Advertentie

Robert Kennedy for president..!!


X
X
Robert Kennedy for president..!!

2023 © WantToKnow.nl/be

x

De ‘klus is geklaard’.. 6 Juni 1968; presidentskandidaat Robert Kennedy sr. ligt dodelijk getroffen te sterven op de vloer van de keuken van het Ambassador Hotel in Los Angeles.

Sinds de moorden op 2 Kennedy-telgen, zowel president John F. Kennedy (1963) als diens broer, Robert Kennedy (presidentskandidaat 1968) (HIER) is de Kennedy-familie niet weg geweest uit het brandpunt van de belangstelling. Soms jaren op de achtergrond, maar altijd sluimerend aanwezig. En zeker als een Kennedy de politiek ingaat, is dat groot nieuws in de Verenigde Staten. Het is vooral het toenmalige ‘sprookje’ van de jonge senator John Kennedy (JFK), die het Witte Huis veroverde en geen gras liet groeien over de aanpak van de maffia, de oorlog in Vietnam en veel meer, van de acties van de onderdrukkende ‘elite’. Maar het zou hem opbreken en hij zou het in Dallas 1963 met zijn leven bekopen.

Minister van Jusitite van de VS, Robert Kennedy & US-president John Kennedy in een gesprek in het Witte Huis, begin jaren 1960.

Dat tragische einde was eveneens voorbestemd aan zijn broer ‘Bobby’/RFK. Maar dan is er plotseling, ná bijna 60 jaar, de zoon van RFK, de 69-jarige Robert Kennedy jr. die deze week bekend maakte, dat zijn campagne voor het presidentschap van de VS (2024), over twee weken zal worden gestart..! Let wel, het gaat hier om de democratische kandidatuur, waarvoor zich nog geen prominente Democraten hebben gemeld om het op te nemen tegen de zittende president, Joe Biden, die zwaar onder vuur ligt vanwege zijn hoge leeftijd en geestelijke/mentale gezondheidssituatie.. Het lijkt erop dat Biden toch ergens begin van de zomer gaat bekendmaken dat hij voor een tweede presidentstermijn zal gaan.

De 69-jarige Robert Kennedy jr. wordt door velen ‘vrijwel kansloos’ geacht in deze strijd om de Democratische kandidaat voor de presidentskandidaat. De jurist RFKjr was ooit een bestsellerauteur en milieuadvocaat. En vandaar uit, kwam hij -zo’n 15 jaar geleden- in aanraking met de gevolgen van vaccinaties bij baby’s. De juridische kant van de zaak, bleek een opmaat naar de inhoudelijke focus van RFKjr. naar het belichten van de gevaren van vaccinaties.

Robert Kennedy jr. groeide uit tot een van de leidende stemmen in de anti-vaccinbeweging tijdens de afgelopen C-19-pandemie. Hij werd ook berucht om zijn radicale uitspraken en het bijzonder goed onderlegde boek over de ‘misdaden van dr. Anthony Fauci’. Voor vele kortzichtigen en onbelezenen, is RFKjr. daarmee het boegbeeld geworden van het ‘verspreiden van complottheorieën’.

RFKjr is hoofd van de door hem mede opgerichte organisatie ‘Children’s Health Defense’. Zij haalden miljoenen binnen tijdens de pandemie voor het financieren van tegengeluiden rondom de ‘plandemie’. Maar volgens sommige gezondheidsexperts verspreidt Kennedy’s organisatie zelfs ‘gevaarlijk en fout advies’. Zo adviseerde hij het anti-malariamedicijn HCQ te gebruiken. Een middel dat inmiddels wel degelijk blijkt effectief te zijn tegen Covid-19..!

Anthony Fauci werd keihard aangepakt..!!
In 2021 schreef Kennedy een boek over Anthony Fauci, het hoofd van de Amerikaanse gezondheidsautoriteit, tegenhanger van het Nederlandse RIVM. In dit boek ‘The Real Anthony Fauci’ beschuldigt RFKjr Tony Fauci ervan, dat hij onderdeel is ‘van een historische coup tegen de westerse democratie’. Ook noemde hij Fauci’s aanbevelingen voor het coronabeleid ‘fascisme’, wat in essentie betekent, dat een overheid bepaalt wat ‘goed’ is voor het volk.. Geen tegenspraak daarbij duldend.

Deze door Robert F. Kennedy Jr. geschreven bestseller is in het Nederlandse vertaald onder de titel ‘De Gevaarlijkste Dr. Op Aarde (HIER)‘ krijgt hiermee nóg meer gewicht en betekenis. In dit schokkende boek beschrijft RFK jr. (1954) het wereldwijde web van corruptie, misleiding en zelfs misdaad dat Big Pharma samen met geheime diensten en het militair-industrieel complex heeft gesponnen: een web waarin artsen, ziekenhuizen, wetenschappers, universiteiten, overheden, vakbladen en media gevangen zijn geraakt. Geen complotdenken, maar FEITEN, FEITEN en nog eens FEITEN.

In dat grote web, zijn zij betrokken bij de immorele en nietsontziende structuren die in naam zijn gericht op verbetering van de volksgezondheid, maar die in werkelijkheid meer weg hebben van een maffia die letterlijk over lijken gaat en louter belust is op financieel gewin, macht en controle.

