Advertentie

David Wilcock met de dood bedreigd..!


x

David Wilcock met de dood bedreigd..!

Guido Jonkers © WantToKnow.nl/.be

x

Het is een in-en-in trieste zaak wat er op dit moment gebeurt. Maar ook toonaangevend voor de afbrekende macht van de powerelite. Waar ik het over heb? Het gaat over de doodsbedreiging die David Wilcock heeft ontvangen van onbekende bron. David Wilcock is huilend te horen in een interview met Kerry Cassidy, dat gisterenavond op internet te horen was. De Illuminatie, vooral bestaande uit (leden van) de Rotschild-familie, ziet  een groot aantal diep splijtende scheuren ontstaan in haar imperium.

David WIlcock met zijn maatje Benjamin Fulford zijn bezig om zich in een slangenkuil te begeven. De doodsbedreigingen aan het adres van beiden zegt genoeg!

David Wilcock is namelijk bezig om ESSENTIËLE informatie vrij te geven, die explosief is, openheid zal brengen en de misdadige daden van de Illuminatie in het licht zal zetten. In ieder geval valt datgene wat David met zijn maatje Benjamin Fulford doet, niet in de smaak bij de ‘krachten achter de schermen’. Deze bestaat dus in de vorm van de Illuminatie, vooral bestaande dus uit de Rothschild-familie, die financieel aan de touwtjes trekt en de feitelijke macht in de wereld heeft. De macht is achter de Verenigde Staten van Amerika.

En als het aan een grote groep andere mensen ligt, dan gaat deze club en haar daden openbaar gemaakt worden. Deze andere groep heeft een rechtszaak aangespannen, die bestaat uit een TRILJOENEN-DOLLAR-CLAIM. Deze claim komt van een groep Aziatische machtigen, die het goud dat zij in onderpand hebben gegeven bij de Amerikaanse overheid, tijdens de Tweede Wereldoorlog, NIET hebben teruggekregen..! De rente op de waarde van dit goud is inmiddels opgelopen tot vele Triljoenen dollars.

We raden je aan om heel goed naar deze LINK te luisteren, het radio-interview met David Wilcock op American Freedom Radio. In het gesprek meldt zich een anonieme bron die David Wilcock verzekerd dat wanneer hij de volle waarheid blijft vertellen van wat hij ontdekt, hij beschermt zal blijven… Een indrukwekkend interview!

We zullen dit artikel regelmatig verversen, en verwijzen je graag naar de Engelstalige site van David Wilcock, waar het hele verhaal te vinden is. HIER. De feitelijke onthullingen die Wilcock (en Fulford) bezig zijn openbaar te maken, liggen in de sfeer van de financieel-economische fundamenten van onze WERELDSAMENLEVING..!! Het probleem voor de Illuminatie is, dat er dus zo verschrikkelijk veel goud is, dat er feitelijk GEEN SCHAARSTE is..! Een schaarste waar zij al vele decennia wel bij varen, door landen en hun burgers rente te laten betalen.

Hoe vreemd het moge klinken, dit betekent dat er feitelijk geen ENKELE REDEN IS OM RENTE TE VRAGEN EN DAT GELD FEITELIJK GRATIS DIENT TE WORDEN VERSTREKT aan de eigenaren van geld.. De burgers van de landen dus van wie dat geld is…!! Snap je dit verhaal, dan snap je de kracht waarmee de macht van de Illuminatie op de tocht staat..

Het is de Rothschild-familie die feitelijk de machtigen der wereld zijn en ook feitelijk verantwoordelijk zijn voor het stelen van het goud dat China dus tijdens de Tweede Wereldoorlog bij de VS in bewaring heeft gegeven. En het gaat hier niet om kattepis, maar om SCHEPEN VOL GOUD..!! En als je bedenkt dat goud nog steeds, tussen landen onderling, de dekking is voor internationale handel, voor het betalen van goederen en diensten tussen landen, dan snap je waarschijnlijk dat een ruzie tussen de VS/Rothschild’s aan de ene kant, en deze Chinese juridische eis en 117 landen die zich inmiddels aangesloten zouden hebben bij deze Chinese eis, onze wereldeconomie op zijn grondvesten zal doen schudden..!! We raden je aan om het artikel van David Wilcock hierover, HIER op de site ook te lezen. Met name over het verbond, het ‘stille’ verbond van deze 117 landen, geleid door de BRIC-landen. (Brazilië, Rusland,

We kunnen je HIER de pdf laten downloaden (20 Mb!) die de feitelijke juridische aanklacht is bij de rechtbank in New York/VS.

De dreiging die David Wilcock te horen kreeg, was cryptisch en bestond eruit dat hij de informatie die hij in handen heeft, met spoed dient te plaatsen..! Hoe dit zit, weten we nog niet precies, maar zal de komende dagen openbaar worden. In het interview vertelt David Wilcock dat hij geheime files heeft gemaakt, die openbaar gemaakt dienen te worden, als hem iets zou overkomen.

Het lijkt ineens alsof de wetten die nu in de VS zijn afgekondigd, in een volledig ander daglicht komen te staan..! Immers, mochten burgers van de VS zich gaan keren tegen de Rotschild-regering die de VS feitelijk leidt, dan is deze regering WETTELIJK gerechtigd soldaten in te zetten op EIGEN BODEM..! Het is dan ook logisch dat FEMA-kampen in gereedheid worden gebracht..!

Wereldoorlog III??
Er wordt gesproken over een wanhoopsdaad van de Illuminatie, die mogelijk een Derde Wereldoorlog zouden willen triggeren, teneinde dit verhaal te laten ondersneeuwen in chaos..! We hopen dat de contacten tussen landen onderling, waaronder natuurlijk Iran en Syrië, zodanig zijn, dat deze, zich ontwikkelende situatie onder controle kan blijven..

(later meer)

Hier een screenshot van een artikel van Benjamin Fulford over de onderhandelingen tussen de Rotschild-familie en de White Dragon Society: (klik illustratie voor hele artikel)

308 gedachten over “David Wilcock met de dood bedreigd..!

 1. De doos van Pandora is geopend mensen… Verwacht vandaag nog Part II van David Wilcock & Benjamin Fulford. Alleen veel publiciteit zal ze veilig houden als klokkenluiders in dit sinistere spel. Desalnietemin,

  Something Wonderful is Coming !!!

  1. Kunnen we jou natrekken Richard..? JIJ kunt het niet serieus nemen DUS! Iedereen hier kent de site van David, Richard. Wat is nu eigenlijk je verhaal..?

  2. Richard Koopman laat david nu maar zijn gang gaan hij weet waar hij over spreekt kan ik van jouw niet zeggen.
   Ik volg ook andere waar jij geen weet van heeft die ook de waarheid zeggen maar het kan zijn dat jij het niet wilt horen en wil blijven in het oude patroon van mij mag je. Maar de verandering hou jij niet tegen jammer voor je.

   annunaki 12 e planeet

 2. Gewoon doorgaan met het openbaar maken van alle informatie die je hebt. Angfst is een slechte raadgever. Weet dat die het voor de gehele mensheid doet en als hij dat met zijn leven moet bekopen is dat jammer maar alle essentiele info zal boven tafel komen. Er is geen stoppen meer aan en dat weten die andere ook. 2012 zal het echte jaar van de waarheid worden voor de gehele wereld. 😉

  1. Hyper 🙂 Ik vind het heel licht buiten overdag voor de tijd van het jaar…wat denk jij? een lieve groet…

 3. Ik was gisteren al begonnen met het lezen van het interview Op david zijn site en heb de knop even op pauze moeten zetten. Wat een nieuws. Het leest als een misdaadroman.
  Vandaag ga ik de andere helft lezen. Eerst maar eens dat gesprek met Kerry beluisteren. Ben ook in het boek “the source field” over de helft.
  Leest als een trein en ik zal het zeker nog eens lezen.
  Men kan zeggen wat ie wilt. Voor mij is David één van de voor mij meest betrouwbare mensen voor het alternatieve nieuws.
  Hij ziet er af en toe uitgeput uit. En dat is geen wonder bij al dat reizen, gegevens doorspitten en weer navragen en controleren.
  Als iemand er niks mee te maken wil hebben moeten ze dat zelf weten maar hoeven daar van mij niemand mee lastig te vallen. Ik zit toch ook niet op een site van voetbalfans om ze te vertellen wat ik van dat kinderachtige en toch wel heel gewelddadige spel vind, bijvoorbeeld?

 4. De crux van het verhaal is: goud is niet schaars en is dat ook nooit geweest, het concept van ‘schaarste’ is de grootste leugen ooit. Luister aub eerst aandachtig (en meerdere malen) naar het interview en geef dan pas je mening. Wat me ook opviel was de dat Wilcock Sukarno en Kennedy als een van de ‘good guys’ in deze saga noemde. Jammer dat Willem Oltmans niet meer leeft, ik had graag zijn mening over dit interview gehoord.

 5. Er gebeurt wel erg veel tegelijk op dit moment! Ik ben ook gisteren al begonnen met het artikel op David’s website!! Vanmorgen wist ik niet wat ik zag!! Heb daarna meteen het radiointerview beluisterd! Anonymous was volgens mij niet ergens op deze wereld, zo liet hij althans doorschemeren……ik wacht met spanning op het 2de gedeelte….

  @Richard: Slaap zacht!!

  😉

 6. Het deksel is van de stinkende beerput gehaald. Bwaaark !!!
  Ik houd van David Wilcock en vind hem erg integer, spiritueler ook dan Icke.
  Hopelijk kunnen we de lawines van berichten bijhouden…
  Laat ons met z’n allen massa’s Licht en Liefde naar Wilcock en Fulford sturen.
  Voor WO III hoeven we alvast niet te vrezen : in AL hun boodschappen vertellen AA Michael; de leden van de Galactische Federatie en andere opgestegen Meesters dat het niet zal worden toegestaan, net zomin als een nucleair geschil.
  Zo kunnen we onze energie focussen op een volledige bekendmaking, in feite evengoed disclosure.

  1. @Hans, ogenschijnlijk wel maar het is de bedoeling dat de wereldeconomie weer terug gaat naar valuta met gouddekking. Die randdebielen hebben niet voor niets de goudkoppeling in de dertiger jaren losgelaten zodat ze onbeperkt geld uit gebakken lucht konden maken en de dollar als wereldmunt…

  2. De essentie zit in het idee van OVER-vloed.. Vraag je om water bij een VLOED..? Er is genoeg man, goud, alles. De Aarde is in staat om 20 miljard mensen met gemak te huisvesten en te voeden. In hun BEHOEFTEN te voorzien. Maar er is niet genoeg voor de HEBZUCHT, zoals Ghandi sprak.

   Maar deze hebzucht ontstaat juist als sublimatie van ANGST. Angst om (van honger bijv.) te sterven, niet genoeg te hebben. Wat doe je dan? Je gaat hamsteren, TÉVEEL bij elkaar graaien, om niet TÉKORT te krijgen..!
   Of zoals Jan Greshoff, schrijver en letterkundige het ooit netjes uitdrukte: “De drang naar bezit is ook een vorm van angst”…!

   En dat gaat het straks worden.. Geen angst om te overleven, OVERVLOED laat ons doen wat we fijn vinden; een maatschappij van wisselende taken zal in staat zijn het ieder naar de zin te maken. De macht weer bij de burger.

   Betalen is ook onzin bij OVERVLOED. Laat die prijs maar dalen, want goud betalen met een overvloed aan goud is nutteloos natuurlijk..! 🙄 De economie van OVERVLOED is de economie van GENOEG..!
   En ik sluit me helemaal aan bij Anel (#7) om dit idee te visualiseren, erop te focussen, met onze diepste onvoorwaardelijke (liefdes)wens te willen realiseren. Voila!

  3. Hans, voor mij zit je te mutsen man! Laat eens horen wat je zélf vindt en voelt..! Ik vind het slap als je gewoon maar een lead geeft, en eigenlijk roept, zoek het uit..! Com’on man..

   Ik zal een citaat uit jouw referentie halen..:
   “If so, it is not, as David and others who are emotionally attached to the ‘lawsuit as nice and easy solution to NWO without violence, death, revolution, destruction, and horror’ camp, worth anything like what they think.
   Ask anyone who buys metals. Ask any dealer…..the more gold, the cheaper it becomes. They, David Wilcock, and the rest of the ‘lawsuit camp followers’ are victims of their own ignorance of commodities markets, and the assumptions hardened into their point of view of universe.”

   Inderdaad, ’the cheaper it becomes’..! Nou, nou, moeten we daarvoor helemaal naar dit soort sites..? Natuurlijk is het ‘goedkoop’, dat goud..! Gratis zelfs..! Probeer dát eens in je bolletje wortel te laten schieten.. Maar als goud VOOR IEDEREEN al voor het opscheppen ligt, LETTERLIJK, wat is dan nog de basiswaarde in de wereld…?! Denk DAAR eens over na. Niets materieel meer, behalve dat wat schaars is…! (Kijk eens in de Maslow-piramide voor mogelijk één van de antwoorden..!)
   Alles wat geld kost, goud kost dus, is GRATIS.. NIEMAND, maar dan ook niemand hoeft meer te werken VOOR GELD/GOUD. Alleen voor ‘ons dagelijks’ brood en wat we meer zouden willen.. Niet vanuit hebzucht, maar vanuit behoefte.. Die twee zijn volledig verschillend. Hoop dat je het plaatje een beetje voor kunt stellen..!!

  4. Nee het ´kwartje´ wil nog niet bij me vallen: als iets zomaar voor het opscheppen ligt – al dat goud – , hoe zou het ons dan een wereld van overvloed kunnen opleveren? Verder geloof ik dat DW oprecht is en heel veel fantastisch werk verricht.

  1. ik kom maar weer bij jou schuilen Eye, zoals gewoonlijk, is niet de eerste keer en waarschijnlijk ook niet de laatste keer.. snif snotter blèèèèèhr, ik snap die grote mensen niet, zijn hunnie nou zo hard of ben ik nou zo hopeloos..

  2. Dawn wanneer kom jij weer eens met mij spelen? Monika zit alleen maar met Cozmic te kezen, niks meer an, en buiten is het koud en regent het, gelukkig dat er overal rechtszaken zijn en doodsbedreigingen, geeft wat afleiding, oh jah en weet je wat ik een tijdje terug al gelezen had, dat ene Saint Germain al het geld van de wereld in een Fonds had gestopt, voor een betere wereld, het schijnt dat ze dat Fonds tot nu toe daar niet voor gebruikt hebben, DePauwersDieNogSTeedsSTomDoen…

   Nou komt David Wilcock, diep in de ellende gestort, nou komt hij met een vergelijkbaar verhaal op de proppen, dat er bijkans oneindig veel Goud en dusz geld op de wereld is maar dat dat achter wordt gehouden..

   Mirakel waar ben je, oh heeft geen zin, die loopt nog steeds ergens in IJsland, aan het bekpekken..

   Quote:

   ” In 1875 the wealth and assets of the royal families and nations held under colonial rule were centralized into one combined account to be used to the benefit of all nations of the world. This is known as the Combined International Collateral Accounts of the Global Debt Facility. Within its ledger is Saint Germain’s Foundation Divine and World Trust which is now worth $1 quatrodecillion dollars. This money will be used to bankroll NESARA and the prosperity funds.
   Extensions of this agreement were expanded through international treaties, some of which are still classified as top secret, including:

   Jekyll Island Treaty (1910)
   The London Treaty (1920)
   The Second Plan of the Experts (1929)
   The Hague Agreement (1930)
   The Far East Combined Depositories Agreement (1932 1945)
   The Bretton Woods Agreement (1944)
   The B.I.S. / Allies Agreement (1948)
   The Green Hilton Agreement (1963)
   The Schweitzer Conventions (1968)
   The Election / Appointment of Sole Arbiter Agreements (1995)
   The Washington Panel (1998)
   The Treaty for Respecting the Rights (2003)

   These treaties were ratified by the sovereign nations of the world and not their fake corporate government counterparts. ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_globalbanking96.htm

  3. De Puzzel Stukken worden steeds groter Cozmic!!
   Ach Monika ik ben al lang blij dat Cozz mij snel goed in kaart heeft met z’n Deep Echo Apparatus, oud zeer zit daar binnen in, loop ik steeds weer tegen aan, maar alles went tot op zekere hoogte, vroegâh had ik minimaal 3 maanden knock out geweest, nu ben ik in 13 uur bijna weer boven water..

  4. Hoi Monika, ik zat een beetje heel erg in een dip maar probeer weer boven water te komen Monika, ik ben net jouw Money Docu aan het bekijken, precies wat jij zegt, het blijkt dat eilanden zoals Jersey een sleutelrol hebben in het onzichtbaar maken van belastingvrije geld stromen, knap van jou Monika dat je de hele dag met zo’n klas vol rake rakkers hebt volgehouden!

   ik voel me net een leeggelopen ballonnetje, zo slapjes, maar kom er wel weer boven op, ik blijf overgevoelig van aard, al maak ik graag lawaai en maai om me heen zo nu en dan, ik wil m’n ballonnetje wel weer oppompen maar waar haal ik de lucht vandaan en ik moet het lek nog plakken..

