Advertentie

Wat is jouw perspectief op de ‘bebloede handen’…?


Bijzonder plaatje uit de omstreden video. Is het bloed van zijn handen weg-gefotoshopped, of is het omgekeerd.. Jij mag het zeggen..!
Bijzonder plaatje uit de omstreden video. Is het bloed van zijn handen weg-gefotoshopped, of is het omgekeerd.. Jij mag het zeggen..! Zoals altijd overigens..

bloed aan de handen2Wat is jouw perspectief op de ‘bebloede handen’…?

2013 © WantToKnow.nl/.be

x

Het officiële verhaal rondom de Woolwich-aanval werd gepresenteerd, zoals je hieronder in de eerste video kunt zien. Wellicht vielen je, net als het ons opviel, de vreemde ‘bloedhanden’ op van de schijnbare dader.Het was voor de kwaliteitskrant ´De Telegraaf´, zonder enig speurwerk van henzélf, reden genoeg om de ´man met de bebloede handen´ groot  op de voropagina te zetten. Inclusief ´ISLAMaanslag´..! Hoezo vuurtjes opstoken..=

Maar wat is er werkelijk gebeurd..? Het internet gonst van de gegevens over opnieuw een ‘valse-vlag’-aanslag, met het doel mensen in angst te brengen en de Islam als dreiging neer te zetten.

Wij zijn er eerlijk gezegd een beetje klaar mee, met wéér een aanslag die zoveel dubbele bodems heeft, dat het gedetailleerd uitpluizen ervan, je alleen maar veel energie kóst, in plaats van dat je er energie van krijgt..! En toch..! Laten we derhalve simpel onze taak netjes vervullen en je in dit artikel maar even een paar essentiële punten aandragen. Laten we simpel zeggen, dat het ‘vreemde verschillen’ zijn, die je ‘doen afvragen’..!

Hieronder daarom even de beide filmpjes zien, die opdoken. Daaruit -hiernaast- de foto’s uit deze video. Of moeten we zeggen: video’s..?!

De twee video’s…?!
Want zoals je heel simpelweg kunt zien, en daar hoef je geen filmacademie voor gestudeerd te hebben, zijn de twee (!!) opnames vanuit elk, een andere cameraperspectief gemaakt..

Maarrr… Zijn er dan twee opnames gemaakt…? Dat is nieuw voor ons, en kennelijk ook voor jou. En.. de ‘dader’ kijkt slechts bij één van beide filmpjes in de camera… Bij de andere opname is zijn gezicht ‘blurry’ gemaakt.. Kennelijk om herkenning te voorkomen..!

Bekijk jij deze situatie met een bril-op en zónder bril, dat is onze vraag aan jou. Je mag het uiteraard zelf bekijken en dan zélf je conclusies trekken..! Als je begrijpt wat we bedoelen. De vraag die rest is heel simpel en even zo openbarend:

Wie o wie heeft er belang bij,
een verdachte MET BLOED aan zijn handen te gaan faken/photoshoppen op filmopname/video..?

De mensen, de cameraman van de zender ITN heeft wat uit te leggen.. Toch? Ga zelf op zoek naar de dubbele bodems, kijk naar de zich-zelf verplaatsende tent bijvoorbeeld, die beelden zijn ook al opgedoken. Kijk naar alle aanwijzingen die anderen al voor je hebben uitgeplozen. Meld ze rustig onder dit artikel, maar wij hebben er even tabak van.. We kunnen geen valse-vlag meer zien..!
x

X

Het grote krachtenspel, met 1 BOEman..? Het hangt er natuurlijk helemaal van af, welk 'licht' je erop schijnt!
Over enge handen gesproken… Het grote krachtenspel in werking, met de Islam BOEman..? Maar het hangt er natuurlijk helemaal van af, welk ‘licht’ je erop schijnt!

En dan laten we je ook het filmpje zien, met de bebloede handen, waarvan wij meteen al vonden dat het wel ‘in het oog springend heftig’ was.. En, zo blijkt, kennelijk was die eerste ingeving genoeg om ‘onze neuzen achterna’ te gaan..  We raden je aan, antwoord te geven voor jezelf, of je deze situatie nu wilt bekijken, mét of zónder bril. Duik er gewoon in, kijk op internet en rafel het verhaal zélf uit. Daar heb je ons niet (meer) voor nodig. Kijk gewoon naar de bewijzen die anderen, die al veel werk hebben gedaan, voor je aandragen en OORDEEL ZÉLF..!

bebloede handen animated gifDe motieven om mensen in angst te brengen, zullen je ook overduidelijk zijn. Sinds de aanslagen van 11 September 2001 lijkt er geen enkele barrière meer te zijn, voor de ‘krachten achter de schermen’ om hun krampachtige plannen voor totaal-overheersing uit te rollen. Het inleveren van vrijheden door burgers is dan slechts het begin van de nauwer wordende gevangenis. Kijk naar de VS, waar burgers feitelijk al hun burgerrechten hebben ingeleverd, democratisch, maar wel ‘angst-gestuurd’.. Zo simpel is het, of in goed Engels: ‘Hidden in plain sight’…! Wat zoveel betekent dat wij direct onder onze neuzen worden besodemietert. Je kunt zelf op zoek, wanneer je ook dit verhaal zou willen ontrafelen. Pfff..

Nogmaals: vanuit welk perspectief bekijk jij deze video, eh video’s, want zoals je kunt zien, zijn er dus TWEE gemaakt.. Kijk heel simpel naar de positie van de lantaarnpaal achter de ‘dader’.. En officieel heet het dat ‘Een vrouw spontaan de dader filmt’.. Jaja..

Tot slot dan een tip voor de mensen die door willen zoeken, kijk gewoon eens op deze goed doorwrochte site van OlympicZion: HIER
X

144 gedachten over “Wat is jouw perspectief op de ‘bebloede handen’…?

 1. die dame met de boodschappenkarretje loopt niets vermoedend voorbij,
  lijkt wel of deze aanslag bewust in scene is gezet!
  of we bang gemaakt worden of niet feit is dat de islam; aan een race begonnen zijn.
  turkse wijk in rotterdam is een concept, die men op korte termijn wil realiseren.
  zie ook de stads triangle(den haag).
  gezien in het perspectief van de NWO niet toevallig maar voor bedachte rade!

  1. @ GUIDOJ,

   Welk rad voor welke ogen, kun je je ook afvragen !

   Soms lijkt het commentaar van sommigen, op zelf suggestie !

   Je moet kiezen in je leven waar je wilt staan, je kunt een daad begrijpen het waarom, maar toch de daad op zich afwijzen.

 2. Gister op tv zag je oma nog aan komen lopen, maar het moment van passeren langs de man met de messen laten ze niet zien!! Waarom mogen we dat niet meer zien?

 3. De westerse wereld is zowiezo al antiislam ingesteld heb ik het idee. zelf ben ik antireligieus. religie is tegenwoordig enkel nog maar een hand boven het hoofd van machthebbers om oorlogen te beginnen. wel sta ik achter een standpunt van de dader. Ik citeer: “get rid of your goverment, they don’t care about you” zoals de zaken ervoorstaan lijkt het er op dat beide opnames in scene zijn gezet. False flag in alle toonaarden dus. puur om haat te zaaien tegen de Islam. tja feitelijk weet ik nu al dat de islamitische wereld hierop zal gaan reageren, met als gevolg dat uit oogpunt van veiligheid de vrijheden nog verder ingeperkt zullen gaan worden.

 4. Wij geloven in de wet van de aantrekking; focus je ergens op en je krijgt het. Zou dat ook niet gelden voor dit soort acties? Hoe meer we ons er bij bezig houden, geeft ons meer van dit soort shit. Zoals Guido terecht opmerkt… we worden er een beetje moe van en het kost meer energie dan het geeft. Misschien helpt het als we onze focus op positieve dingen richten.

 5. ‘Het is verhelderend het huidige anti-islamisme te vergelijken met het antisemitisme van voor de Tweede Wereldoorlog.
  Vervang alle woorden als Marokkaan, islamiet, islam, imam en moskee door jood, jodendom, rabbijn en synagoge en je voelt de beklemming van het antisemitisme in de jaren dertig. Toen waren de joden zondebok voor de economische crisis, nu zijn moslims zondebok voor de zogenaamde veiligheidscrisis.
  Er is helemaal geen veiligheidcrisis, wat er speelt is het Verdeel en Heers principe. De staat zet groeperingen tegen elkaar op, onder het motto Verdeel en Heers.
  Ik begrijp wel waarom er op scholen nauwelijks nog geschiedenis les wordt gegeven, dat doen wij als ouders dus zelf maar bij onze kinderen!

  1. @ Charles
   Er zijn machten in deze wereld aan het werk, die niet ervoor terug deinzen de geschiedenis van het moment zo te verdraaien en te herschrijven dat er van feiten geen sprake meer kan zijn. Dit gebeurt niet per ongeluk (soms waarschijnlijk wel) maar hier is/was over nagedacht. Belangen tellen meer dan feiten!
   Met de kennis van nu, wat allemaal niet klopt, ligt het voor de hand de aan ons vertelde geschiedenis in twijfel te trekken.
   Stel dat het 100 jaar geleden ook aal zo aan toeging. Zaken anders neerzetten dan ze zich daadwerkelijk hebben voorgedaan. Wat is dan?

  2. Volksmenners zijn van alle eeuwen , de landheren hadden ruzie vanwege hun eigen belangen en het opgehitste klootjesvolk mocht hun oorlogen voeren .
   Hoe meer je over de WERKELIJKE geschiedenis leert , des te misselijker wordt je .
   Nu is de beurt aan de islam om de zondebok te zijn , door ze op te hitsen en aan te vallen worden er radicalen gevoed die anders nooit gehoord zouden worden . Halve steden in Zweden staan in de fik , Schilderswijk in Den Haag waar je vroeger al niet veilig was staat plotseling in het nieuws , om de paar dagen komt er een zogenaamde jihadist in het nieuws die snelkookpannen laat ploffen of met een mes koppen snelt . De kikkers in de snelkookpan zijn wij , het klootjesvolk dat wordt klaargestoomd om iemand anders zijn kutoorlog uit te vechten en te financieren . De tering kunnen ze krijgen , ik doe niet mee !! Basta .
   eve of destruction
   http://www.youtube.com/watch?v=ntLsElbW9Xo

  3. @monika #4.1
   Uhm, neen ik vertel ze niet de geschiedenis zoals op de staatsscholen geleerd wordt.
   De overwinnaar (her)-schrijft zelf de geschiedenis, volg het geld en de sponsoring van Hitler door de US zijn zaken waar we het dan thuis over hebben.

   Echter ook dat we deel uit maken van een veld en dat we door onze aandacht ons veld in een bepaalde richting kunnen sturen: angst of liefde.

   Het is trouwens af en toe als vader best lastig, die op eigen-wijze levende kinderen 🙂

  4. @ Charles,

   Uw relase gaat niet op, in zoverre niet dat er en voor het Anti_semietisme, en het huidige Anti_Moslim, wel degelijk gronden aanwezig waren en zijn om dit Anti denken te steunen.

   Ik ga dit niet alemaal uitleggen, lees het boek de Familie Wittgenstein, en voor de Moslims kijk om U heen.

   U kunt Uw kinderen gerust over de historie van het Nederlandse volk vertellen, aan die geschiedenis is niets verkeerd, gezien de totale menselijke geschiedenis.

   Nederlanders zijn kampioen in hun Eigen nest bevuilen, ze ingegeven door de kromme denkwijze van de huidige politiek, vooral de PVDA is hier goed in dit zeggen en iets anders doen.

  5. JENNE , rare conclusie van jou dat ik mijn kop er af zou laten snijden . Weer te lang op NuJij zitten lezen ?
   Ik heb helemaal niks met die achterlijke geloofsystemen , echter de kans dat een moslim door een zgn christen wordt vermoord schat ik een paar honderd , zij het niet een paar duizend keer hoger in dan andersom .

