Advertentie

2.963 Technische experts zien échte 911-complot..


 

x

Inmiddels onderschrijven bijna 3000 (!!) architecten en ingenieurs, wereldwijd, de ONMOGELIJKHEID van de officiële verklaring van het instorten van de WTC-torens 1, 2 en 7..

x

x

x

2.963 Technische experts zien het complot in 9/11..

2018 © WantToKnow.nl/be

x

De organisatie AE-for-911Truth is een tijdje geleden met een boek naar buiten gekomen, dat de officiële versie van de aanslagen op 11 september 2001 grondig en fundamenteel ter discussie stelt. Hoewel wij redelijk op de hoogte zijn en blijven van ontwikkelingen op dit terrein, is dit boekwerk min of meer aan onze aandacht ontsnapt en wellicht aan de jouwe..! Veel mensen classificeren de aanslagen van 11 september 2001 nog steeds met het uiterst naïeve containerbegrip ‘complottheorieën’, vaak vanuit een diepe, vaak onbewuste angst.

Deze angst dient dan, zoals het menselijke systeem nu eenmaal werkt, te worden gemaskeerd, door het verschijnsel ‘cognitieve dissonantie’. (HIER) Maar te vaak gebeurt dit vanuit een hautaine, veroordelende onkunde, gebaseerd op weinig tot geen kennis over de essentiële achtergronden van deze aanslagen.
x
Architect Richard Gage, de onvermoeibare oprichter van de erudiete site AE911 (klik voor link). Omstreden omdat hij en de 3000 leden, de vragen stellen, die kennelijk niet mógen worden gesteld..
x
Maar nooit kreeg de ‘werkelijke complottheorie rondom 911’ zoveel bijval als van deze technische wetenschappers. De mensen die het weten kunnen, wat zich hier technisch heeft afgespeeld. We spreken dan over de inmiddels ruim 2963 architecten en ingenieurs die zich met naam-en-faam áchter de AE911-organisatie hebben opgesteld. En dus ook achter deze publicatie van deze AE911-organisatie, die streeft naar openheid inzake waarheidsvinding rondom de vernietiging van de 3 WTC-gebouwen op 11 september 2001.
x
De beide WTC-torens, die we kennen als de ‘Twin-Towers’, en die instortten tussen 9 en 10 uur ’s ochtends, ná de inslagen van de vliegtuigen. Maar ook het laat die middag ingestorte WTC-gebouw #7. Wij bieden je dit boekwerk graag aan in pdf, dat je, door HIER te klikken, op je computer krijgt. Niet alleen voor jezelf, zo zouden we willen adviseren, maar wellicht ook voor verdere verspreiding naar dié mensen die je kent en maar niet uitgesproken raken over de ‘onzin van de 911-complottheorieën’... (Je kunt ze bijv. ook de URL/link toesturen voor deze pdf-download.)
x
Wellicht is het een idee ze te vragen om sámen naar één van de a.s. uitvoeringen te gaan, van de fantastische voorstelling ‘Komplot’, van acteur/regisseur/theaterproducent George van Houts. Komplot zal in 2018 in diverse grote theaters worden opgevoerd. De voorstellingen maken duidelijk dat het gedachtegoed rondom 911 nog springlevend is. Wij allemaal leven namelijk nog DAGELIJKS met de gevolgen van deze aanslagen..
Het is met name onze vrijheid in het algemeen en persoonlijke vrijheden in het bijzonder, die het kind van de rekening zijn geworden.. Zéér waarschijnlijk, zo kunnen we achteraf concluderen, was dit ook preciés (een van) de doelstelling(en) van deze valse-vlag-operatie. Daarbij doemt overigens een veel grotere agenda op, van de -zoals wij ze altijd noemen- ‘krachten-achter-de-schermen’..!
x
Het technische rapport van de ingenieurs..
In dit boekwerk verzamelt deze organisatie van architecten/ingenieurs, wetenschappelijk bewijs dat de goedkeuring kan wegdragen van de bijna 3000 leden/technische experts. Op het moment van verschijnen, kwam ook een nieuwe documentaire-film uit rondom deze aanslagen. Deze kunnen we je hier aanbieden inmiddels; we plaatsen hem hier in het artikel. De titel luidt: ‘911: Decade of Deception’.

