Advertentie

ex-CIA-agent onthult: ‘Al Qaeda door VS bedacht’..!!


x

Robin Cook Al Qaeda

x

Ex-CIA-agent onthult: ‘Al Qaeda door VS bedacht’..!!

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

MichaelScheuer-ex CIAHet is oud-CIA-medewerker en auteur Michael Scheuer die de wereld versteld doet staan van de ongelooflijke fake-manipulaties van de krachten achter de schermen in de VS. Hij was hoofd de ‘Bin Laden-unit’ binnen de CIA en werkte totaal meer dan 20 jaar voor deze geheime dienst, die door velen wordt omschreven als een ‘staat-in-de-staat’.. In 2004 trad hij uit als CIA-medewerker en schreef daarna het boek ‘Through Our Enemies’ Eyes‘ of in goed Nederlands: ‘Door de ogen van onze vijand’..

Volgens Michael Scheuer had de regering Bush een goede aanleiding nodig om een oorlog te beginnen tegen Irak, waarvan we inmiddels allemaal weten, hoe de wereld daarover in de maling is genomen, door Colin Powell en consorten. Al Qaeda werd gebruikt door… hen te creëren..! Aldus Scheuer. Hij verklaart hoe de CIA de voormalige zakenpartner van Bin Laden, ene Jamal al Fadl, honderduizenden dollars betaalde, om het verhaal van de Amerikaanse overheid te verifiëren over de (dus fictionele) Al Qaeda-groepering..

Sharon_QuoteWaar hadden we dit verhaal toch meer gehoord..?
Ohja, het was Robin Cook, de oud-minister van Buitenlandse Zaken van het Verenigd Koninkrijk, die hetzelfde verklaarde.. Cook was een Brits politicus van de Labourpartij, die in 1974 lid werd van het Lagerhuis. Hij maakte zich sterk voor de sociaal zwakkeren. Van 1996 tot 1997 was hij voorzitter van de Labour Party en vervolgens werd hij minister van Buitenlandse Zaken, en dit tot 2001. Toen werd hij opgevolgd door Jack Straw.

Na de verkiezingen van 2001 werd Cook fractieleider in het Lagerhuis, maar op 17 maart 2003 trad hij af uit protest tegen het Irak-beleid van de regering-Blair. En een half jaar later, op 5 oktober 2003 om precies te zijn werd bekend dat premier Tony Blair twee weken voor het begin van de oorlog tegen Irak in kleine kring zou hebben gezegd te weten dat Irak geen bruikbare massavernietigingswapens bezat. Dit zou zijn gebleken uit het dagboek van Cook. Robin Cook overleed op 59-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hartaanval: tijdens een wandeling in de Schotse Hooglanden, werd hij onwel bij het afdalen van de berg Ben Stack, Diezelfde dag nog stierf hij in een ziekenhuis in Inverness.

Luister naar een interview met ex-CIA-agent Michael Scheuer via RT (Russia Today):

 

7 gedachten over “ex-CIA-agent onthult: ‘Al Qaeda door VS bedacht’..!!

  1. Ja, dat kan, maar wat die blijkbaar niet gezegd heeft, klopt iig inhoudelijk…

 1. We weten inmiddels wel dat macht aan het afbrokkelen is. Mensen worden wakker, maar de aarde zelf ook.(natuurrampen) Mede door foton belt/gouden nevel/maagd sterrenstelsel/taures/orion. Niburu is de hemelbol/onzichtbare planeet van ons sterrenstelsel met een eciptica(cyclussen). Er komt een nieuw tijdperk aan. Mensen stammen af van sterrenstof. En in de Islaam gelooft men in het paradijs met 70 maagden. Laten dat nou gewoon de 70 maagden zijn in het sterrenbeeld maagd/zeven gesternte/zusters. Je gaat dus terug naar de sterren, je wordt weer stof. De aarde gaat een grote schoonmaak houden dus.
  September 2015(sept=zeven) wordt een speciaal moment. De shemitah ivm verduisteringen. Shiva is dan 7000 jaar. 2015 is het jaar van de slang. Die zichzelf opeet. Maagd staat voor reinheid, opruimen en voor nieuw begin.
  De elite NWO is gestructureerd afbouwen van het systeem onder controle en loopt parallel met de natuurfenomenen. Er zullen steeds mee migraties komen door oorlog/natuurrampen. Het doel heiligt de middelen.
  De zingende grot bij de monniken in Tibet gaf een aantal jaren geleden al aan dat de aarde zich flink gaat roeren. Er zit niet voor niks een monnik te bidden in het noorden van Noorwegen. Heeft niet zoveel geholpen, want Tibet heeft al flink geleden. Maar ja, voor de monniken betekent het ook dat de aarde gaat zuiveren.
  Gezegde: Als het beven van de aarde ophoudt, is de ramp slechts het begin.
  Tip: maak van je leven een kwaliteit leven, maar wel in het goede.

  1. Goed gezegd!

   Islam is de enige religie die vrede betekent!
   Bekijk ook zeker eens de film van Kingdom of heaven.
   Hier zie je duidelijk waarom er oorlog is gekomen tussen Christenen en Moslims. En door wie.

 2. Met alle respect. Maar dit nieuws is voor domme mensen die het vertikken om hun ogen open te doen. Bedoel dit had je toch allang moeten weten. Mensen die dit niet weten of niet geloven zijn levende zombies ze zijn zo goed als dood………

 3. Ik weet allang dat America achter alle ellende aanzit, zo wilde zij recent Erdogan omverwerpen zodat Turkije in choas verkeerd. Ik heb het gevoel dat een 3e wereldoorlog heel dichtbij is, alleen kan ik er met mijn kop niet bij hoe het komt dat America denkt de wereld aan te kunnen met als doel , 1 wereld politiek. hahaha,,, Daaaaggg America

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.