Advertentie

Verstrikt in de NAVO-slangenkuil..


x

x

x

Verstrikt in de slangenkuil die ‘NAVO’ heet..

2017 © WantToKnow.nl/be

x

Carin Bruekers

Carin Bruekers woont in Deurne werd in 1941 geboren in Oudenbosch en groeide op in Helmond. Na de middelbare school ging ze naar Zwitserland voor de opleiding Europees Secretaresse. Op 23-jarige leeftijd, in januari 1964, wordt ze door het Ministerie van Buitenlandse Zaken uitgezonden naar het buitenland en werkt onder andere op de Nederlandse ambassade in Bonn; later in Pakistan en Dacca. Dan nog meer omzwervingen: Parijs, Luxemburg, Monaco en Johannesburg, om tenslotte te belanden op het hoofdkwartier van de NAVO in Brussel. Daar ontmoette ze o.a. de presidenten George Bush sr. en Gorbatsjov.

Carin spreekt vier talen en werkte tot aan haar pensionering voor de NAVO in Brussel. In de jaren negentig was ze secretaresse in het kantoor van de hoogste baas, secretaris-generaal Manfred Wörner. Na diens overlijden werd ze overgeplaatst naar Sectie Vijf, een afdeling waar hooggeplaatste militairen werken. Al gauw raakte Bruekers daar verstrikt in een web van interne chantagepraktijken.

Deze afdeling Sectie Vijf blijkt een regelrecht wespennest. Daarover schreef ze een boek, dat bol staat van onthullingen: ‘De Slangenkuil’. Memoires die voor een groot deel gebaseerd zijn op feiten en voor een klein deel op fictie. Hieronder enkele citaten uit haar interview met het Eindhovens Dagblad, ter gelegenheid van de presentatie van dit boek op 11 juni.

Ze bladert door het blauwe boek; een op het eerste gezicht nietszeggend blauw boekje. Maar schijn bedriegt; Carin Bruekers glimlacht. “Hierin staan de belangrijke telefoonnummers van alle NAVO-medewerkers binnen de organisatie. Echt geclassificeerde dingen mocht ik bij mijn vertrek niet meenemen. Ik heb dingen gezien die ik nooit in de openbaarheid mag brengen. Nooit. Daar heb ik een eed voor afgelegd.” Het is een deel van de erfenis van haar carrière, vertelt ze, terwijl ze ook wat documenten, brieven en foto’s uit haar schrijfkamer haalt.

Geld lenen
‘De Slangenkuil’ speelt zich af in de jaren negentig, de tijd waarin Saddam Hoessein Koeweit binnenvalt. Carin Bruekers, in het boek omgedoopt tot ‘Sophie’, is nog maar net overgeplaatst naar Sectie Vijf. Ze zit in haar proeftijd van een halfjaar, een gebruikelijke gang van zaken bij een interne overplaatsing. Na vier maanden vraagt haar baas tienduizend Belgische francs te leen. Bijna zeshonderd euro. Bij de bankbalie van de NAVO wordt ze gewaarschuwd. ‘Is dit soms voor uw baas?’, vraagt de medewerkster. ‘Ik zou maar uitkijken. U bent niet de eerste aan wie hij zoiets vraagt.’

“Ik schrok. Maar ik zat ook in mijn proeftijd”, vertelt Bruekers. “Ik verzorgde mijn man, die was ongeneeslijk ziek. Ik kon het me niet permitteren mijn baan te verliezen.” Ze geeft haar baas het geld, het begin van een periode waarin puzzelstukjes één voor één op hun plek vallen. Haar baas blijkt lid van een Internationaal Academisch Genootschap. Een exclusieve herensociëteit die in werkelijkheid een maffiaorganisatie blijkt te zijn.
De voorheen succesvolle diplomaat wordt gegijzeld door omkopingen, een gokverslaving en drugs. “Naast geld wilde hij ook informatie van me. Hij dacht dat ik het erbij zou laten zitten, maar ik heb hem aangegeven. Toen is het allemaal pas begonnen.”

Doofpot
Ze nam de Nederlandse journalist Haye Thomas in vertrouwen en huurde strafpleiter Max Moskowicz sr. in toen haar baan onder druk kwam te staan. ”Iedereen op de afdeling wist het, maar niemand zei er iets over. Alles werd in de doofpot gestopt. Zaken losten daar doorlopend op in het niets. De afdeling was zwaarbeveiligd, maar het was een wirwar van verdwenen documenten. Cijferslotcombinaties van de kasten met ‘Top-Secret’-informatie veranderden om de haverklap. Zelfs gecodeerde prullenbakken waren niet veilig.”

In het boek stapelen de bizarre en spannende situaties zich op. De lezer krijgt een onalledaagse inkijk achter de schermen van een gesloten bolwerk. Zo licht Bruekers ook een tipje op van theorieën die her en der in het gebouw in bureaulades klaarlagen. De ‘Guidestones’-theorie van de NWO, de ‘New World Order’ bijvoorbeeld, waarop de boodschap dat de wereldbevolking teruggedrongen dient te worden; maar ook een soortgelijk document van de Amerikaanse oud-minister Kissinger, Plan for Food Control Genocide, circuleerde er. ”Dat waren allemaal plannen om de bevolkingsgroei terug te brengen. Het idee was dat wanneer de planeet behouden wilde blijven, er dan elf van de twaalf mensen zouden moeten verdwijnen. Door gecontroleerde geboortebeperking, oorlog en hongersnood.”

Zwijgen
Na haar pensionering tekende Bruekers voor 10 jaar zwijgen. Ze schudt haar hoofd: “Een afkoelingsperiode noemen ze dat; ik mocht er in die tijd niks over zeggen. Omdat het niet mijn bedoeling is om mensen er persoonlijk mee te beschadigen en voor mijn eigen veiligheid heb ik in mijn boek aliassen gebruikt. Je leert de mensen kennen, ja. Je leert de diplomatie kennen, beter gezegd. Ze glimlachen, doen de verschrikkelijkste dingen en lopen weer door.”

‘De Slangenkuil’ is te koop in alle boekwinkels en dus ook in de WantToKnow-bookshop.
Klik voor directe link op het logo hieronder:

 

87 gedachten over “Verstrikt in de NAVO-slangenkuil..

 1. ”Dat waren allemaal plannen om de bevolkingsgroei terug te brengen. Het idee was dat wanneer de planeet behouden wilde blijven, er dan elf van de twaalf mensen zouden moeten verdwijnen. Door gecontroleerde geboortebeperking, oorlog en hongersnood.”

  Laten we beginnen bij de zelf-benoemde elites. Kijken of ze het dan nog steeds een goed plan vinden. Net zoals onze corrupte rechters in Nederland. Als hun kinderen iets overkomt kunnen ze wel opeens lange straffen uit delen. Niet voor de kinderen van het klootjesvolk. Nederland het land van klasse justitie.