  6. @cozmic #6.5

   Engels is mijn 2de tal dus geen probleem. Ik heb bij je link bijna 16 delen van “Adolf Hitler – the greatest story Never told!” gezien.

   Duitsland dat na WO1 nauwelijks de oorlogsschulden kon betalen, land wat van Dtsland was afgenomen en de Fransen die hun betalingen uit Dtsland zelf kwamen vorderen.
   Dtsland wat de afgenomen stukken land terugnam, de Polen die begonnen met de Joden vervolging, het samen spannen van the US met Rusland. De US die berichten negeerde over de aanval op PH om zo het volk in de Europese oorlog mee te trekken.
   De Duitsers die vonden dat de Joden te veel macht hadden en het Duitse goed betreft kunst, literatuur enz enz over hadden genomen.

   Het verdedigen van Fr. en Eng. van al hun kolonies in Afrika en elders. Landen die zich bevrijdt voelden toen Hitler binnen viel (Yougoslavie en delen van Rusland en Polen en andere kolonies van UK en Fr.)
   De verschrikkingen van het Russische leger, de miljoenen vermoorden Russen door Stalin. Het bombarderen van Duitse steden en dus burger doelen bestookten.
   Enz., enz.

   Als mens is het zeer moeilijk om te toetsen of de motivatie van een “leider” oprecht is. Charismatische “leiders” zijn op deze positie gekomen omdat ze mensen kunnen overtuigen. Politicus wordt je vooral als je psychopathische trekjes hebt.

   Daarom is volgens mij de les dat je als mens alle windsels dient af te leggen. De windsels waarin je ouders, de school, de overheid, de kranten je gewikkeld hebben/houden door angst en haat.

   Zodat je uitkomt bij je essentie en het bewustzijn in jezelf ontmoet, je het goddelijke in jezelf volgt. Onafhankelijk bent van mening van derden en dan dat doorgeven aan je eigen kinderen.
   Leer je kinderen dat ze waardevol zijn, dat ze belangrijk zijn, dat ze het goed doen, dat je van ze houdt. Vertel het ze tientallen keren per dag tijdens de opvoeding. Zodat ze goed geaard zijn, in zichzelf geloven en krachtig voor zichzelf staan.

   En ik bedoel letterlijk vertel opgroeiende kinderen dagelijks dat ze bijzonder zijn, dat ze goed zijn, dat je van ze houdt, zodat ze onafhankelijk van de ouders worden e geen behoefte hebben om goedkeuring van een leerkracht of van een “leider” te moeten ontvangen.

   Ik geef je dit terug Cozmic: http://www.youtube.com/watch?v=DyNwxRMgJbY&

  7. @ CHARLES,

   verwonderlijk dat sommige hun Eigen geschiedenis in elkaar zetten, met een voor opgezet doel om gelijk te krijgen.

   Het is een heel stuk ingewikkelder als dat U het hier neer zet.

   En wat U over het opvoeden en liefhebben van Uw kinderen schrijft,
   is in wezen zo voor alle ouders.

   Het is de vraag of onze kinderen in hun beschermde en liefde volle omgeving opgroeiend, wel sterk genoeg zijn om de moderne wereld te
   kunnen beleven en verdragen.

   Eerstens denk ik aan de Spartanen, en hun kinderen, en ik denk aan de vele vele kinderen die zelfmoord plegen heden ten dage.

  8. @ COZMIC,

   Al vorens wij de Turkse Moslims hebben ingehaald, met al hun uitroeien, en Armeense genocide, zijn we een paar honderd jaar verder.

   En ik schrijf duidelijk dat ik niet zou wensen dat jouw kop er af gaat, verre van dat !

  9. @Jenne #6.10
   Mijn conclusie is vertrouw op jezelf en aanbidt geen externe leiders. Ik wil geen gelijk halen over hoe de geschiedenis eruitzag.

   Je schrijft: “Het is de vraag of onze kinderen in hun beschermde en liefde volle omgeving opgroeiend, wel sterk genoeg zijn om de moderne wereld te
   kunnen beleven en verdragen.”

   Ik weet niet of kinderen heden ten dage opgroeien in een beschermde en liefdevolle omgeving. Wat ik nogal tegenkom is dat bedrijven kinderen opvoeden en ouders het belangrijk vinden om geld en materieel te verzamelen.

   Kinderen hebben hechting nodig, zodat ze weten dat ze geliefd zijn, dat er aandacht aan hun gegeven wordt, dat ze bemoedigd worden, dat ze weten dat ze geliefd zijn door hun ouders.
   Liefdevol opgevoede kinderen hebben eigenwaarde, hebben een zelfbesef, komen voor zichzelf op, zijn geaard, zijn krachtig. De liefde in zichzelf zorgt dat ze van zich zelf houden. Liefde is de meest krachtige menselijke energie die er is.

   Spartaanse opvoeding zorgt voor een gesloten hart, voor geen zelf liefde. De haat tegen het zelf wordt met geweld naar anderen geuit. De liefde wordt gezocht door goedkeuring, door het doden van “de vijand” wordt erkenning gezocht. Die gegeven wordt in de vorm van medailles en promotie.

   De 1ste WO was een loopgraven oorlog. Het was een verschrikking voor de soldaten en officieren die daar waren gelegerd. 24 uurs bombardementen, geen slaap en constant angst doet veel met de mens.
   Ze hebben onderzoek gedaan naar welke mensen hier het best bestand tegen bleken:
   – waren het de straatschoffies die met een harde opvoeding uiteindelijk soldaat werden. Of waren het
   – de officieren die liefdevol opgevoed waren en vertroeteld?

   Wat bleek, degene die liefdevol waren opgevoed, konden beter omgaan met de verschrikkingen van de oorlog. De eigenliefde de eigenwaarde hield hun overeind.

   Een harde opvoeding maakt je zwak en een liefdevolle warme opvoeding maakt je krachtig.

  10. @ CHARLES,

   het één sluit het andere niet uit, ik heb mijn kinderen nooit verwend, wij hebben vaak samen tegen de elementen moeten vechten, ook hebben wij ze voor voldongen feiten geplaatst, waar door ze geleerd hebben zich te redden in de meeste situaties.

   Maar wij waren er altijd op de achtergrond, met al onze liefde en opofferingsgezindheid dat wisten zij, en nun nog.

   Nooit echt er op aan gedrongen zich zelf lief te hebben, je zelf accepteren zo als je bent is genoeg, geen Narcisseme, en geven in de hoop dat je wat terug krijgt.

   Ik moet zeggen dat in mijn en onze soort families waar vaak de vrouw naast haar man staat, en onderneemd, werd/wordt er altijd veel gesteund op de grootouders, sommige verfoeien dit, maar ondernemende Nederlanders weten dat het vaak niet anders kan.

   Mijn kinderen hebben door omstandigheden hun scholen in drie landen doorlopen, waarvan zij zelf het beste denken over de strenge meisjes/jongens scholen in Engeland en in het bijzonder Wales/Methodisten.

   Nederland en Frankrijk was een heel ander gebeuren, vrij en chaotisch, veel te veel zelfdicipline nodig, waar niet iederéén over beschikte.

  11. Charles, je bent goed bezig. Dat doet goed.
   Zelf heb ik een puber van bijna 16.
   Ennuh wat kan je goed samenvatten…heb hetzelfde gezien tijdje terug (met dank aan Cozmic) maar dan aan een stuk (dat kan ook) plus de andere filmpjes op dezelfde site en mijn mond viel open.
   Ik schaamde me voor hoe ik vroeger was. Ik ben Duits en heb natuurlijk een ander verhaal gehoord. Ik was in mijn tienerjaren ervan overtuigd dat alle oude mannen nazi’s waren, hoe erg is dat.
   Kan me nog aan een verhaal herinneren van een klasgenote van mij. Ze kwam een keer totaal overstuur naar mij toe om te vertellen wat ze had mee gemaakt. Ze zei tegen haar vader (ingenieur bij Daimler-Benz) tijdens een discussie dat AH een klootzak was, waarop haar vader haar een klap verkocht en zei ‘ja dat kan wel dat AH een klootzak was, maar wat de joden nu met ons doen is veel erger’. Toen was ik 15, 1980 en de onthutsing was groot. Nu pas snap ik wat die vader bedoelde…

  12. Ik ga in deze helemaal met Charles mee. Dit stond deze maand als voorwoord in de Spiegelbeeld: “Onderzoek alles en behoud het juiste. Het zou mooi zijn wanneer dit zou kunnen, maar ik begrijp ook wel dat het onmogelijk is alles te onderzoeken. Ik wil alleen duidelijk aangeven dat zeer veel informatie, die ons via de mainstream pers bereikt, precies omgekeerd dient te worden geinterpreteerd. Er worden veel onwaarheden verteld, zowel bewust als onbewust. De journalistiek staat permanent onder zware tijdsdruk en journalisten hebben te weinig tijd om zich in de meeste informatie te verdiepen. Daar komt dan nog bij dat vrijwel alle reguliere media te eenzijdig worden geinformeerd door slechts een paar grote persbureau’s en achter deze persbureaus zitten grote multinationals die sturend werken, omdat er grote belangen mee zijn gemoeid. Klakkeloos wordt deze informatie overgenomen en verspreid. Het ergste is dat vrijwel iedereen deze informatie als “de waarheid” accepteert. We lijken wel makke schapen die alles zomaar slikken. We zullen dus veel kritischer moeten worden en de moeite nemen ons breed te informeren. Ik wil dan ook met luide stem uitroepen: “Wakker worden en wakker blijven!”

   Zoals Charles zegt over zijn kinderen, de “eigen wijsheid” maar wij als volwassenen hebben ook onze “eigen wijsheid” en die is groter en breder dan feitenkennis die dan ook soms (vaak) wordt gemanipuleerd. Laten we ons daar dan ook op aansluiten. Dus de angst voorbij en kiezen voor Liefde!!!

  13. @ MONIKE,

   Ze hebben jouw landsleute met een enorm groot schulgevoel opgezadeld,
   ze hebben het er nooit over hoe het zover kon komen, hoe alles wat waardevol was in het bezit was van de Joden, het lijkt als twee druppels water wat er zich nu afspeeld in de USA, en speciaal New York.

   Dit heet oorzaak en gevolg, werkelijk en soms komen ze er mee weg, in hun brutaliteit, lees het boek, familie Wittgenstein.

   Ik had vlak na de oorlog drie vacantie vriendjes we waren toen ongeveer twaalf jaar, in hun vertwijfeling gingen Wolfgang en Horst in het vreemdelingen legioen, en zijn beide gevallen in Dien Bien Fhoe, mijn vriedinntje Haydède is ook al lang dood, lieve jonge mensen, flink gedeukt door de oorlog.

  14. Hi Jenne #6.13
   Op je zin: “Nooit echt er op aan gedrongen zich zelf lief te hebben, je zelf accepteren zo als je bent is genoeg, geen Narcisseme, en geven in de hoop dat je wat terug krijgt.” wil ik reageren.

   Volgens mij is jezelf accepteren zoals je bent een onderdeel van zelfliefde, andere delen zijn: compassie met jezelf hebben, jezelf vergeven.
   Het is van het grootste belang dat kinderen van zich zelf houden, dan heb je geen erkenning nodig zoals: “hoop dat je wat terug krijgt”. Dan geef je belangeloos.

   Liefhebben van anderen kan pas, als je eerst weet hoe jezelf lief te hebben. De mens moet eerst leren zelf uit een stuk hout een klomp te snijden en dan pas kan die klompenmaker anderen uitleggen hoe een klomp gemaakt wordt.

   Het kind wordt ingewikkeld in overtuigingen van ouders, interpreteert zaken onjuist waardoor het zichzelf inwikkelt in belemmerende overtuigingen.

