Advertentie

Opa Bush werkte aan ’n Hitler-Amerika en de NWO..!


 

Opa Bush wilde een Nazi-Amerika, één wereldbestuur..!

© Guido Jonkers – WantToKnow.nl/.be

x

‘Democratie is een systeem dat niet werkt.’ Dat moet kortweg het idee zijn geweest dat Opa Bush had. Prescott Bush, want zo heet deze man, liet het niet bij deze gedachte, maar had vóór de 2e wereldoorlog plannen om met 500.000 veteranen, de Amerikaanse regering omver te werpen en de macht over te nemen van de democratisch gekozen president Franklin D. Roosevelt. Dat uiteindelijk, 2 generaties later, de Bushes kozen voor een andere benadering, het uithollen van de democratie van binnenuit, is in feite datgene wat uit deze acties is voortgekomen. Lees het verhaal van een voor de media  verborgen gebleven verhaal.

Prescott Bush met zoon George Bush, de latere directeur van de CIA en president van de USA

Er zijn verschillende journalisten die het verhaal van Prescott Bush hebben onderzocht. De contacten die Prescott Bush had met Nazi-Duitsland zijn in feite weerzinwekkend. Deze man had contacten met IG-Farben, het bedrijf dat het gifgas leverde voor de latere concentratiekampen.

Bush moet hiervan op de hoogte zijn geweest, immers zijn geld was uitgeleend aan dit bedrijf, waarvan de eigenaar Frits Thyssen een persoonlijke vriend was geworden van Bush en zijn compagnon. Doordat Bush op semi-officieel niveau werkzaam was, zijn er heel veel documenten van zijn handelen terug te vinden.

En zijn zoon, George Bush, de latere president van de VS, kreeg dus al vroeg met de paplepel ingegoten, dat het mogelijk is om het prachtige land dat de VS is en blijft, van binnenuit op te vreten, door geld te graaien, de macht te grijpen en de bevolking onder contrôle te krijgen. En aldus geschiedde, zo blijkt keer op keer uit officiële en niet-officiële stukken. Vader Prescott Bush verzamelde de basis voor het familiekapitaal, waardoor de Bushes als een van de meest vooraanstaande families in de VS werden gezien.

Prescott Bush was door zijn huwelijk met Dorothy Walker in 1921 de schoonzoon van ene George Herbert Walker geworden en samen werden zij partners in de Union Banking Corporation. Deze werkte in Duitsland dus samen met groot-industrieel Fritz Thyssen. Daar werden Bush en Walker partners met Thyssen, door de oorlogsmachine van Hitler te financieren. Fritz Thyssen publiceerde in 1941 een boek getiteld: ‘Ik betaalde Hitler’. Het boek beschrijft hoe het kon gebeuren, dat een leger van 4.500.000 Duitsers al in 1933 werd gevormd onder de leiding van Ernst Röhm, door Hitlers geld. Die ontving dat op zijn beurt weer van Thyssen en de Union Bank van Prescott Bush en zijn schoonvader.

De contacten die hij had met Nazi-Duitsland zijn in feite weerzinwekkend. Deze Bush deed zaken met Frits Thyssen, de directeur van IG-Farben, het bedrijf dat later het gifgas leverde voor o.a. Auschwitz en andere concentratiekampen.

Door deze deal kreeg IG Farben, het bedrijf van Thyssen, op haar beurt ook weer de opdrachten van Hitler’s regering, die het mogelijk maakten, het koolvergassingss-productieproces te ontwikkelen. Via dit vergassen van kolen kon men vliegtuigbrandstof produceren en ook synthetisch rubber, zodat de Duitse industrie grootdeels olie- en rubber onafhankelijk werd. Zo konden autobanden voor legervoertuigen worden geproduceerd zonder dat daarvoor natuurrubber uit andere landen nodig was.

Maar IG Farben is vooral berucht om het Zyklon B-gas, dat de Duitsers gebruikten om 2 miljoen joden te vergassen in het kamp Auschwitz, volgens verklaringen van de kampcommandant van de Nazi’s. En de reden dat het concentratiekamp Auschwitz op deze plek lag, was dat dit dichtbij de industriële complexen van Fritz Thyssen lag. Fabrieken en treinverbindingen konden zo efficient worden gecombineerd.. Thyssen wist dus wel degelijk wat er aan de hand was en stond te gebeuren, toen hij contacten had met Bush en Walker.

Het bizarre is dat Prescott Bush met een aantal andere ultra-rechtse makkers ook in datzelfde jaar 1933 een poging deed, in ieder geval vergaande voorbereidingen trof, om de regering van president Roosevelt omver te werpen. En dat alles onder het motto: ‘Er is maar 1 weg uit deze depressie, namelijk het einde van het democratisch systeem en de macht bij een aantal dictators.’

Prescott Bush aan tafel met president Dwight Eisenhower.
Het tekenen van een contract in de Oval Office met president Dwight Eisenhower. Prescott Bush zit bijna op schoot bij de president…

In het kader van onderzoek naar Prescott Bush als oorlogscrimineel, is daar allereerst John Buchanan, onderzoeksjournalist. Na een gedegen onderzoek komt hij tot de conclusie, dat Prescott Bush een boef van het zuiverste water was, een witte-boorden crimineel, die volstrekt maling had aan democratische processen en achter de schermen bezig was met het realiseren van een duplicaat Duitsland onder Hitler, een duplicaat Italië onder Musolini. Deze man had een intense hunkering naar geld, macht en overheersing. Hiernaast is hij te zien op een foto van na de oorlog, in gesprek met de toenmalig president van de VS, Dwight Eisenhower.

Het is ijzingwekkend te bedenken dat zijn zoon George Bush, enige tientallen jaren later, de leider werd van de CIA, dé organisatie bij uitstek, die onder de dekmantel van ‘officiële overheidsinstantie’ haar gang kon gaan met fascistische praktijken, zoals het omverwerpen van regeringen, maar ook het dealen in drugs, om fondsen te verwerven, die daardoor niet ‘democratisch’ bijeen hoefden worden verzameld.

Het was deze zelfde George H.W. Bush, die uitriep: “We need ‘A New World Order’, (klik op de tekst voor het videofragment) Hiermee bedoelde hij niets anders dan het afschaffen van democratiën over de wereld en het in handen nemen van de macht, wereldwijd, door een stel elitairen, door de-zich-verheven-voelenden. Natuurlijk onder de dekmantel van ‘democratische processen’ en dergelijke.
Of onder het motto van ‘dit is de beste bescherming voor u, teken nou maar bij het kruisje..’ We hebben in dit verband gezien wat Bush jr. en zijn cowboyclub deden ná de 11 September-aanslagen: het Amerikaanse volk zo snel als hij kon ‘beschermen’, door de Patriot Act tevoorschijn te toveren, die alle macht aan de president gaf. Want daarmee kon hij immers het land en haar burgers het best beschermen..

Om nog en voorbeeld te geven van de daadkracht van Prescott’s zoon George H.W.: hij was het die -samen met anderen- achter de aanslag op John F. Kennedy  zat.. (hierover in een later artikel meer).

Maar eerst dus de video met John Buchanan, spijtig genoeg in het Engels, maar het is een redelijk makkelijk toegankelijke tekst.

x
Het verhaal van Mike Thomson

Dan is er het verhaal met exact dezelfde strekking als John Buchanan dat vertelt, maar dan komt het uit de mond van de Engelse journalist Mike Thomson. Deze deed voor de BBC verslag van ditzelfde verhaal en hij onderzocht vooral hoe het mogelijk was dat deze informatie, de banden van Prescott Bush met Nazi-Duitsland, zo lang verborgen zijn gebleven. Op DEZE LINK kun je het radiointerview/verslag beluisteren van deze integere journalist, Mike Thomson.

