Advertentie

15 Jaar ná de 911-aanslagen..


New York Times 911 Titanic quote

Nu, één jaar na de aanslagen,
weet het grote publiek nog minder van de omstandigheden,
rondom de dood van 2801 mensen,
op klaarlichte dag, in de punt van Manhattan,
dan dat mensen in 1912 wisten over de Titanic,
binnen enkele weken, nadat deze gezonken was,
midden op de oceaan, in het holst van de nacht.

X

New York Times, september 2002

x

x

Een van de meest tot de verbeelding sprekende reconstructie-afbeeldingen: de ware verhoudingen van vliegtuig en Pentagon. Waar is het vliegtuig, American Airlines vlucht #77 gebleven?
EEN VAN DE LEUGENS IN BEELD… Gewoon één van de meest tot de verbeelding sprekende reconstructie-afbeeldingen: de ware verhoudingen van vliegtuig en Pentagon. Waar is het vliegtuig, American Airlines vlucht #77 gebleven? NIETS van een verkeersvliegtuig werd gevonden, GEEN STOELEN, GEEN DODEN, die waren allemaal ‘verdampt’ volgens de officiële theorie.. Kijk naar de documentaire hieronder en trek je ZUIVERE conclusies..!! STOP MET JE TE LATEN BESODEMIETEREN!! Of leg anders uit hoe een aluminium neus van een passagiersvliegtuig door 6 (!!!) Pentagon-muren van zwaar bewapend beton kan vliegen..!

x

x

Jij gelooft nog in de ‘officiële leugen’…??
Wordt het niet eens tijd voor een Open Mind,
x

15 Jaar ná de 911-aanslagen..

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

Kun jij het ook nog niet geloven..? Dat de aanslagen van 911 het werk zijn van krachten-achter-de-schermen en dat NIETS van het officiële verhaal rondom de aanslagen van 11 september 2001 juist is..? Verzin jij bijvoorbeeld ook allerlei redenen waarom het NIET kan, dat het een valse-vlag-operatie geweest zou kunnen zijn..? Omdat je systeem nou eenmaal een heftige klap, namelijk  die van de werkelijke waarheid, niet kan verdragen..? Zoiets heet ‘cognitieve dissonantie’ en dat is een psychisch hulpmiddel dat in de menselijke geest aanwezig is, en dat als bescherming dient.. Daar hoef je je dus niet voor te schamen.. Terugkomen op je ontkenning is dus een TEKEN VAN KRACHT EN INZICHT.. (HIER een heel verhaal over cognitieve dissonantie)wanttoknow info logo

Maar wees eerlijk, wees eerlijk en ZIE waarnaar je kijkt, LUISTER naar wat je hoort en WEES EERLIJK en laat een OPEN MIND werken. Jij zit hier op WantToKnow te lezen en de Amerikaanse zustersite WantToKnow.info, is opgericht door de Amerikaan Fred Burks, die vertaler was in het Witte Huis. Hij heeft letterlijk zaken gehoord, waarover hij inhoudelijk natuurlijk niets kan vertellen, die -laten we zeggen- ‘niet in de haak waren’ rondom de 911-aanslagen. Op zijn site is ook de verzameling van top-officials, oud-militairen, politici, klokkenluiders te vinden, die melding maken van de ‘grootste oplichterij van de eeuw’. Zij zien het verraad dat is gepleegd en het verraad dat hun vaderland in een gevangenschap heeft gebracht. (Kijk HIER maar eens)

911 gebrek aan onderzoek

Motieven?
Motieven zijn er namelijk te over, zoals bij elke misdaad en moord het geval is. De daders barsten van de motieven. Wil je ze horen, of kun je ze zo oplepelen..? Voorbedachte rade is er dan natuurlijk ook en ook daarvan zijn vele, vele voorbeelden, die je ook in deze documentaire zult zien. De erudiete mensen die je verklaringen hoort afgeven, zijn natuurlijk geen complot-theoristen.. Een -in onze ogen- altijd lelijke verdachtmaking, die vaak alleen gebaseerd is, op de onkunde en ongeletterdheid van degene die deze kwalificatie doet..!! Als je de professoren bijvoorbeeld nog niet kent, die 911 tot op de graat hebben onderzocht en die ALLEN tot dezelfde valse-vlag-conclusie zijn gekomen, dan wordt het in dit jubileumjaar toch écht tijd dat je je, inderdaad met die OPEN MIND, eens GOED verdiept in hun werk. Dit zijn die professoren en de architect (Richard Gage) die oprecht en fundamenteel werk verricht binnen zijn professie:

