Advertentie

Planeetgrote UFO’s bij onze Zon..?!


x

Planeetgrote UFO’s bij onze Zon..?!

2011 © WantToKnow – Guido Jonkers

x

Het is Nasim Haramein, de eminente wetenschapper, die er maar niet over uitgepraat raakt.. UFO’s die de zon naderen en erin op lijken te gaan. De zon wellicht als een ‘poort’ gebruiken.. Maar de plaatjes die deze UFO’s tonen, resulteren in de conclusie dat deze UFO’s mega-afmetingen moeten hebben.

Deze baanbrekende wetenschapper gaf vorig jaar een indrukwekkende lezing in Nederland en hij is vooral bekend om zijn Verenigd-Veldtheorie (Unified Field Theory). Hierin verklaart Nassim Haramein zaken, waar de huidige wetenschap in vast loopt. De Hawaiiaan probeert al heel lang aansluiting te vinden bij de gevestigde wetenschap, het bed op te schudden zeg maar, maar hij wordt veelal, net zoals veel wetenschappelijke toppers vóór hem, als ‘buitenbeentje’ in de negatieve zin gekarikaturiseerd..!

Aan de ene kant is dát wel verklaarbaar, omdat zijn theorie namelijk zó revolutionair anders is, dat deze eigenlijk veel professoren weer terugstuurt naar de wetenschappelijke kleuterschool..! En welke professor-met-ego zou hiertoe bereid zijn? Haramein schaart zich met zijn wetenschappelijk bewezen inzichten achter o.a. de grote fysicus Amit Goswami die eenzelfde visie ontvouwt over de fundamenten van ons levende heelal. Steeds meer lijken de wetenschappelijke grenzen op te schuiven richting de Oosterse zienswijze van onze Aarde en haar kosmische verbindingen. Zo boven, zo beneden, zo binnen, zo buiten.

“De realiteit zoals wij die observeren is slechts een heel klein deel van wat er gaande is,” aldus Nassim Haramein, die op 7-jarige leeftijd in de schoolbanken al het gevoel had dat er iets niet klopte van wat hem allemaal werd voorgeschoteld en voorgekauwd. “En het deel dat we niet zien heeft een gigantische impact op dat deel van de natuurkunde dat we zien.” Door zijn onbevangen manier van kijken naar de realiteit, schroomt Nassim Haramein niet, om de uiterste grenzen van onze Aardse realiteit te benaderen en hier zijn hypothese op los te laten. Hypotheses die MET ELKAAR een prachtig beeld vormen dat menig wetenschapper niet eens hardop durft te denken..

Het detail uit de originele, kennelijk over het hoofd geziene, foto van NASA, uit haar STEREO-archief.

En dat Haramein niet uit zijn nek kletst, de wetenschappelijke benadering trouw blijft, mag blijken uit het feit dat hij een prijs in ontvangst mocht nemen van de Universiteit van Luik. Hij kreeg deze oorkonde voor zijn wetenschappelijke werk rondom ‘The Schwarzschild Proton’, een verhandeling rondom de kwantumtheorie.

UFO’s bij onze Zon..
Nassim Haramein gaat geen enkele controversieel betoog uit de weg; als hij voelt dat zijn observaties en zijn wetenschappelijke achtergrond conclusies kunnen trekken, die feitelijk voor de hand lijken te liggen, dan laat hij dat niet achterwege. In dat opzicht is de vraag tegelijk simpel én revolutionair, die hij aan professoren om hem heen stelde, waarom zij eigenlijk de materie bestuderen in het heelal en niet het ‘niets’, de ruimte ertússen dus. Want deze ‘ruimte-ertussen’ beslaat immers 99,9999999999999999% van het heelal..!!

Kortom ‘common sense’ fysica en -natuurkunde, of in goed Nederlands: op zijn ‘JanBoerenfluitjes’-wetenschap. Zo komt Haramein ook tot de krachtige hypothese rondom het spektakel dat wij hier op Aarde al geruime tijd, o.a. via de SOHO-obsservatie-satellieten kunnen waarnemen. De satellieten die onze Zon observeren, sturen regelmatig plaatjes naar de Aarde, die werkelijk onthutsend zijn. Want dáár waar je zou verwachten een relatief rustig plaatje te zien te krijgen van onze Zon, met zo regelmatig eens een CME, oftewel een zonnevlam, blijken er nu veel merkwaardiger beelden te worden ontvangen.. UFO’s rondom de Zon..!!

Laten we eerst even kijken naar een YouTube van één van de mensen die zich inspant om zoveel mogelijk beelden van Zonne-UFO’s te pakken te krijgen. De video is al van Januari 2010, maar als je wilt kun je op YouTube veel meer van deze beelden vinden.
We plaatsen deze video, zodat je kunt kijken naar o.a. de achtergronden van de technische beelden. Overigens, we plaatsten al eerder een uiterst opvallende fotoreeks HIER op de site, waarin ook duidelijk wordt dat NASA haar maanactiviteiten meent te kunnen voortzetten, door deze Zonne-UFO-beelden te ‘verdonkeremanen’…!

X

Kijk hier naar de imponerende video van Nasim Haramein.

x

 

123 gedachten over “Planeetgrote UFO’s bij onze Zon..?!

 1. “een indrukwekkende lezing in Nederland ”

  Ja, ik was er bij. Zijn fabeltastische, schaamteloze fantasie was inderdaad indrukwekkend. Eigenlijk had hij alles al uitgevonden, vrije energie, hij kon organismen het eeuwige leven geven en zelfs de cure for cancer. Natuurlijk zonder enig bewijs. Dat dan weer wel. En dat van die verenigde velden theorie ben ik eens gaan navragen bij een bekende fysicus.

  http://zapruder.nl/portal/artikel/nassim_haramein_briljante_geest_of_dwaallicht/

  “Helaas is mr. Haramein een pure amateur die niet eens op de hoogte is van de stand van de fysica van veertig jaar geleden. Het motief dat elementaire deeltjes zijn als micro black holes is niets nieuws. Onze landgenoot en Nobelprijswinnaar ‘t Hooft is bijvoorbeeld jarenlang met dit motief bezig geweest, en de snaartheorie hangt er van aan elkaar. “

  1. Waarom reageer je zo negatief op deze man ? hij maakt een mooi verhaal van uit zijn hart en hij kan het nog onderbouwen met foto’s ook !!

  2. Stuur je commentaar misschien naar de 15 professoren die hem kozen voor de prijs van Universiteit van Luik. Peer-review deugt kennelijk ook niet en de ‘concurrenten’ van Haramein waren kleuters kennelijk..

   Het grappige hier opnieuw is de volstrekt omgekeerde bewijslast naar Haramein. Er wordt niet inhoudelijk op zijn stellingen ingegaan. Nee, de angst om je wereldbeeld wellicht tegen het licht te houden, keert zich tegen de man. Geen argumenten, maar mooie volzinnen om iemand af te branden. Gefeliciteerd, je hebt je ‘brevet van inhoudelijk onvermogen’ gehaald!

  3. Patrick heeft gelijk. Haramein verkondigt enkel kletspraat en nonsens. In de wetenschappelijke wereld wordt hij beschouwd als een oplichter.

   Tinkerbel: “Waarom reageer je zo negatief op deze man ? hij maakt een mooi verhaal van uit zijn hart en hij kan het nog onderbouwen met foto’s ook !!”
   Dat doet de Taliban ook. Get real!

   GuidoJ: “Stuur je commentaar misschien naar de 15 professoren die hem kozen voor de prijs van Universiteit van Luik. Peer-review deugt kennelijk ook niet en de ‘concurrenten’ van Haramein waren kleuters kennelijk..”

   Lulkoek. Je “peer-review” blijkt een belachelijke leugen. Haramein heeft helemaal geen prijs ontvangen van deze universiteit. Er was enkel ruimte bij de universiteit gehuurd voor een congres over computermodellen. Heeft nul niks te maken met de universiteit. Haramein heeft daar een prijsje gekregen voor zijn opstel. En dat was het.

   Zo GuidoJ, bewijs maar eens dat deze “prijs” afkomstig was van deze universiteit.

