Advertentie

De routekaart naar één wereldregering..x

‘Klimaatbeheersing’ is het Trojaanse paard
om ons allemaal te ‘besturen’..!
x

Routekaart naar mondiaal bestuur

2024 © Kit Knightly | deze versie WantToKnow.nl/be

x
COVID markeerde een versnelling van de globalistische agenda; een waanzinnige sprint naar de eindstreep die vlak voor de overwinning momentum lijkt te hebben verloren – maar de race gaat nog steeds door. Het doel is niet veranderd, ook al heeft de agenda zich in de jaren daarna iets teruggetrokken in de schaduw. We weten wat ze conceptueel willen, maar wat betekent dat praktisch? Hoe ziet een potentiële wereldregering er eigenlijk uit? Laten we het eerst hebben over wat we NIET gaan zien.

 1. Ze gaan zichzelf niet uitroepen. Er zal vrijwel zeker nooit een officiële ‘wereldregering’ komen, althans voorlopig niet. Dat is een les die ze geleerd hebben van covid – een naam en een gezicht geven aan het globalisme wakkert alleen maar het collectieve verzet ertegen aan.
  *
 2. Geloof het of niet, maar deze uitdrukking van het penetreren van kabinetten, is écht een uitspraak van deze ‘enge man’..

  Ze gaan de natiestaat niet afschaffen. Je kunt er zeker van zijn dat Klaus Schwab (of wie dan ook) nooit simulcast op elke televisie ter wereld zal verschijnen om aan te kondigen dat we nu allemaal ‘burgers van ze wurld’ zijn en dat natiestaten niet langer bestaan. Deels omdat dat waarschijnlijk weerstand zal oproepen, maar vooral omdat tribalisme en nationalisme gewoon te handig zijn voor alle would-be manipulators van de publieke opinie. En natuurlijk sluit het voortbestaan van natiestaten op geen enkele manier het bestaan van een supranationaal controlesysteem uit.

 3. Er zal nooit een openlijke verklaring zijn van een verandering van systeem. We zullen niet te horen krijgen dat we verenigd zijn onder een nieuw model. In plaats daarvan zullen de illusie van regionaliteit en oppervlakkige verschillen een gebrek aan echte keuze in het politieke landschap camoufleren. Een dunne polysystemische huid strak gespannen over een monosystemisch skelet. Kapitalisme, communisme, socialisme, democratie, tirannie, monarchie – deze woorden zullen gestaag in betekenis verwateren, zelfs meer dan ze al deden, maar ze zullen niet worden opgegeven.

Door de lens van klimaatverandering zijn deze experts gemachtigd om regeringsbeleid te dicteren – sorry, aan te bevelen – op bijna elk gebied van het leven van elke natie. Gemeenteraden en burgemeesters maken ook een groot deel uit van deze machtsstructuur. Zie je het al?

Wat het globalisme ons zal brengen, is waarschijnlijk een verzameling natiestaten die alleen in naam bestaan, met oppervlakkig verschillende regeringssystemen, allemaal gebouwd op dezelfde onderliggende aannames en allemaal verantwoording afleggend aan een ongekozen en niet verkondigde hogere autoriteit..! En als dat bekend klinkt, dan is dat omdat het in wezen is wat we al hebben.
De enige belangrijke aspecten die ontbreken zijn de mechanismen waarmee dit ruwe model kan worden omgevormd tot een vloeiend netwerk, waarin alle hoeken worden uitgehold en alle echte soevereine bevoegdheden volledig verloren gaan:

1. DIGITAAL GELD
Meer dan 90% van de landen in de wereld is momenteel bezig met de invoering van een digitale munteenheid die door hun centrale bank wordt uitgegeven. Simpel gezegd maakt volledig digitaal geld totale controle van elke transactie mogelijk. Als de valuta programmeerbaar is, zou het ook controle over elke transactie mogelijk maken.

CBDC’s zijn een potentieel dystopische nachtmerrie die inbreuk zal maken op de rechten van iedereen die gedwongen wordt ze te gebruiken; maar hoe zijn ze een bouwsteen van een wereldregering? Het antwoord daarop is “interoperabiliteit”. Terwijl ’s werelds nationale CBDC’s theoretisch van elkaar gescheiden zullen zijn, worden de meeste gecodeerd om elkaar te herkennen en met elkaar te communiceren. Ze worden bijna allemaal ontwikkeld volgens richtlijnen van de Bank of International Settlements en andere globalistische financiële instellingen.

Een van de grote voorvechters van deze Digitale ‘Groene’ Pas, was.. Hugo de Jonge.. Via de COVID-angst dit internationale ID uitrollen…!!

2. DIGITALE IDENTITEIT
De wereldwijde drang naar verplichte digitale identiteiten is zelfs ouder dan de agenda voor digitale valuta en gaat terug tot de eeuwwisseling en de nationale identiteitskaarten van Tony Blair. Terrorisme? Digitale identiteit zal je veilig houden. Illegale immigratie? Digitale identiteit zal de grens beveiligen.Pandemie? Digitale identiteit zal bijhouden wie gevaccineerd is en wie niet. AI? Digitale identiteit zal bewijzen wie menselijk is. Armoede? Digitale identiteit zal ‘financiële inclusie bevorderen’, blijkbaar.

Het is duidelijk dat, net als bij CBDC’s, een verregaande digitale identiteitsdienst een bedreiging vormt voor de vrijheid. En net als bij CBDC’s kun je een wereldwijd systeem bouwen als je nationale digitale identiteitsplatforms met elkaar verbindt. Nogmaals, het draait allemaal om interoperabiliteit. Ze gebruiken precies dezelfde taal. Hoe maakt deze mondiale overheid beleid en wetgeving zonder haar bestaan prijs te geven? Klimaatverandering, dat is hoe.

