Advertentie

Likoed-vice-voorzitter Knesset: ‘Hitler was een genie’


 

moshe feigling LIKUD

x

x

Moshe Feiglin fascistische uitlatingen:

‘Hitler was een ongeëvenaard militair genie’

2014 © WantToKnow.nl

 x

Als je het idee had dat LIKUD-leider Netanyahu rechts was, lees dit artikel over LIKUD-partijgenoot Moshe Feigling.
Als je het idee had dat LIKUD-leider Netanyahu rechts was, lees dit artikel over diens partijgenoot Moshe Feiglin.

De Likud-partij van Netan Netanyahu is een club gure politici, waarvan menig politieke partij, zoals tijdens de oprichting van Wilders’ partij bleek, nog lieverdjes zijn. De regerende Likud-partij heeft een aantal van figuren, waarvan de officiële woordvoerders van de partij nauwelijks raad mee weten. Moshe Feiglin is één van deze mensen en het nieuws over hem bereikt zelden de nieuwsmedia in de rest van de wereld.

Feiglin is wat je noemt een ultra-rechtse politicus, een man uit de hoek van de PVV, als we het naar Nederlandse maatstaven afmeten. En waarom het tóch belangrijk is, deze feiten te weten, is dat veel van de Israëli in de hoek van de Zionistische beweging, absolute extremisten zijn.

Er is werkelijk geen ander woord voor. Hierdoor is ook het politieke spel wat Netanyahu speelt, met name naar de Palestijnse bevolking toe, in een totaal ander daglicht te zetten. Neem nou een uitspraak van Moshe Feiglin, inmiddels opgeklommen onder Netanyahu tot vice-voorzitter van het Israëlische parlement, die in dat verband werkelijk alles slaat. De Israëlische krant ‘Haaretz’ schreef in 2008 het artikel, waar wij dit artikel voor een groot deel op baseren en vermeldt: “Soms vraag je je oprecht af, hoe iets dat begint als een schande kan eindigen in iets afgrijselijks dieps.”

Tjidens de bombardementen op de Gazastrook schreef Feiglin een brief naar zijn partijgenoot Netanyahu, waarin hij hem opriep, de gas- en watervoorziening van Gaze af te sluiten en dan met volle beschietingen een eind te maken aan deze 'nederzetting'. De Gazastrook kan dan omgevormd worden tot een
Tjidens de bombardementen op de Gazastrook schreef Feiglin een brief naar zijn partijgenoot Netanyahu, die hij ook op Facebook plaatste. Hierin riep hij partijgenoot Netanyahu op, de gas- en watervoorziening van Gaze af te sluiten, om dan met maximale beschietingen een eind te maken aan deze ‘nederzetting’. Dan zouden de Palestijnen kunnen worden verdreven en zou de Gazastrook dan, naar zijn idee, omgevormd kunnen worden tot een nieuwe Israëlische vakantieplaats…

Een andere krant publiceerde in 1995 een interview met deze Moshe Feiglin, waarin hij een gesprek voerde met journaliste Ada Oshpiz. Hierin laat Feiglin zich onomwonden bewonderend over Adolf Hitler uit:

‘Als ik over Hitler lees, is dat met grote verwondering. Adolf Hitler was een ongeëvenaard militair genie. Het Nazisme dreef Duitsland op van de diepte waarin het verkeerde in de jaren 1930 tot een fantastische fysieke en ideologische status. De afgetrapte, verwaarloosde jeugd werd omgevormd tot een nette en ordelijke partij en Duitsland werd verrijkt met een voorbeeldig regime, een keurig justitiesysteem en publieke ordening.. Hitler was een hoeder van goede muziek, en schilderde. Dit was geen bende geboefte, ze gebruikten hooguit geboefte en homoseksuelen.

Er kan geen twijfel over bestaan dat Judaïsme racistisch is, in zekere zin”, zo ging Moshe Feiglin door in het interview uit 1995. “Toen bij de Verenigde Naties gezegd werd dat het Zionisme racistisch is, vond ik niet veel reden om hier protest tegen aan te tekenen. Ik bedoel, de mensen die racisme zien als het onderscheid maken tussen rassen, moeten toegeven dat Zionisme racistisch is.”

In het interview kwam Mosche Feiglin ook op de Palestijnen uit: “Er is géén Palestijnse natie, er is alleen Arabisch sprekend ‘publiek’, dat zichzelf plotseling gedefinieerd heeft als ‘mensen’, een cliché van de Zionistische beweging, parasieten. Het feit alleen al dat ze dit niet eerder hebben gedaan, bewijst hoe inferieur ze zijn. Ook de Afrikanen hebben geen naties, alleen de Zulu’s en de Tutsi’s.”

Haaretz meldt dan fijntjes: ‘Het is de vraag onder welke stam Moshe Feiglin de president van de VS, Barack Obama, schaart.. Als de Knesset (de Israëlische Tweede Kamer gj) is een tempel is, is Moshe Feiglin een idool. En een Knesset waar Feiglin het voor het zeggen heeft, is een onreine Knesset. Niet alleen zijn de mensen die zich rondom Feiglin scharen radicalen en fascisten, maar ook de dragers van ernstige persoonlijke verstoringen. Deze gaan schuil onder een laagje vaderlandslievende make-up, onder de camouflage van het Joodse geloof.’

Volgens Haaretz, wordt het tijd om weg te stappen van politieke correctheid en deze mensen, Feiglin en zijn fazallen, expliciet bij hun naam te noemen, waarbij je het woord ‘radicalen’ laat vallen en daar gewoon ‘fascisten’ van dient te maken.Letterlijk schrijft de krant dan: “En was het niet dat ze uit Joodse moeders geboren waren -een fout waar ze zelf niets aan kunnen doen- dan zouden het verdomde anti-semitisten geworden zijn.

Alle volgelingen rondom Feiglin zullen ons, één voor één komen vertellen, dat het grotere Israël, tot stand is gekomen met geboden en pijn; hun pijn. Ze zullen in dienst staan van Zion en aangekomen bij Jeruzalem zullen ze stilstaan en zwijgen, tenminste tot de dag van de verkiezingen. Dan zullen ze gaan klagen over de skinheads die het parlement willen infiltreren en zelfs het kabinet, waar in Jeruzalem zelfs een keppeltje hun eigen kaalgeschoren hoofden niet kan verbergen..”

