Advertentie

Tessa, eh.. Cosmic Woman is terug..!


x

‘De Krijgerkant van je natuur beschikt over de moed die je nodig hebt.
x
Ga niet zitten wachten totdat iemand anders iets doet.
x
Gebruik je creativiteit, spreek je waarheid en reageer.’

x
– Jamie Sams –
(uit: Moeder Aarde-kaartenset)

x

 

net of light

x

x

Cosmicwoman.nl: Het aftellen is begonnen….

2015 © Tessa Koop / deze versie © WantToKnow.nl/be

x

Al een paar maanden staat er een prachtige website ‘achter de schermen’ klaar. Mijn goede vriend Marcel Blanke heeft er van de zomer veel tijd aan besteed, net als aan het ontwerp van mijn prachtige logo. Als een barterdeal, omdat hij dankbaar is dat ik hem net dat laatste zetje heb gegeven om voor zichzelf te beginnen. Zo helpen we elkaar. Ik ben hem zo dankbaar voor deze website en het logo! Het is nog mooier dan ik had durven dromen. En voor het logo, ik weet het zeker, kreeg hij inspiratie van Spirit.

 

Het logo
“Ik zag het ineens voor me,” vertelde hij me enthousiast. De cirkel met stip staat voor het hoogste in de mens: de Goddelijke Vonk. En de cirkel met ster, staat voor wie wij werkelijk zijn: Cosmic (Wo)man en dus ook de vijf elementen. Ja: aarde, water, vuur en lucht maar ook Ether. Wat de huidige wetenschap ‘donkere materie’ noemt, maar wat in feite het allesomvattende Licht is.

cosmic woman logo klein

Het Licht waarin ons Kosmische Erfgoed geduldig op ons ligt te wachten totdat we het onszelf gaan herinneren. Dat we in feite kosmische mannen en vrouwen zijn, met veel meer vermogens en krachten en talenten en kwaliteiten dan we ooit voor mogelijk had kunnen houden! Maar het hoort bij de tijd waarin we nu leven: er is een ‘her bedrading’ gaande een Fix You-moment. Nu de frequenties op Aarde stijgen wordt ons de kans geboden ons lichtlichaam op te bouwen, te versterken en bovenal: ermee te leren samenwerken. Dat betekent een Kosmisch Feest!

Mijn boek..!
Ik dacht: als mijn boek verkrijgbaar is en de cover van het boek zeker is, dan ga ik live. Maar… mijn boek is nog niet verkrijgbaar, net als de cover van mijn boek nog schittert van afwezigheid. Ik voel dat de tijd van wachten voorbij is. Zeker nu ik vorige week een gesprek heb gehad bij wat je een gerenommeerde uitgever zou kunnen noemen, waarna ik vooral teleurstelling voelde. Natuurlijk is het een compliment als je wordt uitgenodigd voor een gesprek, als wordt overwogen dat je boek wordt uitgegeven maar… Precies, het gaat juist om: Maar…

Tessa Koop; cosmic woman
Tessa Koop; Cosmic Woman (Fotografie: Karen Scheffers)

Het zou zo slecht gaan in de wereld van de spirituele boeken, mijn boek zou misschien te controversieel kunnen zijn en dus een te klein publiek aan kunnen spreken. Wat betekent: te weinig geld opleveren. Het is een dik boek, van 400 A4-tjes, en om dat te drukken, nou dat: kost veel geld en… men zou in deze tijd minder bereid zijn dat uit te geven aan een boek. Ook moet het niet te ingewikkeld zijn voor de mensen; toegankelijk, laagdrempelig.

En stel dat ze het gaan uitgeven (wat ik zo ergens in januari van ze hoor) dan zou het nog betekenen dat het pas eind 2016 wordt uitgegeven. Stel hè dat Spirit het zo bedoeld heeft… dan ben ik best bereid een jaar te wachten voordat mijn boek het Licht ziet. Maar… poeh hé dat zou wel een beproeving zijn!

De inhoud, onbelangrijk?
Op de inhoud van het boek werd verder niet ingegaan. Nou zat ik daar gerust niet om te vissen naar complimentjes, maar… Precies, daar gaat het toch juist om: Maar… misschien gaat het wel ‘slecht’ in de wereld van de spirituele boeken juist omdat er behoefte is aan een nieuw geluid.

13 Maanfasen ben ik mee genomen op een prachtige, innerlijke reis. In essentie komt het erop neer dat jij en ik, wij allemaal, worden uitgenodigd voor een Kosmisch Feest, een nieuwe realiteit, waarbij we allemaal worden uitgedaagd actief bij te dragen aan ons eigen evolutieproces en zo ons kosmisch erfgoed te herinneren en ‘op te eisen’. Want… als je nu om je heen kijkt: is het dan niet juist de hoogste tijd om je waarheid uit te spreken en te reageren?

