Advertentie

Opstelten vervolg op ‘Er was en is niets’…


opstelten foto close up

x

Prinsjesdag 2013, dinsdag 17 september:
x

Ivo Opstelten: “En in het geval van de heer Demmink is er niks aangetoond,

en er zal ook niks aangetoond worden”.

x

“….en er ZAL ook niks aangetoond worden”.

 

x

x

Opstelten vervolg op ‘Er was en is niets’…

2014 WantToKnow.nl/.be

x

Teletekstbericht 15 april, waarin blijkt dat Ivo Opstelten druk in de weer is met een pro-Demmink-PR-campagne.. Een bizarre taak voor een 'neutrale' minister van Justitie en Veiligheid..
Teletekstbericht 15 april, waarin blijkt dat Ivo Opstelten druk in de weer is met een pro-Demmink-PR-campagne.. Een bizarre taak voor een ‘neutrale’ minister van Justitie en Veiligheid..

Volgens NRC hebben 6 voormalige gevangenisdirecteuren aangifte gedaan tegen minister Ivo Opstelten van Veiligheid en Justitie (VVD). De aangevers vinden dat deze bewindsman een ambtsmisdrijf heeft gepleegd, want hij zou nalatig hebben gehandeld rondom de beschuldigingen van zijn voormalige hoogste ambtenaar Joris Demmink inzake pedofilie.. In de aangifte staat dat zij Ivo Opstelten schuldig vinden aan ‘het vertragen in plaats van voortvarend afhandelen van aangiften tegen Demmink’. De aangifte zou ook al verstuurd zijn naar de Tweede Kamer en de procureur-generaal bij de Hoge Raad..!

De gepensioneerde justitiefunctionarissen beschuldigen het Openbaar Ministerie ervan “op een ontoelaatbare manier te beïnvloeden en een juiste uitvoering van de wet te frustreren”. De Kamercommissie voor Verzoekschriften en Burgerinitiatieven wordt gevraagd om de procureur-generaal bij de Hoge Raad opdracht te geven minister Opstelten strafrechtelijk te vervolgen.

x
“Het was niks, het is niks en het zal niks worden”…
x

Joris Demmink was sinds 1 november 2002 secretaris-generaal van het ministerie van Justitie.
Joris Demmink was sinds 1 november 2002 secretaris-generaal van het ministerie van Justitie.

De ondertekenaars van dezE aangifte zijn uitermate boos op Ivo Opstelten. Namelijk dat hij ná de verhoren in Utrecht in april over de zaak-Demmink verklaarde: “Het was niks, het is niks en het zal niks worden”. Met deze en andere uitspraken frustreerde Opstelten, zo staat in de aangifte, de tenuitvoerlegging van de wet of internationaal bindende verdragen:

Nederland ondertekende in 2007 het ‘Verdrag van Lanzarote’. En daarin is bepaald, dat strafrechtelijke onderzoeken en procedures betreffende seksueel kindermisbruik prioriteit moeten krijgen! En dat deze, zonder onnodige vertragingen, door de lidstaten dienen te worden uitgevoerd!

Door geen gedegen onderzoek naar de zaak Demmink te laten uitvoeren, zet Ivo Opstelten als minister van Veiligheid en Justitie, volgens deze aangevers, de integriteit van de strafrechtspleging in Nederland op het spel. De aangevers lieten in de aangifte deze zin opnemen: “Wanneer de minister hier geen verantwoordelijkheid neemt en erger, de boodschappers van het plaats gevonden kwaad en public laat weten dat er niets aan de hand ‘was en is’ frustreert hij intentioneel de uitvoering van de wetten die aan zijn ministerie zijn opgedragen”.

De vier aangevers die we nog niet noemden, zijn Kees Boeij, Peter Scheffelaar Klots, Jos Poelmann en Klaas de Graaff. “Er zijn zes aangevers maar het hadden er 30 kunnen zijn”, zegt Molenkamp om de omvang van verontwaardiging onder justitiemedewerkers te schetsen. Op het ambtsmisdrijf (art. 355 Strafrecht) staat een maximale straf van drie jaar.