Dat deze Feiglin een bedreiging is, ook voor de extreme LIKUD-partij, mag blijken uit een bewering die Feigling deed op een bijeenkomst ter ere van zijn ‘werk’ in New York in februari 2013, toen hij riep: “We zullen LIKUD overnemen, we nemen het lánd over”.

* * *

 

 

66 gedachten over “Likoed-vice-voorzitter Knesset: ‘Hitler was een genie’

 1. Hitler heeft de Duitse economie in zo’n sneltreinvaart uit de stront getrokken, dat de Zionistische banksters niet wisten hoe gauw ze die met een volgende oorlog weer terug in de stront moesten duwen…

  1. waarmee en met wiens hulp heeft de ‘goede’man dat bewerkstelligt, die economische groei? En met welk doel is hij gefinancieert ?allemaal vragen ….. weg ermee of niet dan DL rover?

  2. @ DL Rover Ja als je je halve land uitmoord hou je wel geld over, en is de economie zo uit het slob. OMG!!!!! Zojuist het verslag van Guido gelezen over oekraine en de gevonden massagraven, HET GEDACHTENGOED VAN HITLER. Hitler was een psychopaat. PUNT.

  3. Beste Rover

   er is al een heel oud boek ..Wie financierde Hitler…. erg verhelderend en geen reclame voor het westen.
   men dacht in Hitler een geweldige hand pop te hebben die hun vuile werk wel zou doen maar ja FOUTJE Hitler was een narcistische psychopaat dus die heb je nooit onder controle,. …. dat wat hij aangericht heeft is op geen enkel manier te rechtvaardigen en de eeuwig terugkerende beschuldigingen aan het adres van DE joden is te triest voor woorden .. elk volk brengt zijn eigen misbaksels voort en dan bedoel ik dus ELK volk .
   ene meneer Obama is geen jood maar zijn daden zijn fout hij heeft inmiddels meer bloed aan zijn handen dan wie ook .
   De Nazies in Ukraine zijn geen joden zij vermoorden alleen de etnische burgers die Russisch dan wel joods zijn… en wij hier in het westen laten dit gebeuren met steun van onze regeringen die volledig in het achterwerk van Amerika leven…ons belasting geld wordt nu bloed geld.

   De joden zijn gewoon mensen zoals wij allemaal gemiddeld , ze willen net als wij in vrede leven…

  4. Odette 1.1 of dan Desiree…fantastisch voorbeeld voor propaganda da zijn de amerikanen heeeel goed in. Tip van Flip…ga je eens echt verdiepen…je blijft aan de oppervlakte en je wilt niet echt weten.

  5. @ DL Rover 1.4, ja men zou het bijna kunnen denken, als je ziet wat de Duitsers allemaal hebben uitgevonden…zonder deze uitvindingen zou onze wereld compleet anders eruitzien. Ik stond er iig verbaasd van.

   http://www.youtube.com/watch?v=YkILXvQnAcU
   http://www.youtube.com/watch?v=xYeLwiA6Nro

   “Wenn England einmal so geschlagen daniederliegen sollte wie Deutschland nach dem Weltkrieg, dann wünschte ich mir für England einen Mann wie Adolf Hitler.”
   Winston Churchill, 1938

   “Ich werde Deutschland zermalmen”
   Roosevelt, 1932 (!) (vgl. E. Reichenberger “Wider Willkür und Machtrausch”, Graz, 1955, S. 241)

   “… daß die Signatarmächte des Vertrages von Versailles den Deutschen feierlich versprachen, man würde abrüsten, wenn Deutschland mit der Abrüstung vorangehe. Vierzehn Jahre lang hatte Deutschland auf die Einhaltung dieses Versprechens gewartet … In der Zwischenzeit haben alle Länder … ihre Kriegsbewaffnung noch gesteigert und sogar den Nachbarn Geldanleihen zugestanden, mit denen diese wiederum gewaltige Militär-Organisationen dicht an Deutschlands Grenzen aufbauten. Können wir uns dann wundern, daß die Deutschen zu guter Letzt zu einer Revolution und Revolte gegen diese chronischen Betrügereien der großen Mächte getrieben werden?”
   Lloyd George am 29. November 1934 im englischen Unterhaus, Englands Premier während der Kriegszeit (vgl. Sündermann, H. “Das dritte Reich”, Leoni 1964, S. 37)

   “Unsere jüdischen Interessen erfordern die endgültige Vernichtung Deutschlands”
   W. Jabotinski, Begründer von “Irgun Zwai Leumi”, Jan. 1934 (vgl. Walendy, “Historische Tatsachen”, a.a.O., Heft 15, S. 40)

   “Unsere Sache ist, Deutschland, dem Staatsfeind Nr. 1, erbarmungslos den Krieg zu erklären.”
   Bernhard Lecache, Präsident der jüdischen Weltliga, 9.11.1938

   “Hitler will nicht den Krieg, aber er wird dazu gezwungen werden, und zwar bald. Das letzte Wort liegt wie 1914 bei England.”
   Zionist Emil Ludwig Cohn, “Annalen” (vgl. Hennig, a.a.O., S. 137)

   “Wir sind bereit zu jedem Kriege, sogar mit dem stärksten Gegner …”
   vgl. Polska Zbrojna, 25. März 1939, zit. bei Walendy, “Historische Tatsachen”, a.a.O., Heft 39, S. 16

   “Polen will den Krieg mit Deutschland, und Deutschland wird ihn nicht vermeiden können, selbst wenn es das wollte.”
   Rydz-Smigly, Generalinspekteur der polnischen Armee in einem öffentlichen Vortrag vor polnischen Offizieren, Sommer 1939 (vgl. Splittgerber, “Unkenntnis …”, a.a.O. S. 7)

   “Es wird die polnische Armee sein, die in Deutschland am ersten Tage des Krieges einfallen wird”
   Erklärung des polnischen Botschafters in Paris am 15.8.1939 (vgl. Freund, M. “Weltgeschichte”, a.a.O. Bd. III, S. 90)

   “Wir sind bereit, mit dem Teufel einen Pakt abzuschließen, wenn er uns im Kampf gegen Hitler hilft. Hört ihr: Gegen Deutschland, nicht nur gegen Hitler. Das deutsche Blut wird in einem kommenden Krieg in solchen Strömen vergossen werden, wie dies seit Entstehung der Welt noch nicht gesehen worden ist.”
   die Warschauer Zeitung “Depesza” vom 20. August 1939