Ook in deze film legt de oprichter van AE911Truth, Richard Gage, uit waar de pijnpunten van het onderzoek door het National Institute of Standards and Technology (NIST) liggen. Een open, verrotte en uiterst pijnlijke kies in het hele officiële verhaal over deze aanslagen. Gage eist een nieuw, maar vooral een onafhankelijk onderzoek, naar wat het instorten van deze 3 WTC-gebouwen op 11 september 2001 veroorzaakte.

Daarbij willen deze 3000 architecten en ingenieurs vooral weten waarom het 47-verdiepingen tellende WTC #7, het ‘kleine’ broertje van de Twin Towers, dat op zo’n 100 meter ten noorden van deze WTC#1 en #2-torens stond, plotseling inzakte. Dat gebouw werd niet door een vliegtuig geraakt, maar zakte wel als een pudding in elkaar. Officiële verhaal? Een brand, die de structuur ondermijnd zou hebben.. En ja, ook hier zakt het gebouw in elkaar, op het pad van de grootste weerstand.. Compleet verticaal. (Bizar, want de zwaartekracht werkt zódanig, dat vallende objecten altijd de weg van de ‘minste weerstand’ kiezen..!)

Vooral ook bij het tijdstip van het instorten van WTC 7 zetten Gage en zijn kompanen vraagtekens. De kleinere toren, waar de US Secret Service, Department of Defense en CIA enkele kantoren huurden, smakte tegen de grond om 17u20, zo’n 7 uur later dan de Noordtoren. En een van de meest bizarre zaken daarbij, is dat BBC-verslaggeefster Jane Standley die dag live vanuit New York berichtte en BBC-kijkers meldde, dat WTC 7 zojuist was ingestort. Niks geks natuurlijk,  maar als je dat zoals zij deed, ruim twintig minuten doet VOORDAT dit daadwerkelijk gebeurde..?!?! Hetzelfde verhaal was op FOXnews te zien..!!

Kijk zelf op deze 2 YouTubes, en je ziet duidelijk dat, terwijl reporters het nieuws over de instorting vertellen, het gebouw op de achtergrond nog duidelijk fier en strak overeind stond.

Instorting over de weg van de MEESTE weerstand..
Zoals gezegd, is de manier waarop de gebouw instortten vooral een mysterie, volgens Richard Gage en zijn aangsloten, onafhankelijke 2.963 architecten en ingenieurs. Alle 3 de WTC-torens vielen namelijk kaarsrecht naar beneden; preciés zoals dit bij gecontroleerde ontploffingen tijdens het slopen van gebouwen gebeurt..Bij de eerste torens was ‘natuurlijk’ de vliegtuigen de oorzaak, hoewel dit ook van geen kanten te verdedigen is, maar dat is dan de officiële versie. Maar voor gebouw #7 was dat niet zo..

Maar zo’n ontploffing om het gebouw onderuit te halen, vereist natuurlijk weken, zo niet maanden voorbereiding en uiterste nauwkeurigheid. Het bizarre is ook dat hiervan bewijs is bij toren #7.. Van dat opblazen dan.. De eigenaar van het gebouw, Larry Silverstein, verklaarde vlak na de aanslagen, dat de brandweer met hem samen, had besloten om het gebouw te ondermijnen en te laten instorten, via de zg. ‘controlled demolition’. Maar toen heeft een oplettende dader-achter-de-schermen geroepen dat dit niet vol te houden was en dat meteen dan het bedrijf zich zou moeten identificeren, die dat die dag gedaan had..