Guido Jonkers van WantToKnow.nl heeft altijd in mij geloofd. Nadat in 2008 bleek, dat het televisieformat, wat ik in samenwerking met rapper Lange Frans zou maken, niet doorging (dat ook zou gaan over al deze materie), bood Guido me aan, om samen met hem WantToKnow.nl op te zetten. En dat deden we en een jaar lang ben ik nauw betrokken geweest bij deze website over bewustmakend en onthullend nieuws.

Toen het boek er voor de helft was vroeg hij aan mij: “Heb je al een uitgever?” En nee die had ik nog niet. Hij keek me zo aan van: staat die niet misschien al voor je neus? En… ik was hem daar heel dankbaar voor, maar … ik wilde het ook graag proberen bij een ‘gerenommeerde uitgeverij’. Hoewel hij dat jammer vond, heeft hij mij ook altijd mijn gang laten gaan. Maar…

gods willGod’s Wil..
Precies: daar gaat het nu juist om: Maar… Het geeft op zich niks dat mijn ego het eerst via deze weg wilde proberen. Deels omdat het mijn angst is dat als mensen mijn boek teveel gaan associëren met ‘conspiracy’ ik niet zo toegankelijk kan zijn voor een groot publiek. Maar – en deze uitspraak plaatste Guido laatst onder mijn Facebook-post, die hierover ging: “As much as you want to plan your life, it has a way of surprising you with unexpected things that will make you happier than you originally planned. That’s’ what you call Gods Will.”

En nee… Guido gaat het niet nu alsnog uitgeven. Begrijpelijk dat dit voor hem niet goed meer voelt. Maar… ik voel ook dat … het precies zo gaat zoals het moet gaan. Dat dit proces, wat je gerust een nieuwe inwijdingsproef zou kunnen noemen, erbij hoort. Een essentieel onderdeel is van de hele reis richting een kosmisch bewustzijn. Waarbij het ego graag het ‘Hoe’ en het ‘Wanneer’ wil weten, maar dat zijn taak helemaal niet is. Dat is de taak van mijn Hogere Zelf. Ik dien in heelheid met wie ik werkelijk ben te navigeren door de illusie om zo datgene te laten ontstaan wat is bedoeld.

Website
Nu begrijp ik dus dat mijn website heel snel live mag gaan, juist om met jou als lezer te delen hoe ik als ‘Cosmic Woman’ dromen omzet in werkelijkheid. En hoe dit totaal anders gaat dan mijn verstand aanvankelijk had ‘gepland’. En het mooie is: doordat ik mijn proces met jou deel, inspireer ik jou om ook jóuw kosmisch erfgoed op te eisen; zo je dat al niet hebt gedaan.. En mij biedt het weer de gelegenheid om mijn mindset voortdurend op eenheid en heelheid te gericht houden. Eerst bood het schrijfproces van mijn boek mij die kans (om afgestemd te blijven) en nu krijgt het op deze manier vorm.

En zo wordt Cosmic Woman de community die het beoogt te zijn. Een intergalactische markplaats voor informatie. We zijn allemaal kostbaar, we bevatten allemaal stukjes van de puzzel en door samen met elkaar te verbinden, bouwen we aan de wereld die we voelen in ons hart. Ons hart dat geen logica nodig heeft om ergens te komen, dat niet bezig is met een proces van A naar B, en net zo goed via G en A en C naar Z komt. Dus via de magische weg die je synchroniciteit zou kunnen noemen. Ik hoop dat je met mij de moed hebt om deze weg te gaan: de weg van het hart. En ik hoop dat ik je eens mag ontmoeten waar dan ook.

Het aftellen is begonnen…. Zeer binnenkort plaats ik blogs en filmpjes op mijn prachtige website, hoop ik op een prachtige samenwerking met Guido van WantToKnow.nl en vertrouw ik op de woorden van daarboven: dat het helemaal niet uitmaakt wie mijn boek uit gaat geven, omdat het er al IS in mijn Hart en moeiteloos zijn weg zal vinden in de stoffelijke wereld.

Op het juiste moment als God het Wil. Tsja je moet soms lang wachten en geduld hebben, maar iets kan ook ineens heel snel gaan. Als je het juiste Pad bewandelt en het hele universum zich samenspant. Als de dingen snel en moeiteloos gaan is dat juist het teken dat je op het goede spoor zit. Ook al had IK dit zelf nooit zo gedacht.

