Advertentie

Joe Biden, dementerend president.. Hoe lang nog??


Joe Biden, dementerende president..

Hoe lang nog??

2022 © WantToKnow.nl/be

x

Het is voor veel nieuwskanalen kennelijk té bizar/pijnlijk om aandacht aan te besteden. Een terloopse opmerking over de ‘verspreking’ van Joe Biden, maar niks of nauwelijks fundamentele aandacht voor deze heftige ontwikkeling! Je zult er zéker van op de hoogte zijn, als we spreken over die ontwikkeling van een demente president van de Verenigde Staten, Joe Biden de leider van het Vrije Westen. Om een lang verhaal kort te maken: deze man regeert niet, KAN NIET REGEREN. Hij is mentaal-psychisch niet meer in staat coherent te denken noch te spreken. Het is feitelijk ijzingwekkend, maar niemand schijnt het een ramp te vinden..??

Wij kwamen op YouTube de uitzendingen van presentatrice Rita Panahi van Sky News-Australië tegen en schrokken.. Heel erg van dátgene wat zij telkens presenteert aan haar kijkers. Het gaat over het bizarre onvermogen van de Amerikaanse president Joe Biden om zelfs de meest elementaire vragen van zorgvuldig geselecteerde journalisten te beantwoorden, die zeer ernstige vragen doet rijzen over zijn geschiktheid voor het ambt van president of the USA.

Eerste voorbeeld: president Joe Biden hield een bijna twee uur durende persconferentie ter gelegenheid van zijn eerste ambtsjaar. Mevrouw Panahhi zei dat de president:

“duidelijk niet helemaal in orde is. En de cognitieve achteruitgang is duidelijk en eerlijk gezegd een beetje triest. De meest elementaire vragen, van zorgvuldig uitgekozen journalisten en hij kan nog steeds geen eenvoudige boodschap verwoorden. Niet alleen heeft hij moeite om de eenvoudigste vragen te beantwoorden, maar hij heeft ook de gewoonte om vreemde, onsamenhangende zijwegen in te slaan.”

Over die specifieke State of the Union, de presentatie van Sky News presentator Paul Murray over president Joe Biden. Die volgens Murrayal op ‘achterstand’ stond, maar hij weer struikelde ne ‘nog verder achterop’ kwam na deze ‘belachelijke’ toespraak:

Dat de polls dramatische cijfers laten zien over de populariteit van Joe Biden, zal je niet verbazen. Maar het gaat er natuurlijk om, wat hier nu verder gaat gebeuren.. De man heeft de macht om atoomwapens af te vuren!

Pijnlijk, pijnlijk, zeer pijnlijk…

Deze ‘cognitieve achteruitgang’ van president Joe Biden is duidelijk en helder, aldus ook Sky News-Australië-presentator Cory Bernardi.

Een toespraak waarin Biden spreekt over zijn echtgenote Jill als ‘vice-president’…. Hoe pijnlijk en heftig.. Hoe gek moet het worden..??

En als we over vice-president spreken..

Kamela Harris dan..?
Nou nee, kort en duidelijk. NEE. De vrouw is vice-president en een schande voor het vak. nogmaals kort en duidelijk. Kamela Harris is ook volledig de weg kwijt, zo kun je niet anders concluderen.. Kijk naar deze idiotie..

In de pers wordt gesproken over de fameuze ‘Kamala Word Salad’, wanneer Harris aan het woord is en absoluut niet lijkt te weten waar het over gaat. Praten, woorden poepen en dan serieus kijken, dát vooral..

5 gedachten over “Joe Biden, dementerend president.. Hoe lang nog??

 1. Voor sommigen zal het misschien bekend zijn en voor anderen niet, maar Joe Biden maakt gebruik van een zorgvuldig geselecteerde dubbelganger die lichtelijk aan het dementeren is. Volgens het volgende artikel schijnt de originele Biden, na een heftige hersenbloeding vlak na zijn ‘verkiezing’, al langere tijd in coma te zijn.

  ” (…) As reported previously, it is RRN’s contention that the real Joseph R. Biden has not been seen in public since shortly after the 2020 presidential election. The reason is that, in early February, he suffered a massive stroke that left him brain dead and hospitalized at Walter Reed National Military Medical Center, where he has lain comatose ever since. (…)”

  (…) “One such find was Arthur Roberts, an obscure 80s actor whose capstone cinematic achievement was playing the evil ninja, Braden, in the 1984 martial arts flick Revenge of the Ninja. After that, he faded into obscurity, henceforth obtaining only minor roles in film and television productions, until the Deep State grabbed him as a potential Biden replacement in early March.