En ja, toen moest álles teruggedraaid.. Silverstein ontkende zijn verhaal en zei dat hij met de term ‘Pull it’ iets anders bedoeld had, dan gewoon is met deze term, onder onroerend goedexploitanten (namelijk gecontrolleerde vernietiging = opblazen)  Luister naar Silversteins geraffineerde praatje:

En wat werd toen het officiële instortingsverhaaltje..?
Het officiële NIST-rapport meldde, na jarenlang onderzoek.. dat het WTC7-gebouw was ingestort, nadat het rondvliegende puin van de andere instortingen die ochtend brand hadden veroorzaakt in de onderste verdiepingen van het gebouw no. 7. En ja hoor, deze branden -op een paar plaatsen van enkele onderste verdiepingen- zorgden er volgens het NIST voor, dat stalen steunbalken ‘begonnen uit te zetten’. En ja, dat zorgde uiteindelijk voor een kettingreactie.

Een gefotoshopte cover van het ‘officiële onderzoek naar 9/11’. Wist je dat WTC-gebouw no.7 helemaal NIET genoemd wordt in dit officiële rapport..??!

Ze geloven het zelf, deze NIST-’techneuten’  Terwijl wereldwijd hoogbouw-stalen gebouwen, die veel ouder zijn bovendien, dagenlang als een fakkel branden en waarbij de constructie een verzengde hitte doorstaat, maar allemaal overend blijven staan..(HIER) En dan zou een simpel brandje de ineenstorting van dit 47-verdiepingen tellende gebouw hebben veroorzaakt..?

Uiteraard is dit onmogelijk,
zeker wanneer je dit verhaaltje op de mouw wilt spelden van ervaren en erudiete ingenieurs en/of architecten.. Richard Gage classificeert deze officiële verklaring nog netjes als ‘onmogelijk’. Een kantoorbrand kan deze catastrofe NOOIT hebben veroorzaakt en ook Leslie Robertson, één van de hoofdarchitecten/ingenieurs van het WTC-complex, gelooft niet dat de instorting enkel door een brand kon gebeuren.

Volgens Gage is WTC-gebouw nummer 7, met gecontroleerde explosieven gesloopt. Over het wie en het waarom spreekt Gage niet, want dat is niet zijn taak, vind hij. Maar Gage is er wel zeker van dat het officiële verhaal absoluut niet klopt. En dus heeft een groep personen achter deze ‘demolition’ een verhaal te verbergen..!

Tot slot kijk je naar een opname, waarbij een groep aannemers/werklieden het gebouw WTC#7  verlaten en één van hen doodleuk aan de filmende persoon vertelt, dat dit gebouw (WTC#7) snel zal instorten..! Zijn precieze bewoordingen daarbij zijn: “Keep your eye on that building, it will be coming down”..!!

We bieden je deze paper aan (klik op illustratie van de cover hieronder) en we hopen dat je er goede notie van neemt, dat dit rapport dus vérre van een ‘samenzweringstheorie’ is, maar een degelijk wetenschappelijke analyse, op basis waarvan de officiële verklaring van het instorten van de WTC-gebouwen, regelrecht de prullenbak in kan. Jazeker, onder het uitroepen van ‘dit is de valse samenzweringstheorie’…!

x

* * *

25 gedachten over “2.963 Technische experts zien échte 911-complot..

 1. In de volgende link zijn er nieuwe elementen :
  https://www.veteranstoday.com/2017/11/27/breakthrough-video-case-for-war-with-israel-over-9-11/
  Deze info heeft niet alleen betrekking op de WTC torens zelf, maar ook op de andere doelwitten en wie er uiteindelijk bij betrokken was, bij de ganse operatie. Het feit dat de sporen naar Tel Aviv lopen, is dan ook de verklaring, voor de weigering om de waarheid te openbaren over de 11 september. Het volstaat dat “M” er bij betrokken is, een alles valt stil. Zelfs met 10.000 deskundigen, die wit op zwart bewijzen wat er juist gebeurd is, zal de “omerta” blijven heersen. Ook Trump zal hier niets aan veranderen.

