Advertentie

Robert Kennedy jr.: “Klimaatverhaal is HOAX”..!!


“Klimaatproblemen en vervuilingsproblemen
worden uitgebuit door mega-miljardairs,
zoals Microsoft medeoprichter Bill Gates.
Klimaatverandering wordt gebruikt
om totalitaire regimes te vestigen”

x

x

Robert Kennedy jr.:

“Klimaatverhaal is HOAX”..!!

2023 © WantToKnow.nl/be

x

De Democratische presidentskandidaat (HIER) Robert F. Kennedy Jr. zei dat klimaatgerelateerde kwesties worden ‘uitgebuit’ door rijke individuen in een poging om een ’totalitaire controle’ over de samenleving uit te oefenen. “Klimaatproblemen en vervuilingsproblemen worden uitgebuit door … mega miljardairs” zoals Microsoft medeoprichter Bill Gates, zei Kennedy onlangs tegen radiopresentator/interviewer Kim Iversen. “Dezelfde manier waarop COVID werd uitgebuit om het te gebruiken als een excuus om van bovenaf totalitaire controles op de samenleving uit te voeren en ons vervolgens technische oplossingen te geven.”

De door Robert Kennedy jr. opgerichte organisatie die het o.a. opneemt voor ouders, waarvan kinderen zijn getroffen door heftige bijwerkingen van vaccinaties.

Zoals je weet is Robert Kennedy jr., de nazaat van voormalig procureur-generaal/VS-minister van Justitie en New Yorkse senator Robert F. Kennedy. Hij is heel duidelijk over zijn visie op de vermeende klimaatproblemen.

“Als je goed kijkt, blijkt dat de mensen die de technische oplossingen promoten de mensen zijn, die de patenten voor deze oplossingen bezitten. Het is een manier waarop ze de klimaatchaos een slechte naam hebben gegeven omdat mensen nu zien dat het gewoon weer een crisis is die wordt gebruikt om de rijkdom van de armen te ontginnen en miljardairs te verrijken.

Ik voer al 40 jaar hetzelfde beleid inzake klimaat en techniek, en je kunt er mijn toespraken uit de jaren tachtig op nalezen. Ik heb gezegd dat de belangrijkste oplossing voor milieuproblemen [niet] van bovenaf opgelegde controles zijn, maar vrijemarktkapitalisme.”

Kennedy – al lange tijd milieuactivist en advocaat – schreef in een blogpost uit 2014 dat bedrijven en andere groepen die ‘klimaatleugens sponsoren’ bestraft moeten worden. Hij schreef dat hij het Eerste Amendement uit de Amerikaanse grondwet als mede-oorzaak ziet, omdat dat ruimte maakt voor elke burger om, zelfs bewust, veel meer verachtelijke leugens te spuwen zonder juridische gevolgen. Ik geloof echter wel dat bedrijven die opzettelijk, doelbewust, kwaadaardig en systematisch klimaatleugens sponsoren de doodstraf zouden moeten krijgen..!

Kennedy’s opmerkingen over klimaatverandering jaren geleden werden benadrukt door Fox News en andere rechtse publicaties, nadat hij zich vorige maand kandidaat had gesteld voor het presidentschap. Hoewel hij beter bekend staat om zijn opmerkingen over kindervaccins, werkte Kennedy als milieuadvocaat voor New York City en ook voor de Natural Resources Defense Council (NRDC). Ook in het interview met Iversen suggereerde Kennedy dat behalve Gates ook het World Economic Forum klimaatgerelateerd beleid uitbuit om een totalitaire samenleving tot stand te brengen.

De in Davos, Zwitserland gevestigde groep organiseert elk jaar bijeenkomsten met wereldleiders en topmensen uit het bedrijfsleven, terwijl in januari sprekers op het forum zeiden dat regeringen en bedrijven een ‘netto nul-beleid’ rond koolstofuitstoot moeten nastreven en dat mensen geen auto’s nodig hebben. In het interview verklaarde RFKjr:

“Wat we nu in dit land hebben is geen vrijemarktkapitalisme, maar vriendjeskapitalisme van bedrijven. Het is … een zacht soort socialisme voor de rijken en een brutaal, barbaars, genadeloos kapitalisme voor de armen.”

RFKjr.’s motivatie voor kandidaatstelling
Kennedy heeft op 5 april papierwerk ingediend bij de Federal Election Commission om zijn kandidatuur voor 2024 te lanceren. Hij voegt zich bij zelfhulpschrijfster Marianne Williamson en president Joe Biden, die vorige week zijn herverkiezing aankondigde via een campagnevideo.

Toen hij zijn kandidatuur voor 2024 aankondigde, zei Kennedy dat hij wil samenwerken met ‘plattelands-Amerikanen en de arbeiders, de jagers en vissers’. Deze individuen, zei hij, zijn “volledig vervreemd van de mainstream milieu-gemeenschap.” Het is in die zin vergelijkbaar met de Nederlandse situatie, waar boeren het kind van de (stikstof)rekening zijn..!

RFKjr. zei ook dat hij meedoet, omdat hij vindt dat de Democraten zijn afgedwaald en de ‘partij van de oorlog, bedrijfsbelangen en ‘censuur’ is geworden.’ Terwijl Biden de favoriet blijft om de Democratische nominatie voor het presidentschap te winnen, bleek onlangs uit een peiling van Fox News dat Kennedy ongeveer 20% steun heeft onder de Democratische kiezers.

Hij haalde onlangs ook de krantenkoppen nadat hij werd geïnterviewd door ABC News en de Disney-zender beschuldigde van het censureren van zijn opmerkingen over vaccins. Zo zei ABCNews-Live anchor Linsey Davis vlak ná zijn aankondiging als president:

“We moeten opmerken dat Kennedy tijdens ons gesprek valse beweringen deed over de COVID-19 vaccins. We hebben ons redactioneel oordeel gebruikt om delen van die uitwisseling niet in ons interview op te nemen.”

Op sociale media beschuldigde Kennedy het netwerk er echter van de federale verkiezingswetten te schenden door zijn opmerkingen over vaccins weg te laten:

“ABC toonde haar minachting voor de wet, de democratie en haar publiek door het grootste deel van de inhoud van mijn interview met presentatrice Linsey Davis eruit te knippen, zodat er alleen nog maar fragmenten en een lasterlijke disclaimer overbleven.

Ik ben blij om citaten te leveren om elke uitspraak die ik deed tijdens die uitwisseling te ondersteunen. Ik weet zeker dat ABC’s beslissing om te censureren ook voor Linsey als een schok kwam. In plaats van journalistiek zag het publiek een strijdbijl.”

De kandidatuur van Robert Kennedy jr. zal ongetwijfeld de nodige stof doen blijven opwaaien. Onlangs sprak hij zich uit over het opheffen van de CIA.. Tja, wellicht dat deze organisatie mede achter de moord op zijn vader zat, maar dit soort stevige opmerkingen maken wellicht slapende honden wakker.. Wij blijven het volgen!

* * *

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.