 2. Ik herken het denkwerk van Nassim wel… Guido zou het ook moeten herkennen en zoveel andere die ontwaakt zijn… Het heet fantaseren, maar dan wel binnen een kader… Het kader van het besef dat onze huidige wetenschap ons heeft geharnasd om verder te kunnen zien… Science fiction maakt een heleboel los maar dan nog ‘what you see is what you get’… onze wetenschap doet het alleen maar aan ‘wat ze ziet’… Dat er veel meer is, daavan ben ik me volledig beseft, hoe het e.e.a. zich uitspreekt, daar richt de hele zoektocht zich mijns inziens vandaagdedag op. En in de tussentijd is het natuurlijk fantaseren binnen die kaders die daarvoor geschikt zijn. En dat is science fiction… Of het toch een hele oude discipline is, dat schience fiction? Ja, dat denk ik namelijk wel…
  En binnen die kaders van fantasie kan natuurlijk vanalles gebeuren. Zoals planeet grote ruimtevaartuigen die de Zon als sterrenpoort gebruikt…grappige naam eigenlijk, sterrenpoort… ga je bijna van denken dat het allemaal echt bestaat e.d. Alleen is onze eigen bevatting daarvan niet de juiste, totdat je een vreemd objec de zon ziet invliegen en allerlei bekende fenomenen veroorzaakt… Tja, hoe bijzonder is ons universum nu eigenlijk?

  http://www.jeejee1970.blogspot.com

  1. Mooie inhoudelijke weerlegging, maar niet heus.. Allerlei woorden/begrippen aanhalen die je niet kunt plaatsen, om vervolgens dit onbegrip op anderen te projecteren. Grappig ja, dát is het woord. Zuur met bittere ondertoon.

  2. Waar zijn nu de bewijzen dan, Guido? Hoe kun je inhoudelijk reageren op een heleboel gefantaseer? Dat gaat nooit lukken natuurlijk. En Patrack Savalle heeft natuurlijk gelijk wanneer die zegt dat er eerst echte fysicus naar kijken moet. Ik heb al zoveel van die fantasievolle mensen meegemaakt die wel konden constateren maar ze konden geen puntjes verbinden, behalve wanneer ze gaan fantaseren…

   Je hebt het veel over ‘bitterzuur’, is dat het gevoel dat je erbij krijgt?

   Guido, wat proef ik een jaloersie man! Ik had wel verwacht dat je geestelijk volwassen zou zijn maar dat is dus niet het geval. Jammer, je ziet het als een persoonlijke aanval?

 3. Een beetje offtopic.
  Ik ben me toch wat tegen gekomen en wilde het graag met wanttoknow delen want dit is gewoon heerlijk om naar te kijken en een echte eye-opener, Santos Bonacci.
  Hij verklaart onze realiteit en wat er precies aan de hand is.
  Helaas moet je flink wat zitvlees hebben maar de twee series van hem vertellen het complete verhaal omdat hij makkelijk afgeleid is en zegt dat hij het uitlegd maar komt er niet aan toe, in de andere serie weer wel.
  Deze meneer is een genot om naar te kijken en wat hij uitlegt is wat belangrijk is. Voor onze voorouders leefde het universum hier op Aarde en dit hebben ze vertaald in legendes en mythes. Wij denken dat ze echt zijn en nemen ze serieus en gaan op zoek naar bewijzen maar deze legendes en mythes zijn van metaforische aard en dat legt hij perfect uit.

  Let vooral op die poster die hij laat zien hoe de creatie werkt want in die enkele seconden naar die poster te kijken kreeg ik meer informatie dan ik in mijn leven tot nu toe gekregen heb. Hij zegt ook om bij die poster te mediteren en je begrijpt het creatie proces.

  As above so below serie
  http://www.youtube.com/watch?v=vAXw1Y1wTTY

  Know Thyself
  http://www.youtube.com/watch?v=b2luC4AHmHE&feature=related

  1. Inderdaad Bob, hij laat veel puzzelstukjes op z’n plaats vallen.
   Ook haalt hij veel bronnen aan die de moeite waard zijn te onderzoeken. Jammer dat veel zullen afhaken omdat hij communicatietechnisch geen David Icke is. Geen flitsende presentaties maar veel via posters. De inhoud en de informatie spreekt echter voor zich en is zeker twee uur van je leven waard. Overigens precies wat ik al gedeeltelijk wist aangezien ik de hele serie van Christopher Lord ken… (alleen voor de gevorderde); http://www.youtube.com/user/Truthiracy3#p/u/32/BA9FVoV_YlE

 4. Hoe verhoudt de ontdekking van neutrino’s eigenlijk tot zijn werk? Ondanks dat zijn werk wel lekker klinkt… Ik haalde in een eerder reactie al aan dat het een boel gefantaseer is. Maar dan nog, met zulk een verhaal zal er vast wel iets nieuws tussen zitten en daarmee per toeval misschien wel kan kloppen. Hoe dan ook, weinig mensen die het kunnen controleren. Kwatumfysica zeer zeker, zij zullen Nassim ongetwijfeld als een buitenbeentje zien. Máár een amateur om het op die wijze te stellen. Zegt natuurlijk niets over hetgeen Nassim vertelt en vice versa.

 5. UFO’s “halen hun energie van de zon.
  De Heer Benjamin Creme heeft hiervan al sinds de jaren 80 melding gemaakt.
  De informatie hierover verkrijgt hij van zijn Meester, waarmee hij sinds de jaren 70 in contact staat.

  1. Anne, dan zijn het dus geen UFO’s meer. Jij weet blijkbaar wat het zijn? Als je weet wat ze daar doen, dan is het dus geen ongeïndentificeerd object meer.

  1. Hij brandt geweldig op mijn scherm JaNee!!
   Precies weer wat ik vanavond nodig had.
   Gewoon om even tot rust te komen tussen de mega interessante maar ook top zware Dawn en Bob Docu Drama’s door..

   Ik kan het iedereen aanraden zo’n digitaal haard vuur tussen de gestesste kennis en info en peyton place happenings door, veel beter voor de balans.
   Ik ga niet te veel horizontaal energie zuigen maar waar is Mirakel?
   Zal ook wel op de Costa Braaf zijn zitten of zo..
   Nou jah gaat me ook niks aan eigenlijk, anders krijg ik zuster Clivia weer achter me aan met de deegrol en ze heeft gelijk.

   Maar euh sinds de reacties in Zen stand rond rouleren is alles veel torus diabolus harmonischer hieroooh op de Wtk reaguurders plaats vin ik persoonlijk duidelijk wel..
   Moet je nagaan als ‘ze’ negatief van achter de schermen sleutelen aan het griezel begrip ‘Curriculum’, die lui weten heel goed dat een kleine verandering in zo’n leer programma mega gevolgen heeft…..

 6. ik heb een vraagje.
  wie heeft nu nog vertrouwen in de wetenschap die op de basis opleidingen gegeven wordt? en waarom?

  ik heb vakken als scheikunde en natuurkunde en andere betavakken.
  volgens mij worden ze extra moeilijk gemaakt, zodat je niet meer het geheel meer ziet wat zich af speelt om je heen.
  ook vraag ik me af zoals bij het vak scheikunde hoe de ze massa weten van een willekeurige atoom. ter wel die met hartstikke grote snelheid voort bewegen (zelf in vaste vorm).
  ook vindt ik het langzaam hand ongewoon om een héle constructie te bouwen om het ‘gods’ deeltje te zoeken.

  waarom ik op de deze onderwerp zet van UFO waarnemingen, is dat waarnemingen de bron zijn van de wetenschap (het zelf zien). als de waarneming wordt achter gelaten, maar alleen de theorie wordt promoot over een bepaalt verschijnsel op papier of/en animatie dan ontstaat er een monopolie van de theorie.
  als voorbeeld de zwaartekracht theorie.

  er zijn veel plekken die voor de wetenschap onverklaarbaar worden geacht. zoals de paaseiland, Vally of Loas, stoneage, mayatampels, piramides van Egypte, hunnebedden en toch zit er geen twijfel aan de zwaarte kracht theorie van de reguale wetenschap. ‘ja ze deden dat met veel bomen en stenen beitel met veel slaven’.

  onder tussen maken we onze wereld kapot met onze onwetendheid, omdat we liever geloven dat de wetenschapper met de witte jas aan die er voor geleert heeft op de universiteit en daarom altijd de waarheid vertelt.

  1. Exact! Galileo Galilei werd ook bijna opgeknoopt. Wetenschappers hebben niet echt last van voortschrijdend inzicht in mijn beleving.

