Advertentie

Syrische invasie al 10 jaar geleden gepland..!


wesley_clark in feb 2000

x

x

Syrische invasie al 10 jaar geleden gepland..!

2013 © WantToKnow.nl/.be

x

General Wesley Clark is voormalig opperbevelhebber van de VS-troepen in Europa en we kennen hem van zijn rol in de Yoegoslavië-oorlog. Zijn bevel reikte over de militaire activiteiten van het VS-leger in 89 landen, in Europa, Afrika en het Midden Oosten. Hij kreeg in zijn functie in de jaren 1997 – 2001 het opperbevel over de NAVO als ‘Supreme Allied Commander’ in Europa. (SACEUR)

Generaal Wesley Clark is van top tot teen gedecoreerd. Hij kreeg een ‘Bronzen’ en een ‘Zilveren Ster’ opgespeld en een ‘Purple Heart’ omgehangen, als onderscheidingen; het ‘Purple Heart’ ontving hij voor zijn buitengewone diensten voor de VS in Vietnam. Wesley Clark is een van de bollebozen die als beste van zijn klas afstudeerde aan de militaire officiersopleiding in West Point (VS).

Tijdens een interview door ‘Democracy Now!’, op 2 Maart 2007, beschreef de voormalige 4-sterren generaal Wesley Clark een memo dat hem was getoond en een paar gesprekken die hij voerde met leiders in het Witte Huis. Het memo was een beleidsnotitie van de regering Bush jr., waarin zonder veel omhaal werd gemeld dat de VS 7 landen diende te gaan bezetten, in de komende 5 jaar: Irak, Syrië, Libanon, Libië, Somalië, Sudan en.. Iran. Dit zou plaats moeten gaan vinden tussen 2007 en 2012. En hoewel deze plannen zich langzamer schijnen uit te rollen dan oorspronkelijk bedoeld, lijken in het geval van Syrië, toch de dagen van president Bashar al-Assad, als ‘dictator voor het leven’ geteld..Het lijkt erop dat de plannen rondom Syrië nog volledig ‘op schema’ liggen.. Kijk naar dit stukje video van bijna 5 minuten en je hebt het bewijs gezien..

Minerva
Het slot van dit filmpje laat een occulte beschouwing zien van de datum 19 Maart. Het blijkt dat er veel oorlogen op deze datum zijn gestart en dat de overeenkomst met historische gebeurtenissen wel té toevallig is, om van ‘geen verband’ te spreken..! Kijk zelf.

x

 

48 gedachten over “Syrische invasie al 10 jaar geleden gepland..!

  1. @Cozmic
   Deze link verschaft toch wel wat achtergrond informatie over de mogelijke reden van de dood van Helmin Wiels.
   Hij was absoluut een zeer charismatische persoon en blijkbaar een gevaar voor bepaalde belangen.
   Eén van zijn plannen was om Amerikaanse bases te sluiten op Curaçao.

   Hij zou graag zien dat volgende jaar een streep wordt gehaald door de Amerikaanse militaire faciliteiten op zijn eiland. Kwootje uit de Volksfiets:

   “Op die manier voorkomen we dat Curacao wordt meegesleurd in een ophanden zijnde oorlog tussen Venezuela en de Verenigde Staten. Zo lang we de Amerikanen de ruimte bieden voor een eigen basis op Curacao zijn we in Venezolaanse ogen verraders. We zijn een klein land en kunnen beter iedereen te vriend houden”.

   Nou ja, iedereen. Niet overdrijven Helmin. In Washington en Brussel zullen ze niet erg blij met je zijn. Maar een ding is zeker. Hij heeft in ieder geval in aanpalende gemeentes ook mensen aan het denken gezet. Dit weekend komt bijvoorbeeld premier Eman van Aruba hier op visite. En waar wil ie met Bilderbea en Jan Peter Dodo cs. onderandere over praten? Over hoe het nou moet als bij hem aan de overkant serieus de pleuris uitbreekt.

