Advertentie

D-Day én hoe de VS Hitler aan de macht bracht..


x

x

D-Day én hoe de VS Hitler aan de macht bracht..

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Veel publicaties over de verbinding van nazi-Duitsland met de kopstukken in de VS.. Ongeloofwaardige informatie voor het volk, maar de keiharde waarheid..!

Het is dan weliswaar de 75-jarige viering van ‘D-Day’, maar bij al die intens gedenkwaardige momenten voor alle slachtoffers van onze bevrijding, dient deze tijd dan natuurlijk ook, om ándere kanten van de oorlogsmedailles te laten zien. Of hoe de invasiemacht van vooral de Amerikaanse bevrijders zeer waarschijnlijk onbewust was van het feit, dat industriële krachten achter de Amerikaanse overheid, de jaren vóór én de eerste jaren in de Tweede Wereldoorlog, met Hitler samenwerkten. Er dus de oorzaak van waren, dat het nazi-machtsblok zo groot kon worden. Via financieringen van de industriëlen in de VS..

Het waren destijds de latere concentratiekampen, waar de arbeid verricht moest worden, om de nazi-oorlogsmachine aan de gang te houden. Inderdaad ‘werkkampen’, waarbij de kreet boven het Auschwitz-kamp ‘Arbeit macht Frei’ ook op z’n plek valt.

Wat te denken van mannen als Herbert Walker Bush, de vader van de latere president George H.W. Bush, die samenwerkten met de nazi’s om geld, héél veel geld te verdienen aan de opbouw van het machtsbolwerk van Adolf Hitler. En om maar even met deze mislukte kunstschilder te beginnen: wij zagen het verhaal van James Corbett, van inderdaad het Corbett-rapport en laten je graag even meekijken en -luisteren naar het relaas van James Corbett, n.a.v. een vraag die hij kreeg van een abonnee op zijn nieuwskanaal. Het is een opname van juli 2013 en James Corbett doet alles zo even uit het hoofd; de algemene lijnen en specifieke details als onderstreping van zijn relaas. Onder de video het transcript.

Rotschild-bastaard Adolf Hitler als ‘patsy’…!

Oké, laten we nu naar een vraag over Hitler en de Tweede Wereldoorlog. “Wat betreft Joden, nazi’s, communisten, zionisten, vrijmetselaars, zou je het gevaar lopen om in deze arena de feiten en de fictie hierover, op een rijtje zet?”
En hij gaf een link naar een pagina die beweerde dat Hitler in feite een…., dat hij probeerde zich te ontdoen van de Rothschilds uit Duitsland. Waarvan ik denk dat het een complete een totale lading nonsens is. Niet alleen omdat Hitler een Rothschild was; de zoon van een Alois Hitler, die zelf het onwettige kind was van Maria Schückelgruber, die toevallig een dienstmeisje was en zwanger raakte tijdens haar werk bij B…., het herenhuis van Baron Rothschild Oh een onwettige zoon van een dienstmeisje de Baron Rothschild. En zijn zoon wordt uiteindelijk Adolf Hitler….!

Ja, grappig hoe dat werkt, is het niet? Hitler en de nazi’s zijn 100% volledig als ‘wapen’ opgezet en zijn door de internationale bankgemeenschap en de internationale vriendjeskapitalisten voor hun karretje gespannen, gemaakt tot wat ze waren. Inclusief die in Amerika. 100% Documenteerbaar en alle feiten in het dossier. Je kunt kijken naar alle verschillende connecties en ze zijn, ze zijn diep en veelvuldig. Dus ik zal een aantal links opnemen bij wat ik hier gewoon terloops ga bespreken. Want het is écht ontzettend belangrijk en ik denk dat ik dit op een gegeven moment in een meer coherente presentatie zal moeten samenvoegen.

