Advertentie

NSA: toegang tot totale privé-internet-informatie


Stel je voor dat onze BVD een bedrijf als Philips gaat helpen om stofzuigers 'afluisterproef' te maken. En dan -naast het Philips-logo- zo'n veilig overheidsembleem op je stofzuiger..

x

The Guardian bericht over klokkenluider:
PRISM-programma geeft onbeperkt toegang tot jouw privégegevens op:

Google, Facebook, Microsoft, Yahoo, Apple en vele andere programma’s

x

NSA: toegang tot totale privé-internet-informatie

2013 © WantToKnow.nl/.be

bron: Natural News e.a. /vertaling © Guido Jonkers/WantToKnow.nl/.be

x

Edward Snowden, klokkenluider vanuit zijn werk bij de NSA..
Edward Snowden, klokkenluider vanuit zijn werk bij de NSA..

We berichten er al over in de rubriek ‘nieuws’. De beer is los in de VS en in de wereld van informatievoorziening, spionage en internetvrijheid. Althans, vermeende internetvrijheid. Want zo vrij als je dacht dat je was, ben je niet. Maar laten we vooraan beginnen..

In een briljante zet van strategische journalistiek, heeft de Engelse krant de Guardian, het onderstaande, onthullende PRISM-plaatje vastgehouden, tot gisteren. Hierdoor was het mogelijk voor alle betrokken partijen om zichzelf, door het hele spionage-verhaal te ontkennen, helemáál in de nesten te werken, in het kader van hun deelname aan het spionageverhaal van de NSA (National Security Agency).

Want alle bedrijven die werden genoemd, ontkenden deelgenoot te zijn van het Amerikaanse ‘overheidsprogramma ’PRISM’, dat via de mega-computerservers van o.a. Microsoft, Yahoo, Google, Facebook, AOL, Skype, YouTube en Apple, privé-informatie inzamelt van burgers. En toen eenmaal álle reacties van die bedrijven binnen waren, toen liet The Guardian’ het onderstaande plaatje zien, dat aantoont dat de NSA’s ‘FAA702’-operaties, gericht zijn op het automatich inzamelen van privé-informatie van burgers via de genoemde bedrijven.

‘Vergeet nooit, dat álles wat Hitler in Duitsland deed, volkomen legaal was’

Dr. Martin Luther King jr.

Het is wellicht één van de meest heftige berichten van de laatste decennia, en natuurlijk is het een uiterst kritiek bericht voor al die mensen die min of meer blind vertrouwen hadden in de onafhankelijkheid van genoemde bedrijven. ‘The Guardian’ heeft echter gisteren (09 juni) weer een nieuw plaatje vrijgegeven, van haar collectie van 41 PRISM-dia’s, die gedetailleerd weergeven hoe het top-secret programma van de NSA, de Amerikaanse overheid al jarenlang via een ‘achterdeurtje’ toegang verschaft, tot de servers van  Google, Yahoo, Microsoft, Apple, AOL, Facebook en andere, servers, die een miljardenpubliek bedienen. Dit nieuwe plaatje, dat je hieronder ziet, toont overduidelijk aan, dat alle werknemers van de genoemde bedrijven de wereld keihard en gruwelijk voorgelogen hebben over de vertrouwelijkheid van persoonlijke gegevens, die ze in hun servers hebben. Volgens deze bedrijven heeft de overheid ‘geen enkele toegang’ tot hún servers. Inmiddels rijst de vraag echter of we niet beter kunnen spreken over de servers van de Amerikaanse overheid…!

Het plaatje uit een serie van , dat Snowden overhandigde aan 'The Guardian' en dat duidelijk laat zien hoe ver de invloed gaat van de NSA.
Het plaatje uit een serie van 41 plaatjes, waarschijnlijk uit een powerpoint-presentatie, dat Snowden overhandigde aan ‘The Guardian’. Het schema laat overduidelijk zien, hoe vér de invloed van de NSA gaat.

Een verwoestende waarheid..!
In een gigantische veeg, is de geloofwaardigheid van deze Amerikaanse technologie-bedrijven, evenals die van de Amerikaanse federale overheid, volledig verbrijzeld. Ze hebben iedereen al die tijd keihard voorgelogen. Sluw, destructief en demonisch..!! Het is bijvoorbeeld nu helemaal duidelijk, zoals wij hier op WantToKnow vanaf het begin duidelijk hebben gemaakt, dat bijvoorbeeld Facebook een gigantisch spionagenetwerk is. Haar primaire doel is ervoor te zorgen dat je al slapend, zovéél mogelijk privé-informatie aan het internet toevertrouwd. Zódanig dat al de verzamelde informatie kan worden geëxploiteerd via data-mining (mijnbouw..)
Het is nu duidelijk dat het primaire doel van G-mail niet is om jou een gratis mailprogramma aan te bieden, maar om de Amerikaanse NSA de gelegenheid te geven jouw e-mailverkeer te kunnen aftappen en AL je doorgestuurde informatie te kunnen bekijken..!

AL deze high-tech-bedrijven, met hun gratis e-mailprogramma’s (bijv. Hotmail, YouTube, Apple, AOL, Yahoo Mail) bestaan alleen maar om jou te kunnen bespioneren en om jouw persoonlijke en vertrouwelijke informative over te leveren aan de ‘krachten achter de schermen’ van de Amerikaanse overheid. Dit is volledig in strijd met Amerikaanse en internationale wetgeving, maar vooral in strijd met de menselijke waardigheid.

Het verhaal vanaf het begin.. Facebook is niets anders dan een spionagemachine, bedoelt om zoveel mogelijk (aanvullende) privé-gegevens te verzamelen.. Vooral over wie je kent en hoe je in relatie met hen staat..!
Het verhaal vanaf het begin.. Facebook is niets anders dan een spionagemachine, bedoelt om zoveel mogelijk (aanvullende) privé-gegevens te verzamelen.. Vooral over wie je kent en hoe je in relatie met hen staat..!

Hoe high-tech-bedrijven samenspannen met de overheid en zo eigen klanten besodemieteren!
Het is volledig duidelijk wat deze grote high-techbedrijven in hun schild voerden. Al die bedrijven waar jij zo met bewondering tegenop keek, hebben samengespannen om jou als een crimineel te behandelen, waarbij stiekem je persoonlijke e-mails, telefoongesprekken, documenten en foto’s werden ontfutseld. En natuurlijk met de volledige instemming van de presidenten George Bush jr. en vervolgens Barack Obama, die al dit weekend meteen zijn woordje klaar had, door te verklaren, dat op deze wijze de ‘mogelijke terroristen’ worden gepakt..! Wanneer dit programma niet wordt gestopt, zal het zeker weer worden voortgezet door de volgende marionet, die beter bekend is als ‘de president van de VS’. Langzaam maar zeker worden de contouren duidelijk van de infrastructuur van een mega-politiestaat. Ook hier hebben we op deze site al regelmatig verslag over gedaan.

Nu weet de héle wereld dat Facebook, Microsoft, Google, Apple en andere bedrijven actief meewerken aan het programma van de Amerikaanse overheid om het vierde ammandement van de Amerikaanse grondwet te verkrachten. Het stelen van jouw privé-gegevens, het besodemieteren van burgers over het doel van hun ‘diensten’ en het bedonderen van burgers, op elk denkbaar niveau. Het is daarbij nu ook bevestigd, dat het ook in de macht ligt van de NSA, om DIRECT TOEGANG te verschaffen tot de mega-servers van deze bedrijven, om daar naar lieve lust en believen hun gang te gaan..!

Het is buitengewoon alarmerend, dat bóven deze zaak uit, er mensen zijn in de Amerikaanse overheid, die denken zich dergelijke stappen te kunnen veroorloven. Dit zijn de acties van een groep creeps, die erop uit zijn om ALLE PRIVACY TE VERNIETIGEN en om ALLE BURGERS TE DOMINEREN. En daarbij probeert volledig onzichtbaar te blijven, achter de schermen..!  Volgens de Amerikaanse overheid mág jij geen geheimen hebben.

De krachten áchter de overheid mogen zelf wél alles in volledige geheimhouding doen, inclusief het vertrappen van de Amerikaanse grondwet. Het is precies zoals George W. Bush het zich liet ontvallen, toen één van zijn medewerkers hem wees op een mogelijk conflict van een maatregel met de Amerikaanse grondwet.. (HIER)

George Bush tijdens zijn brutale publiciteitsstunt! De missie is volbracht. Right in your face werd het Amerikaanse volk en de wereld voorgelogen. Irak en Afghanistan waren nodig om het ’terroristenspel ‘ te spelen en ‘officieel’ te winnen. “MIssion Accomplished’.. Op naar de thuisbasis en de vruchten plukken in de vorm van onderdrukking en manipulatie.. (klik voor lead)

Tijdens een van de Witte Huis-sessies heeft deze Amerikaanse president.., George W. Bush geroepen: “Stop throwing the Constitution in my face, it’s just a goddamned piece of paper!” Er zijn van deze uitspraak 3 getuigen die bij de bijeenkomst waren, waarin de president van de Verenigde Staten de grondwet dus een “goddamned piece of paper” noemt. Bush ten voete uit..! Zijn dat de uitspraken wellicht van een democratisch gekozen dictator?  Bush presteert het tevens om honderden, door de Senaat aangenomen wetten, naar eigen inzicht te voorzien van een presidentiële aantekening, waardoor de wetten precies zó dienen te worden geïnterpreteerd, zoals de president vindt dat ze werkzaam moeten zijn. Een ongehoorde, als uiterst dictatoriaal te kwalificeren, instelling! En let op, we hebben het hier over zo’n 10 jaar geleden!

Fascisme..! JAZEKER!
Maar voor wie het durft te bedenken, het volgende.. Wat we hier zien, is niet zomaar iets natuurlijk. Wij van WantToKnow zijn al bijna 5 jaar bezig en zien dagelijks wat een patroon zich ontrolt. Een patroon dat steeds duidelijk te zien is, voor degene die WIL ZIEN! En wat hier is onthult, is het absolute bewijs dat de Amerikaanse federale overheid een CRIMINEEL REGIME is..! Wetgeving wordt volledig vertrapt en/of in eigen voordeel uitgelegd. De Amerikaanse overheid (althans de krachten dáárachter..!), doen precies wat hen goed dunkt, zonder daarbij enige beperking of limiet tegen te willen komen en ook precies weet dat het met deze fascistische werkwijze juridisch wegkomt..!