profs on 911 en Gage
Van al deze erudiete wetenschappers is materiaal op deze site aanwezig en alleen al een zoekopdracht ‘911’ zal je veel informatie opleveren, die je WAARHEIDSvinding zullen bekrachtigen. Vanuit die waarheidsvinding hebben wij van deze site in ieder geval bij de 10e verjaardag van de aanslag op Amerika, op 11 september 2011 besloten, niet meer te spreken van de complottheorie, maar de zaak om te draaien. De voorgespiegelde waarheid, die een diepe leugen is, behandelen we ook als zodanig. ONZE WAARHEID is dat er een ongekende valse-vlag-operatie heeft plaatsgevonden, die preciés in de motieven past van de werkelijke daders..

Toegegeven, je krijgt vreemde gesprekken, wanneer blijkt dat jouw gesprekspartners nog in de ‘officiële leugen’ geloven en deze met hand en tand verdedigen. Zéker als jij met feiten komt, en hen niet wenst te overtuigen, maar jezelf in de positie stelt, dat ZIJ HET NOU EENS MOETEN BEWIJZEN, omdat het een leugen is, die ze verdedigen.. Jouw vasthoudendheid als gesprekspartner voor hen, blijkt dan altijd een boel te triggeren.. Want het is toch te zot voor woorden, dat jij de waarheid hoort te ‘verdedigen’..? Tell it as it is, dan blijkt ‘waarheid’ vanzelf. Kijk naar deze documentaire en ‘bewapen’ jezelf in ieder geval met Waarheid die zich niet laat ontkennen..! Helaas is de documentaire niet ondertiteld, maar hij is -voor mensen die Engels toch kunnen volgen- niet gecompliceerd in taalgebruik. Succes!

x

 

Robin Cook Al Qaeda

50 gedachten over “15 Jaar ná de 911-aanslagen..

 1. In 1984 had ik tekeningen en een film gezien van de bouw van WTC1 en2.Ik zij tegen mensen op 11/9 en daarna dat het er nooit zo uit kan zien hoe de zogenaamde vliegtuigen erin vlogen en hoe de gebouwen instorten … ik werkte en nu nog vaak met Acetyleengas/zuurstof(3100 graden, daar is kerosine niets bij)…ik heb nadien alleen maar “vijanden” (Vrienden/Kennissen)die echt boos op mij werden en nu nog, Gehersenspoeld door de Mainstream media… zijn er onwetende/blinden die nog het officiële verhaal geloven….mensen die het minst hierover weten hadden/hebben de grootste mond…maar gelukkig is er een grote kentering ….Maarja de daders lopen nog vrolijk rond met heeeel veeel geld…

  1. Hoi GuidJ. …Yep… Door die buiten kolommen snijden vleugeltjes echt niet doorheen +-400x400mm De dikte van dit staal (speciaal voor dit gebouw samengesteld) weet ik ff niet…50mm?….uhhh tenzij er Redbull in zit hihihi …MVG:)Gerard

 2. Jeff Prager, 9/11 AMERICA NUKED!

  I don’t know how to introduce a book like this one. First, it’s very large.

  It contains dozens of images Never Before Published of Ground Zero on 911, 9-12 and 9-13, BEFORE excavation, when just the rescue workers and their dogs were there searching for anyone that might be alive as well as bodies of those that didn’t survive. This means the box beams and I-beams were as yet untouched and the im ages are extremely revealing.

  These images are about 30-40 inches wide and 20-25 inches top to bottom. They’re high quality, high resolution images and I had a choice.

  I could reduce them, or I could PDF them such that YOU can repeatedly zoom the images and examine them in detail at full size as you’ve never before been able to do. I took that choice and thus, the book is divided into two large files by necessity.

  But now you can examine 911 images, zooming them repeatedly, like you’ve never been able to do before.

  The problem I’ve experience in the past is that lot’s of people download part 1 and fewer download part 2 when I divide my books like this.

  For that reason:

  1. Half of the critical images are in part 1 and the other half are in part two. You’ll need and want both parts.

  2. The text is divided such that you’ll need to read both parts to fully understand the nuclear event that 911 surely was.