 2. Het is telkens nog net weer wat erger dan de ergste nachtmerrie met die Machtselite. Ik kan er werkelijk met mijn verstand niet bij dat zij zich `s morgens nog in de spiegel durven aan te kijken. Oh wacht, vampieren hebben natuurlijk geen spiegels.
  Ik zou zeggen hulde voor mensen als Carin en allemaal kopen dat boek.
  Zolang wij wegkijken en meer aandacht hebben voor onze derde vakantie dan voor hun smerige spelletjes kunnen zij ongestoord hun gang gaan.
  Maar goed dat er websites als Wanttoknow bestaan anders hadden we al helemaal niks in de gaten. Hun natte droom is iedereen direct na de geboorte een chip onder het babyvelletje, TOTAL CONTROL, maar ja u hebt toch niks te verbergen dus een oormerk kan er ook nog wel bij en een slavenbestaan heeft ook zijn voordelen, je hoeft NOOIT meer zelf te denken !

 3. De NATO is een instrument in handen van het “International Crime Syndicate” dat achter de NWO schuil gaat. Zeker sinds de val van muur is de NATO een crimineel corrupt mafieus systeem geworden. Door de enorme bedragen die gemoeid zijn met de aankoop van militair materieel..is het dan ook niet meer dan “normaal” dat de “roofdieren” hier, op één of andere manier bij opduiken. Dit alles gaat dan gepaard met fraude, corruptie en chantage.
  De NATO fungeert hier dan ook als een tegenhanger van de EUSSR in datzelfde Brussel.Dit laatste is dan gespecialiseerd in fraude met subsidies. (een voorzichtige raming voor 2016 = 631 milj. euro). Afgezien van de fraude is in de gebouwen van EUSSR het grootste bordeel van België gevestigd. Wat Carin Bruekers beschrijft is maar een miniem topje van de ijsberg( of beter gezegd van de immense beerputten).
  Erik Iedereen 2 :
  Een psychopaat heeft nooit wroeging, alleen spijt van een gemiste kans.Hij is ook de enige die zijn eigen leugens gelooft!! Maak U dan ook geen illusies. Met wettelijke middelen is hier niets tegen te beginnen.

  1. Ja inderdaad Sub Rosa (onderdanig aan de Roos ?) Wiens pecunia men aanneemt wiens taal men spreekt, wiens schapen men scheert.
   Net nog maar eens voor de gein de letters van ” TOTALE CONTROLE ” onder de loep genomen: Het staat er ook gewoon: LOCT (lok) A. (aso, anti, amoebe) (zijn) LOT: EEN TOR !!!
   Snap je ook weer waarom de Duitsers TOR ! roepen als er weer een “gevangen” is en in het doel vliegt.
   Destijds hebben ze heel goed de mierenhopen bestudeert en die hierarchie stond de wereldelite blijkbaar wel aan. Maakt in feite ook geen ruk uit voor hen wie hun luxe aansleept, of dat nou schapenvolkje A of volkje B is, ALS het maar zonder morren gebeurt zoals zij willen.

  2. Erik Iedereen 3.1 :
   “Sub rosa betekent in het geheim. De term wordt sinds de zestiende eeuw gebruikt om aan te geven dat bepaalde informatie vertrouwelijk is. Al eerder werd de roos echter in verband gebracht met geheimhouding. ”
   Groeten van “Le Comte de St Germain”.

 4. YES ! De N.W.O. waar Carin Bruekers het over had is al gewoon onder ons in Nederland natuurlijk !
  Las ik net in een berichtje: de N.W.O.kent subsidie toe aan wetenschappelijke projecten.
  En dat ZOU dan moeten staan voor: de Nederlandse Organisatie Voor Wetenschappelijk Onderzoek. Nou met een beetje smokkelen kan ik er N.O.W.O. van maken, maar nooit N.W.O (New World Order, toch redelijk bezwaarde term lijkt me) van maken. PUUR opzet dus die gekunstelde en bewust gekozen afkorting.
  We zijn ook gewoon ziende blind.

 5. Om een horrorscenario dan maar even af te ronden:
  Je ZOU toch denken dat na al de gruwelen van W.O. 1 en 2 de letters W.O. toch aardig taboe zouden zijn. Maar we treffen ze dus wederom aan in de New W.orld O.rder EN dus ook in de Nederlandse club voor W.etenschappelijk O.nderzoek. Maar er staat dus feitelijk gewoon:
  `N W.O. oftewel: EEN W.O. !!!
  Ik denk dat ik morgen maar eens een pak kaarsen en een goed survivalhandboek ga aanschaffen…..

 6. Het NAVO hoofdkwartier in Brussel zetten. De arrogantie ten top! Denken ze nu echt dat ze onkwetsbaar zijn? Ze noemen zichzelf generals en militairen. Wat een strategische fout om met ze allen om 1 plek te gaan zitten. Kennen ze het lijstje van de Russen niet? Hiroshima, Nagasaki, Londen, Brussel, Washington. Ik zou de NAVO in 1000 kantoren onderbrengen op 1000 plekken onder massieve bergen.

  https://youtu.be/T2I66dHbSRA
  Brussel, de EU, de NAVO, wat een mooi doelwit! Welke idioot dacht dat het een goed plan was om allemaal op 1 plek te gaan zitten?

  1. Als ik een generaal in het hoofdkwartier was van de NAVO dan zou ik ook de hele dag gokken, drank drinken en naar de hoeren gaan. Je weet immers van alle misdaden tegen de mensheid af die jouw NAVO al 70 uitvoert. Je weet dat er miljoenen slachtoffers zijn. Je weet dat er vele volkeren zijn die jouw NAVO organisatie totaal willen vernietigen. Die generaals in dat NAVO hoofdkwartier rondlopen verkeren in een permanente staat van psychologische SHELLSHOCK! Dat personeel dat daar rond loopt beseft gewoon niet welk gevaar ze lopen. Ze zijn het 1e doeltwit voor thermonucleaire vernieting. De 2e dan, na Londen.

  2. https://twitter.com/petejohn10/status/872212586003083264

   De NAVO voert momenteel ook een “covert proxy war” tegen Rusland in de Oekraine. Gosh wie had nou kunnen bedenken dat er grote verliezen zouden komen? Elk moment kan er een SS-18 commandant zijn raket richeting Londen of Brussel sturen los van het militaire gezeg in Rusland. Dr Strangelove the Russian one!

   https://twitter.com/petejohn10/status/872205482361929729

   Ik hoop dat Mark Rutte ook nog wat Nederlandse “useful idiots” soldaten naar de Oekraine stuurt on daar te sneuvelen.

 7. Over het boek dat deze dame heeft geschreven kan ik geen mening geven omdat ik simpel nog niet weet wat daar instaat omdat ik het nog niet heb kunnen lezen/bestellen.
  Wel heb ik bedenkingen want het is natuurlijk wel goed dat er dingen naar buiten gebracht worden die normaal bij de NAVO binnenshuis blijven vooral als blijkt dat daar niet correcte dingen gebeuren,maar gelijktijdig denk ik dan ook tot aan haar pensioen heeft zij daar ook gewerkt en terwijl ze dingen wist die het daglicht niet kunnen verdragen is ze daar toch blijven werken.
  Misschien ben ik wel te negatief of zullen sommigen denken dat ik overal iets achter zoek maar nu er plannen zijn om één Europees leger in het leven te roepen (waarbij mogelijk de NAVO ontbonden wordt omdat ze integreren in dat Europees leger) zullen onthullingen geen gevolgen hebben voor lieden die daar werken (ook omdat er aliassen) gebruikt worden.De mogelijkheid is dan ook aanwezig dat men wel weet dat er ongehoorde dingen gebeuren bij de NAVO waardoor menigeen het opheffen van die club zal steunen zonder dat er personen op hun gedrag aangesproken zullen worden en zou dat niet in het straatje passen?Zelfs al worden er aliassen gebruikt de vuile was buiten hangen van een dergelijke organisatie zou voldoende kunnen zijn voor tegenmaatregelen want ze weten wie het boek geschreven heeft,de vraag is dan ook waarom mevrouw Breukers er zo zeker van is dat het veilig is.