Zo heb je bijvoorbeeld het zogenaamde ‘Young plan’, dat in 1930 in werking is getreden. Het maakte deel uit van het geruzie over de Duitse herstelbetalingen en hoe ze die zouden gaan betalen, en daarbij faalden ze in hun betalingen, dus hoe krijgen we het toch voor elkaar. Dus werd het ‘Young Plan’ in werking gesteld. Het is vernoemd naar de toenmalige president van General Electric, die Young heette. Het werd ook gefinancierd, door middel van, met de hulp van JP Morgan. En dit ‘Young Plan’ werd in 1930 in de praktijk gebracht, net toen het internationale banksysteem ineen stortte.

De toren van de huidige BIS-bank in Basel

Hitler aan de macht via de bankiers.
En Duitsland belandde in het Weimar hyperinflatoire strijdperk, en dus kón het een jaar lang geen schadevergoedingen afbetalen. Het eindigde met het verwerpen van de herstelbetalingen en het nooit meer teruggaan naar deze betalingen.. Het Young Plan was een soort van de strohalm, die in die periode genoeg was om de rug van de kameel te breken. Generaal Electric en JP Morgan hielpen dus bij het opzetten van de ondergang van het Duitse banksysteem, dat vervolgens leidde tot de opkomst van Hitler en de nazi’s. Het was een van de belangrijkste oorzaken van de crisis, waardoor Hitler de macht kon grijpen.

En ik denk dat we dat verband kennen, maar interessant genoeg is een van de interessante aspecten daarvan, dat een van de organen die als facilitator van het jonge plan werd opgericht, de Bank voor Internationale Betalingen (BIS) in Bazel-Zwitserland werd. Het werd de centrale bank van alle centrale bankiers. En dit is het orgaan dat bijvoorbeeld door Carroll Quigley in ‘Tragedy and Hope’ specifiek werd geïdentificeerd als de arm, het orgaan, de instelling, waarmee de bevoegdheden van het internationale kapitaal een verreikende doelstelling mogelijk maakten. En dat was niets minder dan de consolidatie van de totale wereldwijde controle over de financiële orde.

Ik kan me het precieze citaat niet meer exact herinneren, maar dat citaat over de bevoegdheden van het internationale kapitaal, met een verreikend doel, dat rechtstreeks over de Bank voor Internationale Betalingen sprak, dat als gevolg van dit YoungPlan tot stand kwam. Je kunt ook kijken naar Carroll Quigley die vertelt over hoe de Milner-groep er specifiek uitzag. Een van de agenten die de organisaties, die aan het eind van de 19e eeuw, door het testament van Cecil Rhodos, zijn opgericht om de wereldwijde structuren van de geheime genootschappen vorm te geven.

En datgene waar de Milner-groep het over had, hoe ze Duitsland en Rusland tegen elkaar moesten laten vechten, vechten voor de controle over Oost-Europa, zodat ze die beter konden verdelen en veroveren. Dus ze spraken openlijk over het opzetten van een tiran en dit was jaren en jaren voordat er van Adolf Hitler zelfs maar sprake was. Ze spraken over hoe ze een tiran zouden moeten opbouwen en hem in Duitsland in de val zouden moeten lokken om te falen. Precies een patsy..

Hitler werd de verkozene..
En dat is precies wat er gebeurde. Dus gedurende de hele jaren dertig, na de ineenstorting van het banksysteem, de Weimar hyperinflatiecyclus, de opkomst van de nazi’s, is er een mythe die de neo-nazi’s daar buiten zetten. Dat ‘Oh Duitsland het omkeerde door zich tot het nationaal-socialisme te wenden en vervolgens hun bankwezen schoon te maken en ze de Rothschilds eruit schopten, en opeens hadden ze een bruisende economie’ Wat dus een totale onzin is.

Het is dat hun economie voor 100% werd gesteund door de handlangers van Wall Street, waaronder Standard Oil (ESSO) in samenwerking met IG Farben, die de synthetische olie creëerde zonder welke het Duitse leger letterlijk niet had kunnen functioneren. Je hebt Ford, je hebt General Electric, je hebt DuPont, al die bedrijven daarbinnen, met hun productiefaciliteiten. Met de Amerikaanse leningen en financiering die erin vloeien. IBM en de Hollerith machines. Al die verbindingen zijn voor 100% in Duitsland verankerd geweest.

