Advertentie

We zijn nog gewoon in de lucht hoor..!


*
*
We zijn nog gewoon in de lucht hoor..!

2024 © WantToKnow.nl/be

x

We reiken je deze info aan, omdat er kennelijk misverstanden zijn gerezen over de interpretatie van ons artikel/nieuwsbericht van 9 maart, 2 weken geleden, waarin we melding maakten, dat we worden gedwarsboomd door email-providers. (HIER) Het bericht inzake het toesturen/ontvangen van onze wekelijkse nieuwsbrief, die naar zo’n 7.000 geïnteresseerden wordt toegestuurd. En let wel, dit zijn mensen die ZELF deze nieuwsbrief zeggen te willen ontvangen, maar nu door HUN MAILPROVIDER worden afgesneden…!

Met andere woorden, wij voldoen aan hun wens om de nieuwsbrief toe te sturen, maar de emailprovider vind dat deze mensen –op basis van EU-censuurwetgeving- deze nieuwsbrief NIET doorgestuurd mogen krijgen!!

EN VERDORIE, dat is nogal wat.. TOCH?? Wij zijn druk bezig, om technische loops te creëren, waarmee we deze maatregelen kunnen omzeilen en zijn daar voor een deel al goed in geslaagd..!

DE WEBSITE IS EN BLIJFT IN DE LUCHT!!
Tot onze schrik kregen we berichten van trouwe WantToKnow-bezoekers, waarvan jij er wellicht ook een bent, die denken dat onze site onder vuur ligt. NEE, dat was niet de essentie/bedoeling van ons bericht; het ging om de rigoureuze EU-censuurmaatregel, die op 1 maart van kracht werd. Hetgeen betekent, inzake onze nieuwsbrief-verspreiding, dat wij machteloos staan/stonden, tegen de mailprovider-maatregelen, om onze nieuwsbrief niet meer door te sturen..

Let wel, we worden al sinds het begin van ons bestaan GEBOMBARDEERD met allerlei methodes om onze site te beschadigen en/of uit de lucht te halen. Een heel enkele keer, wankelt de site, als een bokser in een duel, die even wordt geraakt. Maar telkens pareren we deze aanvallen succesvol!

Het kan zijn dat onze communicatie rondom deze censuur, ietwat ‘krommunicatie’ was (om met Koot&Bie te spreken). Hopelijk hebben we met dit bericht deze info kunnen verduidelijken..! DUS..

We willen je daarom vragen dit
bericht in je op te nemen:

DE WEBSITE BLIJFT GEWOON IN DE LUCHT!!

Dus vertrouw onze virtuele plek op het internet en onze dagelijkse voortdurende publicaties. Daarbij blijken ook onze aanbiedingen terug te vallen in response; wellicht door wegvallen van vertrouwen in de CONTINUÏTEIT van bezorging/afhandeling..! Maar nogmaals, daar is geen enkele reden toe! We hopen dat we onze nieuwsbrieven zelfs bij een groter publiek kunnen laten aankomen, dan daarvoor het geval was. We hebben er alle vertrouwen in houden!

KEEP ON WANTTOKNOW!!

Guido Jonkers

publishing editor WantToKnow.nl/be

 

1 gedachte over “We zijn nog gewoon in de lucht hoor..!

  1. Omdat het over censuur gaat vind ik het doodzwijgen van de MSM of gangbare “nieuws brengers” wel van toepassing als het over de uitzendingen van ongehoord nieuws gaat van 25-4-2024 om 12.15 uur en 13.20 uur waarin Edwin de Roy van Zuydewijn aan het woord was over onze koninklijke familie. Wanneer er zo openlijk gepraat wordt waarbij niets onder stoelen of banken lijkt te worden verborgen dan verwacht ik in ieder geval wel een reactie van de MSM of anderen.
    Was het te pijnlijk? Waardoor men meent beter te kunnen zwijgen om erger te voorkomen?
    Mensen in mijn nabije omgeving vinden het allemaal vreemd dat er geen of bijna geen aandacht aan besteed wordt terwijl het toch best wel hevig onthullende uitzendingen waren. Erg vreemd allemaal.Dat is mijn mening weer.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.