  5. Hyper, ik weet hoe het is als je het even niet ziet zitten. Heb ook vaak momenten gehad waar ik dacht fuck waarom kan ik niet een gewoon leven leiden, net als andere mensen…maar dat zou ik echt niet willen, maar op zo een moment, voelt het dan zo. En dan kan iedereen je vertellen dat het niet zo is, maar voor jezelf blijft dat gevoel. Tot het weer over is. Terwijl om je heen niet echt iets is veranderd, alleen de ziel voelt in deze donkere momenten anders en dan ontstaat misschien dat, in niets zin hebben, alles heeft toch geen zin…
   Gelukkig voel ik me nu zo sterk dat ik niet meer zo erin meega. Ik ben gevoelig ja, daarmee moet ik leven maar ook heel sterk. Die sterkte gebruik ik nu voor mijn zwakke momenten….want ik ben eens mit der schöpferischen Kraft, met het heelal, wetende dat ik niet alleen ben, ik ben een deel in het geheel. Ik ben goede energie en verbind me met al die andere goede energie…snap je een beetje.
   Een gevoel is een gevoel is een trilling is zeer persoonlijk…

   http://www.youtube.com/watch?v=XHlcW_lKPl4

  6. Elbow – Grounds For Divorce
   http://www.youtube.com/watch?v=jxczVhG0os8

   Mondays is for drinking
   To the seldom seen kid
   I’ve been working
   On a cocktail called
   “Grounds For Divorce”
   Whoah
   Polishing a compass
   Whoah
   Down comes him on sticks
   But then he kicks
   Like a horse
   Whoah
   There’s a
   Chinese cigarette case
   And the rest you can keep
   And the rest you can keep
   And the rest you can keep
   There’s a hole
   In my neighborhood
   Down which of late
   I cannot help but fall
   Mondays is for drinking
   To the seldom seen kid
   There’s this
   Whispering of jokers
   Doing “Flesh by the Pound”
   To a chorus of supporters
   From the little town halls
   There’ll be twisted karaoke
   At the Aniseed Lounge
   And I’ll bring you
   Further roses
   But it does you no good
   And it does me no good
   And it does you no good
   There’s a hole
   In my neighborhood
   Down which of late
   I cannot help but fall
   There’s a hole
   In my neighborhood
   Down which of late
   I cannot help but fall
   There’s a hole
   In my neighborhood
   Down which of late
   I cannot help but fall
   Someday we’ll be drinking
   With the seldom seen kid

  7. ach wie heeft er vrienden nodig in een besloten casual digitale nick cave in z’n grot schimmen wereld
   als je het verhaal hier een beetje gevolgd had de afgelopen paar jaar,
   ze laten me niet alleen in de piramide wereld zitten maar hier ook,
   net zo makkelijk, so bee it, zonder scrupules net zo makkelijk is dat bon ton,
   jah daar was ik al voor gewaarschuwd,
   begrijp ik inmiddels,
   op een paar belangrijke niet geringe uitzonderingen na,
   die vergeet ik niet,
   geen Vrouwen in ieder geval,
   is geen toeval volgens mij,
   eerst op krachten zien te komen om weer redelijk normaal te kunnen ademhalen,

   als ietwat laat geïnitieerde onder het allesziende oog van de maan,
   het voordeel is dat OOK ik aan het afleren ben om me nog zo druk te maken over “the real world out there”
   als het hier al zo gaat, dan zal het daar buiten allemaal niet zo veel anders zijn,
   1 verschil, hier kunnen “we” de factor tijd versnellen al gelang ons inzicht het toelaat,
   vroegâh had ik oneindig veel tijd leek het wel,
   heb ik allemaal al op gebruikt, helaas, wist ik veel, goedgelovigheid,

   de tijd van wachten met enig vertrouwen en hopen op,
   ik zie wat ik zie en dat hoeft mij niet meer tig jaar van mijn tijd te kosten,
   speed it up please,
   gooit volgende Whiss Key glas achterover in de donkere schimmige Local Lounge Bar.

   als ik grammatica zou moeten leren dan weet ik zo langzamerhand hoe je de letter V moet vervoegen, maak er maar een bijvoegelijk voorvoegsel F van, en zonder berouw of veel diepgang, echt het maakt niet uit, believe, they do not care, that’s it..

   20 jaar terug in mijn studenten tijd een succesvolle beeldhouwer ontmoet op een sportschool, hij doorzag mij, erger hij voorzag mij, hij probeerde mij in een paar hints duidelijk te maken waar het op uit gaat draaien, met en zonder succes is de uitkomst uiteindelijk hetzelfde, z’n beelden waren z’n allesz, nu begrijp ik het pas, toen dacht ik nog dat hij het te extreem zag, hij had mijn verborgen angst en liefde gezien voor de dochter van de baas van de sport tent, dat deed hem pijn, ze was het niet waard, kon ik toen niet geloven, nu wel, is mijn bevrijding Nu..

   Morphine – Take me with you
   http://www.youtube.com/watch?v=65uwbjua_7c

  8. jah met de kids is het nog lachu leuk,
   met mij is het 1 en al doffe ellende,
   maar geloof me, ook toen was ik niet 1 van de kids..
   daarom zit ik hier nog steeds, blijven zitten, wie zoet is krijgt lekkers wie stout is veel roet in het eten,
   wie is de zwarte piet en wie is de goede Sint?

   Morphine – Take me with you ;

   You want to begin again. Pretend you’re innocent.
   If you believe, you can convince yourself.
   I’m sure you can convince yourself.

   This town never gave you much back.
   Just rumors and a whispering attack.
   This town is not your friend.
   Never mind the loose ends.

   Take me with you when you go now.
   Don’t leave me alone.
   I can’t live without you.
   Take me with you, take me with you when you go.

   And I don’t care about the things I leave at home.
   Cause things can’t really keep you company when you’re alone now.

   You want to burn your bridges?
   I’ll help you start the fire.
   You want to disappear?
   I got the manual right here.
   You say you want my help?
   I can’t help myself.
   You want my help?
   I can’t help myself.

   Take me with you when you go now.
   (take me with you take me with you)
   Don’t leave me alone.
   (don’t leave me alone)
   I can’t live without you.
   Take me with you, take me with you when you go.

   Take me with you when you go now.
   (take me with you take me with you)
   Don’t leave me alone.
   (don’t leave me alone)
   I can’t live without you.
   Take me with you, take me with you when you go. Ahh.
   (take me with you take me with you)

   You want to begin again.
   Pretend you’re innocent.
   If you believe.
   You can convince yourself, I’m sure.
   You can convince yourself.

   Take me with you when you go now.
   (take me with you take me with you)
   Don’t leave me alone.
   (don’t leave me alone)
   I can’t live without you.
   Take me with you, take me with you when you go. Ahh.
   Take me with you when you go now

  9. Oh jah die beeldhouwer, had flink percentage Cherokee bloed in zich, z’n dunne afgetrainde huid was donker en koper rood tegelijk, hij kon verder kijken dan onze geprefabriceerde prefab academische schoolse stof neusjes lang waren..

   hij was 1 van de weinigen die het toen zag, een mooie lange Frieske blonde knul met een dun laagje vernis die in feite langzaam maar zeker stevig naar de kl*ten aan het gaan wasz, ook toen al, heb ik het toch al lang volgehouden intussen, ik snap het zelf ook niet, nou dan kunnen die volgende gegeven jaren er ook nog wel bij genomen worden, maar believe me, ik ga het vanaf nu anders doen, met behulp van de nieuwste inzichten, levenslessen kosten je veel zo niet alles maar die zijn het wel waard in the end..

  10. Ja levenslessen, de school die leven heet…
   alleen gaat iedereen anders daarmee om. Ik heb wel ook mijn lessen gehad maar ben net een kind wat toch weer ‘gevoelig’ voor blijft. Wat is de levensles bij een gebroken hart? Nooit meer te houden van, nooit meer zich willen openen, of toch weer met nieuwe moed en openheid het spel ‘leven’ spelen.

   http://www.youtube.com/watch?v=ikXyFRGbke4

  11. Ahh , ik dacht dat de hele wereld in slaap wasz . Logical song 🙂 .
   Teleurstellingen komen voort uit verwachtingen , in deze harde wereld kunnen de klappen flink aankomen en maar moeilijk te begrijpen zijn . Het vinden van zielsverwanten lijkt af en toe wel zoeken naar een speld in een hooiberg . Maar toch , met een goede metaaldetector kom je een heel eind .
   http://www.youtube.com/watch?v=8INkQ5ReC_g

  12. die Logical Song dekt de lading wel zeg Monika, als ik (diep) teleurgesteld geraakt kwaad of wat ook ben, dan blijf ik een flink tijdje om me heen slaan, de ziedende sloper, maar daarna gaat het wel weer, ik sla mij er doorheen is zo’n uitdrukking, wel aardig van toepassing, dan gaat het meubilair er aan en nog wel meer, wel jammer maar niet te lang daarna gaat het wel weer..

   Ken U zelve, ken mij zelve..

   Shjjiittt nu hoor ik een mooi liedje dat al weer een stuk vriendelijker klinkt.

   Jah verwachtingen, ik verwacht kennelijk andere dingetjes dan er op het aards program staan of zo, keer op keer, wat is dit eigenlijk voor een kale ballen planeet?! (ik begin mezelf alweer grappig te vinden, is een goed teken)

   The Wailin` Jennys – Starlight
   http://www.youtube.com/watch?v=ueEBOSHjsGc

  13. Interview met Roger Hodgson , wat een verlichte ziel .
   http://www.youtube.com/watch?v=pibaXxSqnXw
   Je bent niet de enige die afentoe met wat heftige emoties te maken heeft , Hyper . Belangrijk is dat je er steeds weer uit komt en er achteraf misschien wel om kan lachen , Micky Mouse emotions die zo groot als een grillige Godzilla lijken op hun hoogtepunt . Let em be or make em creative .

  14. Exact zoals jij het nu zegt Cozmic, 15 minuten terug voelde ik een soort omkeer omslagpunt, als ik niet dieper kan dan kom ik kennelijk vanzelf weer omhoog, en kan ook weer om mezelf lachen, Willy Wonka, nu voel ik me ook veel Wijdser omvattender, dat ik meer zie en snap…

   Het voordeel is als ik zo in elkaar gedrukt zit dat muziek heel hard bij me binnen komt, dusz in de schijnbaar ellenlange ingedrukte ellende van het moment geniet ik dan wel intense van muziek..

   en als ik het diep doorleef dan kom ik er aan het andere einde weer uit, vrijwel ongeschonden eigenlijk wel moet ik toegeven, Drama Queen aanleg zal ook wel, maar als ik er diep in zit is het wel honderd procent zo.. zo raar maar waar.

   Dusz euh voor al die mensen die denken dat ze drank en prozac nodig hebben, je hebt eigenlijk alleen mensen nodig die meer zijn dan ‘gewoon goeie vrienden’, soul mates, of in ieder geval dat ze je tot op het bot door hebben en je dan even laten door dreinen schoppen schreeuwen slaan, dat blijkt de hoogste genezende waarde te hebben, binnen een kwartier door al je uithoeken van je psyche heen gecrosst van boven naar beneden en van links naar rechts, alleen wie durft er tegenwoordig nog iemand lawaai te laten maken?

   alles dat naar leven en emoties riekt wordt als bedreigend ervaren door de zich veilig wanende politiek correct klaar en gaar gestoomde pijnloze goe gemeenschap, als je je maar stil houdt, maar dat is pas heel verraderlijk, je moet juist gaan krijsen ruim voordat de bom helemaal onverwacht een keer barst… Ken U zelve als geen ander en je kent alles en iedereen als hoogste goed, wat die geïnterviewde Zwerver van die clip van Cozmic ook zegt

   Zomaar een liedje omdat alle muziek die ik nu langs hoor komen super intense bij me binnen komt, dat is mijn happinezz als ik me rot voel ben ik op een bepaalde manier juist heel gelukkig, daar zit um de kneep bij mij wel, diegenen die me door hebben zien dat of snappen dat of weten dat, jantje lacht en jantje huilt..

   ‎Band of Horses – Is There A Ghost
   http://www.youtube.com/watch?v=JK716RqoUms

 7. volop bezig het interview te beluisteren…

  of iemand een spiritueel “trekje” heeft of niet kan ik niet uitmaken.
  (laat mij even toe een openlijke jaloerse kick te geven aan zij die dat wel kunnen)

  maar als je het snickeren zo hoort kan je maar twee kanten uit.
  het is iemand die zodanig goed zijn rol kan spelen en/of een geestelijke ‘afwijking’ heeft waardoor dit naar buiten kan komen
  of iemand die in een beerput gesprongen is en bij het verlaten de drek aan de schoenen niet zonder sporen na te laten kan verwijderen.

  ik geef initieel een voorkeur voor het laatste.

  verder lijkt elk gevecht tussen de Rotkinds en een om het even welke andere organisatie een goeie zaak;

  ik hoop enkel dat de “99%” niet de speelbal blijft en de ene dictator voor de andere ruilt…

 8. Waarheid…….bedreigd……waarheid,

  Zullen wij al onze liefde en licht naar lieve David WIlcock met zijn maatje Benjamin Fulford sturen en iedereen die zich met hart en ziel voor ons inzet met al risico die daarbij hoort. Het zijn hele grote zielen die deze taak aandurven!

 9. Ik vond de uitspraak van de onbekende juist zo mooi.
  Welke waarde kan goud in een kluis of grot hebben. Niets.
  Maar gebruikt als grondstof wordt het wel waardevol. Dan moet het wel eerst boven water komen natuurlijk.
  Komt er op neer dat als je veel goud en andere spullen hebt kun je nog van honger en ellende omkomen. Het hangt er helemaal van af waar je je verstopt hebt met al die “rijkdom”.

 10. WAAR BLIJFT RTL Z NU HET GAAT OVER DE GOUD VOORRAAD MOETEN JULLIE DIT NIET EVEN UIT DE DOEKEN DOEN OP DE NIEUWSZENDER DIT IS PAS ECHT NIEUWS DAN AL DIE ONZIN ELKE DAG DIE ZE BRENGEN OF ZE DURVEN HET GEWOON NIET AAN HET BLIJVEN ALLEMAAL ANGSTHAZEN DAAR OP RTL Z.
  KUNNEN ZE GELIJK IS WAT MEER VERTELLEN OVER DAVID WILCOCK EN BENJAMIN FULFORD.
  ANNUNAKI 12 E PLANEET

  1. Ik bied € 10,- voor je ‘Caps Lock’-knopje.. (En een tube plamuur voor het gat)

  2. Prima idee om Rtl Z er aandacht aan te laten besteden dus: bel rtlz of stuur ze een e-mail met de info.
   ‘We the people’ willen horen wat er aan de hand is dus ‘we the people’ moeten het opeisen.
   Niet mopperen of klagen maar in actie komen om ons recht op te eisen.
   We willen dat het e.e.a. naar buiten komt op grote schaal dus moeten we erom vragen.
   Be the difference you want to see! Hoofdletter of niet maakt niet uit!

  3. Ik heb er naar gemailt maar je komt er niet verder mee heb dit wel meer gedaan de regering men durft het gewoon niet aan in de media.
   De meeste instellingen willen helemaal niks hier van weten kijk maar op de tv met de actua. proggram.
   JE MOET ER VOOR OP INTERNET ZIJN OM DIT TE WETEN TE KOMEN.
   Het spiritueel daar wil de meeste mensen niks van weten.

  4. Tja onze willem v M is daar nog weleens mee bezig geweest.

   over zwellink kon ie ook aantonen dat ie voorzitter was van een door nazibankier hjalleman opgericht instituut te basel was.

   En dan was die zwellink ook nog chairman bij de trilateral van de fam Rocketfellows.
   klein wereldje.

   En,
   bijna einde Willem die heeft zijn handeltje ook maar weer verkocht aan P de Vries
   van de AFM.
   Wel leuk hoor dat Goud maar als Rozenveld het weer voor het zeggen krijgt komen de federals het bij je aan de deur halen, en hebben ze de lijsten bij zich .

   net als Goering en Himmler, die nu weer ergens in een of ander E-parlementje zitten.
   pas op met de kunst dus ook.

   Mijn handeltje bruine bonen en lavendel lopen nu ook ineens gevaar, door de CODEX.
   In de VS zou ik al zwaar terrorist zijn met al die bruine bonen.

   Heb je daar meer als zeven dagen te vreten in huis ,krijg je daar een onvrijwillige detachering richting de Al-qaidaconvicts.

   Zelfs als het van monsanto is.
   over rommel derivaten gesproken.

   Nee dat is niet eens kadastraal gecertificeert daar hebben de Banksters en Ponzi’s
   het MERSK voor uitgevonden.

   Schijnt gelukkig voor de ING dus een meevallerje te zijn .

   Het is er wel stil.

 11. Ik vertrouw doe fullford voor geen centimeter!!! Hij is ook een disinfo agent van de rothshild…pas op laat je niet naaien…..Ze controleren beide kampen zoals ALTIJD!!!

 12. Wat een nieuws zeg, ik volg die man al jaren en ik denk dat dit wel gemeend is.
  Dat goud, is volgens mij nodig voor mono-atomisch goud, wat wonderen doet dat weten de heren elite ook natuurlijk, ze willen er zelfs voor moorden, wij krijgen een placebo , GELD!

 13. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Interessant om te volgen, schaduwbankieren in de London-City geeft ook olie om vuur te blussen binnen en buiten het Europarlement….. Er dreigen verschillende VSA-handelsbanken af te stevenen op het bankroet, wat men uit de persbladen wil houden, maar het lukt niet, de vaudeville van ratingbureaus zand in eigen land……
  Voor de ECB is ’t nochtans geen probleem de €-drukperssen te laten werken, andere interne oorlogen worden er precies uitgevochten….
  Wat het ook zij, geld en goud dienen weer gegeven te worden aan de rechtbehebbende eigenaars, hoe lang in de tijd terug……

  1. De ratingbureau’s zijn in mijn ogen de farizeeërs van de ‘financiële tempel’. Zij waren degene die, ongetwijfeld voor veel, heel veel geld ‘onder tafel’, hun triple-A status gaven aan de VALSE PAKKETTEN MET DERIVATEN..!!
   Het is de Griekse regering die o.a. op goed geloof in deze valse kwalificaties zo’n pakket met derivaten-rotzooi kocht van… Goldman Sachs. Volgens Marc Roche hielp Goldman Sachs de Griekse overheid om ‘vals te spelen’. Goldman Sachs verkocht een product dat immoreel gevonden ‘zou kunnen worden’. De Griekse overheid betaalde € 500 miljoen voor de deal, terwijl de overheid al veel schulden had. Moet je voorstellen wat een schorem.. Een pakket waardeloze rotzooi verkopen voor 500.000.000,- Hoezo witte-boorden-criminelen…?

