken op mensen die hun natuur op een andere manier beleven. Dit kun je vooral merken aan de zg. meester; therapeut, ‘spirituele’ genezer die als enige ‘kontact’ heeft met boven.

   9. Hoe meer cursussen je volgt, hoe strakker de houding van ‘ik weet alles’. Je probeert anderen spiritueel te ‘maken’ met je vele kennis, omdat anderen niet goed zijn zoals ze zijn.

   Kortom niet willen veranderen van perspectief, je ongezonde verwachtingen blijven voeden en tegelijkertijd spiritueel willen zijn? Hierdoor wordt men niet spiritueel maar een onbewuste zelfmartelaar, een methodiek uitdrager en een niet wetende alweter. ”

   http://www.aquariusage.com/index.cfm?newsid=8728&read=1

  4. @ HyperAlert

   Voorzichtig in jou richting, ook een klap op je kristalletje gehad in goede zin des woord?

   Voor mij is spiritueel zijn elkaar de hand kunnen geven en elkaar in de ogen durven te kijken zonder verwijt en elkaar naar het leven te staan, het is meer de behoefte wie ben jij? en hoe ver zit je al op de weg van perceptie dan je alles begint te snappen.

   Kunnen we elkaar daar in aanvullen of kunnen we elkaar met meerderen optrekken naar iets waar we met zijn allen iets aan kunnen hebben, individueel zijn is een lange weg, maar met meerdere mensen te gelijk kom je sneller tot dat ene doel.

   Met hoe meer je van een verschillende persoonlijkheid bent (uniek zijn) des te breeder het concept wordt (wakker worden), of moeten we nu in de roes gaan zitten mokken in de ruis van ons zelf en gevangen blijven zitten (mind-control) of door middel toch naar buiten te durven treden en iedereen dar verlangen geven.

   Bedankt voor je aanvulling en de link, fijn om je te zien hoe je constructief hier mee bezig bent.

  5. Echt wel Paul! Jah ik ben nu op een goede manier binnenste buiten gekeerd in de emotionele wasmachine.

   Ik hoop dat het nu ook goed gaat met Abranna of Sjamamma. Gelukkig dat Lianne probeert kontakt te zoeken. Het zit me niet lekker, ik wil helemaal niet dat ze er aan onder door gaat aan al het gedoe. Ik hoop dat ze niet te koppig is, als ik wat kan doen dan hoor ik het… (zucht)…

  6. Willen jullie nog meer bewijs dat Paul©, HyperA© cs en uw webmaster 1 en dezelfde persoon zijn?
   Dit mailtje stuurde ik net aan Guido en daarna plaatste HyperA© bovenstaand comment.

   Volgens mij hebben we met een zwaar gestoord iemand te maken, op zijn minst. WORDT WAKKER!!!

   Datum 13.03
   Lianne 12:32 11 juli 2010

   @Abranna Je mag me ook mailen,Guido heeft mijn adres.

   Hallo Guido, zou je mij het e-mail adres van Lianne willen geven?
   Alvast bedankt, een zonnegroet, Abranna

  7. Dank je HyperAlert, dat is ook belangrijk op je emoties in de was te stoppen en hopen dat ze schoon willen worden.

   Hoop niet dat het enorm veel plaats bij je in beslag neemt aan de digitale waslijn, kleine wasjes grote wasjes aspect.

   Mij zitten ook bepaalde dingen wel eens niet lekker, bekijk ze meestal van 3 kanten en geef altijd iedereen een nieuwe kans, want 100% negeren heeft geen zin, dat is puur je zelf blokken tegen dingen die je op dat moment niet begrijpen wilt en toch opgelost wilt hebben.

  8. @ abranna je lijkt het spoor een beetje bijster maar je komt nog wel achter de waarheid . Even iets anders nu ik heb je al 2 keer een vraag gesteld en je geeft me geen antwoord .Mag ik het antwoord niet weten? of durf je het niet te geven . Ten overvloede misschien toch nog maar even de vraag herhalen . Door wie ben je hier op gezet en wat is je taak hier dan? Je schrijft dat namelijk zelf dat je vanwege een hogere gevoeligheid dan de meeste hier, hier op bent gezet.

   liefdevolle groet marcelw

  9. @ Abranna

   Ik zit nu echt te stikken van het lachen, kan me emoties niet meer onder controlle houden, excuse moi, je zit er zover naast mee dat je er zelf aan onder door gaat!

