Advertentie

UPDATE3: Nassim Haramein 5, 21 en 22 augustus in Nederland!


Nassim HarameinBaanbrekend wetenschapper Nassim Haramein komt naar Nederland. De animo is zo overweldigend dat het de organisatie De Lezing is gelukt om Nassim Haramein een derde lezing te laten houden en wel op woensdagavond 5 augustus in kasteel Elsloo. Verder is het nog mogelijk om je aan te melden voor de lezing van zaterdag 22 augustus in het pittoreske kerkje Op Hodenpijl in Schipluiden. Vrijdagavond 21 augustus in Heemstede is uitverkocht.

Meer informatie en aanmelden zie onderaan.

Al op 9-jarige leeftijd ontwikkelde de Hawaiiaan de basis voor een hyperdimensionale theorie van alles; de Unified Field Theory. Haramein ontdekte dat specifieke geometrische vormen aan de basis liggen van ieder creatieproces. Tijdens zijn lezing legt Nassim het principe uit dat ten grondslag ligt aan alle verschijningsvormen in het universum. De nieuwe inzichten van Nassim geven de hedendaagse wetenschappers de mogelijkheid om verder inzicht te ontwikkelen, waar de huidige wetenschap vastloopt. Een open mind is tijdens deze fascinerende lezing van Nassim wel een vereiste!

Waarom roteert de Aarde rondom haar as? Of waarom draaien elektronen rondom de kern van een atoom? Vragen die onze ‘wetenschap van de materie’ (natuurkunde) niet kan verklaren. Met zijn Unified Field Theory kan Haramein, van oorsprong een Zwitserse wetenschapper, dergelijke ‘mysteries’ wel verklaren.

Haramein versus Einstein

Zijn theorie heeft inderdaad veel weg van die van Albert Einstein (De Verenigd Veldtheorie). Echter Haramein gaat verder waar Einstein is gestopt. Zo sprak Einstein bijvoorbeeld over de gekromde ruimte als gevolg van massa; Nassim laat tijdens zijn lezing zien dat ruimte niet alleen kromt maar bovendien spint. Dit verklaart tevens bovengenoemde fenomenen, waar de gewone natuurkundige wetenschapper nog geen antwoord op gevonden heeft en die zwarte materie wordt genoemd. Bovendien heeft Nassim aan slechts twee krachten genoeg (in tegenstelling tot de huidige vier) om de ‘natuur’ te verklaren: een uitbreidende- en een samentrekkende kracht. Zijn theorie legt daarmee de basis voor een veel krachtigere en betekenisvollere wetenschap.

Herstel van een oude wetenschap

Met de baanbrekende theorie van Haramein wordt een oude wetenschap, namelijk die van de Heilige Geometrie, in ere hersteld en aangevuld met nieuwe inzichten. Haramein heeft (her)ontdekt dat Heilige Geometrie een sleutelrol vervult in een nieuwe, in opkomst zijnde postkwantumfysica. Hij laat zien hoe elementaire geometrische vormen- zoals de vijf Platonische lichamen – als het ware de kosmische bouwstenen zijn van de wereld. Haramein toont de werkelijke principes van de natuur. In zijn lezingen vertelt hij ook hoe hij tot zijn theorie is gekomen. Hij heeft namelijk uitgebreid studie gemaakt van oude beschavingen (o.a. het oude Egypte) inclusief oude geschriften (waaronder de Bijbel) en het fenomeen ‘bewustzijn’, evenals van Biologie, Scheikunde en Kosmologie.

Haramein heeft (her)ontdekt dat Heilige Geometrie een sleutelrol vervult in een nieuwe, in opkomst zijnde postkwantumfysica. Hij laat zien hoe elementaire geometrische vormen- zoals de vijf Platonische lichamen – als het ware de kosmische bouwstenen zijn van de wereld.

