Advertentie

Japanse wetenschappers: ALLE C-19 UIT LABS..!!


In de VS zijn er meer ziekenhuisopnames door covid vanwege een nieuwe variant EG.5.1 En er is een enge nieuwe variant met de naam BA.X uit Denemarken en Israël, zo wordt ons verteld. Vanwege deze laatste BA.X variant eisen ‘wetenschappers’ dat Groot-Brittannië opnieuw dient te worden afgesloten…

Er is een recent Japans onderzoek waaruit blijkt dat alle eerdere SARS-CoV-2 varianten niet in de natuur voorkwamen en in een laboratorium waren gemaakt. Op basis hiervan kunnen we aannemen dat de nieuwe EG.5.1 en BA.X varianten dat ook zijn, ongeacht welk land de variant als de zijne claimt.

Voor hun studie wilden Atsuki Tanaka en Takayuki Miyazawa, van de Osaka Medical University en de Kyoto University, de historische evolutie van de omicronvariant van SARS-CoV2 traceren door virale sequenties te bestuderen die ‘in het wild’ waren gevonden en in openbare databases waren opgeslagen.  Daarbij vonden ze ongeveer 100 afzonderlijke omicron-subvarianten die onmogelijk via natuurlijke processen kunnen zijn ontstaan.

Het bestaan van deze varianten lijkt definitief bewijs te leveren voor het op grote schaal creëren en vrijlaten van covide virussen in laboratoria.

Bovendien lijken de varianten uitgebreide panels van mutaties te vormen die typisch zijn voor de mutaties die gebruikt worden in ‘reverse genetics’ experimenten, om systematisch de eigenschappen van verschillende delen van virussen te testen, zoals HIER gemeld in een artikel op Substacker PSMI.

* * *

*

De vier ruiters van de Apocalyps zijn op ons losgelaten..

Japanse wetenschappers: ALLE C-19 UIT LABS..!!

2023 © Paul Craig Roberts | deze versie/vertaling WantToKnow.nl

x

Dr. Paul Graig Roberts, auteur van dit artikel en oud-Witte Huis-medewerker. Kent als geen ander de fijne kneepjes van de wereldpolitiek en de ontwikkelingen op het wereldtoneel.

Onze heersers bootsen het ‘Boek Openbaring’ na. De oorlog is al jaren op ons losgelaten. Covid en zijn laboratoriumvarianten zijn het begin van de pest. Hongersnood is in de maak met het slachten van vee om een betwiste opwarming van de aarde tegen te gaan, het onthouden van kunstmest aan boeren, sancties en het vervangen van het menselijke dieet door insecten en kunstmatig voedsel. Wanneer deze drie ruiters hun daden volbrengen, zal de Dood op het bleke paard door onze gelederen trekken. Het is moeilijk om in profetieën te geloven, vooral na duizenden jaren, maar het gebeurt voor onze ogen.

Oorlog heeft zijn werk gedaan. Sinds het Clinton-regime is oorlog de voornaamste activiteit van de Verenigde Staten en hun imperium. Joegoslavië werd vernietigd. Toen Afghanistan. Toen Irak. Toen Libië, nu Oekraïne. De vernietiging van Syrië werd geprobeerd door Obama en Israël, maar werd geblokkeerd door Rusland. De beloning van de Russen was de oorlog in Oekraïne. Onderweg zijn hervormingsgezinde regeringen omvergeworpen en leiders die tegengewerkt werden door Washington vermoord.

(klik voor recent artikel over de misleiding en het landverraad van ‘dokter’ Fauci…!)

Miljoenen mensen zijn gedood, verminkt, ontheemd en vluchteling geworden met als resultaat sociale en politieke chaos. Dit terrorisme werd toegebracht in naam van de strijd tegen het terrorisme en de verspreiding van de democratie. De pest begon met eindeloze kindervaccinaties en escaleerde met het Covid-‘vaccin’, dat miljoenen doden en blijvende verwondingen heeft veroorzaakt. Nu, zo ontdekten Japanse wetenschappers, wordt er in laboratoria een nieuwe ronde van door de mens gemaakte Covid-varianten gemaakt.

Hoewel de hoernalistiek en de medische-wetenschappelijke hoeren het blijven ontkennen, weten we al enige tijd uit gepubliceerde artikelen van ’s werelds meest vooraanstaande medische wetenschappers dat Covid-19 een laboratoriumcreatie was. We weten uit vrijgegeven officiële documenten dat NIH’s Tony Fauci ‘gain-of-function'(‘virus-functievermeerderings’) onderzoek financierde aan de Universiteit van North Carolina en daarna aan het Wuhan Lab in China. Hier bestaat geen twijfel over. Het staat in de subsidieverslagen.

Nu hebben we een onderzoeksrapport van twee Japanse topwetenschappers die aantonen dat alle Covid-varianten ook laboratoriumcreaties zijn en geen mutaties van een natuurlijk voorkomend virus.