  To that end, using real science, real chemistry and real physics I successfully challenge the theories presented by Dr’s Stephen Jones and Neils Harrit that energetic compounds, specifally the compound Dr. Jones has with a velocity of 300mps could demolish the towers. Further, this book is an open request by virtue of the text and the numerous citations, links and references, to debate Dr. Jones publicly. I’m prepared to debate Dr. Jones on the issues of nano-energetic compounds, tritium, uranium, sodium, potassium, zinc, thorium, vanadium and the other elements in the dust. Dr. Jones, thus far, has only covered tritium and very briefly, uranium. My opinion, based on the evidence in this book, is that his science is deeply flawed and I can prove this.

  In that debate I can and will prove 911 was a nuclear event. Please, download both parts of this book. One part isn’t sufficient without the other. You’ll be glad you did. And PLEASE share these links if you feel the book is worthy.

  I’m a former magazine publisher. My books are eMagazines with time consuming graphics and text referenced and cited with working links to support all of my assertions with the best science available. But they are magazines, with awesome graphics and high resolution images. Don’t confuse them with books. I also make them fun to read, I hope!

  Deel 1

  Deel 2

 3. Ondanks dat er nu zoveel extra informatie beschikbaar is lijkt het voor de gewone sterveling too much too handle. Alleen al het feit dat er op die dag trainingsoefeningen gepland stonden waar het kapen van een vliegtuig centraal stond zou elk oor moeten doen klapperen (real world or exercise!). Of het feit dat het paspoort van Al-Suqami ongeschonden op de grond lag naarbij WTC maar dat de zwarte dozen nooit werden gevonden. Of een gekaapt vliegtuig (United 93) wat het Witte Huis zou moeten verpulveren maar dat wordt overmeesterd door heldhaftige passagiers (mooi patriottisch verhaal) en vervolgens neerstort zonder dat daar ook maar 1 bewijsstuk voor kan worden geleverd dat dit echt heeft plaatsgevonden. En zo zit het verhaal vol met zoveel onduidelijkheden, tegenstrijdig –en toevalligheden dat mocht 9/11 een bioscoopfilm zijn geweest menig bezoeker de zaal al voortijdig had verlaten.

  1. Hoi Eli020 het ging zelfs om TWEE (onkreukelbare) Pasporten…De Space-shuttle Colombia kwam met +- 26.000 km/uur naar beneden, en ze hebben er echt veel van terug gevonden (Landingsgestel met wielen er nog aan, rompdelen, helmen, schoenen, instrumentenpanelen, motordelen, enzovoort…) die zijn naar een hangaar gebracht voor onderzoek (Terwijl ze OOK wisten wat er gebeurt was) en dat doen ze met elk gekrest toestel (is standaard voorschrift) al moeten ze een kilometer diep graven!!! en die oefeningen was ook bij Londen, Madrit, Boston, Oklahoma enzovoort ….en Parijs ook weer Pasporten … en een Kalashnikov op minder dan een Meter afstand door z’n hoofd en geen Druppel Bloed …Nou Je hooft licht ERAF dan….hihi …Maar “ïedereen” blijft het geloven (Groeps gedrag)en kunnen “Ze” er mee doorgaan (het Misterie van gedachten kracht) Gelukkig worden er steeds meer Mensen Wakker, en als de Balans om gaat gaan de “Slapende” van zelf mee

  2. als je denk aan de Hebo aanslag in Parijs… een uurtje of 4 later stonden die stropdas freacs gezamelijk met BEDRUKTE vlaggetjes, sjaaltjes, T-shirt, Petjes en POTLOOTJES te wapperen en te zwaaien…Zoek een Drukkerij, die dat binnen die tijd kan Bestellen, bedrukken en distruberen (Ter plaatse brengen) gaat je(denk ik) niet lukken …daarom allen al heb ik mijn gedachten daar over, dat het van te voren geplant moet zijn…. de auto (Een Mini hihi) Had toen die voor de door stond bij Hebo, Zwarte Spiegels, en toen die werdt terug gevonden, Witte spiegels, …en pasport er in, Op zijn minst wel VREEMD te noemen

  3. Met die STROPDASFREACS bedoel ik onder andere Burgermeester Aboutaleb in Rotterdam-Leuvenhaven bij het Jaschinski beeld.