12366753_1034820849901303_1610304113_nUpdate, een paar uur later..
Maar – trommelgeroffel – ik ben sinds vandaag weer terug op mijn ‘oude nest’! Zojuist heb ik Guido aan de telefoon gesproken… En de rubriek, speciaal voor mij haha, die al maanden achter de schermen klaar staat om geactiveerd te worden, wordt vandaag geactiveerd. Het lag al die tijd geduldig op mij te wachten. Zonder dat ik het zelf doorhad. We hebben er maar even op geproost, zoals je ziet.

Dat betekent dat ik (na zeven jaar!) weer met de lezers van WantToKnow, met jou dus, ga delen wat mijn avonturen zijn, maar dan nu als ‘Cosmic Woman’. Ik weet nog niet precies hoe en wat, maar… dat is juist het leuke. Met jou ga ik delen wat ik rationeel juist niet kan bedenken. Ik ga jou en mijzelf verrassen.

Dus voordat mijn eigen website live gaat, ben ik eerst te lezen op WantToKnow. En dat vind ik wel mooi symbolisch: ‘Ik ben het begin en het einde, alfa en omega.’ Het getal 13 van 13 Maanfasen en dus van transformatie: een nieuwe lus op de spiraal van groei. Het begon voor mij als journalist met WantToknow, het eindigde bij WantToKnow om nu – op die nieuwe lus – weer op mijn oude nest terug te komen. Maar niet als de oude ik, maar als een nieuwe versie van mijzelf. Als een Cosmic Woman. Via WantToknow hoor jij als eerste wanneer mijn nieuwe website live is en natuurlijk: wanneer je het boek Cosmic Woman kunt gaan lezen.

Liefs

Tessa

CosmicWoman.nl

x

tessa cosmic woman in elkaar

24 gedachten over “Tessa, eh.. Cosmic Woman is terug..!

 1. “Op het juiste moment als God het Wil” als “zielen” refereren naar god dan zijn ze niet wakker. Misschien meer naar lange frans luisteren met zijn elieens.

 2. je zou denken wat doet dit bericht hier, mijn reflex is kennelijk meedogenloos, zonder nadenken wist ik dat het hier hoort, met nadenken wordt het er niet leuker op, maar dat is al veel langer aan de hand, die vele spontaan reflectieve oprispende 1 op 1 pogingen heb ik al lang opgegeven gelukkig wel, dat wil ik niet nog eens, adviseer om het gedoseerd neutraal in te nemen, de boventonen moeten het doen uiteindelijk, maar die split second van weten daar zit het pure ienie mienie mostertzaadje, van daaruit kan iets groter worden zonder vertraagde rot en rotig rottigheid. Putins insteek is mij niet vreemd, sharp as a knife in contact met het Veld, maar rechtvaardig waar en wanneer mogelijk, ach en ‘gerenommeerd’ ben ik toch never nooit niet geweest, so who cares anyway.. de vraag is wil ik dat ooit nog wel wezen,

  de ouden weten het magistrale verschil tussen de oude inerte paapse drukpers en de snelheid van het tot nu toe geopende lichtnetwerk gemakkelijker te waard-eren, dusz op werkelijke tr time-released waarde in te schatten, dat kan snel veranderen in deze woelige dreigende revolutionaire tijden; in combinatie welzeker een onbetaalbare sterke hefboomwerking, daarom heb ik een kunst weten te maken van het schrijven met mediaal augmented zwarte Quink parker vulpen.

  geréeNoMeneerd

  http://www.encyclo.nl/begrip/nominaal

  http://www.volkskrant.nl/buitenland/poetin-schoffeert-turken-en-prijst-trump~a4209603/

  https://en.wikipedia.org/wiki/Augmented_reality

  Quote: “Augmented reality (AR) is a live direct or indirect view of a physical, real-world environment whose elements are augmented (or supplemented) by computer-generated sensory input such as sound, video, graphics or GPS data. It is related to a more general concept called mediated reality, in which a view of reality is modified (possibly even diminished rather than augmented) by a computer. As a result, the technology functions by enhancing one’s current perception of reality.”

  Groetjes aan onze Cozmic: CozzieWozzieFlossieBossie… wat niet wringt dat glijdt en gedijt, dat wat wel doet au en muteert uiteindelijk langzaam maar zeker tot sterren goud.

  http://www.encyclo.nl/begrip/gedijen

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Au

  1. quote by Manly P. Hall;

   “The dot, being most proximate to perfection, is the simplest, and therefore the least imperfect of all symbols.

   The dot, moving away from self, projects the line; the line becomes the radius of an imaginary circle, and this circle is the circumference of the powers of the central dot.