Wanneer een overheid niet onder controle wordt gehouden, dan zal het machtsveld woekeren als een tumor, tot het punt van volledige krankzinnigheid, een machtsbeluste, politiestaat, onder een ‘democratisch sausje’. In die staat worden burgers ontwapend, geconsureerd en eindeloos be-surveilleerd, teneinde er zeker van te zijn dat ze niets doen wat de overheid kan bedreigen in haar machtspositie. En dát is ook precies waar de intimidatie-campagnes van onlangs, van de IRS (de Amerikaanse belastingdienst) en het DOJ (Amerikaanse ministerie van Justitie) op gericht waren: mensen die wakker zijn en voelen en wéten wat er speelt, te intimideren en te terroriseren, zodat ze hun monden verder gesloten houden..!

Prescott Bush aan tafel met president Dwight Eisenhower.
Prescott Bush aan tafel met president Dwight Eisenhower. Bush kruipt zowat op schoot om het gevoel te krijgen wat het betekent om op de stoel van de Amerikaanse president te zitten.. Wat Prescott Bush niet lukte, ondanks een mislukte ‘staatsgreep’, lukte zijn zoon en kleinzoon wel. De weg naar de NWO was geplaveid.

Wanneer je bedenkt dat de (groot)vader van 2 Amerikaanse presidenten, de 2 ‘Bushes’, al zaken deed met het regime van Adolf Hitler, beter gezegd, met de ‘krachten en machten achter de schermen van Hitler’s macht, dan valt ook dit plaatje volledig strak in het puzzeltje.. Het zijn dezelfde zielloze figuren die achter de ‘Codex Alimentarius’ werkzaam zijn. Kijk voor een onderbouwing van deze zinnen, in deze artikelen, HIER en HIER.

Het is Julian Assange, de oprichter van Wikileaks, die spreekt over een ‘donderende inéénstorting van de kracht van wetsregels’. Hij was de man die publiekelijk naar voren trad met zijn klokkenluiderssite en als eerste vertelde/verklaarde dat Facebook een mega-spionagemachine was voor de krachten achter de Amerikaanse overheid. Het blijkt dat ook Julian Assange het bij het rechte einde had.

Het hele verhaal is nu naar buiten gekomen, op basis van de verklaringen van een 29-jarige klokkenluider, Edward Snowden, een ‘senior-intelligence-analyst’. Hij is dus één van die mensen die ten eerste wéét waar hij over praat, maar ten tweede wéét wat je met de verzamelde spionagedata kunt doen.. Zijn verhaal, dat hij vertelde aan ‘The Guardian’, geeft inzichten in het ijzingwekkende programma van de NSA. Zijn woorden maken het verhaal duidelijk:  “Elke analist in ons team kon ieder persoon onder de loupe nemen, wanneer hij maar wilde. Iedereen, wáár dan ook.. Ik zit achter mijn bureau, met de ‘zekerheid’ van de ‘autoriteiten’ dat ik iedereen kon en mocht aftappen, van jouw accountant, tot een federale rechter, tot zelfs de president…”

Kijk naar het interview met de man die het als zijn levenstaak is gaan zien om dit hele verhaal aan de grote klok te hangen. Daarbij was hij bereid zijn salaris van zo’n US$200.000 per jaar, een leuke vriendin, een huisje op het zonnige Hawaii, een stabiele carrière en een warme familie op te geven, in ruil voor waarschijnlijk een leven van vluchten en ondergedoken zitten. Edward Snowden, aangenaam; hij leefde de Amerikaanse Droom maar dat bleek uiteindelijk een Amerikaanse nachtmerrie. Hier het interview dat hij in HongKong had met journalisten van ‘The Guardian’..!

X

x
De samenzweringstheorieën waren en zijn dus juist!

Gedurende de laatste jaren, werd iedereen die over bijvoorbeeld Facebook  sprak als ‘één grote spionagemachine, versleten als complotheorist; een persoon die achter elke boom dreiging zag. Dit gebeurde vooral door de ongeïnformeerde MSM, main-stream-media. Hoe vaak is bijvoorbeeld Julian Assange niet weggezet als een spion een gevaar voor de staat..!? Ook Alex Jones, van de websites ‘Prisonplanet.com’ en ‘Infowars.com’ is eenzelfde klokkenluider. Hij spreekt ook al bijna 5 jaar over ‘Google’ als ‘instrument van de NSA’..! Maar in plaats van hem serieus te nemen, werden hij én Assange door de MSM als ‘gekken’ getypeerd en uitgehoond. Maar het blijkt dat wat ze vertellen, nog maar een peulenschilletje is van de werkelijke situatie..!

Als we het al normaal vinden dat deze Canadese regeringsadviseur gewoon oproept om een journalist te vermoorden..!!!
We vonden het al ‘normaal’ dat woordvoerders, zoals deze Canadese regeringsadviseur, en veel media opriepen om een journalist als Assange gewoon te vermoorden..! Ter bescherming natuurlijk van de werking van het spionagesysteem dat ook toen al in volle werking was..!

Feitelijk verdienen alle klokkenluiders en alternatieve media een compliment van burgers en wakkere mensen. Want hopelijk, hopelijk worden mensen nu wakker en beséffen dat wat hier gebeurt, ZO HEFTIG is, dat het slechts het begin is van een touwtje. Een touwtje waaraan je kunt trekken, zodat het hele ‘achter de schermen’-tafereel zich onrolt..! Maar dát is nou precies de taak van iedere wakkere, bewuste burger..! Niets anders staat de ‘krachten-achter-de-schermen’ voor ogen, dan een wereld van slaven te creëren, en dit spionageverhaal is slechts één klein onderdeel van dit verhaal. Fascisme loert aan de horizon.

In het geval van het PRISM-programma kun je ál spreken over een ‘electronische tirannie’. Want hoe noem je het anders als AL je telefoongesprekken, al je e-mails, al je voice-chats, je teksten, en je cloud-gegevens gekopieerd worden, gescanned en tot op de naad doorzocht worden door de NSA. Niéts is meer veilig voor de ‘overheid’, wie dat dan inmiddels ook moge zijn..!

Het is natuurlijk bezopen om te bedenken dat een overheid die het volk moet dienen, nu de grootste bedreiging is voor de vrijheid en veiligheid van de burgers. En dat onder het mom van preciés dat..! “Wij doen dit om uw vrijheid en veiligheid te blijven garanderen”, en woorden als “Wij doen dit om terroristen té snel en slim af te zijn”.. Maar wat nu als die terroristen nu eens de feitelijke ‘krachten-achter-de-schermen’ zijn..!??

Wanneer overheden jouw geheimen kennen, controleren ze je!
Dus de dreiging van ‘werkelijk’ terrorisme verbleekt toch volledig bij een dergelijk spionagenetwerk..? Het wordt radicaal misbruikt door federale overheden. En het bezitten van zoveel geheimen van zoveel mensen, is feitelijk de controle hebben over AL DEZE MENSEN.. En zeer waarschijnlijk hoor jij daar ook gewoon bij, ook al leef je in Nederland..!

Stel je nu eens voor, als voorbeeld, hoeveel directeuren van grote bedrijven, of journalisten van grote kranten, in het volste vertrouwen met collega’s over de hele wereld contacten hebben, of –in dit geval- nog heftiger.. met een mogelijke geliefde of een minnares. En stel je voor wat die informatie allemaal kan betekenen in de handen van de ‘verkeerde’ mensen.. Stel je voor een afpersingszaak op basis van gegevens en privé-informatie, waarvan de persoon in kwestie in de verste verte niet weet, waar vandaan die gevoelige gegevens gelekt zijn..

Een van de meest opmerkelijke uitspraken van George W. Bush, tijdens zijn bewind gedaan. Gelekt via-via, vanachter gesloten deuren..
Een van de meest opmerkelijke uitspraken van George W. Bush, tijdens zijn bewind gedaan. Gelekt via-via, vanachter gesloten deuren.. De ‘domheid’ van deze George W. Bush toonde ook het bestaan van de marionettenspeler aan..!

Stel je voor hoe alle soorten van informatie in verkeerde handen, gebruikt kunnen worden als pressiemiddel tegen congresleden, Witte Huisleden of prominente journalisten. Ongeacht welke groep dan ook, die onbeperkte toegang heeft tot alle privé- en zakelijke geheimen, bestuurd natuurlijk feitelijk het land. Want iedereen is wel érgens ‘schuldig’ aan, of voelt zich schuldig, en dit schuldgevoel kan dus keihard en verstikkend tegen die persoon worden gebruikt.
PRISM gaat dus helemáál niet over ‘terroristen’ te pakken nemen!

Het geheime programma van de NSA gaat over het stalken en surveilleren van invloedrijke Amerikanen en andere wereldburgers.Wat voor burgers? Nou, zoals gezegd: invloedrijke zakenlieden, top-journalisten, top-wetenschappers, superrijken, parlementsleden, enzovoorts. Wanneer eenmaal de privégegevens zijn verzameld en doelgericht worden ingezet, dan is het niet zo’n hele grote stap om te bedenken, dat álles mogelijk is. Feitelijk hebben we het over het ontstaan van een electronische maffia..!

Als dit verhaal je niet helemaal bij de ballen grijpt, dan snap je absoluut niet wat de heftige implicaties ervan zijn. Je kunt je dan waarschijnlijk niet voorstellen wat voor waarde jouw privégegevens hebben en vind het allemaal ‘vanzelfsprekend’ wellicht.. Begrijp dan goed, dat met dit ‘systeem’, niemand meer veilig is. Dat je wel kunt roepen: ‘Ik heb totaal niets te verbergen’, maar dat dát helemaal de kern niet is.. Want het gaat om het verliezen van je persoonlijke en burgervrijheid.

Vrijheid in elke vorm, behoort definitief tot het verleden.. En George Orwell’s ‘1984’ is hierbij vergeleken kinderspel.. Het nieuwe ‘1984’ is feitelijk veel beknellender..! Bijna onwerkelijk, want uiteindelijk is het de bedoeling dat burgers in angst gaan leven, angst over wat ze zeggen en daarbij rekening houdend dat ALLES wordt geregistreerd door ‘Big Brother’..! En geen grote broer die je kunt vertrouwen, maar een overheid die de rol speelt van ‘beschermer’ van burgers, terwijl diezelfde overheid feitelijk de grootste bedreiging vormt voor dezelfde burgers.. En zeker niet in de VS, het land dat vanouds wordt bezongen als het ‘land of the free’.. Het land van vrijheid en vrije mensen. Inmiddels is de overheid van datzelfde land de grootste bedreiging geworden van diezelfde vrijheid van haar burgers.. Veel mensen leven nog in volstrekte ontkenning; het is de weg van de minster weerstand.. Zo lijkt het.. Totdat..!