LEESTIP! De Nederlandse cover van deze bestseller. (Klik voor link naar onze bookshop)

Het actief blokkeren van werkzame medicijnen tegen Covid-19, de toediening van nauwelijks geteste vaccins, de bewust misleidende of zelfs valse berichtgeving over de pandemie, de internationale voorbereiding en coördinatie ervan, de mondkapjesgekte, de verzwegen bijwerkingen van de prikken, de maatschappelijke ontwrichting en de schaamteloze zelfverrijking van de superrijken over de ruggen van de bang gemaakte bevolking: dat alles komt in dit boek voorbij met gedetailleerde onderbouwing en een uitgebreid voetnotenregister.

Maar het coronabedrog is slechts het meest recente voorbeeld.
Nog veel meer ruimte wordt in dit boek gegeven aan de schandalige gang van zaken rondom AIDS-bestrijding, de meedogenloze proefnemingen op kinderen in Afrika en Azië, de dodelijke verstrengeling van Pharma met het militaire apparaat, de gewetenloze ontduiking van het uit 1972 stammende biowapenverbod en het duivelspact van de Amerikaanse volksgezondheidspaus Anthony Fauci en Bill Gates, de onmetelijk rijke, door machtslust en eugenetica bezeten Tech- en Mediatycoon, die ook hoofdsponsor is van de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO).

In ‘De Gevaarlijkste Dr. op Aarde’ wordt de lezer meegenomen op een gruwelijke reis, een griezeltour die moeilijk te geloven was, ware het niet dat alles in detail met naam en toenaam en met een overmacht aan referenties en verwijzingen gestaafd wordt. In de Verenigde Staten werd dit boek een alle records brekende bestseller, ondanks het feit dat geen enkele grote uitgever zich hier aan durfde te wagen en de grote mediaconcerns het werk vrijwel compleet doodzwegen.

De eigenzinnige Robert Kennedy jr.
Maar al met al is het simpelweg verheugend te noemen, dat Robert Kennedy Jr, zijn eigen koers vaart en zich ondubbelzinnig durft uit te spreken tegen de farmaceutische industrie. En dat hij zich nu actief mengt in de politieke strijd om het Witte Huis. En ja, als kandidaat Donald Trump van de Republikeinse partij ook meedoet, zullen we twee eigenzinnige persoonlijkheden op het verkiezingspodium gaan zien. En worden de verkiezingen in de Verenigde Staten misschien écht interessant.

RFKjr is erg fel op de vrijheidsberoving van de wereldbevolking via het Covid-vaccinatie-programma en de bizarre maatschappelijke maatregelen, zoals mondkapjes en het verbieden van ongevaccineerden, de VS te bezoeken. RFKjr ging zelfs zóver, dat hij de coronamaatregelen meermaals vergeleek met de holocaust en de nazi’s. Hij vond zelfs dat mensen door de pandemie minder vrijheid krijgen dan Anne Frank had. “Zelfs in Hitlers Duitsland kon je nog over de Alpen naar Zwitserland vluchten, of je kon je verstoppen op een zolder zoals Anne Frank.” Maar voor die uitspraken heeft hij zijn excuses aangeboden.

Ook binnen zijn eigen familie zorgden de uitspraken van RFKjr voor gefronste wenkbrauwen en afkeuring. Zijn vrouw Cheryl Hines, nam afstand van de woorden van RFKjr en noemde de uitspraken ‘verwerpelijk en bot.’ In zijn vaccinstrijd gebruikt Robert Kennedy Jr. nogal eens foto’s van zijn oom, de vermoorde president John F. Kennedy; op last van zijn zus Kerry Kennedy verwijderde hij die echter uit deze communicaties. Kerry meldt dat haar broer in haar ogen ‘compleet fout zit op dit onderwerp, en dat zeer gevaarlijk is.’

* * *

1 gedachte over “Robert Kennedy for president..!!

  1. Robert F. Kennedy jr. (1954) is medeoprichter van Children’s Health Defence in 2011 en incasseert jaarlijks een inkomen van bijna 500.000 dollar. Toen zijn opa Joseph Patrick – Joe – Kennedy I (1888) in 1969 overleed, liet hij een vermogen na van meer dan een miljard dollar en dat twee jaar voordat president Richard M. Nixon (1913 – 1994) de omwisseling van goud tegen dollars onmogelijk maakte.
    Joe Kennedy was lid van de soevereine militaire orde van malta (smom), verdiende zijn eerste miljoenen als beurshandelaar in de jaren twintig op Wall Street en hij was op 24.10.1929 (Black Thursday)een van de drie hitmen, die de beurs lieten klappen in opdracht van de door de cabal/ illuminati/ khazaarse maffia aangestuurde big finance met namen als Schiff, Warburg, Morgan, Harriman & Rothschild. Kennedy heeft tevens flinke bedragen geschonken aan het Vaticaan en een klein detail: Edward M. – Ted – Kennedy (1932 – 2009) deed zijn eerste communie bij paus – Der Stellvertreter – Pius XII (1877 – 1959) in het Vaticaan in 1939.
    Kennedy noemde Anthony Fauci (1940) een fascist en deze kwalificatie heeft hij ook voor zio-mossadagent Geert Wilders gebruikt. Het blijft trouwens voor veel Amerikanen moeilijk om WOII en alle gevolgen in het juiste perspectief te plaatsen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.