 7. We leven in een wereld van ongelovigen, zelfs de meest religieuzen, diep in zichzelf hebben ze twijfel aan het werkelijke bestaan van God, Jesus en het bijbelverhaal, als je echt diep en heel diep in jezelf op zoek gaat dan weten we het niet zeker,niets is zeker,alleen dat je dood gaat, ik persoonlijk heb het op mijn manier onderzocht,ik heb de bijbel bestudeerd, het enige dat me aansprak uit de hele bijbel was het verhaal van de gevallen Engelen, de Elohim, ik kon me daar van voorstellen dat ze als buitenaardsen op de planeet kwamen, die al bevolkt was( waar kwamen die vandaan) en zeg niet dat ze uit klei gemaakt waren)een stukje tekst dat voor mij enige bevestiging is waar we vandaan kunnen komen, dat in een verder groot boek vol met vage verhalen, Adam en Eva de eerste mens? ze kregen kinderen en die trouwde met vrouwen van buiten! waar kwamen die vrouwen dan vandaan?

  Over de Elohim:Wie zijn toch die mysterieuze Zonen van God in Genesis, hoofdstuk 6?

  “Toen de mensen zich op de aarde begonnen te vermenigvuldigen en hun dochters geboren werden,
  zagen de zonen Gods [beni ha-Elohim], dat de dochters der mensen schoon waren, en zij namen zich daaruit vrouwen, wie zij maar verkozen.”(nou dan waren het geen hagedissen die zonen Gods)
  (Gen. 6:1,2:NBG)

  De reuzen waren in die dagen op de aarde, en ook daarna, toen de zonen Gods tot de dochters der mensen kwamen, en zij hun kinderen baarden; dit zijn de geweldigen uit de voortijd, mannen van naam.” (Ik ken maar een reus van naam en dat is Goliath, die door David zou zijn geveld met een steen en slinger, misschien was Samson er ook een,die waarvan de kracht in zijn haar zat en dat werd geknipt in zijn slaap door Delilah.)
  (Gen. 6:4;NBG)

  Zonen van God hadden regelmatige toegang tot de hemel (en zijn om die reden geen mensen) De Zonen van God bestonden al voor de grondlegging van de wereld( waarom zouden ze er dan nu niet zijn?) Als ze destijds toegang tot de hemel hadden zal dat nog steeds zo zijn, wie weet zijn ze niet gewoon onder ons!Ik bedoel met dit hele verhaal`alles is mogenlijk` zo ook dit verhaal van de ruimteschepen bij de zon en zijn we geen wonderlijke wezens? de mens,biologisch verschillen we weinig van de andere dieren we hebben ons moeten aanpassen aan het leven op deze planeet, maar onze extra vermogens, onze keuze`s die we kunnen maken, onze vrije wil,onze talenten en het potentieel om te creeeren,fantasie en creativiteit, kleine Goden op zich, als we ons bewust worden over ons zijn, zien we dat we heel bijzondere wezens zijn.De bewijzen zijn sumier over onze oorsprong en afkomst,maar soms wat je ver weg zoekt bevindt zich vaak vlak onder je neus,kijk eens in de spiegel, je uiterlijke maar vooral je innerlijke spiegel. Zo zijn we zoekenden, naar onzelf en onze oorsprong en we zijn hongerig naar de waarheid, ik hoop dat we de waarheid als waarheid willen zien en aannemen als het zover is dat we er ooit achter komen.Zo zei ik eens tegen iemand van Jehova getuigen, `Als Jesus hier naast u zou staan en hij zou zeggen ik ben Jesus, zou u deze persoon dan geloven? of zou u denken dat deze persoon gewoon een gek was? rijp voor een inrichting? Hij moest mij het antwoord schuldig blijven.

  1. Leuk Lida, ik ben zowaar blij met jouw reacties, zo ook met deze. Dit is echt stof om over na te denken. Jouw interesse in de “gevallen engelen” deel ik. Wie of wat zijn de gevallen engelen? Jij hebt de bijbel bestudeert en het enige wat er voor jou overblijft is het verhaal rond de Nefilim, niet Elohim. Elohim is meervoud voor goden. Het waren geen goden, maar engelen. Ik denk dat je verder terug moet in de tijd om een idee te krijgen wie die gevallen engelen waren.
   De bijbel spreekt ook over de oorlog in de hemel. De opstand van Lucifer die één derde van de engelen met zich meesleepte de verdoemenis in. Als ik het goed heb begrepen, dan komen de gevallen engelen uit deze groep. Het kunnen geen goede engelen zijn geweest, omdat die na de Oorlog in de hemel zijn gefixeerd. Zij hebben zoveel van Gods karakter, dat zij niet kunnen zondigen. Zonde=opstand tegen Gods Wetten.

   Het goede nieuws is dat de God van de bijbel geen vage energie is of een omnicreativiteit. God is onze Vader. Zijn Zoon is het Woord en onze Schepper. Zij vormen het Goddelijke Gezin, waar wij ooit deel van gaan uitmaken. Het potentieel van de mens ligt hoger dan dat van de engelen. Via de mens vermenigvuldigt God zich. Hoe groots is dit Meesterplan.
   Dat Adam en Eva de eerste mensen waren en dat Kaïn in een ander land een vrouw vond, is niet zo moeilijk te bedenken. Adam en Eva waren genetisch 100% en dus superieur aan alle levende wezens die na hen kwamen. De huidige mens is genetisch zwaar in verval. Kaïn zal dus met één van zijn vele zusters zijn samen geweest. De bijbel vertelt niet hoeveel kinderen Adam en Eva hebben gehad. Wel dat Adam bijna 1000 jaar oud is geworden: 960 jaar. Bedenk maar hoeveel gezonde kinderen uit deze supermensen hebben kunnen voortkomen. In den beginne moet het een incestueuse bedoening zijn geweest, dat kan niet anders. Feitelijk gaat dat verhaal in de herhaling na Noach, want die nam naast zijn vrouw zijn drie zoons met vrouwen mee op de Ark. Daaruit is de hele wereldbevolking ontstaan. Deze vrouwen hadden de rassenkenmerken in zich: zwart, blank, geel.
   Lida, ik vind de theorie rond evolutie of buitenaards experiment zo onwaarschijnlijk, dat ik de bijbel als waarheid aanhou.
   Ik zie dat de bijbelse profetiën zich aan het ontvouwen zijn. In de eindtijd zouden we wonderbaarlijke verschijnselen aan de hemel zien. Waar gaat dit artikel over?
   Satan doet er alles aan om de mensheid te misleiden. Dat zal hij ongetwijfeld doen door ongeïndentificeerde objecten te laten rondvliegen of de indruk ervan in onze geest te planten. Vooral dat laatste, want waarom zien sommige mensen grote schepen in de lucht die anderen niet hebben gezien?
   De mensen zouden in de eindtijd overlopen van hebzucht, perversiteiten, geldzucht (neoliberalisme?), oorlogen dan hier dan daar, natuurrampen, aardbevingen. Matth.24 is als het Journaal. Jezus vertelt wat er aan Zijn wederkomst vooraf gaat. Je ziet het dagelijks.
   Blijf die bijbel bestuderen, want er zit alles in wat jij zoekt en mogelijk nog niet hebt gevonden. Dat geldt ook voor mij, daarom blijf ik leren. Vraag God om inzicht en laat je niet verleiden. Ik lees al meer dan 25 jaar de boekjes van Herbert Armstrong. Met de bijbel ernaast heb ik ten aanzien van zijn bijbeluitleg nog nooit iets gevonden dat niet klopt. De traditionele christelijke kerken zijn misleid en misleiden vervolgens de mensen die zich bij hen aansluiten. Lees de woorden van Jezus en vergelijk ze met wat er nu gebeurt en met hoe de kerken doen. Er klopt niets van de weg der mensen, zo zal blijken.

 8. @Tinkerbel, er zijn grenzen. Die man is vol-le-dig geschift. Laat hij mensen dan daadwerkelijk van kanker genezen in plaats van er over op te scheppen dat hij dat kan voor naief en goedgelovig publiek. Laat hij ons dan vrije energie geven, in plaats er over op te scheppen voor datzelfde domme publiek.

  Ik ben echt niet vies van wat outside the box denken en dromen, het is mijn vak, maar op een gegeven moment moet je ook met resultaten komen. Hoe groter je mond, hoe sprekender de resultaten moeten zijn.

  Het meest verbazingwekkend vond ik nog wel het publiek. Die slikken werkelijk alles voor zoete koek. Geen enkele kritische vraag. Het leek wel zo’n seance van zo’n televisiedominee. Brrr….

