Advertentie

Licht ‘Notre-Dame’ een tipje van de sluier…?


 

 

‘Hier volgt het grote geheim.
We hoeven niet te weten of iemand de waarheid spreekt.

We moeten alleen onze eigen waarheid kennen,
niet die van een ander.
Als we dat begrijpen, begrijpen we alles.’

– Neil Donald Walsch

x

x

x

Notre-Dame licht een tipje van de sluier…

2019 © Tessa Koop | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Toen maandagavond 15 april jl. de ‘Stad van de Liefde’ in vuur & vlam stond, omdat de Notre-Dame op mysterieuze wijze vlam had gevat, WIST ik dat ik zaterdag niet voor niks een bezoek had gebracht aan de Grote Bavo-kathedraal in Haarlem. Toen ik daar rondliep met mijn dochter van 7, voélde ik vooral het verhaal dat al die eeuwen NIET is verteld, maar ons wel toegang geeft tot onze innerlijke kennis & wijsheid. Moeten heilige huisjes soms afbranden om ons dichterbij de Waarheid te brengen? Ik geef graag als ‘Cosmic Woman’ mijn visie. Niets is wat het lijkt. Terwijl emoties wereldwijd hoog oplaaien, belooft Frankrijk al, de kerk in ere te herstellen. De grote vraag luidt: ‘Hoe is deze brand ontstaan?’ Ik voel de uitnodiging aandacht te schenken aan mijn intuïtie..


Notre-Dame is Frans voor Onze (Lieve) Vrouwe, waarmee de Maagd Maria bedoeld wordt. In de kathedraal bewaart men 3 relikwieën van Christus: de doornenkroon, een stuk uit het kruis en een van de nagels waarmee Christus gekruisigd zou zijn… Vrijdag aanstaande is het ‘toevallig’ Goede Vrijdag: ‘Christenen herdenken dan het lijden en sterven van Jezus Christus op Golgotha. Op deze dag werd Jezus Christus aan het kruis genageld omdat het joodse volk hem als iemand beschouwde die het volk van het rechte pad afbracht.’

Cosmic Woman / Tessa Koop

Zo vlak vóór Goede Vrijdag..
Voor mij staat Goede Vrijdag vooral symbool voor ons spiritueel ontwaken. De Kerk heeft het geloof losgekoppeld van het ritme van de natuur, omdat we de verlosser als iets ‘buiten’ onszelf moeten zoeken. Terwijl de ‘Christus’ feitelijk symbool staat voor de Godsvonk in ons allemaal, die zich steeds sterker met ons lichaam verbindt, naarmate we openstaan voor onze eigen natuurlijke bewustzijnsgroei. De geboorte van Jezus, het Zonnekind, dien je dan ook veel meer te zien als de geboorte en verankering van het licht in jezelf.

De maanden januari-maart zijn dan vooral de ‘rijpingsmanen’. In deze donkere tijd rijpt er in onze ziel iets nieuws. Zoals de zaden, diep in de grond, elk voorjaar door een enorme kosmische energie tot leven gewekt worden, zo kunnen wij met ons bewustzijn meesurfen op deze golf van energie. Om onszelf te helen, te zuiveren, om te creëren maar in deze tijd vooral: om het oplossen van de raadsels in onszelf. Grote geheimen, diep verborgen in de grond van de aarde en onze eigen energielagen, kunnen ineens oplaaien als een groot vuur.

Ik ben verwonderd…
ik lees wat ik maandagochtend in mijn dagboek schreef: ‘Pyr-a-mid. Vuur in het midden. Ik ben het vuur in het midden. Het is een Heilig vuur dat brandt.’ Ik ben ‘in gesprek’ met de 13 Grootmoeders, zij staan symbool voor de kosmische, vrouwelijke energie en zijn sinds 2011 mijn leraren. Zij helpen mij ‘de inwijdingsweg’ te gaan om mijzelf te helen en te zuiveren, zodat uit het licht dat ik ben de nieuwe kosmische vrouw tevoorschijn komt. Dat gaat met veel groeipijnen gepaard maar ook met ongelooflijk veel magie.

Zoals je misschien weet werk ik momenteel aan de trilogie Cosmic Woman. Deel 1 is in januari verschenen, nu werk ik aan de delen 2 en 3. Deel 2 zal heten: Cosmic Woman, geheimen ontrafelen met een kosmisch bewustzijn. Dit boek bestaat uit 2 delen: ‘Geschiedenis van de Toekomst’ en ‘Kosmische Geboorte’. Het eerste deel is klaar en beschrijft de inwijdingsweg die Jezus ging. Hoe hij zijn laatste, 13e inwijding, in de Grote Piramide kreeg en de rol die zijn vrouw Maria Magdalena speelde. Deel 2: Kosmische Geboorte gaat over jou en mij.