   Het meest erge vind ik dat je HyperAlert zo op het verkeerde been zet, en ook andere durft te beschuldigen voor geen tastbaar bewijs, ik geef je ook nog een kans om je beschuldigingen in te trekken en je excuus aan te bieden.

  10. Lach dan vooral nog een hele poos door Paul, zijn we daar ook weer van verlost.

  11. @abranna Abranna al bereid een antwoord te formuleren? Of niet? dat kan je dan ook gewoon zeggen dat je geen antwoord wilt geven op mijn vragen. Even goede vrienden hoor ,weet ik ook waar ik aan toe ben . Of denk je dat ik gespannen wacht op jouw antwoord en vind je dat gewoon leuk om te laten voortduren? Jouw ideeen over de personen hier zijn verkeerd helaas hyper paul en guido zijn 3 mensen ,misschien wel 1 in ideologie en gedachten maar toch echt fysiek 3 personen.

   liefdevolle groet marcelw (1 persoon)

  12. tggg, je meent het….. Doe geen moeite meer, want jullie hebben het ernaar gemaakt dat ik jullie niet meer serieus neem….
   c’est fini…..

  13. @abranna Ik begrijp hieruit dat je ons gaat verlaten en niet langer deze site bezoekt? Jammer zo zal ik er wel nooit achter komen in wiens opdracht je hier was . Als je echter wel blijft komen hier mag ik dan nog even vragen of je (in jouw ogen) nix beters te doen hebt,dan je te verpozen met mensen die je niet serieus neemt ? Of heb je geen andere hobby?

   liefdevolle groet marcel

  14. @Abranna, Dank je voor je waardevolle aanvullingen. (ik denk dat ik weet wie je bent?)
   Au revoir!

  15. Lianne, ik heb het over de zieke crew hier, maar als je zo over mij wil denken is dat helemaal prima hoor.

  16. @Abranna

   Ik bedoelde het positief.
   Jij zei c`est fini.Ooooohhh dus ik nam aan dat je weg ging.

   pffff het ligt aan de hitte,denk ik.

  17. Doe maar chronisch ziek, valt beter op zijn plaats en een fruitmandje met wat healing erin is ook welkom.

   Misschien heb ik een tekort aan orgonite opgelopen, dank zij die mini babybuster.

  1. Dat is een hele mooie link Lianne.

   Jezus heeft ergens gezegd: er komt een tijd dat jullie grotere dingen zullen doen dan ik…. Ze bijten elkaar niet… Integendeel!

  2. @Lianne Dank je voor de link. Eerste alinea zojuist gelezen, klopt voor mij helemaal. Ik ga er nu maar eens rustig voor zitten.

  3. Lianne, het is trouwens heel leuk dat je die link nu geeft.
   De verwijslink onderaan is een ‘veldfenomeen’ :))
   Vorige week was ik bij een hele goede vriend van me. Hij liet me een boek zien van Rulof en zei dat dit een christelijke schrijver was die net even ‘iets verder heeft gekeken’. Mijn vriend is Vedisch dus hij heeft geen kaas gegeten van christendom 🙂

   Hij vertelde erover en ik werd nieuwsgierig. Dus heb ik het boek zelf gekocht en ben er vol goede moed in begonnen.
   Het vreemde was dat ik dit boek al niet las zoals ik gewend ben een boek te lezen. Een uit mijn studietijd overgehouden gewoonte is dat ik eerst door het boek blader en alle afbeeldingen, grafieken etc bekijk en doorneus. Daarna de structuur v.h. boek bekijk en hier en daar koppensnel enz. Dan heb je de helft van het boek al te pakken.
   Bij dit boek begon ik bij A en ging gestaag richting …….Z
   Wat ik ondervond was dat ik mijn gedachten er maar niet bij kon houden. Ik kreeg het gevoel dat ik tegen de stroom in moest lezen ofzo, het laat zich niet helemaal in woorden omschrijven. Ten lange leste ben ik toch maar wat afbeeldingen gaan bekijken want hij schilderde ook. Daar waren wat foto’s van in het boek bijgevoegd. Ineens kwam ik bij een foto van de tekening: het eeuwige leven, aan het begin van het derde deel na blz 477. En ja hoor, en daarin staat de passer en het schaakbord van de illuminatietempel. Op die schaakbordvloer moeten ALLE satanische rituelen uitgevoerd worden. MIJN KWARTJE VIEL. Ik heb nog door lopen denken: wellicht een verkeerd contact, even een verkeerde entiteit erdoor gekomen oid. Maar mijn ‘gevoel’ zei toch echt iets anders. Dus ik was daar mee bezig en nu plaats jij die link met Jozef Rulof IN DE PRULLEBAK. Geweldig.