Kijk tot slot nog een keer naar de video van het korte interview dat de mensen van ‘WeAreChange’ hadden met Ivo Opstelten, waarin hij deze uitspraak doet:

x

23 gedachten over “Opstelten vervolg op ‘Er was en is niets’…

 1. In Huizen laten ze wel mensen oppakken alleen op verdenking van het verlaten van Nederland,met het vermoeden dat deze mensen voor IS zouden gaan strijden(hier is dus nog niets strafbaars gedaan).
  Als een ex secretaris-generaal van justitie dan vrij mag blijven rondlopen terwijl er getuigenissen zijn welke tegen hem pleiten,dan is dat niet alleen onbegrijpelijk,maar tast het ook de geloofwaardigheid van het ministerie van justitie aan,en laat ook zien dat Opstelten alles doet om zijn vriendjes te beschermen,wat dus ook wettelijk gezien strafbaar is.

  1. Ach ja, we hebben nu eenmaal te maken met een situatie waarbij vast staat dat er een aantal lieden in onze Nederlandse samenleving onder en boven de Wet staan!!!! Zij maken de dienst uit. Zij bepalen wie WEL en wie NIET vervolgd kunnen worden, ondanks de aanwezige / aantoonbare bewijzen (bewijsstukken)!!! Het openbaar ministerie heeft nu eenmaal DE vervolgingsmonopolie en zij die daar de dienst uitmaken bepalen de agenda.

   Naast geval Demmink zijn er nog tal van zaken waarbij aangifte is gedaan tegen tal van prominente personen alsook (ex)leden / officieren van het openbaar ministerie? Er is hier NIETS mee gedaan nadat de zaken op subtiele wijze zijn getraineerd of nadat een rechtscollege de zaken op onrechtmatige wijze afhamerde.

   Wat kan je uiteindelijk als burger hier tegen doen, wanneer zelfs onze volksvertegenwoordigers het ook NIET aandurven!!!
   Het is nu toch eenmaal zo dat, zij die de dienst uitmaken en daardoor vaak genoeg onder en boven de WET kunnen leven, voor ALTIJD beschermd MOETEN worden ?? Dit, om te voorkomen dat er anders uit de school geklapt kan worden en dan kunnen er tientallen (politieke)koppen gaan rollen alsook de val van het Kabinet.

   Dus . . . . met Demmink gebeurt er NIETS !!! Hij weet nu eenmaal te veel en kan velen de afgrond in helpen. In die onfeilbare top zitten niet alleen Demmink maar ook bijvoorbeeld mannen als Teeven. Hem zal er ook niets kunnen overkomen, ook indien een zeer ernstig misdrijf tegen hem zou kunnen worden aangetoond. Collegiale loyaliteit in bepaalde kringen is nu eenmaal onaanvechtbare bastions. Ik praat uit aantoonbare ervaringen.

   Demmink wordt NIET vervolgd, en zo ja, dan wordt hij vrij gesproken of ontslagen van rechtsvervolging!! Wie durft deze weddenschap met mij aan? Ik heb daar een aantal flessen goede biologische wijn voor over.

  2. Demmink zal idd niet vervolgd worden. Niet met de huidige hvh mensen die er weet van heeft. Ik denk echter gezien de huidige verspreiding van deze info dat er wel eens katten in het nauw kunnen ontstaan die rare sprongen gaan maken.
   Deze info verspreid zich momenteel als een lopend vuurtje, zolang er weinig weet van hebben zal een ieder die er weet van heeft en niets durft ook niets in zijn of haar hoofd halen. Maar als opeens velen het gaan weten/ zich er bewust van worden dan wordt de situatie anders.
   Ministers die opeens last van hun geweten gaan krijgen doordat ze in spotlight komen dat ze ervan weten waardoor ze proberen hun imago te redden en opeens andere beslissingen gaan nemen?
   Daarnaast denk ik dat het probleem niet verdwijnt met het vervolgen van 1 persoon. Dit is veel groter en daarom is de algemene bewustwording hiervan van groot belang.

 2. “”
  Het Nederlandse Oranje elite
  Dutroux-pedonetwerk: aangenaam!

