Advertentie

Leve de griepprik, Grieperdepiep, hoera..?


De vaccinaties voor ouderen, één van de zg. ‘risicogroepen’, is nog steeds aan de gang. 2 Weken geleden werden we opgeschrikt door het nieuwbericht dat in een verzorginghuis in Laren een foute vaccinatie had plaatsgevonden, doordat insuline was ingespoten, waar het natuurlijk het griepvaccin had moeten zijn. Nou ‘natuurlijk’..

Het blijkt dat insuline een vloeistof is die volledig helder is, terwijl het griepvaccin van GSK een melkwitte substantie is. Hoe is het mogelijk zou je zeggen, dat een verpleegkundige of misschien zelfs een arts, deze fout maakt..!! Het flesje in de hand, de injectienaald boven het hoofd.. Wat is hier aan de hand.

Hieronder een verslag van één van de dochters van de ouderen uit dit tehuis in Laren over deze fouten. Een verhaal dat je -ook weer ‘natuurlijk’..?-  niet in de kranten leest, laat staan op TV ziet. Het zou eens kunnen leiden tot onrust onder de bevolking..  Haar verslag is via-via bij ons terechtgekomen; om anonimiteit te waarborgen, hebben we haar identiteit weggelaten.

Hier het verslag.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Donderdag 12 november 2009

Mammie met spoed opgenomen in Gooi Noord.

De Mexicaanse griepvaccinatie campagne 2009 is deze week gestart. Met 10 andere mensen uit het verpleegtehuis raakt ze in shock. Twee verplegenden vaccineren 200 mensen; in plaats van het melkwitte griepvaccin worden 50 eenheden (10x de normale dosis) heldere insuline bij elf mensen ingespoten, wordt ons verteld. Het nieuws van de 11 met spoed opgenomen bejaarden is op het Journaal.

Vrijdag 13 november 2009

Mammie, net stralend 89 jaar geworden, heeft het moeilijk. Haar longen raken vol en het ademen gaat zwaar.

Tegen ons is gezegd, dat ze vandaag net als de anderen weer naar “huis” kan. Aan het begin van de avond worden we gebeld, het gaat niet goed. Iedereen is er.

Overleg met de internist, overleg met de verpleeghuisarts. Iedereen heeft pijn in zijn of haar buik. Een kleinkind belt dat op het NOS journaal wordt mede gedeeld dat alle 11 de bewoners weer ongedeerd van het vaccinatie avontuur zijn teruggekeerd. Wij weten dat er 1 in ieder geval niet terug is gegaan.

In de plaatselijke Gooi en Eemlander krant staat dat er drie in het ziekenhuis zijn achtergebleven. Verwisselen en telfouten maken blijft menselijk. Kinderen en aanhang maken een waakschema.

Niemand weet hoe lang dit gaat duren!

Zaterdag 14 november 2009, 5 uur ’s ochtends

Het verwisselen van potjes blijft een krankzinnig verhaal. Mijn vertrouwen in de wetenschap is sowieso tot een behoorlijk dieptepunt gedaald, doordat hetgeen men meent te meten vaak totaal niet met de realiteit overeenkomt. Alles op korte termijn, op effect en totaal niet op duurzaamheid en gezondheid gericht.

Het onderzoek naar het effect van een enkel vaccin, een meervoudig vaccin of meerdere vaccins tegelijkertijd, is een lachertje.

Na veertien dagen kijken hoe groot en rood de zwelling op de ingespoten plek is. Vragen of men hoofdpijn, koorts of andere ongemakken heeft gehad. Dat zet je in een statistiekje en bij een paar rode gezwollen armen, is een vaccin getest en na veertien dagen over de hele wereld, veilig en effectief.

Alle andere effecten in deze veertien dagen worden niet lineair oorzakelijk met elkaar in verband gebracht, laat staan dat er na die veertien dagen nog onderzoek wordt gedaan.

“Uw kind is overleden aan een bacteriële ontsteking en niet het ingespoten virus.” En zo staan er nog een paar redeneringen klaar om zand in de ogen te strooien. DAT VACCINS DE TRIGGERS zijn van een CASCADE van ogenschijnlijke CHAOTISCHE reacties van het immuunsysteem, wordt door tweedimensionaal lineair redeneren volledig uit zijn oorzakelijke verband gerukt.

