Advertentie

Zelfs Henry Ford moest zwijgen..


Je kunt het hier op WantToKnow lezen: de GEET processor, die energie levert uit water of andere dan op petroleum gebaseerde vloeistoffen, heeft ertoe geleid dat Paul Pantone, de uitvinder ervan, in een verzorgingshuis zit ‘opgesloten’. Niet officieel natuurlijk, want er is geen enkele reden toe, maar hij zit gewoon vast. En wanneer je niet vrij kunt gaan en staan, ook in een verzorgingshuis, dan wordt je dus gewoon gevangen gehouden. Lees hier over de achtergronden van dit verhaal.

Ook op WantToKnow, maar dan op onze Amerikaanse moedersite, staan veel voorbeelden van vrije energie-ontwikkelingen, die zijn tegengehouden of nu pas tot ontwikkeling zijn gekomen. De vraag die hierbij altijd boven komt is natuurlijk: ‘Waarom zijn ze tegenhouden’ en ‘Waarom komen nu pas tevoorschijn?’

Henry Ford in het eerste Soja-kostuum
Henry Ford in het eerste Soja-kostuum

Bij nader onderzoek blijkt vaak dat grote krachten achter de schermen, economische of andersoortige machten, absoluut geen belang hadden bij de ontwikkeling van vrije energie. Want daar valt helemaal niets aan te verdienen en dus is het in hun belang, dat deze technologische ontwikkelingen niet doorbreken. We zien dezelfde krankzinnige ontwikkelingen in de Pharmacy. Natuurlijke middelen worden wettelijk onmogelijk gemaakt en patenten op middelen die zijn gebaseerd op dezelfde natuurlijke middelen, worden toegekend. De wereld op zijn kop!

Dat zelfs grote uitvinders werden gedwarsboomd, gesabotteerd en zelfs bedreigd, is duidelijk. Nikola Tesla (1856-1943) was een ongekend genie, die zijn tijd zó ver vooruit was, dat slechts enkelen de omvang van zijn uitvindingen konden inschatten. Zowel Thomas Edison als andere machtige mensen uit die tijd, was het te doen om de vruchten van Tesla’s ongekende genie te stelen en/of in de vrieskist te gooien.

Maar dat zelfs mensen als Henry Ford de woorden én daden werden ingesnoerd, is niet veel mensen bekend. Hij experimenteerde in het begin van de vorige eeuw al met veel alternatieve materialen; hier op de foto zie je hem bijvoorbeeld in een pak van soja-vezels..

Henry Ford was ook een man die op een moment de ongelooflijke mogelijkhedenvan hennep als basis voor autochassis zag opkomen. Op het onderstaande filmpje kun je unieke filmbeelden zien van dit hennep-chassis, ongelooflijk sterk, veel sterker dan staal!! Hij kreeg zelfs in 1940 het patent op deze vinding. Zie hier. Tja en dat was natuurlijk niet de bedoeling van de grote staalbaronnen en hun financiers, zoals de Rockefellers. Er is geen enkele officiële reden waarom Ford niet is doorgegaan met deze natuurlijk grondstof. De markt was immers nog lang niet verzadigd, dus het argument dat je met deze duurzame auto je eigen markt zou beperken, gaat ook niet op. Kijk het filmpje van 1 minuut:

Het bijzondere is hierbij dat hennip voor industriële toepassingen pas de laatste jaren weer in opkomst is, en werkelijk een soort tovermiddel is, zelfs in de industriële en woningbouw als vervanger van CO2-rijk cement!

Kijk deze YouTube maar eens, over het bouwmateriaal dat een Franse uitvinder heeft gedaan.

Laten we hopen dat we in de Nieuwe Tijd de mogelijkheid krijgen alle vindingen uit te mogen voeren, vindingen die nu onder het stof zitten, of zijn opgeborgen in donkere lades van bureau’s. Vindingen die kunnen bijdragen aan een evenwichtiger samenleving en betere leefomstandigheden voor iedereen op de planeet!

7 gedachten over “Zelfs Henry Ford moest zwijgen..

 1. Het zou me niets verbazen als Henry Ford’s inspiratiebron zijn buurman Thomas Edison was. Die gebruikte in zijn experimenten ook tal van stoffen en vezels uit exotische gewassen die hij importeerde en in zijn achtertuin verbouwde. Het lab dat hij achterliet bevatte nog steeds honderden flesjes waarvan de inhoud nooit is geanalyseerd.

 2. Was het ook niet henry ford die liet onderzoeken wat er nog goed was aan de t fordjes op de sloop en dat onderdeel liet herontwerpen zodat het sneller sleet? was hij ook niet de man achter de lopende band die de werkers alle plezier in het werk ontnam door hen van het complete product te vervreemden ( immers elke 3 sec een boutje aandraaien is niet erg inspirerent)Met als doel sneller te kunnen produceren. Waarna natuurlijk het volgende probleem om de hoek kwam . Als je sneller produceert moet je ook zorgen dat je procuct sneller kapot gaat anders raakt de markt verzadigd.
  En was het niet edison die met de eer streek van uitvindingen van tesla?
  Nee geen erg fijne lui deze grootindustrielen.

  1. Niet alles over één kam scheren graag, er waren heel veel sociaal bewogen ondernemers.
   Het was niet allemaal zwart te noemen, in mijn familie zaten veel kleine middel grote ondernemers, en de meesten hadden goede contacten met hun medewerkers.

 3. Bennie bedoeld wardenier volgens mij (ik woon in wolvega ben automonteur dus bijzonder geinterresseerd in dat verhaal alleen de info die te vinden is slaat kant nog wal…) zou mooi zijn officiele info van wardenier zelf te vinden.

  gebeurt helaas te vaak dat belangrijke nieuwe techniek achterblijft omdat oliemaatschapijen er teveel voor over hebben om het stil te houden 😉

  er is een behoorlijk verhaal over wardenier dat hij inderdaad iets ontworpen had dat heel veel energie uit heel weinig zou halen maar hij heeft dit (volgens de media) nooit kunnen bewijzen helaas.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.