   “Jetzt haben wir Hitler zum Krieg gezwungen, so daß er nicht mehr auf friedlichem Wege ein Stück des Versailler Vertrages nach dem anderen aufheben kann”.
   Lord Halifax, englischer Botschafter in Washington, 1939 (vgl. “Nation Europa”, Jahrg. 1954, Heft 1, S. 46)

   “Es ist uns gelungen, die Vereinigten Staaten in den Ersten Weltkrieg zu ziehen, und wenn sie (die USA) im Zusammenhang mit Palästina und den jüdischen Streitkräften tun, was wir verlangen, dann können wir die Juden in den USA so weit bekommen, daß sie die USA auch diesmal hineinschleppen” (in den 2. Weltkrieg).
   Weizmann zu Churchill, Sept. 1941 (vgl. Lenski, R. “Der Holocaust vor Gericht”, Samisdat Publ. 1993, S. 555 (Quelle David Irving)

   “Mit Greuelpropaganda haben wir den Krieg gewonnen …Und nun fangen wir erst richtig damit an! Wir werden diese Greuelpropaganda fortsetzen, wir werden sie steigern bis niemand mehr ein gutes Wort von den Deutschen annehmen wird, bis alles zerstört sein wird, was sie etwa in anderen Ländern noch an Sympathien gehabt haben, und sie selber so durcheinander geraten sein werden, daß sie nicht mehr wissen, was sie tun. Wenn das erreicht ist, wenn sie beginnen, ihr eigenes Nest zu beschmutzen, und das nicht etwa zähneknirschend, sondern in eilfertiger Bereitschaft, den Siegern gefällig zu sein, dann erst ist der Sieg vollständig. Endgültig ist er nie. Die Umerziehung (Re-Education) bedarf sorgfältiger, unentwegter Pflege wie englischer Rasen. Nur ein Augenblick der Nachlässigkeit, und das Unkraut bricht durch, jenes unausrottbare Unkraut der geschichtlichen Wahrheit.”
   Sefton Delmer, ehemaliger britischer Chefpropagandist nach der Kapitulation 1945 zu dem deutschen Völkerrechtler Prof. Grimm (Die Propaganda der Alliierten wird durch den Überleitungsvertrag Art. 7.1 als OFFENSICHTLICHE TATSACHEN vom “deutschen’ Strafrecht geschützt.)

   etc etc….

  6. Monika 1.8

   kijk vooral ook waar de uitvindingen voor gebruikt werden.
   Wat geeft iemand het recht om zoveel mensen te vermoorden en dan gaan wij in deze tijd de man eren, om uitvindingen en economie?

  7. Eh nou eh, wie gaat iemand eren? Ikke niet….je moet goed kijken en lezen. Ik wil alleen de waarheid vinden….en rust in de tent.
   Je zit iig goed op de lijn van de massa. Als je nu de gemiddelde Nederlander vraagt, wat die van Poetin vindt, dan zal die hetzelfde zeggen wat jij over hitler schrijft.
   Ik wil vrij denken…en enigszins de oorzaak van gebeurtenissen kunnen begrijpen en dan is er ook nog geen ‘goed of kwaad’…
   Je mag van mij rustig een mening hebben over wie dan ook…maar lees dan ook een beetje duits, russisch, pools, spaans, frans, etc. voor de beeldvorming.
   Onze taalkennis is onze beperking. Ik meet me niet aan dat ik überhaupt kan stellen hoe iemand is, als ik niet eens zijn taal spreek.
   Laat je niet gek maken… 😉

  8. Hij staat symbool voor het kwade.
   En toch, wat heeft hij met de daden in de Oekraïne van nu te maken?
   Dat zijn toch de mensen zelf….ergens ligt het kwaad ‘op de loer’….altijd. En de boze man met het snorretje fungeert als een ‘pseudoniem’ voor het ‘echte kwaad’. We moeten nog dieper graven en/of het in de hogere sferen zoeken. Groetjes <3

  9. Monika 1.13
   Ja hij staat symbool voor het kwaad, juist om zijn daden en gedachtegoed.Laten we dat vooral zo houden!
   Ik ga over mijn nek van mensen die “het zo leuk vonden dat het een zoetekauwsnoepert midden in de nacht was” (Werkelijk dat artikel bestaat)
   Waarom ik de sprong naar Oekraine (niet alleen daar, maar dit is het recentste voorbeeld) maak is omdat zijn gedachtegoed van etnische zuiveringen en Untermenschen daar nog leeft in nazi groeperingen en heden ten dage slachtoffers heeft gemaakt.
   Dat er een kracht is nog dieper die die mensen in hun slechtheid voedt zeker, maar ik ga er geen zoete broodjes om bakken.
   Deze daden zijn SLECHT heel simpel. 😉
   En dat wil ik juist benadrukken in deze tijd waar slechtheid tot goed wordt bestempeld en goed tot slecht en gevaarlijk. Where the Lie becomes the truth and the truth becomes the Lie.

   <3 Groet.

  10. Guido begrijp ik uit jouw comment dat je Hitler wel een toffe peer vind????? Of neem je mij kwalijk dat ik het een psychopaat vind?
   Wat WE echt weten is dat er mensen vermoord zijn met zijn gedachtegoed onder leiding van Hitler.

  11. Leuk hè? Dualiteit. Of dit of dat.. Weleens gehoord van ‘het midden’? Of de uitdrukking én/én..?
   Moet ik jou gaan vertellen wat jij zélf begrijpt..? Of wat ik begrijp, dat ik je juist moet vertellen dat je het niet goed begrijpt..?!! Mijn hemel, maak je veters vast anders struikel je erover.

  12. Guido,

   Een echt antwoord zou ik meer op prijs stellen. Dit heeft weinig betrekking op dualiteit maar met een eventuele ware aard.
   Ik werk niet mee aan het of vergoelijken van Hitler en of de Holocaust. Waarom, nou kijk maar eens naar alle kruisjes bovenin je eigen beeld.
   Graag antwoord. Is dit een site die probeert samen te brengen of een indirecte poging naar een andere haat.