Dit is een vernietigende openbaring..

Hoe kan de conclusie worden vermeden dat de verspreiding van de pest opzettelijk is? Het is niet het resultaat van een ongelukje in een laboratorium of van vleermuizen. Is het niet duidelijk dat er een samenzwering is in de hele westerse wereld om ziekteverwekkers en georkestreerde ‘pandemieën’ te produceren, die het excuus worden om de wereldbevolking in te enten met gevaarlijke en ongeteste stoffen en het excuus voor het uitroeien van burgerlijke vrijheden? INCLUSIEF het onderdrukken van de waarheid als ‘desinformatie’?

Er is een poging gaande om wetenschap die het Covid-verhaal en de veiligheid van de zg. ‘vaccins’ in twijfel trekt, als ‘waanzin’ te bestempelen en verplichte Covid-vaccinatie op te leggen om ‘de samenleving te sussen’ en het valse verhaal te beschermen (Engelse-talig HIER). Maar het is VOOR ALLES, de goedgelovigheid, de onverschilligheid, het ‘vertrouwen in autoriteiten’ dat blanke etniciteiten kenmerkt, die leidt tot de vernietiging van mensen.

Als iedereen een dodelijke injectie krijgt, of een geruïneerde gezondheid, dan wordt het complot zichtbaar!

Mensen vragen zich af waarom sommige mensen die gesteriliseerd zijn sterven of hun gezondheid ruïneren, terwijl anderen geen nadelige gevolgen ondervinden. Het antwoord is, zoals studies door onafhankelijke wetenschappers hebben geconcludeerd, dat er verschillende versies van de Covid-vaccin waren, sommige krachtiger dan andere, en velen kregen een placebo in de vorm van een zoutoplossing. De reden hiervoor is duidelijk.

3 Jaar geleden waarschuwde NOBELPRIJS-winnaar, viroloog Dr. Luc Montagnier, wat we voor de kiezen kregen.. De hoernalistiek negeerde de man vanaf het begin en liep corona-idioten als Hugo de Jonge en Ernst Kuipers na..! Journalistiek is hoor en wederhoor toch?

Als iedereen een dodelijke injectie krijgt, of een geruïneerde gezondheid, dan wordt het complot zichtbaar, zelfs voor de onnozelen die de autoriteit vertrouwen, en wordt het complot ontmaskerd. Aangezien meer mensen de vaccinatie overleefden dan erdoor gedood of verwond werden, creëert dit een achterban voor Covid vaccinatie.

De volgende keer, en de keer daarna, zullen er meer overleven dan sterven, maar na verloop van tijd zullen ze allemaal sterven omdat elke vrijgekomen ziekteverwekker angstige en goedgelovige mensen aanzet tot ‘vaccinatiebescherming’ die sommigen doodt en anderen overlaat voor de volgende ronde.

Omdat de Covid-varianten in laboratoria worden gemaakt en geen natuurlijke ontwikkelingen zijn, kunnen ze dodelijker worden gemaakt. Het is zeker dat ze werken aan een variant die immuun is voor Ivermectine en HCQ.

Zoals ik al eerder heb benadrukt, heeft het onvermogen of de onwil van het Amerikaanse Congres, onafhankelijke wetenschappers, het medisch establishment, het rechtssysteem en de media, om diegenen die de ‘Covid-valse-vlag-pandemie’ hebben georkestreerd, EN willens en wetens mensen hebben geïnjecteerd met een gevaarlijke stof waarvan bekend is dat deze dood en letsel aan de gezondheid kan veroorzaken, een tweede ronde van dood en letsel mogelijk gemaakt. En een derde, en een vierde, en een vijfde …!

“Geen verwijten, we moeten verder en ons richten op de nieuwe uitdaging”

Dat is de slogan die degenen die ons vermoorden vrijwaart van aansprakelijkheid.

“Misschien is er een fout gemaakt, maar we moeten onze leiders en
aangestelde medische autoriteiten niet wantrouwen, want dan zal er erger gebeuren.”

“Er is niets anders te zien dan deze nieuwe Covid-variant, dus
ga je vaccinatie halen.”

Aldus beschermd tegen herkenning, rijden de Vier Ruiters onopgemerkt onder ons, de Apocalyps tot realiteit makend. Bill Gates, Klaus Schwab en een groot aantal anderen zijn vastbesloten om de wereldbevolking te verminderen en het lijkt erop dat ze succes hebben. Dus mijn vraag: ‘zullen de mensen wakker worden?’ Waarschijnlijk niet. Ze zijn al zó heftig gehersenspoeld, geïndoctrineerd en vastgezet in hun cognitieve dissonantie, dat dit artikel dat je aan het lezen bent, inclusief alle andere waarschuwingen voor hen al ‘automatische DESINFORMATIE’ zal zijn.

* * *

Meer lezen en jezelf OPRECHT informeren?
Klik op deze illustratie voor link naar de bookshop?
JIJ bepaalt wat er gebeurt..!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.