  4. @ Abranna

   Zit nu echt te stikken van het lachen, kan me emoties niet meer onder controlle houden, excuse moi, je zit er zover naast mee dat je er zelf aan onder door gaat!

   Het meest erge vind ik dat je HyperAlert zo op het verkeerde been zet, en ook andere durft te beschuldigen voor geen tastbaar bewijs, ik geef je ook nog een kans om je beschuldigingen in te trekken en je excuus aan te bieden.

  5. Oh nu heb ik er ook eens last van een comment op de verkeerde plaats te zetten! sorry zit in de wtk energie vermoed ik.

  1. Ha die Gait, hoe is het met je?

   Heb ik je weer over het hoofd gezie?, misschien moet we eens gezellig bij je langs komen, dan kan je weer een leuke gouden speldje krijgen voor al je eerlijke werkzaamheden hier op WTK en er om heen, we zijn zonder dat je het weet al een paar jaar een enorme grote fan van je geworden, en hebben al heel veel materiaal over je verzameld

   Liefs: Paul

  2. @gait of moet ik zeggen gerrit? wat een venijn weer jongen dat waren we nu toch ontgroeid of jij niet? Jammer man. Geeft niks hoor we nemen je toch mee de ascentie in haha

  1. Welke zelf moet dan gekozen worden? Kan iemand ons daarin leiden? Oh ja, paul© natuurlijk…
   Dan kom je precies waar hij je hebben wil. I WANT YOU

 4. Het kan erg mooi zijn om met mensen van gedachten te wisselen omtrent allerlei zaken wat ons bezighoudt. We hoeven het niet met elkaar eens te zijn maar de basis is wel oprechtheid en respect naar elkaar. De intentie om echt naar elkaar te luisteren om van elkaar te leren.
  Lekker hard. http://www.youtube.com/watch?v=kWtLK7XP-Bk&feature=related

  Stan Getz & Joa Gilberto- The Girl From Ipanema http://www.youtube.com/watch?v=j8VPmtyLqSY
  En de Humor een lach en een traan. http://www.youtube.com/watch?v=sHuPl_rk97M

  1. @Janee, volgens mij gaat deze hele discussie niet over het wel of niet met elkaar eens zijn maar betreft het bedrog. ik kan mij voorstellen dat je dat niet “met de mantel der liefde” bedekt maar dat je het op z’n minst onderzoekt.

  2. @ Kritisch,
   Ik zie de link ook niet die Abranna legt tussen Hyperalert, Sasasna en Paul..
   Kan het niet zijn dat er een inschattingsfout gemaakt wordt wat een proportie aanneemt wat misschien niet nodig is.Abranna en Hyperalert ik adviseer jullie om dit toch helder te krijgen wat hier gaande is . In jullie comments weten jullie het altijd zo goed te verwoorden dan moet dit ook wel lukken lijkt me. Ik weet niet of ik het juist heb maar heb toch het gevoel Abranna je maakt een inschattingsfout.

