Advertentie

Unieke 9/11-clip: alle bewijzen in 9:11 minuten..


Anthony Lawson is tegenwoordig columnist bij de website VT, Veterans Today.

Anthony (Tony) Lawson is een gepensioneerde regisseur en cameraman van commercials. Hij ontving in zijn leven vele prijzen voor zijn werk, was creatief directeur bij reclamebureau’s  en leende zijn stem voor veel voice-overs. Hij werd vooral ook bekend door het gebruik van humor in commercials, maar het lachen vergaat hem tegenwoordig, als hij kijkt naar wat de wereld doormaakt, deze dagen rondom 9/11. Hij besloot daarom een clip te maken, waarin hij zijn bedenkingen rondom 9/11 bundelt.

 

Een van de meest tot de verbeelding sprekende reconstructie-afbeeldingen: de ware verhoudingen van het vliegtuig, een Boeing 757 en het Pentagon. Waar is het vliegtuig, American Airlines vlucht #77 gebleven? Geen of uiterst vreemde brokstukken en een vliegtuig dat dóór 6 (!!) betonnen muren vliegt.. Een staart van bijna 14 meter hoog, die kennelijk ook het Pentagon is in gegaan..?? Aluminium door bewapend beton.. Het staartstuk had natuurlijk gewoon af moeten breken en zou buiten te zien zijn geweest..?! (klik op foto voor details over de baan van deze 757 dóór het Pentagon!)

 

x

– De legende van 9/11: 10 jaar verder –

x

door Anthony Lawson ©  September 2, 2011

x

Anthony Lawson maakte de onderstaande 9:11 minuten durende clip, ruim 1 week geleden. Naar zijn mening is de kwestie rondom 9/11 tamelijk gecompliceerd voor de leek om gewoon in te duiken. Het vergt nogal wat ruimte in het hoofd, naast de mentale druk, die deze ‘waarheidsvinding’ kan opleveren.. Vandaar deze clip, want het gaat om het essentiële bewijsmateriaal, namelijk ‘het moordwapen’…! Wat we allemaal bij grote detectiveseries zien als de meest essentiële kwestie in een moordzaak, namelijk het ‘moordwapen’ identificeren en terugvinden, is in deze 9/11-zaak gewoon achterwege gelaten!

Deze video concentreert zich daarom op 2 grote 9/11-kwesties:

1. De ongeïdentificeerde vliegtuigen en de
2. Gecontroleerde springladingen.

De C-D-E-ringen waar het aluminium verkeersvliegtuig zich doorheen geboord zou hebben..
De C-D-E-ringen waar het aluminium verkeersvliegtuig zich doorheen geboord zou hebben..

Het gaat Lawson om niets anders. Het gaat hem even niet over het falende defensie-apparaat NORAD, de krankzinnige en vooral verdachte gebeurtenissen rondom dansende Israëli, die werden gezien vlak ná de aanslagen, de vele getuigen die spreken over explosies in de WTC-torens vóórdat nog maar 1 vliegtuig de torens had geraakt, enz. Niemand weet wat er over is gebleven van de passagiers die aan boord waren van de vliegtuigen, die het Pentagon en de WTC-torens waren ingevlogen.. Het gaat niet meer over de vermeende vliegtuigkapers, die als amateurs de meest ingewikkelde vliegbewegingen perféct uitvoerden.. Lawson gaat gewoon in op punten 1. en 2.

“Het is mijn zienswijze dat de 9/11-waarheidsbeweging zich zou moeten concentreren op de meest flagrante en bewijsbare leugens uit het officiële rapport, en te stoppen met de amateur politie-inspecteur uit te hangen, of een Officier van Justitie..” aldus meldt Lawson. Hij vervolgt: “de waarheidsvinders moeten druk uitoefenen op autoriteiten om een nieuw onderzoek te houden, zodat de politie, de FBI, de NTSB en alle andere wetshandhavers en onderzoeksorganisaties, kunnen gaan doen, wat feitelijk al 10 jaar geleden had moeten gebeuren: de mensen vinden die verantwoordelijk zijn voor deze misdadige aanvallen op 11 September 2001 en hen berechten”.

Een van de brandweerlieden staat bij het laatste gat.. Bizar toch?
Een van de brandweerlieden staat bij het laatste gat.. Het ‘Exit hole’ dat je op de foto hierboven ziet. Hoe een aluminium neus van een verkeersvliegtuig dwars door 6 (!) zwaarbewapende muren vliegt.. Bizar toch?