   Ja, ja, regeren is vooruitzien. Net als stukkies schrijven. Stay tuned.
   http://www.stelling.nl/kleintje/actueel/LEGL1258792148.html

  2. Ben niet echt verbaast meer, zit eigenlijk in mijn onderbewustzijn al jaren te wachten op een derde en laatste wereld oorlog.

   Ik hoop dat de aanschichters in rook op gaan !

   Het vreemde van het geval is, dat als je zegt dat de USA in de handen van de Zionisten is, ieder één hoogst verbaast schijnd.

  3. Venezuela staat dus ook in het rijtje om geknipt te worden ? Verbaast me eigenlijk niets .
   Ook al wil ik niet doemdenken lijkt alles er toch naar te wijzen dat er inderdaad op een totalitaire globale controlestaat wordt aangestuurd , voorafgaand zal er chaos en oorlog gecreëerd zijn etc. het hele verhaal…

 1. “Irak, Syrië, Libanon, Libië, Somalië, Sudan en.. Iran.”: lekker rijtje landen ook… Daar wil je echt niet wonen. Dictaturen, martelingen, etc.. En in Iran die idioot die er werkelijk alles aan doet om zo snel mogelijk een kernoorlog te beginnen vanwege zn geloof in de Twaalfde Imam.

  Ik begrijp wel dat Israel zo snel mogelijk in Iran wil ingrijpen. Die Ahmadinejad spreekt zo ongeveer dagelijks uit dat alle joden dood moeten. De mafkees. Dat soort idioten met hun haatgeloof – of ik moet zeggen: haatvariant op een geloof – dient zsm te worden afgevoerd.

  De vergissing die hier wordt gemaakt is dat lieden die een hekel hebben aan de VS (en daar is regelmatig reden toe) menen dat de vijanden van de VS hun vrienden zijn. De vijanden van jouw vijand zijn echter niet per definitie je vrienden.

  1. Ja wat een hater niet die Ahmadinedjad..? Ik kan zien dat je hem haat Daan. Lekker gevoel hè? Dit bij ‘een ander’ te zien.. 🙄 En af te keuren natuurlijk.
   Ik haat mensen die dat niet doen, haten en afkeuren, bedoel ik. Wat een slapjanussen, hè Daan? Misschien kunnen we een team vormen?
   De vergissing die je hier maakt, is dat je vergeet ‘volgens mij’ erbij te zetten. Volgens mij althans..!

  2. @ daan

   Irak, Syrië, Libanon, Libië, Somalië, Sudan en.. Iran.”: lekker rijtje landen ook… Daar wil je echt niet wonen. Dictaturen, martelingen, etc.. En in Iran die idioot die er werkelijk alles aan doet om zo snel mogelijk een kernoorlog te beginnen vanwege zn geloof in de Twaalfde Imam.

   Als ik kijk naar dat rijtje en jouw redenatie vergeet je een groot land namelijk de usa Voldoet volkomen aan jou argumenten. Bovendien zijn zij de enige die ooit atoombommen hebben afgeworpen op burger doelen. Ook jouw observatie van “die mafkees” gaat wat krap door de bocht, ik heb heel wat joden ( orthodoxe nota bene) met hem zien spreken face to face.Je moet wel het verschil zien tussen joden ( waar hij verder geen moeite mee heeft) en sionisten ( waar hij een bloedhekel aan heeft)
   Ook je typering van “dat haatgeloof” raakt kant nog wal, zeker als je je bedenkt dat door alle godsdiensten ( behalve de jehova’s) oorlogen zijn begonnen en op zeer bloedige wijze zijn uitgevochten.

   Wellicht is het een idee niet zomaar alles wat je door je strot gedouwt krijgt door de MSM gelijk ook weer als ware het de waarheid uit te braken . Misschien is het slim eerst even na te denken , en zelf onderzoek te doen .

