Advertentie

Deze ‘Corona-toespraak’ dien je te zien..!


Professor dr. Sucharit Bhakdi is blijven spreken, ondanks alle tegenwerking van officiële instanties. Het doel was duidelijk, Bhakdi diende, als veel andere waarschuwende artsen, kapot te worden gemaakt. Ook in Nederland; kijk HIER bijvoorbeeld eens, hoe geraffineerd het programma ‘Pointer’ van KRO/NCRV de man heeft zwart gemaakt; er was geen enkel bewijs van vermeende ‘misinformatie’, maar het oordeel blijkt alleen gebaseerd op vermeende ‘fact-checkers’.. Wie waren dat dan? En is het niet veelzeggend, dat er zelden inhoudelijk op de zaken werd/wordt ingegaan..? Maar het gelijk van dr. Bhakdi is en wordt eindelijk gezien en erkend.

“Iedereen die RNA-vaccins prijst als veilig en effectief, iedereen die beweert
dat vaccinatie zelden ernstige bijwerkingen veroorzaakt,
is óf ongelooflijk onwetend…óf oneindig slecht.
En ze begaan een misdaad. Net als iedereen die deze vaccinatie actief of passief
nastreeft en steunt.
Het is nu wetenschappelijk bewezen dat vaccinatie alleen maar
negatieve effecten kan hebben en dit in levensbedreigende mate.”

~Prof. Sucharit Bhakdi

* * *

*
*

Deze ‘Corona-toespraak’ dien je te zien..!

2023 © WantToKnow.nl/be

 *

Voor ons is het de 3e arts die staat te huilen (zie HIER op de site) bij het doorgeven van informatie over de gruwelijke mRNA-injecties. Het zijn geen vaccins, hoe graag je ze je het ook willen doen geloven. Het is een GMO-middel, en dus regelrechte genetische manipulatie. Dáár waar vaccins nog het lichaam aanzetten tot het aanmaken van anti-stoffen tegen specifieke ziektekiemen, doordat een klein beetje van een specifieke vijandige stof in het lichaam wordt gespoten, zorgt het mRNA-middel ervoor, dat het menselijke DNA mens-eigen stoffen gaat maken tegen die vijandige stof. 

Maar bij dat proces zit een begin, als het GMO-materiaal in het lichaam wordt gespoten, maar er is geen einde aan dat proces, waarbij bovendien het middel DOOR HET LICHAAM REIST EN ANDERE LICHAAMSDELEN AANZET TOT ACTIVITEITEN, die NIET BEDOELD WAREN OP TE TREDEN.. Nee, het middel zou in je bovenarm blijven.. Hoeveel sprookjes kun je mensen op de mouw spelden..!? Kijk HIER op deze site, naar het relaas in dit verband, van prof.dr. Pierre Capel.. Laten we nu het woord aan dr. Sucharit Bhakdi.

Overal ter wereld zijn gruwelijke, écht gruwelijke nieuw ziektes ontstaan (o.a. kankers!), die regelrecht het gevolg zijn, van deze ‘ontspoorde mRNA-injecties’. De officiële instanties proberen zelfs met man en macht, deze mRNA-injecties te laten vallen onder de vaccinatie-wetgeving, omdat de GMO-wetgeving veel en veel strenger is. Met gladde manipulatiepraktijken en met man-en-macht proberen organisaties als  EMA, de WHO en de Europese Commissie de juridische blokkades te creëren.Voor alles, om het eugenetische kaartenhuis overeind te houden.

Waar staan we nu, na drie jaar rampzalig coronabeleid? Wat weten we over werking deze prik in het lichaam? Wat staat ons te doen? De woorden van professor Bhakdi, door de tranen en zijn verdriet heen, zijn meer dan duidelijk en verdienen je aandacht.x

We geloven dat het goed is, deze Tweet, die werd geplaatst tijdens het maken van dit artikel, jou ook aan te bieden.. Om te janken.. Klik vooral op ‘show more’..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.