Toen Lawson aan het denken was over de vormgeving van zijn 9/11-clip, kwam het werk van een artiest op zijn pad, dat van David Borrington. Hij benaderde Borrington en die wilde graag dat Lawson een aantal commentaren zou opnemen bij de set afbeeldingen die Borrington aan het maken was, vanuit dezelfde 9/11-10-jaar-gedachte..! Toen Anthony Lawson het werk van Borrington zag, besloot hij ook om deze tekeningen te gebruiken voor zijn eigen clip. Het werk van David Borrington is apart van deze clip te zien op zijn site, HIER.

De verkeerde vliegtuigmotor in de straten van New York..!!
Daarnaast geeft Anthony Lawson mensen graag de link van de website van Christopher King, waarin uitgebreid uit de doeken wordt gedaan, op basis van feitelijk bewijs, dat de vliegtuigmotor die die ochtend, op dinsdag 11 September 2001, vlak ná de ineenstorting van één van de WTC-torens in Murray Street werd gevond, rechtopstaande…!, absoluut niet de motor kán zijn, die door Boeing 767’s wordt gebruikt.. Het is namelijk (een deel van) de motor van een 747, een jumbojet..!! Over krankzinnig bewijsmateriaal gesproken, materiaal dat gehakt maakt van de officiële versie rondom de inslagen..!

Het is zoals Christopher King op zijn website zegt: “Tenzij ik iets gemist heb, en ik denk niet dat ik dat heb, hoewel ik geen vliegtuigmotor-expert ben, vraag ik me af, hoe een motor van een 747 in New York in Murray Street kan opduiken?? Tenzij ik het fout heb, is de conclusie dat deze motor NIET afkomstig kán zijn van vlucht 175, die een van de WTC-torens invloog.. Dan is de vraag natuurlijk wat er wél de torens invloog, en de volgende vraag, wáár is dan in hemelsnaam vlucht #175 gebleven..?!”

Kijk hier het filmpje van Lawson, wiens website je overigens HIER vindt. (De muziek onder het filmpje is van Gustav Mahler: Adagietto – Symphony No.5 )

 

20 gedachten over “Unieke 9/11-clip: alle bewijzen in 9:11 minuten..

 1. Daar MOET je toch over nadenken? Vandaag leven we in een wereld die naar mijn mening zeer gespleten is: de wereld van de Waarheid en de wereld van de Leugen. 9/11 hoort naar mijn mening thuis in de wereld van de leugen.Er is gelukkig nog zeer veel bewijsmateriaal dat te recht vragen gesteld kunnen worden wat er precies is gebeurd.
  God vergeef het hun, ze weten niet wat ze doen.

  1. Het is precies de bedoeling van deze professional. Zo kórt mogelijk het verhaal vertellen van het bewijsmateriaal, dat niet eens is onderzocht..!!

 2. ik heb gisteren ook weer met afschuw een stukje gezien van de herdenking ik snap niet
  dat al die mensen in de regering nog een oog dicht kunnen doen is voor mij een raadsel …hoe wil men dit aanpakken ? want dit kan men niet zo maar als zijnde niet gebeurd afsluiten …diep triest is het.. al die mensen opgeofferd en al die slachtoffers die nog steeds vallen onder de brandweermannen door de gif die ze hebben ingeademd …hoe zielenloos ben je om dit even te bedenken om een land binnen te vallen

  1. Sommigen zijn wakker, anderen slapen. Sommige slapenden houden zich slapende, zijn te bang om te laten zien dat ze wakker zijn; en anderen slapen écht. De brandweermannen die men gewoon laat barsten. Er zijn ws. 20.000 mensen die de na-effecten van de stofwolken, vooral bestaande uit asbest-poeder, ernstig -in lichamelijk zinn- zullen ondervinden. De regering erkent NIET dat het komt door de stofwolken.. Terwijl veel van deze mensen vooraan stonden om te helpen.. Er zijn op dit moment al ruim 1000 gevallen van div. kankers. En maar doorslapen.. Hoe ver moeten mensen de grond worden ingetrapt, vóórdat ze wakker worden en de waarheid onder ogen durven zien..
   Let it be Els, spreek jouw waarheid en meer kun je niet doen; handel ernaar! Dank voor je reactie! Fijne dag!

 3. Lezing van David Ray Griffin:
  http://www.youtube.com/watch?v=zHzbnsFrRrU

  Op 4.18 een vraagje aan ’n arabisch jongetje (sorry hoor, maar dit wordt écht gezegd én herhaald) : “of hij het lekker vindt met ezels te neuken” ! Totaal irrelevant, vunzig en bij nader inzien kan het niet anders dan dat dit fragmentje er bewust achteraf door derden in is geprutst. Zo worden stuk voor stuk de integere “9-11 Truth” vechters in diskrediet gebracht. Bewijs van gelijk ?!