 2. Wat maakt het in wezen uit of ik ‘het’ geloof of niet?
  Miljoenen geloven er ook geen barst van behalve de, en dat zeg ik met een gerust hart, ontzettende stomme conformistische idioten. En dat worden er als minder!
  Maar wie of waar heeft de opiniethermometer in handen op basis waarvan het beleid bepaald gaat worden om mee te doen aan die totaal onrechtmatige ingrepen zoals die in Irak of Afghanistan? De politiek heeft zich nog nooit wat gelegen laten liggen aan de mening des volks.
  Sterker, ze krijgen hun ‘beleid’ gedicteerd vanuit Washington en in toenemende mate vanuit Jeruzalem.
  Dus waarom nog de bevolking laten geloven in sinterklaas terwijl ieder kind vanaf 6 jaar het weet dat het anders is. Of is de illusie van dat handjevol hersenlozen doorslag gevend?
  Het geloof in de oprechtheid van een overheid is net als denken dat de bewuste man die zondags het vlees snijdt een zorgzame vader is maar in werkelijkheid een incestueuze viezerik.
  Mijn excuses dat ik mij afgeef maar ik wordt onderhand zoo moe van die domheid. Ik heb vaak het idee in een B-film te zitten met alleen maar slechte acteurs…

 3. Ik heb die bewuste dag bijna de volledige dag aan mijn televisie gehangen. Toen had ik er nog één. Nu niet langer meer, net zoals ik mijn internetabbonnement heb opgezegd.

  Je zult me niet horen beweren dat ik de bijzonderheden weet over het gebeuren maar van de eerste dag wist ik absoluut zeker dat het hier ging over een falsflaggoperation, waarin media, overheden en veiligheidsdiensten allerhande en vreemde mogendheden betrokken zijn.

  Later heb ik bijna alles verslonden in verband met het gebeuren en de anomalieên werden er alleen maar groter op.

  De gevolgen zijn bekend. Oorlogen tegen Afghanistan, Irak, en andere terrostenstaten. Vrijheidsberoving van de wereldburger. Dit alles als gevolg van deze overduidelijke falsflaggoperatie.

  Ten spijt van al onze rechtsdeskundigen, intellectuelen en vele anderen die onze rechten moeten handhaven slaagt men er duidelijk niet deze zaak in het reine te brengen. Dit is overduidelijk een politiek issue van te usa.

  Hoeveel bewijslast moet er zijn alvorens al deze deskundigen klaarheid zien?????

  1. Peter 1 :
   Op die dag bevond ik mij op mijn werk. Mijn medewerkers kwamen mij halen om naar de T.V. beelden te kijken. Ze vroegen mij wat ik er van dacht ?? En nog voor de 2de WTC toren geraakt was, heb ik gezegd : Een typische Mossad operatie. Het volstaat te kijken naar het verleden, de omstandigheden van het ogenblik, de doelstellingen…. en vooral : wie heeft er de mogelijkheden om zoiets te organiseren. Met mogelijkheden bedoel ik : de politieke macht en de financiële & materiële middelen. Met het verleden verwijs ik naar gelijkaardige false flags zoals de Lusitania, Pearl Habour… en meer recent naar de Oklahoma bombing.. en de false flag terreur in de EUSSR…. Ik verwijs ook naar de handel met voorkennis op de beurs(=short selling), waarmee 11 september gepaard ging… !!! Uiteindelijk komen we terecht bij de vraag die al eeuwen dezelfde is : Cui bono???

  2. Sub Rosa, wie is dat Cui Bono, en dat U het meteen wist te duiden, bij het zien van de TV beelden, te samen met Uw medewerkers, nou heel bijzonder,
   en wat nu of verontachtsaamt U de gebeurtenissen heden ten dage, Uw commentaar spreken altijd van uit een zekere zelfingenomenheid, en dat mag, temeer daar U over medewerkers beschikt, de mens wikt en God beschikt, groet Jenne

  3. Cozmicus,

   Felix qui potuit rerum cognoscere causas, Caelum non animum mutant qui trans mare currunt, ils ne changent pas leur âme, vir bonus dicendi peritus, Tu quoque, mi fili, toi aussi mon fils, ook Brutus zijn zoon stak hem neer, César, ach ja cui bono fuisset, ’t is zo lang geleden, precies 66 jaar, veel later nog wat avond school gedaan, een hele mooie beknopte taal, wel anders, rationeler denken, groet Jenne Homo sum : humani nihil a me alienum puto.