En dan zoals Anthony Sutton heeft gesproken over, en daarvoor moet je ‘Wall Street en de opkomst van Hitler’ lezen voor alle diepe verbindingen die hij heeft blootgelegd. Maar natuurlijk ook zaken als oh de fabrieken en fabrieken van deze Amerikaanse bedrijven in Duitsland, werden tijdens de tapijtbombardementen op Duitsland niet gebombardeerd..!! Zo had je bijvoorbeeld de General Electric-fabrieken, waarvan één volledig ongedeerd, een aantal van de andere had kleine granaatscherven en ramen die in het licht van de bombardementen om hen heen werden geblazen.

Prescott Bush met zoon George Bush, de latere directeur van de CIA en president van de USA (KLIK VOOR UITGEBREID ARTIKEL OVER DE STREKEN VAN PRESCOTT BUSH)

Of wat te denken van de Ford-fabriek in Keulen, de grootste Ford-fabriek van het land. En één die de geallieerden specifiek zouden kennen, was het maken van machines en wapens voor de Duitse Wehrmacht, die specifiek door de geallieerde bommenwerpers werd vermeden. We weten dus opnieuw dat de Amerikaanse industrie en financiën de Duitse oorlogsmachine voortdurend hielpen.

Er waren de connecties die tot in de jaren veertig van de vorige eeuw duurden. We kennen bijvoorbeeld de familie Bush. Bush Harriman, de bankier, waren broers waar we Hitler via de achterdeur hielpen financieren. En daar hebben we het in vorige edities van het Corbett-report al over gehad. Het is een heel groot beeld dat ik probeer te schetsen, althans de grote lijnen ervan, dat Hitler 100% gesteund werd door de bank, de bankoligarchie. 100% gesteund door de financiers en de kapitalisten uit Amerika.

En absoluut opgezet als de tirannieke dictator waar ze tegen konden strijden, dat zou alles wat de Tweede Wereldoorlog veroorzaakte goed doen. De nasleep en de oprichting van de Verenigde Naties die deel uitmaakte van de CFR Study Group, die gefinancierd werd door de Rockefellers, waren natuurlijk ook de aanleiding voor de oprichting van de VN. Ik bedoel, er zijn hier zoveel connecties, dat het zelfs teveel is, om dit in algemene termen beginnen uit te leggen.

Ik zal dus niet zoveel mogelijk links in de shownota’s opnemen, zodat je de rode draad van het verhaal kunt volgen. En zoals ik al zei, ik zal dit op een gegeven moment in een samenhangende presentatie moeten samenvoegen, maar het idee dat Hitler tegen de Rothschilds vocht en echt tegen de bancaire oligarchie was, is neo-nazi-propaganda. Volledig nep.

En daarom zat Rudolf Hess natuurlijk levenslang gevangen..!
En dit moet natuurlijk niet worden geïnterpreteerd als een verontschuldiging voor Hitler en de nazi’s. Natuurlijk niet. Gewoon omdat hij een stroman en een marionet van de globalisten was, die uiteindelijk bedrogen werd door de manier waarop hij bijvoorbeeld de Duinkerken evacueert, wat hij het Britse leger volledig had kunnen uitroeien en Groot-Brittannië zou voor het grijpen zou hebben gelegd. Hij liet ze gaan omdat hij een geheime deal via de achterdeur had, via de Britse aristocratie, waarvan we weten dat ze allemaal stiekem nazi’s zijn..