  1. Arnold, nee het is voor mij normaal dat je je zulke vragen stelt.
   Waar ik over struikel is het ‘Memoires die voor een groot deel gebaseerd zijn op feiten en voor een klein deel op fictie.’ Ik vroeg me af of ze dan de ‘fictie’ in het boek gearceerd hebben of zo… 😉

  2. Waarom o waarom komen deze mensen pas in het voetlicht als ze gepensioneerd zijn, is de hypotheek eerder baas over de ethiek dat ze er eerst gewoon aan mee werken? En is dit een aanvulling op het pensioentje of een schuld bekentenis om vredig te kunnen sterven? Vind het allemaal nogal hypocriet.

  3. Het schijnt toch Marcel, dat mensen -en speciaal mensen van vlak ná de oorlog?- ‘gewoon’ voorzichtig zijn met vrijgeven van info. Kijk ook naar iemand als Herman Wijffels, die voor Café Weltschmerz een openbarend interview geeft.. Waarom achteraf en niet op het moment zélf..

   Wellicht dat ze op die momenten wél andere dingen hebben gedaan die info beschikbaar maakte, of mensen tegenwerkte.. (Zoals Wijffels ene meneer Wolfowitz zelfs schijnt te hebben weggewerkt bij de Wereldbank..!) Maar ja, je ziet het overal, ook (vooral?) in de VS, waar mensen ook uit de school klappen over ‘grotere’ geheimen..

  4. Zo ook mv Else Borst oud D66 lid en minister van volksgezondheid. Maar zij is niet rustig gestorven.

  5. Was Els Borst niet ook onderdeel van de Nederlandse regering die de NAVO (= Rothschild-Zionisten/CIA/Mossad/Mi5/Mi6) aanval op Joegoslavie steunde zodat het land versplinterd kon worden en leeggeroofd?

 8. 6 uur geleden op Timmerfrans-Twitter: “we need to move from a YOLO-society to a WOHOW-society ”
  WO-HOW ????? W.O.(3) HOW ???
  Ze kunnen gewoon niet wachten en het ergste is dat ze nog echt geloven ook dat de ideale wereld pas begint na die derde -en in hun fantasie laatste en verlossende Wereldoorlog. Totaal van God en medemens los die machtswellustige religieuze waanzinnigen !

  1. Alle al dan niet gechanteerde politici zijn niets anders dan poppetjes die gedwee doen wat hen door de krachten achter de schermen opgedragen wordt.Juist die krachten zijn de boosdoeners maar blijven buiten beeld denken ze nog steeds (Dat ze op deze manier werken staat ook in de protocollen van Sion beschreven).
   Wanneer de krachten achter de schermen hen niet meer nodig hebben zullen ze afgedankt worden al dan niet met een bedankje voor hun bewezen diensten.Iemand die alles overheeft om de macht te krijgen kan daarbij geen lieden gebruiken die mee willen delen in de winst.
   Mensen die nu hun land verraden kunnen misschien maar beter rekening houden met de mogelijkheid dat ze ooit voor hun daden verantwoording zullen moeten afleggen en zeggen dat ze het niet wisten zal niet helpen vrees ik.

  2. Ze hebben een hoop clubhuisjes in Londen. Ik doe nu propaganda om zoveel mogenlijk mensenlevens te redden. Zoveel mogelijk mensen dienen op de hoogte te zijn van de aanstaande thermonucleaire vernietiging van Londen. Deze is al 2 jaar onvermijdelijk. Doch ik moet toch duidelijk maken wat er staat te gebeuren. Ik gebruik nu Twitter hiervoor. Men kan dan kiezen om te vertrekken uit Londen of het risico te nemen. Als Londen weg is en ik ben er nog (hoogstwaarschijnlijk niet) dan wil ik wel zien of ze nog doorgaan met hun spelletjes voor goudstaven (hebzucht) en wereldheerschappij (ambitie).

   https://youtu.be/kmP4Xzt0rN4
   Momentary rules of a fraction of the blue pale dot!

 9. Ja goed gezien Danny. De S.S. was er al eeuwen geleden (Sissende Slangen op palen die de zege zogenaamd konden voorspellen) en de S.S. is ook nooit weggeweest. Alleen wat beter verstopt. Het is gewoon simpelweg een te mooi symbool voor hen en ook getalsmatig. Immers S + S = 38 = DOOD ! (opgeteld)
  Maar ik ontdekte afgelopen week nog wat ongelooflijks m.b.t. dat S.S. en het eeuwenoude Hakenkruis. Zoek maar eens een plaatje van het zogenaamde ¨Duitse Kruis¨ en dan moet je de gekromde omlijning daarvan maar eens met een dikke stift overtrekken en uitknippen, dan heb je dus vier boomerangvormige stukken en ga daar dan maar eens mee puzzelen …..
  Ze zijn geniaal ! ( maar verder volkomen gestoord natuurlijk !)

  1. Ach ja, en deze kwam ik natuurlijk ook al eerder tegen: het PARAGRAAFTEKEN.
   Gewoon weer een geniale zet om S.S. te verstoppen. (ooit S.S. in het paragraafteken gezien ?)
   Ziende blind zijn we !

  1. Ja leuk gevonden Arend. Maar ze hebben de ware bedoelingen nog net wat geniepiger verstopt. De grap zit hem met name in het woordje DE dat je zomaar over het hoofd zou zien. DE NAVO dus , is zoiets als AV wees gegroet, ENDE ! O.verwinning !! Of ENDE ! AVO ! En avo is dan weer precies 38 is dus weer DOOD. En De AVONDE van Reve dacht ik, zie ik nou plots ook met andere ogen. was er ook nog niet zoiets bijbels als het Avondland ???

  2. NAVO hoerenhuis generaals hebben nog nooit een echte oorlog meegemaakt. Dan maak je op mij geen enkel indruk. Het eerste wat ik tegen de Syriers gezegd heb:

   “Ah! the Generals! they are numerous, but not good for much!”

   – Lamachus

   Stuur je generals naar de frontlinie! Doen ze nog steeds. In het begin verloren ze 10 generaals per dag. Zo hoort het! NAVO generaals. Laat me niet lachen!

   “A nation that makes a great distinction between its scholars and its warriors will have its laws made by cowards and its wars fought by fools.”

   – Sir William Francis Butler

  3. Arend 10 :
   Het zou beter ZATO zijn !!
   http://www.nato.int/cps/en/natohq/news_130509.htm
   met citaat :
   “The North Atlantic Council has agreed ‎to accept the request that an official Israeli Mission be established at NATO headquarters. The Ambassador of Israel to the EU will therefore be the Head of the Mission of Israel to NATO. …Israel is a very active partner of the Alliance as a member of NATO’s Mediterranean Dialogue, established in December 1994. NATO has invited all partners to open diplomatic missions to the Headquarters of the Atlantic Alliance in Brussels.”