Kosmische geboorte..
Het gaat over de inwijdingsweg die wij momenteel gaan: als Alchemisten van het Hart. We zijn bezig met iets groots & ontzagwekkends: we zijn bezig om onze ‘donkere materie’ om te zetten in Gouden Bewustzijn. Onze donkere materie zou je ook ons onderbewustzijn kunnen noemen, dat is doorspekt met oude herinneringen en programma’s. Het zijn de doornen aan onze eigen roos, die al sinds mensheugenis symbool staat voor onze eigen goddelijkheid. En net als Doornroosje waren we eeuwenlang in een diepe slaap gesukkeld.

MAAR en dat is het goede nieuws: in deze tijd zal de vrouwelijke energie, een van de meest transformerende krachten, haar gelijknamige plaats in het bewustzijn weer innemen. Uitgelijnd met jouw mannelijke energie is dit jouw ticket naar ‘self-empowerment’. Tijdens het Happinez Festival zal ik in de yurt drie dagen spreken over De Kracht van 12 + 1. Wij zijn namelijk kosmische krachten, met een doel op Aarde. ‘Cosmic Woman’ helpt je graag opnieuw in het ritme van de natuur te leven, zodat je versmelt met die levenskracht.

Relikwieën en ónze Waarheid..
De doornenkroon van Jezus, die wordt bewaard in de Notre-Dame, staat voor mij symbool voor het werk dat hij voor de mensheid heeft verricht, samen met zijn geliefde vrouw en Ingewijde: Maria Magdalena. Via Vergeving toonde hij ons de Weg hoe we met het Licht dat wij zijn onszelf kunnen bevrijden. Hoe we zelfredzaam kunnen zijn. Hij wilde van ons geen volgers maken, maar leiders. Hij wilde mensen met elkaar verbinden. Weet je dat het woord ‘religie’ in essentie afstamt van het woord ‘religare’ dat verbinden betekent?

Naarmate ons bewustzijn groeit, kan het niet anders dan dat we onze geschiedenis in de toekomst gaan herschrijven. We nemen niet langer aan wat ons van buitenaf is verteld; we gaan op zoek naar onze eigen, innerlijke Waarheid. Dat aan het licht komt als we het ‘heilige vrouwelijke’ en dus ook onze seksuele energie, verbonden aan onze kundalini, opnieuw gaan eren. Dat onze seksualiteit heilig is, en als een vuur in ons brandt, zou je niet zeggen als je door zowel de Bavo kathedraal in Haarlem of de Notre-Dame in Parijs dwaalt…

Op grote voetstukken zag ik de imposante beelden van Maria, met kindje Jezus maar ook een beeld van Jezus zelf. Achter glazen vitrines zagen mijn dochter en ik grote bokalen van goud, ingelegd met robijn, turquoise en andere kostbare edelstenen. Hoeveel bloed kleeft eraan al deze rijkdommen? Mijn dochtertje werd helemaal verdrietig toen ze stilstond voor een groot schilderij, waarop de kruisiging van Jezus te zien was. Kon ik aan deze 7-jarige maar in een paar woorden uitleggen, wat de dood en wederopstanding werkelijk symboliseren.

Weet je wat zo mooi is… ook daarover schrijf ik in Cosmic Woman… De kroon van Moeder Aarde is de Aurora Borealis; het Noorderlicht. De 13 Grootmoeders noemen dit ‘de wervelende regenboogdroom’. Want weet je… en je mag me een ‘dromer’ noemen: de nieuwe wereld bestaat al IN de energie. We hoeven onszelf er alleen maar op af te stemmen. De 13 Grootmoeders, dus de kosmische vrouwelijke energie, dromen deze droom. Toen ik leerde over hoe we massaal als Doornroosje ontwaken, noemden ze mij symbolisch Prinses Aurora.

Later las ik dat Doornroosje eigenlijk… Prinses Aurora heet! Stel dat de doornenkroon van Jezus in vlammen op zou zijn gegaan, hoeven we alleen maar naar het Noorderlicht te kijken dat niks verloren is; omdat de vrouwelijke energie herrijst als een feniks uit de as. En het is een weg die niet altijd over rozen gaat, maar juist door deze worsteling mensen, wereldwijd, met elkaar verbindt. Want wij zijn degene waarop we hebben gewacht, wij zijn The Return of the Sun. Het lag al die tijd verborgen in onszelf. Als een Heilig Vuur dat eeuwig brandt. Ik wens je een Goede Vrijdag en een hele fijne Pasen.

 

Liefs Tessa

www.cosmicwoman.nl

31 gedachten over “Licht ‘Notre-Dame’ een tipje van de sluier…?