  Roberts, no spring chicken himself and older than the genuine Biden, apparently has a touch of dementia, which caused him to veer off script and raise suspicion in the eyes of Boris Johnson.(,,,) ”

  Bron: https://realrawnews.com/2021/09/biden-body-double-blows-cover-during-meet-with-boris-johnson/

  Tsja, het verbaasd me niets na zojuist de film ‘Wag the dog’ te hebben bekeken, die op een satirische wijze het geënsceneerde politieke circus in beeld brengt. Voor wie de film ook wil bekijken, is hier de link:

  https://moviesjoy.to/watch-movie/wag-the-dog-13279.2520369

 2. Wie er daar ook op het toneel paradeert, dubbelganger of niet, heeft m.i. geen belang. Het gaat hier immers om handlangers dan wel om nuttige of gevaarlijke idioten, in dienst van de werkelijke macht in de USA. Deze laatste is te vinden bij de “banksters” van Wall Street en de AIPAC – ADL en B’nai B’rith loge. En de belangen die deze laatsten verdedigen liggen in Tel Aviv, en dus niet in de USA. Een USA die gedegradeerd is tot een vazalstatus van Tel Aviv, en bovendien op alle mogelijke manieren wordt aangevallen, gesaboteerd en verraden door de duivel in Tel Aviv. Het Amerikaanse Congres is trouwens volledig in de greep van Tel Aviv waarbij de congresleden zich in feite schuldig maken aan hoogverraad. Enkele hoogtepunten (sic):
  De moord op JFK, de aanval op de USS Liberty, Jonathan Pollard en 11 september.
  Het voormelde is imo de verklaring, voor hetgeen er zich momenteel afspeelt in de wereld. En achter Tel Aviv lopen de sporen naar de RKM in The City in Londen. Het uiteindelijke doel is een communistische NWO met Israël als het centrum van de wereld en China als vervanger van de USA, dat samen met de EUSSR dienen vernietigd te worden

  1. Of Biden nu dementerend is of niet,ik denk dat het niet zoveel uitmaakt.
   Niet alleen Biden lijkt van het paadje afgedwaald te zijn maar ook veel andere “leiders” of ministers en kamer leden in verschillende landen lijken de weg kwijt te zijn.
   Neem nu bv R.Jetten en het boycotten van Russisch gas ism de EU dictatoren onder leiding van de VS die dan weer onder Tel Aviv staan.Deze morgen hoorde ik dat Biden (VS) afstandsraketten aan Oekraïne wil gaan leveren wat ernstige gevolgen zou kunnen hebben.
   Hoe men ook denkt het westen heeft constant geprovoceerd door eerst te zeggen niet verder naar het Oosten uit te breiden wat ze wel hebben gedaan,vervolgens tegen de waarschuwingen in van Poetin hebben ze aan de Russische grenzen op west Europees grondgebied steeds meer militairen gestationeerd waarop Poetin dat aan zijn zijde van de grens ook deed om zijn grenzen te bewaken.Vervolgens gingen ze wapens leveren aan Oekraïne welke tegen de Russen gebruikt worden en nu willen ze dus raketten gaan sturen (die mogelijk ook Rusland zouden kunnen bereiken).Je kunt dan niet volhouden dat het westen alles doet om escalatie te voorkomen lijkt mij.R.Jetten zorgt ervoor dat onze West Europese bedrijven in de problemen komen en mogelijk failliet gaan (voornamelijk het MKB natuurlijk) door de boycot van Russisch gas en ook zal het verwarmen van woningen ook onbetaalbaar worden maar ook onze voedselzekerheid is in het geding omdat eten in kassen kweken niet meer te doen/betalen zal zijn.Hij heeft een grote mond maar vergeet oplossingen aan te dragen die te doen zijn.Aan zo snel mogelijk warmte installaties installeren of isoleren hebben we niets op DIT moment en het is ook nog de vraag of er voldoende geproduceerd kan worden en of er voldoende mensen zijn die dit kunnen realiseren binnen zeer korte tijd tegen betaalbare prijzen natuurlijk.Ook zonnepanelen installeren kost tijd en laatst bleek dat bij teveel zon deze dingen ook nadelen hebben.
   Dan de hoge benzine prijzen en de wetenschap dat veel mensen naar België of Duitsland zullen uitwijken om te tanken wat dan weer brandstofbedrijven de kop kan kosten ook daar wordt niets aan gedaan (er is éénmaal een kleine verlaging geweest en dat was het) kortom het lijkt ze in de EU/Den Haag geen ruk uit te maken of MKB bedrijven kapot gaan en mensen in armoede en ellende belanden want niets doen ze om echt te helpen.Ook al die subsidies tegen onmogelijke voorwaarden is geen oplossing en maakt mensen alleen maar afhankelijk van overheden.Hoe moeilijk kan het zijn? Verlaag de belastingen en geef minder uit aan Oekraïne en hun oorlog voeren wat levens kan redden.Maak Nederland niet nog verder kapot door arbeidsmigranten die mogelijk niet naar hier komen om arbeid te verrichten naar hier te halen terwijl Duurdere Nederlanders niet aan de bak komen vaak nadat ze eerder ontslagen zijn ivm goedkopere krachten.Wat heeft een “dure” Nederlander er aan om te werken wetende dat hij/zij aan het einde van de maand toch de rekeningen en belastingen niet kan betalen en in de ellende terecht zal komen? Doe daar wat aan en bemoei je als klein landje niet met alles en doe waarvoor jullie zeggen gekozen te zijn namelijk het volk vertegenwoordigen en zorgen dat zij het goed hebben.Ik vrees dat het een koude winter kan gaan worden mogelijk met honger omdat idioten de dienst uitmaken en er ook nog voor zorgen dat mensen in financiële problemen komen wat huisuitzettingen tot gevolg zal hebben.Dat is mijn mening.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.