Overigens is Prescott Bush wel gestraft voor zijn daden, doordat in 1941 een speciale wet werd aangenomen in de VS. Deze ‘Trading with the Enemy-act’ maakte het mogelijk Bush aan te pakken. Maar het kapitaal was vergaard, het karakter gevormd bij deze latere senator in de VS.  Het duurde tot 20 Oktober 1942, voordat president Roosevelt beslag liet leggen op de aandelen van de Union Banking Corporation en Bush als collaborateur werd aangeklaagd. Het lukt Prescott Bush een come-back te maken en daardoor zat hij van 1952 tot 1963 in de Amerikaanse Senaat. De geschiedenis achter deze man werd duister gehouden, er zijn nooit stevige krantenartikelen of vraaggesprekken geweest met de Bush’es, in het kader van hun vergaarde familiekapitaal ten koste van…

Al met al een duistere kijk in het verleden van de historie van de vader van de latere presidenten van de VS. George Herbert Walker Bush Sr. en George W(alker) Bush. Beiden toonden hetzelfde gedrag dat hun vader liet zien. Schijt aan de democratie, ‘alle macht aan mij’.. Alle 3 waren het Yale-studenten, die lid waren van de Yale-eliteclub Skull & Bones. Een club die het er vooral om te doen is, elkaar de bal toe te spelen en macht, invloed en vermogen te vergaren. Kennelijk te koste van democratische processen, mensenlevens en menselijke waarden.

108 gedachten over “Opa Bush werkte aan ’n Hitler-Amerika en de NWO..!

 1. dankjewel Bram! Het is bijzonder om de video van John Buchanon te zien, vind ik. Daaruit blijkt de omvang van de samenwerking van Bush met de Nazi’s en de vasthoudendheid, waarmee hij, tegen de moraal van het volk van de VS, zijn zin wilde doordrijven. Het zaadje was geplant en ontkiemt..!

 2. Leuk om ook een stuk over Project Paperclip te schrijven misschien. Met andere woorden hoe de Duitse Nazi kennis na de WOII naar Amerika gehaald werd door de Amerikaanse overheid. Eerst verkochten/ gaven ze de kennis aan de Duitsers, die konden het doorontwikkelen en na WOII konden de Amerikanen de vruchten plukken als het ware. Wrange vruchten met een bittere nasmaak, dat wel. 50% bestond uit propulsion wetenschappers en 50% uit “mind-control” wetenschappers. De eerste groep stuurde Amerika “naar de maan”. hoewel dat ook een raadsel is en de tweede groep… Daar weten we wat minder over maar die hebben ook niet stil gezeten. 😉

  1. @Dirk,
   Ondanks dat ik zie dat het verhaal veel groter is dan we denken is het ook interessant eens een tegengeluid te onderzoeken met betrekking tot de hoax ‘de maanlanding’ die niet plaatsgevonden zou hebben.

   De mythbusters hebben zich hier over gebogen en ik moet zeggen, best wel overtuigend debunked op een aantal facetten, niet alles is verklaard maar wel veel.

   http://www.youtube.com/watch?v=mefEKqzq8cg&feature=player_embedded

  1. Hoezo bleven de banden van opa Bush zo lang verborgen? Al in 1942 werd hij door de Amerikaanse regering aangeklaagd als collaborateur “van een bepaalde vijandige natie”, i.c. Hitler-Duitsland.

  2. Het nieuws is dat het nog steeds actueel is.. Alleen hebben de zonen van Bush, niet wéér dezelfde fout gemaakt. Nu werkten ze via het ‘democratisch proces’.. Zorgen dat je president wordt dus..! (Hoe? Met het vervalsen van verkiezingen o.a. Zie hier: http://www.wanttoknow.nl/overige/iran-verkiezingsfraude-what-about-the-us-of-a/ )

   Een paar jaar vóór de bankencrisis, was dit o.a. de policy van Bush cs. om lege ‘producten’ te creëren, die vele miljarden zouden op gaan leveren. Hypotheken dus, die absoluut onterecht werden afgesloten! Maar die de wel basis vormden van de krankzinnige derivaten, lege financiële producten. Of: waar vind je ‘lucht’ om te verkopen? http://www.wanttoknow.nl/economie/bush-beschermde-actief-de-roofbanken/

   En dan hebben natuurlijk nog de ‘valse’ oorlogen, die al waren aangekondigd in het rapport van de haviken, maar wat velen geen ‘bewijs’ vinden. Oud-UK-minister Michael Meacher, diende onder Blair, en trad daarna terug, omdat hij zich niet meer kon vinden in diens gekonkel en gedraai. Hij noemt gewoon man en paard. En wie wie is daarbij, mag je zelf uitmaken.
   http://www.guardian.co.uk/politics/2003/sep/06/september11.iraq Een citaat uit zijn artikel:

   – Similarly the PNAC blueprint of September 2000 states that the process of transforming the US into ’tomorrow’s dominant force’ is likely to be a long one in the absence of ‘some catastrophic and catalyzing event – like a new Pearl Harbor’.
   The 9/11 attacks allowed the US to press the ‘GO’-button for a strategy in accordance with the PNAC agenda which it would otherwise have been politically impossible to implement.-

   Kortom, dát is het nieuws. 🙄 Dat er eigenlijk niets nieuws is, ná opa Bush. Same story, different agenda..
   ‘Je gaat het pas begrijpen als je het doorhebt..’

  1. Ze noemen ons keurig, onderaan het artikel TW..!! Goed lezen is ook een vak, zeker voor mensen die de wetenschappelijke zuurtegraad bij zich dragen, om continue op zoek zijn naar ‘bewijs’. Goed zoeken.. Maar ik neem aan dat je dacht dat wij het dáár vandaan gekopieerd hadden? En dat je me niet hier publiekelijk gaat wijzen op ‘een fout’ van Starpeople..?? Het niet vermelden van copyright WantToKnow.nl bij overname van artikel door hen..? (Kun je me ook gewoon mailen hoor…)

  2. Gezien je algehele kopieerwoede zou me dat niks verbazen.

  3. Tja bij een bepaald zuurtegraad is dat een logische reactie, naar mijn idee.

  4. Alleen op wanttoknow/starpeople. Een artikel met een bronvermelding in de toekomst. @TW: Guido doet gewoon zijn oude artikelen recyclen.

  1. Gait, gait, gait,…. wat doorzichtig toch weer…..
   Hang een denkwijze op aan “Leer van ….een of andere wazige persoon” , maakt die persoon verdacht, link hem aan anti-semitisme en klaar.. gevaar geneutraliseerd!!!

   De vrije mens, die zich niet conformeert aan de wereld van Gait is nog steeds de grootste bedreiging voor “the powers that be”.
   Dat je dat niet gezien hebt….?

 3. Niet alleen opa B, ook ‘onze’ eigen koningin Wilhelmina stelde daartoe tijdens en vlak na WO II al heel veel in het werk: (in haar ogen domme) democratie weg, en New World Order aan de macht, was wat ze wilde. Zie de biografie over Prins Bernard van Annette van Zeyl,- je gelooft je ogen niet. Dát is ons koningshuis. Tja……

 4. Prins Bernhard werkte ook voor IG FArben

  “IG Farben NW7
  Aangetoond is dat Bernhard een geheim agent was toen hij sinds 1935 bij het NW7-bureau van de Duitse vooroorlogse chemie-multinational IG Farben werkte. Intussen was de prins lid geworden van de Sturm Abteilung (SA) van de NSDAP en van de Reiter-SS. IG Farben produceerde het Zyklon B-gas dat Hitler grootschalig inzette in de vernietigingskampen. Bernhard sprak zich uiteindelijk wel uit tegen Hitler, maar niet tegen zijn baas: kenmerkend voor lieden die boven de wet denken te staan en alleen uit zijn op eigen voordeel.”

  http://www.ncpn.nl/archief/2004/23/bernhard.htm

  1. Heb je dat boek van Annejet van der Zijl al gelezen over Bernhard? Heel interessant en zielig voor Juliana. Een zelfingenomen blaaskaak die vent.