  4. @G.

   Ben je wel goed bij je hoofd?En ga eens terug naar school,om wat Nederlands te leren!

  5. G.
   Als je nou over iets wil mee praten is het wel van belang dat je weet waar je het over hebt en dat blijkt niet het geval te zijn.
   Het was geen Mini maar een Citroen.

  6. Dit is geen meepraten …dit zijn feiten (zie Martin vrijland)…en als je zo zielig bent over taal fouten….pffff ..op school leer je Zeker niet de waarheid…. en tegen wordig mag je het schrijven hoe je het Zecht…Bureau-Buro….en of het nou een mini was of niet het gaat om de essentie….de WAARHEID

  7. Het gaat erom, dat 9-11 ver van te voren geplant moet zijn, en alle oorlogen en dergelijke DAARDOOR ontstaan zijn….(Onder het mom “Oorlog tegen het Terrorisme”)er zijn veel mensen omgekomen (Vermoord!!!) door waarschijnlijk Explosieven die van te VOREN geplaats moeten zijn, (Zie Gebouw 7) en DIE mensen wisten van niets…Dus ik sta nergen meer gek van te kijken….Maar wie het weet, mag het Zeggen ….Alleen commentaar leveren is makkelijk…en dát MAK mag je wel onderstrepen.

  8. Hoi NAOI^$#%….. die chromen spiegels heb ik ook wel aan gedacht maar een foto van boven af in die straat, kan een chromen spiegel (volgens mij) niet zwart zijn, Maar ik kan het ook mis hebben, als je de video bekijkt van Martin Vrijland, dan kan je ook zien, dat het wat daar gefilmd is niet kan stroken met de werkelijkheid …het is vreemd gefilmd, en een paar keer onderbroken ( je gaat niet zo over de rand hangen terwijl “Ze” staan te schieten met Kalashnikov’s)… ook volgens Martin V… Het is ook WAAR dat Frankrijk Bijna Failliet is, en zo’n beetje de “Staat van beleg” is afgekondigd …..en dát was volgens mij het DOEL van de aanslagen in Parijs

  9. Hoi CEDAR …. O.A Martin Vrijland doet tenminste ONDERZOEK en ZECHT/SCHRIJFT in iedergeval niet zomaar iets, en doet, zo als gelukkig veel Mensen, Onderzoek en neemt iets NIET zomaar KLAKKELOOS aan … wort jij Betaald door die kliek om alles te débunken of zo? of ben jij gewoon dom? en DURF jij niet Verder te kijken/Denken als NED1? jij bent zo iemand, die nog steeds in het “officieele” van b.v. 9-11 gelooft, denk ik….GOED ZECH…ALLEEN COMMENTAAR LEVEREN …. Heb JIJ wel een EIGEN mening… je kijkt wel, maar ziet geen Fuck…(volgens mij)…Die Oorlog tegen het “Terrorisme” is een MILJARDEN industrie…en “Mogen” WIJ BETALEN….maar WIE zijn die “Terroristen”? Snap JIJ wel wat er aan de hand is op deze Wereld? SLAAP lekker VERDER…MVG:)G

  10. Hoi Arnold …over MEEPRATEN gesprokken, Jij geeft de ZELFDE reactie al Cedar…. en als JIJ dan WEL WEET hoe het zit, Leg het dan uit wat jij bedoelt…. 🙂 ZZZZZZZ

  11. G.
   Ik geef niet alleen commentaar maar ook uitleg wat je in reactie,s van mij ook kunt lezen,alleen moet je daar dan wel even moeite voor doen.
   Volgens mij en vele anderen was 9/11 een bewust veroorzaakte ramp waar oa W.Bush achter zat om zo de mensen bang te maken en gelijktijdig steun te verkrijgen van de Amerikanen om de oorlog tegen het niet bestaande terrorisme te beginnen.
   Hoogstwaarschijnlijk was het eerste land Irak wat onder valse voorwendselen is binnen gevallen (wat ook bewezen is) daarna kregen we ook andere landen zoals Lybie,Syrie enz en telkens zijn de zogenaamde dictators zoals Khadaffi en Sadam Hoessein afgezet of vermoord waarna pro Amerikaanse bestuurders de macht overnamen en daarmee ook de grondstoffen wat de bedoeling telkens is.
   Khadaffi wilde voor olie goud en geen waardeloze US dollars meer en hij was ook bezig met de gouden Dinar volgens mij wat de Amerikanen een doorn in het oog was.
   Khadaffi werd wel afgeschilderd als een dictator maar hij heeft wel voor zijn bevolking gezorgd door kanalen aan te leggen naar steden voor drinkwater,goede GRATIS zorg, scholen enz wat natuurlijk verzwegen wordt.
   De oorlog tegen “terrorisme” is niets anders dan telkens een coup waardoor de macht gewisseld wordt ten voordele van de multinationals en bankiers en tegenstanders van dat beleid worden zo uit de weg geruimd.
   Zie ook het boek van Robin de Ruiter over 9/11 daar kun je veel uit halen.