  MICHA KAT – Zie datum>>>19 JUNI 2008 <<<<<<<

  Na een jaar van onderzoek is eindelijk het veelbesproken Nederlandse pedofielen-netwerk van hoogwaardigheidsbekleders uit de wereld van justitie en politiek in kaart gebracht. Het ziet er allemaal niet best uit, en dan drukken we ons nog voorzichtig uit ook. In de komende weken worden nieuwe onthullingen verwacht, maar allereerst ligt de bal nu bij Jan Peter 'normen en waarden' Balkenende om een 'waardig antwoord' te vinden op deze 'boeiende uitdaging'.
  In Nederland was lange tijd, vanaf het begin van de jaren negentig, een netwerk actief van hoogwaardigheidsbekleders dat zich overgaf aan de meest weerzinwekkende vormen van sex met minderjarige kinderen. De meeste leden van dit netwerk bekleedden sleutelposities in de wereld van recht en justitie en ambtenarij. Vooral daarom is het nooit tot vervolging gekomen, al stond het Amsterdamse parket onder leiding van hoofdofficier Vrakking in 1998 klaar om uit te rukken en arrestaties te verrichten, maar voormalig PG Rene Ficq heeft de vervolging 'geneutraliseerd'.

 3. “”
  Door de in elk opzicht zeer hechte banden tussen Salomonson en prins Claus en recente onthullingen over het seksuele leven van de voormalige prins-gemaal komt ook Claus nadrukkelijk in beeld als ‘lid’ van het voornoemde netwerk. Of het netwerk op dit moment nog altijd actief is, valt niet te zeggen.
  Dit is het beeld dat oprijst na uitvoerige analyse van de beschikbare bronnen en research door de website klokkenluideronline. De belangrijkste bronnen zijn de ‘Runderkamp-papers’ afkomstig van Lex Runderkamp van het NOS Journaal die via klokkenluideronline in de openbaarheid zijn gekomen (het NOS Journaal heeft later geprobeerd de link te killen), publikaties in De Telegraaf en een ongepubliceerd verhaal uit het begin van de jaren tachtig dat was bestemd voor het Duitse weekblad Der Spiegel. Hieronder een overzicht van de thans bekende ‘leden’ van dit Nederlandse Dutroux-netwerk met een korte beschrijving. Uit de Runderkamp-papers blijkt dat het NOS Journaal in maart 2000 onderzoek deed naar de vraag ‘of het Dutroux-netwerk vertakkingen had in Nederland’.

  mr. Frits Salomonson

 4. “”Deze getuige heeft me ook het schriftelijk bewijs gegeven voor zijn eminente status in de zaak Demmink. Leen en Ben, rechercheurs namens de Rijksrecherche, waren eind jaren negentig van de vorige eeuw betrokken bij het zogeheten Rolodex-onderzoek. Ook blijkt deze getuige de bron te zijn van een explosief artikel dat op 7 december 2004 verscheen over de Festival Bar in de Amsterdamse Paardenstraat, waar prominente pedofielen als Ed van Thijn, Paul de Leeuw en Andre van Duin met kinderen samenkomen. Kort na de publicatie van dat artikel werd deze bar gesloten.
  Als klein, bang jongetje werd Bart verhuurd. Aan vieze oude kerels. En bedreigd en gechanteerd.
  Bart weet veel en heeft al veel verteld.
  Een van de meest opmerkelijke zaken die hij onder ede verklaarde was de rol van de Gemeente Amsterdam.
  Op 16 a 17 jarige leeftijd, na vier jaar misbruikt te zijn, durfde Bart eindelijk weg te vluchten. Hij kwam bij een pleeggezin de omgeving van het LimburgseRoermond terecht.
  De Amsterdamse GGD ontdekte dat en belde Bart op. “We weten waar je zit…” En dat gaf de Amsterdamse GGD door aan Van Maasdam. Bart kreeg geen keus. Bart kende deze criminele organisatie maar al te goed en had gezien wat ze met andere jongens hadden gedaan. Bart moest terug naar zijn pooier (Van Maasdam) in Amsterdam, wilde hij dit overleven.

 5. Het is inmiddels bekend dat meerdere hooggeplaatsten hierbij betrokken waren. dat het persé de doofpot in moet is wel duidelijk. Wat dachten jullie, dan gaat een beerput open die zijn weerga niet kent. Vroeg of laat komt de waarheid aan het licht en zullen de schuldigen zich moeten verantwoorden. Er is altijd nog een hogere Macht die alles weet. Ze zullen er nooit ongestraft mee wegkomen. Ik heb respect voor de mensen van het OM die hun nek uitsteken, nu de media nog.
  Lieve groet van Juul.