 9. “Stuur je commentaar misschien naar de 15 professoren die hem kozen voor de prijs van Universiteit van Luik. Peer-review deugt kennelijk ook niet en de ‘concurrenten’ van Haramein waren kleuters kennelijk..”

  Die prijs wordt echt door helemaal niemand serieus genomen. En ik daag je uit nog eens goed te kijken wat voor prijs dat werkelijk was en wie er nog meer hun papers indienden. Bereid je voor op een teleurstelling.

  1. Ken je alle 15 profs ook? Laat me raden: de Universiteit van Luik zal ook niet deugen? Ok, ik bereid me voor Patrick, dank voor je ‘stoere’ opstelling.
   ‘Ik daag je uit’, ‘Bereid je voor’, ‘De prijs wordt door niemand serieus genomen’.. Tjongejonge.. Of is het ‘mannetjemannetje’.. Maar laten we gewoon een vraag stellen:

   “Hoe weet Patrick dat ‘niemand’ die prijs serieus neemt? Ken jij iedereen die die prijs kent dan”…? Gewoon logica, voortvloeiend uit je taalgebruik. (Als we toch aan het citeren zijn)

   Of is het gewoon zo, dat Pátrick de prijs niet serieus neemt, noch Haramein, noch de getoonde video? Dat hij nergens INHOUDELIJK FEITELIJK op ingaat. Het zijn gewoon een paar stoere vragen n.a.v. stoere statements.

 10. “Het grappige hier opnieuw is de volstrekt omgekeerde bewijslast naar Haramein. Er wordt niet inhoudelijk op zijn stellingen ingegaan. Nee, de angst om je wereldbeeld wellicht tegen het licht te houden, keert zich tegen de man. Geen argumenten, maar mooie volzinnen om iemand af te branden. Gefeliciteerd, je hebt je ‘brevet van inhoudelijk onvermogen’ gehaald!”

  Dom gelul. Ik heb gewoon een bekende (een echte) fysicus gecontacteerd om het verhaal te toetsen. Ik ben aanwezig geweest bij zijn lezing. Ik heb hem gesprokenn. Jij pent iets wat jij ergens online vindt gewoon als waarheid neer zonder dat je er zelf iets van begrijpt en gaat dat dan als het evangelie lopen prediken.

  Wellicht de reden dat onze weblogs zo veel succesvoller zijn en dit weblog grossiert in aantoonbare flauwekul. 😉

  1. ‘Een echte fysicus’..? Goed joh!
   ‘onze weblogs zo veel succesvoller zijn’…??! De aap uit de bitterzure mouw!

  2. Als ik het goed heb ben je gaan vragen hoe het nu zit bij een echte fysicus omdat je het zelf ook niet wist. Daarna ga je gooien met termen als dom gelul, erg makkelijk om te pronken met andermans veren.
   We zijn allemaal opzoek naar de waarheid ik neem aan dat niemand hier op deze site de kennis heeft om dit soort wetenschap te kunnen hanteren.
   Wat ik wel weet dat de wetenschap veel dingen niet wil erkennen en vast wil houden aan achterhaalde onderwerpen.
   De vraag is wie is betrouwbaar.

 11. Guido, mooie inhoudelijke reacties! Toppie 😉

  “Het grappige hier opnieuw is de volstrekt omgekeerde bewijslast naar Haramein.”

  Ok, als iemand beweert kanker te kunnen genezen en vrije energie te kunnen produceren, dan geloof ik dat alleen met bewijs erbij. Jij kennelijk niet, jij vind bewijs onzinnig. Goed, zijn we eruit. Ieder z’n ding.

  1. Beste Patrick,

   Helaas beweert Guido een geestelijk volwassen man te zijn. Maar net zoals Nassim is ook Guido een beetje afgeleid door alle mogelijkheden. En dat krijg je met kinderen, ze zijn snel afgeleid. En bij volwassen komt die houding natuurlijk direct bloot te liggen wanneer ze zich gaan verdedigen. Guido verdedigd Nissim, niet om het verhaal maar omdat het verhaal op z’n site staat…

   Je hebt dezelfde reactie’s ontvangen als Guido mij geschreven heeft. Met name dat over het ‘zuur’ en ‘bitterzuur’, vreemde vergelijkingen maar het zal wel iets betekenen. Want to know laat je eigenlijk niets weten maar het houdt je wel even bezig zonder dat er verder iets toegevoegd wordt. Net als de Donald Duck of willekeurig welk jeugdagazine dan ook…

   Maar Zapruder Inc. , een geweldige site. Meer ‘inside’ dan hier op Want to know. Waarom verlaag jij je eigenlijk?

  2. Lekker zuur-bitter dit keer Jeejee!
   Volgens mij staat er boven het artikel een vraagteken, zélfs achter UFO’s, wat op zich al ongeïdentificeerde objecten zijn. De speculaties (helemaal goed in deze tijd..) van Haramein staan eronder in het artikel. Allemaal fout, mag je niets over Haramein publiceren. Waarom stoot het je tegen de borst, dát is de inhoudelijke vraag, waarop alleen maar gescheld komt. Lekker zwart/wit schelden en belachelijk maken..
   Alle grote wetenschappers beginnen met speculaties. Elke grote wetenschapper begint met het verwijderen van zijn oogkleppen, door hypotheses op te stellen en daar onderzoek naar te doen. Creativiteit van onderzoek is bijna de uitdaging geworden.
   Haramein doet idd niets anders dan dit, hypotheses opstellen. Waarom zo op de persoon spelen, diep-gewortelde her-kenning wellicht.. Het maakt me allemaal niet uit. Ik moet bewijzen dat het een hypothese is..?? Wat een kletskoek; ik zal deze zin uit het artikel nog maar even aanhalen:
   ‘Zo komt Haramein ook tot de krachtige hypothese rondom het spektakel dat wij hier op Aarde al geruime tijd, o.a. via de SOHO-obsservatie-satellieten kunnen waarnemen.’
   Het enige waar het over gaat, en Selene jij hebt het in mijn ogen prima verwoord, is respect, omdat je het zélf óók niet weet. Net zo min als Haramein dat doet. Maar als er al over een hypothese agressief wordt ‘geschreeuwd’, woorden gebruikt als ‘dom gelul’.. Beetje téveel testosteron? Let it be?! Onderzoek alles en behoudt het goede. C’est tout! Het enige dat wij kunnen doen is aanreiken. Nergens staat dat het hierboven genoemde ‘waarheid’ is..!
   En als je dan zo’n kerel bent, laat dan ook het achterste van je tong zien, kom met een contra-hypothese, kom met verklaringen van andere wetenschappers.. Laat horen wat JIJ vindt dat het zou kunnen zijn, die UFO’s, die ONGEÏDENTIFICEERDE objecten.. Nee hoor, het past niet in het plaatje en hop, met de grond gelijk maken die hap..?

  3. 13.2

   Je begint nu wel erg verwarrend te schrijven. Hoe dan ook Guido… van de 15 reactie’s zijn er 6 van jouw… Je voert de hoogste toon.
   Maar leg eens uit waarom je het vraagteken achter de titel hebt geplaatst? Moet er wel een vraagteken staan? Het lijkt me overduidelijk namelijk dat het inderdaad een UFO is… Ondanks dat je dat zelf al aangaf is dat misschien wel even de donkere plek in je eigen denkwereld… Een vraagteken achter het overduidelijke…
   En je weet je woordjes wel te gebruiken hee, ‘hypothese’ het is niets anders dan een fantasietje… een aanname, een axioma… Iets dat niet bestaat! En nooit bestaan zal… Een hypothese van mijn zijde, nou je hebt gewoon gelijk! Of beter gezegd, je hebt geen gelijk maar je spreekt de waarheid. Weliswaar aan aanname’s onderhevigd maar wanneer je het zo stellig wilt beweren… Het is jouw site, joh!

  4. Ik wens je een mooi leven JeeJee, je toon komt betweterig bij me over, je spreekt niet namens jezelf maar in algemeenheden. En roep eens bij een van je vele statements dat JIJ dat vindt. Dát is wat ik hier telkens probeer duidelijk te maken… Verder vind ik het mooi geweest JeeJee. Wat Piet zegt over Klaas zegt meer over Piet dan over Klaas; plezier!