Veel te vaak worden alleen de vermeende positieve kanten van vaccinaties gepubliceerd. Eenzijdige berichtgeving dus; over de zegeningen van de verzorgingstaat gesproken.
Veel te vaak worden alleen de vermeende positieve kanten van vaccinaties gepubliceerd. Eenzijdige berichtgeving dus; over de zegeningen van de verzorgingstaat gesproken.

En zo komen we tot de conclusie, dat vaccins veilig en effectief zijn.

Op de werkvloer weet ik zo langzamerhand dat het een stuk complexer werkt. Voor sommige wetenschappers en politici lijkt het alsof de aarde nog steeds plat is. Zo houd je het volk net als in de middeleeuwen, veilig en effectief, binnen de geruststellende statistieken. De schijn van controle en stuurbaarheid, is geboren.

Je kunt de “mensen van de werkvloer” niet straffeloos voor gek blijven zetten, als simpele, ongestudeerde, paniekzaaiende vrouwelijke zielen. Weet je nog dat je op de lagere school je adres opschreef. Pietje Puk, straat, woonplaats, provincie, land, werelddeel, planeet aarde, zonnestelsel, de Melkweg, het heelal.

Over twee uur gaan we weer waken. De “jammerlijke vergissing” zal niet in de statistieken komen. Ik hoop dat we mammie op een waardige wijze kunnen begeleiden en aan de aarde kunnen toevertrouwen.

Nog nooit zoveel blikken gewisseld, die boekdelen spreken. Lang leve het leven, hieperdepandemie hoera!

Zondag 15 november 2009

’s Middags om 14.00 uur worden we gebeld door het dan wakende familielid. De toestand verslechterd, het ademen valt mammie steeds zwaarder. Er wordt besloten om 17.00 uur weer bij elkaar te komen. Om 17.50 uur blaast mammie haar laatste adem uit. Ze ligt er vredig bij.

Om 20.30 uur is ze onderweg naar Rijswijk. Over 6 weken is het onderzoek afgerond. Wij proberen met z’n allen op een behoorlijke wijze in deze “achtbaan van gevoelens”, de aardse zaken te regelen en elkaar in het verdriet te ondersteunen.

Maandag 16 november 2009

Wat rondgetold. De familie heeft de begrafenis geregeld.

Dinsdag 17 november 2009

Nog verdere rondtollingen. De afgelopen 5 dagen zijn allesbehalve een natuurlijke gang van zaken. Er zijn vele vraagtekens. Er valt heel wat uit te leggen. Om mammie rustig te begraven , wordt er besloten eventuele pers naar Theodotion te verwijzen. Ik hoop dat de pers er als een stel terriërs achteraan blijft gaan.

Er staan grote belangen op het spel, zeker vorige week toen de Mexicaanse griep campagne startte en minister Klink van GEZONDHEID met 30 deskundigen, besloot het advies te geven om kinderen van 0 tot 4 jaar en zwangere vrouwen te laten vaccineren!

Woensdag 18 november 2009

Mammie had vandaag 3 weken geleden al het “gewone” griepvaccin gekregen, dus 2 weken vóór het Mexicaanse griepvaccin. Er wordt 4 weken tussenpauze aangeraden!!! Het verwisselen van het griepvaccin en insuline lijkt me van het eerste moment af niet voorstelbaar, dus wacht ik geduldig op hoe het werkelijk in z’n werk is gegaan.

Volgens een verpleeghuis directeur in Naarden (Gooi en Eemlander dinsdag 17 december) kan het zijn personeel niet overkomen, aangezien het vaccin in een ouderwets potje zit en de insuline in pennen.

Met veel 'positieve', éénzijdige publiciteit worden de bedenkingen tegen de vaccinaties de mond gesnoerd.
Met veel 'positieve', éénzijdige publiciteit worden de bedenkingen tegen de vaccinaties de mond gesnoerd.