   En weet je wat nou weer een ander puzzelstukje is. Dat het dus de rotte hypotheken waren, die deze derivatenpakketten samenstelden, die daarvóór al bewust waren gecreëerd..! Onder het bewind van George Bush jr., die ws. zélf niet eens wist wát er speelde…, werden massaal deze hypotheken afgesloten, om deze markt volledig leeg te roven; het onroerend goed in de VS werd als nieuwe prooi gebruikt door de Rotschild-kliek.
   Het was de New Yorkse Officier van Justitie in die tijd, Eliot Spitzer, die hier een stokje voor wilde steken; maar hij werd natuurlijk al snel door de ‘krachten achter de schermen’ een kopje kleiner gemaakt. (HIER het hele verhaal!) En de financiële rovers konden weer doorgaan met DIT plunderwerk..!

  1. Helemaal Kippen en Ganzen Vel, je hebt het weer eens raak JaNee!!

   driemaal daags drie keer per uur draaien als prescriptie tegen m’n lange winter tenen..

   Dit en een paar goeie stevige delen Spirit Science van de greater good cause of it all master of the Universe deel 1 t/m 7 en ik kom er vandaag dit et(ter)maal wel weer door heen.

   dit is Homeo Empathie in uitvoering, het gelijke met het gelijke te lijf gaan

   Spirit Science 7 – Dimensions
   http://www.youtube.com/watch?v=xqliNMfapwQ

  2. Weet je Hyper, als ik op m’n 15e al Alanis had begrepen, dan had ik hele toffe meiden kunnen krijgen destijds. Alleen, ik was nog een kinderachtig jochie wat net van z’n gabbertijdperkje richting Nirvana ging. Complete suicide. Had ik maar wat meer naar die dames geluisterd. Uiteindelijk is het me toch gelukt zo’n Alanis typje in spe eruit te plukken. Was ook zomaar zwanger. Nu tien jaar later ben ik nog steeds heel blij om het toeval. Het moet toeval zijn, al bestaat het niet, magie zeg maar. Geduld is een schone zaak. Eerst jezelf vergeten en ze houden allemaal van jou. Het is de kracht achter het gordijn die het doet, gevoel.

  3. Hyper , welke dag van het jaar ga jij je mail een keertje openen , laat het mij even weten , sommige dingen gooi ik liever niet op het plein . Trouwens nix engs aan email , het meeste is rommel en dan zijn er nog wat mensen die om je geven die wat sturen . Voor de hooikoorts patienten ; open geen stuifmail .

 14. zie hoe de crisis hier verloopt in de eu en je weet dat er veranderingen komen al willen ze vasthouden aan oude gewoonten.

  iedereen moet voor zichzelf uitmaken wat hij wil geloven zeg wilcock.
  voor mij staat het als een paal boven water dat er heelveel dingen gaan veranderen.

  1. En “deze verandingeren” zijn al eeuwig bezig. Alleen nu nog eens in een sneltrein tempo, wat ook te verwachten was na alle profetieën en nog opmerkelijker: De ware gebeurtenissen.

   Alles wijst erop, en gelukkig maar, want ik zie geen rooskleurige toekomst mocht er niets veranderen. In mijn hogere hart gaat het er gelukkig al heel anders aan toe. Dat houdt me ook op de been, anders had ik het hier al lang niet meer kunnen volhouden.

   We gaan voor het licht en de liefde, het enige dat boven alle ellende en angst uitstijgt!

   Kijk eens naar dit: http://www.youtube.com/watch?v=AFUglK6HLJ0&feature=g-all-lik&context=G1274bFAAAAAAAAEAA

  2. Zeker bedacht he. Het zullen wel buitenaardsen zijn, die iranezen zijn niet zo bijdehand. Come on. Gewoon intelligent op de grond gezet. Jullie praten met buitenaardsen, anderen met God en zij met Allah. Who is really the boss here?

  3. Heerlijk hoe de Iraniërs dit CIA-drone uit de lucht hebben gehaald.. En onbeschadigd, het ding zelfs hebben laten landen, want hoe krijg je zo’n ding ONBESCHADIGD uit de lucht..
   Moet je voorstellen wat een potentie hier nog achter zit, zoals David Wilcock in zijn interview laat doorschemeren..!! Dat is nog eens een KerstKalkoen ontleden.. Oostelijk van ‘Turkey’ zeg maar.. Hahahaha..!

  4. @ guido
   ik ben er helemaal nog niet zo zeker van , dat de iranieers die drone uit de lucht hebben gehaald. Er zijn verschillende berichten over te vinden .
   * de drone zou vanwege verbindings problemen een ( ingeprogrammeerde ) voorzorgslanding hebben gemaakt ,helaas op iraans gebied.
   * de drone is met opzet in iran geland om vervolg stappen van de V.S. te vergemakkelijken.
   Zo zie je het kan nog alle kanten op, het belangrijkste vind ik het bestaan van die drone met, mogelijk een sproei inrichting aan boord ( makkelijk voor bacterieele oorlogvoering),naast alle andere spy hardware.
   Nee om gelijk de iraanse strijdkrachten op de schouders te slaan is wellicht iets te vroeg gejuicht.

  5. Je wordt op je wensen bedient Marcel..! Kijk naar het nieuwe artikel over deze drones. De knulligheid ten top.. Hoogmoed komt voor de CIA-val..!

  6. @ guido
   zat het net te lezen. maar vind daar nog niet het verlossende antwoord als ik eerlijk ben .
   Ook valt het mij op dat de beelden die worden geshowed van de drone de onderkant van het toestel helemaal niet laten zien(vlaggen) , helemaal onbeschadigd (deuken aan de voorkant van de vleugelvlakken)? Dat zal voor eerst wel de vraag blijven. Ook ben ik niet overtuigd dat met die virus de complete besturing overgenomen kan worden( ik heb hier echter te weinig verstand van ) Verder is er( in het artikel ) sprake van een geinfecteerde militaire vloot drones, over infecties in de vloot CIA drones wordt niets vermeld( of lees ik daarover heen).
   Ook de drone waar het hier overgaat wijkt enorm af van de predetor drones zoals gebruikt door de luchtmacht, vraag me zeker af ( gezien het ontbreken van een stabilovlak) of de besturingssoftware wel hetzelfde is als bij de predetor.
   Kortom veel vragen vooralsnog geen bevredigende antwoorden.

  7. Marcel,

   Volgens het interview is die drone de lucht uit gehaald door krachten van buiten.
   deze krachten hebben de drone juist in Iran laten landen om te VOORKOMEN dat er een oorlog kan uitbreken, althans, te vertragen. Diezelfde krachten hebben er ook voor gezorgd dat in oktober en november een aantal ondergrondse bases in de US zijn opgeblazen door een soort van luchtdruk (bom?) verschijnsel.

  8. Het blijft nog een beetje een raadsel. Zou wel heel link zijn als ze zo’n drone kunnen overnemen. Met raketten gaat ook wel eens wat mis. Zelfde probleem?

  9. @ roy
   Tja roy dat is dan gelijk verklaring nr 3 in een groeiende lijst. Echter dat sluit gelijk ook uit dat de Iraniers dit toestel hebben neergehaald niet waar? Kortom vooralsnog blijft het gissen welke verklaring de juiste is . Ik neig naar die van wilcock, dat zou heel wel de verklaring kunnen zijn.

 15. Heb mij nog nooit zo emotioneel gevoeld als bij het beluisteren van het radiointerview van David Wilcock, Anonymus en Kerry Caddidy, Ik hoop dat heeeeeeeel veel mensen in de wereld dit interview zullen beluisteren. Alle licht en liefde voor David, Kerry en Anonymus….

  1. Simpel als ze aan onze David Wilcock komen dan komen ze oa aan mij en aan al die anderen die als een blok gewapend beton achter David staan, misschien wordt het eens tijd dat we allemaal ons ware gezicht gaan laten zien en dat we het gewoon niet meer gaan pikken van dit soort walgelijke misplaatste soort figuren.

   Een voor allen allen voor een!!!

 16. “The fascist cabal known as the Bilderbergers, CFR, committee of 300 etc., is desperately and without hope trying to start WW3 and install a fascist world government in an attempt to pre-empt criminal investigations closing in on them from all sides. Their efforts will fail because the Pentagon and the agencies in the US (with the exception of homeland Gestapo) are preparing to remove them from power, according to CIA and other sources. For example, multiple investigations are closing in on alleged President Obama, including one for illegally declaring war on Libya. A count among US representatives show the votes necessary to impeach him are there, US law enforcement officials say. In addition, evidence of bribery and other forms of illegally tampering with government is being compiled against George Soros, among others. There is also a lot going on under and on the surface in Europe, Japan and the Middle East”

  Als zij maar 1% van de totale wereld bevolking zijn en wij allen de rest van de 99% dan is het toch ergens wel makkelijk om die lui eens voorgoed onder de voet te gaan lopen?! Heeft iemand een adresje over voor een spontane gezellige thee visite van wat geliefde wtk bezoekers?!

  1. “De dreiging die David Wilcock te horen kreeg, was cryptisch en bestond eruit dat hij de informatie die hij in handen heeft, met spoed dient te plaatsen..!”
   Dit klinkt dus volkomen logisch voor mij. Het is namelijk niet al te waar wat hij allemaal meldt. Die misleiding is niet expres maar komt machthebbers goed uit.

   “De doodsbedreigingen aan het adres van beiden zegt genoeg!”
   Maar betekent niet dat ie gelijk heeft in alles wat ie zegt. Vergelijk het met het ridiculiseren van David Icke.
   Ik durf zelfs te stellen dat zo’n doodsbedreiging zijn werk meer credit geeft. “Hij wordt met de dood bedreigd, dan zal ie wel gelijk hebben”. Kan allemaal deel zijn van een complot. Niet van deze aarde, maar op deze aarde.

   Benjamin F. heb ik ook al vaker op onzinnige opemerkingen betrapt: http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/salusa_benjamin_en_de_witte_draken
   Zie de reacties. Het artikel op unity-net waarnaar gelinkt wordt, wordt helaas telkens verandert.

  2. Bilderberg is een lobbymeeting op topniveau van politiek, grote bedrijfsleven en massamedia. Geen gescheiden werelden dus. Wat ze doen is maximaal winstmaken en dit dogma evenals dat van economische groei propageren als welvaartbrengend voor iedereen.

   Het NWO-predikaat is m.i. eerder een afleidingsmanoevre daarvandaan.
   NEW? Wat is nieuw? Het is de oude wereldorde!
   Wel eens gehoord van Neue Welt Ortnung? Hitler had het erover. Het is de droom van macht over anderen. Dit speelt dwars door de Bilderberggroep heen.

   Ik geloof ook niet in de bijbehorende definitie van “Illuminati”-samenzwering. Tenminste wel dat er samengezweerd wordt, want zelfs een besloten businessmeeting kan een samenzwering genoemd worden, maar niet dat zij het predikaat Illuminatie waardig zijn:
   http://www.argusoog.org/website-van-de-maand-augustus-the-real-illuminati-blogspot/
   De Illuminati-samenzwering waar veel over gesproken wordt gaat over rijke EU-VS-families. Die kunnen natuurlijk met hun geld enorm veel aansturen. Maar China en Rusland zijn andere aparte machtsblokken.

   China, Rusland en VS kennen elkaar in de G20: http://www.g20.org/about_what_is_g20.aspx
   Dat gaat over gedeelde economische belangen vanuit vergelijkbare externe heerschappijstructuren. Dat is zo gegroeid maar m.i. niet als overkoepelende aardse samenzwering begonnen.

 17. Iedereen, snap het nu: 10.000 darkness en schaduw en illuminati. Dat is afgelopen 14 juli 2012 en zitten we op het nulpunt, we moeten de illuminati wakker maken dat het afgelopen is. Dit liefst zonder geweld, immers darkness en light heeft elkaar nodig voor het evenwicht. Veroordeel niemand, maar hou een spiegel voor. het is nu de tijd van het licht. wij zijn aan de beurt. Tijd van darkness is voorbij. Maar uiteindelijk horen we allemaal bij elkaar.

  1. Illimunati is kunstmatig licht in Duisternis, goed nadenken wat je daar oprakelt. Het gevaar van dit geen is dat men massaal iedereen op het verkeerde beentje zet. Als je iets wilt ondernemen doe dat dan niet door duister met licht te vergelden, net als duisternis over licht verompelen. vermeng beide kanten eens tot grijs en dan weet men geen raad meer in de dualiteits vorm. Wil je iets onder handen nemen kies dan een keuze waar men juist niet van uit gaat, dan overwin je al het EVIL WITHIN…
   sla op je beurt maar eens de spiegel stuk want dan valt er niks meer te weerspiegelen beste willem-jan, dan heb je tenminste iets goeds in handen.

 18. darkness (schaduw)en light hoort bij het leven anders is er geen evenwicht. Wij zijn nu light en moeten darkness duidelijk maken het is genoeg maar zonder bloedvergieten. Wij zijn niet zoals hun, hou de eer aan jezelf, wij zijn light, liefde en alles.

 19. En toch, als een huis 100 jaar donker was.. En iemand steekt 1 kaarsje aan.. Zal het Donker dan zeggen: ik was hier het eerst? Nee, het donker is niet meer.. (vrij naar Osho, Tantra, het allerhoogste bewustzijn).
  Licht is licht, toch?

  1. Behalve als de lichtende toornige toorts alleen gedragen mag worden door de zoveelste vaandel draagster van Queen Wanne Bee Semiramis?!
   Zo gauw als de buit binnen is wordt het weer donker in de Cocktail Lounge..

   ” The headquarters of the Grand Mother Lodge of English Freemasonry (Grand Mother = Semiramis/Isis) is based in Great Queen Street in London (Great Queen = Semiramis/Isis). In the end all the names were inspired by Ninkharsag, the Anunnaki ‘Mother Goddess’ of the reptilian-human crossbreeds, their ‘mammy’. The ancient gods such as Nimrod/Osiris and the endless other names under which he is known, represent the power of the Sun, the male. ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/biggestsecret/biggestsecretbook/biggestsecret07.htm

  2. Muse – Supermassive Black Hole
   http://www.youtube.com/watch?v=Xsp3_a-PMTw

   Ooh,baby don’t you know I suffer?
   Oh, baby can you hear me moan?
   You caught me under false pretenses
   How long before you let me go?
   Ooh, you set my soul alight Ooh,
   you set my soul alight
   Glaciers melting in the dead of night
   And the superstars sucked into the supermassive
   (Ooh, you set my soul alight)
   Glaciers melting in the dead of night
   And the superstars sucked into the supermassive
   (Ooh, you set my soul)
   I thought I was a fool for no one But ooh,
   baby I’m a fool for you You’re the queen of the superficial
   And how long before you tell the truth?
   Ooh, you set my soul alight Ooh,
   you set my soul alight
   Glaciers melting in the dead of night
   And the superstars sucked into the supermassive
   (Ooh, you set my soul alight)
   Glaciers melting in the dead of night
   And the superstars sucked into the supermassive
   (Ooh, you set my soul)
   Supermassive black hole Supermassive black hole
   Supermassive black hole Supermassive black hole
   Glaciers melting in the dead of night
   And the superstars sucked into the supermassive Glaciers
   melting in the dead of night
   And the superstars sucked into the supermassive
   Glaciers melting in the dead of night
   And the superstars sucked into the supermassive
   (Ooh, you set my soul alight)
   Glaciers melting in the dead of night
   And the superstars sucked into the supermassive
   (Ooh, you set my soul)
   Supermassive black hole
   Supermassive black hole
   Supermassive black hole
   Supermassive black hole

  3. Aah Monika, het komt me meestal helpen muziek, als niks meer wil of gaat of ik het even niet meer weet, de liedjes komen dan naar ons toe gevlogen op het juiste moment

  4. MarcelD5
   Ik heb uit het diepste van mijn ziel medelijden met jou. Zoveel frustratie, gekweldheid, haat en dit alles overgoten met een intelectueel sausje.
   En ja je kent me uit het verleden, en veel beter dan je denkt

  5. @ crisstoffeltje
   Zo’n vertekend beeld van mij. Heb je nou eindelijk een nieuwe ip of laat het filter je weer toe. Ik weet wel wie je bent en nee medelijden zou ik nooit willen hebben medeleven is wat anders en daar ontbreekt het je aan .Jij gaat jouw weg en ik de mijne. Val je alweer door de mand.

  6. @ cristoffel
   (ik gebruik je nieuwe nick maar dat voelt voor jou schijnbaar beter)
   Ja wij kennen elkaar, alleen schijn je mij nog niet te begrijpen , en dat geeft te denken.
   Mede-lijden impliceert dat je mijn pijn deelt uit vrije wil. Dat lijkt mij stug daar jij je steeds onder een andere naam moet presenteren. Daar ga je al aan mijn ervaring voorbij, ik ben die ik ben overal en altijd en ik deel een ervaring met je. Ik heb mede-leven zie je het verschil? Ik ben voor iedereen een open boek,and proud on it! Jij verstopt je achter weer een heilige, dit maal zonder nummer.
   Je zegt vanuit het diepste van mijn ziel, ben je daar eindelijk mee in contakt dan? Zoals je jezelf nu profileerd lijkt het tegendeel te bewijzen.
   Ik lees je als een open boek beter als jij jezelf lijkt te lezen, ja ik sta in contakt met mijn hogere zelf. Zie je de verschillen? mooihe alles?
   Je kent me zo goed kom maar langs de koffie staat klaar, ik heb geen haat geen frustratie ,daar ben ik allang voorbij. Ik ga voor compassie en mededogen en vergeving en eenheid ,harmonie in totale vrijheid. Waar sta jij?
   maar die van de koffie staat….. als je dat aandurft , het kan nogal confronterend wezen(misschien wel voor ons allebei).
   Tot snel?