  2. Als je het e.e.a. over Prins Bernhard wilt weten is er eigenlijk geen beter boek dan de “politieke biografie” van PB door Wim Klinkenberg. Ik kan je op verzoek een digitale “thuiskopie” voor eigen gebruik sturen. Mail dan even naar lamare op gmail punt com.

  1. cozmic, misschien experimenteerde hij graag hahahahaha, de goorlap!

 5. Kijk eens naar deze video: Judea declares war on Germany:

  http://video.google.com/videoplay?docid=4138523842550891901#

  Ik probeer al enige tijd de Wikipedia op z’n vingers te tikken inzake het Auschwitz monument waarop het aantal van 4.5 miljoen doden STOND vermeld. Het monument is nl. in 1996 door Lech Walesa vervangen door een monument waarop NU 1.5 miljoen doden staan vermeld. (link: http://nl.wikipedia.org/wiki/Holocaustontkenning).

  De Wikipedia past het nog steeds niet aan terwijl dat monument toch echt bestaat! (staat volledig los van holocaust ontkenning en heeft puur met feiten te maken, daar moet de Wikipedia zich dan ook mee bezig houden). Ook staat op de pagina van de holocaust ontkenning (revisionisten) rechtsboven in de hoek een foto van een stuk papier waarop een aantal doden staan vermeld. Waarom voegt men ‘bewijs’ toe op een pagina waarop louter feiten van de revisionisten dienen te staan!? (dit stuk papier zegt nl. niets over holocaust taferelen of wat dan ook, er staan sec aantallen doden op vermeld. De Duitsers hielden nl. alles zeer vlijtig bij). We weten hopelijk inmiddels ook allemaal waarom de Duitsers het zeer giftige Zyklon B gebruikte. De uitleg die laten is gegeven door de mensen die schijnen te weten hoe deze giftige stog werd gebruikt raakt kant nog wal. Nogmaals: heeft niets met holocaust ontkenning te maken maar met feiten. Holocaust ontkennen kan je volgens Wetboek van strafrecht 137C en E gevangenisstraf opleveren. Compleet mesjogge, weet nog wel wat andere zaken waar terecht gevangenisstraf voor moet worden gegeven. Bijvoobeeld gevangenisstraf voor onze financieele terroristen. TjuB.

  1. Dit soort uitspraken zijn heel gevaarlijk in in onze (schijn) democratie met bijbehorende vrije pers en er is slechts 1 taboe en heeeeeel erg strafbaar. De joden/Israel op de huid zitten en beweren dat er geen 6 mio joden zijn vermoord…

   Ik deel je mening overigens volledig en zal nog een duit in het zakje doen waarmee alle stukjes samen vallen en je slechts kunt concluderen dat de vorming van het Third Reich toen mislukte maar de ideeen in een nieuw jasje zijn gestopt wat nu de vorming van de New World Order wordt genoemd en mede tot stand is gekomen door onze fraaie Oranjes en banden met heerschappen als een Prescott Bush en de vorming van de Bilderberg groep door onze landverrader (Nazi) Prins Bernhard, evenals (Nazi) Prins Philip enz. enz. enz.

   Mijn opa van moeders kant was één van de vele gewonden op de Grebbeberg in 1940 en werd na de oorlog voorzitter van de bond van oorlogsinvaliden en zou zich omdraaien in zijn graf als hij eens wist hoe de zaak echt in elkaar stak.

   Hij moest eens weten dat de bewijzen er zijn dat onze stellingen verraden zijn door Bernhard, Dezelfde Bernhard heel snel deserteerde vanaf de Grebbeberg waarvoor anderen zijn gefusileerd. Het vluchtbedje naar Engeland en de kids naar Canada in September 1939 al was opgemaakt, Een week vóór de inval van onze oosterburen er een Nederlands oorlogschip vandoor ging met al het Nederlandsche Goud. (?/! hé, alweer Goud) en zogenaamd in de grond is geschoten op de Noordzee… Ze zijn nu nog aan het zoeken maar geloof me, die gaan ze nooit vinden want hij is opgestoomd naar Argentinie.

   Het zogenaamde Engeland Spiel (lees verraad) is gespeeld door een hooggeplaatste Nederlander in Londen. Volgens de voorloper van de CIA is de meest in het oog springende verdachte nog steeds ons aller Bernhard. De hongerwinter van 1944 welke duizenden doden tot gevolg heeft gehad is veroorzaakt door Londen omdat de treinen niet mochten rijden en er dus geen voedsel vervoerd kon worden.

   Als je nog steeds de behoefte voelt om op 30 april met een oranje vlaggetje te zwaaien en Leve de Koningin te roepen of te blijven vallen voor het charme offensief van Maxima, Dochter van een Argentijnse dictator en uit een land waar alle Nazi’s naar toe zijn gevlucht, moet je deze site met heeeeel veel onderzoek en documentatie maar eens bekijken.

   http://gerard45.bloggertje.nl/note/18865/over-de-jodentransporten-de-ns-en.html

  2. Voor diegene die gaan spitten op het Blog wat ik hierboven heb neergezet, en doe dat vooral, verwar de afvoer van Goud niet met datgene wat daar op staat. 2 onafhankelijke verhalen maar met hetzelfde doel…

  3. Het zou me heel wat waard wezen als we tot een organisatie zouden kunnen komen stilzwijgend om op 30 april a.s. met vlaggetjes te zwaaien met het logo van Zyklon gas m/oranje wimpel + brilletje PB i.p.v. roodwitblauw-oranje. Er moet toch wel iets effectiefs ludieks te verzinnen zijn om de massa wakker te krijgen? Iemand een idee?

  4. Want (in aansluiting op mijn voorgaande reactie) dat charmeoffensief, daar trappen toch nog steeds hele volksstammen in, hetgeen betekent dat zij nog (half) slapen of versuft/genarcotiseerd zijn en telkens weer worden “bijgevoerd”.

  5. @Willie, Ik kan je helemaal volgen maar de krachten zijn (helaas) nog te groot om er voor te zorgen de we niet in beeld komen en afgeschilderd zullen worden als zielige complotters. Die man die een waxinelichtje naar de goeden koets gooide, deed het ook uit pure frustratie omdat zijn opa op de Grebbeberg GENAAID was door de Oranjes.
   Heel begrijpelijk maar verder ook totaal zinloos, een roepende in de woestijn…

   Neem nou die jongen met zijn auto in Apeldoorn, Zijn doel was om het kliekje te rammen dus wist hij ook kennelijk ook veel meer over ze maar helaas pakte hij de verkeerden, die met de zwaaiende vlaggetjes…

   In de publieke opinie zijn beiden echter neergezet als gestoorde imbecielen zonder naar de dieper liggende achtergronden te kijken, case closed…

   De werkelijke rol van ons koninklijk huis zal, ondanks de stapel onderbouwende documenten, waarschijnlijk altijd verborgen blijven voor het grote publiek.
   Desalnietemin moeten we door gaan met informatieverspreiding. Dan komt die kritische massa misschien toch nog…

  6. Ik ga er nog steeds van uit dat de meerderheid uiteindelijk helemaal wakker wordt.
   Ik denk dat veel mensen wel zouden willen geloven maar nog steeds een knoop in hun maag krijgen bij de gedachte aan de mogelijkheid dat hun hele leven op losse schroeven staat.
   Want dat is toch ook gewoon zo. Als de meerderheid de waarheid kent zal de wereld er nooit meer uitzien zoals hij er uit heeft gezien.
   Dat betekent moeilijkheden en veel onzekerheden. Veel mensen kunnen dat nog niet aan.
   Ik kan me voorstellen dat er hier veel bezoekers mee zitten te lezen en wel zeker flinke twijfel voelt knagen.
   Maar tegelijkertijd ook signaleren dat er vaak lacherig wordt gedaan als iemand zich open uitspreekt over zaken als deze. Daar komt ook nog bij dat als je net denkt een leugen te hebben ontrafelt, de zogenaamde waarheid ook al weer een leugen blijkt te kunnen zijn. We zijn er dus nog lang niet.
   Het vraagt veel moed om te besluiten wat je als waarheid gaat accepteren.
   De mening van je omgeving of je eigen intuïtie.
   Ik wordt ook af en toe een beetje misselijk en dan heb ik echt niet aan de chocolade gezeten.