 6. Laat de misbruikte kinderen eens spreken!
  Eerlijkheid duurt het langst.
  Wanneer zijn we aan het eind van die rit?
  Joris Demmink heeft hij als vriend Ivo Opstelten?
  Je kan er alles bij bedenken. Ziet er niet fraai uit.
  Ivo van de VVD dus Voor Vrijheid Demmink.
  Is dat een minister voor of van Veiligheid en Justitie?
  Heet zal je kind maar wezen!

 7. “Het was niks, het is niks en het zal niks worden”…
  “….en er ZAL ook niks aangetoond worden”.
  Tja, zo gaat dat.

  Mijn “Demmink” liet publiekelijk weten: “Haar aangiftes zullen altijd geseponeerd worden.” De brave borsten van politie staan erbij en kijken ernaar. En het OM weet waar het aan toe is..

  Zoals Opstelten zegt: “Als iemand schuldig is, bepaalt het OM of dat terecht is..!”
  In onze “rechtsstaat” is het mogelijk om onterecht schuldig te zijn… snappen we het nog?

  In mijn geval betreft het slechts 1 dood kind (ja, Ger 9, er zijn ook kinderen die niet meer spreken kunnen). De kinderen van Demmink, van Gaza, van de wereld, kortom wij, jong en oud, zijn vogelvrij.
  Zo nu en dan wordt wel eens een stukje zg. gerechtigheid uitgedeeld. Om de droom van gerechtigheid en rechtvaardigheid bij de mensheid in stand te houden. Want het is wel van belang dat de massa daarin blijft geloven. Knus in de schaapskooi van onze eigen matrix.
  En daar zit dan ook m.i. het probleem: Zolang we geloven in gerechtigheid is daar ook het geloof in de andere kant van de medaille: het bestaan van onrecht. En zolang we vasthouden aan dit geloof, zullen we lijden onder al het onrecht in de wereld.
  Mijn kind is gewoon als een jong antiloopje opgejaagd en doodgemaakt.
  Wij worden gewoon gebruikt, misbruikt, besodemieterd en afgemaakt door menselijke predatoren, onze psychopaten. That’s all.
  Geen dier die zich druk maakt om de situatie. De natuur ruimt uiteindelijk zelf de factoren op die het evenwicht te veel verstoren. De dino’s zijn ook van de planeet verdwenen. De verwoestingen die zij aanrichtten zijn nooit vergoed of vergolden.

  Hier en daar een beetje protesteren tegen de Grote Onschendbare Demmink en consorten brengt weinig risico met zich mee. Je zou het kunnen zien als een spannende hobby.
  Mijn kleine “Demmink” vreest echter misschien toch niet gehéél onschendbaar te zijn (terecht!) en gedraagt zich inderdaad als een kat in het nauw.
  Vandaar dat ik anoniem ben hier. Ik wil voorkomen dat Guido met geweld gedwongen zal worden mijn identiteit prijs te geven. (Mijn “Demminkje” en consorten hebben publiekelijk verkondigd niet te zullen rusten voordat mij de mond volledig is gesnoerd over mijn antiloopje – en ook al ben ik inmiddels een oude geit, ben nog steeds niet voor de poes.)

  Beste mensen, pas goed op jezelf en elkaar en laten we vooral proberen ons los te maken uit al dat gedroom… geen gerechtigheid, geen onrecht 😉 Pijn zal er altijd zijn zo nu en dan, maar het hoeft geen lijden te zijn. Bovendien, alles komt, alles gaat, alles gaat voorbij, ook “jij”.

  1. Lieve dwaze moeder in een dwaze wereld, jouw verdriet is met zoveel andere ‘dwaze moeders’ nooit meer goed te praten door wie dan ook. Ik vind het dan ook heel dapper van je dat je uit de schaduw stapt om dit te delen met anderen. Het onrecht in de wereld is misselijk makend op heel veel niveaus en hoe mensen de monden gesnoerd worden of erger.
   Het is van jouw kant gezien dat jíj hem liefde hebt gegeven en gekoesterd hebt en altijd in je hart zal leven waar hij nu zijn plaats heeft gekregen en levend houdt. Je bent niet alleen, er zijn anderen die met je in de schaduw of in het volle licht met je meestrijden, laat dit een schrale troost voor je zijn. Hartegroet Odette

  2. Als er nou eens wat meer mensen zouden zijn die dergelijke zaken op de kaart zouden ‘durven’ zetten, dan zal ook uw kleine Demminkje zich steeds benauwder en genoodzaakt gaan voelen om een tegengeluid te laten horen. Katten in het nauw maken dan idd rare sprongen. Alles hangt af van die ene ongecontroleerde sprong. Daardoor kon het katje (ondanks dat ze 7 levens hebben en meestal weer op hun pootjes terecht komen) wel eens te pletter vallen. Een keer is het namelijk gedaan met hun geluk. Ook voor een kat! Of was het nou een eend?