  7. Mars, de koffie en de Chinees waren weer eens gezellig vandaag, tussen al die ja in persoonlijke omstandigheden, tussen de jarige wokgerechten door was het weer een feestelijk genoegen wederzijds, de rest mist echt toch wat. Je bent weer een jaartje ouder op je 26ste… Proficiat….

  8. @ paul & co
   ja de tijd vliegt 26 alweer ik word nog een ouwe l*l Op naar de volgende 26. En dan nog mossel hoor je uit de schelp te plukken en niet te verstoppen onder kreeftjes. en als laatste op je eigen verzoek POEP KEN JE NOU SLAPEN DAN?

  9. @ Myself… in 5Dubbel W.

   We zijn toch allen 1, wil ik toch nog ff toevoegen onder jou stukje optiek, dat we nog graag gebruik gaan maken voor 1 nachtje nog van jou 5D bed. Was weer een waar genoegen om iets leerzaams toe te voegen onder jou valse rooie neus, waar je PC zich weer voor leende deze keer, erh voor ik de boel verder versteer!

   Groetjes van: Paul & Co

  10. @ me myself and I
   Na alle projektie paranoide schyzofrenie geleuter hier, raak ik wel danig de kluts kwijt . Wie ben ik en zoja met zijn hoevelen. wij marcellen w’s in 5 D en mosaas en paulen allen een. gooi maar in mijn 5D bed maar meer gaat niet passen ben ik bang hoe 1 we ook worden , het bed is en blijft in fysieke vorm een 3D belevenis. Maar de centrale vraag blijft wie ben ik nu ?
   Met de groetjes van marcellen in 5D en mosaas in 5D en paulen & co. wie zijn die co nouweer ik word helemaal gestoort.

  11. Jakkes weer 1 en al Conspiracy onder Marcels naam, zou verboden moeten worden… Is het een HOAX of eerder en False Flag? Posten onder de grillen van een schizofreen persoons gebonden budget. In iedergeval het was een andere ik, maar dat van dat Ikea bed klopt nog wel… Waar is onze behaarde bebaarde gum vriend gebleven???

  12. @ paul& co
   die hehaarde bebaarde gumvriend past niet meer in het bed erbij hoor .
   Zelf niet als wij marcellen al onze ego’s en alternatieve persoonlijkheden opschonen die buik wordt gewoon een probleem. Daar helpt zelf geen 5D modus aan.

  13. Nog een paar minuten jarig Marcel, geniet ervan. 😉
   Je gaat er toch niet tussenin liggen he?
   Genieten kun je je hele leven, gewoon doorgaan tot je de pijp aan Maarten geeft. Wie dat dan weer mag zijn, dat weet ik ook niet.

  14. @ martijn
   Bij de laatste tellingen in het bed hier troffen we inderdaad een baardlose maarten in het bezit van een brandende pijp aan, die hebben we der gelijk uitgeflikkerd want roken is verboden in mijn bed. Bovendien we kunnen dan wel 1 zijn maar niet als we gaan liggen pijpen hiero. thnx bij de weg jij ook nog de beste wensen en grow a beard

  15. @ janee
   Heg jij al zo’n woeste baard ? want dat is wel een must voor ascentie,wanneer is bij jiou de kust veilig en thnx. Ook voor jou grow a beard( schijnt dat het fantastisch haar voor penselen is…..

  16. Nou Marcel , jij bent voorlopig nog niet jarig . Ben effe snel met mijn merkaba naar de volgende tijdzone gezapt dus vandaar ben ik nog op tijd .
   Gefeliciteerd ouwe 🙂 , en nog vele jaren in welke dimensie dan ook .

  17. @ janee
   das een mooi begin voor een penseel is het te weinig maar wat niet is kan nog komen.
   @ cozmic
   Heb jij al een cosmische baard?het schijnt namelijk zo te zijn dat je hsp word als je de baardgroei maar blijft stimuleren. En thnx voor de felicitaties.
   @ allen grow a beard

  18. Marcel , nee geen baard en geen sik , meeste van mijn grapjes daarentegen wel . 🙁

  19. Weetje Marcel, tis al zo moeilijk om in zo’n bed te komen laat staan om daar uit te komen, lijkt praktisch maar dat is het ROFL weer eens niet. Daarom maar in jou rooie neus komen knijpen…

 20. UPDATE DAVID WILCOCK d.d. 16-12-2011 :
  “Ik was vannacht nog laat op maar kreeg het stuk nog niet klaar. Ik nam SAM-e en GABA mee om me te helpen slapen en werd om 1u gewekt door een telefoontje van iemand die me vroeg of alles OK was. Dus : alles is OK en ik ga op dit pad door om zo spoedig mogelijk terug in het artikel te springen en het te plaatsen.
  Dankzij Kerry’s aanbod om mij een radioshow aan te bieden, kon ik direct uit de meest kritieke informatie komen.
  Ik ben nu ook gecontacteerd door vertegenwoordigers van de Draken Familie die bij dat proces horen en als resultaat van die bedreiging is me verteld dat ik het volgende moet uitzenden :

  ALS ER VERDER IETS MET DAVID WILCOCK OF IEMAND ANDERS IVM DEZE ZAAK GEBEURT, ZULLEN WE HET CODEBOEK OPENENEN EN HET BOEK VAN MAKLUMAT EN IN DE OPENBAARHEID BRENGEN EN ZULLEN JULLIE, EZELS, NAAR DE GEVANGENIS WODEN AFGEVOERD. STOP ER ONMIDDELLIJK MEE.

  Vervolgens werd me verteld dat het hele netwerk van internationale bescherming dat om dit geval heen zat, nu ook om mij heen zit.
  Aan iedereen die op al die verschillende niveaus helpen : ik dank jullie.”

  1. Bij ons in de psychiatrie worden vaak mensen opgenomen met hetzelfde beeld.Paranoíde schyzofrene psychoses. best erg allemaal, therapie onderdrukt enkel, genezing uitgesloten.
   Maar gelukkig waant hij zich beschermd door de drakenfamilie…………..diepe zucht.

  2. @ CRISTOFFEL
   Bij jullie in de psychiatrie slapen de meeste mensen nog . En niet alleen dat, heel aanmatigend leggen ze die staat van zijn op als” de enige ware gezonde staat van zijn” aan een ieder die dat anders beleeft. Gauw met medicatie en therapieen gooien , want wij snappen die mensen niet,dus zijn ze ongezond. Ik heb daar maar een gedachte over ,kortzichtige niet zelfnadenkende volgelingen met een hokjesgeest van 2D psychiatrische ego’s. Die overigens hun “wetenschap”vaak grotendeels baseren op een verslaafde sexueel gefrustreerde fantast met een ego zo groot dat het niet op deze aardkloot past,van lang geleden. Oja en nog vreselijk vrouwonvriendelijk ook,

  3. Toen ik een paar weken geleden het een en ander over schizofrenie opzocht om er wat meer over te weten te komen ivm met een dochter van een kennis was ik weer perplex.
   Als op jonge leeftijd schizofrenie ontstaat kunnen met goede begeleiding en medicatie de symptomen zo ver terug gebracht worden dat de patiënt er nog weinig last van heeft en een vrij normaal leven kan hebben. En dat is al even bekend, toch.
   Mijn kennis heb ik dit maar niet verteld. Ze vindt toch al dat haar dochter maar onder de drugs wordt gehouden ipv geholpen. Ze heeft al verdriet genoeg. Voor haar is het nu te laat. Ze is niet jong meer.
   Als David schizofreen is, zijn al zijn informanten dat en al zijn vrienden en ondersteunende familie. Alle mensen die al jaren zijn ondervindingen en lezingen volgen. En wij die David een goed hart toe dragen dus ook.
   Christoffel, is het daarom dat je hier langs komt? Nog patiënten nodig? Gaat niet. Wij beslissen zelf wat we denken.

  4. Ik zou ze niet graag te eten moeten geven, de duizenden gezonde mensen die om allerlei redenen die niets met geestelijke gezondheid te maken hebben, gecolloceerd worden (=gedwongen psychiatrische opname in opdracht van derden). Het meest voorkomend motief is dat die mensen gewoon ‘in de weg’ lopen. Aan drogredenen geen gebrek…
   Het afschuwelijke en denigrerende hokjesdenken van de ‘gevestigde’ medische wereld leidt ertoe dat mensen met een afwijkende visie of gewoon paranormaal zijn en dus véél méér zien en beleven dan bekrompen academici zich kunnen voorstellen, van hun vrijheid beroofd en letterlijk platgespoten of -geslikt worden.
   De psychiatrie is nog steeds niet in staat om antwoorden te bieden op de vraag wàt als normaal of de regel moet worden beschouwd om de eenvoudige reden dat deze medische tak hopeloos achterop loopt. Sociale normen evolueren nu eenmaal sneller…
   Ideeën waarvoor je pakweg honderd jaar geleden voor gek werd verklaard, zijn vandaag de dag zelfs achterhaald.

  5. Ik wil alleen aangeven dat als je klinisch kijkt naar het CV van Wilcock je toch vraagtekens zet, Zijn belevingswereld is op zijn minst bijzonder. In vroeger dagen werd zo iemand of op de brandstapel gezet of werd een heilige.
   Ik twijfel absoluut niet aan de intelligentie van deze man, zonder meer zeer hoog. Maar dat maakt het alleen maar evidenter.
   Psychopathie ziet men vaak bij hoog intellectuelen.
   Ik zeg ook niet dat die Wilcock zo iemand is. ik wil alleen maar aangeven dat je voorzichtig moet zijn met charismatische mensen. De geschiedenis staat bol van voorbeelden.
   Hun belevingswereld kan soms extreme vormen aannemen maar kunnen door hun intelligentie het zo naar buiten brengen dat ok anderen dit als waarheid aanvaarden

  6. @ Cristoffel
   Ik wilde alleen maar even aangeven dat de meeste psychiaters nog steeds een hoge pet ophebben van meneer freud. Deze man was een oplichter verslaaft aan morfine en cocaine ,en heeft aanwijsbaar meer dan de helft van zijn casussen uit zijn duim gezogen. De huidige spychiatrie gaat uit van opvattingen ontsproten uit het verwrongen brein van deze man, en de aanname dat gedrag wordt veroorzaakt door het wel of niet aanwezig zijn van stofjes in de hersenen. Gedraag je je niet conform de door hen vastgestelde patronen worden er stofjes toegevoegd, met als gevolg dat er juist een onbalans ontstaat. Meestal is er niet eens een onderzoek aan voorafgegaan . een ziektebeeld wordt “herkent”door het gedrag en vervolgens worden er medicijnen voor geschreven.
   Het mooiste is wel dat b.v. een serotonine heropname remmer als seroxat( anti depressiva) wordt voor geschreven aan suicidale depressieve personen , terwijl in de bijsluiter staat dat de bijwerkingen kunnen zijn zware depressie en suicidale neigingen.Ook hier geld dat er geen daadwerkelijk onderzoek wordt gedaan naar de werking in de betrokken persoon van deze neurotransmitter. Het middel wordt voorgeschreven vanwege gedrag .
   Ook de zogenaamde hulpverlening in deze bedrijfstak is dermate onervaren en niet professioneel dat zwaar depressieve personen het advies,jawel, het advies krijgen om op recreatieve manier cocaine te gaan snuiven in het weekend.
   Dit is nier zo maar een verhaaltje dit soort waanideeen binnen de beroepsgroep hebben mijn dochter haar moeder gekost. Zij heeft na ongeveer 26 pogingen eindelijk het “geluk “gehad te slagen en door middel van te succomberen deze tak van “hulp”te ontvluchten.
   Dus beste Cristoffel , praat mij niet van de psychiatrie als hulp voor mensen die afwijken van de “norm”. Ik heb mijn buik meer dan vol van deze beroepsgroep en vind dat zij meer schade aanrichten dan dat er daadwerkelijk hulp wordt geboden door “de psychiatrie”
   Ook lijkt het me niet erg netjes mij te vragen naar wat mijn therapeut daarvan vind , of ik er wel of niet een heb gaat je helemaal geen reet aan ( denk dat bovenstaande wel een indicatie voor het antwoord opleverd).
   Wel kan ik je vertellen dat ook ik beroepsmatig in deze bedrijfstak bezig ben geweest en er kotsmisselijk uitgestapt ben. Niet om de mensen die hulp zochten maar om de bekrompen manier waarop die werdt geleverd, niet dus .

  7. Marcelwd5
   Je hoeft mij niet de theorie uit te leggen van de SSRI’s want daar praat je over de selectieve serotine reuptake inhibitors. Ik ben absoluut tegen tegen medicatie welke enkel dementie en psychosen veroorzaken op langere termijn.
   Zit momenteel ook niet meer binnen de psychiatrie wegens de wanverhoudingen tussen diagnostiek en therapie ( lees famacie ).
   Maar dat was ook niet mijn boodschap!
   Mijn boodschap was ( en dat heeft niets met de de psychotische Freud te maken ) dat hoog intelligente mensen lijdend aan een psychose deze ervaren als zijnde absolute waarheid en door hun charisma en inteliligentie dit naar derden toe erg overtuigend en geloofwaardig kunnen brengen.
   Nogmaals ik ken deze Wilcock helemaal niet, maar gezien zijn voorgeschiedenis is dit iets dat je mee moet nemen in je beoordeling.
   Dus voel je niet aangevallen dat ik negatief doe over deze persoon. Ik wil enkel en alleen maar een andere invalshoek belichten. Ik weet uit ervaring dat dat niet is wat je wil, maar uit eigen ervaring weet ik dat het soms een eye opener kan zijn.
   Neem het gewoon mee in je beoordeling dat is alles……………zo moeilijk is dat toch niet??

  8. @ cristoffel
   De manier waarop je het eerste comment plaatste is wel een geheel andere als dat je nu doet voorkomen.
   Het enige dat consequent blijft in je stellingname is het volgende , een duidelijk waarneembare hokjesmentaliteit, en een zeer vooringenomenheid betreffende de persoon van Wicock.
   Je stelt hem niet te kennen maar zet hem wel weg als eenpersoon, leidend aan paranoide schyzofrene psychose. De bekrompenheid en de denigrerende opmerking achteraf over zijn drakenfamilie ,en de opmerking gericht aan mij over mijn therapeut, spreekt boekdelen over jouw veroordelende manier(zwaar geindoctrineerd door de huidige psyciatrische inzichten) van kijken. Die hokjesmentaliteit is in geen geval een aanvulling op een meer bredere manier van waarnemen .

  9. @christoffel.

   ALS JE serieus Kommentaar hebt, of de belangen schaadt van de ONS bekende PEDO ELITE. Of gewoon slachtoffer bent van de MK-ULTRA MIND-CONTROLL events. Of weggezet word als krankzinnige waxinelichtjesgooier die eigenlijk gewoon een DNA uitslag wilde openbaren van discutabelen. Is het de GEWOONTE om deze mensen maar als GEK weg te zetten. En dan hebben ze jou in dienst genomen om hier middels de BIG PHARMA een ETIKET op te plakken.
   ZODAT deze mensen niet meer serieus genomen worden, HOOPT men.

   ROT voor je hier wat links voor je , over de WARLORDS sinds 1700.
   Het MANIFESTO, http://www.fourwinds10.net/siterun_data/government/new_world_order/news.php?q=1206725198

   Oprichting van de FEDERAL RESERVE ACT in 1913 samen met Rockefellers http://www.youtube.com/watch?v=NzLIz27GqWs&feature=related

   WHY sue the FED? http://www.suethefed.com/why-sue-the-federal-reserve.

   En misschien komt dit je bekend voor, kissinger en brezinsky trekken nog steeds aan de touwtjes, dat we nog geen DUITS praten verplicht.

   http://www.franklinterhorst.nl/Dossier%20Henry%20Kissinger.htm.

   Nog wat info van de andere kant http://www.youtube.com/watch?v=pWJiCsvhWpI&feature=related

   JE BENT een GEK, een DICTATOR, een TERRORIST, als je tegen de belangen bent van de GOVERNMENT.

   Heb je meer als 7 voedsel in huis , staat er lavendel, kamile peterselie in je tuin.

   Dit is tegen het belang van de Government SACHS beursgenoteerde BIG PHARMA.
   Dan ben je een terrorist.

   SEMPER PARATUS

   let op: in mijn tijd waren al 2 stromingen. Het verschil wordt steeds duidelijker.
   Je bent zeker in dienst van debeursgenoteerde 1 %.

  10. Daarbij wil ik dan nog toevoegen dat van (ver) oordelen geen sprake dient te zijn als je iemand zoals je zelf zegt niet kent. Een meer open toenadering tot iemands gedachtengoed siert je dan een stuk meer.

  11. Christoffel ,
   Jouw comment 27.1 liet weinig aan de fantasie over , gelukkig werd je later iets genuanceerder .
   Zgn. psychiaters en hun conculega’s in het veld krijgen inderdaad die vreemde grijns op hun smoel als iemand over intuïtie of verlengden daarvan beginnen te praten . Goed afgetrainde Freudianen zijn het meestal die netjes alles volgens het aangeleverde boekje doen . Wetenschap noemen ze het . In een zgn ‘rechtzaak’ zou iemand als Wilcock inderdaad een X aantal psychische afwijkingen opgeplakt krijgen , iedere afgerichte Freudpsych zou daar een harde van krijgen om zoveel labeltjes te mogen plakken .
   Het veld waarin Wilcock zich in bevindt is een mijnenveld , zowel qua gechannelde informatie alswel de info waar hij samen met Fullford in aan het spitten is . De quantumfysica nog maar even buiten beschouwing te laten . Dus ja , zou hij in de vieze klauwen van de psychiatrische mol(l)en vallen dan is hij het haasje .