 6. Een interessant detail in dit verhaal is dat de geldstroom van en naar Nazi Duitsland via de Nederlandse Bank voor Handel en Scheepvaart liep. Niet alleen is er vanuit “de hoogste kringen” voor gezorgd dat na de oorlog de eigendomspapieren van het Thyssen imperium weer onder controle van deze bank kwamen, bij het verdelen van de winsten bleek Koningin Wilhelmina via de Nederlandsche Handel Maatschappij (waar ze grootaandeelhouder van was) een belang te hebben in deze Nazi witwas bank. Zie een eerder artikel waarin ik dit aangestipt heb:

  http://www.spraakloos.nl/?p=7474

  –::–

  De LaRouche beweging publiceert het tijdschrift “Executive Intelligence Review” (EIR) en werd in 1984 door Norman Bailey, voormalig staflid van de National Security Council (NSC), als “één van de beste private intelligence services ter wereld” omschreven. Vorig jaar beschreef de Russische econoom Stanislav Menshikov LaRouche als zijnde “onder de weinige economen die naar de basis redenen kijkt, en daardoor ziet wat anderen niet kunnen zien”. EIR publiceerde verschillende artikelen en een “special report” over de rol van het Wereld Natuur Fonds (WNF) bij met name de genocide in Afrika, waar zo’n 20 jaar geleden met het door Prins Bernhard gefinancierde project “Lock” in de parken van het WNF huurlingen werden opgeleid om onder het mom van “natuurbescherming” het ANC te bestrijden en de apartheid in Zuid Afrika in stand te houden. Volgens deze artikelen maakt het WNF deel uit van een doelbewust opgezet imperialistisch systeem, dat als een soort private neo-koloniale macht de bevolking in Afrika onder de duim houdt, opdat men het continent voor eigen gewin kan leegroven.

  Ook de Groene Amsterdammer berichtte over project “Lock” in het artikel “Het wereld natuur leger” van 5 november 1997, waarin men melding maakt van de financiering van dit project:

  “OP 7 NOVEMBER 1988 gingen bij veilinghuis Sotheby’s in Londen twee schilderijen uit de privé-collectie van prinses Juliana en prins Bernhard van de hand. Het was een gezamenlijke krachtsinspanning van het veilinghuis en een speciaal comité onder leiding van Bernhard en baron H.H. Thyssen-Bornemisza om geld in te zamelen voor het Wereld Natuur Fonds.”

  De grootvader van deze door Koningin Beatrix tot ridder in de orde van Nassau benoemde baron Thyssen-Bornemisza, staalmagnaat Fritz Thyssen, gaat als één van de belangrijkste financiers van Hitler door. Hij publiceerde hierover zijn boek “Ik financierde Hitler”. Enkele jaren geleden ontdekte de voormalig Amerikaanse openbaar aanklager inzake Nazi zaken, John Loftus, dat er door de grootvader van George W. Bush, Prescott Bush, miljoenen dollars aan Hitler waren overgemaakt vanuit Amerika, via de in Rotterdam gevestigde Bank voor Handel en Scheepvaart (BHS), onderdeel van het Thyssen concern en belangrijke spil in de Nazi witwasroute van Amerika naar Berlijn en vice versa.

  Net na de oorlog lagen de eigendomspapieren van het Thyssen concern – met het daarbij behorende eigendom van de bankrekeningen waarop de oorlogswinsten die men behaald had in de slaven-werk-kampen in o.a.
  Auschwitz geparkeerd waren – namelijk in een kluis in de Oostelijke, Russische sector van Berlijn. Deze werden vervolgens met de geheime, door reserve-ritmeester der cavalerie mr. J. Coert jr. uitgevoerde “operatie Juliana” naar Nederland gesmokkeld, zodat het Thyssen concern formeel Nederlandse eigendom was en het door de geallieerden niet als oorlogsbuit in beslag genomen kon worden. Saillant detail hierbij is dat net na de oorlog Koningin Wilhelmina als grootaandeelhouder van de Nederlandsche Handels Maatschappij een belang had in de BHS, zo blijkt uit het artikel “Operatie Juliana” in de NRC van 1 juni 1991, hetgeen impliceert dat ook zij, evenals grootvader Bush, verdiend moet hebben aan de slaven-arbeid in Autschwitz.

  –::–

  Toen ik deze link ontdekte heb ik contact opgenomen met John Loftus, Amerikaans voormalig openbaar aanklager Nazi zaken. Hij heeft me toen hier over geinterviewd:

  http://devrijetukker.flexvps.nl/audio/Loftus_Show_Arend_2008-08-13.mp3

  Zie ook de links bij het spraakloos artikel. Bijzonder interessant is deze, over de rol van het WNF in Afrika:
  http://www.tuks.nl/docs/EIR__The_coming_fall_of_the_house_of_Windsor__WWF.pdf

  En natuurlijk het artikel “operatie Juliana”:
  http://www.tuks.nl/docs/Operatie_Juliana_NRC.pdf

  1. Arend, bedankt voor het delen van deze zeer interessante informatie!

  2. Het is maar goed dat je bij en vanaf je geboorte nog onnozel bent en nog een lange weg te gaan hebt voordat deze ellende tot je doordringt! Anderzijds: je zou jezelf alsnog acuut aborteren!

  3. @ Willie ?

   Ik proestte het uit toen ik je korte – en extreem herkenbare – reactie las 🙂
   Laten we nu maar gewoon helemaal door de zure appel heenbijten; het is de enige manier om de stelling volledig te doorgronden en, onze orientatie op de stelling te verbeteren en te actualiseren !

   Go, go, go !!

   Deel die waar-nemingen ! Waar ze ook zijn 🙂

  4. @Yge Visser: ja, door de zure appel heen bijten en de bittere pillen slikken tot het einde en dat tevens een nieuw begin in zich besluit, hoop ik zo. Ondertussen steeds wakkerder worden en al je illusies verliezen (bitter en zuur), maar dan ook al je illusies. Want je weet: “na het zuur komt het zoet” hahahahahahaha.

   Hoewel ik best een ernstig persoon ben, lach ik me steeds meer “het schompus”. Groet 🙂 van mij

  1. Liegen is hun niet vreemd hè Gerard45? Denk je dat zij ooit waarheid spreken? Als er “stront aan de knikker” is zwijgen zij in alle talen, want Hare Majesteit (wat wrang deze titel!) verdedigt zich niet hahahahahaha. Tja, wat zou daar nou de werkelijke reden voor zijn?