 1. Cozmic :
  Ik heb de video van Paul Watson bekeken. Wat hij zegt over de reacties is juist, maar hij zegt wel A maar niet B over de oorsprong. Een bron :
  https://www.henrymakow.com/2019/04/Arson-Would-Ignite-Incendiary-Backlash.html
  met citaat, ik verwijs voor de rest naar de volledige tekst in de link :
  “875 French Churches were vandalized in 2018. The Notre Dame Cathedral fire Monday was the most recent blow.If this proves to be the work of “radicalized Muslims,”(aka Mossad) it may ignite a conflagration between Christians and Muslims.This is right out of the Mossad playbook
  They even got a patsy in Muslim dress! OMG. It’s Osama Bin Laden!…” (=einde citaat).
  Het gaat hier m.i. dan ook om de zoveelste Mossad false flag met daarbij dan ook Franse medewerking. Dit blijkt ook uit de commentaren van Jim Stone op zijn website :
  http://82.221.129.208/.wn5.html (wel voldoende teruggaan in de tekst).
  Nog een bron :
  http://aanirfan.blogspot.com/2019/04/notre-dame-false-flag.html
  Ik verwijs opnieuw naar de volledige tekst in de link.
  In deze link zijn er ook 2 symbolen gepubliceerd door The Economist in 2017
  In de volgende link bij zero hedge :
  https://www.zerohedge.com/news/2019-04-16/internet-erupts-speculation-about-who-started-notre-dame-cathedral-fire
  vond ik de volgende reactie :
  “49 seconden geleden
  Only posting:
  Here is what I have been told by a ranking source in France:
  01 Canadian intelligence officers who went immediately to the site for a first hand look were prevented from getting close.
  02 No electricity in the area where the fire is alleged to have started.
  03 Two dead within the fire, both evidently murdered (two bullets each)
  04 No helicopters brought in to fight the fire
  05 Dysfunctional water spraying machine, a mockery of a fire-fighting performance
  06 Official narrative pretending it was an accident was immediate and clearly on the shelf and ready to go.
  07 Timing impossible to dismiss — intended to prevent announcement of Macron’s loss in the national debate inspired by the Yellow Vests.
  08 Afternote A: anniversary of the Titanic that was precursor to the creation of Central Banks and the subversion of all governments.
  09 Afternote B: This is intended to save the global financial system owned by the Satanists by saving the European Election in May, anticipate a call for “financial solidarity” that keeps France trapped in Europe by “EU” agreeing to pay for the renovation of the cathedral. “EU” and Central Banks are the beneficiaries of this false flag event, along with Macron as the token leader of France on behalf of the Satanic Deep State.
  10 Afternote C: This is an intended “death blow” against Western Civilization. Although the Muslims are not being blamed, the sub-text is Frankfurt School / Tavestock Institute fundamental: whites and the West are ****, hail all illegal immigrants, transgenders, and fat stupid people — the sheep of all sheep. (=einde citaat).
  En nog iets wat totaal verborgen blijft :
  https://ahtribune.com/world/3064-notre-dame-cathedral-al-aqsa-mosque.html
  met citaat :
  “A Cathedral and a Mosque Engulfed in Fire: One Ravages the Past, the Other Threatens the Future “(=einde titel).
  Ik zie dan ook een verband tussen Christchurch (N.Z.) de “aanhouding” van Assange en de Notre Dame in Parijs.. met als belangrijkste spoor , dit naar Tel Aviv. (naast andere nevensporen). Niets is dus wat het lijkt te zijn. Als ik alle puzzelstukken bijeen leg… dan denk ik aan de jaren 30 van vorige eeuw.

  1. Inderdaad Sub Rosa. In mijn beleving heb jij het bij het juiste eind. Het is de zoveelste lont in het geopolitieke kruitvat, dat aangestoken werd om de grote oorlog tussen de christelijke en islamitische wereld volledig te kunnen laten exploderen. De timing is weer cruciaal.

   De Rothschild-marionet Macron zal er ook garen bij spinnen.

  2. Wanneer ik lees dat in de afgelopen periode 875 Franse kerken slachtoffer van vandalistische daden zijn geweest dan ben ik van mening dat de MSM en Macron in gebreke zijn gebleven door geen groot alarm te slaan.
   Synagogen worden vaak direct beveiligd en breed uitgemeten in het nieuws gebracht wanneer er weer eens iets met een synagoge gebeurd of met mensen met een joodse achtergrond en daar is niets mis mee maar waarom heeft men dan zo weinig aandacht voor deze gebeurtenissen gehad? Had Macron niet de Notre Dame moeten beveiligen?
   Ook de brand in de Al aqsa moskee gelijktijdig met de brand in de Notre Dame moet toch alarmbellen doen afgaan.Wanneer je deze twee gebeurtenissen naast elkaar zet lijkt het erop dat inderdaad christelijken tegen het islamitisch geloof worden opgezet of andersom waarbij de vraag gesteld kan worden door wie dan? Ook de mededeling dat dit een ongeval was terwijl er nog geen onderzoek is/was geweest is natuurlijk nogal voorbarig omdat het juist in het land gebeurd waar toch sprake zou zijn van veel terreurdaden.
   Wie hebben hier profijt van en wie blijven er over wanneer christelijken en Islamitische mensen elkaar de hersens gaan inslaan?