Daarom vloog Rudolf Hess, plaatsvervanger van Hitlers, naar Schotland, waar hij uiteindelijk gevangen werd genomen. En hield de rest van zijn leven vast in een gevangenis, of althans zogezegd in een gevangenis; ook daar zijn er vragen over. Maar waarom hebben ze hem dertig jaar na het einde van de Tweede Wereldoorlog in de gevangenis gehouden? Simpel, omdat Hitler bedrogen werd…. Hij dacht dat ze een deal hadden met Engeland; Hess vloog naar het UK met de documenten en zei: ‘Hé, nou, we hebben toch de deal. Wat is er aan de hand?’.

Ze hebben hem uiteindelijk gevangen gezet, toen wist Hitler dat hij in een diepe doo-doo zat. Omdat hij bedrogen werd moest hij Operatie Barbarossa uitvoeren, omdat je weet dat Stalin het Oostfront gaat openen omdat hij daar ook bedrogen werd. En dat is de reden waarom de grootste misrekening in de militaire geschiedenis ‘Operatie Barbarossa’ plaatsvond. Dus nogmaals: zoveel om mee door te gaan met deze vraag. Maar het volstaat om te zeggen, nee, ik denk niet dat Hitler echt tegen de bancaire oligarchie was. Hij was er een product van!! En in hoeverre hij een gewillig schaapje was, een schaapje dat ervan wist.. Wat er ook aan de hand was, de nazi-propaganda hierover is totaal misplaatst.

Notes

Hitler was a Rothschild

Adolf Hitler and the Central Banks

The Young Plan

Antony Sutton on Wall Street and the Rise of Hitler (interview)

Wall Street and the Rise of Hitler

The Dunkirk evacuation (official whitewash)

The Bushes Are Nazis

* * *

OORZAAK of GEVOLG…?!

De VS-industriëlen vullen hun zakken aan Hitlers oorlogsmachine..

75 Jaar geleden, op 6 juni 1944 bestormen de geallieerden de stranden van Normandië en openen een tweede front tegen het Duitse fascisme. De grootste contingenten strijders waren Britten, Amerikanen en Canadezen. Deze strijd is in films en boeken heroïsch afgeschilderd als het beslissende keerpunt van de Tweede Wereldoorlog, een hevige strijd tegen een superieure vijand. D-Day was echter óók het moment, waarop het verzet van de Verenigde Staten tegen het communisme, niet langer opwoog tegen de stilzwijgende acceptatie van het nazisme en de Amerikaanse industriëlen die Duitsland hielpen herbewapenen, en niet langer konden profiteren van Hitler’s Duitsland.

Peter Kuznick is auteur en co-auteur van een groot aantal belangrijke non-fictie boeken, waaronder ‘THE UNTOLD HISTORY OF THE UNITED STATES’. Hij promoveerde aan Rutgers University en onderwijst op dit moment over geschiedenis aan de American University. Deze auteur verwoordt de rol van de VS vanuit een wat oppervlakkiger perspectief:

“In de nasleep van [de Eerste Wereldoorlog] was het anti-oorlogsgevoel in heel Europa en in de Verenigde Staten zo sterk dat de mensen zeer, zeer, zeer terughoudend waren om betrokken te raken bij weer een andere oorlog. Daarbij bleken ze bereid zaken te tolereren die ze misschien niet zouden moeten hebben.

Dit verzet tegen de oorlog is de reden waarom de VS en andere landen in de jaren ’30 de Duitse herbewapening tolereerden en in het geval van veel Amerikaanse fabrikanten Duitsland hielpen herbewapenen. Multi-nationale conglomeraten als GM, IBM en Ford, speelden een belangrijke rol in de herbewapening van Duitsland. Hitler gaf in 1938 zelfs de beruchte anti-semitische en anti-unionistische Henry Ford het Grootkruis van de Duitse Adelaar, de hoogste medaille die een buitenlander van de nazi-partij kon krijgen.