  2. Willie , misschien een lekkere ludieke actie op 30 april ; Duitse vlaggetjes met een oranje wimpel erop !! Uiteindelijk is het hele oranjenest toch Duits , Hitler had het eigenlijk alleen maar de hand van een prinsesje hoeven vragen inplaats van met zoveel geweld binnenstormen . Wedden dat ze ja had gezecht ? Had Prins Pils nu ook zo’n grappig snorretje gehad ! 🙂

  3. @Gerard45, Ik heb met zeer veel aandacht een tijdje geleden de meeste artikelen gelezen en kan alleen maar toejuichen dat er meer aandacht aan geschonken gaat worden door deze info verder te verspreiden. Oftewel, aan alle WTK bezoekers, neem de info tot je en geef het door…

  4. By the way, Ik kan helaas de bron niet bekend maken maar zoals sommigen hier weten, heb ik een pilotenopleiding gedaan en mijn eerste vlieginstructeur, toen al een oude baas en inmiddels al overleden, is goed bevriend geweest met Hanna Reitsch. Vóór de oorlog in het zweefvliegcircuit en ná de oorlog bij de wederopbouw van o.a. de KLM en Lufthansa. Zei was de beste Luftwaffe testpilote en o.a. Adolf’s persoonlijke lucht chauffeuse. Zei heeft mijn instructeur ooit eens verteld dat ze in 1945 niet alleen een hoge Duitse generaal uit Berlijn heeft weggevlogen maar ook een pasgetrouwd echtpaar naar Hamburg… ra,ra, wie was dat pasgetrouwde echtpaar en wat moesten die in Hamburg….

  5. Eigenlijk is het te triest voor woorden voor die hele generatie die de oorlog hebben meegemaakt ( mijn ouders inclusief ). Voor hen zijn dergelijke inzichten pijnlijker dan pijnlijk omdat ze dachten voor volk en vaderland te strijden . Misleid tot op het bot hebben ze alles gegeven om de ‘moffen’te bestrijden terwijl er op globaal nivo gewoon een spelletje werd gespeeld . Veel Duitsers hebben nog steeds een collectief schuldgevoel , terwijl de yanks en de Engelsen met een arrogantie rondlopen dat zij de wereld hebben gered van het nazisme . Zo’n strijd kent geen overwinnaars of rechtvaardigheid , slechts een klein clubje profiteerd van het hele bloedbad . Te ziek voor woorden .

 7. met mijn 80 jaar geloof ik nergens meer in ,,zei vroeger wel eens alles is een leugen ,en dan kreeg je tegengas en was je niet goed snik ,,,maar zie nu dat het waar is ,het is vreselijk wat je leest .
  Heb medelijden met de jonge mensen die ,,nu alles open baar wordt ,,, heel wat te verwerken krijgen ,,logisch dat ze op standig worden.

  Probeer toch naar de leuke en mooie dingen te kijken , Hannie.

  1. @Hannie, het is geweldig dat je, ondanks je 80 jaar, nog steeds bezig bent met je zoektocht anders was je niet op deze website. Ik denk dat je geen medelijden hoeft te hebben want de jeugd heeft de toekomst niet waar en er is een nieuwe beweging opgestaan die exact weet hoe ze delen van de nu nog slapende jeugd op hun eigen wijze weet wakker te schudden. Jou levenskennis en ervaring als moderne oma, want dat ben je, zal ze zeer zeker verder gaan helpen in het losgooien van de ketens van list en bedrog.

   Ik heb Guido van deze website op het spoor gezet van deze beweging welke ik zelf als bijna 50 jarige vandaag heb mogen ontdekken dus hou deze website goed in de gaten qua nieuws…

  2. @mirakel
   Tja weet je? Ik wil geen spelbreker zijn maar ik heb twijfels aangaande dat Anonymous ding. Het idee is overigens mooi maar dat doet er even niet toe. Toen ik de film voor het eerst zag wist ik al dat dit in de toekomst gebruikt zou gaan worden aangezien mensen in zekere zin voorspelbaar zijn. Dat is nu dus gaande. Maar wie bracht de film uit en met welk doel? V for Vendetta druipt van de illuminati invloeden. Dit is wat mijn gevoel onderdeel van het plan; eerst chaos en daarna orde. Voor chaos staat an ony mouse?

   Quote website disney;
   Deze vuurwerkshows zijn eigenlijk speciaal voor de Engelse gasten van Disneyland® Parijs in het leven geroepen, op 5 november wordt namelijk in Engeland “Guy Fawkes Night” gevierd met veel vuurwerk en vreugdevuren. Voor Disneyland® Parijs natuurlijk een uitgelezen kans om hier op in te spelen door een heus vuurwerkspektakel te organiseren! Maar ook de gasten uit andere landen zullen natuurlijk genieten van het ‘warme’ spektakel op een koude novemberavond……

  3. De echte naam van Guy Fawkes was Guido Fawkes 🙂 reïncanariepietje ?

  4. Dawn ik moet mijn ‘gesublimeerde’ tot op het bot gefrustreerde deels dwars gegroeide kinetische kymatische energetica even een momentje botvieren, heb je even voor Mij? Komt ie dan hèh, dan kan ik er weer anderhalf dagje tegen aan;

   Frans Bauer heb je even voor mij
   http://www.youtube.com/watch?v=uTDgoJWxtjA

   De inhoud van het volgende ‘Anonymous’ clipje raakt hum wel aardig, zijn wel aardige stellingen op zich, alleen tsjah, bij welke beweging zou ik mij nou wel op m’n gemak voelen, zal moeilijk worden, daarom ga ik liever naar lieffuuh iemanden die dat ook hebben, die ‘Anonymous’ lijkt me niet zo’n gezellige club, maar ik ken ze verder niet, is ook niet gek want het zijn anonieme onbekenden, beetje killetjes koud afstandelijk, daar hou ik niet zo van, maar misschien wel effectief, maar de Nieuwe Noorse Terreur van point blank afslachten van alles wat mooi is, is misschien ook wel effectief.

   Ze zeggen dat dat het enige is waar mensen aandacht voor hebben, dat is het probleem dat ik heb met mensen, sinds wanneer moest de meest lelijke verachtelijkheid van weer een historische massa moordenaar onmiddellijk in alle details in het middelpunt van de mediale belangstelling staan? Omdat de mensen massa dat boeit, waarom boeit ze dat? Omdat ze zelf in het klein het zelfde doen dagelijks, volgens mij dan hèh…

   ‘Anonymous’ Hackers Threaten Bernake and The Federal Reserve – Genuine or CIA Hackers?
   http://www.youtube.com/watch?v=3hNumLSxErI

   Alles en iedereen is bij tijd en wijlen vanaf het begin al Geïnfiltreerd in mind en body door “Iets” met belangen.
   Vergeet niet dat Scientology inzichten in het begin wel ‘Echt’ waarheidsgetrouwe waarnemingen waren.
   Pas later isz Scientology volledig gecorrumpeerd, omdat er te veel waarheid achter zat in het begin…

   Maar dat gegeven wil niet zeggen dat ik, of een organisatie, Nooit niks meer klaar kunnen maken.
   Iedereen die mij, de grote onbekende bekende, in een gemakkelijk hokje wil stoppen en dan weg lopen heeft pech.
   Ik pas in Velen hokjes en potjes met of zonder oren wel of niet tegen de muur van ego centrisme ten top geplakt.
   Het gaat er om of iets Waarheid bevat, niet waar de schaduw van de belangen achter de schermen zich beweegt.
   Er is maar 1 groot Doel van de schaduw; dat we elkaar het Licht niet in de ogen gunnen, geen gedeelde inzichten, geen Verbondenheids gevoel, geen Loyaliteit, geen Trouw, geen Vergevingsgezindheid; kortom dat we elkaar STealth met of zonder stiekume ‘jeugdbewegingen’ de Tent uit blijven vechten om drog redenen, dat er meer mentaal bloed vloeit dan ooit goed gemaakt kan worden door verworven zielige voorrechten op grond van het Kleine Gelijk van het moment.

   Maar je hebt wel Gelijk Dawn volgens mij, die Anonymous komt heel geregisseerd afstandelijk gekunsteld op mij over, maar geef mij asjeblieft een hint waar jij dan wel in kan geloven, of ga je het echt helemaal Alleen zitten doen? Daar ben ik zo bang voor, omdat dat Alleenige, niets kunnen toestaan zonder hyper Controle, ook zo in mij zit… Maar vanaf nu zijn wij witte semi intelligente einzelgängers dusz het nieuwe koude oorlog gevaar voor de maatschappij? Dankzij die twat van een rot killer Noor met z’n staalblauwe ijskoude op afstand door draco gestuurde homogene lichtgevende blaffende laser ogen?!