  3. Marcel vind ook dat je uit je nek haat, Daan.. Een vriend van een vriend is een vriend van mij. Een vijand van een vriend is nog geen vijand van mij; een vijand van een vijand is nog geen vijand voor mij. En zo lullen we lekker door. Ik haat dit ge-OH.. 😉

  4. Beste Daan, Drie stukken die je absoluut moet lezen.

   1e, De asscheids rede van generaal Dwight Eisenhouwer.

   2e, op wikioedean de GLADIO gegevens, hoe de koude oorlog begon.

   3e, en dan af en toe de site van the veteran today bezoeken.

  5. Ja toevallig wonen er meer echte joden in Iran als in Isisrael wat door Rothschild uit Frankfurt middels declaration of belfort in 1917 is gesticht. En dat zijn zionisten. De Banksters opricters van de centrale banken van de EU en FED. En inmiddels hebben die Banksters via de City een handjevol landen nog niet onder hun controle cq centrale bank.in 2001 he 9/11?

   Zie maar Kadaffi , Irak Iran , soedan, N korea, Cuba en ben er vast een vergeten.
   De twin towers was ook van een van hun vriendjes. op 9/11 had Greenspan om 1000u een afspraak met de leden van Nesara in de Twin towers.)FED)

   Ja mooie uitvinding die al quaida van de CIA. mIDDELS HEt DOOR rOCKEFELLER GESPONSERDE s aRABIE

   Ja Dagg, Google maar een s who sunk the titanic of mandrake construction. Valt je iets op~°

  6. Daan Daan Daan , als ik me niet vergis waren jouw reacties en inzichten niet zo lang geleden genuanceerder en inzichtelijker . Heb je een chemische lobotomie ondergaan of zit je gewoon vet te provoceren ? Filodivers ? lekker filosofisch en alles behalve divers wat je nu produceert . Monotone Xandernieuwsshit zou ik het noemen , en ik ben bang dat zelfs Xander zich er niet zijn jatten aan zou willen branden .

  7. Nergens hemel ik de USA op, en ik stelde zelfs dat er regelmatig reden is om een hekel aan de USA te hebben, maar dat betekent niet dat ik ineens de vijanden van de USA ga liefhebben. Dat zou irrationeel zijn.

   En ik denk dat irrationaliteit de bron is van veel ellende. Dat blijkt uit alle geloofsstromingen. Want veel van die geloven hebben een haatvariant. Zie dus die Ahmadinejad, maar zie ook de haatpredikanten uit de USA.

   En ik kan je uit persoonlijke ervaring – zowel met christendom als met islam – zeggen dat die geloven in veel varianten daadwerkelijke haat propageren. Of het nou om zionisten gaat, om joden, om homo’s, om anders-gelovigen, om zwarten, om aziaten of om wat dan ook dat niet OSM is, het standpunt van de geloofswaanzinnigen is steevast dat ‘de Ander’ kapot moet.

   Dus nee, ga mij niet lopen aanleunen dat zo’n Ahmadinejad een vriendelijke man is. En zeg me dat ook niet over die Israelische haviken. En als de USA loopt te liegen over Syrie is dat voor mij ook niet meteen reden om met Assad ‘in bed te duiken’.

   Het punt is dat jullie veel te graag een zijde willen kiezen, en daarmee de fout maken onnadenkend achter de opponent van je opponent te gaan aanlopen.

   Verder vind ik al die jij-bakken in de reacties onder mijn reactie al te kinderachtig. Verder spijt het mij dat ik de huisregel ben vergeten te lezen dat je in al je reacties ‘volgens mij’ moet vermelden. Ik ging er – kennelijk ten onrechte – van uit dat het schrijven van een persoonlijke reactie onder een artikel al impliceert dat het om de persoonlijke mening van de schrijver gaat.