Toen ze de Tweede Wereldoorlog in gingen, was de ‘grote onderliggende strategie’ van de VS, om Duitsland en Rusland toe te staan te vechten en ‘elkaar te doden’. Zoals de Sovjet-Unie wilde dat de Britten en de Amerikanen en Canadezen zich al in 1939 zouden aansluiten bij een verenigd front of een breed front van bondgenootschap tegen Hitler. Toenmalige Senator Harry Truman suggereerde dat de VS degenen steunden, wie de oorlog aan het winnen was; of dat nu de Russen of de Duitsers waren.. Bovendien was de Amerikaanse neutraliteit in de Spaanse Burgeroorlog een voorbeeld van hoe extreem de naoorlogse anti-oorlogse sentimenten na de Eerste Wereldoorlog waren – en een gemiste kans om de verspreiding van het fascisme te voorkomen.

Dit alles gebeurde op hetzelfde moment dat de Amerikaanse industriëlen Hitler’s Duitsland herbewapenden en er geld mee verdienden. Er zijn veel Amerikaanse elites die betrokken waren bij de financiering en de herbewapening van de Duitse economie in deze periode. Veel van die mensen die wij de ‘Grootste Generatie’ noemen, waren nazi- supporters. En velen van hen zagen de nazi’s als een bolwerk tegen het bolsjewisme, tegen het communisme, en waren daarom blij en bereid om de herbewapening van Duitsland in deze tijd te steunen en toe te staan en te tolereren en een oogje dicht te knijpen voor de herbewapening van Duitsland in deze tijd, omdat ze de nazi’s zagen als de manier om de Communisten en de Sovjet-Unie te stoppen.”

De werkelijke fascisten waren de rijken, die een psychopaat als Hitler financierden en zover kregen om concentratiekampen op te zetten, teneinde uiterst goedkope arbeid te creëren, voor hun winstgevende oorlogsindustrie.

Uit: JFK to 911 – Everything Is A Rich Mans Trick! (HIER)

Operation Paperclip, het camouflage-topje van de ijsberg..!
Het is dan ook niet vreemd, wanneer je dit verhaal leest, dat de nazi’s na de Tweede Wereldoorlog door machtigen in de Amerikaanse regering werden binnen gehaald. In de eerste plaats via de officiële Operation Paperclip, waarbij het officiële verhaal was, dat deze nazi-bazen in Amerikaanse handen moesten komen, omdat de Russen ze anders zouden inlijven.. Maar er speelde natuurlijk een veel dieper verhaal achter; een verhaal dat is gebaseerd op het bondgenootschap van de top-industriëlen en top-politici (o.a. Prescott Bush!!) met deze nazi-bondgenoten..!!

Operation Paperclip bracht 1.800 Duitse ‘wetenschappers’ en 3.700 familieleden naar de VS. Ondanks de eisen van president Truman om nazi-partijleden en sympathisanten uit te sluiten, werden van vele Duitsers de achtergronden gefalsificeerd. Dr. Wernher von Braun was de initiator van het ‘US Space Program’ en enkele medische onderzoekers uit deze groep, hielpen met het ontwikkelen van ‘moderne ondervragingstechnieken’..

9 gedachten over “D-Day én hoe de VS Hitler aan de macht bracht..