  1. MC 11:
   Iran.. Qatar..Jemen…Syrië..Irak…enz…maar alle wegen leiden naar Tel Aviv!! Israël is immers het enige land in het Midden Oosten dat belang heeft bij de chaos aldaar. De USA gedragen zich hier als vazallen van Tel Aviv via de AIPAC.. die de werkelijke macht in handen heeft in de USA. We zien de laatste weken dan ook een escalatie. In Israël wil men absoluut een oorlog met Iran, weliswaar uit te vechten door de Westerse vazallen. In afwachting dat het zover komt zal de Mossad terreur in het Westen ook nog toenemen. Recent heeft de NATO verklaart :
   http://www.militarytimes.com/articles/nato-top-brass-recommend-joining-anti-isis-coalition
   Het gaat hier echter niet om de strijd tegen ISIS(=is een voorwendsel) maar tegen Assad en uiteindelijk tegen Iran. (in opdracht van Tel Aviv). We zien dus een gestadige opbouw van het NATO apparaat tegen Syrië en Iran.

  2. Dank Sub Rosa, en uiteindelijk gaat het om de ‘greater plan’. Soms heb ik zo iets van ik sta erbij en kijk ernaar en kan niets doen….niet leuk.
   Er zijn gewoon nog te veel ‘achterlijken’…

  3. MC 11.2 :
   Graag gedaan. Het gaat hier inderdaad om het “Greater plan” via het Oded Yinon plan.In het Westen zijn alle sleutelposities in handen van handlangers van de RKM. De media is eveneens onder controle. Het enige gevaar is nu nog internet, maar daar wordt ook volop aan gewerkt(sic!!). Zoals vermeld in een andere reactie, worden de handlangers verkozen via het kopen van stemmen. Deze gekochte stemmen vormen nu een meerderheid. Voor deze gekochte stemmers moet er niets veranderen. Zolang er “brood en spelen” zijn… met geld gemaakt uit het niets, zal er dan ook niets veranderen. Deze gekochte meerderheid is ten andere in niets anders geïnteresseerd dan in dit “brood en spelen” De minderheid die klaar ziet, dient dan ook machteloos toe te kijken. Dit is inderdaad zeer frustrerend…. maar met wettelijke middelen is hier niets tegen te doen.

  4. Ik probeer al 3-5 jaar Sisi te overtuigen om zoveel mogelijk Palestijnen vanuit de Gaza strook naar de UK/EU te verplaatsen. Tot nu toe hebben de Egyptenaren dit plan van mij genegeerd. Stop alle Palestijnen in grote vrachtschepen en laat die stranden op de kust van Engeland of Italie.

   Zodra ze dit plan gaan uitvoeren dan kan je er vanuit gaan dat de thermonucleaire vernietigen van Israel voorbereid wordt. Ze zullen dan eerst zoveel mogelijk Palestijnen en Christenen verplaatsen naar veiligere oorden.

  5. Natuurlijk MC, destijds toen de aanslag gebeurde heb ik dat al allemaal gevolgd en uit ALLES bleek dat het een vergelding was voor eerdere beledigingen en dus ook Navo-agressie richting Rusland.
   Niet lang daarvoor werd Poetin COMPLEET belachelijk gemaakt door de HOLEBI-scene in Nederland. En in Rusland hebben ze heel weinig met de homoseksuele medemens. Moet jij maar eens nazoeken hoeveel AIDS-deskundigen er in dat toestel zaten. En dat is maar een klein voorbeeldje, het stikt van de aanwijzingen dat het de Russische equivalent van een vuist maken en oog-om-oog was.
   Maar “onderste-steen” Nederland wil natuurlijk ook niet de eerste zijn om de Russen openlijk de oorlog te verklaren om “een” vliegtuig, dus nog maar meer sanctie`s, pesterijen en isolatie richting de Beer. (en wie uiteindelijk de gekste is drukt dan ooit op de Rode knop. Er zijn geloof ik al minstens vijf “bijna”-lanceringen geweest.

  6. Als je heel hard roept zoals John Kerry dat deed dat je bewijzen hebt dat Rusland er achter zit dan moet je ook die bewijzen tonen. De EU wilde de Oekraine erbij hebben. Dus de EU heeft meegedaan aan alle elende die de mensen is overkomen in de Oekraine.

   De Oekraine heeft 13 thermonucleaire centrales. Ook Tjernobyl. Ik zal door propaganda (reeds vele malen gedaan) de Oekrainers helpen om miljarden GRATIS geld te krijgen van de EU. Hadden ze het maar niet moeten doen. Tot het einde der tijden zal ik de Oekrainers eraan herinneren dat die 13 nucleaire centrales een mooi druk middel zijn voor gratis geld. Kleine kinderen moeten niet met vuur spelen en dan later klagen als het huis afgebrand is.

  7. Erik, in Rusland leven procents gewijs net zo veel anders sexueel gerichte mensen als overal elders.
   De provincie waar de Homo’s niet of weinig getollereerd worden is het Mohamedaanse Chechenië, net als overal waar deze religie de boventoon voerd.
   Verder zitten ze niet in het CIA programma, Homo Lesbische in programma, hoe bloter en vieser des te beter, de gewone getrouwde mensen met kinderen, passen niet in deze denkwijze, het gaat er om het blanke Europese ras kapot te maken, en iedere methode is goed.
   Voor de rest is Rusland, Rusland, niet minder of meer beschaaft als welk ander Europees land, om ons te bevrijden hebben ze grote offers moeten brengen, daar bij vergeleken zijn de USA – CANADA – ENGELAND, menselijke verliezen peanuts, maar krijgen wel altijd alle aandacht en eer, maar goed de Russen kunnen daar mee leven, gelukkig, viva Putin !

  8. 1-2% vrouwen is lesbisch, en maar 4% mannen homosexueel. Waarom zou de media zoveel aandacht besteden hieraan? Wie controleerd de media? De Rothschild-Zionisten. Hun doel is de mensen tot slaaf te maken en ze dus zoveel mogenlijk te verdelen. Verwerpelijk en inferieur gedrag. Wat tot hun thermonucleaire vernieting zal leiden. Mensen hebben geen zin in die onzin.