  3. Als het gaat om de vrouwelijke goddess grid en Leylijnen is dit zeker opgezet spel om alle licht te vertragen en ervoor te zorgen dat de DEEP STATE (hier de Rotschilds) hun macht zou behouden die ze zo wie zo gaan verliezen en dan moeten we nakijken waar de volgende belangrijke leylijn ligt op GAIA

 2. Arend en Arnold 2 :
  Nog enkele bijwerkingen. In de media is heel wat te doen over de grote sommen geld die plotseling beschikbaar zijn voor het herstel van de kathedraal. Op het eerste zicht stellen zich daar inderdaad vragen over, maar bij nader inzicht is het echter geen verrassing, als men de plannen kent van de “samenzweerders” :
  http://kavlaanderen.blogspot.com/2019/04/de-jarenlange-verwaarlozing-van-de.html
  met titel ;
  ” De jarenlange verwaarlozing van de Notre-Dame door de Franse staat,
  de plotse, overdreven interesse van de media, het gerecht dat a priori uitgaat van een ‘accidentele’ oorzaak van de brand, de troostende woorden vanuit de EU en de VN, de plotse en onwaarschijnlijke gulheid van de elitaire miljardairs, de claim vanuit vrijzinnige hoek op deze ‘Tempel van de Rede’, de ongepaste bemoeienis van president Macron, de gewilligheid van aartsbisschop Michel Aupetit en de internationale architectuurwedstrijd voor de nieuwe flèche voor de kathedraal doen een maçonniek complot vermoeden…” (=einde citaat) In de link is er een video simulatie van de “nieuwbouw” met een nieuwe spits.(sic).
  In het citaat is er echter een fout, namelijk de verwaarlozing. De kathedraal was blijkbaar uitgerust met een performant branddetectie systeem :
  http://aanirfan.blogspot.com/2019/04/notre-dame-false-flag.html
  met citaten :
  “The fire protection set up in the cathedral was at its highest level”
  “The fire could not start from a short circuit, from a single incident.
  “It takes a real heat load at the start to launch such a disaster.
  “Oak is a particularly hard wood. “…(=einde citaat)
  Nog een citaat over het optreden van de brandweer :
  “The Daily Mail described a bizarre delay in Paris firefighters taking action, at first ‘unable to find the fire’ …
  Hint of a 9-11-style stand-down:
  “Paris public prosecutor Rémy Heitz announced on Tuesday that firefighters were called to the cathedral at 6.20pm CET, almost half an hour before the roof caught fire after a fire alarm was triggered.”But after an initial inspection they said they were unable to find any evidence of fire.
  “Firefighters remained inside Notre Dame until a second alarm went off at 6.43pm and eventually discovered a fire in the network of wooden beams under the cathedral’s roof – but were unable to put it out.” (=einde citaat).
  Nog een bron over de brandweer :
  “Henry Makow @HenryMakow
  “Firefighters lost valuable time in reaching the blaze at Notre Dame after a computer glitch sent investigators to the wrong part of the cathedral, according to French reports.” (=einde citaat).
  Geen verdere commentaar nodig !!!!!!!!!
  Het is nu wachten op het vinden van de paspoorten van de brandstichters..!!
  Over de samenzwering :
  https://www.veteranstoday.com/2019/04/18/emmanuel-macronrothschild-rent-boy-is-top-freemason/
  met citaat :
  “Emmanuel Macron wants to rebuild Notre-Dame and rededicate it as a temple to the New World Order. Is this why they say it will take five years to repair? He is the protege of Jewish Satanist Jacques Attali…………….
  Emmanuel Macron is in the perfect continuity of [Francois] Hollande … Already a Rothschild banker, he was a consultant and minister of the same Hollande. He is the darling of Freemason Jacques Attali … Macron himself boasts of his Masonic membership in the Ur-lodge (super-lodge) “Green Brotherhood” where Holland brought him, and in the super-lodge “Atlantis Aletheia“.
  His mentor is Jacques Attali, a Freemason and major figure who help draft the NWO, and the technocratic and oligarchic Europe … a cosmetic operation that brought Macron to the Elysée…..(=einde citaat). Ik verwijs naar de volledige tekst in de link voor een goed begrip. Ik zie hier dan ook het monsterverbond tussen de RKM en de logemaffia’s .. die m.i met de brandstichting van de Notre Dame een beslissende stap hebben gezet naar de NWO. De tekst in de link is duidelijk over de rol van Jacques Attali als een belangrijk architect van deze NWO, wat Frankrijk dan betreft. Er is ook een link naar Henry Makow waar trouwens uitdrukkelijk verwezen wordt naar de Protocollen.
  https://www.henrymakow.com/2019/04/-rothschild-rentboy-emmanuel-m.html
  De komende maanden zullen hopelijk meer uitsluitsel verschaffen over deze samenzwering.
  Arend, voor de rest denk ik ook aan de beruchte brief van Albert Pike aan Mazzini..!!!