 1. https://www.alwareness.org/het-timmrmans-effect/
  Ciaat: Ik citeer uit het boekje ‘Immigratie’ van Mr.Cees Freeke:
  De toekomst van de mensheid ;aldus Timmermans,’zal niet langer berusten op individuele naties en culturen,maar op een gemengde supercultuur.Geen land mag ontkomen aan de onvermijdelijke vermenging,veel meer dienen immigranten ertoe te worden aangespoord ook de verst verwijderde plekken van de planeet te bereiken om te garanderen dat er nergens meer homogene samenlevingen blijven bestaan; (einde citaat).
  Duitsland had natuurlijk ook zijn superras en nou is mijn mening dat dit er wel erg veel op lijkt maar dan in meer de tegenovergestelde vorm.
  Wel is duidelijk dat de EU immigratie juist stimuleert in plaats van te zorgen dat we niet overspoeld worden.Ook schromen ze niet om het van origine “eigen” volk van landen weg te zetten als mensen die het werk niet meer zouden willen doen terwijl toch bekend is dat nog niet zo lang geleden ontslag ronde na ontslag ronde heeft plaatsgevonden waarddoor deze beschuldigde mensen die eerder wel alles hebben opgebouwd op straat kwamen te staan en dat gaat nog steeds door.Eerder lijkt het mij de bedoeling om wederom net als in de oorlog goedkope arbeidskrachten te verwerven en loonkosten te drukken terwijl de belastingen en vaste lasten alleen maar stijgen waardoor velen in de problemen komen en daarmee afhankelijk worden van overheden en banken wat kennelijk ook de bedoeling is.
  Dit is bewust de democratie om zeep helpen om anderen te laten heersen.
  Banken,multinationals en hun aandeelhouders lijken hun rol die zij eerder hebben gespeeld ook nu weer/nog te spelen onder mogelijke aanvoering van de BIS omdat zij bijna op alle fronten gezorgd hebben dat zij als het ware onaantastbaar zijn ondanks dat we “waakhonden” zouden moeten hebben die dergelijk gedrag tegen moeten gaan.Verder hebben we natuurlijk het IMF en de centrale banken die samenwerken en landen in de schulden doen belanden zodat ze afhankelijk worden.
  Ook dat gedoe om de pensioenen en de fondsen lijkt door De Nederlandse Bank tegengewerkt te worden.
  https://adbroere.nl/web/nl/columns/de-cruciale-weeffout-in-het-pensioenstelsel.php
  Cittat: De hele keten in het stelsel doet zichzelf te kort; werkgevers betalen teveel premie,werknemers bouwen te weinig pensioenrecht op,gepensioneerden gaan in koopkracht achteruit en de staat mist als laatste belastinginkomsten.De belangrijkste oorzaak hiervoor is dat De Nederlandse Bank pensioenfondsen behandeld alsof het verzekeraars zijn.Het zijn spaarfondsen met spaartegoeden die worden gevormd ten behoeve van pensioengerechtigden.(einde citaat). Op elk financieel gebied maken banken steeds meer de dienst uit vandaar ook dat zij cashgeld weg willen hebben en pinnen stimuleren zodat steeds minder gebruik van cash het gevolg zal zijn waardoor deze niet te vertrouwen lieden straks de macht volledig in handen zullen krijgen tenzij we dit een halt toeroepen.Stop aub met smoezen zoals het is zo gemakkelijk u verpest niet alleen uw eigen toekomst maar ook dat van uw nageslacht.
  Leest u op de site van Ad Broere aub ook dat artikel over die 32 miljard wat verdwenen is wanneer u eerdere verwijzing gaat bekijken.
  List,bedrog alles lijkt geoorloofd en het ergste is dat dit principe juist door hen gebruikt wordt die we de leiding geven en juist vertrouwd zouden moeten kunnen worden.

 2. Wat in dit artikel niet wordt genoemd maar zeker niet onbelicht moet zijn is de schandaleuze houding van Vernederland m.b.t. de financiering van het nazidom.
  De ‘rabbiate’ nazi vriend Bernhard, echtgenote van Juliana had in eind jaren dertig al een van zijn ex-collega’s uit de tijd van IG Farben, een zekere Gerhard Frische, benoemd tot directeur van de Amsterdamse Koophandelbank. Via deze bank stroomde de miljoenen vanuit de VS naar de Nürenbergbank in Duitsland om vervolgens ter beschikking te komen van het regime.
  Naast dat “ik heb u lief mijn Nederland”, ook nog eens in verhouding de meeste Joden heeft laten verdwijnen, hebben ze ook een contingent SS’ers geleverd voor de Duitse zaak. (25.000 man).