  9. Thudides
   één rotte appel in een kist vol gezonde appelen, is voldoende om veel andere appels aan te steken, de kiemen voor dit denken en doen zijn in alle appels latent aanwezig, het heeft met de psychologie van mens zijn te maken, het zoeken naar geluk hoe dan ook.
   De sociale controlz die dit een beetje in het gareel hield is niet meer, trouwens ieder mens heeft recht op geluk in zijn leven, hoe dan ook, en dat moet de samenleving respecteren, maar zeker niet aanmoedigen, zo als op dit moment in onze westerse samenleving gebeurd.
   Groet Jenne

 10. Nou het verhaal is weer helemaal duidelijk Arend en Guido en anderen die willen weten hoe het echt zit.
  Hieronder zei ik al dat de Navo gewoon een anagram voor AVONDE is en dat dat waarschijnlijk was ontsprongen aan het begrip het Avondland.
  Nou inderdaad blijkt “het Avondland” dus een ander begrip voor EEN GROOT europees utopisch rijk te zijn.
  Gerard van het Reve schreef zijn boek De AVONDen al in 1947 dus vlak na de oorlog. Nadat Hitler c.s. succesvol uit de weg waren geruimd stonden net zoals bij Napoleon en Hitler de Russen nog op het verlanglijstje en naarstig werd er gezocht naar een model om dat te verwezenlijken. Waarschijnlijk vond een of andere hoge V.M.-ambtenaar zijn inspiratie dus in die boektitel van van het Reve, en anders wel in het boek van OSWALD SPENGLER (1880-1936) die ook al over dat Avondland schreef in zijn boek Der Untergang des Abendlandes. waarin hij stelde dat de totale Europese cultuur op zijn einde liep: “in Ihre Eindzeit eingetreten sei”.
  Dus beide boeken en beide auteurs stonden aan de wieg van de naamgeving van DE NAVO. (en dan verzint men later gewoon bij de gewenste afkorting een vage uitleg voor de schapen zoals Noord-Atlantische Verdrags- Organisatie etc.)
  Kwam nog de leuke bijkomstigheid bij dat de beginletters van Gerard Van Het Reve (G,V,H,R) opgeteld precies 55 oftewel SS oftewel S.S. zijn. (zijn we dus weer bij de Sissende Slangenkuil van Carin)
  De NAVO is dus duidelijk een AGRESSOR en Rusland is het hoofddoelwit.
  EN dan wordt ook direct weer duidelijk WAAROM dat Navo-hoofdkwartier in BRUSSEL is gevestigd. Zowel het woord RUSSE staat er in als die twee S`en, S.S. dus van DOOD !!
  En tenslotte had Carin haar boektitel DE SLANGENKUIL niet treffender kunnen kiezen en verborg daarin de volgende boodschap / waarschuwing: SLANGEN (S.S.) KIL U ! (zullen u ombrengen)
  Zo, nu kent iedereen weer het echte verhaal rond de Navo dat al decennia Stiekem, Stiekem (S.S.) werd gehouden.

  1. Tja, dan rest natuurlijk nog de vraag, of beter het antwoord op de vraag, WAAROM in `s Hemelsnaam JENS STOLTENBERG secr.-Gen. is van dat laatste AVON D-maal. ????
   Is dat vanwege zijn mooie blauwe ogen ? Of omdat hij zeven talen vloeiend spreekt ? Of omdat hij een hartstochtelijke pacifist is ?
   Haha ! Nee, UITSLUITEND om de “vriendelijke” boodschappen in zijn naam was hij de uitverkorene !
   JENS STOLTENBERG;
   SS = EGEL, (zal) JE BEREN (Russen) TOTEN !!
   LEG(er) SS ! (zal)JE BEREN TOTEN !!
   SS = JE LEGER, B.(eren) TOTEN !!
   JESS ! LEGER EN BOTTEN !!!
   JE LEGER SS, EN (wat rest is) BOTTEN !!
   JE LOT BEREN ! TEGEN S.S. !!
   JE SLOT BEREN !! (slechts) GEESTEN !!!
   Nou, daar is weer geen woord Spaans bij lijkt me.
   Het komt er dus op neer dat men BIJ VOORTDURING bezig is om de grote Russische Beer te sarren en uit zijn tent te lokken.
   Willens en wetens spelen met vuur dus en met ons aller leven en welzijn. Tja en dan krijg je dus ook af en toe een flinke mep terug van die Beer zoals MH17.
   Vooral zo door gaan Navo met die religieuze zelfmoordmissie en de miljoenen doden zullen u dankbaar zijn en eer komen betonen in Brussel.

  2. Erik, deze zin mag je me even uitleggen, als je wilt.
   “Tja en dan krijg je dus ook af en toe een flinke mep terug van die Beer zoals MH17.”
   Die snap ik niet.

  3. Erik 12.1
   Wat je schrijft over MH 17 bedoel je dat de Russen MH 17 hebben neergehaald?
   Want als dat zo is dan heb je waarschijnlijk alle artikelen op onder andere WTK gemist waar duidelijk uit blijkt dat Oekraine de schuldige is.(met medeweten/werking van anderen).
   Weet jij bv ook dat vijf Maleisische rechters bv Bush en Blair veroordeeld hebben voor oorlogsmisdaden? Mogelijk kan het zelfs een wraakactie geweest zijn dus.Wat betreft die verbogen boodschappen in cijfers en woorden dat zal best maar wat is het belang om daar zo veel aandacht voor te blijven vragen?

  4. Vreemd het behoort hier over een boek te gaan waarin uit de doeken gedaan zou worden wat de NAVO allemaal binnenshuis te verbergen heeft/had en dan begin jij ineens over MH 17?
   Dat brengt mij wel op de gedachte dat al die herhalingen van jou over verborgen begrippen in woorden een opwarmertje waren in opmars naar het feitelijke doel.
   Eerder hadden we hier al eens een Erik de Zwart en nou vermoedt ik dat jij dezelfde persoon bent (misschien te controleren aan de hand van IP adres?) als ik gelijk heb geef het dan gewoon toe scheelt een hoop onzin verhalen.

  5. Ik hoorde laatst op RTL van iemand dat ze 30 mensen in dienst hadden als PSYOPS tijdens het Oekraine referendum (betaald door Soros). Ze zaten ergens aan de Amstel in een kantoorpand.

  6. Avondland en Morgenland
   https://www.nemokennislink.nl/publicaties/van-hier-tot-tokio

   Morgenland;
   De Grieken waren wel de scheppers van de naam Anatolië, waarmee we het Aziatische deel van Turkije aanduiden. Het Griekse woord anatolè betekent ‘het opgaan van de zon’, en vandaar ‘het oosten’ ( ana betekent ‘omhoog’, _tellein_’volbrengen’).

   Van een Romeins perspectief is sprake bij de naam Oriënt. Dit woord komt uit het Latijn en betekent ‘opgaande zon’. De Oriënt omvat het oostelijke deel van het Middellandse-Zeegebied plus Zuid-Azië en een deel van Oost-Azië. In de zeventiende eeuw kreeg de naam Oriënt een Nederlandse vertaling: Morgenland, maar dit woord werd voornamelijk populair bij dichters en is nooit tot het algemene spraakgebruik doorgedrongen.

   Ook bij Levant is goed te reconstrueren wie de naamgevers waren. Levant is de vroegere aanduiding voor de Middellandse-Zeelanden ten oosten van Italië en vooral voor de westkust van Turkije, en die omschrijving maakt meteen duidelijk wie de naam hebben bedacht. Levant komt van het Italiaanse levante, ‘land waar de zon opgaat’. Ook Spanje heeft overigens een Levant: een gebiedje aan de oostkust, bij Benidorm, heet Levante. In dit geval kwam de naam dus van de Spanjaarden die meer naar het westen woonden.