  13. Eh nou eh,
   in dit geval snap je niet wat men je betoogd te zeggen.
   Je hoeft helemaal niets. Maar mss is het beter uit je goed-fout- bootje te stappen.
   Hier is niemand voor haat….hoor je het zeggen, tot nu toe ben jij degene die haat en niet uit zijn comfortzone wil stappen. Ik was er iig niet bij…en gezien hoeveel leugens de laatste decennia door de amerikanen zijn verteld over landen, presidenten, persoonsgroepen..etc. moet je mij niet kwalijk nemen dat ik bepaalde dingen niet meer als zoete koek slik.
   Jij blijft in de ‘haatzone’ hangen….alle haat naar het snorretje, dan hoef ik me niet meer met mijn eigen emoties bezig te houden.

   Wat ik al eerder zei, als ik er niet bij was en het met eigen ogen heb gezien en meegemaakt, dan ben ik aangewezen op mensen die het wel hebben meegemaakt. En laat er nou maar mensen tussen zijn, die andere dingen hebben gezien en meegemaakt. Kom op een beetje vrij denken zonder je oude schooljuf/conditionering zou wel goed zijn.

   Trouwens heb ik de indruk, dat je geen enkel filmpje van mij hebt bekeken, je reactie over de duitse uitvindingen slaat nergens op.
   En ook je reactie over de miljoenen russen onder het oost-pruissen linkje.
   Maar goed je kwam hier om Guido nu neer te zetten als een soort…..

  14. Monika ik ben vrij duidelijk in mijn boodschap en motieven.
   Als jij die niet begrijpt ben jij er helaas nog niet aan toe, terwijl we je zo hard nodig hebben.
   Dan maar even schooljuf. We “ontmoeten” elkaar later weer als je mij wel begrijpt.

   Ik zet Guido niet weg als( ?), ik stel een vraag (aan hem) waar ik geen antwoord op krijg ( van hem).
   Evengoed veel liefs.

  15. Monika 1.19

   Ik snap de link met Oekraïne die “eh nou eh” wel. Het lijkt wel of men niet is verder gekomen dan de beginjaren 1900. Ik denk dat velen daar in “haat” blijven hangen. Er is genoeg oud zeer daar in Oost Oekraïne wat weer de kop op steekt.Het gedachtegoed van Dolfje is nog spring levend.

   En wat die Duitse uitvinders betreft. Vaak kun je er het woord “Joodse” gewoon voor zetten. Dat sommige dat liever achterwege laten snap ik wel.

   http://historiek.net/gruweldaden-van-hitlers-beulsvrouwen/40902/#.VCmMTRawSm8

  16. Chavera, niet schieten hoor.
   Er zijn ook Duitse joden.
   En hoe ik al schreef…ik begrijp Eh nou eh.
   Met haat heb ik niets te maken, ik hoop jij ook.

  17. Chavera 1,22
   Dit is het opstoken van de verkeerde kachel! En dan die sublieme tip bij uitvinders je kunt er wel Jood voorzetten. Dit is heel verfijnd bepaalde onderwerpen uit hun contexst halen. Niemand is gebaad bij één niets ontziende haat, of generalisering. Wat in de geschiedenis gebeurd, zijn oorzaak en gevolg.

  18. Jenne 1.22

   Natuurlijk heb je gelijk. Maar ik kaart dit aan omdat ik merk dat wanneer er bijv. een banken crisis is men het meteen heeft over die Zionisten cq Joden”.(velen snappen het verschil niet) Plots hebben ze geen Nationaliteit. m.a.w. bij vermeende negatieve zaken gaat het om joden en bij goede zaken worden ze om hun nationaliteit geroemd. Ik vind dat wat hypocriet. Maar om bij het topic te blijven. Wij in Nederland hebben in onze eigen “Knesset” vreemde vogels rondlopen. Vele politici hebben hele vreemde gedragingen en/of uitspraken op hun conto. Ieder volk heeft zijn zwarte schapen.

  19. Chavera, fijn dat je ‘bijgetrokken’ bent. Heel lelijke post de laatste keer. Ik wil je even erop attenderen dat ik van 1965 ben…en helemaal niets met de oorlog te maken heb. Alle mijn opa’s zijn ‘niet meer terug gekomen’. Mijn ouders (40/41) zijn alleen door hun moeders en oudere broers/zussen opgevoed.
   Heel Europa was in een puinhoop. En dat is niet allemaal de schuld van een iemand. En dat weet je ook heel goed.
   Je bent al goed bezig omdat je eindelijk snapt dat een joods mens niet perse een zionist is…ja dat klopt. De zionisten zitten dan ook bij de banken…tenminste tot 2010.
   http://www.avaresearch.com/ava-main-website/article_print.php?id=661

  20. @ Monika 1.26

   U geeft, met de geposte site, precies aan wat ik bedoel verder betoog is dan ook niet nodig.

   Ik weet niet wat u bedoeld met “dat ik eindelijk snap” wat het verschil is tussen Joods en Zionistisch. Ik loop al wat langer rond op deze aardkloot dan u. Mijn vader is overleden toen u nog geboren moest worden. Zionisten zitten vaak ook onder de christenen en slaan wat mij betreft behoorlijk door in hun expansie drift als het om Israël gaat. Dit is hun allemaal ingegeven door het grote Boek. Maar goed, dit terzijde. Het is en blijft platte tekst dus de gemoedstoestand wordt dan vaak verkeerd begrepen. No heart feelings. 😉

  21. Chavera, ik ga ervan uit dat je ‘no hard feelings’ bedoelt en niet ‘no heart (hart) feelings’… ook van mijn kant natuurlijk 😉

 2. Natuurlijk was Hitler een genie, maar wel een genie in het kwaad, net als veel joden ook uit het kwaad voortkomen, die ons de goyim als ondesamen rwerp zien, om geld te verdienen, nou dat weten we toch, ook dat ons land en zijn waarden wordt opgegeten, langzaam maar zeker so what, ik kan hier allemaal mee leven, trouwens ik kan niet anders, dus ik maak er het beste van, ik heb het wel slechter gehad, ik blijf er in geloven, en ook in mij zelf en mijn Carla, op naar het einde met opgeheven hoofd al zingende if I can make it their, I can make it every where, so groetjes, mooie dag vandaag.