   Daniël Lohues – allennig
   http://www.youtube.com/watch?v=oteNQpJLX2Y

   Wat ik bedoel, zullen we het tegenovergestelde op het Podium gaan doen Dawn? Puur als energetisch protest tegen mediale moord geweld in, lijkt me geweldig… Als het dan toch allemaal niet meer uitmaakt, kunnen we net zo goed iets leuks gaan doen.

  5. Pfff ik weet het ook niet hoor hyperalert. Soms is het net of niets echt is en dat alles alleen maar is om het ego zelf te voeren. Wij zijn hier in de vorm van een VOERtuig, dus voer en tuig tegelijk 😉

   Willie begrijpt het helemaal volgens mij. Ze zegt als alles op z’n kop staat hoeven we het alleen om te draaien. Maarja, hoevaak wil je iets kunnen omdraaien?
   Die anony mouse zijn natuurlijk niet allemaal verkeerd, maar iets zit mij niet lekker en dat kan ik dan weer eens niet helemaal plaatsen. Eerst was er een film en toen een paar jaar later hebben we het IRL. Net als 12 monkeys. Als we in ons achterhoofd houden dat men graag chaos heeft dan is dit natuurlijk het witte konijn uit de hoed. Het is mij teveel Disney, maar misschien zie ik het niet goed.

   Of we het dan alleen moeten doen? Dat weet ik echt niet; wie blijft er over? Waar is de beloofde wakkerheidsgolf? De overtreffende trap die de doorslag zou geven? Het zijn gvd (sorry) allemaal slome some bees in hun eigen veilige octogrammenraad. Krijg langzamerhand genoeg van het stroperige gehannes van de massa.
   Misschien verdienen ze dit dan ook wel, het is te triest voor woorden dat de massa pas interesse heeft nadat er een moord of wat is begaan.

   Waar ik nog in geloof hyperalert? In mijn eigen intuitie en in de hopeloze goedheid van sommige en de oneindige kwaadheid van anderen. Waar geloof jij eigenlijk in, dat zou ik best willen weten? Denk jij echt dat men op tijd door heeft wat er loopt?

   Ja; we zullen het tegenovergestelde op het Podium moeten doen. Dat lijkt mij ook het meest logische; de opheffende energie. Geen chaos, geen opstand maar ordelijke weerstand. Zoiets?

  6. Overal Kippenvel heb ik Nu; elk woord voel ik nu helemaal hetzelfde als jIJ Dawn…
   Ook over de stroperigheid van de Massa, net op veel voorspelbare walgelijk ‘correcte’ reacties op NuJij gekeken
   Oneindige goedheid bestaat, je mag best weten dat ik nu helemaal binnenstebuiten ga..
   Die Oneindige goedheid kan ook op het Oog Oneindig klein zijn en worden.
   Jah zo voel ik mij nu, en daardoor juist heeeeel Groots.
   Een warme Tsunami van genegenheid en oprechte belangstelling overspoelt mij Nu.
   Net of dat ook iets in de WEreld kan genezen.

   Daarom durf ik ook bijna niet te zeggen waar ik een vermoeden van heb.
   Ik zal het niet te lomp formuleren, maar het komt er op neer dat die Willie logica heel erg bewaarheid gaat worden, dat de meest verontachtzaamde mensen aan de zogenaamde onderkant van de maatschappij; dat daar de echte grote Vissen zitten; jah ook bijvoorbeeld in het rode oortjes district; omdat dat veel meer is en bij komt kijken en het lang zo simpel niet is als de heren cda ambtenaren fatsoensridders ons willen doen geloven.
   Alleen jammer dat het heel moeilijk isz om “fris” te blijven in dat soort “lagere” lagen.

   Ik ben iemand die tot nu toe alle grenzen heeft verkend, ik hou van twilight zone land, alles waar het ene begint en het andere schijnbaar ophoudt.
   Ik heb nog steeds enige “frisheid” kunnen behouden omdat ik zelden een halve teen over gevaarlijke grenzen ben gegaan, balanceren continu.
   Nou jah de sleutel van Alles zit volgens mij in het Gevoel dat ik nu Even ten volle mag beleven en waar ik altijd naar op zoek ben, totale Overgave en Vertrouwen en alles zit daar in, en heel warm en vooral ook Eindeloosheid (getal 8?).
   Ik wil je niet verlegen maken, nergens voor nodig, dat ben ik al, bescherm mij tegen mijn oneindige verlegenheid en daardoor eindeloze brutaalheid als front.

   Nou jah het liefst zou ik “On tour willen” met een aantal mensen met wat Extra’s.
   Ik ben een podium beest, niets hoeft voor mij meer stiekum tussen een paar muren.
   Ik wil de sleutel van dat “Gevoel” waar ik al die tijd naar op jacht ben geweest en nog; dat wil ik Rond laten gaan, ergens deel van uitmaken zonder het exclusief voor jezelf te houden.
   Liefst zo Demonstratief mogelijk en het dan weg geven telkens weer opnieuw.

   Een gouden draadje, een bijzonder verbond, het Vertrouwen dat Nooit Echt beschaamd zal worden op de Achtergrond.
   Zodat Niemand van de Harrie Massa Verstandelijk meer kan begrijpen wat Wij met “ons geheimpje” eigenlijk aan het doen zijn.
   Maar dat het wel heel besmettelijk is.
   Dat de buurman ineens ook zomaar “leuk” gaat doen tegen z’n spannende overbuufff in het Volle Daglicht; niet meer bang voor zogenaamde consequenties van de controleur der controleurs (gekluisterd huwelijk?)…
   Och ik word helemaal Lyrisch hier van Dawn, volgens mij is dat de Oplossing, dat Iedereen durft Lyrisch te worden!!!!!!!!

   Dit is het leven dat ik tig jaar in bepaalde Horeca Gedanst heb in trance van bloempje tot bloempje, zonder lichamelijke aanraking maar wel heel erg energetisch, toen kon ik niet praten maar wel dansen, nu kan ik nog wel dansen maar de jeugd is niet meer van zins om te dansen, door autisme golf en ze voelen het rond gaan niet meer volgens mij, nu moet ik een ander medium inzetten om hetzelfde te doen; ik ben op zoek naar Cross Over Podium vormen; tekst, beweging geluid, iets zegt mij dat het deze keer buiten moet gaan gebeuren in het volle daglicht midden op straat; niet meer verstopt veilig s’nachts in da massa club; dat Nu overal Da Club is; met of zonder mu-ziek.

   Nou jah het komt er op neer dat ik types zoals jij wil laten zien aan de grijze buiten wereld zonder dat er een standaard Volkswagen golf met foute velgen en een harrie corporatie tattoe matje aan vast hangt als wormvormig aanhangsel; dat die zich alleen maar da bomb mag vinden als “eigenaar”; het lijkt een beetje op beauty and the nerd concept maar dan minder small narrow wat ik zie als mogelijk Visioen sinds jaar en dag; in die vorm kan ik mij namelijk in zo’n theatraal Voertuig over mijn beschadigingen heen zetten, jah dan ik het zelfs ook prima verdragen als vrouwen elkaar bijvoorbeeld zoenen; maar dan is het uitgangspunt anders en daardoor zijn alle Handelingen ook totaal anders geladen…

   de omgekeerde pimp wil ik zijn, en in wezen ben ik dat al… en iedereen die weet of denkt “het” te hebben mag mee doen, met of zonder zonnebril of hair extensions of aangeplakte wimpers of push up dingen; wie is er handig met naaldhakken en draad en kan de tegenovergesteld pakken maken van die stomme ijskoude Noor als tegen statement; allemaal dat soort dingen; zoals het in de jeugdbeweging van de ddr een tijdje Moest en daardoor kon; om de overgang naar een ander maatschappij in te luiden; je kent die archief opnames en docu’s misschien wel; geweldig lijkt me om dat verder in een modern jasje te traceren… Dan doet het er ook niet meer toe of er weer tentakels in zitten van controlerende schaduw partijen, dan is de kracht te groot om afbreuk aan het effect te doen, tegenspel geven aan schaduw diensten die denken dat ze op voorhand alles onder controle kunnen houden, tegenspel door ze juist mee te laten doen, zo iets….