   Avondland;
   Het omgekeerde gebeurde uiteraard ook, en waarschijnlijk net zo vaak: dat een gebied zijn naam kreeg omdat de buren de zon daar zagen óndergaan. Het meest roemruchte voorbeeld is Europa, door literatoren ook veel het ‘Avondland’ genoemd.
   Het woord Europa komt via het Latijn ( Europa) van het Griekse Euroopè. In de Griekse mythologie was Euroopè een Fenicische koningsdochter, die haar naam aan ons werelddeel zou hebben gegeven. Maar daarmee is lang niet alles gezegd. Het verhaal over de mythologische dame is pas achteraf verzonnen, op een moment dat Europa, als naam van het werelddeel, allang ingeburgerd was. In werkelijkheid is het Griekse woord _Euroopè_op zijn beurt afgeleid van het Fenicische woord ereb (‘westen, ondergang, avond’), dat ook terug te vinden is in het Griekse woord Erebos, de aanduiding voor het hiernamaals, het schimmenrijk, de wereld van duisternis.

   Europa heeft zijn naam dus gekregen vanuit het Midden-Oosten, dat toen een van de belangrijkste brandpunten van beschaving was. Het Semitische woord _erb_of _ereb_zit niet alleen in Europa, maar ook in Maghreb, de naam voor het noordwestelijke deel van Afrika (Marokko, Algerije en Tunesië). En … in de naam Algarve, een gebied aan de zuidkust van Portugal.

 11. Oh ja, nog een klein detailtje over dat MH17 verhaal MC.
  Ik heb al vaker, en ook bij dit topic, uitgelegd wat het belang is van het getal 38 = DOOD.
  Als je hieronder las dat de Navo-secr. van die aardige boodschappen in zijn naam had als BEREN TOTEN, dan is het ook weer te begrijpen dat de Russen dachten: Da, dat spelletje kunnen wij ook;
  M + H + 17 = ……. (toeval bestaat niet in hun spel)
  En verder ga ik er allemaal niks meer over zeggen want MH17 is een boek op zich natuurlijk.

  1. Erik, ik weet ook iets van getallen en letters af, maar ik kan je helaas niet meer volgen. Uiteindelijk zoekt je mind naar bewijzen van je eigen overtuigingen. MH 17 is nog steeds niet opgelost, en dat is voor mij een teken dat Rusland niets ermee te maken heeft maar alles een false flag is, dus een aanslag die men anderen, in dit geval Rusland, in de schoenen wil schuiven. Het boek zou ik pas lezen als de stukjes fictie duidelijk zijn, anders kan je beter een roman lezen.

  2. mc, ik denk dat je het verkeerd stelt, MH17 is nog steeds niet opgelost, er valt niets op te lossen, als de helft van het bewijs materiaal wordt wefgemoffeld, hoe moet je dan je eind conclusie trekken, en zo gaat het in heel veel gevallen, liegen leugens en bedrog, het onbeschaamde aan deze situatie is, al die omgekomen mensen, en al die rauwende mensen om hun geliefden, en een minister president die grijnzend staat toe kijken, en de bevolking die zich constant laat naaien, kijk naar het referendum in verband met de Oekraïne.
   Jenne

 12. ARNOLD en MC, het geloof kan ik jullie niet geven. Ieder zijn/haar eigen overtuiging of interpretatie van de feiten.
  Maar jullie hebben helemaal gelijk waarom moeite doen om iets uit te leggen dat niet in het vooringenomen denkpatroon past van sommigen.
  Dus: NAVO aardige mensen, Russen ook, “Birds are falling from the sky”: MH17 was dus eigenlijk de schuld van Anouk met haar liedje ! Onze regering ook allemaal lieve eerlijke mensen die het beste met iedere burger voorhebben, MH17 was maar een voorbeeldje en TOTAAL off-topic. Vergeef me Arnold en helemaal gelijk hoor. Ik ben Erik de Wit, Erik de Zwarte Piet, Erik Iedereen, wat jij wil. Maar eigenlijk vermoed ik dat jij een reincarnatie van Ghandi bent !? Wellicht te controleren aan de hand van het IP-adres ?
  De mensen die het verkiezen om niet ziende blind te zijn weten mij wel te bereiken en verder allemaal het beste. Groet, Erik.

  1. Erik, niet zo lange tenen… 😉
   is toch prima dat je ermee bezig bent.

  2. Erik de meeste lezers zullen als zij mijn reacties lezen wel weten hoe ik over de meeste door jou aangehaalde voorbeelden zoals de NAVO bv denk (zie ook 7).
   Maar ook al gaat het hier niet over MH 17 toch zou ik graag willen weten of jij nog van mening bent dat de Russen dat gedaan hebben en ook waarom.(jij begon er over).
   Wat betreft die Erik de Zwart daar hebben we eerder een eindeloze discussie mee gevoerd juist over MH 17 en omdat jij daar ook over begon en ook van mening bent dat de Russen schuld hebben (zo begrijp ik dat uit je schrijven in 12.1)vind ikzelf mijn vergelijking niet zo vreemd.Verder kan ook ik wel waardering opbrengen voor jouw gespeur naar verborgen woorden maar zo heb je ook op TV bv gebaren die door hen gemaakt worden waarmee ze een boodschap uitdragen of symbolen die iets betekenen alleen wat moeten we ermee?

  3. Nou netjes dat je dat nog even uitlegt Arnold. Ik heb niks te maken met een Erik de Zwart en ik ken er ook geen. Ik ben hooguit enkele weken betrokken geraakt bij deze site dus daarvoor niks gezien, niks meegekregen. MH17 heb ik slechts in de kantlijn, en als voorbeeldje, aangehaald om aan te geven wat er van komt of kan komen als men bij voortduring de grote Russische Beer blijft plagen en sarren. En ja, ik heb meer dan voldoende reden om aan te nemen dat de regie uit Moskou kwam en niet uit de Oekraine. Zou ook raar zijn als zij dan “beloond” worden met EU-toenadering en de Russen alles behalve.
   En qua bepaalde symbolen/gebaren waarmee “zij” de ingewijden elkaar herkennen heb jij helemaal gelijk. Zie bij voorbeeld alle wereldleiders en hoge generaals die en publiek het V-teken maakten. En wat moeten we met al die wetenschap en al dat speurwerk ?? Kennis is macht Arnold en collectieve bewustwording is toch een heel sterk wapen, alles beter dan de Struisvogel met zijn kop in het zand of het onnozele schaap op weg naar de slachtbank of de veel gehoorde dooddoener:”ze doen toch wat ze willen”. Ja, als het niemand meer wat uitmaakt dan doen ze dat inderdaad. Gelukkig behoor jij daar nog zeker niet toe, anders kwam je immers ook niet op deze site.
   Met oprechte groet, Erik

  4. Erik dan is ons meningsverschilletje opgelost en natuurlijk blijft het belangrijk om te proberen te zien wat er allemaal gaande is en daar ook over te schrijven zodat anderen ook kunnen gaan inzien dat niet alles is wat het lijkt en hopelijk delen ook zij dat weer zodat er misschien iets aan gedaan kan/gaat worden.
   Wat betreft MH 17 schrijf je dat je voldoende reden hebt om aan te nemen dat de regie uit Moskou kwam en niet uit Oekraine.
   Mag ik je dan verzoeken eens op bv deze site naar alle artikelen over MH 17 te kijken en dan wanneer je dat gedaan hebt nogmaals je mening te geven maar dan aub onder een artikel wat over MH 17 gaat?
   Dit vraag ik naar aanleiding van je berichtje dat je nog maar sinds enkele weken op deze site terecht kwam en daardoor niet alles hebt meegekregen.Bijvoorbaat dank Arnold.