  12. Mijn God,
   Zelden zo een kokervisie ervaren als hier.
   Als er al sprake is van kokervisie zijn jullie het voorbeeld pur sang.
   Als je tegen het heersende oordeel ingaat wordt je compleet afgebrand.
   De reactie van marcelW herken ik als therapeut maar al te goed. Maar ga hier ten overstaande van een ieder geen oordeel over vellen.
   En aangaande de reactie van Peter……………….Hier ga ik geen woorden aan vuil maken, zijn reactie staat er bol van. Ik ben in principe tegen anti psychotica, maar voor jou maak ik absoluut een uitzondering.Wist trouwens niet dat men nu in een gesloten afdeling internetverbinding had?
   Mijn buik vol van deze site. in het begin was men open minded, maar gezien de namen van de reacties op de onderwerpen is deze site een clubje van eensgezinden geworden die elke vorm van repliek verwerpen met onbeschofdheid.
   Veel plezier in jullie belevingswereld en hoop dat jullie er niet teveel in meegaan omdat dan de realiteit wordt verdoezeld.
   Maar misschien is dat juist jullie escape of reality.

  13. @ cristoffel
   Zoveel zelfkennis als je hier ten toon spreid is haast deeniswekkend . Als therapeut zal je toch ook wel bekend zijn met het begrip cognitieve disonantie, om van projektie maar te zwijgen. De ( ver) oordelende vooringenomen stellingnames vliegen me in jouw comment om de oren. Een psychiatrisch therapeut waardig? misschien is transaktionele analyse een ideetje voor je?

  14. Wat men als aandoening heeft , wordt bepaald door het DSM IV, quasi de bijbel van allen die graag sleutelen (psychologen, orthopedagogen enz)wordt in de VS samengesteld.

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Diagnostic_and_Statistical_Manual_of_Mental_Disorders

   Het nieuwe DSM V, is een aanvulling op IV over persoonlijkheidsstoornis. Blijkbaar is al creatief denken een stoornis. Zich niet willen conformeren etc.

   http://mens-en-samenleving.infonu.nl/psychologie/62717-dsm-v-classificatie-persoonlijkheidsstoornissen-herziening.html

   Straks is iedereen die niet hetzelfde wil dan de massa een ‘gestoord iemand’. Niet leuk.

   @ Marcel in 5D: Je hebt helemaal gelijk wat je stelt over Freud. Die vond ik altijd al ontzettend seksistisch…rare snuiter. Maar inderdaad hij is wel een zo genoemde evidance based wetenschapper….braak

  15. Christoffel ,
   Absoluut zwaktebod om alles af te doen met kokervisie en de heuvels in te rennen .
   Misschien even hand in eigen boezem steken en realiseren dat jouw eerste comment gewoon bot was . Eensgezindheid kan alleen voorkomen doordat zij met een andere zinvolle mening hun kop dicht houden .
   Wijs naar een ander en er wijzen 3 vingers naar jezelf .

  16. @ crisstoffel
   bovendien komt jouw taalgebruik en interpunktie me wel heel bekent voor. Hebben wij ( jij dan onder een andere nick) niet al eens eerder elkaar hier in de haren gezeten over ,of beter gezegd op het zelfde vakgebied? Ja het begind weer te dagen en anders ben je een collega van die figuur.

  17. @ monika
   ik heb aardig wat van freud moeten lezen en leren, en niets heeft me zo tegengestaan als de ideeen van deze meneer. Ook echte aanhangers gedragen zich dermate dogmatisch dat ook ik mijn lunch niet kan binnenhouden als ik met ze in contact kom. Toch ongelooflijk maar waar is een groot gedeelte van het psychiatrisch gedachtengoed nog op de wanen van deze fantast gebaseerd.

  18. Thanx Marcel , het is inderdaad het verschil tussen een potje willen bekvechten of elkaar echt te begrijpen . Dat laatste ontbreekt er nogaleens aan , woordkeuze is daarbij ook heel belangrijk . Soms zit ik weleens twee minuten op een zinnetje te broeden 🙁 . En dan maar hopen dat ze het ECHT lezen ipv effe snel 3 sleutelwoorden vinden en weer verder zeiken . Maar ja , dat is internet .

  19. Christoffel: deze site is opgezet om juist het ‘het heersende oordeel’ eens tegen het licht te houden. Als je je daar niet senang bij voelt, blijf bij je ‘heersende oordeel’. Van niemand hoef je hier op de site te komen..
   Leuke titel voor een boek van Hubert Lampo, magisch realisme: ‘Het heersende oordeel’.. Voel je’m?

  20. @Cristoffel.
   In je haast om je onwrikbare oordeel neer te pennen, ren de kern van het verhaal voorbij. De Draken Familie waarover sprake is géén ingebeelde ‘redder’, maar de naam van een conglomeraat van machtige Aziatische geheime genootschappen. Mocht deze zich het Groot Oosten noemen, knikte je waarschijnlijk goedkeurend.
   Wat Fulford en Wilcock doen, is het naar buiten brengen van door documenten en bewijzen gestaafde misdaden om de dommelende mens wakker te schudden. De personen die zij spreken bestaan echt, de instellingen/groeperingen die hun gesprekpartners vertegenwoordigen eveneens. Bovendien zijn zij niet de enigen die dezelfde feiten aanklagen (zie juridische aanklacht in de VS elders op deze site).
   Over psychopatie gesproken : wie zijn de psychopaten in onze wereld (1 op 4)?
   Naast de door inteelt verziekte adel, de CEO’s van banken, bedrijfsleven, grote corporaties, politiekers enz. Kortom : de meeste leidinggevenden in onze maatschappij. Doch niet de waarheidszoekende journalist. Niet de waarheidzoekende wetenschapper. Niet de rechtvaardigheid eisende burger. Er bestaan voldoende studies over de psychopatie bij leidingevenden die je, gezien je professionele achtergrond moet kennen.
   Trouwens :
   Wat is er verdorie mis aan het aanklagen van wantoestanden ?
   Wat is er verdorie mis aan hulp te vragen wanneer je leven in gevaar is ?
   Wat is er verdorie mis aan iemand een hart onder de riem te steken en te steunen ?
   Wat is er verdorie mis aan het slopen van de muren die de criminele elites van deze wereld, ten koste van veel ellende voor ànderen, rond zich hebben opgetrokken ?

  21. @ Anel
   Wauw werd ook ik even in een soort van strijd getrokken waar ie niet was, dank
   . Over een ander zichtspunt gesproken,dit( comment van Anel) is verbreding cristoffel, mooi!
   Soms verlies ik in het heetst van de strijd even de prioriteiten uit het oog,en bijt ik me vast.

  22. Gezien het aantal reacties die ik oproep als ik een bericht plaats welke niet strookt met de geldende opinie, wakker ik blijkbaar toch iets aan. op zijn minst een vorm van confrontatie met jullie eigen gedachtengang. Los staand van het feit dat jullie me met van alles van het andere willen overtuigen, maak ik toch iets los.Onbewust willen jullie dit nog ook, anders is het vaak het bevestigen van een eerder commentaar.
   Want als je de namen van de reageerders bekijkt zie je toch heel erg vaak dezelfde namen. tel je deze, dan blijkt het een klein clubje te zijn met dezelfde gedachtengang. niets mis mee hoor, maar prikkel graag af en toe eens.
   Ik heb me heus meer dan genoeg verdiept in de illustere wereld van de illuminatie, machtsimperiums, coöperaties die de boel overnemen, familiebanden binnen de illuminatie etc. En natuurlijk is er een machts-elite die angstvallig hun macht willen behouden, ze hebben nooit anders gedaan.En zeer waarschijnlijk is er ook de “drakenfamilie”, maar die zijn in mijn beleving van hetzelfde, maar met een andere naam, en zeker geen “redder”. Maken alleen gebruik van de omstandigheden om de huidige machtshebbers van de troon te storen. Je krijgt dan een machtsvacuum welke weer wordt opgevuld door een andere ( dragonfamily).En weet je, volgens mij gaat het helemaal niet om macht en controle. Zijn deze componenten enkel een middel voor een ander doel.Een doel waar we zeer binnenkort mee worden geconfronteerd vrees ik, gezien de haast waarmee men nu alles wil forceren.
   En Marcel…….hoe weet ik dat je niets in mijn koffie doet?

  23. @ cristoffel
   als je je koffie het liefste zwart drinkt doe ik er niets in , anders stuifmelk en suiker of stevia naar wens. ( beetje paranoide?)

  24. @Christoffel, pas maar op voor de draken familie. Het jaar van de draak komt er ook nog eens aan. Hét jaar om uit het as te herrijzen, oh nee, dat is de phoenix, de keizerin. De draak is de keizer. Ze zijn overal nog meer vertegenwoordigd dan de Chinese restaurants die we kennen haha. Misschien word ik nu wel voor gek verklaard maar dit verhaal over deze geheime genootschap ken ik bijna mijn hele leven al hoor.

   Maar goed, het duidelijk, iedereen is gek behalve jij: http://www.youtube.com/watch?v=mwnz5qr11gc

 21. Ben ik trouwens de enige die dat gesprek met Wilcock niet kon volgen zonder een strot vol te krijgen ? Ik moest het na een kwartier afzetten om later verder te luisteren , poor guy .

 22. “De dreiging die David Wilcock te horen kreeg, was cryptisch en bestond eruit dat hij de informatie die hij in handen heeft, met spoed dient te plaatsen..!”
  Dit klinkt dus volkomen logisch voor mij. Het is namelijk niet al te waar wat hij allemaal meldt. Die misleiding is niet expres maar komt machthebbers goed uit.

  “De doodsbedreigingen aan het adres van beiden zegt genoeg!”
  Maar betekent niet dat ie gelijk heeft in alles wat ie zegt. Vergelijk het met het ridiculiseren van David Icke.
  Ik durf zelfs te stellen dat zo’n doodsbedreiging zijn werk meer credit geeft. “Hij wordt met de dood bedreigd, dan zal ie wel gelijk hebben”. Kan allemaal deel zijn van een complot. Niet van deze aarde, maar op deze aarde.

  Benjamin F. heb ik ook al vaker op onzinnige opemerkingen betrapt: http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/salusa_benjamin_en_de_witte_draken
  Zie de reacties. Het artikel op unity-net waarnaar gelinkt wordt, wordt helaas telkens verandert.

 23. Anonymus kan Ben Fullford zijn die een rol speelt!(luister goed naar bepaalde klemtonen in zijn stem die Fullford ook heeft) We kennen allemaal wel het logo van de fabian society, de dubbelkoppige fenix!
  Er zijn genootschappen die altijd chaos creeren en later met de oplossing komen voor problemen die ze zelf veroorzaakt hebben, Wilcock kan daarin een stroman zijn zonder dat hij het zelf weet.
  Het zelfde geldt voor de anonymous/occupy beweging.
  Wikileaks is al ontmaskerd als een mossad/m16 operatie, vanwege het feit dat Assagne 9-11 truthers niet serieus neemt.
  Misschien worden we gewoon gedubbel-crossed, door de joker/baphomet!

  1. Als je een buitenlandse taal hoort met bepaalde accenten lijken al die stemmen op elkaar. Vooral als het bekenden van elkaar zijn. Ze hebben vaak dezelfde stopwoordjes en uitdrukkingen. En als je dat dan via de pc van de radio moet horen. Tja. Zo helder klinkt dat niet bepaald. Vooral omdat het studio en telefoon gesprekken door elkaar zijn.
   Ik heb ook overeenkomsten gehoord. Maar niet zo erg dat het dezelfde stem kon zijn.
   Helemaal naar mijn eigen mening dan, natuurlijk. 🙂

  2. Pepijn, I think you’re right. Kunnen ze je niet aan de ene kant pakken op het grote brede pad, dan pakken ze nog zoveel mogelijk die zich op het gevaarlijke smalle pad begeven. Het enige wat je kan redden is je intuïtie, die staat in één lijn met de waarheid. Dit gaat op het vrouwelijke gevoel, niet op het mannelijk denken. Zoals de zon helder is, zo is de intuïtie als de maan, net als het onbewuste maar dan bewust gezien en gefilterd. Het onbewuste kan troebel zijn, intuïtie is haarscherp. Wees er bewust van.

   Ik wil hier niet direct zeggen dat David hiervoor gestrikt wordt zonder beter weten in maar het zou me helemaal niet verbazen.

  3. Ik vond dat accent van die Mr Anonymous erg ‘put on ‘ . Als hij zich zo hoog in een waarchijnlijk behoorlijk grote organisatie bevindt , en bovendien ook nog op een plaats ver van Aarde dan zou je verwachten dat hij op zijn minst enigzins normaal Engels kan spreken .
   Davids paniek enverdret leken echt , de rest voelt voor mij een beetje erg ‘iffy ‘.

  4. Zo zie je maar weer dat de stoere jochies ook gewoon gaan janken als je ze echt bang maakt. Who’s the boss? Het is natuurlijk wel leuk allemaal maar om jaren lang het kwaad op te snorren en je dan inlaten met een geheime genootschap uit het oosten, dan ben je of een huichelaar of heel erg bang. Ik vind het al met al een vreemd verhaal.
   Gisteren z’n tweede artikel gelezen, het derde komt eraan. Man, je bent gelijk je hele avond kwijt maar goed. Alles voor die goede oude draak.

   Wel leuk, ben net bezig met keizerlijk porselein uit China en Chinese ceramics, helemaal een mooi boek. Ben nogal bezig met dit stukje erfgoed wat die draken graag terugkopen willen op dit moment.

   Volgend jaar het jaar van de Draak, kon wel eens spannend worden.

 24. @ cristoffel

  Graag wil ik je het volgende vragen, heb je jezelf wel eens afgevraagd waarom? je werkt met mensen op jou afdeling?
  Het heeft namelijk alles te maken met jou innerlijke belevingswereld en hoe deze word weerspiegeld in de buitenwereld.
  Je kan je daarom afvragen wie er nu eigenlijk patient is jij of jou gecreerde patient?
  Zie het als een leerervaring waarin jij net zoals iedereen op zoek is naar zijn diepste weten om er achter te komen dat liefde alles is en alles liefde is, Dat wil zeggen dat liefde datgene is waar de wereld om draait.
  Zelfs de meest onlogische en onbegrijpelijke acties van mensen hebben het zoeken naar liefde als drijfveer.
  Nu ik inzie dat mijn innerlijke belevingswereld word weerspiegeld in de buitenwereld ben ik blij dat alles er is om mij elke dag weer te laten zien dat ik al mijn dualiteiten waarin ik mij elke dag in bevind ik deze elke keer weer zo liefdevol mag en kan omzetten.
  Je moet het leven niet willen begrijpen maar willen zijn.

  1. @Raymond,
   ik citeer u; Zelfs de meest onlogische en onbegrijpelijke acties van mensen hebben het zoeken naar liefde als drijfveer.
   Dit gaat er bij mij echt niet in.Ik ga met je mee dat liefde de essentie is van ons bestaan.
   Maar geloof ook dat alles energie en frequentie is . ook dat er onbegrepen dimensies zijn die ons “zijn” wel degelijk kunnen beïnvloeden in negatieve zin.
   Ik ga gedeeltelijk mee dat de innerlijke belevingswereld zich naar buiten reflecteert, maar dit dekt echt niet de gehele lading.Het geeft een grote invloed, maar is niet zaligmakend.En je kan elke psychose echt niet afdoen als zijnde een andere belevingswereld van de patient. Zeker hij heeft een andere belevingswereld en zijn wanen zijn voor hem absolute waarheid, maar ze passen niet in onze realiteit.Dan kan je wel weer een boom opzetten wat is realiteit, maar je moet ergens een grens trekken. Ik ben overigens overtuigd dat er heel veel mis is binnen de psychiatrie en dat de farmaceutische industrie hier een groot aandeel in heeft. helaas is dat binnen de gehele gezondheidszorg.
   Maar ben blij voor je dat jouw strijd tegen dualiteit binnen onze samenleving een positieve wending voor jou heeft gegeven.

  2. Ach, de één is gek en de ander nog gekker. Op de lagere school vertellen ze je mooie dingen, dat je jezelf moet zijn, niet in de sloot springen als anderen het doen.
   Blijf je eigenwijs dan ben je ineens kinds, blijven hangen of zo. Of je gelooft in een wereld die er volgens psychologen NOOIT zal komen. Psycho’s hebben allemaal het traject van imbecielen doorlopen dus ze weten hoe het voelt om imbeciel te zijn. Hoort bij de opleiding. Dat ze daarna zelf niet normaal diagnoses kunnen stellen, daar kijkt iedereen dan van op…

   Wat is normaal, wat is gek, ok, sommigen kun je inderdaad maar tussen een paar muren houden. We moeten vooral nadenken, hoe komt dit zo? Wat is de oorzaak? Richten wij onze maatschappij wel goed in of vraagt het alleen maar om meer gestoorde individu’s?

  3. Ik weet niet meer of ik moet lachen of huilen. Of ik ‘normaal’ ben of compleet idioot. Het ligt hem compleet aan de definities die idioten met een diploma stellen. Ik ken deze heren hoor. Ze luisteren alleen naar professors en lezen alleen de boeken die voorgeschreven zijn. Zij weten hoe alles in elkaar steekt. Hoe mensen zich zouden moeten gedragen om onder de definitie ‘mens’ te vallen. Hebbem zij namelijk allemaal uitgedokterd. Dit is normaal gedrag, dit zijn normale gedachten. Als je hier vanaf wijkt, dan ben je toch op zijn minst enigszins geestesziek. Satanisten…

  4. Marcel , ik heb heul heul heul veul zitten lezen op een bepaalde website , armageddonconspiracy , door wordt veel spychologie en filosofie behandeld .
   Hier wordt gesteld dat 95 % van de mensen schapen zijn , en 5% wolven , verdeeld in goede wolven en slechte wolven . Jouw opmerking van welke kant we opgaan met zijn allen , zouden we zelf niet een steentje bijdragen ? Als ik jouw grijze baard zie , dan zie ik een goede wolf die de kudde kan bijsturen . Mot je wel die fopneus af doen , anders neemt geen schaap je serieus , beter een stempelkussen onder je buik binden .