  12. Hoi Arnold…O.k. …maar ik bedoelde de Reactie op de reactie van mij … ben van wat je nu schrijft wel aardig op de hoogte, (denk ik, Misschien komt er later wel wat anders uit de bush) Ik doe vanaf 2001 onderzoek naar die zooi, wat ik zeker weet is dat het officiele verhaal niet waar Kan zijn Maar hoe of wie er echt achter zit?. Misschien zijn bush en kornuiten wel de Katvangers en Kunnen ze Niets zeggen, op straffen van…?… P.S…Ik ben ook niet echt boos …. … Arnold, wel altijd blijven lachen ….MVG:)Gerard

  13. Maar het gaat nog veel verder zo zijn de EU ambtenaren in Brussel niets anders dan puppets die wet en regelgeving verzinnen in het voordeel van bankiers en grote multinationals die dan door corrupte politici van landen ingevoerd worden en telkens zie je minder rechten voor de burgers,verarming van de bevolking en de rijken worden zoals van de week zelfs op het NOS teletekst te zien was rijker (de rijksten waren 48% rijker geworden en de armsten 44% armer).
   Met de ondertekening van het Lissabon verdrag door Balkenende is onze regering buiten spel gezet en mogen zij alleen nog maar doen wat Brussel hen zegt te doen.(Het Lissabon verdrag bestaat naar ik meen voor 86% uit dat wat ook in de grondwet stond waar Nederland massaal tegen heeft gestemd en dus gewoon door de naam te veranderen en een paar kleinigheidjes te veranderen is doorgedrukt).
   Dit geldt ook voor zes of zeven en twintig andere landen die getekend hebben.
   Boeken die veel naar buiten brengen zijn oa:
   De dertien satanische bloedlijnen. van R.de Ruiter
   Ander nieuws. van Janneke Monshouwer
   De Boogeyman
   Het kartel van de hel.
   De Naziachtergronden van de EU te Brussel
   Drie gesprekken met Adolf Hitler (oorspronkelijk een boek uit de jaren dertig vorige eeuw en een tijdlang uit de handel gehaald).
   En vele andere boeken.
   Nederland speelt vaak een grote rol zoals bij de onafhankelijkheid van Suriname en de staatsgreep door Bouterse.
   Suriname is rijk aan bodemschatten zoals Bauxiet(het voornaamste) en nog meer bodemschatten.
   Door onafhankelijkheid zou Nederland daar geen zeggenschap meer over hebben en dus ook geen winst.
   In 1980 heeft Bouterse een coupe gepleegd en in 1982 heeft hij met maatjes van hem in 1982 15 tegenstanders tijdens de december moorden vermoord en is daar tot op de dag van vandaag nooit voor bestraft wat natuurlijk wel vreemd is toch?
   Nu is hij president van Suriname en heeft zelf een wet ingevoerd waardoor hij niet meer bestraft kan worden en tevens voert hij een schrikbewind om de bevolking kalm te houden.
   R.Brunswijk voerde eerst verzet tegen Bouterse en nu leeft hij ineens in rijkdom en is het verzet gestopt,wat zit daar achter en welke belangen voor Nederland spelen hierbij een rol?
   We hebben de Lockhead affaire gehad en wie kan ons aantonen dat dit nu ook weer niet met de aanschaf van de JSF gebeurd?
   Eerst zou hier maximaal 4.5 miljard voor betaald worden maar nu praat men alweer over veel meer ivm de zwakke dollar en minister Hennis heeft nu al gezegd dat zij nog een apart potje voor deze tegenvaller heeft waarvan de rekenkamer heeft gezegd dat het potje voor andere dingen is en dus niet voor de JSF.
   Zo kan ik nog wel even doorgaan.