   Dan begint in de volwassenheid (leeftijd) de weg van het ont-wikkelen. Ont-wikkelen is je van al de wikkels (= overtuigingen) die “de Liefde die de mens is” belemmeren te ontdoen: door het voelen van die wikkels (= overtuigingen) versmelten ze met jezelf.

   De mens is liefde. Niet van jezelf houden is geloven dat je een waterdruppel bent en als je in het water springt droog blijft.

  15. @ Jenne
   Ja, dat is zo. De Duitsers hebben een gigantisch schuldgevoel en dat is voor een mens niet gezond. Je kan een Duitser niet meer beledigen dan hem een nazi noemen.
   Ik ben zo ontwikkelt dat ik geen mens veroordeel voor wat zijn ‘vaders’ hebben gedaan maar ik kijk wat hij zelf doet.
   Ik voel een beetje een vrees bij jou dat de moslims ons kwaad zouden brengen. Maar het zijn niet de moslims maar ‘de foute bestuurders van deze wereld’ die daarmee willen ontwrichten. Het is ook de cultuur…het is net een plantje in Siberië uit de grond trekken en in Zuid-Spanje inplanten…zal ze het redden?
   Eigenlijk zouden we de moslims moeten helpen om zich los te maken van hun ‘onderdrukkers’ nl het geloof aan zich.
   Er zijn al universele wetten waarin wij allemaal onze vrede kunnen vinden…

  16. @ Charles,

   Om een wereld te maken hebben we alle soorten, en karakters nodig,
   ik zelf ben erg gesteld op een beetje gekke bijzondere mensen, van die door de scholen en overheden gewenste hordes clonen, hou ik mij verre.

   Ik vind het voor een mens net zo belangrijk om te leren tekenen en de daarbij behorende observatie, als rekenen en lezen.

   Als je altijd maar moet geven, en nooit iets krijgt, terug krijgt, bijvoorbeeld liefde, wordt je een leeg en dor mens.

   Wat ook belangrijk is voor kinderen te leren onderscheiden, goed en slecht.

  17. @ MONIKA,

   Moslims helpen, die verstarring die dit dogmatisch denken te weeg brengt, in niet te veranderen.

   Dat is ook hun grote probleem, ze kunnen niet integreren, als zij dit doen verraden zij hun dogmatische religie.

   Echt het kan en zal ook maar op een manier eindigen, een revolutie,
   of wij met onze waarden en normen zullen verdwijnen.

   Ik ben een mens van de rede, heb veel in hun landen gereist, het één en ander gezien, niet echt opbeurend, en wat een afgang voor de vrouwen, nee hoor dan maar de beuk er in!

  18. @jenne
   Als je ontkent dat je vanzelf mag houden (je eigen liefde afsnijdt) ben je inderdaad afhankelijk van de surrogaat “liefde” van anderen.
   http://www.ods.nl/amigo/amigo3/index.html?wk_bhakti_yoga.htm
   “Vraag: En de liefde?

   W.K.: Ik heb gisteravond een bijeenkomst gehad met een groep psychiaters en psychologen. Daar heb ik de stelling verdedigd dat er maar één psychisch probleem is en ook maar één psychisch obstakel en dat je de hele psychologie en psychotherapie en de hele psychiatrie tot dat ene probleem en dat ene obstakel kunt herleiden. Dat ene probleem is dat wij uit het oog verloren hebben dat wij zelf liefde zijn. Ons is verteld, toen wij klein waren, dat wij liefde kregen van onze moeder en onze vader, enzovoort. En toen het later, misschien op allerlei punten misging, hebben wij ontdekt dat wij niet genoeg liefde hadden gekregen. En zo wordt liefde voor ons als een zak met aardappelen die je kunt geven en die je kunt krijgen in een grote zak en een kleine zak en dergelijke.
   Dat heeft met liefde niets te maken. Wat wij wezenlijk zijn is dit nederigste van alle nederige dingen, dat waarin alle dingen verschijnen. Dat is het licht zelf. Niets is gewoner, gemener, alledaagser dan dat licht; daarbuiten hebben wij nooit iets gekend. Liefde is het ontdekken van mijzelf (het licht) in de ander; de herkenning van de Stilte die ik ben in de ander. Dat is liefde. Liefde kun je niemand geven, liefde kun je niet ontvangen; je kunt water geen natheid geven, want water is natheid. Niemand kan je ook liefde geven, niemand kan van je liefde ontvangen, je kunt alleen in jou liefde herkennen en jij kunt in anderen liefde herkennen.”

  19. Beste CHARLES,

   de vraag is heb jij een relatie met een ander mens, ken jij dat gevoel bij het zien van die ander dat er op eens helemaal niets meer belangrijk is, en als dat andere mens, dan voelt dat je liefde en genegenheid uitstraald, en je dan benaderd, je aanraakt, aaid, en misschien omarmd en kust, nou wat je dan voelt is liefde een grote warmte die in je ontstaat, je een beetje verward en tot grote daden aanspoord, je een grote kracht geeft.

   Luister naat Johny Cash, deze song heet HURT, waarin hij bezingt dat hij alles, maar dan ook alles wil geven, om de mensen waarvan hij heeft gehouden terug te krijgen, het opnieuw beleven.

   Nou ik persoonlijk ben oud maar vindt het nog altijd fijn om van mijn vrouw en andere mensen te houden, en door dit geven, krijg ik ook liefde terug, die ik persoonlijk nodig heb om te kunnen leven en bestaan.

   Ik vind jouw zienswijze irreëel, en daarom voor mij niet aanvaardbaar.

  20. correct

   zie ook het manffest van rothschild. uit 1840.
   je leest het goed.
   En er gaat een wereld voor je open,
   De uitvoering van argusoog is mooi uitgevoerd. hmm.

  21. @Jenne/Charles

   Volgens mij hebben jullie het over hetzelfde.
   Alleen zit er op zijn minst een generatie tussen, waarschijnlijk meer…

   6.22 Liefde kun je niemand geven, liefde kun je niet ontvangen; je kunt water geen natheid geven, want water is natheid. Niemand kan je ook liefde geven, niemand kan van je liefde ontvangen, je kunt alleen in jou liefde herkennen en jij kunt in anderen liefde herkennen.”

   6.23 Nou ik persoonlijk ben oud maar vindt het nog altijd fijn om van mijn vrouw en andere mensen te houden, en door dit geven, krijg ik ook liefde terug, die ik persoonlijk nodig heb om te kunnen leven en bestaan.

  22. 6.25
   Anna, er zit een kern van waarheid(wijsheid) in wat je zegt. En wijsheid kan alleen uit jezelf komen.
   Iedereen ziet, voelt, hoort, proeft, ruikt, ervaart wat de zee en wat de wind is. Als we de zee of de wind konden ‘vasthouden’ is het dan nog steeds die zelfde zee of die zelfde wind?

  23. Wat lees ik hier mooie waarheden, mijn hart gaat open. Mijn gedicht “Liefde wil Stromen” past hier precies bij. Maar voeg het hier niet aan toe omdat het hier al op WTK staat. Gisteren heb ik Charles geciteerd op fb, over de waterdruppel die denkt dat hij droog blijft, dat vond ik zo’n prachtige vergelijking tussen afgescheidenheid en verbondenheid. Als we bedenken dat we het evenbeeld van God zijn is het waar dat de mens Liefde IS. Want God IS Liefde.

  24. Beste CHARLES,

   Zo jij hebt gediscusseerd met Psycho-logen, en andere logen, ja dat herken ik uit mijn jeugd, ik zou je aan raden om eens navraag te doen, hoeveel van deze logen echt zijn afgestudeerd, uk denk dat je zult schrikken !

   De meeste mensen dragen hun vak uit als een dogma, net als de Moslims, het discusseren loopt altijd uit in een één richtings verkeer, critiek is niet mogelijk, ook nooit toegeven is het devies.

   Maar net als een dame al heeft gezegt, misschien zit het in het leeftijds verschil, want zo je weet wijsheid komt met de tijd.

   Niet dat ik mij wijzer vind dan wie ook, maar wel een stuk rijper,
   en vooral levens ervaring, maar daarom kijk ik misschien wel anders tegen de liefde aan, ik vind de balans tussen geven en krijgen uiterst belangrijk, om als mens goed te kunnen fungeren.

   Vriendelijke groet Jenne.

   Ik kan niet geloven in een God, zo als je hem “”MOET”” zien, ik maak zelf wel uit in en waar ik wil geloven, ik geloof niet in een God die over alle liefde moet beslissen, dat is dom dogmatisch, dat hij misschien en waarschijnlijk aan het kruis is genageld, om hem kwijt te zijn, een opstandige hippie, zo als verhaald in Simon Vestdijk’s, de na dagen van Pilatus, kun je best lezen past heel goed in de tijd.

  25. Zat latst met een dame te ‘praten’over religies, zij bleek tot de Refoclub te behoren, en vertelde mij dat Jezus de zoon van God was. Waarop ik haar vroeg of wij dan echt de kinderen van God zijn, hetgeen zij volmondig beamde.
   Daaruit kon ik concluderen dat Jeus dan mijn broer was, en God mijn oom.
   Maar ik moest dat zo niet zien vond zei, hoe dan wel wist ze ook niet…..
   En op mijn vraag dat God de mens als zijn evenbeeld geschapen had, zoals ze mij ook meedeelde, vroeg ik haar waarom er dan zo’n groot gebrek aan Liefde is bij de mens, en dus in de wereld om ons heen. Heeft God daar dan ook zo’n groot gebrek aan?
   Ik vind het van de zotte dat men anno 2013 nog zo’n groot belang aan God hecht en zo weinig belang aan zichZelf.
   Geduld is een schone zaak, maar heeft ook niet het eeuwige leven.
   Dus; volg je eigen hart, dan zit je in ieder geval op de goede weg.

   Liefs,
   Zjoz.

  26. @Jenne,

   Je mag het i.p.v. God ook Levenskracht of Liefdeskracht noemen en dat doorstroomt alles, als je wil lees mijn gedicht dat in verbondenheid is gemaakt “Liefde wil stromen” zoiets als dit, wat mij wordt aangereikt kan ik niet verzinnen; maar ik stel mij er wel voor open; het Universum omvat alles Jenne. En de onzichtbare wereld is zoveel groter dan de zichtbare maar ze wil ons in alles bijstaan en helpen, mits wij niet op angst gefixeerd blijven en onszelf en ieder ander vergeven.

  27. @ ZJOZ,

   meestal eindigd het gesprek, met ja je moet geloven !

   en uiteindelijk is dit ook zo, het zijn geloven, IN ?

   @ ALICE, ja dat gevoel ken ik, zo moet het ook zijn, maar helaas de werkelijkheid is soms zo anders.

   Vriendelijke groet Jenne

  28. iets geloven doe je als je het niet weet.
   Als je eenmaal iets weet, stopt het geloven.
   Iemand God onlangs nog gezien toevallig?
   Iedereen spreekt erover, maar nog niemand heeft hem/haar werkelijk ontmoet.
   Ik vind het knap gedaan, om zoveel mensen in iets te laten gevolgen wat ze nog nooit gezien hebben.
   Dus kijk eens in de spiegel…….en zie wie God werkelijk is.

   Zjoz.

  29. Wie zei dat in het begin van deze discussie. Oorlog is verdeel en heers!
   Komt tot elkaar en geef elkaar de hand ( of a big hug) zand erover!
   Als het helpt zwaai ik met de witte vlag.
   But don’t shoot on me i am only the pianoplayer!

  30. @Jenne
   Volgens mij is “je kunt alleen in jou liefde herkennen en jij kunt in anderen liefde herkennen.” precies hetzelfde wat jij zegt. (Dit werd al eerder opgemerkt)

   Door de ontmoeting met je vrouw, wordt je eigen liefde aangeraakt. Je ontving niets van je vrouw, je voelde gewoon je eigen liefde.