The Resonance Project

Vooral sinds zijn beroemde 8 uur durende lezing, die hij eerder in 2003 gaf in the Rogue Valley Metaphysical Library in de VS en die via Youtube al door velen is gezien, reist de briljante onderzoeker de wereld over met zijn wonderschone benadering van de Unified Field Theory. In het dagelijks leven woont Haramein op Hawaii en is hij Directeur Onderzoek bij The Resonance Project. Een stichting die is toegewijd aan het onderzoeken van ‘verenigd veld’-principes en de implicaties hiervan op de wereld van vandaag. De theorie van Haramein brengt wetenschap en spiritualiteit nader tot elkaar en zet feitelijk het huidig paradigma (dat uitgaat van afgescheidenheid) volledig op zijn kop.

De Lezing & Co

Binnenkort een uitgebreid artikel over Nassim Haramein op WantToKnow.nl, die door Desiré Blok van De Lezing naar Nederland is gehaald. De lezing wordt geinitieerd vanuit een nieuwe organisatie, die in Heemstede lezingen organiseert voor de ‘wegberijders’ van de toekomst.

Desiré: “Na het zien van zijn 8-urige presentatie op youtube was ik zo onder de indruk van deze man, heel spontaan heb ik hem een brief geschreven of hij naar Nederland wilde komen en zie hier: hij komt! Ik ben helemaal verrast. Ik geloof dat we aan de vooravond staan van een heel nieuw paradigma en Haramein zet het huidige paradigma binnen de wetenschap volledig op zijn kop! Wat mij betreft gaan we nog veel van deze man horen.”

Inmiddels ondersteunen verschillende mensen het initiatief van Desiré. WantToKnow.nl  en ook spiritueel psycholoog Johan Oldenkamp van Pateo.nl hebben een deel van de financiering op zich genomen. Beiden dragen samen ook zorg voor de publiciteit. WantToKnow zal Nassim Haramein in Nederland ook een exclusief interview afnemen.

Meer informatie & aanmelding

Woensdagavond 5 augustus >> CJP-pashouders 20 euro korting!

Locatie: Kasteel Elsoo – Hotel – Restaurant, Maasberg 1, 6181 GV ELSLOO

Zaal open 19.30 uur
Aanvang 20 uur
Pauze 30 minuten
Einde 22.30 uur

De kosten voor deelname aan de lezing bedragen 50 euro p.p. CJP-pashouders krijgen 20 euro korting en betalen 30 euro p.p.

Vrijdagavond 21 augustus >> informeel samenzijn met Nassim! (VOL)

De avond begint om 19.30 uur. Zaal open vanaf 19.00 uur. De lezing duurt tot 21.30 uur. Daarna is er een informeel samenzijn met Nassim Haramein onder het genot van een drankje.
Toegangsprijs Euro 50,- inclusief koffie, thee, rode wijn, witte wijn, water en sap
Locatie: Havikweg 1, 2106 AR Heemstede
Parkeermogelijkheden: aanwezig
Openbaarvervoer: Vanaf NS station Heemstede-Aerdenhout richting Zandvoort
lopen, de 1ste straat rechts is de Havikweg (2 minuten)

Zaterdag 22 augustus >> Grand Dutch Lecture!

Locatie Op Hodenpijl in Schipluiden, vlakbij Den Haag.

De middag begint om 13 uur tot 18 uur. Inclusief twee pauzes.
Toegangsprijs Euro 37.50 inclusief twee consumptiebonnen

Voor alledrie de lezingen geldt:

Aanmelden kan per email via delezing@delezing.nl o.v.v. het aantal personen, telefoonnummer en emailadres. De aanmelding is pas definitief als de toegangsprijs is gestort op:

Rekening: 1160062 t.n.v. A.D. Blok te Voorhout
IBAN: NL69INGB0001160062
BIC: INGBNL2A
O.V.V. lezing NH Maastricht of Schipluiden

Als je gebruik maakt van de CJP korting, bij de transactie je CJP-nummer vermelden. Bij binnenkomst zal op verzoek vertoon van je CJP-pas worden gevraagd.