  4. Cozmic, Brutus zwaar beladen naam, de Engelsen zeggen daarom, whats in a name, ’t is de associatie die telt, groet

 4. 11/9/2001 is imo DE actie geweest waarin de cabal zich lelijk heeft versneden. In hun arrogantie en niet te vergeten hun haast om hun plannen door te voeren zijn ze slordig geweest en hebben een (nog) sukkelende verdeelde massa wakker gemaakt, een massa die wel zag dat er iets niet klopte, maar niet precies kon zeggen WAT? Puzzelstukjes kwamen snel bij elkaar en zo ook de mensen die het niet meer pikten, vooral verenigd door een eerdere foute inschatting: internet.
  Onderling zijn we nog steeds erg verdeeld, dat is een logisch gevolg van duizenden jaren van indoctrinatie en mindcontrole. Psyops spelen daar handig op in tbv damage controle, ook zijn de trollen op onthullende websites ontelbaar en vrijwel ontraceerbaar, hetgeen getuigd dat ze wel degelijk willen dat er geen vereniging der zielen komt, verdeel en heers.
  De GROTE sleutel zit hem in het potentieel bewustzijn van de mens, het individuele maar vooral het collectieve bewustzijn.
  Veel zielen uit hogere bewustzijns sferen zijn vrijwillig in deze realiteit geïncarneerd, wetende dat hun aanwezigheid een verschil zal maken en ook wetende dat ze er niet alleen voor staan. Velen trokken het niet in deze relatieve hel, pleegden zelfmoord, raakten verslaafd of werden omgelegd. Dit risico was ingecalculeerd, hun ziel liep geen schade op, ze keerden gewoonweg terug naar”thuis”. Zelfs met hun falen hebben ze nog iets bereikt want hun energie blijft in het collectieve bewustzijn. De “die hards” zijn een serieus probleem voor de cabal, zelden zoeken ze de publiciteit, de enkeling die dat in overeenstemming doet is beschermd door krachten die ver boven de macht van de cabal uitstijgen. Intussen werken miljoenen vrije zielen als antenne om de begoocheling te doorbreken. Hoe klein of onbeduidend dan ook, ongezien door de massa werkt dit door in het collectief.
  We kwamen hier niet om territorium te claimen, wel om een miljoenen jaren oude belofte te vervullen.

  1. Cozmic,

   hoe graag ik ook je mening wil onderschrijven, temeer ik de thema’s die je aanhaalt heel goed ken, zou ik toch je stelling enigzins willen nuanceren.

   Behoudens, jij vanuit je persoonlijke beleving met dergelijke zielen in contact bent gekomen , Wetende, wat hun betrachting of zielebestemming is, pure kennis dus en geen aannames of geloofsstandpunten, is het misschien goed je mening eens te belichten.

   Waar je het vooral over hebt is: ‘de kritieke massa’ voor het bereiken van een aardse trilling welke ons in een nieuw millemnium van liefde en geluk zullen brengen. Een nieuwe rennaissance dus.

   Ik weet zeker dat jij weet dat ook de cabal bewuste , liefdevolle mensen bestookt met glorievolle berichten over een nieuwe toekomst! De technologie bestaat om ideeën te implanteren in enerlei mens. Gechannelde boeken kunnen daar een voorbeeld van zijn. Maar in afwachting blijven helaas deze mensen passief , gaan op in een droom en komen er niet toe te doen wat moet! Intussentijd wikkelt de agenda van de cabal zich stelselmatig verder en verder af.

   De stijging van de shumanresonantie en de afname van het aards magnetisch veld, ( welke de materie samenhoudt) zijn voor mij eerder voorbeelden welke je thema onderschrijven.

   Of, daarmee je stelling tot vervulling van een eeuwenoude belofte is bevestigd zal blijken.
   of, anderzijds is het de zoveelste begoocheling welke ik en zoveel anderen zichzelf hebben voorbehouden.