  14. hoi Arnold …Dat weet ik ook allemaal…. in de Jaren 80 is ook zo’n beetje alles “Geprivatiseerd” o.a. Telecom, post, en noem maar op …. en is alles in handen van grote bedrijven … straks zijn er geen gewone bakkers of groenteboeren meer, en woord er gezooid met al het voedsel, vol met E-nummers, en moet de boer zaden kopen bij monsanto of verdwijnen en Bouterse mag gewoon doorgaan met zijn moord en drugs praktijken …Vroeger had je b.v. de Nederlandsche cocaïne Fabriek…. maar bestaat nog steeds ondergronds en worden coca blaadjes in gevoerd als zijnde Thee … er zijn Landelijk metingen gedaan bij Riool buizen, en de reststoffen liegen er niet om, van wat mensen uitzeiken, ook in het binnenhof/Den haag moet volgens de Meet gegevens wel heel wat gebruikt worden … En o.a. het JSF gebeuren is Pim Fortuin vermoord… Zie film 0605 van Theo van Gogh, ook het Loodje heeft gelecht ….PFFF … We kunnen nog wel effe door gaan…. wat een zooi op de Wereld, Maar wat kunnen we er aan doen?

  15. Buiten de inhoud die ik ten dele onderschrijf, valt mij voornamelijk op dat het nederlands ( en ik spreek hier even als taalpurist)Het onderspit delft. Welke moeite kost het om even spellingscontrole te installeren? Het komt de boodschap zoveel ten goede, maar dan weer , misschien ben ik de enige die zich daaraan ergert.Toch wil ik even opmerken dat een dergelijk kleuterachtig taalgebruik de boodschap die je brengen wilt vertroebelt. Met vriendelijke groet marcel

  16. Wat we kunnen doen is door de discussie aan te gaan mensen proberen de ogen te openen zodat het niet afgedaan wordt als complottheorie.
   Hoe meer en eerder mensen de waarheid zien des te beter het is omdat dan ook duidelijk wordt hoe ze voor het lapje worden/zijn gehouden.
   Pas als de waarheid bekend is kunnen mensen ook gepaste beslissingen nemen zodat aan al het gelieg en bedrieg een einde kan komen.
   Goede voorbeelden,onderbouwingen zijn daarbij wel van groot belang.

  17. Hoi Marcel …. ouwe Taal purist….jij vind wel alles “Kinderachtig” hé? gelooft ikke …wat maakt het uit of iets met een D of DT of een T ,ij of ei…. bij mij staat “taal fouten” gewoon aan maar geeft af en toe aan dat het “fout” is terwijl het wel goed is, en andersom …. als je de Krant leest, staan er bijna geen fouten in….maar krijg je goed geschreven leugens voor geschoteld ….ben je dan BLIJ….ook de GOED geschreven geschiedenis boeken kunnen zo de prullenbak in. … B.V. op 9fornieuws, als je daar een berichtje tikt krijg je makkelijk fouten omdat die server het niet kan bij houden … maar als je je daar over op moet winden kan je beter “het sleuteltje” weg gooien …MVG:)G …P.S. kom op Marcel wel gewoon bleiven LACHEN HOOR 🙂

  18. Beste G, als super taal purist, ja kan ik met Marcel mee gaan, maar het zij je vergeven, het te berde gebrachte door jouw, is vaak heel interessant en boeiend te noemen.
   Ik heb zelf ook de nodige problemen met mijn moeder taal, trouwens ik heb met Engels, Frans, Duits, gramaticale problemen, lezen niet, ik versta ook nog Italiaans, Spaans, en ben me op nieuw aan het bekwamen in het latin, dat is heel bijzonder, hoe die taal zich heeft kunnen ontwikkelen tussen twee zo grote culturen de Etrusqen en de Grieken, uit een klein streek taaltje wonderlijk, misschien kom jij ook wel uit zo’n klein streekje, Jenne