George Bush in zijn rol als beschermende president; achter hem de leus 'Protecting the Homeland'.. Ondertussen zijn de Amerikanen veel van hun fundamentele burgerrechten kwijt; zélf ingeleverd..! Een prachtig motief voor de valse-vlag-aanslagen van 9/11 komt hiermee haarfijn in beeld!
Opnieuw George Bush, nu in zijn rol als beschermende president; achter hem de leus ‘Protecting the Homeland’.. Ondertussen zijn de Amerikanen veel van hun fundamentele burgerrechten kwijt; zélf ingeleverd..! Een prachtig motief voor de valse-vlag-aanslagen van 9/11 komt hiermee haarfijn in beeld! Ben je al wakker of slaap je liever door, bijvoorbeeld omdat je tóch niets te verbergen hebt..!?

Maar waarschijnlijk ben jij niet degene die in ontkenning leeft, maar hier al over spreekt met collega’s, vrienden en/of familie. En natuurlijk weet de Amerikaanse overheid daarvan, want jouw mailverkeer gaat ook langs internetservers die in de VS staan, of onder controle zijn van de VS. Daarnaast gebruiken wij ook programma’s als FB, YouTube en Google..! En waarschijnlijk gebruik jij ook ‘the Cloud’ en ‘gratis’ e-mailprogramma’s van Google, Apple en Microsoft..!
Wanneer je deze zaken óók nog eens combineert met de ontwikkelingen die NSA al lang heeft ingezet op het gebied van stemherkenning en foto/gezichtsherkenning, dan weet je zéker dat we op weg zijn naar het grootste apparaat voor socio-relationele spionage, dat de KGB van de van jaren 1980 alleen maar had kunnen dromen..

De Conclusie? Het vertrouwen in overheden en high-techbedrijven is verdwenen!
Dus nu weten we het; de high-techbedrijven geven dus jouw privégegevens fluitend –via een officieel niet bestaande ‘achterdeur’ in hun systemen, aan de Amerikaanse overheid, wie dat ook mogen zijn..! En dat doen ze dus al sinds het internet goed en wel op gang kwam, sinds eind jaren 1990.. De Amerikaanse federale overheid doet dit in het geheim en de high-techbedrijven weten ervan. Zo simpel is het. Het resultaat is simpel, het vertrouwen in beiden is opgezegd..! Ze krijgen geen vertrouwen meer.

Valerie Plame en echtgenoot Joseph Wilson
Valerie Plame en haar echtgenoot Joseph Wilson, twee vaderlandslievende Amerikanen. Zij kwamen erachter hoe de krachten-achter-de-schermen in de VS omgaan met verraad-aan-hun-zaak.. Hoe ongelooflijk dictatoriaal George W. Bush en vooral Dick Cheny optraden. Valerie Plame was als CIA-agent werkzaam én haar echtgenoot Joseph Wilson, was ambassadeur van de VS in Afrika.Joseph Wilson had zware kritiek geuit op het verhaal van Bush cs. inzake de beschuldigingen aan Sadam dat deze uranium zou willen kopen in Afrika. Dat verhaal berustte nergens op, volgens Wilson. En vervolgens was dát reden voor de club in het Witte Huis, om de identiteit van Plame te laten lekken, waardoor natuurlijk haar werk onmogelijk werd. Maar het verraden van CIA-agenten staat in de VS zo’n beetje gelijk met landverraad..! Uiteindelijk werd Witte Huismedewerker Leis ‘Scooter’ Libby door een rechtbank veroordeelt voor het lekken van de informatie over Plame. Maar daar zat natuurlijk de goedkeuring van Bush en de zijnen achter… En wat geschiedde..  Nog geen dag nadat Libby was veroordeeld, krijgt hij een presidentieel pardon. Zijn straf werd vernietigd. Nogmaals: uit zijn proces kwam duidelijk naar voren, dat hij verantwoordelijk is voor dit landverraad…! Maak je dus geen illusies over de intenties van de krachten-achter-de-schermen..!

Je kunt ze niet meer vertouwen, ze zijn je vijand geworden.. Het is een kabal van criminele monsters geworden, niet tegengehouden door enige wet, noch vanuit erkenning van enige rechtspositie die jij hebt. Ze zijn op zoek naar totale dominantie en controle, en veel belangrijker is dat ze geen enkele intentie hebben, om te stoppen met wat ze aan het doen zijn..! We dienen ons ernstig afwegingen te maken om over te stappen op andere bedrijven, organisaties als Facebook, Google, Apple, Microsoft enz.
De NSA heeft zeker geen plannen op te stoppen met dit massale, illegale spionagenetwerk. Om het te stoppen, dient het volledig, en bijna fysiek te worden vernietigd. En wees ervan overtuigd: geen énkele wet zal dit fenomeen stoppen, want het vertrapt op dit moment al talloze wetten met de voeten. En welke senator dan ook, die probeert het spionagenetwerk te stoppen, zal ongetwijfeld het onderwerp zijn van blackmail en heftige corruptie.

Het NSA-systeem heeft het Amerikaanse Congres bij de ballen, en daarmee ook de president, mocht je nog in de veronderstelling verkeren, dat die nog aan ‘de goede kant’ van de weegschaal werkzaam is. Want is ook déze president niet via het ‘old-boys-kiessysteem’ verkozen, een systeem dat zo rot is al seen mispel. Een systeem dat met het grootste gemak wordt gemanipuleerd. Zódanig dat ongeachte welke Amerikaanse burger die een teleprompter kan lezen, tot president-marionet kan worden gemaakt. (kijk HIER en HIER op onze site voor verkiezingsfraude)

Het Amerikaanse volk, maar veel andere wereldburgers die te maken hebben met de genoemde internet-systemen/software, leven onder een informatie-regime. Een systeeem dat zó verschrikkelijk machtig is, dat niemand meer veilig is. De vraag die slechts rijst, gerézen is, is de volgende.. WIE ZIJN DEZE KRACHTEN ACHTER DE SCHERMEN, die zo razend intelligent een volk van 270 Miljoen mensen, die het machtigste land ter wereld bevolken, in hun macht hebben gekregen..?

Het is geen wonder dat een senior intelligence staflid van de NSA, die het PRISM-programma in actie heeft gezien, helemaal uit zijn bol is gegaan over de implicaties ervan..  Zoals hij het beschreef, is het om kippenvel van te krijgen: ‘Ze kunnen je letterlijk je ideeën volgen, wanneer je aan het typen bent’. Het lijkt erop dat het monster dat zich als ‘krachten-achter-de-schermen’ laat omschrijven, de macht van God in handen wil krijgen en met deze Aarde wil doen wat het wil doen..! Wij kunnen aan niets anders denken, wat zó afzichtelijk is.. Volledig gespeend van gevoel; gevoel voor menselijkheid en vooral van gevoel voor moraliteit.

x

* * *

De founding-fathers zouden zich omdraaien in hun graf bij het zien van deze misstanden.
De founding-fathers zouden zich omdraaien in hun graf bij het zien van deze misstanden. ‘We the People’ zijn hun vrijheid bijna kwijt.. Zeker met een president die het schoothondje is van de ‘krachten-achter-de-schermen’..

124 gedachten over “NSA: toegang tot totale privé-internet-informatie

 1. Hier raakt de surveillance-loving-sheeple niet van onder de indruk, wat ik je brom! Gewoon weer een gelegenheid om de wijsvinger te contracteren.
  De innerlijke chemische samenstelling van dergelijke lieden doet het geen moer.., dáár moeten ze pillen voor op de markt brengen!

  1. Precies, hij heeft zich voorgenomen zijn stal bovenaan de voedselketen te houden en doet zijn uiterste best geen paard tegen de borst te stuiten..
   Toch wel een flinke vent die links en rechts tegelijkertijd weet te behagen, en hij vindt zichzelf een flinke vent kennelijk!
   Misschien is hij een stiekum een ander Universum aan het inrichten waar dit oude lijk nog levensvatbaar is?
   Ik ben benieuwd wat Merkel ervan vindt, die doet tenslotte net alsof haar neus bloed.

  2. De politieke wereld valt ineens in de categorie ‘spontane amnesia’

 2. Misschien een idee dat iedereen met een gmail of apple- account een waarschuwing in zijn signature zet.
  “Pas op ‘Big Brother’ kijkt mee! ” met daarin de link naar deze pagina.

  Hopelijk gaat de grote massa dan ook ontwaken.

 3. A die Lex uit Tex op bezoek bij BBC One 1 op Zondag in het oude eiland Koninkrijk van de Lizzard konneggin ElizardBeth de zoveelste onder begeleiding van een bbc dikkop aarts conservatief interviewer zonder info en zonder brains laat staan hersenen om mee te denken, aan het eind van de clip moet Alex verplicht een keuze maken tussen 2 voorgeschreven antwoorden, of Alex is gek of Alex is gek, hij mag kiezen, en dan ploft ie, terecht….

  Alex Jones blasts at the BBC One Sunday Politics
  http://www.youtube.com/watch?v=xgBq6q4x8Fw

  1. Zet ‘m daar nog maar een keer neer, Jerry; dan haal ik deze weg. OK?

 4. Stel nou dat ze die hele spionageboel afkappen onder druk van de publieke opinie, de NSA opheffen en PRISM afschaffen. Dat neemt niet weg dat de techniek er is. Dus als er dan over een jaar of 50 wat Nazi’s aan de macht komen, dan hebben ze het zo weer geherimplementeerd. Oftewel, er is geen ontkomen aan. Welke machthebber er ook is, de techniek is er. We zullen ermee moeten leren leven.

  Bovendien is het de toekomst. Miljoenen jaren geleden is het leven los gekomen van de aarde. Straks maken we ons los van ons lichaam en gaan we in een elektronische omgeving leven. Matrix, of hoe je het noemen wilt. Kwestie van bewustzijn uploaden. Maar itt de film zal het niet nodig zijn om de lichamen ergens te bewaren. Bewustzijn kan zonder lichaam. Vanaf dat moment zijn de mensen goden. Dan kunnen ze met hun gedachten alles creeren wat ze willen.

  Ik weet niet of dat positief of negatief is. Misschien geen van beide. Het is gewoon zo, en het is altijd voorzien in oude leringen.

  1. Het is gewoon zo… Brrrr… Waar is je scheppingskracht waarde Daan.. Kom op!

  2. @ daan
   Nazi’s aan de macht over 50 jaar ???Loop jij niet een beetje achter de feiten aan beste daan , ze noemen zich tegenwoordig anders maar de denktrant is dezelfde evenals de poppetjes.

 5. Niemand schijnt nog in de gaten te hebben dat ook bedrijven google, apple etc. gebruiken……

  Volgens mij gaat dit helemaal niet over de kleur sokken die wij dragen. Het lijkt me ook sterk dat het over terrorisme gaat. Als die elite ergens blij mee zou zijn is het een terroristische aanslag die ze niet zelf georganiseerd en gefinancieerd hebben.