  8. Beste Daan, je hebt een punt aan geroerd, maar de wereld zit vol underdogs, en daar moet je als bewust levend mens voor kiezen, je mag best voor ASAD zijn ook al wordt hij al zeker 30 lang neer gezet als een onder drukker, misschien waar voor de Elite in zijn land, maar ik heb op mijn bezoek wel lang geleden toch een goede indruk gekregen, er was voor ieder één plaats, prachtig oud land, maar tegen die verbitterde sommelingen die doden in plaats van praten begin je niets.

   Ik moet zeggen dat ik hoe langer hoe meer triest en demoedig wordt van al deze oorlogen, het volgt steeds op nieuw het zelfde patroon, he demoniseren van de leiders, een zogenaamde volks opstand, hup de CIA met de Mosdaq er in met veel geld en veel vrijheids strijders/slagers, en er is weer een land bevrijd.

   In Israel zitten 400 000 vrouwen uit de Slavische landen, tegen hun wil vast gehouden voor het sexuele plezier van de Joden, die dingen moeten doen en goed vinden wat de Joden met hun Eigen vrouw niet durfen of willen doen, laten we Israel bevrijden, het is zogenaamd democratisch, ja juist, zeg nou maar niets want dan ben je anti_semiet.

   DAAN, je moet ergens voor kiezen in je leven, zwart of wit, jij blijft hangen in de grijzen, maar goed dat is ook een keus, en een standpunt.

  9. Daan , mijn reacties waren niet bedoeld als jijbak .
   In een hoop van jouw reacties vind ik een duidelijkheid die weinigen uit durven te spreken , een duidelijkheid waar ik me ook in kan vinden . En dan plots stopt het , de nuance ontbreekt alsof er een deel van de tekst is weggevallen . Ik had de indruk dat je die nuance voorheen wel had .

 2. Iran wil echt geen kern oorlog en de VS willen ook echt geen openlijke oorlog met Iran. Met een genie als M.T. Keshe in je gelederen sta je toch best sterk. Als je kijkt hoe die miljarden kostende high tech drones (onbeschadigd) uit de lucht geplukt werden door Iran met technologie die maar een paar honder dollar koste dan denk ik dat ze zich wel twee keer bedenken. Nee, ze vallen liever sneaky aan met cyberaanvallen en HAARP of zal die aardbeving een paar weken geleden toeval zijn geweest? Hoe dan ook de zionisten die onze media en regeringen achter de schermen controleren zullen niet ophouden met Iran zwart te maken…

 3. Het moet toch voor ieder wel denkend mens wel duidelijk zijn dat de aanvoerders van de USA club, het kwaad op deze wereld vertegenwoordigen.
  Het kwaad is zo groot dat het Hitler en zijn Nazisme duizend voudig overtreft.

  Het zijn de Russen die met hun S300 en S400 afweer raketten de wereld in balans houden.
  En het is het Zionisme die de teugels in handen heeft.
  Dat houd in dat willen we van dit kwaad af komen, er een andere grote Fema + + + moet komen, want vrijwillig zullen ze dit nooit opgeven.
  De drie hoek, Zionistisch USA, Zionistisch Israel, en de verder versprijde wereld Zionisten, hebben de wereld in hun financiele greep, en dodelijke greep.

 4. When I think back
  On all the crap I learned in high school
  It’s a wonder
  I can think at all
  And though my lack of education
  Hasn’t hurt me none
  I can read the writing on the wall

  http://www.youtube.com/watch?v=tjQfho17CcM

  De geschiedenis is vervalst , de media corrupt , nieuwjaar vieren heeft geen nut want het is steeds weer 1984 . Democratie = 1% van de bevolking legt zijn wil op aan 99% en komt er nog mee weg ook .