  1. MONIKA, wind je niet op, dit soort situatisch waar menselijke gevoelens en sentimenten zich mengen niet met politiek, maar in wezen met de grote manipulatie van die mensen door groepen met hele verschillende beweegredenen.
   Ken Duitsland van uit mijn jeugd door gebrachte vacanties bij mijn oudste zusje die met een Duitse marine officier getrouwd was, de atmosfeer geproefd en ook geroken, de lucht van gebombardeerde huizen, heb veel gehoord en gezien, en er over gelezen, wat er gebeurd is was een ramp voor dit hoog ontwikkelde en heel geciviliseerde bevolking, mijn vriendin is helaas vroeg gestorven mijn twee vrienden zijn beiden omgekomen in Dien bien fou, Viet Nam in het vreemdelingen leger van Frankrijk, maar ik had met ze te doen,
   maar dat constante gehamer van de Joden, die er nu weer bij bosjes wonen,
   en het zeker nog een keer over willen doen, je zit soms compleet gevangen in je eigen gevoelens, tja en uiteindelijk ben je maar een mens, zo van was nun kleine mann, het was en is zo ongelovelijk gecompliseerd deze stukken uit onze menselijke geschiedenis, die je dan ook nog gedeeltelijke of enige facetten hier van meemaakt, Groet

 3. Interessant artikel. Krijg de kriebels van die man…net zoals ik het vroeger ook altijd van Hitler kreeg als ik oude beelden op tv zag. En dan te bedenken dat ik ook vaak hoorde dat het zo’n charismatisch man was…Ik dacht dan altijd: charismatisch me hoela, ik vind het een engerd…
  Wat ik ook erg leuk vind is de naam van de goede man: Feiglin. In het artikel wordt namelijk een keer een verkeerde spelling van de naam aangevoerd, namelijk Feigling, en dat is dan weer lafaard in het duits. Hij spreekt duidelijk weinig duits, anders had ik als ik hem was, toch echt mijn naam veranderd…

  1. En wat vond je dan van Churchil, met zijn super rijke Joods Amerikaanse moeder, die zijn familie hun financiele macht heeft gegeven, geen engerd lees hoe hij over de Ieren sprak in hun vrijheids oorlog tegen great britain, of hoe hij en zijn vazallen zich hebben misdragen tegen de de Zuid Afrikaners,
   hoe wordt iemand gebracht door de media en de elite, lees maar een de GLADIO papers hoe het demoniseren van Rusland werkte en werkt.

 4. Waarom zoekt niemand uit wie Hitler gefinacierd heeft???? Daar waren de Amerikanen heel goed in…. zoon 553 Amerikaanse bedrijven deden dat zonder problemen tot 1943….. Ook de American German Bund heeft veel gedaan voor Hitler , zoek maar even in de FBI papieren….. Wie financierd deze facistische Jood???

  1. GUIDO.J,

   Het is mijn hele leven al een dilemma, heb er zoveel gekend dagelijks meegehandeld en gewandeld, heb veel aan ze te danken en niet alleen financieel, hele intieme vrienden, bij de ouderen speelde altijd veel nostalgie, ,en veel weemoed, anti semietisme heb ik niet gekend en nog steeds niet.
   Maar wat waar is is waar sommigen of misschien velen hebben geen echte goeie rol gespeeld in de Europese politiek, de Turken gesteund door de Jonge Joden, uit Tesaloniki Griekenland, de Russische Boljewiki moordenaars van vele Russen en Tjaren familie, nou ja intriges all over the place, ja en dan het Zionisme, toch ontstaan uit het Jodendom, voor mij is dit het zelfde,
   maar goed een slecht mens is een slecht mens, zonder naam of toenaam.
   Ik zal het maandag is vragen aan mijn Accountent die komt voor zijn jaarlijkse bezoek met lunch en cijfertjes, hij is net in Israel geweest,
   hij zal niet veel zeggen, wat moet hij zeggen, en wat verwacht ik dat hij zegt, hij kent mijn standpunten, en weet dat mijn familie veel Joden heeft behoed voor erger.
   Nu vriendelijke Groet maar weer, in gedachte vergelijk ik je altijd met zo’n oude circus directeur/dompteur met een lange sweep en hoge hoed, weet je dan ook weer.

 5. Monika..
  Het verband tussen de ideeën van Hitler Nazi Duitsland en de Ukraine nu is het feit dat er nu 3 voormalige nazie groeperingen de kans gegrepen hebben om op herhaling te gaan.

  milities van Svoboda en Azow hebben in die oude periode een bloedbad aangericht onder de mensen in oost Ukraine. en ja hoor dat doen ze nu weer .. als je je mensen uitrust met kleding etc. die volledig geënt zijn op dat Nazie tijdperk ja dan heeft Hitler alles met Ukraine nu te maken… deze mensen promoten ZIJN gedachtegoed… etnische zuivering was een van de Hitler specialiteiten.
  deze groeperingen hebben gewoon hun kans afgewacht en het fraaie westen gebruikt ze om hun machtspositie in het Oostblok te versterken.
  gefinancierd met EU geld wordt er nu een form van genocide gepleegd…en nee dat mag je geen Nazies noemen zoals de New York Times dit beschreef deze troepen zijn gewoon een beetje nostalgisch… zooo romantisch eigenlijk ..ja ja maar helaas erg dodelijk voor het verkeerde ras.
  Geen enkele oorlog is ooit te rechtvaardigen het is gewoon het failliet van de rede.
  geweld lokt nieuw geweld ,een negatieve spiraal die we misschien kunnen stoppen door daar geen steun te geven aan politieke leiders alleen humanitaire hulp… maar ja in oost Ukraine zit schaliegas en laat de zoon van ene meneer Biden daar nou het winningsrecht hebben.

  1. Oekraînse overheid is voor 100% in handen van Joden, net of ze het Zionisme aanhangen maakt me geen donder uit, zij betalen met hun milliarden die terreur brigades.
   Zelfs de nieuwe burgemeester van Kiev is oud bokser, maar wel een Jood.
   Ik heb niets tegen Joden, maar het mag gezegt worden sommigen zijn met verkeerde dingen bezig, macht, geld, zo was het ook in het oude Duitsland,
   zij beheersten de economie, en speelden hun Joodse spelletje, de bal naar elkaar toe rollen, tot dat de bom barst.