   Hypothetically, every sun has a periphery where its rays end, every human life a periphery where its influence ceases, every human mind a periphery beyond which it cannot function, and every human heart a periphery beyond which it cannot feel. Somewhere there is a limit to the scope of awareness. The circle is the symbol of this limit. It is the symbol of the vanishing point of central energy. The dot symbolizes the cause; the line, the means; and the circle, the end.

   Motion away from self brings a decrease in consciousness and power; motion toward self brings a corresponding increase in consciousness and power. The farther the light ray travels from its source the weaker the ray.”

   http://gnosticwarrior.com/circumpunct.html

   wat een pentagram kan betekenen wil ik nu momenteel effe ineens niet eens meer weten voor het gemak.

  2. voor de Latijns sprekenden, is de cirkel met de stip de Anus/de Ring, kan zij goed met de diobolo omgaan, of is het niet Sole Mio, maar Au claire de la Lune, en zoekt zij Perot, of kan ze goed de Italiaanse Pandoro cake bakken als onze huishoudster, of is zij een beroemde Acrobate, of kent zij Stanley Kubrick, of misschien alle Sutra’s, of leeft ze gewoon haar tijd, O nee ze gaat een boek schrijven, over haar bewogen leven in de Cosmos, O ja ze wind Guido om haar vinger, en O ja zij is het waar we altijd op gewacht hebben, met het teken van de sterren op haar arm, nee hoor het is dood gewoon image building toch niet waar, en Hyper voor ons is het de punt die onder de comma staat, het lijkt niks maar als de zero/nul het heeft alles in zich, misschien is deze cosmopolite toch geen punt/nul, maar heeft Guido een talent ontdekt, Who Wants to Know ?!

  3. Beste Odette, bedankt voor de genomen moeite, ik lees al jaar en dag verschillende Amerikaanse oppositie sites, als ook Frans, Duitse, en Russische.
   De Nederlandse sites, is net zo goed een clan als de mean stream media,
   ieder één kent ieder één, er zitten verschillende Vlamingen in ons luchtruim, ether, het spel voorzetjes geven, of het doorgeefluik spelen is in wezen niet zo moeilijk, je moet oppassen je nek niet te ver uit te steken, zo als Arend Zeevat heeft gedaan met Argusoog, wat ook een leuke site was, beetje zelfde denkers.
   Ik vind Bovendien, van Nexus met een briljante dame samen, wel de meest eerlijke en tot nu toe niet economisch overstag gegaan, ik vind persoonlijk de reclame op dit soort sites uit den boze, maar goed ze moeten kunnen bestaan.
   Dus jij vind deze dame wel wat, ze heeft capasiteiten volgens jou, ik zal eens iets van haar lezen, Groet Jenne

 3. O jee, waarom gaan nu mijn nekharen een heel klein beetje overeind staan, en begin ik zachtjes te grommen?

  Mijn stukje ik dat niet omhoog getrild is…
  Dat graag in de aarde wil wroeten, lekker rustig aan wil doen, grassprietjes wil zien groeien, weg van alle vuurwerk.
  Dat roept, hier is het mensen hier nu, op dit moment. Hier op aarde, hier moet je (aandacht) zijn.
  Met de vluchtelingen, met de farmaceutische industrie, met WiFi, met fluor met, met , met…

  Ach, je kijkt niet echt blij Tess, er gaan verhalen dat zielen het erg koud hadden in de donkere onmetelijke ruimte. En ze onbeschrijfelijk gelukkig waren toen ze de aarde vonden….

 4. Ik vindt, dat in dit leven, het altijd de verkeerde zijn die opgehemeld worden, terwijl de bijvoorbeeld vrouwen waarop het hele gezin en soms nog een gedeelte van de familie op drijfen, dit zijn de echte grote onder ons, die nooit krijgen waar ze recht op hebben, precies het oude gezegde drukt dit precies uit ; paarden die de haver verdienen krijgen die niet !
  Hele persoonlijke mening natuurlijk, maar gebaseerd op mijn persoonlijke onderving, groet Jenne

  1. Jenne.
   Ik ben het met je eens dat meestal de verkeerden met de eer gaan lopen.
   Zo zijn er prijsuitreikingen aan ondernemers die het zo goed zouden doen.
   Maar die ondernemer steekt alleen maar geld als investering in het bedrijf en meer niet.
   Het zijn de mensen op de werkvloer die de productie tot stand brengen waaruit dan winst gehaald kan worden,vooral wanneer het een goed product is want dat verkoopt bij wijze van spreken zichzelf.
   Vroeger ging de man werken en zorgde de vrouw voor het huishouden en de kinderen wat altijd ondergewaardeerd is geweest terwijl het toch net zo belangrijk was als het werk dat de man deed.
   Nu gaan beiden vaak werken voor luxe terwijl de kinderen door anderen zouden worden opgevoed alleen is daar vaak weinig van te merken en kennis van iets is er al helemaal niet meer omdat alles via tablets en internet gaat.
   Hoeveel jeugd leest er tegenwoordig nog een boek om kennis te vergaren?