   Er zijn ook mensen die hun vrouw, kind of geliefde ontmoeten en dat gevoel niet hebben. Ook al borrelt het kind over van liefde. Want het kind kan geen liefde geven. De mens die gevoeloos is die leeft vanuit zijn reptielen brein, die wordt gereageerd vanuit angst, vluchten en/of vechten. Om te kunnen voelen dient de mens over een open hart te beschikken.

   Daarom zie je ook zoveel angst in de media en trouwens ook hier op WTK, want angst zorgt dat je in je vluchten of vechten mode geraakt en dus afgesloten bent van liefde, va de eigen kracht van je waarheid.
   Door burgers in angst te houden, voeden machthebbers zich met die angst (ze genieten er letterlijk van) en halen ze de kracht uit de mens.

   Daarom heb ik al 3 jaar geleden het kabel-abonnement van radio en TV opgezegd: die liederlijke boel houd ik buiten de deur.

   Kijk naar een lamp en je ziet bewustzijn (voor mij part noem je het God), kijk je naar een vlieg en je ontmoet God, kijk je naar een spijker dan zie je God. Alles op aarde heeft bewustzijn en zo ervaart het bewustzijn zichzelf. Door zichzelf op te delen.

   God spreekt d.m.v het gevoel. Een leuke oefening is eerst je lichaam te ontspannen, je tenen, je voeten, je onderbenen, enz, enz tot je linker- en rechter hersenhelft.

   En dan zeg je hardop: “Ik ben liefde” en dan voelen, nodig het gevoel uit, maak het groter. Waar het voelt daar ga je met je aandacht naartoe. Laat het stromen. Kan wel grappige resultaten opleveren.

   Psychologie is de kunde van de ziel (psyche=ziel). Dat wordt allang niet meer onderwezen op de universiteit. Op de universiteit wordt de kunde van het ego en hoe je het ego kunt trainen geleerd.

  31. @ CHARLES,

   je reactie 6.32 echt wel gelezen, ben er van overtuigd dat je een goed mens bent, en het ook goed meend met andere goedwillende.

   Denk dat ons standpunt uiteindelijk aan de verre horizon te samen komen, zo als alles van goede wille, in het juiste perspectief.

   Vriendelijke groet.

   Maak me vreselijke zorgen over al die mensen die vol haat zitten voor anders denkenden, en dan hun kinderen helden noemen die andere niet gekende mede mensen dood maken, en mijn zorg gaat uit naar mijn volk, waar dit soort haat mensen tussen leeft.

  32. @Jenne/Charles
   Richt me tot jullie omdat ik eerder iets postte over dat ik het idee had dat jullie hetzelfde bedoelen.
   Het perspectief is inderdaad verschillend.
   Vind het daarom ook een interessante dialoog.

   Jenne op 6.33: Maak me vreselijke zorgen over al die mensen die vol haat zitten voor anders denkenden, en dan hun kinderen helden noemen die andere niet gekende mede mensen dood maken, en mijn zorg gaat uit naar mijn volk, waar dit soort haat mensen tussen leeft.

   Jenne, ik maak me zorgen om ouders die hún kinderen als helden zien én de kinderen van anderen niet.
   Als kind begreep ik al niet waarom ouders wel van hún kinderen kunnen houden en niet van de kinderen van anderen. Dat is volgens mij geen liefde; de kinderen van een ander verdienen net zoveel liefde als je eigen kinderen.
   Hoezo haat? wie brengt de haat de wereld in…

   Charles op 6.32: Psychologie is de kunde van de ziel (psyche=ziel). Dat wordt allang niet meer onderwezen op de universiteit. Op de universiteit wordt de kunde van het ego en hoe je het ego kunt trainen geleerd.

   Charles, ik begrijp nog steeds niet waarom dit geen basisvak is op school. Als er al belangrijke dingen te leren zijn, dan gaat het wel hierom…

  33. @ Anaa11 e.a.

   Macht zei tegen de wereld: ‘Je bent van mij’.
   Liefde zei tot de wereld: ‘Ik ben de jouwe’.
   De liefde won……….

   Zjoz.

  1. Dank aan Cozmic en Anarchiel. Dit zijn zeer waardevolle bijdragen. Er lijkt inderdaad een verschil te zitten tussen video’s. De ene, originele zogezegd, zonder bebloede handen en dan de versie met bebloede handen, de officiële versie die massaal in de media getoond is.
   Mijn conclusie, voor dit moment, bovenstaande video’s zijn twee verschillende video’s van hetzelfde voorval. Via de link die Cozmic geeft kan je de hele speech (ongeknipt dus) van de dader zien. Hier zie je ook dat er een bus is met passagiers. Niet verwonderlijk dus dat er meer mensen zijn gaan filmen en er dus diverse video’s zijn. Elders staat weer te lezen dat er tussen de moordpartij en de komst van de politie zo’n 30 minuten gezeten heeft. Veel mensen hebben mogelijk niet eens beseft waarna ze zaten te kijken. Vandaar de kalmte. Vermoedelijk is het de lichtinval bij de diverse video’s en de kwaliteit van de verschillende camera’s die wat verkleuring geeft, waardoor het lijkt dat bij die ene video de dader geen bebloede handen heeft. Maar als je betreffende video stilzet bij seconde 6 lijkt het er toch op dat er wel degelijk bloed op zit. Het gaat snel, zo snel zelfs dat je er bijna overheen kijkt.
   Bij de volledige ongeknipte versie zie je overigens ook bloed.
   Met andere woorden: er zijn gewoon meerdere video’s die hetzelfde voorval filmden (er waren dan ook hele massa’s getuigen en er was voldoende tijd om te bedenken dat dit wel de moeite waard was om te filmen). Niet zo verwonderlijk dus. En zoals gezegd met diverse camera’s van diverse kwaliteit is het ook niet zo verwonderlijk dat er kleurbedrog is.
   Wat wel belangrijk is, is het feit dat deze volledige versie niet of indien dat wel het geval zou zijn, dan toch zéér weinig is uitgezonden. Dat terwijl het motief er duidelijk wordt genoemd. Dat de media dit niet uitzenden is regelrecht schandalig. Bang dat de discussie losbarst over hun moorddadig optreden in het buitenland?
   Deze slachting was een vergelding voor de vele doden die de UK op haar geweten heeft. Geweld, niet goed te praten en deze daad is dan ook zeker af te keuren, MAAR de reden waarom …… ik begrijp het wel. In wat hij zegt heeft hij wel gelijk.

 6. “De Derde Wereldoorlog moet gefaciliteerd worden doordat de ‘agenten’ van de Illuminatie de verschillen tussen de politieke Zionisten en de leiders van de Arabische wereld aanwakkeren. De oorlog moet op zo’n manier gevoerd worden dat de islam (de Arabische wereld) en de politieke Zionisten (de staat Israël) elkaar over en weer vernietigen. Intussen zullen de andere landen die dan meer verdeeld zijn over dit kwestie, gedwongen worden zich te vechten, fysiek, moreel, spiritueel en economisch uitgeput.. We zullen de Nihilisten en de Atheïsten loslaten en we zullen een enorme sociale ramp veroorzaken, die de landen duidelijk in al zijn afschrikwekkenheid het effect toont van absolute atheïsme, oorsprong van barbaarsheid en verschrikkelijke onlusten. Vervolgens zullen overal de burgers die gedwongen zijn zich te verdedigen tegen de minderheid van werelds revolutionairen, deze vernietigers van de beschaving uitroeien. En de meerderheid, teleurgesteld in het christendom, wiens gelovige zielen vanaf dat moment stuurloos zijn, wanhopig zoekend naar een ideaal, maar niet wetend waar de aanbidding is, zal het ware licht ontvangen door de universele openbaring van de pure leer van Lucifer, die dan uiteindelijk aan het publiek wordt getoond. Deze manifestatie zal het resultaat zijn van de algemene tegenbeweging, die volgt op de vernietiging van het christendom en het atheïsme, beiden tegelijkertijd overwonnen en uitgeroeid.”

  Albert Pike!!

  1. @ JAHBULON, alias Albert Pike,

   Zo zal het niet gebeuren, het zijn de verschillende religies, die elkaar uit zullen roeien.

   De Atheïsten alias HUMANISTEN, zullen de boel op moeten ruimen.

   En het ideaal van elke Christen is het Christen dom verspreiden in dien nodig te vuur en te zwaard.

   Met het Moslim geloof heb ik niets, ook niet met Moslims aardig of onaardig.

  2. Het schijnt eens door Albert Pike geschreven te zijn. Ik wil niet eindigen als Adriaan van Dis, vandaar de naamsvermelding. Mocht je beide namen niet kennen, ga er eens op Googlen!!

  3. @Jenne:
   “En het ideaal van elke Christen is het Christen dom verspreiden in dien nodig te vuur en te zwaard”
   Whoeaaaaaa…in welke eeuw ben jij blijven plakken?
   Ooit van de Verlichting gehoord? Ik daag je uit EEN christen te vinden die het Christendom nog wil verspreiden…..we zien dat ook aan de leegloop vd kerken en het tekort aan pastoors/seminaristen he..tjonge, jongen….
   Wereldwijd kaliefaat is het enige doel vd islam (en ja, ’te zwaard’ of moeten we ’te kapmes’ zeggen? Op 1 week tijd 2 ‘incidenten’) en daar zijn ze vlijtig mee bezig, door medeplichtige regeringen in europa!

 7. Zo, allemaal er weer lekker ingestonken hier, gezien de reacties.
  Tis de MSM wederom prima gelukt de lezers van alternatieve websites als deze lekker bezig te houden met oets waar men geen reet aan kan veranderen.
  Verloren energie en aandacht die volgens mij beter besteed had kunnen worden aan het verbreden ven je Eigen visie, oersoonlijke groei en vehoging van je eigen bewust-zijn.
  We weten hier inmiddels dat het geven van aandacht het doet groeien, maar wat doen we met deze kennis?
  Juist, we schrijven woorden neer in een reactie, en raken eigenlijk weer voor een moment verwijderd van onszelf.

  Stay Human, please,

  Zjoz.

  1. Ach ja, je hebt gelijk. We weten nu zo langzamerhand wel dat het een groot toneelstuk is, Sandy Hook, Boston, nu dit weer. En dan neporanje handen om de debunkers gelijk te kunnen geven.

   Het is zo duidelijk hier: http://olympiczion.nl/index.php/woolwich-false-flag-exposed/

   Dit willen we niet meer. Wat willen we wel, is de vraag. Eerlijke berichtgeving, ook en meer dan nu, over positieve zinvolle ontwikkelingen. Naar het licht moeten we.

   Maar leugens en zaken die ons niet vooruit helpen moeten wel gestopt worden. In liefde.

   Ik stop mijn kinderen als ze in de vla slaan met hun lepel en de spetters tegen de muur gaan. Ik stop ze direct en zonder discussie. En ik zeg niet tegen mezelf “Ach laat ze toch. Als je er tegenin gaat geef je het aandacht en alles waar je je aandacht aan geeft groeit, dus verschuif de aandacht en vraag je kind nu maar eens hoe het op school was vandaag”.

   Deze gedachtegang bestempel ik als gevaarlijke flauwekul. Ik stop dit, resoluut, maar met liefde.

   Dat kan ook met flauwekul op TV en in de krant.

 8. Wat ik persoonlijk al verdacht vind is dat er iemand op af durft te lopen met een camera..ik zou wel op afstand blijven als ik zo’n figuur zag met wapens en onder het bloed.