   9/11 en de branden in California zijn een mooi voorbeeld van D.E.W(directed energy weapons) waarin de electrisch-magnetische velden , welke materie samenhoudt worden verstoord waardoor deze materie opbrandt tot het laatste atoom. Dergelijke netjes afgelijnde branden komen niet voor in de vrije natuur .

  2. Peter van Hecke, je stelt goede vragen en dat waardeer ik. Ik schrijf op deze site al vele jaren comment en ook wat artikelen en dan geen copy/paste van diverse channelers, maar vanuit mijn eigen weten. Ik moet eerlijk toegeven dat het de laatste jaren wat cryptisch was, deed liever aan zaadjes planten dan direct de hele tuin te laten zien want dat verhaal is te groot voor de gemiddelde mens die zich staande moet houden in deze realiteit, soms heb ik er zelf moeite mee. Een ander facet is dat wanneer ik een artikel zou publiceren met teveel info, dat daardoor een energie opgewekt wordt vanuit het collectieve negatieve waar ik dan flink last van zou hebben.
   Veel contra intel roept op om apatisch te wachten tot Salusa of anderen schoon schip komen maken, het ergste collectieve veld is nog van de eindtijd/rapture gelovers die eigenlijk vol haat zitten en hopen dat zij met hun elite-gelovers-clubje de uitverkorenen zijn.
   Mijn oproep/inzicht is tot nu toe geweest om te beginnen bij jezelf, verhoog je bewustzijn, wees niet hypocriet, doe je schaduwwerk want bijna iedereen is dusdanig beschadigd dat ze een duistere kant hebben ontwikkeld welke vergeefbaar en oplosbaar is.
   Er IS op aarde op dit moment een legioen van zielen geïncarneerd vanuit een hogere bewustzijnsstaat, zij kwamen hier nier voor de kat zijn kut, deze planeet is geen happy clappy sfeer om in te verkeren. De zielen vanuit een hogere bewustzijnsstaat hebben, hoe miniem dan ook, nog steeds een contactlijntje met hun “thuisteam”. Het feit dat er zielen van het “thuisteam” hier geïncarneerd zijn geeft de zgn. buitenaardsen weer recht om zich met de gang van zaken hier te bemoeien. Als ik spreek over “de ouden” dan heb ik het over vnl. 2 groepen die een directe verbinding met het menselijk ras en de aarde hebben, hun toekomst is verbonden aan die van ons. Ze hebben tienduizenden jaren ( voor ons) de universele wetten moeten respecteren en daarom bijkans niet ingegrepen. In het komende tijdsgewricht zou de uitkomst echter dusdanig dramatisch eindigen als ze niet ingrijpen, dat er besloten is om olie op het vuur te gooien. Afgelopen jaren zijn de tijdlijnen veranderd en de heersers van nu staan met hun rug steeds meer naar de muur, dat wil niet zeggen dat ze uitgespeeld zijn, een psychopaat geeft nooit op totdat je zijn nek breekt.
   Ik kan je uit eerste hand vertellen dat er wezens uit zeer hoge dimensies op dit moment betrokken zijn in onze wereld, hun acties zullen we niet direct zien, zij hebben een andere tijdsbelevenis, zodra zij een actie ondernemen is het pertinent en is de uitkomst al bepaald.
   Hun aanwezigheid en acties kan ons zelfvertrouwen weer versterken omdat we dan niet meer het idee hebben dat we de Bierkaai bevechten. De magie die de cabal gebruikt is afgeleid van wat John Dee propageerde, breng je plannen in de openheid en voer ze daarna uit, dat heeft honderden jaren gewerkt, werkt nog steeds. Intussen zijn er meer verfijnde soorten van mindmagic uitgevonden, deze zijn direct targetted, niet op het grote publiek want daar werkt de simpele magie perfect voor. Personen die zich losgemaakt lijken te hebben van de mindmatrix worden gebombardeerd met allerlei technologische programma’s om hun psyche in onbalans te krijgen.
   So be it, kat in het nauw maakt rare sprongen.
   Intussen kan ik de mensen die doemdenkers zijn dat niet kwalijk nemen, pas zodra je je kan intunen op de subtiele lijnen lijkt er licht te gloren, for those who want to see.