  2. Als ik in een mineur stemming ben Arnold, ga ik over op muziek, The Eagles b.v. hotel California, dat was mijn jeugd, en dan Take It Easy, dat is nu, groet Jenne

  3. Vaak gaan ook juist de vrouwen die thuis zijn onderzoek naar zichzelf doen en aan de slag om alle patronen en kaders waar ze in zitten te ontdekken en evt. te ontkrachten. Zo helpen ze mee het bewustzijnsveld van de liefde steeds meer te bekrachtigen en te helpen dragen. Ik ben zelf ook thuis en heb contact met veel vrouwen die dit doen; die zijn allemaal thuis!

 5. Believe in yourself! Veel succes, prettige feestdagen en een gelukkig nieuw jaar.
  Ik ben het laatste jaar ook totaal getransformeerd. Bedrijf kwijt, baan gehad voor een half jaar. Nu weer op eigen benen. Gaat me goed af. Gestopt met alcohol, ik heb energie voor twee nu. Soms slaap ik hele nachten niet maar dat maakt niet uit. Ik ben er nog en beter en gelukkiger dan ooit!

  1. Ik was afgelopen jaar 33 en had me al voorgenomen, Martijn, dit wordt een apart jaar, het jaar van de grote transformatie. Nu net 34 geworden en pfffff, totaal anders dan ik had verwacht. De transformatie was groter dan ook ooit had durven dromen. Ik ben vrij! Van de alcohol af, van m’n saaie baan af, ik verdien weer geld met wat ik leuk vindt. Antiek keramiek en porselein, ja dat vindt Martijn fijn. Verder lekker lezen en leren wat ik maar wil. Het leven is prachtig als de rook om je hoofd is verdwenen.

  2. Martijn Geweldig dat het zo goed met je gaat, ben heel erg blij voor je! We (ik) missen je wel een beetje hier op het WTK front, maar het gaat uiteindelijk om jezelf! Misschien een beetje nieuwsgierig, maar heb je een naam van je bedrijfje, kan ik even goochelen 😉 Leuk spul ‘antiek’, heeft altijd een verhaaltje, of je dat nu links of rechtsom bekijkt 🙂 Hartegroet, Odette

  3. Good boy, Go Go Martijn, heb mijn hele leven al mooie dingen ( bygones ) als side line, op ons visite kaartje staat dan ook “” chercheur de Beauté “”, zo porcelijn en aardewerk, uitgebreid terrein, aardewerk is natuurlijk één van de oudste menselijke producten, porcelijn veel jonger oudste komt uit China, ja het leven is vallen en opstaan, je moet je zelf soms weer helemaal bij elkaar rapen, maar ik heb gemakkelijk praten, want ik heb mijn Carla, heeft altijd een hand onder mijn oksel om me weer overeind te helpen.
   Wens je veel succes, als ik je kan helpen met iets, hoef je het maar te vragen, mooie warme feestdagen, vergeet niet naar de nachtmis te gaan, heeft niets met geloven te maken, maar alles met saamhorigheid, groet Jenne

 6. En opeens is daar Tessa & Cosmic Women! Wat een ontdekking (op internet) en wat een herkenning, Hier wordt ik blij van. Ben nu al nieuwsgierig naar je boek en website 🙂

 7. Voor Tessa en Irma, twee bijzondere vrouwen !

  Door mijn schoondochter aangegeven, Fylosofe benoemd aan de Sorbonne universiteit de Paris.

  Het onderwerp ; Répudiation ; action de répudier.
  ; Répudier ; dans certen pays, renvoyer son épouse selon les
  formes légales.
  2.Rejeter, abandonner une opinion, un sentiment.

  Vertaald de mogelijkheid is nog steeds aanwezig zijn wettelijke egtgenote weg te sturen verlaten op wettelijke gronden dus légale !

  Commentaar ; De gedachte gang/opinie hier over is, weggooien verlaten, een gedachte hier over dit woord staat nog steeds genoemd in de dictionair de language Francais.

  Om dat er altijd veel kritiek wordt gegeven op andere volkeren, religies, dit klinkt ook niet zo vrouw vriendelijk, en is helaas veel voorgekomen in onze historie !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.