Advertentie

9/11 en de glim, eh grimlach…


x

mark-twain-fooling-people

x

x

9/11 en de glim-, eh grimlach…

2016 © WantToKnow.nl/be

x

conspiracy CIAHet gevaar van je bezig houden met de aanslagen van 9/11 -a.s. zondag 15 jaar geleden- ligt verborgen in de heftigheid van de materie. Want hoe is het mogelijk dat 3000 mensen die dag sterven in de WTC-torens en dat ‘krachten-achter-de-schermen’ van de Amerikaanse overheid zeer waarschijnlijk de schuldigen zijn van deze monsterlijke daad..? Tot op de dag van vandaag krijg je het labeltje ‘complotdenker’ opgeplakt, wanneer je vanuit je hart spreekt over deze moordpartij.. Is dat op zich geen ‘grimlach’ waard..?

Waarom kan deze zaak niet gewoon vanuit een normaal gesprek worden belicht? Waarom beseffen mensen die die ‘complotdenker-etiketjes’ plakken niet, dat ze feitelijk OVER ZICHZELF spreken..? Zoals in het gezegde: ‘Wat Jan zegt over Piet, zegt meer over Jan dan over Piet’…! We hebben hier op de site al vaker gesproken over het fenomeen ‘cognitieve dissonantie’, waarbij mensen uit diepe angst van het verliezen van hun uitgangspunten-in-het-leven, die voor hen HEEL WAAR zijn, de werkelijkheid afwijzen als onjuist en zover gaan dat ze deze werkelijkheid zelfs belachelijk maken: ‘Nonsens!’

Deze houding is een reflex van het mentale lichaam en daarmee verdient die ook ons respect; mensen die kort gezegd het 9/11-verhaal niet kunnen bekijken met een ‘open mind’, doen dat zelden vanuit een soort domheid. Het is deze cognitieve dissonantie in combinatie met het onbekend zijn met de werkelijke feiten van deze aanslagen, die maakt dat ze deze complot-etiketjes willen plakken.. Hup, etiketje erop, laatje open, opbergen en klaar-is-case..

Kun je dan misschien met satire de ridicule zaken rondom 9/11 neerzetten..?
Jazeker, satire is een methode om mensen in de bijtende spot van de satirische grap, de essentie van het verhaal wél te laten zien; récht door hun cognitieve dissonantie heen.. En precies dát heeft de onnavolgbare burgerjournalist James Corbett gepresteerd met het filmpje dat je hieronder (nogmaals) kunt zien. We plaatsten het al eerder, maar wij kunnen -zo blijkt- er geen genoeg van krijgen. Kijk en probeer van die grimlach op je gezicht wellicht eens een glimlach te maken..! Je hebt 5 minuten om te oefenen..!

X

x
Bravo James Corbett!

Om het geweldige werk van James Corbett nog even in het zonnetje te zetten én bij het onderwerp te blijven, bieden we je graag één van de nieuwe video’s aan die hij recent maakte. Over de mogelijke daders achter 9/11 maakt hij een serie, waarvan we je graag de episode laten zien met de burgemeester van New York van die dagen/jaren, Rudy Guilliani. Het is met uiterste precisie en met de investering van een heel boel tijd en energie, dat James Corbett in staat is, om deze krachtige filmpjes te maken. Kijk zelf en trek je conclusies..

We willen je aanraden eens een kijkje te nemen op de website van James Corbett. Hij verdient het niet alleen, maar jij ook.! De uiterste zorgvuldigheid waarmee hij de berichtgeving verzorgt, is een voorbeeld voor velen. Kijk even naar het filmpje waarin hij zijn website presenteert.

xWe x

Heb je interesse in een boeiende dag over de voortgang van de ontwikkelingen rondom deze aanslagen,
klik dan op deze poster:

affiche 911 bevrijding van bedrog

 

 

19 gedachten over “9/11 en de glim, eh grimlach…

 1. 9/11 is het moderne 21st eeuwse propaganda holocaust-geloof en taboe. De officiële versie van de gebeurtenissen van die dag is de enig juiste, waar geen discussie over mogelijk is en ook geen objectief onderzoek naar mogelijk is. Het is een groots opgezette hersenspoelcampagne, waar geen kruid tegen gewassen lijkt te zijn.

  1. Ook het mysterie rondom gebouw 7 waarin de beveiliging zich bevond en wat een gebouw was wat gebouwd was om bomaanvallen en verschillende rampen te kunnen doorstaan blijft een zeer belangrijk gegeven mbt betrekking tot het oplossen van deze meer dan vermoedelijke false flag operatie om in het Midden-Oosten een verdere agenda te kunnen uitrollen alsmede een oorlog te kunnen beginnen tegen een mondiale ‘ongrijpbare’ vijand. The war on terror….
   http://www.globalresearch.ca/the-mysterious-collapse-of-wtc-seven/15201

  2. Aanvullend en in het verlengde liggend van de vorige reacties aangaande welke tactische stappen men heeft genomen en nog verder zal ondernemen om die Midden-Oosten regio te ontwrichten en over te nemen :Zionist America playing Satanic Game & Reshaping Middle East For N.W.O . https://www.youtube.com/watch?v=Pt2dNWXgJyc

  3. Arend, in de reacties komt ook Judy Wood weer naar voren waar ik ook recent al enige posts van had neergezet…

   Only the cement floors turned to dust. Didn’t you noticed the pre-cut support column pieces and their 45 degree cut angle? Those columns were not cut by the cleanup crews.
   Folkvar’s picture
   Folkvar Barmaher Sep 9, 2016 4:35 AM

   A scientist (Judy Wood) wrote a book called ‘Where Did the Towers Go? Evidence of Directed Free-Energy Technology on 9/11′. Basically she believes energy weapons were used to bring the towers down which is why they turned to dust. Her theory is certainly credible. Jesse Ventura did a show on energy weapons, it’s well worth watching. It was part of his Conspiracy Theory series.