  19. Hoi Janne Ik ben een Super taal Prutser, ..SORRY… hoor Neemmenietvoortwaalve ..Maar ik kan wel Chinees,japans,indie’s,Surinaams,Thais,Grieks,Russich,Spaans,Potugees,Engels,Belgiech,Duits(Knakwurst)en Nederlands Eten…..MMMMMM 🙂 Groetjes Gerard

  20. Beste Jenne…En of ik uit een klein streekje kom ,kan ik niet zeggen, maar mijn ouders hebben een streekje uitgehaald, en hopla …daar was ik 🙂

  21. G, ik snap de reacties van anderen over je spelling 😉
   Maar misschien kun je uitleggen waarom je hierin lichtelijk gehandicapt bent.
   Ik ben het met je eens dat het om de inhoud gaat, maar een nadere uitleg kan misschien een ander beter helpen (beter) te begrijpen waarom je in dat opzicht je beperkingen hebt.
   En een beperking mag nooit een reden zijn om een ander niet serieus te nemen.
   Volgens mij ben je absoluut oke <3

  22. Of eigenlijk G,
   De anderen zijn beperkt als ze hierover gaan zeiken 😉
   Jij doet het op jouw manier, en je doet het goed <3

  23. Of eigenlijk , als je niet politiek correct bent , krijg je een veeg uit de pan van juf anna. Ik erger me gewoon aan het steeds vaker gebezigde slechte nederlands en beroerde spelling, en dat mag ik dus gewoon zeggen ! Bovendien is een beperking nooit een excuus om het er maar bij te laten , eerder is het een uitdaging om toch moeite te doen .

  24. Het is dan wel offtopic maar ook ik onderschrijf wel degelijk het belang van correct Nederlands. Ook ik merk dat ik hier zelf aan moet werken maar om een sterk tegenwicht te bieden is het essentieel om in ieder geval een juiste spelling te hanteren. De oppositie zal namelijk direct iemand belachelijk maken als een bericht vol spelfouten en verkeerd geplaatste (of geen!)interpuncties staat. Hoe waardevol een bericht ook is.

   Hetzelfde geldt voor feitenkennis. Al kom je met een ijzersterk betoog, 1 verkeerd feit en dat zal je voor de voeten geworpen worden. Zo kan je 9 inhoudelijk sterke argumenten brengen maar een kleine nuance als Mini of Citroen en al die andere juistheden verliezen meteen zijn waarde. Want ja, als hij die auto al foutief benoemd wie garandeert dan dat de rest wel klopt? Dit is een oude tactiek waarmee je meteen monddood gemaakt wordt.

   En Martin Vrijland? Heeft hij niet een site waar recentelijk Wanttoknow nog als controlled opposition werd genoemd? 🙂

 4. Dit is met een aan de zekerheid grenzend waarschijnlijk waar, verder kan ik niet om dat ik van deze zaken en materie niets afweet, en bovendien zijn dit onmenselijke en lelijke gebouwen.

  Maar nu verder, wat gaat er nu gebeuren, of na de vernieteging van millioenen mensen ook door een valse vlag gecreéerd, in Iraque en andere landen.

  Uiteindelijk gaat het toch om de uitkomst, want er moet iets gaan gebeuren, anders blijft dit maar door gaan, het is nu Europa dat in de afgrond geduwd wordt, heel langzaam wordt ik heel agresief van binnen, en dit moment komt voor ieder mens, het zijn de laatste druppeltjes die de emmer doen over lopen, dat je die shit niet meer wilt slikken !

  1. Hoi Jenne, dat is de bedoeling van die duivelse kliek die 9/11 en veel ander leed hebben veroorzaakt… beter is om je niet boos te maken, en aan zoveel mogelijk LEUKE dingen te denken …ze leven van ellende van anderen en agressie is hun voedsel….Probeer ze liefde te geven daar kunnen ze …..duistere duivelse kliek niet tegen en lach ze toe ….In Irak/midden oosten hebben ze alles plat gebombadeerd inclusief musea en alles, Die musea’s bevatten oude kennis (Sumirische kleitabletten enz) Irak werdt vroeger Sumirië genoemd (zie Zecharia Sichin)…Maar hoe het verder moet, is afwachten…. en eens houd het op, dat is natuurlijk wel zeker….Ik heb weleens gelezen dat het WTC complex ook een duivelse opstelling was…..MVG:)Gerard.