34 gedachten over “UPDATE3: Nassim Haramein 5, 21 en 22 augustus in Nederland!

 1. het allerleukste nieuws van de week

  meer mens dan mogelijk

  nooit eerder iemand zoiets ingewikkelds zo duidelijk uit zien en horen leggen

  de leukste wetenschapper van wiens bestaan ik af weet

  ik weet er nog wel een paar maar die laat hij nog ver achter zich
  zelf kan ik er niet bij zijn maar ik wens iedereen die er wel bij kan zijn veel wijsheid en vooral plezier toe

 2. Ben ik nou gek geworden?
  De verenigde velden theorie is een theorie van EINSTEIN en heeft alles te maken met de relativiteits theorie met name de speciale relativteits theorie.Het kan natuurlijk wel zijn dat Nassim deze theorie verder heeft ontwikkeld en / of uitgewerkt maar EINSTEIN is hier toch echt de grondlegger van.

  Ere wie ere toekomt toch?

  Ben

 3. Daar heb je gelijk in Ben, maar hoe Nassim het verder ontwikkeld heeft, is toch wel bewonderingswaardig. En het is best wel logisch waarom de entree zo duur is. Wat zij allemaal doen is niet echt goedkoop om het rustig te zeggen, en er zit heel veel tijd en moeite in.

  met vriendelijk groeten
  Jorn

 4. voor mij is dit toch echt te duur, alhoewel ik dit zeker zou willen bijwonen. kan hij nóg ’n lezing geven voor een publiek dat niet zo diep in de buidel kan tasten? zou ik erg op prijs stellen. ik wil het zelfs organiseren, dan kan dat ook, gegarandeerd.
  Jonah

 5. Wie gaat deze lezingen op cam vastleggen? 50 euro betalen voor een pseudo wetenschapper is nogal veel. De organisatie gaat veel geld verdienen 🙂

  Ben wel benieuwd naar de videos. Wie neemt een camera mee?

 6. Tja een video maken is de beste oplossing,voor diegenen die wel geinteresseerd maar die 50 euro niet kunnen uitgeven!die video kun je dan nog verkopen voor minder geld natuurlijk!
  Het boeit mij ook allemaal, maar ik kan niet afkomen, dus indien er een video gemaakt word ben ik alvast klant!

 7. Ben, Nassim heeft bestaande wetenschap van meerdere wetenschappers gecombineerd, verbeterd en uitgebreid met nieuwe inzichten. Hij zegt het ook altijd als hij een ander aanhaalt. Dus volgens mij een integere zaak. Heb je zijn werk gezien?

 8. Super nieuws zeg. Heb de 8 uurs google video gezien, toen zijn 4 DVD’s besteld (die iedereen wil kopieren maar niet kopen (kopen= zijn werk ondersteunen)). 37,50 euro voor een lezing van 5 uur met Nassim’s verhaal is in mijn ogen zeer schappelijk. Een presentatie van management goeroe(?) Ben Tiggelaar van 8 uur kost 999 euro…..
  Fantastisch dat hij naar Nederland komt. Voor alle mede enthousiastelingen tot de presentatie!

 9. Aanrader, absoluut, heb gister en de dagen daarvoor de gehele presentatie gezien van zijn werk tot nu toe. Absoluut een sleutel tot een beter begrip van de wereld en (belangrijker nog)het zelf.

  “Heb de torrent ‘crossing the event horizon’ zo van het net geplukt, dus mensen neem de moeite om even te googelen”.

  Ik denk dat Nassim Haramein een groot pleitbezorger kan zijn/worden voor het synchroniseren van het wetenschappelijke en spirituele denken op deze planeet in ontwikkeling…

 10. Weten jullie ook of er enig werk van Nassim Haramein nederlands ondertiteld is? Ik vind het super interessant, maar kan het in het engels niet helemaal volgen…

 11. rudiev, Wikipedia is met dit soort materie alles behalve een goede leidraad.
  Wikipedia is een consensusmodel en Nassim gaat juist tegen alle consensus in. Dat maakt het niet goed of fout maar wel kansloos op Wikipedia.