  5. @Marcel, ja, welke kant gaan we op, ik denk zelf dat het de tijd is dat alles naar boven komt, dat alles doorzien gaat worden. Dat geeft ook de nodige ellende, mensen zullen zien dat ze genaaid zijn. Mooi verhalen die verdampt zijn of verdampen. Tegelijk is er iets heel moois en interessants gaande. De mensheid wordt wakker. Ieder nog op zijn niveau, toch, het begin is er voor een nieuwe verlichtingspiek.

 25. Als dit verhaal waar was dan was Wilcock al dood geweest, zonder ooit een waarschuwing te hebben gehad. De feiten in dit verhaal kloppen van geen kanten, goud is geen onderpand meer voor oa de dollar, de chineze goudvoorraad is in het grote china altijd verstopt geweest voor de japanse invasies, immers, 1940 was niet de eerste keer dat japan china binnenviel.
  Het verhaal op zich is niets mis mee en leest lekker. de opbouw van het verhaal is erg mooi en begint dus ergens daar waar de handel met het oosten begint waar er wordt gesteld dat er veel betalingen in goud worden gedaan en zo het goud langzaam het oosten vloeit, krijgt een vervolg net na de oorlog wanneer de chinezen lijdzaam moeten meewerken met het westen om het goud veilig te stellen voordat het in handen komt van het altijd gehate japan.

  Dit alles wordt stilgezwegen totdat wilcock er lucht van krijgt… prachtige ingredienten voor een dikke oudejaars pil…. hij komt denk ik dus idd met een vervolg en wel dat het boek nog voor de kerst in de winkel ligt … of… wilcock wil iedereen wakkerschudden, onze ogen openen voor wat er nu gebeurt en waarom het overal zo slecht gaat met het westen op de bric landen na …want…., dit verhaal heeft erg veel weg van de huidige situatie. Het goud vloeit niet in de 17e eeuw naar het oosten om zijn prachtige handgemaakte vazen en meer van dat soort atributen waar in het verhaal over wordt gesproken, momenteel vloeit wel al het geld naar het oosten, niet om zijn hoogstaande technische produkten maar omdat de chineze overheid bewust hun munt erg laag houdt.
  de amerikaanse bonds die de chinzezen opkopen met de eigenlijke oneerlijke winsten, immers een eerlijke, stabiele, open markteconomie kan alleen werken als regeringen zich niet met munteenheden bemoeien maar de waarde daarvan aan de markt overlaat. straks kunnen de chinezen dus zonder ooit nog maar te werken leven van de rente van deze bonds. hoe dan ook ik ben benieuwd naar het vervolg……. het is dus een paradox, niet het amerika/westen profiteert van het oosten maar het oosten heeft het westen in de tang.

  1. Kortom: David Wilcock leeft omdat nu het Oosten/Chinese Illuminatie de macht wil hebben..? Zoiets?

  2. @ andrew
   Ben altijd een beetje misselijk als er over DE MARKT gesproken wordt. Het is namelijk niet die van op de hoek! Het is een abstracte term voor wat? Tja voor wat …… dat is wel een goede vraag.Voel aan mijn water dat die zogenaamde zichzelf regulerende MARKT, gereguleerd wordt door slechts een handje vol mensen. Waarmee gelijk het probleem zichtbaar wordt om alles maar aan DE MARKT over te laten.
   Voorbeeldje; de zorgverzekeringen, zouden goedkoper worden door de marktwerking te bevorderen. Zie jij het ? Ikke niet, ik zie een afnemende dekkingsgraad en een toenemende premieverplichting. Dat is de werking van DE MARKT. Nee op DE MARKT is jouw gulden allang geen daalder meer waard.

  3. @ Jerry

   Geef DW zelf eens een spontane HUG, dan komt ie meer uit zijn verlegen en bescheiden hoekje vandaan. Dat heb ik zelf nog gedaan afgelopen Mei nog, door hem eens te nemen zoals hij is als mens en niet als persoon dat hij zo bekend is om zijn werk, dan ontdek je dat er toch iemand anders is die achter zijn personage opduikt, dan de ONE MEN SHOW wat iedereen zo graag ziet.

  4. dat komt marcel omdat je iets van economie moet weten om dit te begrijpen. china is niet blij nu de euro onder druk staat, en wij in europa moeten alleen maar hopen dat de euro weer onder de dollar komt, dat is goed voor de europese handelsbalans, komen er weer lekker veel banen bij, nadeel is dat grondstoffen en import duurder worden maar het verschil tussen chineze import en europeze fabrikatie wordt dus kleiner… dit heeft niets te maken met politieke keuzes die voor het binnenland gelden. dee internationale valuta markt is een andere markt als die waar je vrouw de boodschappen haalt of de vrije markt economie die de politiek zo graag wil.

  5. @ andrew
   Lol, de boodschap komt in het geheel niet over begrijp ik al .
   Geeft niets, kan namelijk net zo goed aan de zender als de ontvanger liggen.
   Dat heb ik toch niet vaak , begin ik ineens schik te krijgen in “economics”. je bent werkelijk nooit te oud om te leren haha
   Ik dacht altijd dat er heel andere waarden waren om je druk over te maken maar nee het is “economics”, of all things ! Nou laat me je wat vertellen andrew , niet voor mij hoor. Ik ben met heel andere zaken bezig.
   Veel plezier hier!

  6. Andrew is wel slim maar toch ook weer niet of zo. Ik word wat zat van dat coffeeshop gelul hier.

  7. Je hebt mensen die altijd het bovenste van een chinese menu afbestellen omdat ze:

   1) nooit het kunnen uitspreken wat er staat
   2) het niet kennen wat nu werkelijk lekker is
   3) alleen altijd cijfertjes kunnen onthouden
   4) en denken dat het er altijd feest is vanwege de lampions

   Kortom Andrew, wil je een beter argument vertonen in je commetaar kom dan niet met de eerste beste rijst tafel bij me aanschuiven dat je nog al veel verstand heb van chinesekunde en wijsheden, gezien ons overkilled CEO 36.5 percentage kill doe onze markt doen gronden. Geef die achterlijke chinezen maar de schuld dan ons westers stukje Elite denken.

  8. Andrew, ken je het verschil tussen Waarheid en wat jij VINDT..? Je bent ons, ik weet niet of je het in de gaten hebt, aan het vertellen hoe het IS, i.p.v. hoe jij denkt/vindt dat het is.. Think about it ol’ chap..! Beetje hautain, terwijl je het natuurlijk ook allemaal niet precies weet..!
   Je feiten kloppen alleen je conclusies zijn puur subjectief.. (zoals met elke conclusie die mensen trekken..!)

  9. Mooie voor Marcel 🙂 , ouwe dienstweigeraar . Hij blijft een streepje voor houden op mij met zijn S5 , ik kwam niet verder dan S4 .

  10. Enige nadeel wat ik zag aan man zijn, het leger in moeten. Heerlijk dat ze dat flink van tevoren hebben afgeschaft. Vader ook s5. Allemaal imbeciel? Dacht het niet!

  11. Jij had het ook niet lang uitgehouden in dienst , weet ik zeker . Ik heb 3 oudere broers en met mijn 3 maanden in het leger ben ik DE militair van de familie ( inclusief 3 weken in de militaire bak ) Tankchauffeur , lol, vrij snel kreeg ik al geen uzi meer omdat ze me niet vertrouwden . Ik heb daar wel geleerd wat matennaaiers zijn , de echte betrouwbare jongens waren niet de elitairen waar ik bij behoorde maar de gasten die de rotbaantjes kregen , het voetvolk .

  12. @Cozmic, mensen die over lijken gaan die zijn overal vertegenwoordigd. Mensen die met iedereen meevoelen, die zijn er niet zoveel. Toch wordt het langzaam aan tijd voor wat hardere actie. Niet met geweld of zo maar een groter aantal mensen met een doel. Eensgezind eens flink tegengas geven. Het wordt nu ECHT tijd dat het volk gehoord wordt. Tot nu toe heb ik hier op WTK alleen maar salon socialisten gezien. Tijd voor echte actie. WAKE UP everybody. Een nieuwe tijd met nieuwe kansen…

  13. Martijn , put people to the test en je zal verdrietig worden hoe weinig er ECHT zijn . Ik heb mijn opdonders geïncasseerd , ik kan het ze niet eens kwalijk nemen , maar je beste ‘vrienden’ kijken de andere kant op in rotte tijden . Salonsocialisten , nagemaakte flapdrollen , vieze parasieten , geef ze een naam . De meerderheid van de mensen is gewoon laf , lopen mee met het gepeupel , alleen maar met zichzelf bezig en hun status . Als ze diep in de shit zitten komen ze naar je toe , mag je ze bedienen met reflectie etc , een week later besta je niet meer vanwege hun armzalige egootje dat wil ontkennen ooit hulp gezocht te hebben .
   zo dan dat is eruit
   klein orkest
   http://www.youtube.com/watch?v=c_YG0KzpoXk

  14. Aan alle nachtvlinders….Martijn, Cozmic, Hyper is missing, Marcel met zijn neus in 5 D…muziek uit meiner Heimat

   http://www.youtube.com/watch?v=4RAzvwAF9b0

   lyrics:

   1973 Geburtsjahr wichtig für mich als auch geschichtlich, denn da wurd’ klar dass die CIA ‘ne Hure war Chile Attentat viele Tote Allende starb, tragisch da Tragender Mann der Unidad Popular, C-I-A Chile ist amerikanisch, Victor Jara sang in spanisch seine Stimme mahnt dich vergiss’ die Toten nicht vergiss’ die Diktaturdespoten nicht 1973,
   meine Mutter presste gebahr und liebt mich trägt mich an der Brust stillt und wiegt mich, indess ‘ne Mutter mit Sohn in Kambodscha den Schuss zu spät sah, er wär’ wie ich jetzt 26.

   REFRAIN:
   You’re just a part of it so get to the heart of it
   ‘cause if you don’t go you won’t know
   You’re just a part of it get to the heart of it
   ‘cause if you don’t go you neverever gonna know

   Ich war ein Abc-Schütze in der Zeit um 80 man las von Abc-Geschützen in der Zeitung ein Streit entfacht sich und Europa gewählt als Schlachtfeld um die Macht auf der Welt, euer Opa dacht’ vielleicht an “damals” als auch er sich auf die Strasse stellt, 83 Angst macht sich breit drei Jahre später Tschernobyl Seveso sowieso weh’ dem der noch Atomstrom will kennt ihr die Bilder der missbildeten Babies durch Chemie, kennt ihr die Villen der Millionäre aus der Industrie, wir spielten draussen Fussball als der erste Regen kam, es ist ein Zufall dass wir aus ‘ner bess’ren Gegend war’n, ich denk’ an Kurdistan Halabja in mir bricht was, nach ‘nem halben Jahrhundert tötet wieder deutsches Giftgas

   REFRAIN
   You’re just a part of it so get to the heart of it
   ‘cause if you don’t go you won’t know
   You’re just a part of it get to the heart of it
   ‘cause if you don’t go you neverever gonna know

   Wir war’n 18 Antifas mit Intifadaschal und Armyparka,
   Andi war’s der in der Nacht an die Wand der Schule malte,
   Nein gemeint die Intervention im Irak die in der Tat viele Menschen mit dem Leben zahlten, Andi sei Kroate der sein Land verrate, meint sein Vater weil er lieber sprühte als an Handgranaten töten übte, nur uns’re Herzen glühten für die Riots in den U.S.-Städten uns’re Wunderkerzen glühten für Asyl auf Lichterketten und als ob sie’s wichtig hätten unter uns die Brandstifter auf Wählerfang, ich weiss was Tracy Chapman für Mandela sang: Talkin’ ‘bout the revolution, leg’ dein Ohr auf die Schiene der Geschichte

   REFRAIN
   You’re just a part of it so get to the heart of it
   ‘cause if you don’t go you won’t know
   You’re just a part of it get to the heart of it
   ‘cause if you don’t go you neverever gonna know

   Anything is connected to anything
   is connected to anything is connected to anything
   ‘cause you is all and all is you
   is you is all is all is you is you is all
   anything anything anything

  1. Steve Beckow heeft ‘m ook geplaatst:
   http://the2012scenario.com/2011/12/david-wilcock-the-trillion-dollar-lawsuit-that-could-end-financial-tyranny-part-ii-history-lesson/

   Mijn gevoel zegt dat het geen kwaad kan om dit op meerdere plekken te hebben staan.

   Ik heb het nog niet uit, maar als ie niet gewoon aan het opscheppen is, is alleen al de belangstelling interessant: “As I prepare to post this section, we’ve already had over 400,000 hits, 1000 written comments and 21,000 Facebook Likes on Part One in less than six days.

   Tens of thousands of people are writing about this on their own websites, and the growth rate is at least geometric, if not logarithmic at this point.”

  2. Gewoon rondtwitteren. Helpt ook. Het is een giga-verhaal. En het zou paginagroot in alle media moeten staan.

 26. We denken dat we pas plezier of verrukking kunnen ervaren als we een zeker plan volbrengen,
  als een bepaalde droom uitkomt,
  als iemand die ons aan het hart ligt ons aardig vindt,
  of als we een fantastische reis maken.
  Dit is een belediging aan wie we zijn.
  We zijn het plezier, we zijn de vreugde!
  Waarom zou je je geluk willen laten afhangen van iets anders dan je eigen natuur?

  A.H.Almaas

  1. @Janee

   Mooi! En zo waar.

   Het is steeds lastiger mensen tegen te komen die niet met hun status of ego ventileren bezig zijn. Vervolgens zie je ze steeds weer verder van zichzelf verwijderen en zich verwonderend afvragen, is dit alles?

   Dus ‘We denken dat we pas plezier of verrukking kunnen ervaren als we een zeker plan volbrengen’ is zo jammer.

   We zijn zelf dit plan!

  1. De rest van de wereld, anders worden die prostituees van je ook nog ziek.
   Veel plezier gewenst. Zonder liefde zal het zeker aangenaam zijn (lijkt me echt niets maar goed, ik kan toch de tering krijgen).

  2. Prostitutie is echt een heel positief iets voor de prostituee zeker. Dat geloof je zelf.
   Als je vanuit je hart leeft weet je gewoon dat het niet klopt. Ik wens je geen plezier maar een gezond verstand. Beter voor iedereen lijkt mij.

  3. @Selene, Happy Hooker wel eens gelezen? http://nl.wikipedia.org/wiki/Xaviera_Hollander
   Zie nu wel dat ze in haar eerste jaren in een Jappenkamp heeft geleefd. Kan een oorzaak zijn, toch was ze er niet bepaald vies van. Zulke prostituees zullen er wel niet veel zijn. 1%? 10%? Geven ze wel echt antwoord als je het vraagt of ze hun werk fijn vinden? Wie vindt zijn of haar werk wel fijn? Wie doet wat nog meer eigenlijk met tegenzin? Tsja, hoop vragen en weinig werkelijke antwoorden te verwachten…zucht.

  4. Een ding kan ik wel stellen. Als ik vrouw was en niet vies van sex ofwel er dol op was ik liever prostituee dan achter de kassa van de Aldi. Er even van uitgaand dat je voor jezelf werkt en niet geld aan een of andere parasitaire pooier moet afdragen.
   Met veel ander werk is het ook zo dat het niet altijd leuk is (zie bijvoorbeeld achter de kassa werken van de Aldi). Bovendien zijn prostituees de werkelijk sociale werkers van deze wereld. Er mag wel eens wat meer waardering voor komen. En net als gezegd ik heb het nu niet over die jonge meiden die uit met name uit Oosteuropa hierheen worden gehaald en vaak gedwongen in de prostitutie zitten (mensenhandel is dat). Dat is gewoon triest. Deze meneer gaat daar dus niet naar toe.

  5. Ik denk dat je geen flauw idee hebt over wat je schrijft. Voor het geld neuken….hoe zielig is dat. De ziel vergeet niets geloof mij. Op beide kanten.
   Doe veld onderzoek, vraag de medewerksters bij de aldi, of ze met je meegaan of geef vrijwillig je geld omdat je het zo erg vindt voor de vrouw om bij de aldi te werken. Het gaat niet om wat je voor werk doet maar hoe je mind erover denkt.
   Misschien kan je ipv naar de hoeren een keer bij een psycholoog langs want dat beeld wat jij hier over de vrouw schept is echt niet realistisch maar kreukelig.
   Dat geld ook voor de vrouwen trouwens, als je dol op seks bent….doe het dan gratis 🙂

  6. Ik heb er gekend. En er was er geen enkele bij die vol kon houden dat ze het graag deden. Hun “kerel” was degene die besliste hoeveel geld ze moesten verdienen.
   Iemand die uit het leven wilde kreeg van haar “kerel” een pistool te zien en de boodschap dat ze haar kind dan nooit meer zou zien. Leuk leven.
   Een 16 jarige met haar vriend. Als hij dronken was zette hij haar buiten met de boodschap “ik hoef geen hoer in huis”. Zat ze op de stoep te huilen midden in de nacht omdat hij haar niet meer binnen liet.
   Oer Hollandse meiden waar ik het over heb. Moet je nog meer weten?
   Als je het vraagt zeggen ze natuurlijk niks. Dat doet een mishandelde vrouw ook niet.
   Het is een idioot verhaal om alles te kunnen sussen. De sociale werkers? Het zijn gewoon heel lieve maar beïnvloedbare vrouwen.
   Er zijn er natuurlijk ook die voor zichzelf beginnen. Heb ik ook wel gekend. Leuke flat en een paar vaste klanten die dik moesten betalen zodat ze er goed van kon leven. Die deed het echt voor het geld. Maar dan moest je wel met een dikke portemonnee komen. Ze zag er ook fantastisch en goed verzorgd en gekleed uit. Een vrije vrouw. Niet te vergelijken met de prostituee achter het raam. Die haar privileges zijn minimaal.
   Er gaat heel veel geld om in het gebruik van deze vrouwen. Als ze hetgeen ze verdienen allemaal voor zichzelf zouden kunnen houden zou je waarschijnlijk heel andere vrouwen tegen komen dan nu. En ook allemaal veel duurder. Ieder mens hoort vrij te zijn en voldoende middelen van bestaan te hebben. Zonder als gebruiksartikel bekend te staan. Ik hoop dat ik deze vrouwen hiermee niet beledig. Dat is het laatste wat ik wil. Ik kan er gewoon niet tegen dat kerels zo zijn tegen vrouwen.