 12. Hoe Guido reageert! Kom op Guido, kom jij dan met de bewijzen over de brug! Ik bedoel, je bent met zoveel verve Nassim aan het verdedigen dat ik bijna ga snappen dat jij hem wel begrijpt. In dat geval zou het voor jouw toch een peuleschilletje moeten zijn om ons uitleg te geven over Nassim’s ontdekkingen. Of is fantaseren in plaats van ontdekken toch echt een veel beter woord? Dat misschien omdat z’n verhaal amper te toetsen is op enige realiteit? Ow ja de main stream wetenschap heeft ongelijk en elke willekeurige man die de woordjes in een leuke volgorde weet te zetten wint het prijsje ‘logisch’ …. Uhm, wat is er dan precies zo logisch aan?
  Tevens ben ik wel benieuwd hoe de ontdekking van Neutrino’s zich verhouden tot z’n werk… Heeft hij het helemaal niet over…

  1. Zwart/wit reactie JeeJee. Welles nietes.. Zit daar niets tussen..? Observatie zonder oordeel…?

 13. Ik weet ook helemaal niet of Nasim alleen maar waarheid verkondigt. Ik weet wel dat ik mede door hem beter na ben gaan denken over het hoe en wat van het universum.
  Altijd heb ik de droge kost gelezen met allerlei verhalen in 2 dimensies. Het was allemaal geduldig papier en niks anders.
  Vanaf ik de video’s van Nasim Haramein gezien had begon het universum voor mij te leven.
  Begon ik me deel te voelen van dat universum. Begreep ik ook beter de verhouding ten opzichte van onze blauwe planeet. Werd mijn interesse voor Egypte en Zuid-Amerika weer aangewakkerd. Meer dimensie in een verhaal maakt het veel interessanter. Al zou zijn verhaal misschien niet helemaal kloppen de essentie klopt wel en ik blijf enkel waardering en bewondering voor deze man voelen. Hij heeft er hard voor moeten werken om gehoord te worden. Niemand maakt mij nog wijs dat we hier alleen maar zitten te wachten tot we weer stof worden. Als je de omvang van onze werkelijke “beleef”wereld ontdekt en begrijpt weet je gewoon dat we allemaal zijn wat we zien en beleven.
  Zoiets. 🙂

  1. @ GuidoJ
   Laat je niet op de kast jagen hoor. Ik heb al duidelijk gemaakt dat er meer boven de mensheid hun hoofd gebeurd, dan ze maar ooit kunnen verwachten. Nassim Haramein is een Toponderzoeker die meer nieuw materiaal naar buiten brengt dan wie ook. Enige tijd geleden heeft hij ook een aantal artefacten uit vergane tijd laten zien op een conferentie in Duitsland. Echt topstukken die nooit door mensen handen gemaakt kunnen zijn. Wat hoor je in de media? Juist NIETS!! Ik zal het opzoeken.
   Bij de ZON worden regelmatig ruimteschepen waargenomen. Dat komt omdat dit zonnestelsel een Vortex is. Deze ruimteschepen komen gewoon uit de ZON. En zelfs dat is geconstateerd.
   Lieve help mensen zoek nou eens op de goede plekken als je er niets van begrijpt.
   Guido doet ook maar zijn best jullie iets duidelijk te maken. Respecteer dat en ben je niet overtuigd, zoek het dan uit!!!!

  2. Vriendelijk van je sympathiek; maar het zal me eerlijk gezegd worst wezen wat er over gezegd wordt, zolang dit met respect en OP EIGEN TITEL gebeurt, zonder in algemeenheden te vervallen.. Wellicht een stuk geprojecteerde angst, van een ’tijdje geleden’ zeg maar..

  3. GuidoJ
   Koester geen wrok, JeeJee weet gewoon niet beter. Laat hem het zelf uitzoeken anders leert hij het nooit. Hij heeft zelf aangetoond wat zijn niveau is (17). Hij wil niet en de enigste remedie is gewoon negeren anders trek ie je mee naar beneden. Hij is net als Contra en misschien wil hij ook wel zelf niets uitzoeken en het alleen maar voorgeschoteld krijgen. Laat hem.

  4. GuidoJ
   Ik was er ook in getrapt maar deze film is gemaakt door de elite. Proctor&Gamble zitten er achter. De vraag is of Nassim er ook is ingetrapt of dat hij gewoon zijn verhaal heeft gedaan. Relaas staat nu op Niburu.nl

 14. Het vervelend is dat men altijd spreekt over waarheid. Niemand die de leugen kan uitleggen. En met type’s als Nissim is de leugen helemaal niet uitgelegd maar staan we te turen naar een verhaal welke leuk en prettig klinkt en alleen maar ingaat tegen de gevestigde orde. Het is omgekeerde bewijslast. Maar de waarheid, daar is iets mee! Die is ons geschonken door de kerk! En alleen de kerk die de waarheid claimt. Namelijk de waarheid geldt alleen maar voor het verhaal van de kerk. Onze voorvaderen daarentegen zij levenden niet met de waarheid van de kerk. Zij leefden met buitenaardse wezen samen. Dat is voor een ieder met voldoende verstand te achterhalen. En dat laatste zeg ik er bij voor Guido! De waarheid, daar is al invulling aangegeven. Aan een ieder namelijk om zijn goed en kwaad daaruit te halen. Maar wanneer je daarmee bezig bent ga je vanzelf afleren om te spreken over ‘de waarheid’ want die is door niemand te achterhalen… ach wat zeg ik voorlopig niet! Ook dat kun je teruglezen… Immers, onze voorvaderen spreken over de terugkomst van de goden van weleer… De buitenaardse wezens dus die ons gemaakt hebben… Hoe dan ook ga je lichtje eens opsteken wat betreft onze geschiedenis die vol zit trouwens met UFO’s en vreemde wezens die van alles uitspookten hier op Aarde.
  De waarheid, het is echt is om in te verdwalen en wanneer zoiets gebeurd, ach je hebt het helemaal niet door, zo’n blinde zoektocht! Lekker blijven ture naar amper te controleren verhalen en je verdwaald vanzelf! Gegroet Guido, u bent een hele heuse webmaster die altijd waarheid spreekt… Eh… in verwarring spreekt!
  Met vriendelijk en leifdevolle groet voor mijn geestelijk gehandicapte medemens! Gegroet!
  Misschien beter om me te blocken, Guido. Zal ik me er zeker beter bij gaan voelen om te weten dat die deur is dichtgegooid, want uiteindelijk kun jij tegen geen enkel argument en hoor je alleen je eigen woordspelletjes maar. Vervelend maar helaas mijn waarheid! Het heeft amper zin om te reageren hier met al die verstandelijk gehandicapten die alleen maar op jouw bandwagon meerijden…

  1. Gewoon doorschelden en tieren, argumentloos en leeg, dan gebeurt dat bijna vanzelf JeeJee; uw wil zal geschieden… Ik vind het vooral zure commentaren om je gelijk te halen op rigide standpunten. Hoe kun je nou een gesprek aangaan met mensen wanneer je niet eens een vooringenomen standpunt ter discussie wilt stellen, dúrft te stellen, dat is de vraag die ik je stel. Alle goeds!

  2. JeeJee1970
   Gedraag u niet als een klein kind in uw uitlatingen. U loopt te stampvoeten om uw gelijk te halen en daarmee zoekt u de dualiteit weer op. Dat is nu juist wat de Machtselite wil. U verlaagd zich weer tot het niveau van deze elite en zo belemmeren ze je verder te groeien in uw ontwikkeling tot een hogerbewuste. Kort door de bocht gezegd blijf u een domkop. En als u er allemaal geen donder van begrijpt wordt het tijd dat u er zelf wat aan gaat doen. Heeft u daar geen zin in, dan is voor u de waarheid in de wereld waarin u nu leeft en houdt het daarmee op. Basta. Respect.

  3. KoL , jeetjejeetje loopt hier al wat langer te zuigen en heeft zichzelf de onwaarschijnlijke missie opgelegd om voor anderen te moeten denken en te bepalen wat goed voor ze is . Vandaar ook zijn uitspraak om anderen verstandelijk gehandicapten te noemen .
   Jeroentje komt mij over als een verzuurde beroepswerkloze met aanpassingsproblemen die keer op keer de boeken van Stitchin binnenstebuiten keert en met die tunnelvisie denkt de wijsheid in pacht te hebben . Dat menigeen hem al meerdere malen heeft uitgekotst lijkt hem niet te deren , die roestvrijstalen plaat voor zijn kop blijkt zeer bestand tegen maagzuur . Gelukkig voor de randdebiel weet de randdebiel niet dattie een randdebiel is .