  1. Ik heb gezocht op David Stein en kom dan bij het volgende:

   http://www.youtube.com/watch?v=dRrP7AevKi4#t=1104

   -Gaskamers bevatten geen spoor van het gas.
   -Aantallen worden op de gedenkplaten naar beneden geschroefd van 6 naar 4 en als laatste naar 1,5 miljoen en zelfs naar 700.000.
   http://www.thewrap.com/media/column-post/who-david-stein-strange-hollywood-republican-outs-himself-holocaust-denier-david-cole-89/

   Cole is na de uitzending van 1994 ivm doodsbedreigingen ondergedoken en ging door als David Stein.
   Ik denk dat als je dit bekijkt, de boodschap eigenlijk is, ja er zijn veel mensen vermoord maar wordt er door de Zionisten dit niet misbruikt, is er niet e.e.a. aangedikt om vrij baan te krijgen voor zeg maar eh nou hmm alles? 😉

  2. sahra sophia….. ooit gehoord van het feit dat men langdurig koolmonoxide gebruikt heeft??????
   dat meneer Cole alias Stein gewoon een verhaal verteld wat niet helemaal klopt…
   EN ach ja wat maakt het uit het waren er maar 700 000 … alsof we het over een kleinigheid hebben… lieve mensen dat waren er dan altijd nog 700 000 teveel …. er is geen enkel excuus te bedenken voor het massaal vernietigen van leven …
   ja de regering van Israël zit fout hoever zitten zij in het achterwerk van Amerika…. en dat een regering fout zit wil nog niet zeggen dat het volk ook fout is.
   kijk eens naar de leugens van ons eigen pret Kabinet… zijn wij dus ook allemaal fout?

   Het is bijna mode om de holocaust te ontkennen en Hitler ach wat dat was dat een schatje …. Hallo denk na over wie hebben we het hier…. de veroorzaker van wereldleed…. en ja de grootste misdadiger heeft wel iets dat leuk is maar het blijft door gedrag toch echt een misdadiger… genuanceerd denken is vaak toch echt een kunst vrees ik.
   Hitler heeft gesteund door westers kapitaal een ramp aangericht laten we dat even niet vergeten, er zijn nog zat mensen onder ons die de traumatische ervaring binnen hun familie nog niet verwerkt hebben… moet ze echt helpen als wij hem nu gaan afschilderen als een schatje.
   Misschien is het een goed plan om Zionisme af te scheiden van het ras Jood??? Ik bedoel maar het was ene meneer Biden in Amerika die verklaarde dat hij een zionist was.. nou hij is ECHT GEEN JOOD!

  3. Sorry madelief, maar wil je ons nou verwijten dat we joden zeggen ipv zionisten. Je weet toch welke groep we precies bedoelen.
   Het lijkt alsof je vol ‘haat’ zit om het ‘heilige kruisje’ te verdedigen. Haat is juist wat men wil. Ik voel liefde bij Sarah .
   Weet je, voor maar 0,2% van de bevolking gaat veel te veel aandacht naar de joden. Waarom?
   Nogmaals ellende hebben niet alleen joden meegemaakt maar miljoenen mensen in Oost-Europa. Polen, Russen, Duitstalige… en ja sommige waren joden, klopt. Maar niet allemaal!
   En nu vraag ik jou waarom horen we niets van de anderen christenen die zijn vermoord? Krijgen die ook al 70 jaar lang compensatie? Een eigen land, steun uit alle wereld ook bij het afmaken van Palestijnen?
   Ik denk dat je juist meer kunt kijken welke invloed de zionisten op de rest van de joden/de wereld hebben? Maak je daarvoor sterk…
   Je speelt hier de politieagent die anderen verwijt dat ze andere oplossingen zoeken behalve het eeuwige ‘zelfmedelijden’, get over it! en ja we hebben het recht vrij te spreken alle christenen, moslims, hindoes….ieder volk heeft iets naars meegemaakt.
   Het lijkt een privilege. Er is maar een holocaust. Iedere andere ethische groep mag het niet over een holocaust hebben ofwel ze in Rusland afgeslacht zijn door een regering die uit 80% zionistische bestuurders bestond. Als je het niet gelooft, kijk na. Please.

   Verder heb ik net nog met een joodse vriend, diens moeder in Rotterdam op de joodse begraafplaats ligt, gesproken. Hij kan ook duidelijk het verschil zien tussen zionisten en de joodse cultuur.
   Dus calm down. Want stel ze hebben om voordelen te krijgen in de verdere toekomst het allemaal een beetje aangedikt? Hoe willen we daar achter komen, als we het niet openlijk bespreken?
   Misschien is het wel van groot belang voor de wereld dat we eindelijk duidelijkheid hebben. Vergeet niet iemand die intelligent en open is, denkt en voelt zal altijd blijven vragen. We kunnen niet voor altijd de mensen de mond snoeren.

  4. Monika, Madelieve is even de weg kwijt, ze bedoeld het goed, maar moet er wel nog even over denken, groet

  5. Hoi Madelief, elke dode of vermoord iemand (Jood, Rus, Europeaan, Amerikaan, Palestijnen etc) is er 1 te veel. Wat ik met 6.2 wil aangeven is dat het verhaal van aantallen en de gaskamers nogal wat vragen oproept.
   Wat er nog bij komt is inderdaad hetgeen dat wat nu gebeurt met de Palestijnen vergeleken wordt met de Holocaust.
   Daarnaast weten we allen hoe we massaal op alle fronten worden bedonderd, dus als er mensen op onderzoek uitgaan en tastbare bewijzen zoeken en deze niet vinden, men dan alleen nog vanuit zijn eigen gevoel (intuïtie) kan uitgaan of een van de varianten van de verhalen die worden verspreid zelf kan kiezen. Dat was toen, en wat is er NU?
   Soldaten met foto’s erop, 1 schot, 2 doden.
   http://www.meezaan.org/eng/?mod=articles&ID=86
   Dat is nu, Holocaust was toen. Daar veranderen we niets meer aan. Wel kunnen we nu met zijn allen niet de andere kant op kijken om vervolgens te kunnen zeggen, we hebben het niet geweten wat er NU met de Palestijnen gebeurd.
   Maakt niet uit welke afkomst je hebt, welke religie, als je een ander pijn doet, doe je uiteindelijk jezelf pijn.

   @Monika, dankjewel voor je warme woorden. 🙂 Ik zie in jouw reacties ook alleen de liefde voor de medemens en een oproep om niet te generaliseren en alles voor zoete koek te slikken. Het zijn allemaal fases. Mensen raken lichtelijk in shock als iets hun wereldbeeld dreigt aan te tasten. En gaat hierdoor om zich heen slaan. Mogelijk kijkt Madelief hier over een aantal jaren anders tegen. Maar ieder recht op zijn eigen mening. (ik kan er nog zo veel aan toe voegen, maar laat het maar hierbij)
   Allen veel liefs!