  7. En dan nog iets Nou En. Als je vrouw was zou je liever prostituee zijn?
   Wat houdt je tegen? Wel eens van mannelijke prostituees gehoord?

  8. @ monika: hoezo is dat zielig voor geld neuken. Is dat zieliger dan als minister geld laten betalen door leugens te vertellen ?? Ik ken meerdere vrije prostituees van in de 40 die zo in haar levensonderhoud voorziet. En natuurlijk zijn er misstanden van gedwongen prostitutie en zo. Die dames ga ik niet naar toe.

   @ selene: er zijn veel vrouwen die gedwongen achter de ramen zitten maar ook veel die voor zichzelf werken. Daar ga ik naar toe. Prachtvrouwen !! Die mannen en hun sexuele driften gebruiken om in een levensonderhoud te voorzien. Daar heb ik respect voor !! Heel veel respect.

  9. @ martijn
   Jawel hoor en mede vanwege de reacties van jullie allemaal. nou en vind het heerlijk om te shockeren. Hij kickt op de vele boze reacties.

  10. He Marcel, pijp van Maarten? Aan je trekken komen? Lees het eens anders zoals je het gisteren ook deed.

  11. @ martijn
   Ik loop ook maar wat te dollen vriend ,soms ben ik even terug op deez aard. En gek, dan heb ik opeens net zoiets als cosmonauten enzo ervaren bij terugkomst na een tijdje ruimte.
   Namelijk die klote aantrekkingskracht , zwaartekracht , de ellende ligt wat mij betreft in het woord zelf al besloten.nou ja after partydipje zullen we maar zeggen ondertussen heeft nederland zich mooi wel laten vertegenwoordigen in de ruimte haha.
   Lekker belangrijk ook!:)

  12. Gewoon mee doorgaan Marcel, de humor erin houden. Humor relativeert alles zo’n beetje tot niet belangrijk. Het is ook allemaal niet belangrijk. Het is zoals het is. Daarom kunnen lachen, dat is prachtig. Het is maar een droom, één van de velen.

  13. Beetje gewicht verliezen Marcel , heb je niet zo’n last van de zoewaartekracht man .

  14. Ik dacht te weten dat het weten het denken vooruit spoedt , ik weet dat het maar een gedachte is , weet je ?
   ( please somebody lock me up 🙂 )

  15. Well….. it is to béééh or not to béééh zei de geit schaapachtig . Krijg er bijna een sik van , weet je dat ?

  16. Tsja over zwaartekracht gesproken Andre Kuipers zweeft daar leuk rond en in mijn fantasie lijkt me dat geweldig een gewichtloze wip in de ruimte. Zijn er ook vrouwen bij dat personeel van de ISS ???

  17. Ik geniet altijd de laatste tijd zoooo van Janee, en Bearded Marcel….. Wil je niet weten, zeker als je Abraham gezien hebt enne ene Guido Met Beard… 🙂

  18. Zo is dat Martijn genieten mooi nummer de Doors . Heb de taal om iets uit te drukken los gelaten muziek geeft weer nieuwe impulsen.

  19. Daarom maar weer aan de Gluwein net als vorig jaar HIC !

   @ Janee daar hebben we Faceliftbook voor, zulke caspades, hier mot je Conspiracy onderricht zijn voor des-info zaken anders val je buiten Martijns Boot…

  20. Zie nog steeds geen Kerstboom hier met WTK Kadootjes er onder en kratten vol met Gluwwein voor ieders, tis wel warmer dan vorig jaar, maar dat mag de pret niet drukken… HIC! hips BURP! oeps… Of heeft de Jarige Marcel alles al opgezopen?!?

  21. Nou mijn auto zit ook al vol met witte Anti-Fries… gelukkig maar, moet er niet aandenken…

   Je moest eens weten wat ik allemaal los gelaten heb voor ANNO 2012, Jij behoort ook al tot die uitset Martijn….. daarom Joh dat we bezig zijn om je geheel los te laten, alleen je duikt steeds zo dringerig op. Let it be… zoals ‘BIG Brother en toe speelt het hele jaar door…

  22. I will be here till the end of times Paul, wees maar niet bang. Mij kun je alleen verliezen als je alles durft los te laten. Zo ver ben je alleen nog niet. Daarom ook dat 5d gebeuren. Jullie denken nog steeds in vakjes. 5d net een vakje hoger dan de rest, krijg toch de pest, heb ik daarom zo lang met jou gesproken? Je wou en wilt toch niet luisteren. Nog wat opgestoken bij David, welke David ook alweer? Was het wilcock of icke deze keer? Ga toch weg. In je kracht staan, je moet mij echt nooit meer de les voorlezen, als ik naar de hel wil dan maak ik dat wel uit.

  23. Martijn , je laat je toch zeker niet opnaaien man ? Wat geef jij er nou om wat anderen denken ? Iedereen die een ander zijn mening of visie wil opdringen heeft nog veel te leren . Wat er tussen jullie speelt of heeft gespeeld interesseert mij eigenlijk geen ene zak , meestal bladieblabla anyway .
   gewoon dit denken en zeggen
   http://www.youtube.com/watch?v=OvEdQrONP9I

  24. Weet je Martijn, tis of je zelf wel een duit in het zakje kunt doen hier, je bent eigenlijk iemand zonder inhoud, zonder opdracht, zonder EGO, zonder ontplooing en lult er graag oplos, vooral hoe goed je verleden dan ook in elkaar zit en de saaie elke dag zich ontvouwt in jou verheerlijkte kleine wondere wereldje. Tis dat dat al reeds voorbestemd is aan Erik van het kleine insekten boek anders hadden we dat aan Jou kun vast plakken.
   Hokjes denken, vakjes generen zijn links denken patronen, bedacht door ingenieuze Guru’s in 3d en verrukte Satsang sukkels in SPE.

   Wie ben ik nou? gewoon een lullo die lol heeft in het leven, die nog kan lachen terwijl ie last heeft van pijn dagelijks in zijn lijf, die graag met iedereen bevriend is en zelfs de halve wereld afreist als het moet om die ander te mogen ontmoeten met alle eerbied en respect wat er maar is, zolang je maar niet gaat lopen te FRACKEN met me want dan val je gewoon weg af…

   By the way, ik doe wat ik doe en ben je het er niet mee eens dan kan je pontificaal de pot bij me op! mooie heh??!

  25. @Cozmic, wij hebben uren geluld met elkaar elke dag voor hele lange tijd. Zelfs eens tot half negen ’s morgens. Ik mocht Paul altijd wel, totdat ie van alles mijn strot in wou duwen. Dat is nog tot daar aan toe, dat doet iedereen hier. Maar denken dat je veel verder bent dan wie dan ook, zelfs hier op wtk en mij hier continu voor idioot neerzetten, zij zijn immers veel verder. Dat pik ik dus niet. Ach, niet iedereen kan mij hebben. Cozmic, jou snap ik veel beter.

   You had me:
   http://www.youtube.com/watch?v=opwudiDgv1E&feature=related

  26. He, pistolen Paultje, ik ben wel naar jou toegegaan weet je, jij zou bij ons langskomen maar liet dat zitten? Ik was de lul omdat ik net wat verder ging en zei dat er eigenlijk geen persoon is. Konden jullie niet hebben. Hevig verzet. Ik ben milt geweest tot nu toe. Moest toch in mijn kracht gaan staan? Jij hebt Sjamama hier weg gepest en wilde al te graag dat wij eraan mee deden. Eigenlijk had ik je toen al gedag moeten zeggen. Alles is je eigen schuld. Zoek het lekker uit. Je bent veel te goed om hier nog rond te hangen. Je steekt met kop en schouders boven iedereen uit hier toch? Wat doe je hier dan nog. Ga lekker space diven of zo…

   http://www.youtube.com/watch?v=argqbrGB0hg

  27. Martijn, je probeert weer de boel te verdraaien, je idd ’s nachts hangen achter je webcam, je vrouwtje lief die elke keer uit haar bedje moest komen om te zeggen dat je de volgende dag weer moest werken, je intussen vol met bier liep en weg zat te zakken tot grote ergenis van haar. Nu NIET de rollen om gaan draaien want helaas pindakaas heb alles nog hier in LOG-files staan hoe zij over haar rooie ging naar jou toe.

   Doordat je steeds de boel zo verdraait, heb ik afgehaakt, ook bij de 2de keer dat ik je weer toeliet wist je het zo mooi om te draaien dat ik heb besloten je niet meer toe te laten waar dan ook, op MSN, op Facebook enz, heb ik alles van je verwijderd, ook anderen weten dit en weten waarom, daarmee is de kous 2011 dus af en valt het doek voor jou.

   Ik mocht je ergens ooit ontmoeten in het echt op een naaktstrand, weet je vond dat nogal een beetje te ver gaan waar ik toen vanaf dat moment eigenlijk een beetje op je uitgekeken ben geraakt, bah! normaliter doe ik dat bij een lezing van iemand of bij een goed sociaal onderbouwd stabiel gebeuren. Dus laat anderen hier AUB buiten Martijn en zet je vuilnis niet zo buiten bij anderen hier neer, of moeten we toch Santa ff langs laten komen, zal wel het leeftijdsverschil tussen ons zijn…

  28. Schattebouten , misschien weten jullie al een poosje dat ik geen partij kies , allemaal dualistisch gezeik van gekrenkte egootjes anyway .
   Alles wat je een ander verwijt heeft te maken met je eigen zwakke / kwetsbare kanten , jij hebt het laten gebeuren . Helemaal nix errugs , lesje eventueel geleerd . Echter teringflauw om elkaar publiekelijk voor rotte vis uit te gaan maken . Zowel de gene die begint als de gene die erop ingaat heeft nog veel te leren .
   Waarschijnlijk is Shamama de verstandigste want die is hier gewoon met een andere nick . Duuuuhhhh
   http://www.youtube.com/watch?v=e0a89ozFq20

  29. @ Cozmic

   Eindelijk eens een verstandige opmerking, je hebt nog gelijk ook bij deze, Proficiat.

   Goed dat er nog onpartijdige mensen zijn zoals jij, DANK U DANK U!!! Ik heb weer hoop… (FF SERIEUS GEMEEND)

  30. @Paul, jullie zouden langskomen, op Texel. Ging ook ineens niet door. Weet je Paul, ik ben gewoon een dikke lul. Slangendrager, haan, uil, blue hand. Het zal allemaal wel. Ik ben…

   http://www.youtube.com/watch?v=O5DDanQtNyY

   Of je me niet mag of wel, het is allemaal illusie, dat weet je ergens zelf toch ook wel?

  31. Cozmic heeft altijd gelijk. Gaat mij erom dat ik allang alles wou bijleggen. Dat wilde de andere partij niet en daarom vraag ik hierbij om welke reden. Ik kan hard zijn, de tegenpartij ook. In ieder geval weet je dan wat je aan elkaar hebt toch? Heeft me al teveel tijd en energie gekost. Ik ben er klaar mee.

  32. Martijn , als ik weer een keertje door de noord-oost polder rij , mag ik dan wel een bakkie komen doen ( liever niet op het naaktstrand 🙂 , mij teveel ruggtuffers daar ) ?

  33. Alle 2de hands bordjes volgen Cozmic, dan kom je zo bij Martijn uit, gisteren nog gecontrolleerd richting Groningen en Visa Versa…

  34. Paul , ik laat maar een paar hele scherpe opmerkingen achterwege , en hou het gewoon op “flauw “

  35. @Cozmic, ik ken jouw email adres uit het hoofd. Alleen ik heb jou niets te zeggen, het gaat je goed. I love your reactions.

  36. @ Cozmic,

   Vuur maar het op me af! Ik hou wel van een uitdaging, hoop dat je gegrond bent daar mee een dat je helemaal gelijk hebt, maar misschien dat je mis schiet, tenslotte het blijft een 50%-50% mogelijkheid, net als in de Loterij.

   Ja mag het je ook zelf onthouden, des betreffende je dan je zelf niet voor paal zet, en dat laatste wil ik zeker niet, ik hou je liever op een veilige afstand als dat mag… (heb niks tegen je)

  37. Af en toe vind ik Hyper hier nog de verstandigste en de sterkste geest , ondanks alles wat hem tegenzit weet hij zichzelf toch weer te hergroeperen en het positieve en het mooie te zien in alles en iedereen , kunnen een hoop mierenneukers nog wat van leren .

  38. Hyper is een kei van formaat, iemand waar ik graag een heel wandmeubel vol met zijn werk wil hebben, maakt niet uit wat hij wet tikt hier op wtk, weet nog goed dat hij zijn eigen Hieperdepiep bol.com hoekje kreeg.

  39. @cozmic, Hyper, als hyper eens zichzelf heruitvind, dan kan niemand tegen hem op.

  40. Eigenlijk heb je wel gelijk, de hele wereld besodemieterd elkaar toch al, de enige nog erger dan de ander, die paar rotcenten die over blijven mogen inderdaad naar de minderbedeelden toe, maar wat zijn prostuees dan eigenlijk, nieuw soort buitenlandse toerist? of mis ik iets?!

  41. @ Cozmic

   Je mag het altijd proberen, zoniet dan is de kans dat de tram voor je deur weer eens uit de rails loopt… Ik knip tenminste geen kaartjes… 🙂

  42. Och heden “Don’t Worry” liedje gaat over goede vibraties, daar zit alles in, klinkt goed aangenaam in mijn oortjes Nu.
   Dissonanten trekken samen, heeft ook z’n funktie, als het lang duurt dan wordt het een uitputtingsslag voor jezelf, mijzelf en iedereen.
   Een beetje toverdokter legt de zere vinger op de overprikkelde blokkade, grote kans dat het oude zeer snel bekoeld, omdat het gekend wordt, daar schijnt het allemaal om te gaan, gekend te worden, ook de auw die aan ons vast kleeft, ieder op z’n eigen overgevoelige harde zere plekjes, de 1 heeft meer dit daar vanwege toen en toen, de ander ergens anders..

   Jah is waar Martijn dat sommigen Iets extra’s zoeken en dusz kennelijk nodig hebben, Uber Cool of Uber sensitief of Uber daadkrachtig of Uber omvattend of Uber serieus of Uber oprecht of Uber snelschakelend of Uber scherpAnalytisch of Uber hetbestevanIemandVereisen of Uber Alleseruithalenwaterinzit of Uber goed zien wat er nog meer in zit, niet alleen de rottigheid of Uber overzien waar de angel zit en steekt Of Uber kunnen los masseren met Handen en of Woorden,

   Nou in ieder geval is dit zo Uiteindelijk een Uber mooie draad geworden, sommige akkefietjes en Drama’s verdienen wat meer Aandacht en wat meer lengte Voor het Beste Resultaat

   Daarom leren ze ons om alles maar af te raffelen, snel snel snel, sommige Mensen hebben soms wat meer aandacht nodig, En toch zie ik hier Een Recept opdoemen voor een Betere WEReld met meer kennis over onszelf en dus over een ander over wat nou eigenlijk echt belangrijk is, en als we het hier kunnen doen is de kans ook veel groter in de boze buitenwereld dat dat kan

   Mezelf opnieuw uitvinden gaat een keer helemaal lukken Martijn want ik zie steeds vaker wat ‘voordelen’ (dus verborgen redenen kunnen zijn) voor ‘Tegenslag & Mislukkingen & Falen’, nou bijvoorbeeld dat ik aan de ene kant Soms iets heel graag denk te willen, is ook wel zo maar dubbel tegelijkertijd te goed weet wat de voordelen van Falen zijn, ontwijkingsgedrag, daarom moet ik mezelf Verrassen, een ander zegt bijvoorbeeld van ‘… dan zie ik je daar en daar okay tot volgende week..’ ik moet dan mezelf daar omheen zien te loodsen, dat ik ‘per ongeluk’ tegen iemand aanloop en dan gaat het wel. Soort overspoeling Flooding zonder me vantevoren het mogelijke leuke ‘Kapot te denken’ uit Onzekerheid inderdaad ook..

   M’n eigen gebruiksaanwijzing, en als iemand het door heeft dan gaat het ineens met een sneltreinvaart, dan kan ik in 3 weken doen wat een ander in een huwelijk van 30 jaar nog niet overkomen isz, is niet geschikt voor Iedereen, ik vin persoonlijk Haaah eS Pee typjes interessant maar ze zijn zo gauw Moe en Verzadigd, snap ik wel, ik weet ook wel wat uitputtingsslagen zijn maar soms regelmatig heb ik het er voor over, niet iedereen heeft dat in zich om tot het gaatje te kunnen gaan tot je er zelf bij neervalt ben ik al achter, dusz dat is ook heel belangrijk, grenzen kunnen en willen verleggen in verschillend opzichten voor meer inzichten

   Grandpa Elliot op zijn Toneel, on his Stage;

   Grandpa Elliot Sings If I were a Rich Man in New Orleans
   http://www.youtube.com/watch?v=dYA9sE0hihU

   Nadat de ontstekingen samen zijn uitgezweerd kunnen we weer elkaar weer prima pruimen en doen wat er gedaan moet en mag worden in het licht of donker des aanschijns van het grotere goed, nouh ik toch weer eens uitgebreid aan het zalvende woord ben, Imke waar hang jij uit de laatste tijd, ben je al aan het schrijven voor die Blog van je Vriendinnetje?