  1. Wanneer men niet de algemeen verkondigde verhalen ondersteund en een ander geluid laat horen,wat de mogelijkheid dat er iets anders aan de hand kan zijn duidelijk maakt beginnen velen over complottheorieën zonder ook maar iets nagegaan te zijn.
   Complotten bestaan gewoon en juist overheden hebben daar gebruik van gemaakt zoals Adolf Hitler de Poolse aanval in scene heeft gezet bij Gleiwitz om zo de Duitse inval in Polen te doen rechtvaardigen.Ook hadden we Claus von Stauffenberg die een complot tegen Hitler smeedde en een aanslag op Hitler pleegde.
   Wanneer overheden geen medewerking lijken te willen geven aan nader onderzoek naar eventuele false flag-operaties dan is het een hopeloze strijd voor hen die wel de waarheid boven tafel willen krijgen vooral wanneer die mensen in overheidsdienst opereren.
   https://www.ninefornews.nl/aanslag-op-charlie-hebdo-parijs-uitgevoerd-door-de-cia/
   Wanneer een oud-onderminister het volgende zegt dan maak ik me zorgen en verwacht van overheden hetzelfde.
   Citaat:De Amerikaanse inlichtingendiensten plannen false flag-operaties in Europa zodat mensen-haat zaaien tegen moslims en Europese landen onder de invloedssfeer van Washington kunnen worden gebracht,aldus de veel gelezen columnist.(einde citaat).
   Vooral de zelfdoding van die politie commissaris in Frankrijk roept de vraag op waarom hij dat deed en wat wist hij dat wij misschien niet te horen krijgen?
   Telkens worden er wel paspoorten gevonden die gelijk een beeld van de dader(s) geven
   Dat was zo bij Charlie Hebdo in de zwarte citroën,in de cabine van de vrachtauto op de kerstmarkt in Berlijn en natuurlijk paspoorten (zelfs ongeldig verklaarde paspoorten) bij MH 17 en laatst bij de “aanslag” in Utrecht vond men ook een papiertje waardoor de politie gelijk een beeld van de dader had.
   Alles kan natuurlijk maar……..
   Waar hebben ze het in de Nederlandse politiek over?
   Bij ziekenhuizen mag men straks ook buiten niet meer roken
   Het aantal verkeersdoden stijgt en gelijk is heel Nederland in rep en roer en dringt men aan op maatregelen.
   We worden te dik en eten niet goed (meer groen eten zonder te kijken naar de effecten van bv Round Up die over gewassen worden gesproeid).
   Ziekenhuizen worden gesloten of verplaatst al naar gelang de zorgverzekeraars dat wensen (mensen komen later wel) geld verdienen is belangrijker.
   Vissers krijgen nu van minister uitstel ivm pulsvisserij tot eind dit jaar wat tegen de EU ingaat.
   WW aan Polen gaat van 3 naar 6 maanden omdat politici in gebreke zijn gebleven.
   enz.

 3. De uitbundige natuur en de overvloedige zon staan symbool voor deze Goede Vrij dag. Weg met het lugubere beeld, dat eeuwenlang de mensheid aan het kruis heeft geslagen d.m.v. zwaarmoedig medeleven, schuldgevoel oproepend (hij is gestorven voor onze zonden) en minderwaardige onderdanigheid want je zus is de enige en perfecte zoon van God. Gezwam, we zijn allemaal evenveel waard en zijn vol van licht; de onderdrukking is voorbij! De brand is geblust!; gelukkig was het niet de kathedraal van Chartres, de echte Notre Dame die gebouwd is op een heilige bron van de druïden, ech wel: https://unesco-queesties.nl/kathedraal-chartres-wordt-omringd-mythen-en-mysteries/ Alvast een zalig Pasen met de nieuwe natuur en SS (stichting steenbreek). Een natuurlijke, vredelievende groet van moeder Aarde.

  1. Het langverwachte boek kwam op de goede tijd; de magische tijd is aangebroken voor iedereen! Mijn eerste indruk van Cosmic Woman was: wat een zacht boek; de textuur, de kleur, de uitstraling. Het is hartverwarmend eerlijk, je gaat mee op een magisch avontuur en beleeft zelf ook synchroniciteit en wonderbaarlijke dingen bv. ik was in de schuur en las Het Boek met de lamp aan en één deeltje van de as van de sigaret zweefde in de lucht; ik blies het weg en het kwam weer terug, 20x en uiteindelijk kwam het naar beneden en landde op de vierde grootmoeder (iedereen heeft een speciale). Het is een heel positief boek, niet betweterig en het geeft je vertrouwen in de goedheid van het leven, m.a.w. een Powerboek. Dank je wel voor her Werk Tessa!
   Hier is een andere heldin van mij: Laura Knight-Jadczyk; zij neemt je mee op avontuur naar de waarheid; dit waar verhaal gaat ook over een kathedraal, in Auch. https://cassiopaea.org/2010/09/22/the-true-identity-of-fulcanelli-and-the-da-vinci-code/ Veel leesplezier en ik hoop dat we allemaal een Cosmic Wo/Man worden!

 4. Mij viel na enkele dagen wat op op de foto’s van de Notre Dame. De Notre Dame is omgeven door een enorme stellage. Het is niet uit te sluiten dat die stellage de brand heeft veroorzaakt. Dit heeft te maken met energiestromen die kunnen ontstaan bij zo’n enorme stellage. Bij metalen zijn altijd energiestromen en het kan dat ’toevallig’ bij de stellage van de Notre Dame er brand is ontstaan! Ik ben al jaren bezig om dit soort energiestromen te meten bij onder andere (schaal)modellen. Het toeval wil dat ik politici op het Binnenhof enkele jaren terug al ervoor heb gewaarschuwd. De Préfecture de police @prefpolice heb ik mijn vermoedens ook toegestuurd.