  Maar als je het denken kunt volgen aan de zoektermen etc. Dan weet je ook in welke ontwikkelingsfase bedrijven met hun uitvindingen, of overnames zitten. Dan kun je ze kopen als ze nog goedkoop zijn. Je kunt hun patentaanvragen lezen. En die eerder doen.

  We zeggen hier zo vaak dat Amerika door bedrijven geleidt wordt. En die bedrijven willen weten wat hun concurrenten doen.

  Als het bedrijfsleven hier achter komt, steun ze dan. Samenwerken tegen dit kwaad is een goede zaak.

  Warme groet,

  Dzyan

  1. @ Dzyan,

   natuurlijk is dit de drijfveer, economisch weten, voor kennis, lekker goedkoop kopen en meesnoepen.

   Ze zijn echt niet geintereseerd wat ik persoonlijk denk of schrijf !

 6. Ik vraag me trouwens af wat de rol van microsoft is. Ik denk dat hun besturingssysteem en dat van Apple zo in elkaar zit dat ieder keer dat je verbinding maakt met het internet, je hele hebben en houwen op je vaste schijf ook wordt doorgestuurd naar Texas. Wil je zaken geheim houden, dan moet je een pc gebruiken die nooit verbinding met het net maakt. En je moet die ook niet ‘infecteren’, bijvoorbeeld met een USB-stick, want met zo’n stick kan ook van alles binnenkomen…

  1. Mooi artikel. Tja, als je echt een aanslag wilt plegen, dan ga je dat natuurlijk niet via internet of zo bespreken. Wel kunnen ze zien aan internet gedrag wie potentieel gevaarlijk is. Maar het echte gevaar is de georganiseerde misdaad en die zijn zich hier echt wel al een paar jaartjes van bewust lijkt me.

 7. Nog even een slag om de arm voor we Snowden bijzetten in Madame Tussauds, er is nog meta-hap onderweg.
  Raar dat hij naar China is gevlucht en niet naar b.v communistisch Friesland..
  China gaat hem gebruiken om hun gastvrijheid aan de wereld te tonen?
  Of een setje lanceercodes uit hem te peuteren..
  In dat geval ‘mogelijk’ oan’t moan!

 8. Prism is een doorgevoerd systeem na Eshalon. Alles werd altijd al afgetapt door USA. Ik heb heel even technische bedrijfskunde gestudeerd waarbij een hoogleraar ons hier al voor waarschuwde. Zo werd Eshalon ook gebruikt om Amerikaanse bedrijven profijt te geven uit gegevens die ze oppakte van multinationals en bedrijven uit Europa.

  En ja, nu wordt het doorgevoerd, iedereen is een mogelijke terrorist.
  Wees dus voorzichtig met wat je allemaal op internet plaatst want een paar keer wat verkeerds en je staat in de zwarte lijst.

  America: http://www.youtube.com/watch?v=D8ZmpouQ9hs

 9. Ook Duitsland weet er iets van, 2 min. nl ondertiteld http://www.youtube.com/watch?v=z_jrIWlpy4g

  Zal wel in de meeste landen zo gaan na 9/11.

  Zal Duitsland werkelijk tegen de VS in gaan wanneer Obama binnenkort in Berlijn Merkel ontmoet?

  1984: er zijn oorlogen ergens in ‘Verweggistan’ en het volk gelooft in een ‘vijand’. Daardoor accepteert het alles…de totale controle.

  Trouwens elektromagnetisch (field to human) is zoveel meer mogelijk dan de meesten zich kunnen voorstellen.

 10. Dit is de reden dat ik niet met Windows werk op mijn internet-computer, maar met Linux. Windows heeft speciale software en de NSA kan daardoor je machine identificeren. Alles wat je vanuit Windows doet terwijl je met internet bent verbonden, wordt bijgehouden en opgeslagen, ALLES. Lang leve Linux!

  1. Grappig Frank dat je denkt helemaal “safe” te zijn met Linux.
   Is het zo dan dat Linux NIET over het internet communiceert en dat je met Linux NIET je e-mails ophaalt over het internet – en ga zo maar door…

   De protocollen over het internet zijn niet afhankelijk van het ene of andere besturingssysteem.
   En deze protocollen kunnen dus makkelijk worden “afgevangen”, waardoor jij met je Linux systeem net zo’n open deur bent als alle anderen die bijvoorbeeld Windows gebruiken.

   En ongeacht waar je een e-mail account hebt, is deze informatie voor de “overheid” eenvoudig bereikbaar.

  2. Het is zeker zo dat al het internetverkeer wordt onderschept, maar daar heb ik het hier niet over. Windows heeft achterdeurtjes en je kunt als gebruiker geen enkele invloed uitoefenen op wat je computer binnenkomt en uitgaat, of je nu wel of geen firewall/antivirus hebt (wat mensen vaak een vals gevoel van veiligheid geeft). Alles wat je op een Windows-computer doet, de programma’s die je start/gebruikt, zelfs de teksten die je typt op Kladblok, wordt geregistreerd en gaat naar een server ergens in de wereld. Kortom, spionage en marketing staan bij Windows (en Mac) bovenaan de prioriteitenlijst. Dat is bij de echte vrije Linux (zoals Debian) niet het geval. Ik kan op mijn Debian-computer doen wat ik wil en niets wordt verstuurd naar servers in de wereld zonder dat ik daar weet van heb. Uiteraard wordt mijn browser- en mailverkeer wel onderschept, maar buiten die programma’s om op mijn computer dus niets.

  3. Denk bij Windows ook eens aan je map Mijn Documenten. Niets in deze map is privé, je documenten, je foto’s, video’s; als ze dat willen kopiëren ze al deze gegevens naar hun servers zonder dat jij daar weet van hebt.

 11. Ontwaken, ja ik denk dat het een goed idee zou zijn als de mensheid ontwaakt (..)
  Ik denk dat het tijd is voor de ontwaking van mijzelf, dat ik besef dat ik de scheppers ben van mijn realiteit. Dat ik met mijn gedachtes, mijn gevoelens mijn eigen realiteit schep.

  Dat ik als mens, een dusdanige scheppers ben dat ik zelf mijn realiteit schep. Ik heb de keuze om open te staan voor vrijheid, om open te staan voor overvloed om open te staan voor liefde en rijkdom.

  Eenvoudigweg door mijn gedachtes en gevoelens te richten op de dingen die ik wil, wordt het in die richting geschapen.

  Volgens mij heb ik van de recente geschiedenis geleerd (is mij verteld) dat mensen onderdrukt werden door landeigenaren, door de kerk, door de school enz., enz. Dat soort overtuigingen zijn van generatie op generatie in de overtuigingen van mijn familie getracht te planten en ook ik heb lang geslapen, door te leven met deze onbewuste overtuigingen.

  Mensen hebben de eigenschap dat wat ze het eerst verteld wordt, dat dat overgenomen wordt als de waarheid. Ik kom achter mijn “waarheden” als ik zelf onderzoek doe. Waarheden kan ik bewust afwijzen, maar het onbewuste runs the show !! Het bewuste heeft weinig tot niets in te brengen (Jung). Ik onderzoek dus mijn onbewuste overtuigingen.

  Er zijn oneindig veel universa, ieder mens schept door zijn eigen overtuigingen, zijn eigen universum.
  Ik kan mijn eigen universum vorm geven door angst. Dan heb ik als voeding angstige en weerloos makende berichten nodig. De krant, het journaal, Want to Know (bij tijd en wijle) zijn dan mijn juiste voedingsbronnen.

  Als ik kies voor wie ik ben en dat is liefde; dan kies ik voor mijn innerlijke bron van waarheid en deze is overvloed, rijkdom, zelfbeschikking.

  The Matrix: choice: https://www.youtube.com/watch?v=OjgE8Lw5YaQ

  Het lijkt mij vele male makkelijker om angst als waarheid te kiezen en ik vind het een uitdaging om liefde als waarheid te kiezen.

  1. Grappig , ik heb weer een verboden woord gevonden voor het zwaar gereformeerde spamfilter . Het is een blauwe pil en heet Via gra

 12. Beste mensen, laat je weer niet opnieuw voor domoor gebruiken !

  Dit is een VALSE VLAG aanval, niet op ons geschrijf, maar op kennis
  economische feiten, patent aanvragen, voor kennis over alles waar geld mee heeft te maken.

  De Duitsers weten dit al heel lang, en er is zo’n 5 jaar geleden al een schrijven rond gegaan, op te passen voor economisch-financiele spionage.

  De Fransen hebben heel veel van hun industrie verloren door economische spionage.

  En dit is de overtreffende trap, de Russen hebben hier al decenia lang mee te maken, de in Engeland geplaatste grote oren, kunnen luisteren tot ver in de Caucasus.

  1. Interessant Cozmic, moet het nog bekijken, net bezig maar alvast dank.

  2. Bedank Eheu maar 😉 hij is degene die dit een jaar geleden al op het spoor was . Credit goes to who deserve it .

 13. Laat ik even duidelijk toevoegen dat met name de NL “regering” zich buitengewoon heeft bekwaamd in het afluisteren en bespioneren van de Nederlandse burgers.
  Letterlijk alles wat er gebeurt op de gebruikelijke media is voor die overheid toegankelijk.
  Ook is bekend dat het illegaal verkrijgen van informatie op die manier in Nederland (voor ruim 16 miljoen inwoners) meer dan het 10-voudige is van wat er in de USA ( ruim 320 miljoen inwoners) op dat vlak gebeurd.

  Als IT-er heb ik in de jaren 90 “mogen” werken aan zulke systemen die op deze onwettelijke manier informatie vergaren.

 14. Kun je nagaan wat voor natte dromen deze geprivatiseerde geheime inlichtingsdiensten zouden ervaren wanneer alle mensen gechipt zouden zijn. De bedrijven die hun betalen willen graag alles van ons weten, tot aan de gezondheidssituatie-verzekeringen aan toe…wat we kopen in de supermarkt enz enz enz.
  http://vimeo.com/35711884

 15. Jammer dat dit artikel zo sensationeel geschreven is.
  Ik weet net als vele bezoekers van alternatieve media ook wel dat de machten achter de schermen zich inlaten met het occulte maar zinnen als ‘Sluw, destructief en demonisch’ zijn echt niet nodig om zulk een schokkend artikel nog spannender te maken. De feiten zijn al schokkend genoeg. Laten we het bij de feiten houden en de volksmennerij aan de illuminatie over laten.