  1. En hoe verklaar je dan hetzelfde filmpje met 2 perspectieven..?? Dit s toch té idioot voor woorden…? Of zie ik dat nu alleen..? Als in het nieuws wordt gemeld dat ‘een toevallige voorbijganger’ het hele tafereel heeft gefilmd.. Als je kijkt zie je het pas…!!
   Wat het betekent, voor zover ik het kan zien, is dat HETZELFDE tafereel met 2 camera’s is gefilmd, heeeel professioneel. De ene opname kennelijk om de bebloede handen te creëren en de andere als ‘reserve-opname’ oid.

   En waar blijft in hemelsnaam die vrouw met dat boodschappenkarretje ineens…???? En korte klik in de opname.. Is dat wat een ’toevallige voorbijganger’ pleegt te doen. Ff stoppen, ‘CUT’, en weer ‘ACTION!’.

   Misschien ben je even aan het doorslaan door maar de halve waarheid te belichten.. En JA! het filmpje is bewerkt om het filmpje nog schokkender te maken.. Om de ISLAM nóg heftiger weg te zetten. Kijk naar de Telegraaf, die de bebloede handen lekker op de cover zet..! Is het niet belangrijk uit te zoeken wáárom je überhaupt 2 filmpjes maakt..!?? Waarom er 2 perspectieven zijn..?

  2. Waarom 2? Is dat niet een retorische vraag? Maw het antwoord zit in vraag.
   2= is duaal dus einde verhaal–>verdeel en heers!

   Ken je het boek de Donkere Kamer van Damocles(WF Hermans)
   Osewoud (anti held)was zo overtuigd van zijn gelijk in WO2 dat hij een ‘dubbelganger’ als vriend had die vocht tegen de Duitsers.
   Van Dorbeck( zo heette zijn dubbelganger) werd door hem met zijn Leica een foto gemaakt.
   De donkere kamer verwijst naar de doka. Het zwaard van Damocles verwijst naar het dreigend gevaar wat boven je hoofd hangt. Toen Osewoud de film (als enige bewijs) ontwikkelde was de foto overbelicht. Foutje bedankt en werd hij zo de bak in gedraaid voor iets wat ie niet had gedaan of toch wel als die Dorbeck uit zijn duim heeft gezogen?!

   Bij dualiteit is bij menigeen bekend ligt waarheid altijd ergens in midden! Exact? Niet altijd volgens Fibionaccio’s gulden snede! Maar dat is een ander verhaal.

 9. @GuidoJ
  Voor mij maakt het geen HOL uit of er 2, 3 dan wel HONDERD filmpjes gemaakt werden of door wie.
  Feit blijft dat twee BEESTEN een MENS afslachten op klaarlichte dag, hun achterlijke allah aanroepend!
  Ga jij die fascistische ideologie nog wat verdedigen? Je bent nochtans voor hun ook een ongelovige hond…denk daar maar eens over na!
  En de islam is nog veel erger dan dit filmpje. Dat staat ons te wachten dankzij tolerante sukkelaars die vierkant worden uitgelachen vanwege hun ‘zwakheid’ en het verdedigen van deze achterlijke, politieke ideologie die zich laf verschuilt achter ‘geloof’

  1. Valt wel mee Omaatje wat de inhoud van de Islaam is, welke Godsdienst heeft niet koppen gesneld voor hun kant om zieltjes winnen en welke godsdienst is niet over lijken gegaan?! Iedereen heeft daar wel een vieze vinger in de klonten pap. Niet iedereen is dan bij deze te Generaliseren als verkeerd gekozen lijdend object, er zitten daarmede ook goede Moslims tussen de verkeerde. Zelfde laken en pak voor de katholieke geloof en andere overtuigingen, de geschiedenis herhaalt zich keer op keer voor elke kudde volk welke de dunne rode draad niet wil herkennen die al eeuwen door ieders leven heeft loopt. False Flag mindcontrol again…

  2. Niet van, de hak op de tak Vliegen, op dit moment worden wij de halve wereld belaagd door de Islam, in het NU !

   En het is niet goed om altijd maar verzachtende omstandigheden aan te Voeren, of op de proppen te komen met wat halve balanse mensen.

   Het kwaad van nu is het kwaad, en zal nooit het goede kunnen worden.

   Je kunt natuurlijk verder kijken als dat je neus lang is, maar pas op wat is de werkelijke werkelijkheid !

  3. Jenne, je klinkt als een doorsnee Telegraaf-lezer. Er is altijd wel een minderheid die je ALLEMAAL, niemand uitgezonderd van die ‘club’, een etiketje op kunt plakken..!
   Zijn het geen ‘zwarten’, dan zijn het ‘Chinezen’, ‘Joden’ en vooral ‘Islamieten’.. Maiohmai wat een heerlijkheid, de wereld opdelen in ‘zij’ en ‘wij’..

  4. Oma en Jenne.
   Hebben jullie concreet iets mee gemaakt met moslims (mensen), waardoor ik jullie mening beter kan begrijpen?
   Alle geloven deugen niet. De moslims maken al jaren mee dat ze uitgekotst worden door de westerse media inclusief de film-wereld. Ze hebben in hun landen al decennia’s oorlogen en ellende. Misschien willen ze gewoon ‘aandacht’ van de rest van de wereld.
   Afhankelijk waar je leeft word je met de propaganda dood gegooid. Het is een grote bende, hier en daar. Alleen als we niet splijten maar de verbinding blijven zoeken, kunnen we allemaal verder.
   Natuurlijk is het niet de beste manier om westerse landen met massa’s aan moslims te kolonialiseren, maar dat is juist de bedoeling van de nwo. De nwo wil dat wij mensen ons haten en bevechten, daarom scheppen ze chaos. Want alles wat we te zien krijgen is gecreëerd!
   En trouwens als je oorlog maakt, dan moet je ook met vluchtelingen rekenen. No war makes sence!!

  5. @GUIDOJ,

   Niet te ver gaan beste Jongen, jij deeld de wereld meer in en op als ik, in wel of geen Telegraaf lezers bijvoorbeeld.

   Je moet in je leven een standpunt in te durfen nemen, blijkt dit achter af een fout standpunt dan moet je op de blaren zitten.

   Ik ben niet de bedenker van al dit mooies, ik ben een blanke hetero Nederlander, en alles wat mijn groep kwaad wil doen, zal ik dit met of zonder jouw goedvinden, naar voren brengen en me hier tegen verzetten.

   En zo als jij aan geeft over al die bevolkings groepen, zou ik nooit generaliserend schrijven.

  6. Ik ben een homo sexuele Mohammedaan en kan er dus ook niet in mee gaan.

  7. @ MONIKA,

   Heb veel gereist, en mijn vader nog meer, heb in mijn jeugd een tocht door India-Pakistan-toen nog Perzië, Afganistan, etc, gemaakt.

   Tweede reis denk 10 of 11 jaar later toen niet in Iran geweest.

   De laatste was Libanon_ Syrië Turkijë.

   Op die reizen kom je van alles tegen, mensen in alle soorten, maar het gaat om de stemming in een land de sfeer, ja het slechste gevoel had ik toch wel in Turkijë.

   Maar goed ga zelf kijken, kun je zien hoe de vrouwen daar leven, het denken is allemaal zo anders, hartvochtige mensen vind ik, vreselijk gruwelijk in hun handelen, zeker met meisjes en vrouwen, over dieren maar niet te spreken.

   Als ze in Nederland komen, komen ze van de hel in de hemel, maar ze kunnen er gewoon niet mee om gaan, zijn er bang voor, kunnen hun hypokrite denken en preutsheid niet over winnen, en zijn duivels jalours.

   Het is niet de schuld van de gemiddelde Europeaan dat er overal oorlog wordt gevoerd door ja wat het kwaad, maar moeten wij ons nu overhoop laten lopen, trouwens veel verdienen het niet met en tussen ons te wonen.

   Gelukkig zijn er ook veel goede mensen onder hen, ken er verschillende, één van mijn beste vrienden een oude Kabijl is helaas overleden, maar zelfs hij vond het een probleem worden.

  8. Jenne: ‘Je moet in je leven een standpunt in te durfen nemen, blijkt dit achter af een fout standpunt dan moet je op de blaren zitten.’
   En dan roep ik iets over De Telegraaf, dan is het weer niet goed.. Jonge jonge jonge.. Alsof er geen brandzalf bestaat zeg..!

  9. De Goudeerlijke Hollanders tegen die bastaards, we worden gewoon overlopen! Onze Gouden eeuw was ook zo heerlijk. Piratenland nummero uno, eerlijke handel drijven met Aziatische landen, beetje negers kopen en verkopen. Ja, wij zijn van de nette.

  10. Ach Martijn, komen we uiteindelijk toch weer bij die Neanderthaler van een Grutte Pier uit 😉

  11. Totdat de Fransen zich keren tegen Hollandse immigranten…..

  12. Jenne 13.8
   Deze zin van jou ‘Gelukkig zijn er ook veel goede mensen onder hen’ die heeft me geraakt en ik wilde hem daarom opmerken.

  13. Beste Martijn,

   In de wereld van toen en nu, was het to be or not to be, misschien moeilijk te begrijpen, maar dat is de waarheid.

   Dat Holland Zeeland Friesland de goede structuur hadden en het intellect om 100 jaar lang de wereld handel en de zeeën te berheersen strekt hun tot eer.

   De SLAAFTRADE, was en is in handen van de Azkanazi Joden, te lezen op diverse netten, gebaseerd op feiten, de beste staat op Vétérans to day.

   Heb nooit op de PVV gestemd, en zal dit nu ook weer niet doen, maar
   ik begrijp het heel goed dat veel Nederlanders dit zeker zullen doen, maar of dit iets veranderd betwijfel het, het is zo structureel, dat met een eventuele revolutie het mogelijk zou zijn het totaal beeld te veranderen, maar dat zal ook niet gebeuren, dus het is en wordt een op weg naar het einde.

  14. ” dus het is en wordt een op weg naar het einde.”

   En dus een nieuw begin, laten we daar alvast voor gaan.

   Stay Human,

   Zjoz.

 10. (lezer
  27 mei 2013 om 08:44
  6.25
  Anna, er zit een kern van waarheid(wijsheid) in wat je zegt. En wijsheid kan alleen uit jezelf komen.
  Iedereen ziet, voelt, hoort, proeft, ruikt, ervaart wat de zee en wat de wind is. Als we de zee of de wind konden ‘vasthouden’ is het dan nog steeds die zelfde zee of die zelfde wind?)

  ehm ja de zee blijft de zee en de wind blijft de wind. enkel ONS perspectief erop veranderd… wordt anders. wij gaan het anders beleven en ga zo maar door. echter het zal aan de wind en de zee niets veranderen. hoe zee en wind echter ervaren worden verschilt per mens. dat moet ik er wel bij zeggen

  1. Een goede analyse en juiste conclusie John!
   Hopelijk begrijpen Charles en Jenne dat ook.
   Ipv zee, wind kun je ook … liefde invullen!