  1. Bert voor brand heb je drie dingen nodig namelijk zuurstof,een brandstof en een ontstekingsbron en wanneer één van deze drie ontbreekt gebeurd er niets.
   Wat jij aandraagt zou kunnen wanner het metaal van de stelling een geleider is en bv blikseminslag heeft gehad,maar voor zover ik weet was er geen onweer.
   Dan zou een elektriciteits kabel tegen de stelling kunnen hebben gelegen maar bij een gebouw met zulke waardevolle spullen mogen we er toch vanuit gaan dat alles geaard is en er een zekering had moeten doorslaan?
   Hoe is volgens jou die stelling dan een ontsteker geworden?

  2. Het kan eenvoudiger zijn. Het gebeurt wel vaker dat aan het einde van de dag een tijdelijke afdichting wordt gemaakt met een strook APP (dakleer). Het ‘ zou ‘ kunnen regenen en de N.D. is natuurlijk niet zomaar een schuurtje.
   Dat stuk wordt er natuurlijk opgebrand… en dan in combinatie met stof van 800 jaar!
   Waar ik beroerder van wordt dat binnen een kort tijdsbestek ook op Sri Lanka ook kerken het doelwit zijn. De vinger wijst uiteraard weer richting de moeslims!
   Want die tempel van Salomon moet er natuurlijk komen…vraag anders maar aan Macron.

  3. robvdz 2.
   Eerder werd medegedeeld dat kortsluiting waarschijnlijk de oorzaak van de brand in de Notre Dame was nadat ze werklui hebben gehoord.
   Om nu iets aan Macron te vragen lijkt mij niet het juiste tijdstip omdat hij en aanhang mogelijk met een ander probleem te maken kan hebben.
   https://www.investmentwatchblog.com/suicide-rate-doubles-in-france-among-police/
   Mogelijk is er een revolutie onderweg in Frankrijk.
   Wat betreft Sri Lanka ook daar zou het buitenland de hand in gehad hebben en nou heb ik zo mijn vermoedens in welke hoek we dat wederom zouden kunnen zoeken.

  4. BertAWRvB 5-4
   Wanneer je de verwijzingen van Sub Rosa leest zul je lezen dat brandweermannen een half uur voor het echt begon te branden niets konden vinden.
   Wat jij aandraagt is een dusdanig traag proces dat een half uur tekort zou zijn om brand te kunnen veroorzaken waarbij ook nog komt dat de stelling niet hetzelfde is als de Kelvindruppelaar.
   In het boek levend water van Olof Alexanderson kun je hier meer over lezen op oa de pagina’s 110 tot en met 116. De Nürnberg proef is vergelijkbaar en daar is meer over geschreven in Implosion nr 6 en een uitvoerigere beschrijving heeft in Kosmische Evolution nr 2 uit 1973 gestaan.Misschien heb je hier iets aan omdat je aan het onderzoeken bent,Victor Schauberger is hier ook mee bezig geweest.

 5. Kortsluiting vind ik puur gelul want op het moment dát er een kortsluiting plaatvindt dan moet het of gaan smeulen of gaan gloeien o.i.d. maar dan is er iemand bij in de buurt.
  Achteraf erover praten is natuurlijk onzin want dan zou je iets bewust achterlaten met de wetenschap dat het met de hoogste waarschijnlijkheid sluiting gaat veroorzaken. Nee, dat doen ze zelfs in Frankrijk niet. Of een dikke bouwlamp aan laten met het haspeltje (te dun) niet afgerold. Gaat ook geen hond van de werkvloer zo toegeven…

 6. Ole Dammegard zegt altijd: kijk naar de stilleven foto’s 1. Christchurch, https://tribune.com.pk/story/1929853/3-pictures-new-zealand-mosque-attack/ Je ziet een suzuki, in rood Holland, onder nummerplaat ook nog. Waar worden ze gemaakt? In provincie Utrecht, ook stad; stilleven verband met bloed, wit en rood zijn de kleuren van de stad Utrecht, tevens is het het hoofd van de Nederlandse kerkprovincie. 2. In Utrecht had je de rode clio Renault= Frans. Clio is een Griekse muze die geschiedenis schrijft en te zien in het Louvre in Parijs https://nl.wikipedia.org/wiki/Clio_(muze) en Paris is ook uit de mythologie en door zijn slechte oordeel vergaat de stad Troje en hij heeft een rode mantel aan. https://nl.wikipedia.org/wiki/Paris_(mythologie) Dus valse vlag; het heeft allemaal met Godshuizen te maken en Utrecht heeft een Dom,dom,dom.