   Florence + The Machine – You’ve Got the Love
   http://www.youtube.com/watch?v=PQZhN65vq9E

  7. @ Dawn, ook weer een V????? “anonimous”?
   Interessant, je zou wel eens gelijk kunnen hebben……..
   Ze zeggen ook:
   We do not Forgive
   We do not Forget…

   Vergeven is soms ook wel het meest krachtige wat je kunt doen, om angst en boosheid op een andere manier een plaats te kunnen geven…..dat willen zij niet…….

   Bedankt Dawn!

  8. m.a.w. Dawn….Het houdt ons bij ons doel weg…..de weg van liefde……

  9. Ja mirakel, als je niet oplet dan denk je al snel dat het helemaal goed zit. Toch ben ik niet tegen de mouse want het idee is best aardig, zoals een David tegen Goliath. Maar David kan uiteindelijk Goliath blijken. De David zou namelijk nooit stellen dat hij iets niet zou vergeven. Dat is onzin want daaruit ontstaat geen oplossing.

   Liefde is uiteindelijk de oplossing voor alle haat. Dan moeten sommige durven vergeven en inzien dat een hele hoop mensen gewoon ziek zijn en van ziekte kan je genezen.

  10. @Dawn, eigenlijk baseren zij hun fundamenten op haat…..en boosheid……wat ze de wereld injensen, met hun symbool, het masker.
   In basis denk ik dan van he, wouw….maar als je dan verder kijkt…….
   We kunnen inderdaad met z’n allen beter de trillingen verhogen (liefde), want dan kunnen die lagere trillingen toch niet meer overleven…

  11. Een paar dagen terug stond er in de krant dat de zgn spil van Anonymous was gearresteerd , een joch van een jaar of 16 😈

 8. lundi 25 juillet 2011
  Les US retirent leur argent de la zone euro
  L’or est à 1.128 eur, silber à 28,37 … et si la tendence décrite ci dessous se transforme en panique, les banques européennes seront fauchées en quelques jours:

  US money market funds have sharply cut their exposure to banks in the eurozone over the past few weeks and reduced the availability of credit, even in stronger countries such as France.

  The money market funds, historically crucial providers of short term financing to European banks, have withdrawn from all but extremely short-term lending as concerns about sovereign debt have mounted.

  While the agreement of a second bail-out deal for Greece might ease nerves, the funds are also stockpiling cash in case US politicians fail to raise the federal debt ceiling, prompting withdrawals from investors.

  One French financier said: “Up to mid-June, getting three, six or nine-month money was not that difficult.

  “But now, getting one-week or one-month money is about all we can manage”.

  People on both sides of financing French banks say the cost of debt has not changed substantially but rather the availability has diminished and money market funds preferring to lend overnight.

  Money market lending to Spanish and Italian banks has virtually ceased in the past month as sovereign debt worries have spread to Europe’s larger economies, reported the head of one money market business.

  At the end of June, banks in the two countries had accounted for 0.8 per cent of the $1,570bn assets in prime money market funds, calculates Fitch, down from 6.1 per cent in late 2009.

  The 10 largest US prime money market funds reduced their total exposure to European banks by 8.7 per cent on a dollar basis in June, according to the rating agency.
  (Financial Times)

 9. Uit: http://www.nujij.nl/economie/fed-gaf-in-het-geheim-16-000-miljard-weg.13162353.lynkx

  O.a. een commentaar:

  “15 Roggebrood 4 uur 56 minuten geleden door Roggebrood
  @14
  Yep, alle centrale banken zijn particulier, de DNB ook. Gezellig met het Koninklijk Huis in de RvC.
  Klaas Knot, de nieuwe baas heeft in het verleden microkredieten tegen macro-rentes voor Maxima geregeld. De staat is slechts aandeelhouder.

  Helemaal met je eens. Vergeet ook niet dat onze koninklijke fam. een behoorlijke vinger in de pap hebben bij de grote banken. Prins Friso heeft zijn opleiding gehad bij Goldman Sachs en Maxima bij de Deutsche Bank. Even goed googlen en je vind er vele antwoorden. Voor mij een te lang verhaal om te vertellen, maar hier een reaktie uit de Pers.nl van iemand die het helemaal doorheeft .

  Door: DeGelukkige, 18 jan 2011 21:25
  Al jaren beschrijf ik hoe het Nederlandse Koninkrijk en de USA door dezelfde Duits-Pruisische adel is gesticht.

  Ooit hadden het Pruisische Koninkrijk en De Republiek der Nederlanden een verbond: WIJ hadden een oorlogsvloot, ZIJ hadden een goed leger.

  Hieruit is de VOC ontstaan en de VOC stichtte kolonie na kolonie.

  Een kolonie springt er met kop en schouders bovenuit en dat is de USA.
  Het Pruisisch koninkrijk heeft zichzelf namelijk als enigst koninkrijk ter wereld verhuisd met (A) de royals naar Nederland (ben ik van Duitse bloed / paleis Noordeinde was vroeger de Pruisische ambassade) en (B) de upperclass naar de USA alwaar enorme wapenfabrieken en farmaceutische fabrieken werden gebouwd. De VOC-daalder is thans gewoon de US-$-dollar en de FEDeral REServe is een stelsel van private banken in eigendom van deze Pruisische aristocraten inclusief Beatrix.

  Ons eigen Nederlandse Koninkrijk: de koningin, is zeer vaak in New York geweest alwaar ze overleg had met de hoogste bankdirecteuren van de FED en de grootste industriëlen (wapenindustrieën en farmaceutische industrieën) van de USA.

  Ook heeft Beatrix de toenmalige president Bill Clinton flink de les gelezen tijdens haar bezoek aan de USA. Bill Clinton liep als president van de USA helemaal onthutst door The White House. Bill Clinton zei: She jelled at me.

  John F. Kennedy wilde de FEDeral REServe dollar vervangen door een ander type dollar de United States Note genaamd. Hji kreeg van de Pruisische machthebbers en eigenaren van de FEDeral REServe dollar een dodelijk onthaal op vrijdag 21 nov 1963 in Dallas. Zo ziet u dat ons eigen Nederlandse Koninklijk Huis rechtstreeks te maken heeft met de moord op John F. Kennedy.

  Ja, toen Irak aangevallen moest worden in 2003 moest de NAVO even VOOR stemmen dus waren het Estland, Letland, Litouwen, Polen, (oud-Pruisische gebieden) Nederland en de USA die VOOR stemden in de NAVO.
  Herr Rumsfeld mocht met zijn legers Irak aanvallen.

  Tja, zo draait de wereld.

  Nu wordt het een en ander steeds duidelijker in WIKI-LEAKS….. Minister Verhagen, toen nog minister van Buitenlandse zaken, heeft zwaar en zwaar boter op zijn hoofd. Feitelijk spant hij samen met een buitelandse mogendheid tegen zijn eigen Nederlandse vice-premier, hetgeen gewoon HOOGVERRAAD is.

  Tja, dat Beatrix hier zelf aan meedoet (zij vond het wenseljik dat Nederland troepen stuurde naar Afghansitan) bljikt maar weer uit hoe 5 eeuwen de oud-Pruisische structuren nog steeds foutloos kloppen…….”