 5. Herkenning van je spirituele groei:
  1. Je zegt wat je voelt, zonder een ander te verwijten. Iemand die Bewust leeft, verwijt zijn gevoel niet aan een ander. Hij weet dat vervelende gevoelens, anderen als metafoor gebruiken om naar boven te komen zodat ze genezen kunnen worden.
  2. Je probeert te luisteren naar de boodschap die de spreker wil overbrengen zonder de behoefte het laatste woord te hebben. Actief luisteren, zonder innerlijke dialoog.
  3. Neem je verwachtingen onder de loep. Iemand die daadwerkelijk naar zijn authenticiteit reikt, weet dat het de verwachtingen zijn die hem ongelukkig maken en niet de mensen die niet voldoen aan de verwachtingen.
  4. Je neemt je verantwoordelijkheid “ ik ben verbonden met alles wat er is”.
  5. Je trekt je terug na een onaangename situatie om tot inzicht te komen, omdat je weet dat jouw schaduwkanten aan het opspelen zijn geweest en gaat met deze schaduwkanten aan het werk i.p.v. de ‘oorzaak’ bij anderen te zoeken.
  6. Je maakt duidelijk dat een situatie niet goed aanvoelt i.p.v. met een nep glimlach rond te lopen. Weet dat negatieve emoties inslikken en ‘leuk’ doen uiteindelijk tegen jezelf keert en in het lichaam in de vorm van ziekten etc. manifesteert. Vriendelijkheid betekent nog niet dat er sprake is van balans.
  7. Je accepteert de realiteit zoals hij is, zonder ermee eens te hoeven zijn. Je weet dat, vechten tegen datgene wat er is, hetzelfde is als ‘ vechten tegen God’.
  8. Stimuleer anderen in hun groei op hun eigen unieke manier en sta hun bij zonder je eigen methoden op te dringen. Geniet van alle verschillende manieren van groei die je ziet in anderen, daar leer je zelf ook van. Een ieder heeft zijn eigen unieke weg te gaan.
  9. Hoe meer je leert hoe nederiger je wordt, door het besef: “ er is nog zoveel dat ik niet weet”.
  10. Help anderen inzien dat ze spiritueel zijn geboren en HET in zichzelf hebben.

  Wie zelf vrij is van oordelen, ook naar zichzelf toe, kan ook niet meer geraakt worden door negativiteit van anderen. Ook niet door zijn eigen gedachten omdat de gedachten niet van hem zijn en buiten het bewustzijn staan. Als wij zonder oordeel kijken naar onze denkwereld zien wij geen goed en kwaad, maar alleen oorzaal en gevolg. Vervolgens kunnen wij ons afvragen waar dit het gevolg van is geweest. Kortom, je ziet de realiteit door je overtuigingen heen. “Leid jezelf en je bent bevrijd”.

  Bron: Indra Radjkoemar

  1. Heel intressant Lianne, alleen heb een vraag die ook anderen parten speelt, wat kan je er aan doen als je tenmidden van anderen zit die alleen maar oordelen terwijl je zelf onsluit van hun gedachtenkrachten en door alles te accepteren, vergeven, los te laten enz.

   Dan zou je zeggen je bent op een goede weg bezig om heel hoog op die ladder te geraken, maar zolang dat mensen dat toch doen uit jalouzie of uit een macht strijd, beperkt zijn om te willen zien dat de ander ook zijn verhaal heeft en vooral positieve of negatieve gedachten te lanceren die niet van toe dracht op dat personage zijn.

   Ziek worden of zijn ligt niet aan de schuld van het slachtoffer hem zelf, het is ook de waarde die men mee krijgt om tegen te worden gehouden doordat je nu eenmaal op sie spirituele ladder verkeert.

   Zie Jezus bv, die werd gelauwerd maar ook behoont, bespot en gekruisigd omdat men het vreemd vond dat HIj de zoon was van GOD.

   Deze dualiteit is continue overal te vinden bij alles en iedereen over deze hele planeet heen.

   Iemand die inderdaad zich bevind op een hogere sporten van de spiritualiteit zal het eerder veel moeilijker krijgen omdat de 3D energie steeds zwaarder aan het personage gaat worden omdat de kracht zo dual wordt tussen geest en de stof.

   Het lijkt waanzinnig mooi om die eenzame hoogte te willen bereiken alleen de wereld om je heen trekt je harder terug, veel andere mensen zien dat niet en behandelen je immers als een lager soort mens zoals de meeste zijn, iedereen is tenslotte gelijk aan elkaar.

   Je hoofd dan boven het maaiveld uitsteken is dodelijk en op de blaren zal je dan moet gaan zitten, ziek worden ligt niet alleen aan je zelf door alle onkunde van veel dingen om je heen, maar ook van mensen die hun zin doordrammen, het milieu om je heen, je voedsel en drinken en iedereen die graag anderen bespotten, veroordelen en iemand in negatief verband brengen, roddelen en ontkrachten over zijn werkelijk bestaan hier.

   Doe maar eens wat aan dit soort continue stroom van gedachte energie’en, hoe goed je je ervan los kunt koppelen het onstijgen er aan is niet de bevrijding, wat dat is 1 grote illussie.