  4. Cozmic
   Kortom is deze randdebiel bezig ons voor randdebielen uit te maken, terwijl hij zelf nog niet heeft ontdekt een randdebiel te zijn, die als een echte randdebiel wartaal uitslaat. Daarbij met een randdebiele plaat voor zijn kop loopt en zijn randdebiele gedachtengang en randdebiele taal gebruikt in zijn randdebiele teksten iemand te bespotten. Poehee, zoiets bedoel je. Zucht. Ik wordt er bijna randdebiel van. Het is toch niet besmettelijk?

  5. ik vin gewoon gaaf mooi woord randdebiel en ook stakker kneus sukkel loesser jaah we gaan zoveel mogelijk van dit soort eikelige glans termen er tegen aan gooien in het vervolg opdat en zodat iedereen veel beter begreip wa wu zegguh ennuh bedoeluh

  6. GuidoJ
   Ach Guido soms moet je je wel eens als komische randdebiel gedragen om het ijs te breken. Dan kan je wel eens op het randje balanceren, hopelijk heeft JeeJee de “message in the bottle” begrepen

  7. Ik kwam vanmorgen in de mist een dikke plank tegen.
   Ik vroeg hem verbaasd waar hij naar op weg was.
   Zijn antwoord; Pfffff, jeetje.

  8. “natte tosti” da’s mijn favoriet hoewel “broekhoest” hier ook niet zou misstaan.
   En trouwens wie bepaald wat WAARHEID is? Is het überhaupt wel mogelijk om daar een claim op te leggen. De geschiedenis laat n.l. een heel ander patroon zien, alles is in beweging.

  9. Imke
   Precies wat is waarheid, een waarheid heeft altijd meerdere kanten. Een aantal waarheden staan vast, we worden besodemietert door de Elite en buitenaards leven bestaat. Voorts is iedere burger van Nederland een maritiem product als hij geboren is en de rest daartussen tot slaaf van de Overheid. Het heffen van inkomstenbelasting is illegaal doordat je gebonden zit aan een onzichtbaar contract.
   Wat weer in strijd is met de Rechten van de Mens, vandaar slaaf.
   Is er dan nog wel een echte waarheid in deze wereld? Dat is moeilijk te zeggen omdat ieder die anders ervaart. De waarheid ligt dus ergens in het midden tot je die ontdekt. Begrijp je nu waarom de EU op het “randje” balanceert.

  10. Steeds meer krijg ik het gevoel, heimwee eigenlijk.. Naar die PURE vrijheid, die ik was, had, beleefde. Ik wéét het hoor. Hier op Aarde weer ‘gevangen genomen’. Of moet ik zeggen: “Me weer gevangen laten zetten”?
   Het is allemaal goed weet je. Of het nou één miljoen, of 100.000 jaar duurt of heeft geduurd. Let it be, speaking words of wisdom. De Ziel behelst de ultieme vrijheid, c’est tout!

  11. Randdebiel, verstandelijk gehandicapten, mag ras mongool dan ook? Of achterlijke gladiool? Droplul wordt vast teveel. Ik weet het ook niet hoor. Vroeger was ik nogal voorzichtig met scheldwoorden en vloeken. Voor mij was het gewoon maar voor mijn omgeving helemaal niet. Ligt er ook aan of het humor is of serieus iemand kapot zien te maken natuurlijk he. Al mag dat bij mij ook hoor. Zegt meer over diegene dan over mij en dat zal die dan ook wel merken van anderen. Be my guest.

   Mijn familie was voor de helft Haags en die konden er wel wat van (of mot ik jou ff achter het behang plakken).
   Haagse Harrie stripboekies ook leuk.

   http://www.google.nl/search?q=haagse+harrie&hl=nl&client=firefox-a&hs=L38&rls=org.mozilla:nl:official&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=apzGTtr4OISF-wbyuYgU&ved=0CDkQsAQ&biw=1280&bih=821

  12. GuidoJ
   Ik leef met je mee en ken het gevoel waar je op duidt. Al jaren sta ik te popelen op de disclosure, weet dat ze komen en heb af en toe contact met ze. Onze vrijheid komt terug, heb geduld. C´est tres bien, mon ami. Vive la R. snappie

 15. Kwam deze tekst vandaag tegen en vond hem wel wat hebben.
  If you didn’t hear it with
  your own ears or see it
  with your own eyes,
  don’t invent it with your
  small mind and share it
  with your big mouth

 16. Gathering the troops, Guido! Verblind volgen je lezertjes je naar de fantasievelden die jouw gedachten eigenlijk zijn. In een niet aflatende waterval van aanname’s placht jij al deze veronderstellingen als waarheid te presenteren. Het vreemde is, wanneer je het gevecht van een ander vecht zal je snel tot de ontdekking komen dat je helemaal niet weet waarvoor gevocht wordt… Eigenlijk is deze site de preciese doorsnee van wat zich in de maatschappij afspeelt. O.a. leugens, die aangenomen worden als waarheid. Oncontroleerbare feiten die gespresenteerd worden als vaststaande waarheden, die altijd zouden hebben geregeerd over de mens… Metatron wordt erbij gesleept als het afvallige broertje van Cybertron (ja, die van de transformers) Haha, levend in een oncontroleerbare wereld die bijna echt lijkt! En dat ‘want to know’ ach, het leid je eerder een wereld vol verwarring binnen dan dat je er iets van kan opsteken…!
  Ik wens jouw en je lezertjes hele fijne oncontroleerbare feiten toe waar jullie met z’n allen fijn van kunnen genieten….

  1. @JJ: En ik wens jou eens het zoet van het leven toe; dat het bitter-zure je lijf en mind mag verlaten. Dat er ruimte komt voor je hart en je gevoel en dat het verstand je mag dienen in plaats van regeren.

  2. tja als je een beetje kennis zou hebben van de wereld om je heen zou je weten dat metatron een engel is !!! dat je dit soor belangrijke feiten niet weet , is wel erg dom. ik moest er eigenlijk een beetje om lachen !!.
   megatron daarin tegen is een fictief figuur , dat weet je schijnbaar dan wel. fictieve speel figuurtjes die ken JIJ en dan ons belachelijk maken ! ha ha ha wat een scherts vertoning !!

   Guido heel erg bedankt voor je mooie en waarde volle site en laat je niet kisten door dit soort domme en zure mannetjes !!

 17. Randdebielen? haha, er is wel een herkenning maar waar precies de kleppel hangt… Daar zijn de meesten dan nog naar opzoek! Wat een geweldige reacties… Allemaal dezelfde inhoud, geen enkele is origineel. En dat is tevens het puntje dat naar voren komt op deze site. Niks niets origineels… En gelukkig, deze randdebiel heeft een erg prettig leven die zich helemaal niet meer druk maakt om het gepeupel… Begrijp me goed, dat de sluiers die ik gelicht hebt me allemaal goed dienen. Daarentegen kom ik een boel mensen tegen die alleen maar naäpen… en niet origineel zijn…die zichzelf mijns inziens niet zijn maar hun eigen ‘aarde’ nog aan het zoeken zijn. Ik heb mijn standpunt ingenomen en misschien, heel misschien is die wel van een zulk hoog niveua dat er mensen zijn die dat helemaal niet herkennen. Juist omdat ze zelf dat puntje nog niet bereikt hebben! Tja klinkt lekker arrogant en met die opmerking laat ik u!

  1. @Imke, helemaal mee eens want het is het eerste wat opvalt in de reactie van jeejee

  2. JeeJee: Of je eerst gewoon eens je Nederlands(e taal) probeert onder de knie te krijgen.. Of wordt daar op ‘zulk hoog niveua’ niet meer op gelet..?

  3. @ Selene, Imke en Mathilde van Toscane

   Zo iemand is toch niet van hoog niveau, volgens mij is hij van zeeniveau en heeft hij jarenlang dienst gedaan als brulboei en is losgeslagen. Hij dobbert nu ergens op een niveau, waarvan hij zelf niet weet wat hij er mee aan moet. Het is toch best wel pijnlijk, als je aan het niveau van lagerwal raakt. Om weer op hoger niveau te geraken zal hij zijn eigen niveau op moeten krikken.

  4. En tellen kan hij ook al niet . Of heeft Selene gezien vanaf dat ‘hoge niveua’ de discutabele eer om dubbel te tellen ?

