Advertentie

Joe Biden, dementerend president.. Hoe lang nog??


Joe Biden, dementerende president..

Hoe lang nog??

2022 © WantToKnow.nl/be

x

Het is voor veel nieuwskanalen kennelijk té bizar/pijnlijk om aandacht aan te besteden. Een terloopse opmerking over de ‘verspreking’ van Joe Biden, maar niks of nauwelijks fundamentele aandacht voor deze heftige ontwikkeling! Je zult er zéker van op de hoogte zijn, als we spreken over die ontwikkeling van een demente president van de Verenigde Staten, Joe Biden de leider van het Vrije Westen. Om een lang verhaal kort te maken: deze man regeert niet, KAN NIET REGEREN. Hij is mentaal-psychisch niet meer in staat coherent te denken noch te spreken. Het is feitelijk ijzingwekkend, maar niemand schijnt het een ramp te vinden..??

Wij kwamen op YouTube de uitzendingen van presentatrice Rita Panahi van Sky News-Australië tegen en schrokken.. Heel erg van dátgene wat zij telkens presenteert aan haar kijkers. Het gaat over het bizarre onvermogen van de Amerikaanse president Joe Biden om zelfs de meest elementaire vragen van zorgvuldig geselecteerde journalisten te beantwoorden, die zeer ernstige vragen doet rijzen over zijn geschiktheid voor het ambt van president of the USA.

Eerste voorbeeld: president Joe Biden hield een bijna twee uur durende persconferentie ter gelegenheid van zijn eerste ambtsjaar. Mevrouw Panahhi zei dat de president:

“duidelijk niet helemaal in orde is. En de cognitieve achteruitgang is duidelijk en eerlijk gezegd een beetje triest. De meest elementaire vragen, van zorgvuldig uitgekozen journalisten en hij kan nog steeds geen eenvoudige boodschap verwoorden. Niet alleen heeft hij moeite om de eenvoudigste vragen te beantwoorden, maar hij heeft ook de gewoonte om vreemde, onsamenhangende zijwegen in te slaan.”

Over die specifieke State of the Union, de presentatie van Sky News presentator Paul Murray over president Joe Biden. Die volgens Murrayal op ‘achterstand’ stond, maar hij weer struikelde ne ‘nog verder achterop’ kwam na deze ‘belachelijke’ toespraak:

Dat de polls dramatische cijfers laten zien over de populariteit van Joe Biden, zal je niet verbazen. Maar het gaat er natuurlijk om, wat hier nu verder gaat gebeuren.. De man heeft de macht om atoomwapens af te vuren!

Pijnlijk, pijnlijk, zeer pijnlijk…

Deze ‘cognitieve achteruitgang’ van president Joe Biden is duidelijk en helder, aldus ook Sky News-Australië-presentator Cory Bernardi.

Een toespraak waarin Biden spreekt over zijn echtgenote Jill als ‘vice-president’…. Hoe pijnlijk en heftig.. Hoe gek moet het worden..??

En als we over vice-president spreken..

Kamela Harris dan..?
Nou nee, kort en duidelijk. NEE. De vrouw is vice-president en een schande voor het vak. nogmaals kort en duidelijk. Kamela Harris is ook volledig de weg kwijt, zo kun je niet anders concluderen.. Kijk naar deze idiotie..

In de pers wordt gesproken over de fameuze ‘Kamala Word Salad’, wanneer Harris aan het woord is en absoluut niet lijkt te weten waar het over gaat. Praten, woorden poepen en dan serieus kijken, dát vooral..

Advertentie

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.