   Pak je iemand die gezond is zijn baan af, zijn partner, zijn wijsheid, zijn kennis, vertrap hem maar met ellende en ander retroperspektief denken, dan zal ie heel snel in elkaar klappen omdat het zijn van dit personage ‘niet mag zijn wie hij werkelijk is’, kunnen we dit niet erg spiritueel meer noemen.

  2. Wat is je bedoeling van al deze mooie plaatjes Abranna, kan er geen touw aanvast knopen waar je naar toe wilt.

  3. @Paul

   Als je goed leest Paul heeft het helemaal niets te maken met hoger op een ladder staan.
   Bovendien heb ik slecht gekopieerd en geplakt omdat ik het een waardevolle aanvulling vindt(zie de link van Hyper), en Hyper alleen het `negatieve` deel eruit haalt.

  4. @abranna weer wordt ik getroffen door jouw oorverdovende stilte.Jammer mocht je nog eens de moed of behoefte hebben tot antwoorden dan zie ik het wel .Tot dusver lijkt het erop dat je een dialoog wilt vermijden,so be it. Je schijnt je vooral bezig te houden met ongefundeerde (in mijn ogen) conclusies t.a.v. personen hier op het forum. En gaat verder niet echt op vragen in ,jammer een gemiste kans .

   liefdevolle groet en wijsheid gewenst

  5. Geeft niet Lianne, ik snap je al te goed, ik wilde er alleen iets aan toevoegen van wat ik continue om me heen zie gebeuren als ik ten midden van 6.5 miljard mensen ben.

   6.5 miljard puzzel stukjes is enorme puzzel om aan elkaar te leggen.

  6. @ Abranna
   Paul is niet Guido, dat kan ik je met 100% zekerheid zeggen. Hyper zit hier al even op de site,maar ik zie de link Hyper/Paul niet Abranna?

  7. @Paul

   Ik denk dat je me juist niet snapt Paul. Maar dat geeft niet zolang je jezelf maar snapt.

  8. @ Lianne, ik heb me allang gedistancieerd van WTK. Ik vind het een ziek stelletje bij elkaar, de goeden niet te na gesproken.
   En spiritualiteit is ver te zoeken, integendeel, iedereen er zo ver mogelijk bij vandaan zien te krijgen.
   Ik herken me er niet in, kijk af en toe mee. Ziekelijk is de manier waarop met mensen wordt omgegaan hier.

  9. Lianne lieverd, spiegel dat eens, maak er eens voor je zelf van Paul snapt mij wel gelukkig.

   “1. Je zegt wat je voelt, zonder een ander te verwijten. Iemand die Bewust leeft, verwijt zijn gevoel niet aan een ander. Hij weet dat vervelende gevoelens, anderen als metafoor gebruiken om naar boven te komen zodat ze genezen kunnen worden.”

   Want anders klopt je kopie en geplak van deze zaken niet meer, zou zo zonde zijn als je daar gelijk al overstruikelt.

  10. @Paul
   Mijn zienswijze komt niet overeen met die van jou, maar dat is voor mij niet belangrijk omdat ik je gewoon zie als een medemens die anders denkt.
   Okee Paul?

  11. Ik zit halverwege Abranna, waaruit kan ik alles kan over zien:

   – boven en beneden,
   – links en rechts,
   – voor en achter,

   en ga opzij als je d’r steeds langs wilt,

   ‘no problems’
   ‘no hate’
   ‘no illussion’

   Je bent zelf vrij om te gaan en te staan hier.

  12. @abranna Wie is hier de narcist? en wie speelt hier een spelletje ? kleur de plaatjes en maak het verhaaltje af

   liefdevolle groet marcel

  13. sorry vergat het linkje

   Abranna
   13:41 10 juli 2010

   Ja echt, klopt. Mijn onderscheidingsvermogen is iets groter dan dan van de meesten hier daarom ben ik hier ook opgezet

  14. http://en.wikipedia.org/wiki/Narcism :
   Aggressive narcissism (…) includes the following traits:

   * Glibness/superficial charm
   * Grandiose sense of self-worth
   * Pathological lying
   * Cunning/manipulative
   * Lack of remorse or guilt
   * Callous/lack of empathy
   * Failure to accept responsibility for own actions.