  3. Nu maar hopen dat Jenne zich er niet mee gaat bemoeien met zijn leeghoofdige reacties, ben hem allang zat, spreek ik met mensen over Wanttoknow dan geven ze me aan dat ze de reacties niet meer lezen omdat alles over die zuurpruim Jenne gaat en dat ze er depri van worden en het steeds de conversatie naar beneden haalt. Helaas is dat ook mijn ervaring en is dat de reden dat ik nog weinig op Wanttoknow reageer.

  4. Cozmic, schrijf je dit in opdracht, of heb je dit allemaal zelf bedacht, Chapeau !!!, ik zou het niet in me hoofd halen op een openbare site, zo veel onzin te schrijven, je zet je zelf te kijk, ik heb het aan 4 anderen laten lezen, dag je vrij van het instituut, vragen zij zich af, maar goed je trouwe maat Guido.J. dekt je wel, want hij is bang van je grote bek, nou ik niet !!!, er zijn mensen die mij constant benaderen op mijn prive site, en mij dan vragen waarom ik in gods naam nog op WTK lees, dat is wel iets anders als wat jij uitkraamt, we leven in een vrije wereld, voor het moment dan, dus ga je te buiten, groet Jenne

  5. Jenne, deze comment ligt precies in het verlengde van wat ik eerder aangaf, jouw paranoia dat ik schrijf naar Guido’s mond en meer. Vanaf het moment dat jij je op wanttoknow hebt begeven ( nadat je van andere sites bent verbannen) heb je je als een schizofrene troll opgesteld die werkelijk iedereen monddood wilt maken en alleen jouw levensverhaal als geldend wil maken. Helaas ben je een ouwe bullebak die verrot weinig te melden heeft, bovendien een oudwijf die zich overal mee bemoeit zonder verstand van zaken te hebben behalve de boeken die je ooit hebt gelezen. Lange tijd heb ik een soort sympathie voor je gehad omdat het leek dat je gewoon een mens leek te zijn die wat meer aandacht nodig had maar door deze fase ben ik heen, je bent gewoon een vervelende ouwe klootzak zonder benul, alles wat positief is afbrandend, alles wat niet in jouw straatje past ridiculiserend. In wezen ben je gewoon een vervelende ouwe teringtrol.
   Ik denk dat Guido het zich niet zo realiseert maar jij bent degene die Wanttoknow om zeep aan het helpen is nu de trollen weg zijn. Niemand kan een normale conversatie hebben zonder dat oud wijf Jenne zich er mee bemoeit en dat is zelden een positieve of bekrachtigende bemoeienis. Je laat niemand in zijn of haar waarde en schijt overal jouw dogmatische drap overheen, lege holle retoriek waar niemand iets aan heeft. Helaas zijn er weinigen die tegen jou opstaan en is Guido van nature zeer diplomatiek, waar hij in dit geval assertief zou moeten zijn. Je hebt Guido ook al honderden malen op zijn kop gescheten en uitgemaakt voor de meest rotte vis in jouw verknipte bewoording.
   Wat mij betreft flikker je lekker op en ga je op een gepaste plaats je gal spugen, ik ben je al lange tijd meer dan zat ( en duizenden met mij) Je hebt pech dat ik WEL mijn bek opentrek waar de meerderheid zich terugtrekt. Zou fijn zijn als die zwijgende meerderheid ook een keertje hun stem lieten horen ipv weg blijven. Want ik weet dat ik niet alleen voor mezelf spreek.

  6. Coz 100%, en dat zonder 1% overleg achter de schermen, waar ik me niet eens begeef, omdat ik dat niet eens nodig heb om verbinding te kunnen hebben, das het verschil..