  4. Treowd
   2.2 en 2.5.
   Nu dreigt er een kink in de kabel te komen omdat unaniem een wet is aangenomen waardoor Saoedi Arabie aansprakelijk gesteld kan worden voor hun betrokkenheid bij 9/11.
   Ook wordt verwacht dat Obama een Veto zal gebruiken om te voorkomen dat het ook echt zal gebeuren.
   Met andere woorden meer dan drie duizend mensen hebben hun leven verloren en Obama lijkt vriendschap met een mogelijke betrokkene (dader) meer op prijs te stellen dan dat hij de daders van de moord op deze mensen (die hij zegt te vertegenwoordigen) laat boeten voor hun daden.
   http://nos.nl/artikel/2131075-9-11-wet-unaniem-aangenomen-maar-obama-s-veto-dreigt.html

  5. Wat nou als Israël eigenlijk dikke vriendjes met de Saoedies is en niet de Saoedies maar Israël (Mossad) het in feite gedaan heeft???
   De Amerika is tenslotte het schoothondje van Israël, zegt men.

  6. Daar kun je best eens gelijk in hebben Koekje, de zionistische lobby is wereldwijd zeer invloedrijk…
   Dat lijkt me op zich meer afleiding Arnold zie http://whodidit.org/cocon.html . Als men enig onderzoek doet dan kan men weten wie en waar verantwoordelijk was en van daaruit de punten verbinden, de daders komen uit een bepaalde cirkel en die zijn ook ivm te brengen met zionisme.
   Kijk ook even naar the plan for greater isreal..

  7. Arnold als je bepaalde aanwijzingen met feitelijke waarheden kunt verbinden/onderbouwen aangaande de posities waarin zich bepaalde sleutelfiguren bevonden hebben, dan zijn er genoeg aanwijzingen om tot andere conclusies te kunnen komen dan de officieele verhalen, welke op zich dan door verdraaingen en opmerkelijke onwaarheden een zeer verdachte indruk maken. Ook zijn er direkte familieleden aan elkaar te verbinden komend uit een behoorlijk beruchte familie aangaande eerdere scheve historische aangelegenheden. Het stinkt aan alle kanten…

 2. Deze aanslagen werden reeds lang aangekondigd, weliswaar op een verdoken en onverdachte manier :
  Een reeks voorbeelden vindt men in de volgende link :
  https://derhonigmannsagt.wordpress.com/2016/09/11/911-ankuendigungen-ein-rueckblick/
  met een uittreksel uit de tekst :
  “Mich interessiert mittlerweile mehr die Tatsache, dass es viele unterschwellige (subliminale) Ankündigungen in den Medien dazu gab. Und das schon Jahrzehnte vorher. Ihr meint, das klingt völlig unwahrscheinlich? Nicht wenn man weiß, wie lange der Atem der Illuminati reicht. Sie planen in 5- bis zu 50-Jahres-Zyklen. Das ist dem Normalbürger natürlich völlig fremd, da ihm beigebracht wurde, Politiker könnten nicht bis drei zählen.”
  Bij alles wat vrijmetselarij (en ook Illuminati) betreft speelt immers de symboliek een zeer belangrijke rol. (een symboliek die alleen voor ingewijden begrijpbaar is).
  Er werd nog een andere voorspelling gedaan :
  http://wakeupfromyourslumber.com/mossad-founder-predicts-the-future/
  met uittreksel :
  “Anyone knowledgeable in symbolism will tell you that the phallus is an important symbol in Freemasonry and Occultism, not “Islamic theology.” Freemasonry and Occultism are fundamentally based on the rites and rituals of Judaism and the Kabbalah (Jewish mysticism).
  The fact that 9/11 was planned by the Mossad as evidenced by this shocking pronouncement by Isser Harel is well documented and appears in a book written by Michael Evans. (”Is America in Biblical prophecy?” , Belief Net).
  Uit het voorgaande blijkt dan ook dat naast, (geo)politieke aspecten er nog andere, occulte elementen, een rol hebben gespeeld bij 11 september 2001.

  1. 9/11 was a Satanic Ritual
   https://www.youtube.com/watch?v=140-t9qJRps
   Let ook op de (symbolische) connectie met de Jesuits zij zijn het leger van de anti-christ (symboliek) welke in deze wereld ter manifestatie zetel voert als katholiek in het Vaticaan (=inversed to be seen as satanisme), vele sleutelfiguren hebben een jezuiten opleiding gehad, connect the dots….

  2. Treowd,
   Inderdaad. Het belang van het occulte en de symboliek bij dergelijke bloederige drama’s worden nog steeds schromelijk onderschat.
   Er zijn nog andere voorbeelden van dergelijke satanische rituelen :
   Ik verwijs naar een tekst op de webstek van Henry Makow over de atoombom op Nagasaki met een uittreksel :
   “(The Nagasaki bombing’s ritualism cogently reminds us that events like 9/11 are not necessarily purely geopolitical false flags, but often have spiritual dimensions as well.” –
   See more at: http://henrymakow.com/2016/09/Book-Exposes-Masonic-Dimension-to-Nagasaki-Nuke.html#sthash.UWZ2aqxq.dpuf
   De ganse tekst is echter van belang, deze is immers gebaseerd op het boek :Atomic Bomb Secrets van David J. Dionisi.
   In verband met Uw verwijzing naar het Vaticaan en de Jezuïten, trek ik de aandacht op het boek :
   “Pope Francis – The last Pope?” van Leo Lyon Zagami.
   Dit boek is ook online beschikbaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.