  5. @JeeJee1970
   Als je nu eens wat rustiger gaat typen dan struikel je niet over je eigen woorden, misschien is het geen je wil zeggen nog niet zo slecht als je het gescheld tenminste achterwege laat.
   Je blijft dus bij het geen controleerbaar is zoals dat onze voorvaderenn samen leefde met de “goden” die kwamen weer van de sterren, en je moet niets hebben van Nassim Haramein.
   Je noemt andere forum leden hoertjes omdat ze andere meningen hebben, dit is gewoon straattaal daarmee haal je jezelf gewoon onderuit.
   Hier nog een zinnetje van je:
   Met vriendelijk en leifdevolle groet voor mijn geestelijk gehandicapte medemens! Gegroet!
   Ook goeiendag
   berma1945

  6. Ik ben niet op de hoogte van de leeftijd van J.J., maar gezien zijn reacties schat ik die op 14/15jaar.
   En dan klopt het allemaal wel; gaan schelden wannneer je geen reactie met inhoud kunt schrijven, dat is idd helemaal “straat” -respect weetje-enz. Laat maar lekker gaan hoor, zo zien we zijn ware kleuren.

  7. Als 1970 duidt op het jaartal.. Mijn hemel..
   ’41 jaar, wel een beetje raar,
   trillend op zijn benen, als we zijn verdwenen.
   Oehlala La Lala.’

 18. @ JeeJee1970

  Ik denk dat jij mischien wel veel mee hebt gemaakt in je nog jonge leefen, mischien ben je wel misbruikt en doe je daarom zo naar tegen guido en andere leden van deze site !, die je notabene hoertjes noemt. ik vind het heel erg wat je doet en voel me diep gekwetst . het haalt de glans van dit mooie hoopvolle artiekel.

  Guido ga zo door met je mooie en belangrijke werk !! mischien kun je zelf lezingen gaan geven om jou visie te geven op de wereld om ons heen ! dan zal ik zeker komen !!

  Liefs Tinkerbel

  1. @Allen

   Als het over Nederlands schrijven,typen gaat…….

   Misschien kunnen jullie Tinkerbel ook even aanspreken op HAAR Nederlands,want dat ziet er helemaal niet uit.Meeeens,Guido?

  2. @ Contra

   He contra moet je mij eens horen praten dan kan je pas echt lachen !! of me zien lopen , dat is ook humor.
   oorzaak hersen infarkt bij mijn geboorte. cool hoor.

  3. @ Tinkerbel

   Laat nu maar, ik weet en ken wat je bedoeld met je herseninfarct. Zelf heb ik ook een kleine gehad. Dan kan je wel is een foutje maken. Gelukkig heeft het zich bij mij redelijk goed hersteld
   Er zijn ook mensen die gewoon alles aan elkaar plakken en vergeten een spatie te doen achter de , of . en die geven dan commentaar op je schrijven. Lachen toch.

  4. @tinkerbel
   Voel je aub niet diep gekwetst door een loze opmerking van een nono. Dat is nl precies waar ie op uit is; jouw dag verpesten. Ik heb zo’n vermoeden dat je met gemak boven dat “hoge niveau”( of was het nu nivea?) van hem kan uitstijgen.

  5. Guido

   Sorry Tinkerbel,het was niet mijn bedoeling .om je te kwetsen.Guido en die anderen,die kritisch waren op Jeejee’s taalgebruik.Misschien heeft hij of zij ook wel een herseninfarct gehad.Waarom hem wel afkraken en anderen niet.

 19. Heren en dames,

  Ik ben een beetje teleurgesteld geraakt bij het lezen van deze berichten. Als hier iemand binnenkomt die alleen de bedoeling heeft om te provoceren en misschien de aandacht probeert af te houden van het echte onderwerp, reageer dan niet. Dat is alleen maar een voedingsbodem voor diegene om nog meer te provoceren en de rest erin mee te trekken, resultaat: negatieve energieën en geen reacties meer op het onderwerp.
  Mocht je wel wilen reageren, doe dit dan één keer en laat het daarbij. Dit is nu eenmaal een site waar ‘out of the box’ wordt gedacht dus komen er mensen op af die dit proberen belachelijk te maken.
  En alstublieft geen opmerkingen op iemands taalgebruik/spelfouten. We zijn niet allemaal afgestudeerd in de nederlandsche taal en als iemand word of wordt typt lijkt mij dat de strekking van een zin niet erg verandert.

  Graag weer terug naar reacties op dit artikel + filmpjes wat enorm interessante zaken aantoond! Probeer het onder de aandacht van andere mensen te brengen, laat ze erover nadenken zodat ons collectieve bewustzijn steeds meer open gaat staan voor dit soort zaken.

  Hartelijk dank.

  Groeten Gertjan

  1. @Gertjan: dank voor je reactie; voor mij zit er veel waarheid in je opmerking. Maar JUIST door wel te reageren en jezelf in te houden, niet dóór te slaan, kunnen deze ‘negatieve putjes’ wel dégelijk leerzaam zijn. Leer-saam’..! Zie je dat?
   En de focus op de spelfouten van deze negatieve-putjes-slurpers komt natuurlijk vooral als deze figuren betweterig gaan schreeijven (schreeuwend schrijven 🙄 ) Dan is een eerste stap hen met zichzélf te confronteren, vooral op dit vlak. Wat je schrijft ben je zelf.
   Maar desalniettemin heb je een punt, en waardeer ik je reactie! Hartelijkst!

  2. @Gertjan, ik vind dat je helemaal gelijk hebt. Volgens mij kan het zelfs zo zijn dat deze mensen er op kicken als ze worden aangevallen. Zo rechtvaardigen ze zichzelf lekker verder te gaan met waar ze mee bezig waren. En keer op keer wordt dat dan weer beloond.

 20. Ik geloof niet in ufo’s rond de zon en zeker niet bestuurd door buitenaards leven. De zon vergelijk ik met een enorme vulkaan welke lava uitspuugt. De lava wordt de ruimte in geslingerd en wordt hard door afkoeling,net als wat hier op aarde gebeurd bij een vulkaan uitbarsting. En daarna zie je ze vliegen……….

  1. @Marconist, een ufo is een ufo. Nog niet als een bepaald object geïdentificeerd.
   Je kunt er nog alle kanten mee op. Het is dus wat je denkt wat het is tot iemand bewijst dat je gelijk of ongelijk hebt. Spannend toch?

 21. Tja, het is altijd erg duidelijk voor me wanneer mensen op ‘d-tjes’ en t-tjes gaan letten (mensen?). Een heel duidelijk teken van kinderlijk gedrag. To the point? Ach, niets om serieus te nemen toch? Maar het gebeurt wel… Tja, vooral op het taal gebruik letten als allerlaatste reactie mogelijkheid. -niet topic gerelateerde reactie verwijderd-
  Tja… het gooien van zand gaat natuurlijk als een lopend vuurtje door de speeltuin en zie daar! Alle andere geestelijk minderbedeelden staan er allemaal bij. Niet dat ze hun eigen woordjes gebruiken, nee ze apen het gedrag na van -scheldwoord verwijderd- Guido! Maar het niveau (ik hoop dat het dit keer naar ieders tevredenheid is gespeld) lijkt hoog hier maar het stelt natuurlijk niet veel voor wanneer je iedere keer aan de kern voorbij gaat… Ik bedoel, al die zogenaamde ‘liefdevolle’ verhalen, die kom je soweiso elders veel beter tegen. Neem eens een kijkje op zonnewind.be… Krijg je een duidelijker en veel eerlijker mening te lezen dan Guido hier in al zijn huichelachtigheid presenteert! Of neem mijn blog… nee, dan zijn jullie teveel bezig met de d-tjes en t-tjes, dan ga je steeds maar weer voorbij aan de kern… En de kern, ach Guido, ga die proberen te bevatten dan hoef je niet meer op de d-tjes en t-tjes te letten! -schelden verwijderd- Alleen al al dat gechannel, hoe serieus kan je dat geleuter nu nemen? Niets daarvan valt te controleren en met dat gegeven in het achterhoofd komt het zijn -schelden verwijderd-! En het wordt gepresenteerd als waarheid… Je bent een onechte verschijning die iets wilt zijn maar voorlopig heb je met al –schelden verwijderd- die je volgen en vreemd clubje ‘watjes’ gecreëerd!
  Succes in je zandbak…

  1. Klopt! (ik dacht trouwens dat je naar huis was.. Maar gezellig hier nietwaar? Nog steeds bitter-zuur helaas; maar dat gaat ‘soweiso’ over joh!)