 3. ..en vergeet ons eigen Shell niet…
  Gelukkig is er ook een Nederlandstalig boek over deze materie. En wel van de Vlaming Jaques Pauwels, getiteld: Big Business met Nazi Duitsland.
  De site van Jaques Pauwels: http://www.jacquespauwels.net
  Gegroet,

  Harold Mulder
  Nederland, 51e staat der VS
  Planeet Aarde

  1. Nog een boekje is “De geldbronnen van het nationaal socialisme” wat van de hand komt van Auteur Karl Hammer Katee die tijdens reasearch voor zijn boek “De tranen van de wolf” op dit bijzondere document stuitte.Hij maakte het voor de hedendaagse lezer toegankelijk.
   Op de achterkant van het boekje staat oa het volgende ik citeer:Hielpen Shell,Esso en de grote banken Hitler in het zadel? (een eindje verder staat) Na de oorlog meldde de Britse inlichtingendienst dat vertaler Schoup het hele verhaal zou hebben gefantaseerd.Niettemin schreef de prominente nazi Franz von Papen in zijn memoires:’… het best gedocumenteerde verslag van de wijze waarop de nationaal socialisten plotseling aan geld kwamen,staat te lezen in het boekje dat in 1933 in Amsterdam verscheen,getiteld De geldbronnen van het nationaal socialisme.’ (einde citaat).

  2. Quote[“..en vergeet ons eigen Shell niet”]
   Er is niets ‘ons eigen’ aan.
   Trouwens voor 51% in handen van de monarchie. Eerlijk verdiend.
   Iedere, vooral grote corporatie, is gebaat bij zo min mogelijk democratie en inspraak.
   Het systeem Hitler voorzag hierin en veel grote bedrijven zoals Ford, Du Pont, IBM, IG Farben, Krupp Stahl, General Electric en nog veel meer, zagen hier wel wat in en wilde dit systeem groter maken door het financieel te steunen.
   Die genius van die tijd bestaat nog steeds en leeft voort in de EU.

 4. Enkele keren per jaar verschijnt een desinfo artikel als dit omtrent Adolf Hitler en dat hij familie en/ of een agent was van de meest psychopatische familie ter wereld genaamd Rothschild.

  HIJ WAS GEEN FAMILIE, NOCH OP ÉÉN OF ANDERE MANIER GERELATEERD AAN DE ROTHSCHILDS

  – Wanneer hij een agent van de Rothschilds was geweest hoefde hij alleen maar de Weimar polititiek te blijven volgen om Duitsland nog geen paar jaar later VOL-LE-DIG geruïneerd te hebben! – Zou jij de bank van je eigen familie de dag van je inauguratie ontmantelen?
  The Daily News, Perth, Friday, 8 April, 1938, page-2

  VIENNA, — Whether ex-King Ed ward of England, the Duke of Windsor, had anything to do with it is not announced, but his Jewish friend, Austrian banker, Baron Louis Rothschild, was released today by the Nazis. But the Rothschild Bank is confiscated.

  The Duke made a personal plea to Hitler for the release of Rothschild and others three weeks ago. But he was given a rebuff. Hitler replied, ‘regretting his inability to comply with the request.’

  The Sydney Morning Herald, Saturday 23 September 1939

  LONDON, Sept. 22. (A.A.P.)

  The fortune of Mr. Julius Rothschild, a member of the well-known ‘ Jewish banking house, has been confiscated by the German Government, states a message from Berlin.

  – Hij heeft de Rothschilds in Oostenrijk, Frankrijk en Duitsland in de cel gezet wegens WOEKER en alle “assets” bevroren! – Zou jij je eigen familie in de cel gooien?

  – Hitler heeft meer dan 50 vredesvoorstellen aan het adres van de Britten gestuurd in de periode van 1933 – 1941 (mei 1941 – iets meer dan een maand voor de PREVENTIEVE aanval “Operatie Barbarossa – vloog Rudolf Heß naar Groot-Brittannië om te zien of er mensen buiten de Zionistische facties, en die voor de REDE waren, konden worden bereikt om te een allerlaatste poging te wagen..) GEEN ÉÉN VAN DE 50+ VREDESVOORSTELLEN IN DEZE GEHELE PERIODE IS BEANTWOORD!!