 11. Guido,

  Sorry, maar ik vind wel dat je een verantwoordelijkheid hebt als je een site als deze hebt. Proberen achter de waarheid te komen is toch het allerbelangrijkste? Dat is toch het ultieme doel uiteindelijk?
  Dat er heel veel niet klopt in de wereld is absoluut waar. Mede deze site zet dat terecht in het licht. Griepprik, Pillenbedrog, ADHD, Banken, Monsanto, Israël/Palestina, 9/11 en nog zo veel meer. Allemaal zaken waar ik in mee kan gaan.
  Hier waren inderdaad vreemde zaken aan de hand…..zo op het eerste zicht. Dus mag je het best aan de orde stellen, die vreemde zaken.
  Maar waarom reageert niemand op mijn bericht, reactie 7.1?
  Wil men dan de waarheid niet weten? Nu hoeft men mijn waarheid niet over te nemen, maar niemand komt met een inhoudelijke reactie.
  Daar wordt thans toch duidelijk uitgelegd dat jouw verhaal niet overeind blijft. In ieder geval is er geen enkel bewijs om jouw stelling te ondersteunen. Blijf dan niet doorgaan met regelrechte onzin te verkopen tegen beter weten in. Dit maakt de site regelrecht ongeloofwaardig en dat lijkt me nou net niet de bedoeling. Daar zijn de andere zaken gewoon te belangrijk voor. Wees ook zo moedig en geef je ongelijk ook eens toe. Hier is niets, maar dan ook echt helemaal niets aan de hand. Hoewel….de link met de geheime diensten maakt me wel weer meer zorgen.
  Hier kan best meer aan de hand zijn. Met de nadruk op kan, het hoeft dus niet. Dat we hiervoor de ogen openhouden lijkt me zeker gerechtvaardigd.
  Maar jouw stelling, ondanks dat die op het eerste zicht inderdaad zo lijkt, blijft gewoon niet overeind.
  Dat in het nieuws gemeld wordt dat het is gefilmd door een toevallige passant (en in feite klopt dat ook gewoon) zie je precies ontstaan in de link die Cozmic in reactie 7 plaatste. Passagiers uit een bus. Al filmend stapt de man uit, zich afvragend wat er is gebeurd. Het lijkt dan ook meer op een aanrijding, maar het is natuurlijk wel vreemd dat er iemand met een mes en hakbijl staat. Maar hij staat daar wel rustig. Dat komt dus niet zo bedreigend over. De meeste mensen weten gewoon niet wat er zojuist is gebeurd, vandaar dat er geen paniek was. Meerdere mensen uit de bus zijn gaan filmen, vandaar dat er meer versies zijn, vanuit een net iets andere positie. Niets bijzonders dus. En als dan blijkt dat de meeste filmpjes gewoon bebloede handen hebben, juist die ene niet is dat inderdaad opvallend.
  Maar als je dan beter gaat kijken bij seconde 6 in het betreffende filmpje en je zet de beelden stil (ik kan hem 3 keer stilzetten binnen die ene zesde seconde) en bij mij is er juist in dat derde beeld wel degelijk bloed te zien op de handen van de dader. Als ik dan mijn eigen ervaring met amateuristische camera’s daarbij neem weet ik gewoon met 100% zekerheid te zeggen dat afhankelijk van de camera en de lichtinval ik soms ook totaal andere kleuren krijg dan die in werkelijkheid zijn. Dus om dan vol te blijven houden dat er beelden bij zijn die fake zijn vind ik eigenlijk een beetje zielig (sorry voor het woord). En zo blijft er gewoon geen enkel bewijs over die jouw stelling ondersteund. En zolang je dus in feite niets hebt, moet je niet doorgaan met onzin verkopen. Je mag argwanend zijn, maar zoek dan eerst naar meer ondersteunend bewijs. Blijf je wel doorgaan met dit verhaal te verkopen, dan maak je jezelf alleen maar ongeloofwaardig en dat zou doodzonde zijn, want zoals gezegd: je brengt ook zoveel goed nieuws. Nu breng jij eerder het bedrog de wereld in…..dat wil je toch niet?

  1. Grappig verhaal Ger. Erg lang ook. Ik vraag je gewoon 2 cameraposities te vergelijken. Jij praat dat recht door te zeggen dat het allemaal techniek is. Ik raad je aan je mind te openen en méér mogelijkheden toe te laten en VOORAL daar zonder oordeel eens tegenaan te kijken.

   Uit jouw reactie:
   “Hier kan best meer aan de hand zijn. Met de nadruk op kan, het hoeft dus niet. Dat we hiervoor de ogen openhouden lijkt me zeker gerechtvaardigd.”

   Nou, DAT is precies de strekking van dit HELE artikel. Misschien heb je de kopregel over het hoofd gezien..??

   Mag ik je vragen waar je dan überhaupt meent een ‘stelling’ uit het artikel vandaan te halen…?
   (Maar als je bedoelt dat een vraag, over hoe jij er tegenaan kijkt, ook een stelling is, dan klopt dat..)

  2. En waarom ik me meer zorgen maak om de rol van de geheime dienst wordt duidelijk in het onderstaande artikel. Er is gewoon een duidelijk patroon.
   Ook voor Boston en ook nu hier in Londen had de geheime dienst de verdachten in het oog. In Londen zou zelfs de dader een informant van de geheime dienst zijn geweest, ware het niet dat hij zou hebben geweigerd.

   De FBI plant en financiert de meeste terreuraanslagen in Amerika

   http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M26&s=M118&ss=P2095&l=NL

  3. De geheime dienst heeft de ‘verdachten’ ZELF gecreëerd mijn best Ger.. Maak ruimte voor die optie en je wereld verandert..!! Laat die lulverhaaltjes toch ook eens van de andere kant zich tonen..

  4. Guido,

   Die twee cameraposities zijn absoluut verschillende beelden. Er zijn dus inderdaad meerdere filmpjes…en dan…..? De verklaring hiervoor ligt voor het oprapen. Waarom wil je dat niet zien?
   En nogmaals de verkleuring is ook te verklaren, maar dan nog….zelfs bij het filmpje waarbij jij géén bloed ziet, zie ik dat wél….in seconde 6.
   Hier kan je toch niet omheen?

  5. Guido,
   Juist daar maak ik ruimte om daar rekening mee te houden….op dat punt van die geheime diensten, maar dus niet op basis van jouw filmpjes. Daar is gewoon niets aan de hand.

  6. OK, gelukkig.. Pfff… Dan maak ik me ‘gewoon’ geen zorgen meer. Dank Ger voor het tonen van het juiste perspectief.

  7. Het juiste perspectief is misschien ook een groot woord. Mijn perspectief mag men ook afkraken, maar dan wel met feiten. Misschien heb je zelfs wel gelijk betreffende de bebloede handen, maar niet op basis van alleen deze beelden. Wat mij betreft dan toch. Dus andere bewijzen zijn altijd welkom. Echter, zolang die ontbreken blijf ik bij mijn standpunt.

  8. Ger,

   Je toon en je taalgebruik van je commentaar vind ik zeer aangenaam. Het maakt dat de ander hierop goed kan reageren en niet in welles/nietes vervalt. Als ik dan ook mag reageren, dan wil ik graag zeggen dat deze site en al het werk dat Guido en redactiegenoten doen in het teken staat van het boven water halen van datgene dat men verborgen wil houden. En dat al om de lezer in staat te stellen zelf op onderzoek uit te gaan of proberen het hele plaatje te zien van de machten en krachten achter de schermen. Het heeft volgens mij geen zin om kritiek te uiten op elkaar. Jullie beiden geven nieuws en inzicht/overdenkingsvoer waar de lezer iets aan heeft. Dank voor jou commentaar en die van anderen en dank voor Guido en redactieleden…

  9. Hehe, eindelijk iemand die het begrijpt.. 🙄 Dank voor je compliment; ik zal het aan de andere redactiemensen doorgeven.. 😉
   Maar even serieus ingaan op je reactie; WantToKnow probeert inderdaad niets meer, maar zeker niks minder!, dan mensen zaken van ‘een andere kant’ te laten bekijken. Té vaak wordt ons een rad voor ogen gedraaid en blijkt al snel, bij het EERLIJK en OPEN bekijken van feitenmateriaal, dat er veel meer aan de hand is. Kijk naar al die Valse-vlag-operaties die wereldwijd plaatsvinden. De Boston ondergoedbommer, Sandy Hook, Boston Marathon, de aanslagen in London van 7-7-07 en niet te vergeten 9/11.
   Vooral 9/11 laat zien met wat voor een nietsontziende macht en non-compassie er te werk wordt gegaan. Een mensenleven telt niet.. Zo simpel is het. Maar dáár zit ‘m nou net ook de ‘oplossing’…! JUIST door het verspreiden van compassie, het delen van verdriet en vreugde, komt het mosterdzaadje tevoorschijn..! En zo denk ik erover. Geloof ik.
   En zeker, zoals bij 9/11 het geval was, waar de media de zaak overnemen en voorkauwen. De burger dus GEEN NEUTRAAL nieuws te zien krijgt, maar weer hetzelfde rad voor ogen afgedraait krijgt, dáár zijn WantToKnow en collega’s in de bres gesprongen om -met vaak hele kleine budgetten- de ‘werkelijke waarheid’ te laten zien.. Zodat je zelf, maar vooral zelf goedgeïnformeerd kunt beslissen over wat er gebeurd is. Klik op deze lead en lees het hele verhaal van 9/11, zoals er hier vele op de site staan..! Dan -met een open mind- kom je een grote stap verder. Word je je, met andere woorden, dieper bewust van zaken..!

   Frank Zappa:
   ‘De mind is een prachtig instrument, maar net als bij een parachute, werkt die pas als ie open is’

 12. @ LEZER,

  ik denk niet dat meeste lezers Willen Frederik Hermans kennen, of hebben gelezen, en nog een hele lange reeks boeken met hun Schrijvers niet.

  En of de waarheid altijd, of soms in het midden ligt, daar zijn de filosofen het nog niet over eens.

  Leuk bedacht je vergelijk, binnen de contexst van het gebeurde.

 13. Net gelezen 73% van de in Nederland levende MOSLIMS, staan achter de jonge mensen die naar Syrië gaan om mensen dood te schieten die hun niets hebben gedaan, ze noemen ze zelfs helden !

  Deze jonge helden, komen terug naar Nederland om hun helden daden voort tezetten, dat bedoel ik met op weg naar het einde, ZJOZ !

  1. No Offense, Jenne,
   Maar dat de oude wereld haar einstation heeft bereikd lijkt mij maar al te duidelijk.
   Wellicht is dat voor veel mensen nog niet zo en dendert de trein nog even door.
   Uiteindelijk valt er geen ontkomen meer aan, maar gezien dat het gros nog in de slaapmodus verkeert, zal de ‘ellende’nog even voort moeten duren totdat iedereen het echt spuugzat is.
   En pas dan zal deze wereld ten goede kunnen veranderen.
   Ondertussen kunnen diegenen die al wel wakker zijn het heft in eigen handen gaan nemen ter inspiratie en vooruitlopend op de gestaag groeiende meerderheid van hen die ontwaken.
   Het duurt even eer een zware trein op snelheid is, maar is dan nog moeilijk te stoppen, ga je mee?

   Zjoz.

  2. @Zjoz en Jenne, met alle respekt.

   Dit gedicht maakte ik in verbondenheid in oktober 2012, en past bij de reaktie van Zjoz.:
   Terug naar Huis,
   ons Huis; de oorspronkelijk Bron
   terug naar onszelf
   degene die we altijd al waren
   maar door de vrije wil,
   vrije wil gekoppeld aan dualiteit
   op een dwaalspoor is gezet
   een dwaalspoor dat spreekt
   van afgescheidenheid
   van beter zijn dan de ander
   beter willen zijn
   meer macht willen hebben
   meer geld willen verdienen
   bezit vergroten!

   Omdat we hier onze identiteit aan ontlenen!
   Dit is ons voorgehouden
   is ons zo geleerd
   wij weten nu zo langzamerhand
   dat dit dwaalspoor niet werkt
   Voor mij niet, voor jou niet, voor niemand
   Laten we dit dwaalspoor achter ons laten
   laat die alles vernietigende trein maar ontsporen!

   Stap er NU uit,
   waarom nog verder afdwalen
   kijk goed waar het dwaalspoor ons heeft gebracht
   neem een andere wissel
   de keus ligt alleen bij jou
   De weg naar Huis kent geen grenzen
   geen oordeel of veroordeel
   geen afgescheidenheid.
   Je hoeft alleen je innerlijk kompas te volgen
   en het dwaalspoor lost op in de verte.
   Hartegroet Aly/Alice

  3. Dank je wel Alice, mooi geschreven wat ik ervaar.
   Ik ben 20 jaar gel;eden al uit die trein gesprongen en goed terechtgekomen op mijn boerderij in het Franse land.
   Ik ga het land weder op, kool planten voor de komende winter.