   Abranna voldoet hier niet aan, iemand anders wel.
   😉

  15. @henk jeetje henk das nogal wat ,maar weer uit wikipedia en dan weer zo’n halfslachtige niet nader te bepalen opmerking er achteraan. Je kan er weer alles van maken of niets wees nou eens duidelijk en zeg de zaken recht voor zijn raap. Of anders gesteld neem eens de verantwoordelijkheid voor je eigen mening. He dat klonk gek ineens waar las ik dat nou of net zoiets ?

   liefdevolle groet marcel

  16. @ Marcel

   Misschien moet je daarvoor je maar weer melden in die hele gevaarlijke chatbox van me.

  17. Ja nou voel ik het ook ineens, eerst zo’n rare kriebel bij m’n kruintje en dan begint het, een soort wolkje en nu gaat het in m’n hoofd, klik, jah ik ben nu ook ineens Paul, aahhoemmm, heel raar, klik nou ben ik ineens weer mezelf, goh ik was 5 seconden Paul, moeten jullie ook eens proberen, echt gaaf!

  18. Veel gekriebel bij me kruin gehad tijdens de WK finale.

   Voelde me vanavond even voor 5 minuten Paul de Octopus eind 2de verlenging, hoe kan dat nou ?!

   Had weer gelijk dus… oh oh oh wordt weer calimaris eten de hele week.

  19. @paul ole ole ole ole we are no champions oleoleoel onee dat kan nou natuurlijk niet meer

 6. @abranna Ik vind het toch wel rot voor je dat je je zo miskent voelt hier of heb ik het nou mis?
  Nouja excuus als ik je onheus heb bejegend dat was niet de bedoeling. Echter staan er nog wat vragen open die smachtend wachten op een beantwoording. Ik hou de comments in de gaten .

  liefdevolle groet aan het hele team

  1. @Paul. Ik dacht,dat je weg was van deze site.Maar je bent weer terug.Als een bewaker voor guidos heilige tempels.
   -beledigende rest van reactie verwijderd-

  2. @ kees

   Je illustreert naast de gastvrijheid die je ontbeert wel heel erg jezelf ten toon te spreiden. Iemand die na afzeggen terugkeert verdient toch welkom geheten te worden. Of had je hem liever eerder er ook niet bij gezien? Nergens om hoor Kees, maar het lijkt me toch dat iedereen hier welkom is zelfs na enige tijd van afwezigheid.
   En neen, ik neem het niet voor Paul op in deze maar voor jou.
   Als jullie mij allebei begrijpen hoef ik verder hier niet meer op terug te komen en jullie ook niet.

  3. Je bent in wereld vorm Paul zie ik!

   Een paar draadjes met wat kortsluiting is juist goed voor de regeneratie van nieuwe hyper-hersen-cellen.

   Wij laten ons niet zo gemakkelijk meer echt gek maken, hoogstens af en toe een dip en dan er weer vol tegen aan, komt door alle mentale training.

 7. @Abranna

  vind het erg knap hoe je jezelf in 1 topic zo neer weet te zetten

  -claimen bewijs te hebben dat Paul©, HyperA© cs en uw webmaster 1 en dezelfde persoon zijn?
  😀
  -zeggen dat je je allang gedistancieerd hebt van WTK…
  (hmm mischien ken je de betekenis van het woord niet?)
  😀
  -je ogenschijnlijk nogal beperkte en foute conclusies trekkende zelf een lichtwezen noemen?
  😀
  -uitspraken doen als: “Mijn onderscheidingsvermogen is iets groter dan dan van de meesten hier daarom ben ik hier ook opgezet”
  😀
  -anderen narcistisch noemen? you of all people
  😀
  -claimen demonen om je heen te hebben na bezoek wtk?
  😀

  Je zal mij nu wel niet zo aardig vinden maar misschien kan je wel het fatsoen opbrengen om de vragen van Marcel te beantwoorden, aangezien hij het gewoon (meermalen) beleefd aan je vraagt
  Verder het lijkt me niet onverstandig om toch maar eens aan gait te vragen wie die psychiater is waar hij het zo graag over heeft, dan kunnen jullie voortaan misschien samen jullie blauwe pilletjes op gaan halen ?

  @henk: ik heb Abranna inderdaad niet kunnen betrappen op punt 1 van de door jou genoemde kenmerken

  @paul, mag ik alsjeblieft mee als je bij gait langsgaat?

 8. Is god Amerikaans? Want hij praat nu ook al in straattaal duh…..De slechterikken…Is god duaal? Nee dit artikkel is weer een knutselwerkje van een mariabeeldsituatie, evenal de graancircels…..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.