  1. Ik weet dat er van alles speelt maar kijk uit met het maken van wilde associaties om zo een verklaring te willen hebben. Zelfs het zien van een roodborstje en een vuurvliegje zou dan al een aanwijzing kunnen zijn van een al dan niet aangestoken brand.
   Juist dóór het een vals vlag te noemen bevestig je het effect van de daad en erken je de kracht van de tegenpartij. Het zou bijna kunnen lijken op het achterlijke C02 klimaatgelul.
   Aan de andere kant moet de spanning tussen tussen de moeslems en de gristenenen naar een kookpunt en de destructie van het Christen (Yeshua) gedachtegoed moet natuurlijk plaatsvinden om plaats te maken voor de ordo ab chao.

 7. Ha Rob, Suzuki’s hoofdkantoor is in Vianen, het eerstgenoemde dodelijk slachtoffer is van Vianen. Het was op het 24 Oktoberplein (1945; oprichting van de VN) Op die dag in Parijs was de ADP ( luchthavens van Parijs) ook begonnen. https://nl.wikipedia.org/wiki/A%C3%A9roports_de_Paris Alle wegen leiden naar de Notre Dame; het nulpunt is daar, nr 12, maar het ergste is nr 13: de bijen! http://mentalfloss.com/article/556629/facts-about-notre-dame-cathedral Dat zijn een paar dingen die ik heb opgezocht. De brand op de 15de duurde 15 uren; wel een beetje lang. De kerk is fameus voor de sobere diensten in de vastentijd. Over Utrecht; ik zag een ooggetuigenverslag van een jongen die keihard was weggerend (ik kan het niet meer vinden): hij zei dat er meerdere schieters waren op straat en dat iemand riep:”schieten, schieten”. Ja, natuurlijk, het is onnatuurlijk om zo maar mensen neer te knallen! Nou, ieder geval hebben ze bewijs hoe gedwee de Nederlandse bevolking is (zelfs de gebrainwashte studenten) want niemand was op straat. Ik kijk altijd naar gezichten; die Marokkaanse jongen had er echt niks mee te maken; die gaat liever blowen. O,ja het gebeurde in Kanalen Eiland; en de ND is op een eilandje in de Seine waar Parijs werd gesticht. Ik ben altijd blij als het een valse vlag is, dan weten we wie verantwoordelijk is: 0,5% of minder van de mensheid en de top van de piramide! Het gaat er om dat we niet in een neerwaartse spiraal terecht komen! Mensen denken: Wat een slechte wereld; Het kan overal gebeuren en Je medemens is niet te vertrouwen. On ne peut pas faire confiance à la vieille garde, leve de nieuwe Mens!!!!!

  1. Akoeta :
   Louter ter info :
   https://www.uu.nl/nieuws/in-de-hemel-staat-de-utrechtse-dom
   met kort citaat :
   “Deze zomer stond prof. dr. Leonard Rutgers (Antieke cultuur) in de Sint-Baafskathedraal in Gent oog in oog met het beroemde altaarstuk ‘De aanbidding van het Lam Gods’ van de gebroeders Jan en Hubert van Eyck. Hij ontdekte temidden van alle verheven pracht een wel heel bekende toren…
   Net onder de omkranste duif in het midden van het schilderij ontwaarde hij ontegenzeggenlijk onze eigen Utrechtse Domtoren. Volgens sommigen zou die bij een restauratie in 1550 op het altaarstuk zijn aangebracht door de Utrechtse schilder Jan van Scorel. “Hoe dan ook, als straks de hemelpoort voor u opengaat en u de Utrechtse Dom ziet, (=einde citaat). In de link is er een foto van de schilderij.

 8. Dank je wel Rosa, alle twee de Jannen hebben lekker veel gereisd; Jan van Eyck maakte geheime reizen voor Filips De Goede en Jan van Scorel werkte zelfs voor de Nederlandse paus! Het schilderij is niet zomaar een aderlating van een schaapje, het staat natuurlijk bol van verborgen betekenissen. Ze waren zeker lid van allerlei occulte clubjes; Filips is bv de stichter van de Orde van het Gulden Vlies. Hier kan je het vergroot zien, de mensen kijken niet zo blij: http://closertovaneyck.kikirpa.be/ghentaltarpiece/#viewer/rep1=1&id1=37 Even over Utrecht: was het niet “toevallig” dat net op die dag de politie staakte, toen staakten ze de staking en massaal kwamen ze Utrecht binnenvallen. Nou, ik heb er mijn buik vol van, Sine Metu zou ik zeggen. Het is Iers en betekent: Zonder Angst!!!!

 9. Ik droom dat mensen samenkomen in een openlucht herberg, waar iedereen kan aanschuiven: we worden gastvrij verwelkomt en naar een plekje geleid in het midden van wel duizend vrolijke mensen; ik zit naast een Duits meisje met een hondje, aan de rechter kant, een mevrouw in blije verwachting plus zoontje, aan de overkant zitten vrienden. Er is een middeleeuwse aankleding, de borden en karaffen zijn van aardewerk, de vrijwilligers hebben mooie kostuums aan en er zijn schilderijen van Rembrandt; de verloren zoon is terug. Ik zie Marokkaanse mannetjes, mensen in rolstoelen en heel veel anderen, jong en oud. Er is eten en drinken in overvloed, bloemen op de tafels, de zon schijnt en er is live muziek. Één minuut stilte voor de mensen in Sri Lanka en Irene zegt: niemand hoeft bang te zijn voor christelijke mensen; Nee, ze werken allemaal samen in vreugde en dienstbaarheid! Er zijn houtkooltjes om elkaar na te tekenen en je kan schilderen. De laatste zin van het laatste lied is: Als de Liefde overwint, komt alles goed! Het is echt gebeurt met Pasen in Gouda, de stad van Erasmus. https://www.ad.nl/gouda/paasontbijt-in-de-stijl-van-de-grote-meester~a457aef0/ Allen, een gezellige oranje dag morgen!