  1. We kunnen natuurlijk aan je vragen om man en paard te noemen; wat er dan zo sensationeel geschreven is. Of VIND JIJ dat het sensationeel geschreven is..?
   Kennelijk ben je nog niet écht -in onze ogen- geïnformeerd over het grote spel dat zich afspeelt, en waarvan deze wijze van informatie-verkrijging een heel klein onderdeeltje is.
   Maar we wachten graag je inhoudelijke commentaar af. Wellicht dat je bepaalde dwarsverbanden niet begrijpt, nog nooit aan hebt gedacht, of wat dies meer zij. Maar dat wil niet zeggen, dat wat hierboven staat, onwaar zou zijn, of nog ‘sluwer’ omschreven: ‘volksmennerij’..

  2. zoals ik al zeg in mijn reactie vind ik dat je een inhoudelijk al schokkend genoeg artikel nog eens extra spannend probeert te maken. De schrijfstijl is met al die extra … en ! wel degelijk sensationeel te noemen.

   Of ik de dwars verbanden niet begrijp? Ik begrijp de implicaties van dit artikel waarschijnlijk minstens net zo goed als de meeste mensen die zich in alternatieve media verdiepen.

   Ik zeg ook nergens dat de strekking van dit artikel niet waar is. Sterker nog ik weet (en met mij ongeveer alle ‘wakkerre’)dit al lang. Dat Snowden nu zijn nek heeft uitgestoken om de wereld hierover te informeren is alleen maar bewonderenswaardig te noemen.

   De manier waarop je door je sensationele manier van schrijven mensen wakker wilt maken vind ik te veel lijken op ze bang maken, dat soort praktijken vind ik inderdaad meer passen bij de groep mensen die we eigenlijk met zijn allen tegen willen houden.
   Er zijn voldoende sites die het gewoon bij de feiten houden waardoor het ook heel duidelijk word hoe dit stukje in de grote puzzel past.

   Maar goed ik zal het wel allemaal verkeerd zien en gelukkig ben jij, Guido, er nog om mij echt te informeren…

 16. http://www.thedailysheeple.com/the-amish-dont-get-autism-and-they-dont-get-vaccinations-possible-link_062013
  In de dagbladen wordt gemeld dat er een uitbraak van maselen binnen de biblebeld gaande zou zijn. Het RIVM bereidt een vaccinatie-campagne voor om de (kinder)ziekte te ‘bestrijden’. In de USA laten the Amish (een geïsoleerde leefgemeenschap op regieuze basis) zich principieel niet inenten. Opvallend is dat deze groep vrijwel geen autisme kent.

 17. Snowden heeft een powerpoint met 46 slides overgedragen aan twee kranten met de vraag alles openbaar te maken aan het publiek. Deze twee kranten hebben echter beiden besloten slechts 5 slides openbaar te maken en de rest achter te houden omdat deze info te explosief is.
  Wat nu openbaar is geworden zijn eigenlijk zaken die al bekend waren en alleen maar nogmaals bevestigd door een insider. Het enige verschil nu is dat het in de “Standaard” kranten stond in plaats van alleen in de meer gespecialiseerde nieuwsbronnen (zoals WantToKnow etc.) op dit gebied. Mensen die dus altijd trouw de Staatspropaganda zoals de NOS en CNN volgen worden even wakker geschud en vandaar de ophef maar zoals ik dus al zei, heel veel is oud nieuws en slechts een paar stukjes vallen een beetje beter op hun plaats.
  We zouden allemaal blij moeten zijn dat meer mensen nu op de hoogte zijn en misschien wat dieper gaan nadenken over de werkwijze van onze “volksvertegenwoordigers”.

  1. Helaas lukt dit niet; de mensen krijgen nu een andere denkimpuls voorgeschoteld namelijk dat het een ‘gevaar’ is, zulke soort klokkenluiders. Het wordt toch al gesteld dat als niet alle data’s worden gecontroleerd en er gebeurt iets dat het dan veel erger is. In de VS is hij een verrader en ik vermoed dat hij in geen een westers land bescherming kan verwachten…helaas. Het is een verdraaide wereld en een van de wapens is de political correctness. Wie niet buiten de kaders kan denken dus leven zal een gevangene blijven van hun kaders.

 18. “Elk nadeel heb zijn voordeel”.
  Ware objectiviteit bestaat er volgens mij in dat de verschillende aspecten van een gegeven belicht worden. Ik schreef het hier al eerder : het is hoogstwaarschijnlijk een afleidingsmanoeuvre om andere activiteiten uit het licht te houden. Of, het is geschreeuw van zij die door toedoen van de NSA belet werden om hun smerige plannetjes uit te voeren.
  We weten allemaal dat de bende die wij gemakshalve ‘Illuminati’ noemen, maar al te graag de wereld in één grote chaos willen dompelen. Al was het maar omdat er teveel mensen wakker worden en tegen hun ‘belangen’ ingaan. Met de chaos die zij creëren, vallen fortuinen te verdienen.
  Waarom zou het niet kunnen dat de NSA de wegen van de Illuminati grondig nagaat om hun kanalen en netwerken uit te pluizen en in te grijpen om erger te voorkomen?
  Waarom stellen jullie, als ‘alternatieve media’, niet de juiste vragen? Zoals bv. “Wie heeft er baat bij de zgn. onthullingen? Het volk? Allez, even serieus blijven!
  Wie of wat wordt vleugellam gemaakt en waarom?
  Waarom huilen jullie zo vlug met de wolven mee, zonder eerst uit te zoeken aan welke kant deze staan?
  De Illuminati zijn meesters in het omdraaien van feiten om anderen in hun plaats te laten opdraaien.
  Waarom zou dit ook hier het geval niet kunnen zijn?

  1. Chippie onder je oor, of een chippie in je arm..? Precies! Zie reactie #24. Precies!

  2. Ik heb toevallig nog hoop op een andere toekomst dan degene beschreven in 24, al zie ik ook wel dat we momenteel wel die kant op gaan.
   De zekerheid waarmee jij je wereldbeeld verkoopt grenst aan arrogantie.
   Zelfs grote namen in de wereld van de alternatieve media zoals David Icke en Phill Scheider (ongeacht of je het eens bent met wat ze verkondigen) vragen je altijd om jezelf goed te informeren en je eigen conclusies te trekken.
   Wat jij doet is je eigen beelden als waarheid interpreteren en mensen die er anders over denken of vragen hebben bij jou visie als ongeïnformeerd of in mijn geval blijkbaar gechipt wegzetten.
   Je absolute denken vind ik niet passen bij een ‘wakkere’

  1. Als maar weer anti Zionisme, anti Semietisme, wat zouden we moeten beginnen zonder dit egoïstische nepotismiese denken en doen.

   Nou zij mijn tante Eugenie toen lekker voor ons zelf werken, en lekker rustig onder ons zijn.

  2. pdf zion roots quote bladzijde 11 ; ” “Woe unto you scribes, pharisees, hypocrites for ye are like unto whited sepulchres which indeed appear beautiful outward, but are within full of dead mens bones, and of all uncleanness.”—St. Matthew 23:27. ” mooi antiek taal gebruik en toch zo helder actueel en duidelijk!! het valt niet mee om scribent dissident te zijn..

   sepulchres; “Noun, A small room or monument, cut in rock or built of stone, in which a dead person is laid or buried. ” (merriam webster dictionary)

   goed idee van die tante Eugenie, geniaal zelfs, laten we voor onszelf gaan beginnen als tegenwicht.. de nieuwe Levende Open MultieVersieTijd voor creatieve lieden die het oude liedje meer dan zat zijn en in zijn voor een ander geluid, iets Nieuws… geen OUde Wereld Orde continueren onder de naam van het Nieuwe, maar echte hollandse Nieuwe, geen ouwe nieuwe, daarvoor hebben we De Ouden nodig, De Antieken, de Frieze melk reuzen van voor de zondvloed, AntiDeluvian, van voor de Zondvloed, mooiste negentiende eeuwse woord Ever Ooit;

   Book of Jasher ; quote: ” 1 And all the days that Enoch lived upon earth, were three hundred and sixty-five years. 2 And when Enoch had ascended into heaven, all the kings of the earth rose and took Methuselah his son and anointed him, and they caused him to reign over them in the place of his father. ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/biblianazar/jasher/4.htm

   quote: ” The Book of Jasher (also, Jashar) or Book of the Just Man (Hebrew sēfer ha yāšār ספר הישר) is an unknown book mentioned in the Hebrew Bible. The translation “Book of the Just Man” is the traditional Greek and Latin translation, while the transliterated form “Jasher” is found in the King James Bible, 1611. The book appears to be referenced from around the reign of David. 2 Samuel 1:18 states: To teach the Sons of Judah the use of the bow; behold it is written in the Book of the Upright (Sēper haiYāšār). ”

   http://en.wikipedia.org/wiki/Book_of_Jasher_(biblical_references)

  3. En voor degene die moeite heeft met Engels…

   Wee jullie, schriftgeleerden en farizeeën, huichelaars, jullie lijken op witgepleisterde graven, die er vanbuiten wel fraai uitzien, maar vol liggen met doodsbeenderen en andere onreinheden. 28 Zo lijken ook jullie voor de mensen uiterlijk op rechtvaardigen, terwijl jullie innerlijk vol huichelarij en wetsverachting zijn.
   29 Wee jullie, schriftgeleerden en farizeeën, huichelaars, jullie bouwen grafmonumenten voor de profeten en versieren de graven van de rechtvaardigen, 30 en jullie zeggen: “Als wij geleefd hadden in de tijd van onze voorouders, zouden wij ons niet zoals zij schuldig hebben gemaakt aan de moord op de profeten.” 31 Daarmee erkennen jullie zelf dat jullie kinderen zijn van hen die de profeten vermoord hebben. 32 Maak de maat van jullie voorouders dan maar vol! 33 Slangen zijn jullie, addergebroed, hoe denken jullie te kunnen ontkomen aan een veroordeling tot de Gehenna?
   34 Dat is de reden waarom ik profeten en wijzen en schriftgeleerden naar jullie zal sturen. Jullie zullen sommigen van hen doden, kruisigen zelfs, en anderen in jullie synagogen geselen en van stad tot stad vervolgen. 35 Al het onschuldige bloed dat op aarde is vergoten zal jullie worden aangerekend, vanaf het bloed van Abel, de rechtvaardige, tot het bloed van Zecharja, de zoon van Berechja, die jullie vermoord hebben tussen het heiligdom en het brandofferaltaar. 36 Ik verzeker jullie: op deze generatie zal dit alles neerkomen. 37 Jeruzalem, Jeruzalem, dat de profeten doodt en stenigt wie naar haar toe zijn gestuurd! Hoe vaak heb ik je kinderen niet bijeen willen brengen zoals een hen haar kuikens verzamelt onder haar vleugels, maar jullie hebben het niet gewild. 38 Jullie stad wordt eenzaam aan haar lot overgelaten. 39 Ik verzeker jullie: vanaf nu zullen jullie mij niet meer zien, tot de tijd dat je zult zeggen: “Gezegend hij die komt in de naam van de Heer!”’