  6. 6.6
   Mooi gezegt Madam Conner, het heeft zoveel aspecten die menselijke geschiedenis van wat we elkaar allemaal aan doen, met het mechanise redeneer vermogen is dit allemaal niet te begrijpen, maar met de intuïtie van het mystieke hart, misschien, het is het manco aan respect voor het andere vreemde, nu ja ik zal dit nooit echt begrijpen, groet !

  7. Wie of wat ook wel of niet heeft gebruikt heeft om te doden.
   Wie of wat het geweest zijn, alleen mens zijn doet er toe, dus elk dood mens is er één teveel.
   Dan, wie zijn de slechten?
   Wat weten we ervan af op dat insiders niveau?
   Wie is erbij geweest, getuige geweest, uitgebroken, enzovoort?
   Zijn de elite NWO-ers? Zijn de NWO-ers zionisten? Hoe zit het met al die andere geheime genootschappen en hun relatie tot bovenstaande vraag?
   Zijn de Rockefellers en aanverwante triljoenkapitalisten, onze koninklijke huizen ter aardkloot zionisten? Wie hoort bij wie? wie is het meest fout?
   De PSYCHOPATEN zijn het meest gewond en dus het meest fout.
   En die tref je in alle lagen aan, dus blijft het systeem in stand.
   Wordt vervolgd…

  8. Nog even een ps…
   Als al die openlijke zionisten het echte kwaad zijn, dan hoeft het volk maar een ding te doen, afknallen?
   Maar dan is het nog niet opgelost helaas.
   Wie trekken er aan de onzichtbare touwtjes?

  9. Zijn zionisten psychopaten?
   Zijn alle psychopaten zionisten?
   Op de laatste vraag moet iig NEE worden geantwoord…

  10. Dus moet de gemiddelde mens ook wel redelijke trekken hebben, want anders houdt het geen stand…

  11. Anna 11,

   Het is een hiërarchiek gebeuren, ook in de wereld van de zieke geesten, de opper Hiërarch heeft het voor het zeggen dan volgen liefhebbers, hobbyisten, maniakken, pseudo psychopaten, en de echte psychopaten waar je niets aan kunt ontdekken, tot le moment venu, en dan is het te laat zit je in het fuik, of lig je in je graf, Julius cesar, Napoleon, Hitler, Obama, en vele anderen, zij profiteren van het moment en het systeem, plus de gemakzucht van de massa, die dan wel kermend op de grond valt, en spijt betuigd, maar niet meer, en dit herhaald zich, niets aan te veranderen, laten we maar proberen van ons korte leventje te genieten, tot ons nemen wat ons interesseerd, misschien meer langs de weg van de metafysica te gaan, om tot een aannemelijk slotsom van ons leven en denken te komen, groet Jenne

  12. Psychopathologie, ik wil er nog even wat over kwijt.
   Trauma’s worden van generatie op generatie doorgegeven.
   Ontkom maar eens aan je eigen problematiek in het kader van het zogenaamde normale gezin…
   Wat geldt voor ons als “normalen”, geld ook voor kinderen van oa illuministen en aanverwanten.
   Vandaag kwam ik het filmpje tegen van Jay Parker, en dat sluit hier naadloos op aan.
   “How 34 million Satanic/Illuminati Americans keep Earth in turmoil”
   Deze 34 miljoen is het Amerikaanse aandeel in de 500 miljoen, die deze getraumatiseerde kinderen, en later dus volwassenen van deze, dus geworden sociopathen en narcisten, mogen overblijven nadat de uitroeiing voltooid is… (IS pffff)
   Alleen het getal al, wordt je plaatsvervangend misselijk van.
   Iig verteld deze man oa over wat ik bedoel en meer, maar dan wel in een hele extreme context.
   http://www.youtube.com/watch?v=euOKBjMkk6I#t=458

  1. “Please keep in mind that we are NOT powerless. Feeling anger, sadness and being disturbed is a natural reaction for any human being with conscience who sees what’s going on. Using it constructively, it gives us the energy to seek truth, educate ourselves, work on ourselves, gain knowledge, act on our conscience and speak out. The more we engage in that, others may be encouraged to do it as well, because most often people don’t do something until someone leads by example. Others, who are too plugged into the Matrix simply ignore it or may attack you for it, but that’s how the Matrix works and tries to keep itself in place. Don’t get discouraged. ”

   Het is imo allemaal een oefening om het ‘objectief’ te kunnen observeren en er een mening over te kunnen hebben en deze durven uit te dragen. De kunst is om de vibraties hoog te houden, een afstand kunnen houden en er toch gepassioneerd over kunnen zijn. Dus zonder er zelf emotioneel aan verbonden te zijn. Het besef dat alles een doel heeft, overal leer je- en groei je van.
   Vandaag weer eens de filmpjes van Emoto gekeken. Deze bevatten een hele belangrijke boodschap (liefde en dankbaarheid). Een boodschap die je in connectie met de bron ook krijgt (liefhebben, delen en dankbaarheid).
   Toch wel weer goed om niet uit het oog te verliezen.

 6. Het benoemde stuk uit Haaretz is uit 2008. In de zomer 2010 verkondigde hij aan de Likud partij te zullen verlaten. Het zou niet democratisch genoeg zijn.

  In januari 2013 verkozen als lid van de Knesset. Anno 2014 fungeert hij als vice-voorzitter van de Knesset . In mei dit jaar , Is in een poll vermeld dat hij de vierde meest populaire lid van Likud is. Wederom een pluche plakker dus. In onderstaande link lees je zijn ideeën omtrent Gaza.

  http://www.jewishpress.com/indepth/columns/moshe-feiglin/my-gaza-solution/2014/07/23/

 7. Leuk hoor, al dat gefocus op één persoon, alsof Dolfje het in zijn eentje gedaan zou hebben, een soort hypnotische blik waarmee hij iedereen in zijn ban zou krijgen. Nah, zo werkt dat niet.
  Nationaal socialisme was een reactie op een langdurige onderdrukking, treiteren, pesten. Totdat men het echt zat was. Dat getreiter begon al voor het einde van WW1. Eeen elitair clubje had besloten om Duitsland een hak te zetten, vnl Joodse bankiers, dit spel ging van kwaad tot erger, alle Duitse produkten gingen in de ban terwijl dit land onder druk idiote smartegelden moest aflossen. Dan is is het slechts wachten tot er iemand opstaat en het niet meer pikt, in dit geval een korporaaltje. Hij sloeg terug waar hij aangevallen werd, ging nog wat verder, met succes, kreeg ansluss, ging nog wat verder, en voor hij het wist was hij Werldmeister. Vele landen sloten zich vrijwillig aan.
  Het ongekende succes overweldigde hem en zijn staf. Een soort luxeprobleem dat zich omzette in megalomanie, dat was tevens het begin van de ondergang.
  Waar hij eerst voor zijn volk streed, kwam een filosofie van superioriteit in de plaats.

