Advertentie

Interview met Nassim Haramein a.s. woensdag op Frontier Radio


Nassim HarameinNassim Haramein, de baanbrekend wetenschapper die o.a. zaterdag een lezing gaf in Schipluiden (zie HIER), wordt woensdagavond om 22 uur geinterviewd door Jeroen Kumeling van Frontier Radio (uitgezonden via www.argusoogradio.org). Het interview gaat vooral over zijn Unified Field Theory, die de huidige wetenschap volledig op zijn kop zet.

Op initiatief van De Lezing verzorgde Haramein deze maand drie uitverkochte succesvolle bijeenkomsten waarin hij uitgebreid in ging op zijn Unified Field Theory. Zware kost maar hij was in staat het helder te verwoorden.

Unified Field Theory

Als jonge jongen van  9 jaar filosofeerde Nassim al over een hyperdimensionale theorie van alles. Later ontwikkelde hij de Unified Field Theory. Hij ontdekte dat specifieke geometrische vormen aan de basis liggen van ieder creatieproces. Haramein maakte een nieuwe baanbrekende berekening waarmee hij onze kosmos beschrijft onder de naam: “Scale Unification—A Universal Scaling Law for Organized Matter”.

Oneindig groot & oneindig klein

Bij dit onderzoek gaat Haramein verder in op de begrippen ‘oneindig groot’ en ‘oneindig klein’, gebaseerd op het fractalprincipe. Er wordt daarnaast ingegaan op de invloed van zwarte gaten op macro- en microniveau. Dit onderzoek geeft aan hoe wij en alle andere objecten geïntegreerd zijn in en met elkaar en dus oneindige mogelijkheden hebben. Een theorie waar spiritualiteit en wetenschap elkaar weer tegenkomen. Een theorie die verder gaat waar de these van de morfogenetische velden van Rupert Sheldrake ophoudt. Tijdens het interview legt Nassim het principe uit dat ten grondslag ligt aan alle verschijningsvormen in het universum. De nieuwe inzichten van Nassim geven de hedendaagse wetenschappers de mogelijkheid om verder inzicht te ontwikkelen, waar de huidige wetenschap vastloopt.

Meer info: www.theresonanceproject.org / www.delezing.nl

4 gedachten over “Interview met Nassim Haramein a.s. woensdag op Frontier Radio

 1. voor mijn gevoel een super briljante geest.ik ben geen wetenschapper maar een geinteresseerde.
  toen ik via een video van ruim 3 uur kennis nam van zijn theorie was ik onder de indruk van zijn heldere en vooral begrijpelijke uitleg.een aantal gevestigde wetenschappers vind het bullshit,maar er zijn er ook die erg enthousiast zijn omdat er nu elementen als puzzelstukjes in elkaar vallen.ik heb het stukje op zapruder gelezen harry en vond de reactie van patman erg plezierig.

  aram

 2. Het is niet bepaald de eerste keer dat iemand komt ‘wereldschokkende’ wetenschappelijke theorie komt. De geschiedenis van de wetenschap staat er bol van. Dat de reguliere wetenschap niets van verandering wil weten is een buitengewoon ironische misvatting. Maar je zult in de eerste plaats moeten zorgen dat je verhaal klopt (geen beginnersfouten e.d.) en dat daar waar je verhaal in strijd is met de geaccepteerde theorieën je iets uit te leggen hebt. Als je dat negeert en in plaats daarvan het miskende genie uithangt dan kom je er niet.

 3. @zaka

  ik begrijp heel goed wat je zegt.
  met alle respect, ik kan z´n theorie niet bewijzen! daarvoor ben ik teveel een leek. ik heb het ook duidelijk voor mezelf gehouden en mijn gevoel zegt dat dit voor mij waarheid is. ook wil ik zeggen ( zeker in deze tijd ) dat al dat moeten bewijzen voor mij geen waarde meer heeft. het gaat alleen maar om mijn gevoel!

  aram

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.