  4. Ik stelde eerder n.a.v. The Lost Symbol dat het lijntje loopt van Vaticaanstad naar het Capitool. Terecht, Hyper, het lijntje begint in Jeruzalem en loopt vandaar naar Vaticaanstad en vandaar naar Het Capitool….. maar het eindigt ook weer in Jeruzalem! Hallelujah!

  5. @Dick, vanavond komt angels & demons op tv (het Bernini mysterie). Rtl 5 om 20:30 uur.

  6. Paul, dank je dat je me een expert vind op het gebied van ingelegde kruisjes, maar ik heb nu toch stellig de indruk dat je hoofd nog vol is van het artikel “De Maandstonde, positief beleefd”. Ik wil me best bekeren, maar ik laat me echt niet meer ombouwen tot vrouw om dat positieve gevoel te mogen ervaren. Overigens, wat me opviel bij de reacties op dat artikel was dat het gehalte “Anoniem” respondenten erg hoog was…. mijn stellige indruk was toch dat we het taboe op dat onderwerp al lang achter ons hebben gelaten, maar ja….. gezien die reacties begin ik toch een beetje te twijfelen.

  7. Martijn 27.5, dank je, ik was laat thuis en heb alleen het slot van de film nog even gezien. Wat mij nu heel erg triggerde is het feit dat de tijdelijke plaatsvervanger van de paus (de camerlengo) een soort complot in elkaar heeft gesmeed waarbij hij een bus met anti-materie heeft gestolen en het doet voorkomen dat dat het werk is van de Illuminati. Deze zogenaamde Illuminatie dreigen het Vaticaan op te blazen door de anti-materie te gebruiken als een bom en daarmee naast het Vaticaan een belangrijk deel van Rome te laten ontploffen. De Camerlengo, die zich opwerpt als de Redder van Petrus’ Kerk, geeft hints aan Robert Langdon ( de altijd terugkerende professor geschiedenis in Dan Brown’s boeken) over de vindplaats van de bom “The Illuminati have placed their tool of destruction on the very cornerstone of this church. At the foundation…. On the very rock upon this church was built. And I know were this rock is”. Voor een ieder die een beetje bekend is met de St Pieters basiliek weet dat onder de basiliek (een aantal meters onder de grond) de necropolis ligt, wat volgens de overlevering het graf zou zijn van de apostel Petrus, die in Rome in het jaar 64 na Christus dood zou zijn gemarteld. Waarom smeedde die Camerlengo dit snode plan? In zijn visie brengt het aanwijzen van de Illuminatie als degene die de Kerk bedreigen en daarnaast het Redden van die Kerk door de Camerlengo 2 voordelen: Er zullen weer veel meer mensen aanhanger worden van de kerk en de Camerlengo manouvreert zich in een positie, waarin hij zal worden gekozen tot de nieuwe Paus!

   Ik vind dit weer geweldig uitgewerkt door Dan Brown. Illuminatie zijn inderdaad verzinsels van het Vaticaan zelf….. De Kerk doet er alles aan om de mensen in hun Angst te houden om zo er zelf beter uit te komen en er macht aan te ontlenen! En de kerk (als vergadering van gelovigen) is niet alleen als instituut gebouwd op de verkeerde energie ( van Petrus, waarvan Jezus zei: Eer de Haan kraait hebt ge me 3 maal verloochend), maar zelfs letterlijk is de St Pieter in Rome gebouwd op het graf met volgens de overlevering de stoffelijke resten van de apostel Petrus!

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Vaticaanse_necropolis

  8. @ dick
   buiten alle poespas om is het duidelijk waarom de kerk in rome is gevestigd. Het is slechts een voortzetting van het groot romeins rijk. Het heet niet voor niets de roomsche katholieke kerk!! De taal die gesproken werd ( en word) in die kerk is latijn! Het is nooit de kerk van christus geweest , en jezus heeft nooit een kerk willen stichten hij leefde als jood onder joodse wetten!!! In de bijbel staat immers ook dat de sabbath nooit op een andere dag gevierd zou mogen worden dus de zondag is een abbominatie van hetgeen in ‘godswoord’ word gepredikt. En zo kan ik nog wel even door gaan…….

  9. Al eens eerder geplaatst, maar toch nog maar een keer
   Boeksuggestie: De begraafplaats van Praag van Umberto Eco

  10. @imke: dankjewel voor de plaatsing van deze suggestie. Dit herinnert mij eraan dat ik een ander boek van Umberto wil gaan lezen. Nu wil ik graag deze twee bekomen.

  11. Imke 27.10, ik weet niet wat de reden is waarom je hier verwijst naar Umberto Eco’s “De begraafplaats van Praag”… misschien n.a.v. mij opmerkingen over de necropolis, de begraafplaats (?) van de apostel Petrus, waarop de naar hem genoemde St Pieter Basiliek is gebouwd.

   Ik heb zelf in 1996 de Oude Joodse Begraafplaats in Praag bezocht en het naast gelegen Joods Museum. Ik vond dat indrukwekkend, dat op een que omtrek zo”n kleine oppervlakte (1 ha), midden in de oude stad, misschien wel 100.000 mensne liggen begraven. Nu heb ik mij gedurende mijn leven, al van klein kind af aan, de misschien enigszins merkwaardige gewoonte aangeleerd om waar ook ter wereld begraafplaatsen te bezoeken. De dood heeft me altijd geintrigeerd. En vaak kun je aan de hand van begraafplaatsen zien hoe volkeren/culturen omgaan met het eren van de doden.

   Nu weet ik dat er een complotheorie bestaat over de Oude Joodse Begraafplaats in Praag. Dat is ook waar Umberto Eco naar verwijst. Ik ben ervan overtuigd dat er helemaal geen complot achter zit, maar dat het niet verwijderen van graven en het daarom vanwege plaatsgebrek op elkaar stapelen van graven (in Praag wel 12 lagen diep) zuiver en alleen te maken heeft met respect voor de voorouderen. Kijk, Joden worden begraven… dat is traditie. Bij de indianen in Zuid-Amerika worden de mensen gecremeerd en wordt de as in potjes voor de eeuwigheid bewaard in hele grote en gelaagde muren.. heel indrukwekkend om te zien! Nogmaals, de wijze waarop de volkeren/culturen op de aarde omgaan met het eren van hun voorouders heeft in mijn visie alles te maken met traditie!

  12. Marcel, ik ben met je eens dat Jezus nooit een ” kerk” heeft gewild, waar mensen weer een muurtje om heen metselen (in dit geval de rooms katholieke kerk). Jezus bedoelde in mijn visie met ” kerk” de gemeenschap van unieke mensen die samen willen delen vanuit verbinding( eenheid in verscheidenheid). Zo kun je een website als WTK ook als een kerk beschouwen, mits we de intentie hebben om vanuit onze uniekheid te delen en daarmee de verbinding te zoeken…… Als die intentie er is ntussen groepen mensen, dan ontstaat de ” kerk”” zoals Jezus bedoelde. Maar Marcel, by the way” Jezus komt wel voort uit de Joodse traditie, maar hij had er de pest over in hoe er om werd gegaan door de Joodse leiders met de Universele Wetten van de 10 geboden. Hij beschuldigde de schriftgeleerden van schijnheiligheid hoe zij bijvoorbeeld de sabbath interpreteerden…. Er staan genoeg voorbeelden in de bijbel hoe Jezus keer op keer zijn eigen gang ging op de sabbath…. De interpretatie van de 7de scheppingsdag (rustdag) door de Joden en de christenen als de zaterdag respectievelijk de zondag is een volledig uit zijn verband rukken van wat in het scheppingsverhaal wordt bedoeld met de eerste tot en met de zevende dag…. Het verhaal in de schepping gaat over natuurlijke cycli (dag) en die hebben niets te maken met hoe de mensen die later hebben geintepreteerd als een tijdseenheid van 24 uur! Die tijdseenheid van 24 uur als dag is een bedenksel van mensen, die de universele wetten van de schepping, uit onwetendheid, naar hun eigen bestwil hebben geinterpreteerd. Uit die Onwetendheid komt alle Duale denken voort, hetgeen geleid heeft tot het feit dat de mensheid tot op het bot verdeeld is geraakt!

  13. Misschien komt die van kinds af aan ongewone belangstelling voor de dood en voor onze voor-en voorouders, waar dan ook ter wereld,voort uit het volgende, hetgeen ik ontleend heb aan het artikel van Marcel Messing hier op WTK “het Lichtlichaam”

   “Deze wedergeboorte is een spirituele geboorte en maakt voorgoed een einde aan het proces van steeds weer opnieuw geboren worden (reïncarnatie). Uit het aardse lichaam (soma psychikon) verrijst een geestelijk lichaam (soma pneumatikos). Wanneer het ik-gerichte denken geleidelijk uitdooft, kan het geestprincipe, de innerlijke levensgeest of het christosbeginsel, zich meer en meer verenigen met de kosmische geest. Totdat godbewustzijn of Christusbewustzijn, in de gnosis ‘koninkrijk Gods’ genoemd, zich volledig manifesteert.”

  14. @ dick
   Je gaat aan de kern van mijn betoog voorbij, so be it . Het is niet de eerste keer dat je dat doet en het kan me niet echt schelen . De redenen dat jezus tegen de farizeen en schriftgeleerden in ging was hoofdzakelijk omdat zij interpreteerden naar eigen wensdenken. Dat zou je aan het denken moeten zetten , jezus ging nooit tegen de geloofswetten in die van oudsher werden eerbiedigt!
   Dan nog even over de kern van het betoog . Dat was de plaatsing van het hoofdkwartier van de kerk die zich de kerk van jezus christus noemt , maar dat dus niet is.
   Beste dick het was een leuke film en er was ook geschiedenis in verwerkt maar wel die geschiedenis die je moet geloven , niet die op feiten is gebaseerd.

  15. Grappig hoe synchroniciteit, de schijnbare toevalligheid, altijd werkt…. dat is een universele wet….. mits je het natuurlijk zo wilt zien.

   Ik schreef onder 27.13 hoe ik mijn hele leven, van jongs af aan, gefascineerd ben geweest door de dood. En hoe dichter ik naar onze maatstaven begrepen bij die dood komt, des te minder hij nog een rol speelt…. Er bekruipt me meer en meer een gevoel van onstervelijkheid, een gevoel van overgave…. leven uit genade!