  1. History recalls how great the fall can be
   While everybody’s sleeping, the boats put out to sea
   Borne on the wings of time
   It seemed the answers were so easy to find
   “Too late,” the prophets cry
   The island’s sinking, let’s take to the sky

   Called the man a fool, striped him of his pride
   Everyone was laughing up until the day he died
   And though the wound went deep
   Still he’s calling us out of our sleep
   My friends, we’re not alone
   He waits in silence to lead us all home

   So tell me that you find it hard to grow
   Well I know, I know, I know
   And you tell me that you’ve many seeds to sow
   Well I know, I know, I know

   Can you hear what I’m saying
   Can you see the parts that I’m playing
   “Holy Man, Rocker Man, Come on Queenie,
   Joker Man, Spider Man, Blue Eyed Meanie”
   So you found your solution
   What will be your last contribution?
   “Live it up, rip it up, why so lazy?
   Give it out, dish it out, let’s go crazy,
   Yeah!”
   http://www.youtube.com/watch?v=TLbYL10c1zo

  2. Kodachrome, give us the ‘nice bright colors’,
   Makes you think the world is a sunny day…!
   Oh yeah..

  1. Er gaat binnen kort iets verschrikkelijk gebeuren in/met Israel.

  2. Een tikkende tijdbom sinds de stichting , waarschijnlijk strategisch zo geplaatst . Nog even de haat tegen en van moslims aanwakkeren en….bingo . De architecten van de nwo denken vooruit niet in jaren maar in decennia , eventueel in eeuwen . This ship of fools is hard to turn . 🙁

  3. Ik geloof Coz, dat het bij de staat Israël meer een verhaal is van een legitieme thuisbasis te creëren voor het Zionisme. Vervolgens de wereldwijde propaganda-machine te triggeren, met het ‘zielige Israël’ dat zich ‘staande houdt’, temidden van het Arabische geweld. De oorlog van 1967, die propaganistisch werkelijk fantastisch is uitgebuit door de wereldwijde media, om het ‘kleine Israël’ de beoogde goodwill om te hangen.

   Bovendien, is/was dan ook meteen een legitiem fundament onder de machtigste Joodse lobby ter wereld, AIPAC, om aldus de VS van binnenuit over te nemen..!

  4. @ GUIDO J.

   Maar als jij dat kan bedenken, zullen er toch wel meer zijn, maar bij het constateren van een feit, hoord een oplossing.

  5. hart gelag is hart gehoord, lijkt mij… tot de genade klap komt!

  6. Bij het constateren van feiten, moeten oplossingen worden gegeven, worden aan gedragen.

   Ja soms toch nog moeilijk, horen, gehoord, hij hoort, hoord is een beetje kort door de bocht, en ook niet echt mooi.

 5. Van nacht slegt geslapen van wege de beelden van een verdorven wezen die tegen betaling een moeder het mooiste wat zij heeft het moederschap, te grabbel gooid, door hem de moeder melk het symbool van reinheid te laten drinken.
  Dit walchelijke schouwspel, het vertrappen van de menselijke ethiek, is het zoveelste vergrijp tegen onze fatsoens normen. We zijn duidelijk al gewend aan het benoemen van onze dochters, vrouwen, moeders als hoer, om dat ze niet in zure lappen lopen.

  Het bezoedelen van onze waarden lijkt in een stroom versnelling geraakt te zijn, wat is het volgende vermaak!

  1. GUIDO J,

   en ook walchelijk van Walcheren, walging, ja toen ik het neer zette, dacht ik al, maar ja, zo komt het.

   Ik ben constant met drie talen bezig, en soms vier, ik lees in het Engels, van wege de verktijgbaarheid van gezochte literatuur,
   Ik gebruik dagelijks Frans in de omgang, niet Frans de tuinman, maar de Franse taal, Nederlands op sommige internet sites, en soms ein wenig Duits, en dan al het denken nog daar bij in mijn oude hoofd, en mens is tot veel in staat eigenlijk als hij wil, en geluk heeft.

   Ik kan goed tegen verbeteren, dat is ook waar ik je voor bedank !

 6. Een ‘natie’ die bewust de oorspronkelijke inwoners uit wilde roeien doormiddel van met het pokkenvirus besmette dekens naar reservaten te sturen is net zo misdadig als ieder ander regime dat mensen op wat voor manier dan ook probeert te onderdrukken c.q. in het systeem te proppen !