De enige VOORLICHTING , die Klink, Coutinho en Osterhaus in de haast van hun heldendaad, om het Nederlandse volk voor een door henzelf verklaarde pandemie te behoeden zijn VERGETEN te geven aan het Nederlandse volk is:

“Dat iedere gevaccineerde VRIJWILLIG meedoet aan een MEDISCH EXPERIMENT in de meest brede zin van het woord!”

En dat iedere gevaccineerde bij elk vaccin, een VERKLARING zou moeten ONDERTEKENEN dat ze op de hoogte zijn van de inhoud van de bijsluiter en weten dat ze vrijwillig aan een medisch experiment deelnemen.

Doordat de overheid met kinderachtige wellesnietes advertenties de schijn van veiligheid wekt en de vaccins veilig en effectief verklaart, zijn er trouwe verpleegkundigen op de werkvloer, die met 3 spuiten (1x griep en 2x Mexicaan ) tegelijkertijd aan komen sjouwen om moederlief, in 1 klap alle 3 de vaccins te willen inspuiten. Dan zijn we tenminste in 1 keer klaar, ‘t is toch gratis. De dochter die toevallig op bezoek was wist dit te voorkomen. (Dit incident vond overigens plaats in een ander tehuis, NIET in Laren!!)

Zijn er meer van dit soort efficiënte geesten die zo handelen en eventueel zo over de datum dreigende vaccins, tegelijkertijd inspuiten? Zo raken we steeds verder van iedere vorm van zorgvuldig medisch handelen verwijderd.

Door de ene calamiteit op de andere calamiteit te stapelen ontstaat er vanzelf wel de zorgvuldig voorspelde pandemie, keurig volgens de wet van Murphy!

Lang leve het leven, hieperdepandemie hoera!

Een ‘vrouw van de werkvloer’

32 gedachten over “Leve de griepprik, Grieperdepiep, hoera..?

 1. was dit niet die mevrouw die was overleden?
  Ik word misselijk van al die verhalen en al die lachende mensen die de prik krijgen.
  En dat arrogant rotsmoel van die Klinker.
  Grinttegel er op zou ik zeggen.
  Sorry, liet me even gaan.
  We worden vreselijk in de maling genomen maar dat zal nooit togegeven worden.
  Over een half jaar praat niemand er meer over en hebben we wel weer een ander schandaal die de vorige onderdrukt.
  Goeie strategie.

 2. @ mira aan ons dus om er voor te zorgen dat de onderste steen boven komt.En dat het niet een”vergeten”medische misstap wordt .Ik voel mee met alle slachtoffers van dit medisch experiment.En ik ben bang dat dat er vele zullen zijn ,hoewel ze niet alszodanig in de statistieken zullen verschijnen .liefdevolle groet marcel

 3. Hoi Marcel, Ja dat is ook wel zo maar dan zal je echt met z’n allen de straat op moeten om alle RIVM-Klink- believers de andere kant op te laten kijken.
  De meeste mensen slaan dit soort sites volgens mij gewoon over omdat ze niet beter weten, niet interesseerd.
  Van pa ook net weer gehoord dat ik altijd al raar ben, haha.
  Jullie complotters, hoor je dan.
  Behalve Gait zie ik er maar weinig tegengas geven en met andere inzichten komen.
  Nou, ik ga maar aan de uiensoep beginnen.
  Groetjes Mira.

 4. 1 insuline kan ook melk wit zijn novomix 30 bijvoorbeeld.
  2 50 eenheden insuline is mogelijk per dosis , het ligt aan het voedingspatroon het formaat van de persoon enz enz enz

  je geeft de suggestie dat dit door de dochter van de overleden vrouw geschreven is , maar het stuk is ondertekend door een Een ‘vrouw van de werkvloer’ heel bijzonder.

 5. Toch kan ik het niet laten 🙂

  Zalig zijn de armen van Geest, want van hen is het Koningrijk van de Hemelen. (Matth. V, v. 3).

  Het ongeloof heeft de spot gedreven met de spreuk Zalig zijn de armen van geest, net als met zo veel andere, zonder die te begrijpen. Onder de armen van geest verstaat Jezus niet de van hun verstand beroofde mensen, maar de nederigen. Hij zegt dat het Koningrijk van de Hemelen van hen is, en niet van de hoogmoedigen.