  Ben ik blond of is er een gelijkenis met Israel?

  1. Nee Coz je bent niet blond…ofwel…grapje 😀
   Mark Rutte vergelijkt de IS met de Duitse bezetting van wo2. Het gaat gewoon door het duitsers-bashing. Heb ook net een email naar de duitse ambassade gestuurd.
   Haat en angst regeert de wereld. Triest, triest, triest…we zouden het zo mooi kunnen hebben.

  2. Hoi Monika, dat klopt. Goed dat je je stem hierover laat horen. Het is niet fair de haat naar de Duitsers. Ik ben zelf ook opgegroeid met het beeld dat Duitsers slecht zijn. Mijn oma heeft in de oorlog ook bloembollen moeten eten. Haar haat voor Duitsers was diepgeworteld en dit geef je dan mee aan de volgende generaties. Ik begrijp dat wel, maar het is niet goed om te generaliseren. Ik heb zelf gelukkig alleen maar hele leuke ervaringen met Duitsland. De media en de propaganda zorgen er wel voor dat je de verkeerde mensen gaat haten en de verkeerde mensen gaat liefhebben, tenminste voor de goedgelovige schapen die de MSM blindelings geloven.
   Het is nu ook niet anders met de haat voor Rusland die wordt aangewakkerd en de angst voor de zgn terreurgroepen opgericht door machthebbers zelf die graag haat en verdeeldheid zaaien. En ja, jammer dat de massa hier nog steeds in trapt. Gelukkig wordt deze massa wel kleiner zo langzamerhand. Er is hoop! 🙂

 8. Bij het zien van al die witte kruisjes, moet ik denken aan de slagvelden bij Verdun, daar in de beboste heuvels, zijn ook hele stukken bezaaid met “”zwarte”” kruisjes, want deze gesneuvelde Duitse jongens en mannen, hadden geen Mutti ! zelfs na de dood word je gestraft.

 9. Monika….

  je gebruikt de beschuldiging aan het adres van anderen die vol zouden zitten met haat wel wat erg makkelijk…ik zie dat wel vaker staan….grappig .. dat is jouw reactie op mensen die volgens jou niet helemaal in de pas lopen met jullie gedachten gang…
  Haat staat los van en heeft niets te maken met een andere mening…het is de haat die de wereld verdeelt en ongeluk brengt…het is een woord dat in mijn levensstijl niet voorkomt… kritisch kijken , en proberen te begrijpen ,maar HAAT.. NEE.
  Maar ja ik lees ook dat ik volgens Jenne de weg kwijt ben … amusant om te zien hoe er gedacht wordt bij het hebben van een andere mening dan de groepsgedachte.
  Zal me aanmelden bij de padvinderij is er misschien nog hoop op aangepast gedrag van mijn kant.

  evenwel… onderzoek is altijd een goed ding maar controleer de bron en dat geldt voor ELK onderzoek in welk gebied dan ook.

  1. Laat dan zien beste Madelief, tot nu toe is jouw mening niet anders dan die van de massa, waar is jouw inleving?
   …jullie gedachten? Jij tegen de rest of zo…haha.
   Begin er maar mee inhoudelijk te reageren en niet steeds dezelfde ‘oude gedachte’ te herkauwen. Je hoeft niet naar de padvinderij, een brief aan je regering met jouw vragen, zou een mooi begin zijn.
   Haat met hoofdletters…pfff

  2. Als jullie me toestaan om hier iets te berde te brengen, voor Madelief, oorzaak en gevolg, je kunt de wraak over je zelf en je volk uitroepen, door te veel macht en geld = rijkdom te verzamelen als een minderheid, die niet wenst te integreren, en er heel andere vijandige religie op na houdt, oderwijl zijn kerk/synagoge ook laat fungeren als school voor hun eigen kinderen, zo al vroeg in de geschiedenis, kinderen had die konden lezen en schrijven en REKENEN, van daar het geld lenen, zich al heel vroeg ontpopten als buiten gewoon bedreven slaven handelaars met internationale yiddische betrekkingen, en daar staat straf op, ook in de bijbel maar ook in het dagelijkse leven, ze hebben niets geleerd, dat willen ze ook niet, ze hebben overal bruggen hoofden gecreéerd, USA, Frankrijk, nu de Oekraïne, hun moederland Israel misdraagt zich constant tegen over de zwakkeren, maar goed.
   Wat jij schrijft is waar mensen afslachten of het er nu één of duizenden zijn is niet te tollereren, maar helaas inherent aan de mensheid.

   Voor Monika, haat heb je in vele gradatisch, je hebt HHHHHAAAATTTT, en het wat bollere Haoaot, wat soms tijdig bij gelegt kan worden, geloof niet dat er ooit een echte HAAT tegen Duitsland heeft bestaan, wel onbegrip, en daar door afwijzend, dat constante terug grijpen op de laatste oorlog om de Joodse stemmers een beetje gunstig te stemmen, nou dat is dom, over de ziekte het Fazisme wat overal weer tot leven komt, uit een soort onbegrip of onvermogen nou dat is gevaarlijk.
   Wat Joseph Bidden betreft, hij vergiste zich hij bedoelde ik ben een Fazist,
   deze sluwe Jezuïten zoon, zegt of doet nooit iets zonder reden, hij zich aansluiten bij het Zionisme wat de Oekraïne probeerd in handen te krijgen, dan denkt hij dat helpt misschien mijn zoon bij zijn Schaliegas winning.
   Verder denken we min of meer allemaal in de zelfde richting, wel in nuances natuurlijk, vriendelijke groet aan Madelief en Monika!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.