   Nu kreeg ik zojuist het volgende inspiratiemailtje (met een tekst van Eckhart Tolle):

   De dood betekent dat alles van je
   wordt afgenomen wat je niet bent.
   Het geheim van het leven is
   ‘te sterven voor je dood’
   en dan tot de ontdekking te komen
   dat de dood niet bestaat.

 19. En nog iets, stelletje ongesgoolden :
  Sinds eind jaren zeventig het ‘web’ ontstond tussen universiteiten wereldwijd, zijn ALLE, ik herhaal ALLE e-mails die OOIT verzonden zijn, gesaved.

  Nee, u heeft geen bril nodig ; u leest het goed.

  1. Dat is nog eens recht voor je raap duidelijke taal. Maar eerlijk waar diep van binnen weet je het..

   Ook raar..vannacht startte mijn pc spontaan opnieuw op, waarna er behoorlijk wat Microsoft beveiligingsupdates waren gedaan. Normaal krijg ik altijd de vraag of hij opnieuw op moet starten maar nu ging alles vanzelf? Hebben meer dit gehad?

  2. Ja Lis, dat ken ik…gebeurt zomaar…quasi een ‘eigen leven’…

  3. voor Liszie start ik persoonlijk stante pede passie technisch spontaan opnieuw op, snap die pc wel, diep van binnen, en van buiten toch wel, frappante vaststelling dat Anna11 laatst zei dat duidelijke taal belangrijk is, Richard11 spreekt het, Jenne nog gefeliciteerd met je 77ste, Wieringen en zo, en de sterke jerke van Dick, hoe is het mogelijk, sommige zaken vallen samen, als ‘ze’ dan alles van je weten waarom helpen ze dan niet, vraag ik mij af, en wat is het verschil tussen god, santa sinter gloeiende sintel klaas claus en jezus?! dat soort dingen, ergens wil ik alles weten en ben net als hunnie, het begrip Joods schijnt van het Franse d’anjou afkomstig te zijn? en oooh weeeeh als ze me buiten sluiten, herkenbaar Willie, die Eustace toch… eigenlijk is schaak een opoffer spel, ik hield niet van stukken inleveren, begreep dat spel niet maar het begint mij eerstdaags te dagen, oh jah Anna was wat teleurgesteld over het advies van je vader Martinus, en ik maar invoelen op afstand als amateur..

   http://www.wanttoknow.nl/politiek/oorlog/opa-bush-werkte-aan-n-nazi-amerika-en-de-nwo/comment-page-3/#comment-104855

   http://www.encyclo.nl/begrip/Stante%20pede

   http://www.bibliotecapleyades.net/dragons/esp_sociopol_dragondescent6.htm

  4. Ik kan er weinig aan veranderen Hyper, jammer maar helaas. Ik had al zo’n voorgevoel maar goed, niet geschoten is altijd mis.

  5. @ knowtoomuts ,
   de term ongesgoolden zie ik als een compliment . Door wie heb je je laten sgoolen ? Papegaaien die hun baasje napraten , dat is sgooling .Geen ene reet te maken met gezonde intelligentie en kritisch nadenken .
   The condescending indexfiger right back in your own arse 😉

  1. Iedereen heeft deels een ‘reptielenbrein’. Simpel neurologisch feit. Al die geevolueerde hersenkwabben liggen over elkaar heen. Dus het zijn niet ‘die anderen’ die je het leven zuur maken.

   Dat ‘anderen’ beschuldigen een reptiel te zijn, is op zichzelf een ‘reptielereactie’. Zoals de andere stuiptrekkingen op dit forum waar – wederom – zeer anti-semitische dingen worden geroepen.

   Het blijft mij verbazen dat websites als deze die zich profileren als vredelievend, zo’n haat zaaien. Reptielen, joden noem maar op, iedereen krijgt er hier van langs. En met iedere reactie groeit de haat op dit forum. Ik word er kotsmisselijk van.

   Neem niet de moeite op mijn reactie te reageren. Ik heb WTK opgegeven…

  2. “Iedereen heeft deels een ‘reptielenbrein’. Simpel neurologisch feit. Al die geevolueerde hersenkwabben liggen over elkaar heen. Dus het zijn niet ‘die anderen’ die je het leven zuur maken.

   Dat ‘anderen’ beschuldigen een reptiel te zijn, is op zichzelf een ‘reptielereactie’”

   Fred Flintstone door de bocht ? Sjonge jonge , of je kan niet goed lezen , of je bent allerbelabberdst in samenvatten . ( of en/en van beide )
   En vanwege het feit dat men jouw ontoerekeningsvatbare kijk op zaken niet onderschrijft noem je ze maar haatzaaiers ??! Veel succes Daan 😉

 20. Ik denk dat we op een III wereld oorlog afstevenen, de USA heeft constant excuses nodig, om zijn stervende economie te verbergen, de USA is in een implosie situatie, nog even en dan gaan de Amerikaanse burgers de straat op, ze zijn het zat !

  1. In de USA zit er voldoende fluor in het water om een volksopstand preventief te onderdrukken . Het NSA nieuws wordt in USA ook maar lauwtjes ontvangen , intussen begint zich boven Europa een wolk van traangas te ontwikkelen . ( zowel letterlijk als beeldsprakelijk )

  2. Jenne, je denkt toch niet dat de krachten achter de schermen zó dom zijn, dat ze niet wéten/wisten dat de dollar uiteindelijk volledig uitgemergeld zou zijn/worden..?? Simpel verhaal van de vampier, zuig je slachtoffer leeg en laat hem net op de rand leven, zodat je het als ‘melkkoetje’ kunt gebruiken.
   Probeer daarnaast nieuwe slachtoffers te vinden, die je kunt melken..!
   Kijk naar het plaatje onderaan dit artikel:
   https://www.wanttoknow.nl/nieuws/thrive-ons-streven-om-te-bloeien/

  3. Mijn familie in de Verenigde staten maken zich grote zorgen, het is bijna volbracht een Totalitaire staat, in handen van de Joden, de goede niet te na gesproken zo als altijd.

   Je kunt dit ook lezen op/in de veteran today,of Americanfreepress.net, zo langzaam aan gaat overal het lichtje op,
   ze geloven gewoon niet meer in hun gouvernemet laat staan Obama, en ze zijn er van overtuigd dat het moment gekomen het leger aan hun kant staat.

   Mac Cain is uit gepoept, met zijn bezoek aan Syrië, stond hij op de foto met ontvoerders van Amerikaanse burgers, ze hebben zich al altijd afgevraagd, om dat Mac Cain de zoon van een Admiraal is, waarom hij Viet Nam heeft overleefd en vele anderen niet.

  4. @Jenne, ik heb mijn zoon die momenteel in de USA (met zijn vrouw en kinderen bij haar familie) is gevraagd of hier aandacht aan wordt besteed. Hij zegt van wel maar dat wakkere en integere mensen meteen zeggen: “ja dat is zo”. Maar er zijn veel mensen die te laf zijn om het te beamen en zeggen dan: “no comment”. Dat zegt me toch wel genoeg! ANGST! Maar dat betekent ook dat ze het dus zeker wel weten.

  5. @ WILLIE,

   Veel Amerikanen zijn een beetje speciaal, ze vinden het verschrikkelijk om on patriotisch over te komen, ze hebben hun stars en stripes, and thats all, beetje simpel, en ook wel zielig.

   De meesten hebben zoveel vertrouwen in hun bestuurders, dat ze gewoon niet willen en kunnen geloven dat er iets fout zou kunnen zijn bij hen zelf.

   Toch zijn er veel goede USA sites, die de hele boel wel open gooien,
   maar of de doorsnee Amerikaan hier naar kijkt dat geloof ik niet.

   Waar ik wel bang voor ben, dat als het echt tot ze doordringt, dat het dan wel tot een totale ontploffing kan komen, maar goed kijk naar Nederland de meeste zijn nog steeds net lammetjes, die naar de slachtbank gaan.

   Maar als normaal gemiddeld mens voel je toch heel goed dat er iets heel scheef is in onze samenleving, waarom moeten wij al die schulden vereffenen, wij hebben die schulden toch niet gemaakt, met en uit welk recht mogen ze onze hele samenleving ten gronde richten.

   Het wordt ook voor ons tijd om de straat op te gaan, en ze weg te sturen met al hun lulverhalen.

 21. Infiltratie, sabotage, chaos. Al jaren bouwt 4-sterren generaal Keith Alexander aan een geheim leger die in staat is verwoestende cyberaanvallen te lanceren. Nu kan de hel losbreken.

  In Fort Meade, Maryland, bruist een geheime stad. Tienduizenden mensen bewegen zich door meer dan 50 gebouwen- de stad heeft zijn eigen postkantoor, brandweerkazerne en politie. Maar ogenschijnlijk ontworpen door Kafka bevindt het zich midden in een bos, omcirkeld door elektrische hekken en zwaar bewapende bewakers, beschermd door anti-tank barrières en in de gaten gehouden door roterende camera’s. Om te voorkomen dat er verraderlijke elektro-magnetische signalen kunnen ontsnappen, zijn de muren aan de binnenkant voorzien van een beschermende koperen laag en de gespiegelde ramen ingegoten met een delicate koperen maas.

  lees verder op http://zaplog.nl/zaplog/article/de_geheime_oorlog_deel_1

  1. En dus kunnen we rustig slapen; de generaal houdt het gevaar in de gaten.. En dat wij dat zijn, voor hén, is gewoon de boze droom..