  Dus bedankt voor het compliment

 6. @ gait volgens de directeur worden voor de insuline injekties geen spuiten maar insulinepennen gebruikt.Dus lijkt het mij godsonmogelijk om daar het verschil niet tussen te zien .Als deze directeur verstand van zaken heeft ( over zijn eigen verzorgings tehuis) dan wordt het hele verhaal van verwisseling wel heel ongeloofwaardig.liefdevolle groet marcel

 7. @ marcel

  de directeur kwam uit een ander huis

  “Volgens een verpleeghuis directeur in Naarden (Gooi en Eemlander dinsdag 17 december) kan het zijn personeel niet overkomen, aangezien het vaccin in een ouderwets potje zit en de insuline in pennen.”

 8. @ marcel
  ik keur de actie van de verpleegkundigen die de insuline gegeven hebben absoluut niet goed, het is ook een blunder van de bovenste plank , maar het is mogelijk om zo’n misser te maken als je insuline uit flesjes haalt in plaats van voor gevulde pennen of ampullen.

 9. Dit verslagje is wel degelijk geschreven door de schoondochter van die overleden dame. Om begrijpelijke reden respecteren wij haar anonimiteit en er zal zeker nog een vervolg op dit schrijnende verhaal komen.

 10. Het overpeinzen waard:

  Je kunt je voorstellen dat wanneer er Pandemrix van GlaxoSmithKline in Laren is gebruikt, dat er iets fout is gegaan, wanneer het antigen nummer NIET overeenkomt met het lotnummer!!

  VRAAG VOOR DE PERS AAN VERPLEEGHUIS THEODOTION: heeft Laren Pandemrix van Glaxo gebruikt? Zo ja, dan kan het volgende fout zijn gegaan.

  (Dit is “haute cuisine” vaccinatie, volgens mij door iemand met dyspraxie en/of cijferblindheid eenvoudig te verwisselen).

  Als je 16 mensen moet vaccineren, heb je twee sets van 10 nodig, waarvan je het antigen en het lot uit een tweede setdoos kunt verwisselen, in het instructiefilmpje staat precies hoe je het fout kunt doen!

  Bij de elfde spuit kun je erachter komen!!!!!!!!!

  Je zult het niet voor niets zo precies moeten doen.

  VRAAG VOOR DE PERS AAN GLAXO OF RIVM : wat gebeurt er als je het het lotno uit twee setdozen verwisselt en met de verkeerde antigen mixt ?????

  De ideale situatie voor een vergissing.

  Er wordt 5 ml verkeerd gemixte Mgriep ingespoten.

  VRAAG VOOR DE PERS AAN EEN ARTS DIE DAT WEET : Is 5 ml Mex griep vaccin gelijk aan 50 eenheden insuline?

  Hoe leg je aan Jan met de Pet uit wat voor iets stompzinnigs je hebt gedaan!!!!!!!!

  Hier is de link van het officiële instructiefilmpje van Pandemrix, waar ze duidelijk laten zien hoe het met 20 vaccins in twee dozen met 2 sets van drie doosjes, fout kan gaan , wanneer je de 2 dozen met lotno verwisselt
  (het betere goochelwerk!)

  http://health.gsk.com/hcp/H1N1Vaccine/how_to_use.htm
  GA NAAR -how to use demo- pandemrix

 11. @marcel.
  goede vraag.
  maar zou het ( en misschien bedoel je dat) niet veel zinniger zijn om de fabrikant te vervolgen wegens dood door schuld omdat het verschil tussen de diverse soorten niet duidelijk is te herkennen?
  waarom moet altijd de onderste laag de schuld krijgen en nooit degene die de oorzaak is.
  en maak er dan een kettingbeding van:
  de minister, de “experts” die de minister adviseren, de fabrikanten en de distribiteurs etc. etc..

 12. en niets te maken met geheime afspraken en uitsluiting van aansprakelijkheid.
  gewoon recht voor zijn raap vervolgen.
  als er geheime afspraken zijn die die fabrikanten uitsluiten van aansprakelijkheid is de nederlandse regering direct omkoopbaar voor hoeveel miljoen?
  hoe bedoel je corruptie binnen de overheid?
  BAH!!!!!!!!!!!!!!