  1. De caucasus volkeren hebben hun prijs betaald voor besmettelijke ziektes met hun duizendjarige handels contacten.

   Ieder volk heeft zijn prijs moeten betalen zo eenvoudig is dat.

 7. Wat een **biel filmpje is dit. Ok de amerikanen hebben een lijstje gemaakt van mogelijk aan te vallen landen. Dat is niet leuk, maar niks verbazingwekkend aan. Die gasten zitten 40 jaar te broeden op verschillende oorlogen om hun economische belangen veilig te stellen.
  De koppeling tussen Minerva, de oorlogen en de freemasons is wel heel makkelijk gelegd. Minerva is ten eerste niet een godin die alleen voor oorlog staat maar ook voor 20 andere zaken ook. Dat er een vlekje ergens naast de 1 op het dollarbiljet staat heeft verband met een groot complot. En vervolgens de opsomming van militaire gebeurtenissen op 19 maart?! Er zijn duizenden veldslagen e.d. geweest. Natuurlijk zijn er dingen begonnen op 19 maart. Mijn sauna om de hoek heet ook Minerva. Hoort deze sauna dan ook bij het complot?!
  Wat een waardeloos artikel. Ik nam deze website serieus…

 8. Als jullie weer eens een stukje schrijven, zorg dan wel dat je enige basiskennis op zak hebt: Wesley Clark Ontving “het ‘Purple Heart’ ontving hij voor zijn buitengewone diensten voor de VS in Vietnam. “. Het Purple Heart is een onderscheiding die elke VS militair krijgt als hij bij de uitoefening van zijn dienst Gewond raakt. Dus ook Jan Soldaat die ergens in (toen) Vietnam een granaatscherf in zijn kont kreeg. Niet echt een buitengewone verdienste. Dit soort domme fouten ontneemt mij al volledig de nieuwsgierigheid om dat filmpje ook nog eens te gaan bekijken.
  Zeker met dat commentaar dat er nu onder staat: **biel filmpje! Ik geef hem bij voorbaat al gelijk.

 9. De VS streeft naar ’n nieuw Pax Americana.. de wereldwijde overheersing door volledige macht over o.a. alle olieproducerende landen in het Midden – Oosten is het hoofdpunt van hun krankzinnige ideologie…..
  Lees het gedachtengoed v.d. denktank neoconservatieve PNAC en je weet genoeg..
  Conflict in Syrie is idd. jaren geleden gepland… om geopolitieke redenen natuurlijk..
  Het argument democratie zal altijd worden gebruikt door de VS als er in ’n land wat valt te halen… denk maar aan de coup ‘d etat van 1954 in Guatamala…de democratisch gekozen president Guzmann is indertijd door de CIA uit de weg geruimd om de VS van bananen en ananas te kunnen blijven voorzien middels de VS firma UFC …
  http://en.wikipedia.org/wiki/1954_Guatemalan_coup_d'%C3%A9tat

  VS is de met afstand de psychopaat van de wereld..laat daar geen
  twijfel over bestaan..
  Politiek is er totaal verstrengeld met bedrijfsleven , eerst in de VS …anno 2013 in de gehele de wereld..kortom globalisering = NWO en NWO = totale verstrengeling van belangen van multinationals met de politiek en dus de wetgeving….
  De mens doet er niet meer toe in 2013 .. democratie is ’n lachertje geworden in 2013 .Leve daarom de terugkeer v.d. fraudegevoelige stemcomputer in Nederland !!
  Denkt u als burger iets te kunnen beginnen tegen schaliegaswinning in Nederland??
  Vergeet het maar , de burger doet er niks toe..ook de gemeenten niet..de overheid beslist daarover achter de schermen met de multinational die het gas of olie uit de grond haalt..
  Wanneer heeft de overheid nog iets leuks gedaan voor haar burgers??

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.