  – Polen werd door de Zionisten gebruikt om W.O.II te ontketenen. Duitsland had méér dan redelijke voorstellen aan het adres van de Poolse regering gedaan omtrent de Poolse kwestie wat feitelijk een genocide op de Duitse bevolking in Polen was.

  – De Duitse herbewapening was niets anders dan voor VERDEDIGENDE DOELEINDEN
  Om een AANVALS oorlog te beginnen, moet een land ten MINSTE een 3:1 overmacht hebben. Eind 1939 had Duitsland dit GEENSZINS!!!!
  https://youtu.be/FoVKJHzzk8k

  – En operatie Barbarossa begon al met een ondertal van 1:5!!!!!! (Duitsland had 22 juni 1941 ongeveer 4.000 tanks, het Rode leger had er 20.000!! – Lees Suvorov Icebreaker. Deze cijfers zijn gestaafd door veldmaarschalk Von Mannheim (Finland)

  “Arbeit macht frei”
  Hitler verbijsterde de wereld door op 30 januari 1933 de Rothschilds het land uit te kiepen en een EIGEN STAATSBANK op te richten. Deze staatsbank creëerde RENTEVRIJE VALUTA voor PUBLIEKE WERKEN!
  Dit werd gegarandeerd niet door goud, niet door zilver, niet door kraaltjes, maar door de
  Duitse Arbeider. – ERGO: Voor ELKE gecreëerde Reichsmark moest een x aantal uren werk en/of een x aantal geproduceerde goederen tegenover staan.
  BINNEN DRIE JAAR WAS DUITSLAND VAN ÉÉN VAN DE ARMSTE LANDEN TER WERELD NAAR ÉÉN VAN DE RIJKSTE GEGAAN, ONDANKS EEN WERELDWIJDE ECONOMISCHE DEPRESSIE EN ONDANKS EEN WERELDWIJD BOYCOT VAN DUITSE GOEDEREN, GEINITIEERD DOOR DE ROTHSCHILDS!
  – Het is ONMOGELIJK om binnen drie jaar om te schakelen van een civiele economie naar een oorlogseconomie!

  Dit is de ware betekenis van “Arbeit macht frei”, vrij van het bankiersjuk van eindeloze rente en woeker en inflatie!

  Dit is ook meteen de voornaamste reden van W.O.II – Duitsland moest VOLLEDIG worden vernietigd, zowel fysiek, als mentaal als spiritueel om als voorbeeld voor de wereld te dienen DON’T MESS WITH THE BANKSTERS OR FACE THE SAME FATE AS “NAZI” GERMANY!

  Hitler is geholpen door industriëlen. Zij waren veel te bang om hun opgebouwde bedrijven te verliezen aan het communisme, dat IEDEREEN ONTEIGENT!!!!

  Ja, communisten en joden werden in interneringskampen geplaatst. ZIJ HADDEN DE OORLOG AAN DUITSLAND VERKLAARD OP 24 MAART 1933

  Ja Hitler werkte in het begin samen met de Zionisten. Hij wilde de joden uit Europa hebben. Hij zag hen als een 5e colonne die een land van binnenuit uithollen, enkel en alleen voor eigen gewin. (Ze zijn niet voor niets in meer dan 120 landen in de afgelopen eeuwen verbannen!)
  Hitler zag Judaïsme als satanisch en communisme als atheïstisch. HIJ WILDE DAT EUROPA CHRISTELIJK BLEEF, WAAROP DE 2000 JAAR OUDE BESCHAVING VAN EUROPA GESTOELD IS!!

  Ook heeft Hitler de vrijmetselarij in Duitsland en Oostenrijk ontbonden en gedwongen ondergronds te gaan!

  https://endthemadhouse.wordpress.com/hitler-was-a-jew-a-rothschild-really/
  http://tapnewswire.com/2016/02/hitler-was-not-a-rothschild-british-agent/
  https://www.thegreateststorynevertold.tv

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.