  43. Goh, het is nu bijna 2 jaar geleden dat ik gedurende een korte – maar heftige 😉 – periode hier op het forum gepost heb. Leuk dat sommigen me nog niet vergeten zijn!
   Ik ben altijd een trouwe bezoeker van WTK gebleven, maar nee, Cozmic, ik post niet onder een andere nick.
   En nee, Martijn, Paul heeft me hier niet weggepest, hoor. Oké, hij heeft het wel geprobeerd, maar dat was toch echt te hoog gegrepen voor ons Paultje ;-). Ik heb om andere redenen destijds afscheid van jullie genomen. Lees mijn laatste post – als je die kunt vinden – nog maar eens door.

   Met verbazing heb ik de afgelopen tijd gezien hoe men elkaar hier bij perioden in de haren vliegt…. Heftig! En de komst en afgang van nieuwe sterren aan het firmament… ook heel boeiend – en een beetje vermoeiend.
   Iedereen is aan het struggelen met zichzelf en/of anderen – alle schaduwen komen tevoorschijn om opgelost te worden. Of niet… De scheiding der bokken en schapen is gaande. Hoe naar ook vaak, het is allemaal nodig. Het is een teken van de tijd – we liggen goed op schema. Degenen die in hun hart wonen hebben niets te vrezen.

   Ik zie dat sommigen in de afgelopen jaren alleen maar hebben geleerd hun beperkingen beter te maskeren. Anderen zijn zo in de war geraakt dat ze het benul niet eens meer hebben om het ‘juiste’ masker uit de kast te trekken…

   Martijn, jij was en bent iemand die er voor mij altijd hier op het forum ‘uitspringt’. Jij bent eerlijk – jouw masker is dun, het licht schijnt er altijd door. Je steekt je nek uit, durft mens te zijn, durft je beperkingen toe te geven en te geloven in je Zelf en je vertrouwen te geven en grenzen te stellen. Je bent een lieve dappere jongen, waarin een wonderschone ziel huist. (Om geen gedoe te veroorzaken over feiten & meningen: dat is wat ik ZIE 😉 )
   Natuurlijk word je beproefd door hen die gezegend zijn met vele schaduwen. Je zult wel eens wankelen, maar er uiteindelijk alleen maar sterker en stralender van worden.

   Ik ben niet in de gelegenheid om hier weer met jullie te communiceren, maar ik voelde dat ik nu even langs moest komen. (Ja toch, Martijn?)

   Dag lieve mensen, speel het ‘gevecht’ als dat nodig is, maar verlies je Zelf niet in dit eindspel.

 27. Tja………………

  Mensen en goud………… Zou het ooit goed komen?

  Waarom zouden we goud nodig hebben?

  We kunnen toch ook gewoon rentevrij wat papier of bits ’n bytes gebruiken?

  Het hele idee dat de mensheid een karrevracht aan goud nodig heeft om zich te redden werd volgens mij indertijd door Moses al weerlegd.

  Trap er niet in mensen. Dit is een non issue.

  1. Dit is inderdaad een wijze opmerking..!!
   Als je het aan mij vraagt mist een ieder die op basis van goud wil werken alsnog wat bewustzijn..

   Wij mensen hebben geen dingen nodig waar we waarde aan hechten!
   je kan echt goud niet opeten ofzo, of een huis van bouwen..
   we moeten leven, niet weer bepaalde dingen waarde gaan geven zodat er weer een Elite kan ontstaan..

   persoonlijk vind ik dat we niet eens een betaalmiddel hoeven te hebben als we allemaal niet zo leip egoistisch door het leven gaan!
   Natuurlijk besef ik me dat dit niet zo gemakkelijk is, maar door de optie telkens te vergeten kunnen mensen er nooit logisch over na denken..

  2. Daar had ik ook al aan zitten denken. Dat gouden kalf waar hij zo kwaad om werd. Ik begin dat steeds beter te begrijpen. Mensen lieten zich als lammetjes naar de slachtbank brengen. Al hun goud moesten ze afgeven voor het afgodsbeeld. Het is misschien allemaal symbolisch bedoeld. En deze tijd verteld dan precies hetzelfde verhaal.

  3. Het is letterlijk die goud offer slachtbanken, Breaking Brekend Nieuwszz..
   De Fema Hema Femie (derde geslacht ideale nwo medewerker zonder geweten) kampen worden op dit moment geactiveerd door Uw geliefde Roverheid.
   De mensen zijn opgedeeld in blauw en rood.
   De blauwe mensen werken voor het leger en de overheid.
   De rode mensen zijn de burgers, jij en ik.
   De kampen zullen worden bewaakt door het derde geslacht dat in de afgelopen tijd gekweekt isz.

   Quote:

   ” Hold onto your seats. The plan for the takeover of the United States has not only been drafted, but activated. Our sources and independent research make this abundantly clear. Martial law scenarios preparing for a breakdown of order under the ongoing economic collapse are underway ”

   ” designation of the American people as ‘enemies’ under a live military tracking system known as Blue Force Situational Awareness (BFSA). ”

   http://www.infowars.com/military-to-designate-u-s-citizens-as-enemy-during-collapse/

 28. ik vind dat hier vooral slimme mensen komen, respecteer jullie allemaal. Heb zelf ook wel eens zin om even te brallen, kon ook lachen om de eerste reactie van Nou en.
  Zullen we het nu weer over het artikel hebben?

  1. Ok, ik begin. Wilcock is een huichelaar en jankt om het janken. Het is allemaal show, geen draak die met hem gezien wil worden. Het is allemaal opzet.
   Is slechts mijn mening en slechts op dit moment. Morgen is alles anders? Ik hou van gerechtigheid. We zullen zien wie gelijk heeft al gaat het me daar niet om. Ik kan meestal harder lachen als ik geen gelijk blijk te hebben. Die verbazing he, prachtig!

   Zo, dat is eruit. Wie tegenbewijs heeft, give it to me baby:
   http://www.youtube.com/watch?v=nzY2Qcu5i2A

  2. Toen ik deel 2 van hem had gelezen kon ik alleen maar denken, waarom heb je er zo’n lelijk staartje aan gehangen. Anders had ik het nog gelooft ook…

  3. ik weet dat deze opmerking Off-topic is,
   maar ik moet het kwijt;
   Toen ik in de jaren80 op de universiteit van Amsterdam verbleef om mijn horizon te verwijden zag ik op de prikborden ik weet niet hoeveel visitekkaartjes van Escort bureau’s, dure clubs voor heren die seksen konden met jonge meiden.
   Als men al die jonge vrouwen die daar een ‘zakcentje’ mee verdienden nu zou vragen en hoe was het in die tijd dat je dat ‘werk’ deed? Zullen ze dat in alle toonaarden ontkennen, zelf ken ik een paar dames die een titel hebben en hun studie met ‘sekswerk’ hebben betaald. Op zich is daar niks mis mee, want men is geen prostituee maar men speelt de ‘rol’ van een prostituee. Maar dat hypocriete, die dubbelheid dat is stuitend. Seks is 1 van de behoeften van de mens naast eten, maar als men de seksualiteit van een mens kan controleren op welke wijze dan ook dan is men de meester van deze mens. Dus grof gezegd zijn ‘we’ allen ‘slaven’ omdat we niet op een neutrale manier kunnen praten over de seks. zie maar de verschillende soorten van reacties en adviezen op het geplande prostituee bezoek :):):)

  4. je wil niet weten hoe het mij Vergaan is op de Universiteit, het ergste is inderdaad dat allesz wat ik heb moeten Verdragen in alle toonaarden ontkend zal worden door alle betrokkenen, probeer je eens voor te stellen hoe een Andersoortige als ik maar wel van het Mannelijke geslacht dit moet beleven om dat je Mij maar heel moeilijk kan beduvelen of voorliegen of doen alsof er niets aan de hand is,

   de smkelder vind ik dan in feite eerlijker, want dat is waar we over praten, en je weet dat daar het ‘rollenspel’ bepaald niet alleen tussen ‘ouderen’ alleen plaats vin, voor mij is het een geestelijk Vietnam geweest Toen en Nu nog, en neeeh ik vergeef het ‘Jullie´ Nooit, ik wil wel maar het lukt me niet.. De vraag is wie wie isz, wie zijn de struisvogels en wie de Gorilla’s en wie de AndersSoortigen met andere antennes en andere beleving van wat hier Allemaal maar onder het Tapijt geveegd wordt, walgelijk, alleen al dat onder het Tapijt vegen, 1 geruststelling, als je toen 20 Lentes jong was en je omzet op die manier achter de zwarte gordijnen gemaakt heb, dan grote kans dat ik vandaag 20 a 25 jaar later aan Jouw Kop zien dat het niet alleen van het Roken komt, je draagt de Littekens in je Gezicht en doet alsof er niets aan de hand isz, dan heb ik het nog niet eens over je Medegevoel en medeGeweten en allerlei Afstompingsverschijnselen, ik pik ze er zo uit, HARDE KOPPEN, noem ik dat, je ziet ze op een Kilometer Afstand meestal, Make Up zal je niet helpen het te verdoezelen..

   Waar is Dawn sodeju Madelief, men zegt dat jij daar meer over weet, gaat me niks aan , weet ik wel, maar ik ga weer eens over de rooien, ach zakt wel weer af.. Hoe zit het eigenlijk met al die (jonge) dames die en masse het stiekum het liefste met een andere dame doen?! Is dat Training door media of Het Grote Geheim dat ‘Jullie’ altijd voor ‘Ons’ achter gehouden hebben? Leuk als de mammoet jager thuis komt en denkt dat Zij op hem gewacht heeft, het is 1 grote Charade als je er doorheen prikt letterlijk..

 29. Aan alle Wilcocks en Fulfords van deze wereld en de ‘volgers’ op deze site : er gloort hoop om de hoek !
  Kreeg vandaag het bericht onder ogen dat de EU-voorzitter Herman Van Rompuy aan àlle wereldleiders het “World Book of Happiness” van Leo Bormans als eindejaarsgeschenk heeft toegestuurd (oorspronkelijke titel : “100% positivo”).
  Hier de link naar de volledige tekst van zijn begeleidende brief.
  http://www.leobormans.be/blog/boeken-voor-volwassenen
  Eindelijk een positieve boodschap van een gezaghebbend politieke figuur.
  Bij het lezen voel je een onvervalst Kerstgevoel opwellen.

  1. @cozmic. Dankjewel. Je bent duidelijk iemand die het hart als zetel van hérkenning en kennis erkent. In tegenstelling tot het brein als zetel van het ego, wéét het hart als eerste en zendt dan de info door naar het zenuwcentrum in de hersenen.
   Ik kan de oprechte waarheidzoeker slechts aanraden om alle vooroordelen thuis te laten en een open geest te handhaven. Het filteren hoort pas later te komen en dat gaat zo goed als onfeilbaar via het hart.

  2. @ martijn: over baarden en vrouwen in de ruimte gesproken een dochter van andre kuipers zong een liedje over sinterklaas. (die net als bin laden ook een baard heeft)

  3. @cozmic als jij vind dat ik een negatieveling ben door wat ik typ kan ik wel gaan roepen naiveling..
   Je roept over oordelen terwijl je doet wat je roept!? En dt moet de toekomst worden?

   En dat is dus precies de rede van me opmerking..

   Een conclusie lijkt misschien op een oordeel, maar als ik zeg dat een vogel kan vliegen roep je dan ook dat ik oordeel? Ik ga mezelf in ieder geval nie aanpraten dat ie met mes en vork aan de tafel komt zitten eten..

  4. Iedereen pleit altijd dat ge niet zult oordelen, terwijl men wel het oordeel velt over de ander door dat diegeen niet zo mag oordelen of oordelen mag uitspreken, niemand die de ander dan ook nog eens toe stopt dat je dan wel eens vrij mag oordelen. Alle gekheid op het stokje is dan ook van kracht asl je het goed bekijkt dan is de oordeel hoe je het went of keert altijd al uitgesproken als een stuk angst, vooral als men hier op WTK zich vrij pleit voor vrijheid, dan mag je natuurlijk ook wel eens vrij zijn aan oordelen. Het niet mogen oordelen is dus ook eigenlijk maar een opgelegde mindcontrol techniek uit de OUDheid die ons weer doet inbinden dat niks mag… Wat een wonderlijke wereld leven we toch in…

  5. Oor-deel? Een deel van het (h)oor of (ge)hoor? Zeg het maar. Een oordeel brengt je nergens alleen verder van jezelf, als je begrijpt was ik bedoel. Het blijft een deel van Alles.

  6. @ DiddleV
   Ik zei dat de teneur tijdelijk negativo was . Nergens kan je lezen dat ik jou een negatieveling heb genoemd .
   De comment was dan ook als opsteker naar Anel gericht . JIj begrijpen ??

   En over oordelen of observeren , er is een wereld van verschil tussen : ” Jij bent een negatieveling ” of ” Ik vind dat je nogal negatief overkomt ”

   http://www.youtube.com/watch?v=JWBXurDbnkM&feature=related

  7. @cozmic is waar, betrok t op me waarschijnlijk onnodig dan?
   Fijne dagen allemaal!

  8. @Paul, ik ben het met je eens. Iedereen, trek je bek eens open zoals die werkelijk staat, dat heilige praat kan ik elders ook wel vinden. Ben hier eigenlijk een lange tijd voor mezelf geweest. Ben er ook al een tijdje gewoon omdat ik voel dat het nodig is. Mensen veranderen, situaties veranderen. We helpen elkaar allemaal verder al lijkt dat soms een tijdje niet zo. Volgend jaar dan lach je erom, als je het goed doet tenminste. Relativeren is zowiezo al een kunst. Zo zijn er nog vele kunsten van schoonheid.

  9. Martijn , is het niet de kunst om werkelijk te zeggen wat je voelt en denkt en tegelijkertijd de ander in zijn/haar waarde te laten ?

 30. Zomaar een gedachte, eigenlijk zou het helemaal niet erg zijn als David vermoord zou worden, het zou zelfs een grote zegen voor de verlichte wereld kunnen zijn !! met zijn dood zou de Illuminatie in een kwaad daglicht komen te staan !! en is hun spel misschien wel uitgespeeld, het zou zelfs niet uitmaken wie hem dood ! de Illuminatie of iemand van ons !!! als de Illuminatie maar de schuld krijgen !!!

  hartengroet

  Tinkerbel

 31. spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space sciSentific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Het World Economic Forum (25/1/12-30/1/12 heeft het Zwitserse Davos verlaten tot volgend jaar, de vraag hoe uit de crisis geraken bleef zonder antwoord door deze elite der elite. De deelnemers aan dit forum, waren bedrijfsleiders, overheden, academici en non-profitorganisaties. De kloof tussen superrijken en de middenklasse,
  laissez faire kapitalisme werd in vraag gesteld, de sociale ongelijkheid schept zelf
  sociale opruiing. Een zekere mate van ongelijkheid is onvermijdelijk, maar de grenzen
  van de maxima en de minima! De huidige samenleving kan de vergrijzing, werkloosheid, klimaatsverandering en monetaire stabiliteit niet oplossen met de huidige geldsystemen.
  Dagelijks wordt een volume van 400 miljarden $ door de valutamarkten gepompt.
  Ons monetair systeem is zeer (on)-efficiënt en niet duurzaam.
  De afgelopen 40 jaar waren er 425 systeemcrashes waarin een onderscheid in 3 soorten
  muntvaluta, bankfailliet 2007-2008 teveel overheidsschulden zie griekenland…
  Het IMF telde tussen 1970-2010, 208 monetaire crisissen, 145 bankcrisses, 72 rond overheidsschulden …
  Men probeert door groei en inflatie de crisis te bestrijden, wat niet helpt…
  Als de € en $ crashen door devaluatie gevolg banken en grote bedrijven in de problemen, ontslagen en ongezienne werkloosheid.
  Het grootste probleem met ons geld is het monopolie van de banken erop bezitten, wat doorbroken hoeft te worden. Banken met inbegrip de centrale banken hebben geen interesse in een andere aanpak, tast hun monopolie aan om geld te scheppen. Doen geheimzinnig over hoe het systeem werkt, een dik rookgordijn erom, om hun belangen veilig te stellen. In 1973 beslistte de Franse regering dat de Franse overheid ipv te lenen met Franse centrale bank aan een lagere interestenvoet, te lenen met de privébanken aan een hogere interestenvoet, enorme verhoging van staatsschulden tgv de hogere interesten. Wie werd er beter van en wie slechter dankzij wie.
  Trouwens onbekwame politieke vaklui en politieke blunders, de spelregels van de €
  werden in de jaren ’80 in grote lijnen vastgelegd maar het management werd nooit goed geregeld anders bestonden nu geen problemen.
  Er moet vandaag stevig bespaard worden omdat enkele speculanten en financiële instellingen zich jarenlang hebben gewaagd aan uiterst risicovolle spelletjes op de beurs, aangespoord door deregulering, privatisering en ongelijkheid werden zij verblind door hebzucht en graaicultuur. Toen het fout liep werd de factuur doorgeschoven naar de overheden, de bankcrisis werd een schuldencrisis doorgeschoven naar de belastingbetalers.Uit de geschiedenisbronnen overstap naar de Euro kunnen lessen getrokken worden.De oprichting van een Wereld centrale bank en een internationale handelsmunt de Bancor ipv de VSA $, waaraan op termijn al planetaire nationale munten worden gekoppeld, wat stabiele wisselkoersen geven, gedaan valutaspeculaties en vaste bancorprijzen voor grondstoffen, gedaan grondstofspeculaties…..

 32. Ik hoop dat deze manier zal werken om de illuninati
  Dwars te bomen, maar vergeet niet,
  Illuninati verwijst naar meer van wat wij nog niet weten
  Het is niet alleen de mens en masive machines of distruction zoals haarp
  En geld of macht… er staat daar nog iets achter of dat hun geloof is
  Of dat t waarheid is hun rituwelen verwijzen naar de duivel en hun duivel
  Was iets buitenaards sommige zeggen the grey ones en andere de reptilians
  Klinkt gek maar of t waar is of niet er is meer…. ik zelf geloof in annunaki is jaren verborgen gehoude maar zoek t is op is egt boeiend om te weten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.