 4. Zeg Fridus … laten we het even niet over God hebben maar over jouw quote; ‘ze’ weten niet wat ze doen !
  Nou, neem van mij aan dat ‘ze’ heel GOED WETEN wat ze doen, niet dat ‘ze’ alle consequenties van hun acties kunnen overzien, maar er is een doel en daar streven ‘ze’ naar.
  Je hebt ‘herders en je hebt ‘schapen’ als je begrijpt wat ik bedoel … en die ‘herders’ doen er ALLES aan om die ‘schapen’ uit te melken, te knippen en scheren en ook nog eens te slachten, dat is hun goed recht denken ‘ze’…
  Het recht van de sterkste, de slimste, die gebruik maakt van de domheid, de naieviteit, de onwetendheid en de lethargie van het ‘schaap’ in het algemeen.
  Er is een kracht in het universum die gebruikt kan worden als je weet hoe, en die kracht laat zich gebruiken door de gebruiker, ongeacht of die ‘ goed of slecht’ is.
  Het is dus onze taak (van alle schapen) om naar die kracht op zoek te gaan en die te gebruiken voor het algemene belang ipv het belang van ‘die paar herders’!

  1. Dank je Visio, toen ik mijn visie uploade dacht ik gelijk hetzelfde. Ze weten heel goed wat ze doen, maar hebben niet kunnen overzien dat het een onbedoeld desastreus effect heeft gehad op de HELE wereld. Nogmaals dank.

  1. @Monique, nou, met alle respect maar deze Noorse onderzoeker kan zó in de fabeltjeskrant…

  2. @Simba.

   Leg eens even haarscherp uit,waarom deze onderzoeker de Fabeltjes krant in kan.Het is voor mij een heel acceptabele conclusie.

  3. Maar hoe is dan gebouw 7 ook symmetrisch in 10 seconden ingestort zonder enig
   aluminium van een vliegtuig ?

  4. Kaarsvet Ellen , iemand had een pasgekochte doos met kaarsen op zijn buro laten staan en het gesmolten kaarsvet ging een nucleaire reactie aan met het bluswater , kaboom !! 😉

  5. Gesmolten aluminium van vliegtuigen? Als je een tak van een boom in een hakselaar stopt komt er aan de andere kant ook geen kant en klaar potlood uit!

 5. @Contra, doe je huiswerk en kijk naar de reactie van @Ellen over building 7, dan weet je genoeg maar ik wil je wel wat hints geven,

  a: smelttemperatuur aluminium
  b: versnippering van alu plane ná impact toren(s), explosie
  c: om hulp roepende mensen in inslagkrater versus temperatuur
  d: WTC-7

 6. Onbegrijpelijk hoe achterlijk de rest van de wereld is en hoe is het mogelijk dat ze hier mee weg kunnen komen. Je ziet hier dat Evil ofwel the powers that be are in Control. The cheaple slapen gewoon verder , onbegrijpenlijk alles rammels en niemand onderneemt iets ?!
  Ook dat alle presidenten bloodrelated zijn doen de ogen nog steeds niet openen , de wereld slaapt verder .
  Zou de passagiersslijsten wel eens willen zien en onderzoeken ?!
  Er zijn tientallen zaken op te noemen waarom dit een inside Job is , wat denk je oa van een niet overeenkomende vliegtuigmotor ?! Ze slapen gewoon verder of worden gedwongen om verder te slapen.
  Dit moet boven water komen en dan kunnen we zien dat ze maar al te graag de oorlog verklaren met een olieland , nee niet naar Afrika gaan daar komen de mensen om van de honger , helaas geen olie dus geen hulp!

  1. Yep, weet je nog toen we de Irak oorlog ingezogen werden? Alleen de Sociale Partij was tegen. Alle andere partijen waren voor. Naderhand blijken we behoorlijk bedrogen te zijn. Elke keer weer wordt iedereen belogen en bedrogen en elke keer wil niemand zijn vingers branden en gaan we gewoon weer mee in de killing for oil sleur. Iran, Iran, waar leg dat dan? Gelukkig dat Rusland en China ook nog wat te zeggen hebben op wereldpolitiek niveau, anders was het nog veel erger geweest nu al.

 7. Als je, net als ik, meer dan 100 uur aan onderzoekstijd hebt gestoken in 9/11, WEET je gewoon dat deze film klopt. Alle info is op internet te vinden, waaronder zeker ook op youtube. Gebruik je gezonde verstand en dan kom je vanzelf ook tot deze conclusive!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.