 13. @ robth de vraagstelling moet idd anders Natuurlijk staat het buiten kijf dat minister Klink een strafbaar feit heeft gepleegd door een vaccin het land in te doen brengen waar een ,door de ned.wet, verboden stof inzit.Als dan ook nog blijkt dat er geheime afspraken zijn gemaakt wil ik wel eens weten hoe zich dat verhoud ten opzichte van de wet op openbaarheid van bestuur.

 14. @Gait
  1. Aantonen dat er hiermee geen fouten mogen worden gemaakt en proberen te voorkomen dat dit nogmaals gebeurt
  2. Aantonen dat er té nonchalant met het toedienen van vaccinaties wordt omgesprongen en de richtlijnen niet in acht worden genomen (te kort op elkaar) en dit los van het voor of tegen zijn van vaccinaties
  3. Trachten te voorkomen dat dit de doofpot ingaat

 15. @ ellen
  1 zolang er mensen zijn worden er fouten gemaakt.
  2 waar ik werk gebruikt men de landelijke richtlijnen voor vaccinatie en die zijn goed in het huis waar het mis is gegaan zullen die richtlijnen ook gelden.
  3 het gaat niet in de doofpot het heeft in alle kranten gestaan.

 16. Het is net als met 9/11.
  Iedereen weet dat insiders het gedaan hebben.
  Maar ze zullen gewoon glashard hun leugen volhouden, hoeveel bewijzen je ook aandraagt.
  Vaccins zijn gewoon veilig, punt uit.
  Je kunt niks doen. Er zal geen onderzoek komen, want het was toch gewoon een vergissing?

  Ik condoleer de familie met hun verlies.

 17. @marcel,
  inderdaad worden door mensen die ik ken, mensen die lijden aan diabetes en dat zijn er 5, insulinepennen gebruikt. En dat doen zij al heel wat jaren weet ik me zo uit mijn blote hoofd te herinneren. M.i. wordt er al heel lang niet meer insuline gespoten, maar met pennen geprikt. Het verhaal wordt inderdaad steeds vreemder.
  Groet, Willie

 18. @Ineke,
  ik kan het ook niet laten 🙂 sorry, even een aanvulling: Met “Zalig zijn de armen van geest, want hunner is het Koninkrijk der Hemelen wordt ook bedoeld, mensen die zich bewust zijn arm aan en van (Heilige) Geest te zijn, dus dat besef alleen al maakt mensen nederig. De gehele Bergrede wordt m.i. vaak heel banaal verstaan en dus misverstaan. Zalig zijn de armen van Geest lijkt mij ook de eerste voorwaarden te zijn voor het bewandelen van De Weg. Zalig zijn de armen van Geest zijn dan ook de mensen die zijn doodgelopen in deze wereld en zich afkeren (door inzicht) van een heilloze weg en verlangen naar hoger goed.
  De Bergrede is niet geschreven voor de massa, maar voor “ingewijden”, dit geldt eigenlijk ook voor het Evangelie. Als dit niet gnostisch wordt verstaan, klopt er een heleboel niet en wordt het dus gemakkelijk banaal uitgelegd en/of verstaan.
  Vergeeft mij mijn gepreek, het is niet zo bedoeld hoor. Groet, Willie

 19. Heel leuk allemaal dit commentaar, maar ik ben maar een simpele moeder met een zoontje van 2 1/2 jaar oud.
  Over 2 dagen kan ik met hem een mexicaanse griepprik halen, maar m’n gevoel zegt ‘niet doen'” Is het nu wel of niet slecht?

 20. @ monique Ik ben een eenvoudige vader met een dochter van 9 en ik zou die prik onder geen beding halen .Luister naar je gevoel en als je twijfeld lees dan de stukken hier op de side of op argusoog heel informatief.Sterkte met het maken van je keuze ik wens je wijsheid en liefde toe marcel

 21. @ monique Ik denk dat je daar goed aan doet,Wel kan je een hoop commentaar verwachten als je dit in je omgeving verteld maar ga daar boven staan je doet het beste voor je kind dat je kunt doen .Nogmaals wijsheid en liefde gewenst in je leven .En als extraatje Moederinstinkt(lees intuitie) staat meestal garant voor een goede beslissing

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.