   Stay Human,
   Zjoz.

  4. @Zjoz,

   Dat snapte ik wel dat je uit die “trein” was gesprongen, kon ik weten aan jouw reacties, het was door jouw reactie dat ik mij het gedicht herinnerde en vond dat het een goeie aanvulling was daarop. Veel plezier in Frankrijk en dank je voor jouw aandeel in het neerzetten van de Nieuwe Tijd! 🙂

  5. ALICE,

   er staan mooie en goede dingen in jouw proza !

   Het is voor mij allemaal iets gecompliseerder als ZJOZ, alhoewel ik ook in Frankrijk woon, ik wacht tot het mooier weer wordt om te planten.

   Vriendelijke groet !

  6. Ach Jenne, om het Liefdezaadje te planten hoef je geen mooi weer te hebben. 🙂 Veel plezier en plant en zaai met plezier, liefde en succes, ik hoop voor jou dan maar gauw op mooi weer.
   Hartegroet Aly/Alice

  7. @jenne

   Hieronder een passage uit de boodschap van een overgegane ziel, Montague Keen aan zijn vrouw :
   “……Het maakt niets uit tot welk geloof je behoort, aangezien het Vaticaan alles controleert. Haar tentakels reiken tot ver in elk aspect van jullie leven, ongeacht ras of geloofsovertuiging. Het is tijd om jullie eigen spiritualiteit te omarmen en te worden wie jullie waarlijk zijn. Leef in liefde, niet in angst.”

 14. Natuurlijk zijn er een hoop vragen Guido maar om te denken dat het een valse vlag operatie is gaat mij te ver. De MSM zal iid niet relevante zaken uit een filmpje halen. Dat zo’n bus ineens ergens anders stond, wie weet is de chauffeur gesommeerd om naar achteren te gaan. De nabestaande van de afgeslachte militair zal daar anders over denken. De smartphones geven tegenwoordig behoorlijk goede films weer. Wordt het niet eens tijd dat het Westen eens de hand in eigen boezem steekt….We denderen andermans territorium in daar waar we niets te zoeken hebben.Democratie kun je niet met geweld opleggen zeker als je weet dat we zelf in een schijn democratie leven. Ik keur het absoluut af wat deze man flikt maar ik begrijp zijn woede wel. Hoeveel burgerslachtoffers zijn er in de afgelopen jaren al niet gevallen en dat allemaal om andere culturen onze wil op te leggen.Een militair behoort voor zijn eigen land te vechten en te verdedigen in tijden van oorlog en zover ik weet is Engeland niet in oorlog. Ze creëren er wel één met de Fransen en de USA in hun kielzog.

  1. Beste Chavera,

   Zoek op YouTube eens naar de video’s van Max Malone.

 15. Mij valt het vooral op dat de ’terroristische aanslagen’ hoe langer hoe slordiger in elkaar geflanst zijn. De haast om zoveel mogelijk angst te oogsten is zo groot dat de tijd ontbreekt om alles tot in de puntjes voor te bereiden en uit te voeren. Er zal nog meer van dat komen want iedere keer verkleint de angst oogst omdat steeds meer mensen er niet meer intrappen.
  Laat ze maar doen. Met elke lukraak uitgevoerde false flag groeit het aantal sceptici. Is goed voor het verder wakker worden van de bevolking.

  1. Goed verhaal Anelle, dat is preciés wat er in mijn ogen ook gebeurt..! Dáárom volgen ze elkaar ook zo snel op. In een uiterste poging om de collectieve energie te vergiftigen met angst, waardoor deze niet, frequentioneel, kan stijgen.. Vergeefs!!

  2. Dag Guido,
   In mij ontstond hier nog een andere gedachte over.
   Namelijk, het zou net zo kunnen zijn dat deze acties met opzet zo tentoongespreid worden, met het juist het doel het volk goed kwaad te maken zodat er massaal protest word uitgelokt.
   Dit kan de heersende klasse dan een reden geven op te treden en hun macht werkelijk tentoon te spreiden.
   Probleem-actie-oplossing.
   Wat denken andere lezers hiervan?

   Stay Human,
   Zjoz.

  3. Zjoz, of het alleen die zogenaamde ´false flag` acties zijn die mensen in hun angst proberen te brengen, betwijfel ik. Ik zat net in een openbare wachtruimte en hoorde mensen praten over de moord op die bekende ex volleybalster en haar vriend (lees de kop van De Telegraaf van vandaag) en over de rechtszaak over die grensrechter die doodgeslagen is… de teneur van het geheel was dat er velen pleiten voor opnieuw invoeren van de doodstraf… Ach, de geschiedenis blijft zich wat dat betreft herhalen….. en nu alles via de (digitale) media nog veel dichter bij huis komt dan in het verleden, wordt het alleen maar erger lijkt het wel.. die reacties uit een gevoel van angst en onzekerheid, nog versterkt door de belabberde economische situatie.

   Mijn gevoel zegt dat we slechts de rust kunnen vinden in ons zelf, door naar binnen te gaan, ons zelf te verinnerlijken, en ons niet de kop gek laten maken door hetgeen alleemaal in de wereld om ons heen gebeurt.

   Blijf mens, dat wil zeggen een spiritueel wezen in een menselijk lichaam!

  4. Dag Dick,

   bedankt voor jouw reactie.
   In feite is de doodstraf nooit afgeschaft, het gebeurd nu op een andere manier, namelijk via moord op de geest.Dat is in feite wat je ervaarde in die wachtruimte. Immers al hetgeen wat je zegt, ben jeZelf.
   Dus eenieder die een ander dood wenst, wenst volgens mijn optiek zichzelf dood. The living death……
   Maar vaak is men er te angstig voor, dezelfde angst die men heeft om werkelijk te leven, het heft in eigen hand te nemen, de eigen verantwoordelijkheid nemen, zonder concessies te doen.
   Verantwoordelijkheid voor je eigen voedsel, je eigen genezing, je eigen middelen van bestaan, je eigen geest, etc.
   Bijna iedereen heeft zijn eigen leven uit handen gegeven, en nu zitten ze te janken bij de verbrande peren.
   Ik spreek vanuit mijn eigen ervaring, dit zijn mijn woorden.Eenmaal op dat pad, is er geen weg meer terug. Maar het voert wel langs eenzame lanen, want eenmaal daar, vorm je vanzelf de spiegel voor je medemensen, ook voor hen die nog niet zover zijn, met als resultaat een hoop onbegrip en afwijzing.
   So be it, in elk geval ben je gestopt jeZelf af te wijzen, en kan de Liefde gaan stromen en haar licht de angst om te worden wie je bent laten oplossen, verdwijnen.

   Yes, Stay Human, it’s all men has.

   Zjoz.

  5. Mooi Zjoz, en o zo waar “So be it, in elk geval ben je gestopt jeZelf af te wijzen, en kan de Liefde gaan stromen en haar LICHT de angst om te worden wie je bent laten oplossen, verdwijnen” Prachtig!

  6. Hoeveel mensen kijken “achter het nieuws ” ? Die handvol websites en een zootje blogs bereiken een klein deel van de mensen , waarvan een groot deel nog zit vastgeroest in hun comfortzone . ‘Dat kan toch niet waar zijn ?!! ‘
   is de meest gehoorde reactie als je dergelijke onderwerpen aandraagt .
   Hoe dan ook , welk deel van het volk een keer gaat ontploffen is een verdeel/heerser om het even . Nieuwe orde uit de chaos .

   Muse / uprising http://www.youtube.com/watch?v=BTDwIN9oLvY

  7. Het gaat om het voeden van het collectieve veld. Als je bedenkt dat we 100% energie zijn, ons bewustzijn die energie stuurt, vanuit het bewustzijns-energieveld, dan is een collectief veld (een veld met (min of meer) dezelfde frequenties) ook te voeden met energie. Be it good, be it bad.. No judgement is required.. Onze fysieke lichamen laten een afscheiding zien, die pas écht virtueel is..!!

   Een collectief veld ontstaat doordat ons bewustzijn het creëert. Zijn er veel zielen, bewustzijns-energievelden, die een hogere frequentie manifesteren dan veel andere zielen in dit veld, dan zal het veld een heftige prikkel krijgen van die hogere energie. En uiteindelijk ‘mee’ willen resoneren. En dat is dus wat we om ons heen zien. De focus van veel mensen gaat, bewust of onbewust, méé met deze hogere energieën. Of die nu uit de Aarde komen, en/of vanuit de levende wezens op die Aarde (zij die meeresoneren), en/of door hogere lichtwezens (ook elementalen!!) worden gevoed.

   Kortom.. Er gloort een magnifieke toekomst. Kijk naar de horizon en laat je focus het ‘ochtendgloren’ manifesteren. Amen.

   En dan nog een link natuurlijk, want ik zit hier niet zomaar een verhaal te verkondigen. Ooit (2009) een hoofdartikel (waard):
   http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/het-levenspad-en-de-kracht-van-intenties-in-je-leven/
   dans van de dolfijnen

  8. Klopt Guido, Ghandi wist het ook al; Be the change you want to see. Ik maak het dagelijks mee, en raak er steeds bedrevener in, in overgave.

   Stay Human, mooie site!

   Zjoz.

  9. @cozmic 19.4

   “Kan toch niet waar zijn?” antwoorden de meesten. Klopt, maar intussen heb je wel een zaadje geplant. Dat zaadje doet twijfel ontkiemen, misschien (hopelijk) gevolgd door opzoekingswerk op het internet. Zo krijg je een sneeuwbal effect. Er zal ook wel zoiets als een collectief twijfelveld bestaan 😉 dat meer mensen op onderzoek uitstuurt. Wie aan het twijfelen slaat, gaat antwoorden zoeken en komt automatisch bij de alternatieve media uit.
   Hoe reageerden wij zelf x jaren geleden op een eerste onthulling? Waarschijnlijk ook met “Kan toch niet waar zijn?”. Al blijft het natuurlijk altijd een kwestie van klankbord, van het klaar zijn om een nieuwe weg in te slaan.

  10. Dag Anelle e.a.,

   twijfel geeft de mens de mogelijkheid zich af te vragen wat waar is, in zichzelf op zoek te gaan naar wat werkelijk goed voelt en wat niet.
   In de twijfel verkerend, doe niets, maar wacht rustig af tot de taal van het hart de juiste weg duid.
   Iedereen heeft een ge-weten en vroeg of laat en op een dag zal iedereen weten wat de juiste weg is.
   Worden wie je bent overstijgt dit Aardse leven, we zijn allemaal onderweg om mens te worden.
   Stay Human,
   Zjoz.

 16. Danny, ik heb het Max Malone filmje bekeken. en nog vele meer waar meerder (donkere) vrouwen in wandelen….misschien voelden ze zich niet bedreigd. De Nigeriaan was nl. uiterst kalm.En zoals ik al eerder opperde…de MSM manipuleert heel wat foto’s en films. Reuter is daar ook erg goed in en CCN. Maar als ik deze foto’s zie kan ik mij niet voorstellen dat dit allemaal acteurs zijn. Deze mensen hebben nl. ook nog buren of vrienden en kennissen.Natuurlijk kan er een ander scenario zijn. De militair is vermoord met medeweten van hogerhand en de 2 daders leven nog met een flinke bonus en een nieuwe identiteit ergens in Timboektoe. De FBI heeft ook al vaker eigen bevolking opgeofferd (911) omdat het een hoger doel diende. Waarom de MI.6 niet? GB speelt namelijk het vuile spel mee. Ik volg het Gladio Operation gebeuren en wordt daar niet vrolijk van.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2331079/Woolwich-murder-Distraught-family-widow-murdered-soldier-Lee-Rigby-visit-street-died.html

  1. @ ZJOZ,

   bedant voor de moeite, maar o jè, mijn hart bloed, wat ze ons allemaal aan doen, wij onze families, de hele goed willende mensheid,
   er moet toch eens ergens begonnen worden, met deze mensen het zwijgen op te leggen.