  3. Als er nou eens wat meer mensen zouden zijn die dergelijke zaken op de kaart zouden ‘durven’ zetten, dan zal ook uw kleine Demminkje zich steeds benauwder en genoodzaakt gaan voelen om een tegengeluid te laten horen. Katten in het nauw maken dan idd rare sprongen. Alles hangt af van die ene ongecontroleerde sprong. Daardoor kon het katje (ondanks dat ze 7 levens hebben en meestal weer op hun pootjes terecht komen) wel eens te pletter vallen. Een keer, is het namelijk gedaan met hun geluk. Ook voor een kat! Of was het nou een eend?

  1. Toen in Belgie het dutroux schandaal ontdekt werd,heeft men ook toen een onderzoeker van de zaak afgehaald,zogenaamd omdat hij een bord spaghetti had aangenomen wat hem daarmee partijdig zou hebben gemaakt,volgens velen die de zaak toen gevolgd hebben was de waarheid dat deze onderzoeker op het punt stond meer te ontdekken,waardoor er hoge koppen zouden gaan rollen.
   Het tweede wat toen is voorgevallen is dat Marc dutroux zogenaamd een bewaker zou overmeesterd hebben en toen een bos is ingevlucht.
   Hiervan dacht iedereen toen dat dit bewust was opgezet om Dutroux te kunnen uitschakelen omdat deze teveel wist en bekend zou kunnen maken,het probleem was dat er een boswachter in het spel kwam waardoor ze hem toen moesten oppakken en daardoor niet konden uitschakelen.
   Het zou mij niets verbazen als er ooit een goed onderzoek komt,dat ze hem en misschien anderen alsnog zouden uitschakelen om hun hachje te redden.

 8. Prinsjes dag 2014, daar zitten ze weer. De pedo verkrachters, moordenaars en criminelen feest te vieren. En asl het feest voorbij is, gaan ze dan kinderen verminken, verkrachten en met chemtrails vol spuiten.
  Ik heb altijd de waarheid willen weten, maar de waarheid is echt een zware kost.

  Des al te min, komend jaar of half jaar komt er actie om de waarheid bekend te maken en moge alle slachtoffers van de oranje geweld bevrijd worden van de staats terreur.

 9. Laatste updates ITTCS

  Na het recente oog getuigen verslag van anne-marie-van-blijenburghs is er in Canada een mislukte aanslag gepleegd op Kevin Annet.
  Lees meer: http://itccs.org/2014/09/15/new-attacks-and-other-consequences-of-our-exposure-of-child-murder-by-european-elites/

  Kevin Annett ITCCS en Alfred Lambremont Webre Rechter bij het Kala Lumpur war crime tribunal (http://exopolitics.blogs.com/)
  Kevin Annett: ICLCJ to prosecute Dutch crown child murders
  http://www.youtube.com/watch?v=4hJ0cLLayEI

  Oog getuigen verslag Anne Marie van Blijenburghs
  https://www.youtube.com/watch?v=SbhMfZRhsXw&feature=youtu.be

  http://itccs.org/2014/09/10/transcript-of-anne-marie-van-blijenburghs-testimony-about-child-murders-in-Belgium

 10. Minister Opstelten mag niet anders dan met alle beschikbare middelen Joris Demmink buiten schot houden, want Demmink weet alles over de strapatsen van prins Claus en prins Bernhard.
  Om niet te spreken over alle pedofiele rechters, raadsheren en Officieren van Justitie die door de pedofiele Joris Demmink in het laatste decennium benoemd zijn.
  Dus hoeven wij als burgers niet vreemd op te kijken als er met onze kinderen nu gebeurd wat er gebeurd. De tragische verhalen over Uit-Huisplaatsingen door Bureau Jeugdzorg zijn legio = legio potentiële slachtoffers voor Demmink cs.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.