  2. Ik schrijf het weer niet goed,…Ik bedoel Sumerische kleitabletten, gevonden in Irak (Sumerië) en ook Erich von Daniken ( Waren de Goden kosmonauten?)is interessant

 5. Dit is met een aan de zekerheid grenzend waarschijnlijk waar, verder kan ik niet om dat ik van deze zaken en materie niets afweet, en bovendien zijn dit onmenselijke en lelijke gebouwen.

  Het is meer dan waarschijnlijk waar beste Jenne, 9/11 is de geboorte van alle oorlogen gevoerd vanaf toen tot in het heden, vanaf het binnenvallen van Irak tot alles wat met terrorisme te maken heeft gehad en nu nog heeft. Terrorisme is eruit geboren, alle vrijheids beperkende maatregelen die genomen zijn in naam van onze veiligheid stammen af van dat event.
  Men had er dus alle belang bij dit nieuwe ‘ pearl harbor’ te bewerkstelligen er is o.a een miljarden industrie uit geboren (veiligheid) en levend in angst kent het een belangrijk psychologisch element dat uitlokt dat het macht externaliseerd (dat is je eigen macht afgeven om je eigen veiligheid te kunnen waarborgen, te leunen op veiligeheidsmaatregelen welke men voorstelt) Door te weten dat het allemaal op onzin gebaseerd is heb jij die macht weer zelf in handen. 🙂 Dus informatie over dat gebeuren 911 is de sleutel naar je eigen macht over veiligheid terug te nemen. Bye , bye angst ….. 🙂 hello internal freedom.

  Onderstaande docu duurt 01:23:39 en is echt de moeite waard om te bekijken.
  911Truth Painful Deceptions +Dutch Subtitles (Full Length Documentrary)
  https://www.youtube.com/watch?v=Vi8FlfKT7YI

  1. Die documentaire is inderdaad meer dan de moeite om te bekijken. Zeker aangezien alles rustig verteld wordt en met feiten wordt onderbouwd. En het voordeel van ondertiteling. Ik ga deze link zeker doorsturen naar zogeheten doubters, kijken of zij het “aandurven” feiten onder ogen te zien.

 6. Twee artikelen die voor 100% haaks staan op elkaar.
  Erboven staat een compleet ander verhaal: Zionistisch Arabië…??
  Weten jullie zelf wel wat je op papier zet? Begin er ernstig aan te twijfelen.
  Jullie zullen dit wel weer niet plaatsen…..ha ha!

  1. Gelukkig blijkt jouw reactie WEL geplaatst te zijn. Zou jij kunnen beschrijven in welk opzicht een artikel over 9/11 haaks staat met een artikel over een zionistisch Saoedi-Arabië? De driehoek Amerika, Israël en SA blijkt namelijk wel vaker de juiste geometrische compositie te zijn.

  2. Je kunt je zelfs afvragen waarom Israel is ontstaan.
   Volgens de reguliere geschiedenisboekjes was dat om de Joden een eigen plek te geven na de vervolging in ww 2.
   Maar volgens wat ik gelezen heb kan het wel eens zo zijn dat de geallieerden en dan met name natuurlijk de VS dat bewust hebben gedaan om van daaruit de strijd in het Midden Oosten te kunnen aangaan omdat ze dan een plek hadden dicht bij de bodemschatten die ze willen hebben.

  1. Jij ook? Lekkere betrouwbare site! Ze hebben het ook nog steeds over de Niburu planeet.

  2. Als het je hier niet bevalt,of de links die worden aangerijkt zie je niet zitten , ga je toch lekker ergens anders vervelend doen? De negatieve manier van comments geven die je hier ten toon spreid ,is gewoon te kinderlijk voor woorden .

  3. @ Cedar
   Beforeitsnews (vrije journalistiek) is betrouwbaarder dan de MSM.
   Maar ik geef toe er zit ook een troep tussen van HOAX verspreiders.
   Als je al jaren op de site zit, weet je zo ongeveer wel wie eerlijk is en wie niet.

  4. @ Cedar
   Oja dat vergeet ik bijna, op veteranstoday vindt je ook veel verslagen die vergelijkbaar zijn met beforeitsnews.
   Veteranstoday is een website die zich bezig houdt met zaken die voor het publiek verborgen blijven. Een soort journalistieke contra spionage.
   Zij hebben bijv. de chemische aanvallen ontmaskert in Syrië enz enz.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.