  1. Oh ja, mocht ik ooit eens in mijn leven een van dergelijke walgelijke en stinkende figuren tegenover mij krijgen (je weet het maar nooit!) dan krijg ik, zeker weten, een acute hoestaanval met veel slijmproductie. Dan moet ik spugen hè? Als dan per ongeluk mijn fluimen hun kant opgehoest worden kunnen ze me niks maken zoals bijvoorbeeld de waxinegooier hahahaha. 🙂

 10. Wel………. China wil af van de dollar en wil één wereldmunt.

  Met de val van de Amerikaanse en Europese geldmarkt wordt er wel iets rechtgezet in de geschiedenis. Eeuwenlang is er geld gestolen en is er gebruik gemaakt van slaven om die rijkdom op te bouwen. Denk niet dat het begonnen is met de nazi’s. Veel verborgen zaken komen nu aan het licht en dat is niet zomaar. Als je van lezen houdt, dient de waarheid zich onbedoeld aan je op.

  Ook wil ik jullie nog wijzen op de voorspelling van Malechi, momenteel zetelt in het Vaticaan de laatste paus. Met akelige precisie heeft hij alle 111 pausen beschreven, zijn voorspelling ben ik het afgelopen jaar reeds in 3 boeken tegen gekomen. Dat kan haast geen toeval zijn.

  1. Zeker weten !! Een lange trein met militaire voertuigen rijdt in noordwest USA bergopwaarts , kan voor mij geen duidelijker bewijs zijn dan dat ze het midden oosten plat gaan maaien . 💡
   Waarom zijn al die zogenaamde wakkerworden filmpjes ingesproken met zo’n namaak computerstem ? Steeds dezelfde geplakte beelden , dezelfde holle boodschap en dezelfde namaakstem .

   http://www.youtube.com/watch?v=wOKK8mAkiUI

  2. Zou die trein al in het Midden Oosten zijn.. Damascus stond er op de zijkant.. Jeetjemekreetje..

 11. Dit soort verhalen zijn grappig om te lezen, maar dragen feitelijk niets bij aan de kennis van de lezer. Als het al waar is, zal niemand een poot uitsteken om er iets aan te doen. Dat gebeurt met alle wereldcomplotten. De mens is bezig zijn eigen ondergang te regiseren, omdat het denkt dat de wet van oorzaak en gevolg niet voor hen geldt.

  1. Jeetje, je lijkt wel een vulkaan.. Wat een onvrede zeg.. Maar vooruit, gooi het ‘r maar uit.. We zijn hier met conspiracisten onder elkaar; we kunnen wel tegen de waarheid-zoals-die-écht-maar-dan-ook-écht gebeurt..!
   Maar wel fijn ook dat je het toch nog wel ‘grappig’ vindt, terwijl ik het idee heb dat dat niet zo is..!
   En die journalist van dat stuk, hoe heet ie, John Buchanan…? Nou die is gewoon ook niet goed snik. Denk ik.

  1. Fritz Thyssen legde het fundament, zo zegt mijn vriend, onder de fantastische kunstcollectie van Thyssen-Bornamiza. Als ik dan over Pieter Menten begin, grijnst hij en gaan we gewoon door met vrienden-zijn.. Ik denk dan dat hij (Ome Fritz) net zo’n held was als die andere-hij (Menten)..
   Ik weet gewoon niet zoveel van kunst, ik heb er geen verstand van.. Denk ik.

 12. Dit verhaal wordt mij steeds duidelijker. En is een sterke eenzijdige versie van de waarheid. Ik denk dat het van belang is om eens te gaan kijken naar de info die nu bekend aan het worden is m.b.t. de situatie in Duitsland op dat moment.

  Met name het geldstelsel van Hitler. Hitler had n.l. een rentevrij geldsysteem gecreëerd. Daarnaast deed hij ruilhandel zaken met het buitenland waardoor hij volledig onafhankelijk werd van de Rothschild en Rockefeller bankiers. En dat is het moment waarop WO2 uitbrak.

  Hitler is WO2 niet begonnen, maar de bankiers dwongen tot oorlog omdat er geen rente meer betaald werd door Duitsland.

 13. dit is al jaren bekend
  maar de MSM zal dit niet snel melden
  zie film Zeitgeist 1,
  enne ook de crisis word besproken,
  hoe geld werk, voor de crisis gemaakt deze film
  maar mensen kijk liever naar Gerard Joling.

  mensen werken simpel,(natuurlijke zelf bescherming) zolang het mij deur voorbij gaat is het geen probleem, als het aan je deur klopt is het te laat..
  als de buren het overkomt, tja ik had het verwacht.
  net als met ernstige ziektes, het gebeurt mij niet.. todat.
  dus ontslag, bijstand is ver weg denkt een ieder. of…..
  en zit je er in, is het over en voorbij.

  EVERTHING YOU KNOW IS WRONG (U2 THE FLY)

 14. In het kort het vervolg van het verhaal hierboven

  Hitler werd jarenlang gefinancierd door zio bankiers (FED) waardoor hij zijn leger op kon bouwen tegen de machtiger wordende bolsjewieken (ook gefinancierd door de zio bankiers (FED). Beide partijen financieren levert immers het meeste op nietwaar.

  Toen Hitler z’n eigen schuldvrije geldsysteem opzette inclusief barterovereenkomsten met andere landen zette hij het internationale (lees zionistische bankierscartel) buitenspel.

  Het bankierskartel zag dat je ook zonder goud een succesvol schuldvrij geldsysteem en bloeiende economie op kon zetten terwijl het westen op een goudstandaard zat en in economische depressie.

  http://www.webofdebt.com

  enfin, iedereen die buiten het bankierskartel om durft te gaan krijgt een invasie.

  remember Irak?
  remeber Libie?
  Syrie?
  Iran?

  1. @cozmic

   Dank je voor de link. Deze video vat zo’n beetje samen wat ik al weet. Dit is de werkelijke geschiedenis die verzwegen wordt in de geschiedenisboeken en iedereen moet dit gaan zien. Als we een vergelijking trekken naar het heden, het ESM wat nu is opgericht is het zelfde als de herstelbetalingen van Duitsland na WO1. Hitler.

   Als je deze video serie gezien hebt dan zie je ook dat Alex Jones door de mand valt. Alex Jones wordt hiermee als de Godfather van de Truthmovement ontmaskerd als controlled opposition. Die maar vol blijft houden dat we door de Nazi’s onderdrukt worden. De bankiers die toen aan de touwtjes trokken trekken nog steeds aan de touwtjes.

   Lees meer op mijn website over het huidige geldsysteem:

   http://schafderenteaf.wordpress.com

  1. Alleen de native Americans komen uit wat nu USA heet . De rest is import .
   Geen schande op zich om uit Duitsland te komen toch ?

 15. onder het motto van ‘dit is de beste bescherming voor u, teken nou maar bij het kruisje..’

  Dat is precies de blik in de ogen van opa Bush op de foto hierboven

  1. Zker een goede docu-serie cozmic. Ik heb deze diverse malen doorgestuurd ofwel gedeeld.

  2. Thanks Willie ,
   inderdaad ; helder verwoord en 2 voetjeszz op de aarde ( kunnen de zure zeikerds geen speld tussen krijgen 😉 )

 16. ON TOPIC: Overigens vind ik het wel heel vervelend dat ik iedere keer weer opnieuw moet inloggen. Omdat mijn computer steeds aan staat begrijp ik dit niet.

  1. Ik zag dat er de volgende fout ontstond http://https//www.youtube.com/watch?v=5UUvUwNnhVI Dus met kopieeren iets fout gegaan waarschijnlijk.
   En dat die eerste link niet klopt Willie komt omdat ik in de tweede poging de laatste letter ook weer niet mee genomen zou hebben , dus op het eind de I met het knippen en plakken.Mijn excuus daarvoor ik check mijn aangebrachte links voortaan dubbel dan voorkom ik deze fouten. Dus het eerste deel is deze : http//www.youtube.com/watch?v=5UUvUwNnhVI

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.