  1. Hoe graag ik het zou willen geloven Willy, en hoe ontroerend het ook lijkt…. nee fake, show en krokedillen tranen idd.
   Mocht het wel echt zijn horen we het spoedig genoeg en hang ik een vlag uit( moet ik dan nog wel even maken; 1 met mijn eigen ideaal, geen 3 kleur)

  2. de Glenn Beck kaarten zijn zo krachtig en zo raak en helder dat ze AutoNoom op zichzelf komen te staan, vanaf Nu gaat het er niet langer om of Glenn Beck wel of niet okay isz anymore, dat is zelfs wat hij zelf zegt, tuurlijk deugt hij net zo min of meer als wij de People shleople, bij deze heeft Glenn Beck heeft alles en iedereen overtroffen met deze kaarten, zelfs god en de duvel, de laatste kaart is nu aan ons, deugt er Überhaupt iets aan ons?! als er maar iets deugt aan ons nemen we de Message Boodschap van de kaarten op, zonder ons nog langer druk te maken over de boodschapper…

   op 1 van de laatste kaarten staat; “I don’t like who we are becoming, do you?” deze observatie onderschrijf ik bij deze, op 1 of andere manier worden we steeds meer gekneed naar het evenbeeld van de elite uitbuiters, op die manier hebben we geen recht meer om ons onderbedeeld te voelen, we worden zoals hunnie, elke dag is het bewijs harder en duidelijker, ja toch? Hermetische Kluizenaars zijn zo gek nog niet, ze weten op voorhand waar ze niet beter van worden.. het oude kaart spelletje is zum kotzen… Hey euh Iem juh Avatar verandert per dag de laatste tijd, multiple persoonlijkheid of verschillende adressen wegens scheiding? Anna wilde laatst haar naam ook al veranderen, als dames hunnie naam willen veranderen dan weet je het wel… Divorce …. engels woord met lugubere onmaatschappelijke lading …

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Divorce

  3. Haha, mooi logo idee Coz!
   En hyper, ikben het met je eens dat het verhaal op de kaarten prachtig is.
   Daar wil ik best in geloven. Helaas ben ik ook erg achterdochtig geworden.
   Geen idee hoe het zit met die avatar??? Telkens weer een verrassing….
   http://www.youtube.com/watch?v=Q8xuUdI1an0

 22. Zeer interessant en nuttig artikel.

  Maar reeds in 1999 was er een artikel op internet te lezen en dat gaat over het 666 Universeel controlesysteem van het beest.

  Voor de weinigen die dit gemist mochten hebben. Hier is het:

  Het 666 universeel controle systeem van het beest is ontworpen en wordt in de Verenigde Staten en over de hele wereld ingevoerd. We wisten dat het eraan kwam. Het is er nu en spoedig zal er geen plaats meer zijn om u te verbergen. Een griezelige nachtmerrie — een totalitaire politiestaat — is nabij. Dat is de grondige en goed gedocumenteerde boodschap en gewichtige waarschuwing van dit boek. Denk vooral niet dat u en uw geliefden zullen kunnen ontsnappen aan dit reusachtige computersysteem dat op ons pad ligt. Als project L.U.C.I.D eenmaal volledig operationeel is zal iedere man, vrouw en kind in de afschuwelijke cyberelektronische greep van dit computersysteem vallen.
  Lees snel verder nu het nog online staat:

  http://www.openbaring.org/lucid.html

  1. @ HANS,

   als we willen blijven bestaan als mens, met ons brein intact, moet je je constant afvragen hoe het zit, en WHO=WHO !

 23. Typisch. Nu de MSM bericht over NSA en PRISM gaat WantToKnow er ineens in mee. Wat is het kritische geluid nu met dat de MSM iedereen voor de gek houdt en niet bericht over dit soort praktijken?

  Het mooie is nu dat er dit keer wel degelijk een klokkenluider is, die ook wordt gezocht en zich koest moet houden in HK. Dit in tegenstelling tot al die fake klokkenluiders die hier werden aangehaald. Klokkenluiders die geen hond kent en die ook niet worden opgepakt. Waarom niet? Omdat ze niet gevaarlijk zijn, aangezien ze maar wat kolder uitkramen.

  Goh, de MSM bericht over Monsanto, NSA en PRISM, het moet toch niet gekker worden he?
  Misschien komt het wel omdat deze zaken nu met feiten zijn ondersteund, ipv het onderbuikgevoel zonder realiteitszin zoals hier wordt predikt.
  En nu roepen: “zie je, we hadden dus al die tijd gelijk”. Ja, als je maar genoeg zaken roept, dan zit er vast wel eens wat tussen dat klopt ja.

  1. Ga je lekker Willem? Waren de druiven zuur? Ik begrijp niet waar je het vandaan haalt zeg. Ga je eens even lekker ontlasten op de daarvoor bestemde pot. Sorry hoor, maar dit moest ik even kwijt hier.

  2. Moet je nog een speciaal dieet volgen om zo’n doorgewinterde azijnpisser te zijn ?

  3. wakkere willum heb laaaaasss van zun opgeblazen onderbuik wegens waterig stereotiep nujij televaag gebral met ingedroogde niet ter zake doende klontjes en een chronisch snurkend gebrek aan originaliteit wegens slaapgebrek

  4. over echte klokkenluiders, met dank aan hans ;

   ” real whistleblowers are completely focused on their act of public service and trying to manage the jeopardy to themselves and their loved ones; they don’t tend ever to call attention to their own self-sacrifice. That is why they are heroes, among other reasons. But a police state would like us all to think about everything we would lose by standing up against it. ”

   http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=279756

  5. Vage Willem wallum die alleen maar uit is op karaktermoord omdat ie zelf de originaliteit heeft van een zak zand . Durft zijn lelijke kop niet uit te steken , alleen achteraf afzeiken , typische teneur van een betweterige niksnut die graag parasiteerd .
   Begin je eigen webstekkie Wallem , hoef je anderen niet lastig te vallen met je dogmatische monotone gezeik dat vanwege verkalkte prostaat de kracht mist om kant noch wal te raken .

  6. Gewoon maar wat feiten voor ‘zure Willem’…
   Mei 2012, toen er nog helemaal gedacht werd dat het allemaal hosanna was met Facebook. Dit artikel:
   http://www.wanttoknow.nl/overige/media/facebook-maakt-van-jou-een-open-boek/
   Een artikel over Monsanto en soortgenoten, uit de tijd dat wij voor gek werden uitgemaakt en dat er werd beweerd, dat er NIET met ons voedsel geklootvioolt wordt.. UIt… 2010!!
   http://www.wanttoknow.nl/overige/de-verborgen-agenda-van-genetische-manipulatie/
   en dit artikel over de verwoestingen van GMO:
   http://www.wanttoknow.nl/overige/de-amerikaanse-ramp-met-gmo-een-les-voor-iedereen/
   Je zet jezelf vreselijk te kakken Willem, met je ongenuanceerde teksten. Wellicht ben je als Telegraaf-lezer nu pas een beetje op de hoogte van wat er allemaal speelt, achter de schermen, maar je intelligentie-niveau is relatief duidelijk waarneembaar uit je reactie.. 🙄

 24. Wat nu overduidelijk wordt, is wat mensen als Robin de Ruiter en Marcel Messing al jaren geleden heeft beweerd. We worden geknecht en beroofd van al onze vrijheid. En inderdaad met dank aan onze overheid, die ons juist zou moeten beschermen. Zie hier dus hoe de NWO werkt.
  Kijk naar de zg crisis in Europa. Volledig gepland.
  Ontwaakt mensen en informeer je vrienden en kennissen. Ook ik ben uitgelachen, maar inmiddels zien velen dat de realiteit inderdaad beangstigend is. Het meest belangrijke, je eigen mening en wil, word je ontnomen. Dat kan en mag je niet laten gebeuren.

  1. To know or not to know, what’s the difference? Wat kunnen we doen? Ik hoor iedereen roepen, iedereen alles haarfijn analyseren maar wat kunnen we doen?

  1. Al die sites die door deze computer bezocht worden, allemaal de schuld van een dakloze die ik in huis heb gehaald. Wasn’t me… Oh nee, tis m’n oma…

 25. Wij in onze jeugd geloofden allemaal aan een betere wereld, Steiner, Huxly, en andere halfgoden, ook echte Amsterdammers, onze ideéen en
  problemen waren te overzien, big brother werd toen ook al steeds bigger, maar de problemen, de gevaren van nu zijn inmens groot, niet
  meer door geintereseerde groepen, ook zo als wij nu, op te lossen.

  Leven zo als de Fransen al eeuwen leven, verborgen leven, is gelukkig leven, je luikjes toe, en binnekamers jouw leven leiden!

  Ja dat is een manier, maar je karakter vervormd zich tot een niet begrijpende angsthaas.

  Misschien is het nog niet zo verkeerd als wat wij nu doen, onderling gedachten uitwisselen, en leren van elkaar, en toch ons leven bewust leven.

 26. Benjamin Franklin (1706-1790) – medeopsteller van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring van 1776 – geldt als een van de grondleggers van de Verenigde Staten van Amerika. Hij wordt ook wel de ‘eerste Amerikaan’ genoemd. Over het inleveren van een deel van onze vrijheid ten gunste van onze veiligheid zei hij het volgende: “Elke gemeenschap of maatschappij die een een beetje vrijheid opgeeft om een beetje veiligheid te winnen verdient geen van tweeën en verliest ze allebei”.
  Het adagium ‘ik heb niets te verbergen, van mij mogen ZE alles weten’ is gebaseerd op geprogrammeerde angst voor bewust gecreëerde terroristen. Wat hebben ZE voor mij te verbergen wat ik niet mag weten? Blijf alert!

  1. @ Ger Lodewick,

   Benjamin Franklin,

   was ook de gene die helemaal is vergeten de Joden te noemen in zijn schrijven over de Slavetrade, terwijl zij toch het monopolie hadden in deze mensen handel.

 27. Hoe ver hebben ze ons al gebrain fucked, dat terwijl twee broeder volkeren een slag leveren op leven en dood, wij rustig door gaan met over allerlei eigenlijk niet terzake doende bijzaken discusseren.

  Ja dit is de realiteit, van salon revolutionairen !

 28. zucht, kword zo moe van combinatorieke crowd combinatie knudde verknüpfungskunde https://nl.wikipedia.org/wiki/Combinatoriek krijg last van acute permutaties, geen wonder dat de ut twente uiteindelijk geen erg gelukkige keuze bleek te zijn voor mij, nu ze in china de bevolking gedecimeerd hebben door een door hun brekend berekend controlerend 1 ouder model gaan ze nu in 2016 hier in holland hondsbrutaal en oerlelijk met gsm spy kastjes aan lantaarnpalen monitoren waar de meeste mensen gelopen hebben tijdens de tt kermis in assen, dat kunnen de bolleboosjes namelijk niet meer met eigen ogen zien, ze gaan er al vanuit dat niemand meer in z’n vrije tijd los loopt zonder gsm op zak, hebben ze een rekenprogramma en spyware voor nodig, zucht… de robocop jeugd van tegenwoordig wil ook al in meerderheid in de eussr blijven heb ik inmiddels begrepen, wat een wereld waar gaan we heen, en ze hebben smartenpijnfoon pijlen nodig die via de blauwe tand aanwijzingen geeft over waar ze naar toe moeten lopen tijdens een uit de hand gelopen massafeestjesfestijn, zielig… ik dacht je loopt gewoon brallend je ding achterna, hoe moeilijk kan het wezen, maar hebben ze niet meer, ze zijn annegien geworden of zo. http://arbo-online.nl/tt-assen-proeftuin-crowdmanagement/ http://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/110406/TT-festival-als-levend-laboratorium-Hoe-gaat-Assen-om-met-bezoekersstromen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.