  7. Ben nog nooit van welke site ook verbannen, en ik zou je erop willen wijzen dat op het internet, precies de zelfde fatsoens normen gelden als in het openbare leven daar buiten.
   Dat Guido.j. je toestaat zulke taal tegen mij, een gerespecteerde ouwe man, vader, grootvader, overgrootvader lid van diverse vooraanstaande openbare verenigingen, te laten gebruiken, vind ik onverstandig.
   En zal hier over zeker mijn beklag doen bij die gene die ik goeddunk.
   Ook van jou vind ik dit niet op zijn plaats, maar het broeit al een poosje bij je, heb dit meerdere malen meegemaakt, nou ook voor jouw denk hier over, en groet en goed nacht, Jenne

  8. Ga jij maar lekker je beklag doen Jenne, ik weet dat je van sites bent verbannen, leugenaar.
   Ik ga me ff niet meer inhouden, van nature heb ik namelijk een rothekel aan bullebakken als jij. Het is voor mij geen strijd, ik hoef namelijk niet te winnen. Ik spreek 1 x mijn gevoel uit ( en dat is het gevoel van velen met mij) wat er mee gebeurt zal de toekomst uitwijzen. Ik ben jou meer dan kotsmisselijk zat, en dat is een feit. Als anderen dat ook hebben dan zal dat gevolgen hebben.

  9. Cozmic,

   aanvulling 2.3

   Gezien ik geen eerstelijnservaringen heb moet ik het stellen met mijn buikgevoel aangevuld met mijn redeneringsvermogen.

   Ik moet zeggen dat ik het in grote trekken eens ben met je en ik hoger bewustzijnsentiteiten niet uitsluit. Tis maar een naam! Die zijn binnen de ufologie zeker bekend en zelf binnen alle bestaande religieën.

   Mensen welke dergelijke gewaarwordingen ontkennen moeten eerder bevraagd worden. Ik begrijp dat het voor de cabal niet gewenst is dat mensen met een breder referentiekader teveel aandacht wordt gegeven en hen dus veel tegenwind verkopen.

  10. Peter, de onderbuik als test is al vrij goed, eigenlijk liever nog het hart, als het daar resoneert dan zit het goed. Wie zijn nek boven het spirituele maaiveld uitsteekt zal zich goed moeten leren beschermen, Bear Heart heeft daar wat goede uitleggen en praktische informatie over vrijgegeven. De programmering van de mensheid gaat al zoveel duizenden jaren terug dat het lijkt alsof het in het dna is vastgezet ( collectief onderbewuste is meer accuraat) het valt daardoor niet mee om werkelijk open te zijn en informatie goed en eenvoudig te ontvangen en verwerken.

 5. De gene die mij denken te moeten aanvallen, en ja zeker veroordelen, en beschuldigen van menselijke hoedanigheden, zou ik willen aanraden mijn ouwe vriend en raadgever Niccolo Machiavelle te lezen, en net als hij, weet ik ook dat er zich meer tussen hemel en aarde bevindt, als dat wij bevroeden.
  Maar in deze onbewezen materie is het niet onze taak, om je als een olifant in de porcelijn kast te gedragen, als ze willen komen ze tot ons, zo niet kunnen wij er verbazend weinig aan doen, en de gene onder ons die menen als medium te fungeren, zou ik er op willen wijzen dat dit niet geheel zonder gevaar is voor hun geestelijke gezondheid, is dit een gespeelt spel zijn er natuurlijk geen consequenties aan verbonden, maar wel heel afkeuringswaardig.
  Persoonlijk is mij altijd geraden om over dingen die men weet, of is medegedeeld met strenge geheimhouding geboden zich daar aan te houden, vindt het internet daar niet de juiste plaats of medium voor.
  Groet en goedenacht Jenne

  1. Flikker toch op met je zogenaamde kennis waar je niks van durft te delen, lekker met je geheime clubjes elkaar zitten te bevredigen, jouw tijd is over ouwe gek. Je hebt niks te delen, daarom deel je niks, je raakt kant noch wal omdat je geen basis hebt. Het enige wat je kan is anderen afbranden en pretenderen dat jij WEL de kennis hebt, om vervolgens met holle retoriek te komen en een verbasterde vorm van de grofste racisme. Iedereen afbrandend om jezelf te verheerlijken. Je bent gewoon een bullebak in een filosofisch jasje, 120 kilo ergernis.
   Overal uitgekost en hier nog getolereerd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.