  5. Hier onder dit artikel zou het over het boek moeten gaan waar een dame uit de doeken doet wat er achter deuren bij de NAVO gebeurd.
   De NAVO ,MH 17,IMF,Putin,Oekraine,AZOV Bataljon,CIA,en zelfs Bush en de huidige EU enz het lijkt allemaal met elkaar in verband te staan.
   Misschien dat de volgende verwijzingen onder elkaar een beeld kunnen geven voor hen die het lezen.
   Oekraine Maidanplein:revolutie of staatsgreep?
   http://www.stopdebankiers.com/oekraine-maidanplein-revolutie-of-staatsgreep/
   AZOV Battalion.
   https://en.wikipedia.org/wiki/Azov_Battalion
   En om alles een beetje in z,n geheel te zien en de verbintenissen die mogelijk bestaan tussen eerder genoemde instanties.
   http://radialreport.blogspot.nl/2014/09/het-verdoemde-pad-van-de-navo-expansie.html#!/2014/09/het-verdoemde-pad-van-de-navo-expansie.html

 13. Helemaal gelijk MC, met lange tenen is de koude oorlog destijds ook begonnen geloof ik.
  Maar iedereen heeft wel eens een irritante dag en bij mij is dat gelukkig maar eens in de 10 jaar of zo en dat was dan vandaag het geval. Als je dan je best doet om naar beste eer en geweten zaken te verhelderen die voor altijd verborgen hadden moeten blijven als het aan onze machtselite ligt en dan komen er van die opmerkingen als “onzin” en “roman” en vergelijkingen met een blijkbaar eerdere vervelende reaguurder die ook Erik heette, dan houdt het wel een beetje op.
  NIEMAND is immers verplicht hier iets te lezen dan wel te geloven wat hem of haar niet aanstaat en de site heet Wanttoknow en niet Wanttoguess.
  Wat ik gemeld heb, en proberen uit te leggen, zijn dan ook slechts zaken die uit “hun” eigen systeem voortkomen, een spelletje dat al eeuwen wordt gespeeld.
  Wat dat MH17 betrof heb ik slechts aangegeven dat het hele verhaal minstens een dik boek beslaat en dus zeker niet dat ik dat schrijf of ook maar zou willen schrijven.
  Rest mij nog ter ere van Carin Bruekers dan om uit te leggen wat volgens hun systeem al die jaren verstopt zat in de naam van haar toenmalige hoogste baas;
  MEER WAR (oorlog uiteraard) ONDER `N F.
  WONDEREN ! RAM EER .F.
  WORDE EEN, RAM .F. EREN
  EEN ENORME WAR RED .F.
  D.(uivel) ERF EEN ENORME WAR !!
  FOR EEN D. WAR = M`N EER !
  FORD WEER `N RAM !
  EN FORD WEER ARM (Ford steunde overigens destijds financieel het Nazi-bewind)(en uiteraard liep er ook nog eens een president Ford rond)
  Zo, en verder doet iedereen er maar mee wat hij of zij wil. De tijd zal uitwijzen wie het bij het rechte eind had.

  1. Geen enkel idee Riet, ik ben toentertijd niks tegengekomen over vrije energietechneuten. Toen ik las dat er 100 Aidsonderzoekers op weg naar een congres aan boord waren dit in combinatie met het feit dat Poetin niet lang voor de vreselijke aanslag gruwelijk voor schut werd gezet op ons NOS-journaal -door de Amsterdamse gay-scene geloof ik- snapte ik de zaak al weer en ben verder maar afgehaakt op het passagiersonderdeel althans.

  2. Volgens mij zaten de HIV-deskundigen in de MH17 en de vrije-energie-patenthouders in het toestel MH-370 Riet.

  3. MH17 was een actie voornamelijk omdat de Oekraine zware verliezen aan het lijden was tegen de Russische vrijwilligers. Op dit moment lijden ze weer zware verliezen. Zouden ze het nog een keer doen? Een vliegtuid afknallen om de NAVO in een oorlog met Rusland te betrekken?

  4. Thucydides 17.3 :
   Vergeet ook niet dat 20 minuten na het neerhalen van MH 17 de Israëlische aanval op Gaza begon. Er kunnen natuurlijk ook nog andere factoren een rol gespeeld hebben.. maar de belangen van Tel Aviv hebben echter steeds voorrang. De Mossad heeft ten andere enige ervaring met het neerhalen van burgervliegtuigen.

  5. De getroffen families kunnen alle informative/ideeen/meningen vinden op het internet en dan kiezen op lafaards te zijn, weg te kijken of wraak te nemen. De keuze is aan hun. Ik neem de wraak voor die 80 kinderen mee in mijn acties.

 14. De patenthouders waren Maleisische zaken mannen ik weet hun namen niet meer. De vrije energie technici waren of zijn Nederlanders en waren op weg naar Maleisië. En zaten zeker weten in de MH17. Poetin was niet bezig met dat patent maar de Rothschilds wel….hadden ze een nieuw patent aangevraagd? EN GINGEN ZE DEZE opnieuw verkopen?

  1. Zou eigenlijk naar t patent kantoor moeten gaan en info opvragen wie er en waarom patenten hebben aangevraagd….rond die tijd. Maar dit ging om andere technologie.

 15. Woeps, het zojuist geplaatste verzoeknummer hoorde eigenlijk bij het onderwerp over de big-pharma-fraudeurs/gifmengerts, na de voordracht van Dr. Rath; https://youtu.be/nUDzw5F40Z8.
  Maar ach ook die goeie industrie-vrinden maken op (of via) financieel-economisch, gezondheid’s-, angst-peurno- vrijheid-ontnemings- gebied een hoop ellende mogelijk, er wordt wat af-gebilder-bergt…

 16. Het is moedig van Carin Bruekers om alsnog dit boek te publiceren. Zelfs als men alleen al intern de problemen poogt aan te pakken stelt men zich bloot aan tal van represailles. Het naar buiten brengen is dan in feite een “kamikaze” operatie. Een organisatie zoals de NATO beschikt immers over een onuitputtelijk arsenaal aan wraakmiddelen. Als men niet “verongelukt” of “gezelfmoord” wordt… is de kans groot dat men eindigt als een paria… een onaanraakbare die totaal uitgesloten wordt.. en uiteindelijk eindigt, bij manier van spreken, in de goot. Als men familiale verplichtingen heeft, is het totaal onverantwoord de familie mee te sleuren in de ondergang. Als men alleen is, en men trekt ten strijde(sic) dan is de prijs zeer zwaar, in alle domeinen… en dit tot op het laatste ogenblik van het leven. Er is immers geen weg terug. Ik spreek van ervaring. Alhoewel ik een moreel recht zou kunnen laten gelden, vraag ik een dergelijke figuurlijke zelfmoord van niemand. Als men mij om raad vraagt, zal ik alles doen om de betrokkene af te raden er mee te beginnen. Men moet immers zeer sterk zijn om dit allemaal te overleven en een dergelijke prijs te betalen, want op het einde staat men alleen…!!! (=ik beklaag mij echter niets !!). De meesten mensen hebben echter niet het minste benul van wat er zich achter de schermen afspeelt, zijnde een monsterachtige samenzwering waar men letterlijk over lijken gaat. Hopelijk overleeft Carin het.