  2. Jeetje JeeJee. Ik ben nu wel benieuwd naar jou eigen blog. Laat even een berichtje achter zodat ik daar eens kan rondneuzen in jouw waarheid. Ben benieuwd!

 22. hier is het echt crises he !

  crises maar door, we houden immers toch van elkaar.
  niets kan ons van elkaar verwijderen, immers de doven helpt de ziende en de ziende helpt de doven, nietwaar

  dus geef mekaar een warme knuffel

  en op naar een volgend mooi artikel !

  1. Bedankt Xtabay, die kende ik ook al. Deze docu’s kwamen een tijdje geleden op de Duitse tv.
   Opvallend is dat er nooit grote media aandacht voor zulke filmen is terwijl deze docu’s goed gerechercheerd zijn en daardoor sterke bewijzen bevatten waar het echt fout gaat op deze aardbol.

   Maar goed…..wij hebben het wel gezien en kunnen daardoor misschien andere besluiten nemen voor ons leven.

   Als je die docu zo ziet over de hitmen, de banken in Singapore, die de hele pensioenen van Europa verhandelen, 500 triljoenen in Jersey gestashed zijn, 98% van het goud uit de mijnen van Ghana gaat naar Zwitserland in een depot……etc etc

   De regeringen kunnen heel blij zijn dat we niet allemaal al lang een revolutie gaan uitvoeren.
   Hou de mensen dom, arm en ziek en je hebt haast geen verzet te vrezen. Wat een bende.
   En nu niet met spiritualiteit komen….het moet alles zo zijn omdat we ….nee ik ben echt wel spiritueel maar in deze onrechtvaardigheid vind ik het bijna decadent en arrogant als je dit niet wilt veranderen en de mensen wilt informeren.

   Dit hier alles onder het topic ufo’s….nou ja misschien heeft het wel ver daarmee te maken 🙂

   All the best

 23. Mensen, in God’s of Allahs naam 🙂

  Wat zijn jullie allemaal aan het doen. Het lijkt wel een kleuterklas.
  Er zijn spelfouten en er zijn typefouten….dit is nu de digitale wereld, die ons steeds minder goed laat be-grijpen.

  1. Lees tussen de regels Monika en zie de knipogen , gewoon een spontane collectieve trollen patroulle .

  2. okay dan Cozmic….ik heb niets gezegd 😉

   Heb je wel tijd en zin de docu te kijken die ik onderaan heb opgeschreven….Let’s make money….echt wel een goede docu.

 24. Laat die ufo’s maar eens wat doen om ons van deze verotte dictaturen te verlossen. Wij als ongewapende burgers hebben als het er op aan komt vrijwel niks in te brengen tegen de dictaturen met hun legers, helicopters, tanks, gevechtsvliegtuigen, traangasgranaten, microwavewapens en geheime diensten. Ik heb veel bewondering voor de moed van de betogers op het Tagrirplein in Cairo Egypte.

 25. Hoi

  Laten we ieder met respect behandelen,en ons zorgen maken,over de echte criminelen,de regering.politieke leiders
  ik denk,dat t niet lang meer duurt,dat NASA met de billen bloot moet.
  ik denk,dat heel snel het geld niet meer bestaat.Banken falliet zijn9Terrecht).en dat regeringen de oorlogsvloot,en NASA niet meer kunnen financieren .dat leugens transperant worden.
  De euro staat op de vooravond van instorten.
  Kunnen we eindelijk begonnen met de gouden tijdperk.

  1. Ik hoop dat NASA eindelijk met de billen bloot gaat, maar jouw bericht is van november en het is nu alweer mei, en nog steeds geen veranderingen. NASA sucks net zoals AREA 51 HAARP etc. wtb houden ze voor ons achter!! Ik wil het weten en het liefst nu meteen! Waarom zo geheimzinnig. Het was Bevrijdingsdag, maar zo bevrijd zijn we niet. Okeej in Nederland hebben we het wel goed opzich, maar toch te veel vage dingen. Geld blijft voorlopig nog wel bestaan ben ik bang… Het wordt tijd voor een kwijtschelding van schulden in alle landen en dan kunnen we weer met een schone lei beginnen maar dan op de goede manier. De centjes eerlijk verdelen. En Bill Gates wil de wereldbevolking verminderen?? Beter verminderen we hem met een paar (b)miljoen + mister Monsanto erbij.

  2. veel onaanraakbare verstoten mannetjes zijn dolende zielige zielen die zichzelf wijs maken dat ze het wel rooien zonder iets vrouwelijks, schreef psycho columnist Jeffrey Wijnberg laatst in de Televaag, ze vragen aan hem hoe ze richting aan hun leven kunnen geven zonder de wijzende magnetische meiden maan krachten, eerst toegeven dat je stuurloos bent, dat is een met de billen bloot en dan het oude natuurlijke krachten spel onder ogen zien,

   we kunnen niet zonder, ik niet, al doe ik alsof van wel vaak, met andere woorden zelfs als je je kinderen nog even wil uitstellen Lisz, zelfs dan heb je al veel kinderen zonder dat je het besefte, ik ben er nog steeds van overtuigd dat 1 vruchtbare vrouwelijkheid telt voor 100 zwaar gemiste mama’s, het geheim van de sterkste toekomstige rebellen club, kijk hoe de schaduw krachten de maatschappelijke verbanden gedestabiliseerd hebben, dat doen ze door de vrouwelijke elementen onklaar te maken, daar kan geen gemeente mee leven, geen gezin en geen stad en geen vereniging, jij bent dusz het verbindende geheim in pura natura Lisz….

  3. @ Hyper
   Hoe kan je iets ontberen wat deel uitmaakt van jezelf? Waarom zou je je conformeren aan miezerige mannetjes die psychologische truukjes neer pennen om je te doen geloven dat je afgescheiden bent van vrouwelijke energie?
   Ik voel me dan ook helemaal niet aangesproken door deze pias, en ik ben toch al een mooie tijd single and happy with it. Zolang als je jezelf maar aangenaam gezelschap vind en het vrouwelijke in jezelf (h)erkent .Eerst van jezelf leren houden dan zie je vaak al dat er geen tweede nodig is ( wel welkom,doch niet noodzakelijk). Pas dan kan je een volwaardige relatie aangaan en is de relatie meer dan twee mensen die elkaar dienen aan te vullen tot 1 hele mens. Nouja zo zie ik dat dan .Bovendien kan je dit al naar gelang je sexe aanpassen ,het geld voor mensen imo.

 26. “En dat Haramein niet uit zijn nek kletst, de wetenschappelijke benadering trouw blijft, mag blijken uit het feit dat hij een prijs in ontvangst mocht nemen van de Universiteit van Luik.”

  Haramein heeft helemaal geen prijs gekregen van deze universiteit! Het is afkomstig van een groep onderzoekers die ruimte hadden gehuurd bij de universiteit om hun jaarlijkse conferentie te houden.
  Bovendien hielden deze onderzoekers zich niet bezig met natuurkunde, maar met “theoretical developments and applications in the modeling and computing of anticipatory systems”, computermodellen dus.

 27. Zijn jullie allemaal single? Ja ik denk toch dat het prettig is als er iemand is waarmee je samen oud kan worden. Van jezelf houden is wel voorwaarde nummer 1 om ook echt van een ander te kunnen houden. Toch blijft dat moeilijk in deze maatschappij.

  1. @ lis
   wat is moeilijk in deze maatschappij? van jezelf houden? Of oud worden met iemand?

  2. Van jezelf houden en jong blijven met iemand waar je van houdt 😉

  3. @ Lis…Deze maatschappij is toch steeds in verandering daar kan je beter maar niet naar kijken.
   Met iemand samen zijn om niet alleen oud te worden, ik denk dat je dan sneller oud wordt dan je wilt….als je jezelf kunt wezen en je partner ook…prima.

   ‘Erst wenn du vermagst einen Menschen tief im Herzen zu berühren, begegnen sich Seelen wirklich.’

  4. @ Cozmic, dat klinkt nog beter ja 🙂

   @ Monika, Je hebt gelijk, niet teveel naar kijken..
   Gelukkig kan ik goed mezelf zijn bij mijn partner, hij accepteert mij zoals ik ben (en dat is misschien wel een beetje apart). Mijn vorige partner was een ander verhaal, daarom heb ik hem verlaten. Ik was zijn bezit dacht hij, maar ik dacht het niet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.