 10. Oké Robbedoes, het is wel de enige dag per jaar dat je officieel geld kan maken zonder belasting te betalen! Een vriend van mij liet zich bekogelen met rauwe eieren; 1 euro per stuk, hij lachte wel het laatst! Ik heb oranje pompoensoep gemaakt met wortel en oranje aardappel, een abrikozenbrood en de enige echte Oranje bitter gekocht en ik heb ook een oranje T-shirt aan, een erg vrolijke kleur, vind je niet? Er zijn spelletjes voor de kinderen en heel veel muziek, alleen het weer werkte niet mee. Er zijn altijd mensen die denken boven je te staan, hier Simon Parkes; hij legt uit dat de Amerikanen over iedereen gaan, min:20 https://www.simonparkes.org/single-post/2019/04/22/Age-Of-Truth-TV Het meest spirituele land is…. Noorwegen vandaar de Aurora Borealis van Tessa Aurora! Nu moet ik op het oranje plaatje drukken.

  1. Akoeta.
   Wat mij betreft geef ik je gelijk dat je er een mooie gelegenheid van probeert te maken,waarom niet?
   Nou ben ikzelf niet zo koninklijk gezind maar toch vind ik het fijn dat er geen “rare” dingen of gebeurtenissen hebben plaats gevonden want wanneer ik van de stelling uitga van doe een ander niet datgene dat gij niet wilt dat u geschiedt geldt dat wat mij betreft voor iedereen.Hierbij ga ik er ook vanuit dat wanneer er praktijken gebeuren die niet door de beugel kunnen daar andere mensen voor zijn die daar dan iets aan moeten doen,of dat gebeurd of niet is weer iets anders.
   Tegenstellingen leiden snel tot onenigheid wat vaak te zien is bij bv verkiezingen in de VS tussen democraten en republikeinen maar zelfs ook wanneer er al gekozen is.
   Dat is de reden voor mij om geen enkele partij steun te geven door te stemmen en ook niet te spreken over republikeinen of democraten,vooral omdat in Nederland bv de verschillen te onduidelijk zijn tussen de partijen waarbij ook nog komt dat partijen die als “rechts” te boek stonden zomaar ineens naar de “linker” zijde kunnen opschuiven wat we gezien hebben bij de VVD ivm het niet bestaande Co2 probleem. (Eigen belang of andere belangen lijken een grotere rol te hebben dan het landsbelang).
   Daarom ga ik ervan uit dat zij die het land regeren dat in het belang van het volk en land moeten doen maar helaas gebeurd dat niet waardoor het lijkt dat velen die deel uitmaken van “de top” daar alleen maar zitten om hun zakken te vullen en het zichzelf zo geriefelijk mogelijk te maken.Dat hebben we ook kunnen zien bij bv de politietop met hun dure overnachtingen e.d terwijl het politie apparaat alleen maar achteruit is gegaan zoals dat ook bij defensie is gebeurd en vele andere zaken.

 11. Ja meneer de onderhandelaar, ik ben het met u eens. Alle gekheid op een stokje; ik schreef speciaal oranje, niet koning want hij is geen afstammeling van Willem de Zwijger! Zwijgen over onrecht en niet handelen is medeplichtig zijn! Heel lang geleden, toen ik nog bij de Heilige Maria werkte (we moeten bij het onderwerp blijven) ging ik naar Amsterdam om schoenen te kopen, de winkel was dicht. Er was net een film gemaakt over sint Bavo en een jongen in de straat die niks te doen had, ging ook mee. Ik kocht de kaartjes en we gingen naar de zaal. De essentie van het verhaal: hij had mijn portemonnee gestolen zonder dat ik het wist. Toen ik het merkte, zette ik de achtervolging in, heel veel trappen naar beneden; ik schreeuwde: je hebt mijn portemonnee, hij zei nee en gaf de zijne, toen had ik hem weer vast, hij gaf een dreun met zijn vuist, we waren haast beneden en ik schreeuwde met bloedende mond: Houd de dief, houd de dief. Beneden was een bewaker, veel mensen en de dief was tenger. NIEMAND DEED WAT, NIEMAND HIELP. De film heette:Te gek om los te lopen! p.s. ik kon geld lenen van een onbekende in de bioscoop en de politie was ook heel aardig. https://www.youtube.com/watch?v=60VSAoBYFeM Danny boy in Mary’s kitchen zegt: Vertrouw op God.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.