 12. ik dink dat zijn theorie wel eens wat kan hebben .ik zelf maak foto.s van sterren op een manier die nog niet erkent word. er word gezegt dat mijn foto’s die ik maak buiten de natuurweten om gaat .ik kan foto’s van bolhopen zonder telescoop maken wat volgens de sterrenwacht niet kan .maar ik heb ze wel .en ben de eerste die foto’s heeft van planeten die voor sterren langs gaan is nasa nog mee bezich .ik zou wel eens met de goede man in kontakt willen komen ,dink dat ik zijn theorie kan bij staan met mijn foto’s .

 13. Ik was gisteren bij de lezing en dat was erg inspirerend. Inderdaad vooral ook de dingen die niet op de dvd staan.
  @Peter, ik ben wel erg benieuwd naar jouw foto’s maar met dat vage filmpje op youtube kunnen we weinig. Dat moet beter kunnen.

 14. Ramon RIchie jep jammer vogenkeer beter toch . Sakshin klopt wel wat je zegt je moet foto’s gewoon zien is veel beter maar ben nog niet zo lang bezich dus aldoende leert men lol . maar dan zie je echt hoe ze zijn .ik ben nu bezich om ze zonder telescoop net zo tekrijgen als met .dat zal vaag zijn .dat filmpje van atair is zonder telescoop gedaan vind ik zelf ook maf hoor ben nog druk bezich om verklaring tegeven maar ben nog mee bezich maar heb nog veel tedoen .thx .

 15. @Ramon
  @Sakshin

  Jullie maken me nieuwsgierig. Ik ben zelf niet op de lezing geweest. Heb wel lezingen van hem gezien op you tube.
  Zou het fijn vinden als je zou willen delen wat je zo inspirerend vindt van de dingen die niet op de dvd’s staan. Ben benieuwd!

 16. Ik ben zaterdag 22 augustus aanwezig geweest en vond het leuk om mee te maken. Heb de video uit 2003 gezien en de dvd set. Het stuk over het schwarzschild proton met alle formules ging mij te ver, maar rest was wel te volgen. Het stuk over het water vond ik ook interessant.

 17. Everything wants to return to it’s natural form, the void out of which all matter is made off.
  Somehow i got the idea that Water, H2O, is kinda different, it seems to me that a bubble of water never fades and always stays in the same form.
  Perhaps if we find out how stars make water, this could be the giant leap mankind is waiting for.

  Another holy divined card was laid out by the almighty void herself: Pathways, bubbles and spaces in where things can breathe, grow and live so in the end perhaps, the entire universe becomes 1 big green beautiful large forest.
  Another 700 million years perhaps but i think this is where Void itself wants to go to.

  Void evolves, adapts and within it’s limitedlesness probably eternal. Define void, define space. Like a body can stretch, create huge momentum to come to a short period of time in which weightlesness emerges, this is what the universe is doing continuously, ever stretching out in all directions and so creating the zerogravity.
  If the ever reachingout nothingness creates weighlesness then matter must be bound to do the opposite.
  Our Earth rotating on it’s axis making the woble. Probably the galaxy is doing the same somehow, it is not motionless.

  The moon orbiting the earth, creating difference in gravity as we can see when the tide swells and retreats continuously, yet also the moon is responsible for the accuracy of earth’s orbit around the sun, not going further away over time yet not getting closer to the sun.
  A gyroscopic gravitational force keeping the orbit the same.

  Scientist believe that Mars was Creation’s first earth, aproximately 450 billion years ago. It naturally set it’s location away from the sun, as if today it’s still there. Too far now, and away from the habitable zone however 450 billion years ago, the sun was hotter then it is nowadays.

  Creation needed different planets with different functions to pinpoint an exact location for earth. The chosen location was 100% accurate.

  Void is shapeless matter.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.