3. KLIMAATACTIE
Klimaatverandering staat al jaren bovenaan de agenda van de globalisten. Het is het Trojaanse paard van de anti-menselijke technocraat. Al in 2010 suggereerden bekende ‘experts’ op het gebied van klimaatverandering dat ‘de mens niet voldoende ontwikkeld is’ om klimaatverandering tegen te gaan en dat ‘het misschien nodig is om de democratie een tijdje in de ijskast te zetten”.
Meer recentelijk, in 2019, publiceerde Bloomberg artikelen met koppen als ‘Climate Change Will Kill National Sovereignty As We Know It’. Jarenlang is klimaatverandering verkocht als de reden waarom we misschien gedwongen worden om democratie en soevereiniteit op te geven. Er wordt ons verteld dat internationale handel klimaatbewust moet zijn.

De wereldwijde strijd om macht, loopt via de vervanger van de failliette US-dollar. De BRICS-‘munt’ zal de US$ zéker naar de kroon steken, met BRICS-leden als China, Rusland, India en Saudi-Arabië

De Wereldbank vertelt ons dat hervorming van het onderwijs zal helpen in de strijd tegen klimaatverandering. We krijgen te horen van het IMF dat elk land ter wereld koolstof zou moeten belasten en, in een recente cross-over aflevering, dat CBDC’s goed kunnen zijn voor het milieu. Zie je hoe het werkt?

Een kleine blik in de verborgen agenda van de angstzaaiers, de paniiekschoppers..?

Landbouw en voedsel, volksgezondheid, energie en transport, handel, fiscaal en belastingbeleid, zelfs onderwijs; bijna elk gebied van de overheid valt nu potentieel onder de paraplu van klimaatverandering. Ze hebben niet langer een regering met één wereld nodig, maar slechts één panel van onpartijdige internationale klimaatveranderingsdeskundigen die zich inzetten om de aarde te redden. Door de lens van klimaatverandering zijn deze experts gemachtigd om regeringsbeleid te dicteren – sorry, aan te bevelen – op bijna elk gebied van het leven van elke natie. Gemeenteraden en burgemeesters maken ook een groot deel uit van deze machtsstructuur. Zie je het al?

Dit is wereldbestuur in de moderne wereld: niet gecentraliseerd, maar gedistribueerd. Cloud computing. Een supranationale bedrijfs-technocratische korfgeest. Zonder officieel bestaan of autoriteit, en dus geen verantwoordingsplicht, en al hun beleidsbeslissingen door één filter leiden – klimaatverandering.

Er zal niet één enkele wereldmunt zijn, maar tientallen interoperabele digitale munten die een ‘harmonieus betalingsecosysteem’ creëren. Er zal niet één wereldwijde digitale Er zal niet één wereldwijde digitale identiteitsdienst zijn, maar een reeks onderling verbonden identiteitsnetwerken die zich bezighouden met de ‘vrije stroom van gegevens om de veiligheid te bevorderen’.

Er zal geen wereldwijde regering zijn, maar internationale panels van ‘onpartijdige experts’, aangesteld door de VN die ‘beleidsaanbevelingen’ doen die worden uitgevoerd door lokale raden. Alle landen van de wereld zullen de meeste of alle aanbevelingen opvolgen, maar iedereen die deze panels wereldregeringen noemt, zal door Snopes of Politifact op zijn feiten worden gecontroleerd, waarbij wordt benadrukt dat VN-deskundigenpanels vormen GEEN wereldregering omdat ze geen wetgevende macht hebben’. Een logisch vervolg en manier waarop de wereldregering in 2024 en daarna vorm zal krijgen..?

* * *

2 gedachten over “De routekaart naar één wereldregering..

 1. Hmmm ……Tsja…….ik blijf uit verschillende invalshoeken berichten krijgen die naadloos aansluiten bij de stukken van Harriët Algra.
  Als het inderdaad zo is dat die grote ‘shift’ gaat plaatsvinden, mwah…….dan weet ík wel waar ik zal staan.
  ” en de zachtmoedigen zullen de aarde beërven”…….wat dus betekent dat diegenen die blijven hangen in de derde dimensie, het zonder ons zullen moeten doen. Dan heb je daar een volkomen harde en onverschillige wereld……en zonder de zachtmoedigen gaat de rem er af .
  Succes er mee.
  Een wereld waar wederzijds respect leidend zal zijn zou zich dus in die 5e dimensie moeten gaan afspelen volgens het boekje. Het begrip ‘liefde’ gebruik ik liever niet meer, omdat dit inmiddels is verworden tot een container-begrip waarin je al je aan verslaving verwante ( o.a.sexuele) escapades kunt flikkeren als de bron van alles. Een alcohol-, koffie- en suiker-verslaving worden daar in de mentale verdwazing van het moment in meegenomen……..gwoon……omdat ik er sjo van hou……
  Zonder zelfrespect en enigszins inzicht in de beheersing van dat ” zelf ” waar we het zo druk mee kunnen hebben, stelt het begrip liefde niet zo veel voor.

  Maar goed……we zullen zien….. als de sluiers vallen.

 2. Volgens mij is de shift, de grote verandering al jaren bezig. Kijk naar wat er gebeurt hier in NL. Kijk wat het doet met mensen . Volop twee strijdt hier. Mensen veranderen in de geest ,de shift. En universele kosmische liefde is de bron waaruit men kan voelen dat alles 1 is. Voor mij betekent deze liefde alles. Het is maar net waar je het woord liefde aan verbindt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.