  1. Wat een wereld! Als je de volledige rijkweidte van de misdaden van deze zeldbenoemde elites beseft. Wat een wereld! En ze komen er al 300 jaar mee weg. Ongelovelijk! Een grote criminele mafia organisatie.

  2. Eigenbelang is ook daar de drijfveer, ik ben niet naief en toch schrik ik weer als ik dit lees. Eigenbelang voorrang geven moet toch met een psychologische test in de uitslag naar voren komen?
   Ik hoop dat zo’n bericht zorgt dat eerlijkheid zal overwinnen, maar kan ook zijn dat dit bericht het nog erger maakt, dat dit navolging krijgt.
   Zet de TV aan, in de 80’s was de les vanuit Amerika; manipulatie leidt tot succes. Zelfs in kinderprogramma’s nu gaat het over manipulatie naar eigenbelang. Ik hoop dat er ook nog iemand gewoon eerlijk wil zijn en goed wil doen.

  3. Dat is voor mij op z’n minst zeer alarmerend wat je schrijft Sub Rosa. Tjee… Ook Carin Bruekers is een zeer moedige vrouw. Dank jullie wel dat jullie erover durven te schrijven. Er zijn niet genoeg woorden om jullie moed te benadrukken. Daardoor komt al dit duistere en gevaarlijk smerige in het felle zonlicht. De rest zal het internet doen. De massa wordt stukje bij beetje wakker. Ik voel het. Iedereen voelt het.

  4. Duitsland is bezet gebied door de NAVO en israel Estland Letland en Litouwe idem zo ook Polen. Die Rusland boycot is ten nadele van Duitsland en Nederland. Weet je wat de VS aan t doen is? Rusland financieel aan zich te binden onvrijwillig Duitsland en Nederland financieel kapot te maken door een wig te drijven tussen Rusland Nederland en Duitsland. En dit allemaal wetende dat Rusland de drager wordt van de volgende cultuur periode.

  5. Hydra 24.3 :
   Vergeet niet dat internet momenteel op alle mogelijke manieren onder vuur wordt genomen!! Dit internet is momenteel het grote probleem en dito gevaar voor het “International Crime Syndicate “. Naarmate de conflicten in de wereld toenemen, zal ook de repressie op internet toenemen. Maak U dan ook geen illusies… er zijn geen geheimen… alles is bij manier van spreken beschikbaar voor de vijand.
   Over de repressie : een voorbeeld uit Duitsland :
   http://www.bild.de/regional/leipzig/razzia/bei-internet-hetzern-52253022.bild.html
   met citaat :
   Razzia in 14 Bundesländern! Anlass war der Aktionstag gegen Hass-Postings “Leipzig – Sie riefen zu Hass auf, betrieben widerliche Hetze in sozialen Netzwerken. Jetzt haben die Online-Pöbler in der Realen Welt ein Problem…Dienstag 6 Uhr schlugen die Ermittler zeitgleich zu, stürmten mehrere Wohnungen in Sachsen. In Leipzig und Werdau wurden Computer, Datenträger und Smartphones sichergestellt…Bundesweit waren 23 Polizeidienststellen in 14 Bundesländern im Einsatz gewesen, teilte das Bundeskriminalamt (BKA) mit. Die verfolgten Taten seien überwiegend politisch rechts motivierte Volksverhetzungen. ….”.
   Dit zegt genoeg… over de prioriteiten van politie en gerecht.
   Als dit nog niet helpt, zijn er nog de ICT sabotages…processen.. broodroof…. en desnoods geweld.. met dan uiteindelijk de “finale oplossing…”. In het voormelde geval gaat het dan nog om loutere berichten op internet. U kan zich dan al voorstellen wat er gebeurt..als men als klokkenluider in de beerput gaat roeren.

 17. We hebben even onze privé problemen, vanmorgen, om 10 uur was het al 32°, voor de komende week spreekt men over 37 – 38°, Jenne tells all,
  verder bestaat er een homeopathies product, wat je geheugen gaande houdt, dus geen angst meer voor Altzenheimer wie dat dan ook mag zijn.
  Groet Jenne fijne Zondag, wip even de kerk in en zeg je zelf gedag !

  1. Thucydides

   het fijne is dat er zoveel mensen wakker worden, politiek gezien dan, niets is minder waar, we zitten een ietsie pietsie van een grote oorlog af, het lijkt niemand aan te gaan, aanvaard als een voldongen feit lijkt het.
   Jenne

 18. Trump zijn Amerika first houd in het alleenrecht te hebben handel te mogen drijven met Rusland om zo Rusland tot slaaf te maken.Poetin gaat hier niet mee akkoord!!! Ik hoop dat Duitsland hem helpt en Nederland om financieel onafhankelijk te blijven van n egoistisch banken kartel!!

  1. Rietje 27 :
   Bij Trump gaat het niet om America first maar om Israël first. Israël dat ten alle prijzen een oorlog wil met Iran. Een oorlog die wel dient uitgevochten te worden door de vazallen in het Midden Oosten en in het westen. Zie reeds de oorlog in Jemen via Saoedi Arabië.. het conflict met Qatar = idem.. De oorlogen in Syrië en Irak via ISIS en andere terroristen door het Westen en Israël gesteund. Rusland is een bondgenoot van Iran en Syrië. Met de sancties wordt Rusland geviseerd maar ondertussen ook de EUSSR.. 2 vliegen in één klap.. Tel niet op Duitsland… en IM Erika die in handen is van de RKM en volop het Coudenhove Kalergi plan aan het uitvoeren is. Duitsland is via de EUSSR de sponsor van de EUSSR… idem voor Nederland. Met Macron in Frankrijk wordt het nog gevaarlijker want die wil de schulden “gemeenschappelijk” maken, met een EUSSR waarborgfonds …kortom een fiscale transferunie!!
   (van noord naar zuid). De oorlogtrommels worden inderdaad geroffeld, zeker in het Midden Oosten. Een oorlog waar de EUSSR in meegesleurd zal worden, via o.a. de NATO. Een EUSSR die volledig ondermijnd en verzwakt is (via de 5de colonne) en financiëel verzuipt in de schulden en de facto bankroet is. Het is het internationale Ponzi systeem dat op in storten staat.. dat het startsein zal geven. Idem zoals in de jaren 30 van vorige eeuw.
   Jenne : inderdaad.. iedereen slaapt… men wil ook niets weten…of men danst de “dodenwals” op de zinkende Titanic. Momenteel wordt er enkel tijd gekocht, met geld gemaakt uit gebakken lucht
   Zoals ook reeds omstandig beschreven in het rapport van Iron Mountain, kan alleen een oorlog dan nog een “oplossing” bieden!!

 19. De Navo is volgens David Icke het ‘opstapje’ naar het WereldLeger paradigma(net zoals De Verenigde Naties Het ‘opstapje’ zijn naar het Eén wereldregering- paradigma) Dit is zeer rijkelijk gedocumenteerd. Bij de Navotop wordt iedereen strak aan het touwtje gehouden door homoseksuele initiatie-rituelen (lees mindcontrol via sodomie!). En de ‘beer’ is al lang zijn klauwen kwijt !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.