  2. Het moet toch duidelijk zijn dat al dit bewust worden tot niets leidt.

   GuidoJ heeft hier ooit in 2009 een hoofd artikel aan geweidt.

   Het gaat langzaam maar zeker naar een climax, niet van ons maar van hen, lees in GLADIO 21 hoe bedreven ze zijn in alles verdoezelen.

   De Amerikanen hebben ten minste nog wapens, wij hebben onze blote handen.

   En in zekere situatie doe je met positiviteit niets, ook niet met liefde uitstralen, daar voor zijn deze lieden ten eene male niet gevoelig voor.

  3. Jenne, alles waar we Aandacht aan schenken wordt Groter…..dat is de Kracht van de Menselijke Geest.

  4. @ Bonjour Dick,

   is mij ook opgevallen, maar zo gauw ik mijn aandacht laat verslappen, verslapt de hele boel, grapjje.

   Je kunt honderden jaren de aandacht gericht houden, maar daar mee zal het kwaad niet verdwijnen, het is een wissel werking ben ik bang voor!

   Het is de onwetendheid, die hier een grote rol in speeld, de mensen willen niet weten.

   Het zit zo geraffineerd in elkaar, schulden, schuld gevoelens, tranquilizers, op de bank biertje lekker TV kijken, en nog verder worden ge brain fucked, en alles laten zo als het is, een geslagen gelatenheid, l’etarchie heet dit.

   Een tijd geleden waren ze al lang de straat op gegaan, om te protesteren, en hun families verdedigt, hun waarden hun vrijheid !

   Maar ze zijn ingepakt, in een wollen deken van onverstand, als je een htypotheek hebt, heb je nog geen huis, als je een autofinanciering hebt, heb je nog geen auto, maar ze denken dat ze er bij horen, bij de bezitters klasse, en zodoende mond dood zijn gemaakt, die goed gelovige sullen!

  5. Jenne, ik voel volledig met je mee…. Echter, in mijn innerlijke beleving is er een wezenlijk verschil tussen Gelatenheid en Overgave….

   Ik heb ruim een jaar lang gestreden voor het Behoud van 200 gezonde Beuken bij ons op het landgoed… Toevallig (?) hetzelfde landgoed in Groningen die als eerste op het programma stond van onze nieuwe koning en koningin, afgelopen week, om kennis te maken met de Bevolking (die koe Bertha 38 waar Willem Alexander mee op de foto stond in De Telegraaf staat zelfs in de wei op een boerderij vlak bij mijn woning)….. Ik ben een jaar lang belogen en bedrogen door de door ons gekozen Overheid, omdat er financiele belangen waren (wellicht ook prive) om die Beuken te kappen, terwijl er niet 1 Ziek was en de rest nog levenskansen hadden van misschien wel meer dan 100 jaar. Het was echt vechten tegen de bierkaai… Don Quichotte tegen de windmolens. Ergens kwam er een moment dat ik me Overgaf….. ik heb nog 1 keer staan huilen tussen de beuken en ze gevraagd om Vergeving….. en heb het vervolgens overgegeven.

   Gelatenheid of Overgave?

   Ik kan je wel vertellen dat ik het heb beleefd als een hele diepe vorm van Overgave. Die Beuken betekenden heel veel voor mij .. ze waren mijn steun en toeverlaat en voelden als bloedverwandten. Klinkt misschien hoogdravend, maar Beuken zijn levende wezens en ze zijn me in een periode van een zware burn-out jaar in en jaar uit tot enorme steun geweest.. ik heb me vaak afgevraagd of ik uit de diepe depressies was gekomen zonder hun steun. En deze gezonde, levende wezens worden Legaal gekapt en niemand, maar dan ook niemand kan dat stoppen.

   Toch, voel ik nu dat ik het nu mag LATEN….. Dat moment voelde voor mij als de diepste vorm van OVERGAVE!

  6. Hallo Dick,

   van dikke bomen zaagd men planken, maar niet van beuken, moeilijk houd.

   Ik weet precies wat je voelt, voor dat huilen hoef je je niet te schamen, maar je had ze beter in de fik kunnen steken, bij wijze van.

   Mensen zijn onbeschaamde wezens, toen ik in staphorst woonde, hadden sommige de gewoonte om de worsels in de grond af te zagen, van grote mooie eiken, nou ik heb behoorlijk lopen vloeken in het gemeente huis.

   Ik heb nooit anders in mijn leven mee gemaakt dat de natuur werd gesloopt, in Wales enorme eiken, omgezaagd om niets, boswallen weg, in Frankrijk het zelfde liedje mooie oude cabanes in de wijn met een enorme vijg voor de schaduw, voor als je je siesta doet, weg, mono cultuur.

   Maar wij vechten terug overal waar ik gewoond en geleefd heb, heb ik geplant, bomen, struiken en gezaaid.

   Groningen heeft mooie stukken, maar niet waar mijn familie de boerderijen heeft, op het hoge land, gekke provincie eigenlijk, stad katholiek, ommelanden hervormd, ook een gedeelte van mijn familie woonde bij drachten, ze spraken altijd heel voornaam Nederlands, terwijl binnen mijn familie de meeste Fries spraken, mijn ééne groetmoeder kwam uit Peize, een Dominèes dochter.

  7. COZMIC,

   beukenhout is heel bros, het is niet buigzaam, ook niet onder stoom,
   voor het bouwen van schepen is het volkomen onbruikbaar, ook voor spanten is he nooit gebruikt, voor meubels wel, maar ja die kun je ook van wit hout maken, in Engeland werd beukenhout wel veel en graag in de open vuren gebruikt, om dat het niet spat/vonken.

  8. DE BEUKEN

   Ik keek naar het huis, naar het oude huis,
   Dat stil in het licht lag te droomen,
   Ik hoorde het fluisterend bladergeruisch
   Der oude beukeboomen,
   Die bevend wakker staan geschrikt
   En nieuwen jammer vreezen…

   Ik heb de boomen toegeknikt,
   Ze met een glimlach toegeknikt,
   Opdat ze niet bang zouden wezen.

   J. v.d Waals

  9. Hallo bomen man,

   Het oude huis stond daar stil te wezen

   omringd door zijn rode beuken

   het blad ritselde in de Wind

   de jaren gingen te snel voorbij

   het was zo’n mooi aanzicht

   het gaf ook hoop voor een lang leven

   maar het mocht niet zijn en wezen

   Jenne

  10. Leuk Jenne, mooi ge-dicht…

   Maar, je herinnert je vast wel van vroeger het volgende liedje:

   ” Uren, dagen, maanden, jaren,
   Vliegen als een schaduw heên.
   Ach! wij vinden, waar wij staren,
   Niets bestendigs hier beneên!
   Op den weg, dien wij betreden,
   Staat geen voetstap, die beklijft:
   Al het heden wordt voorleden,
   Schoon ’t ons toegerekend blijft! “

  11. @ DICK,

   dit is al heel oud, ik denk dat mijn grootmoeder dit ook wel declareerde.

   Vreemd is dat Joost van Vondel door de Engelse literatuur hoog geprezen wordt, maar wij in Nederland, houden onze cultuur niet echt in eere.

   Maar goed het zij zo, je moet het ook leren het plezier hebben in het lezen van mooie proza, en gedichten.

   Groet !

  1. Willie, heb je ooit deze filmdocu gezien? ‘Psywar’
   http://www.youtube.com/watch?v=a0s1YBqgIdg
   gaat over het gigantische pr-apparaat van de VS omtrent oorlogen en gebeurtenissen.
   Hiermee wordt het alleen maar duidelijker dat alles op tv en in de msm niet meer is dan een in scene gezette vertoning om ons te manipuleren en in een bepaalde richting te laten denken.

  2. @monika: nee monika, niet gezien. Heb zojuist geklikt opde youtube, maar helaas geen (kronkel)vertaling. Maar het is alles voor jou en mij toch ook zo duidelijk toch? 😉

 17. Gewoon een geschifte garnaal op coke die het even heeft gehad met het burgerlijk blanke ras wat op gehaktdag om raadselachtige redenen steeds buiten schot blijft terwijl de thuisclub mekaar staat uit te benen.
  Daar ga je vast eens over nadenken tijdens de rust bij een uit-wedstrijd..
  Zeker als je doping gebruikt!

 18. @Zjoz 20.1

  Het hele “Gladio” gebeuren is mij bekend maar “Zjoz” ik dank je voor de info die je hier plaatst. Voor een enkeling zal het een nieuwe shock teweeg brengen, maar bij de meeste wakkere lezers hier is het oud nieuws. Je hoeft maar het woord “Gladio” te googelen en je kunt je eigen mening vormen. Peter.R.d.Vr. heeft er een uitzending over gewijd maar dit heerschap neem ik met een enorme korrel zout. http://www.youtube.com/watch?v=V4TtP2XRYbY&feature=player_embedded

  misschien is onderstaande url wel interessant voor een natte zomerse avond om eens door te lezen. operation Northwoods…alle puzzelstukjes vallen op zijn plek.
  http://www.takeoverworld.info/false-flag.html

  1. Hebben jullie gezien hoe Generaal Petreas, Henri Kissinger kust, de boeven, wat die samen voor vermoorde mensen op hun naam geschreven hebben, daar bestaat geen straf voor.

   BBRR de wereld zit vol slechte mensen, en hun handlangers die voor geld hun Eigen moeder vermoorden.

   Heb het gevoel dat we naar een climax toe leven, we zullen zien.

   Ik zou zeggen houd moed, laat je er niet onder krijgen, Groet !

  1. @ renske
   Ben het helemaal met je eens . Je zou het ( gezien zijn geuite motivatie) ook een verzetsdaad kunnen noemen. maar om het een terroristische daad te noemen getuigd van een groot gevoel voor propaganda.( alsof nederlandse verzetsmensen terroristen waren, kijk naar de subjectieviteit van de gebruikte terminologie!)

  2. Alle daden, moorden die worden gedaan van uit een bepaald politiek of religeus denken, stanpunt, worden bedreven om aan te tonen hoe gevoelig ons soort samenleving eigenlijk wel is, met wel degelijk een angst waarschuwing, van zie eens hoe eenvoudig het is, ja voor mij zal het bepaalde subtiele mensen terroriseren.

   In geval van op zet door de overheid, is het zeker bedoeld als terreur.

   Hoe het zit zit het, er lopen teveel gevaarlijke criminele minds rond in onze samenlevingen, grenzen dicht, goede contrôle, ongewenste sujetten uit zetten

  3. “Hoe het zit zit het, er lopen teveel gevaarlijke criminele minds rond in onze samenlevingen, grenzen dicht, goede contrôle, ongewenste sujetten uit zetten”

   En wie gaat dat bepalen Jenne, en volgens welke regels en normen?
   Ik bedoel het hele corrupte systeem is onderling met elkander verbonden, rechters, ministers, koningshuizen, multinationals etc.

   Wie gaat bepalen wie ongewenst is? Wij het volk?
   Kijk dan maar wat er op dit moment in Ankara plaatsvindt.
   Zolang iedereen op zijn luie reet blijft zitten, zal er weinig tot niets veranderen.
   Het volk is dermate gebrainwashed dat ze vergeten zijn dat zij zelf de grootste macht bezitten, namelijk de macht over het eigen leven.
   En dat is de angst van de heersende prychopatenklasse, namelijk dat het volk opstaat. Dus wordt daar bewust naar toe gewerkt, maar het zou wel eens heel anders uit kunnen pakken dan het scenario wat ze bedacht hebben.
   Blood in the streets………

   Stay Human,
   Zjoz.

  4. Hallo ZJOZ,

   heel juist wat je zegt, maar het één sluit het andere niet uit !

   stay a Wake ! not all humans are nice people !

  5. Humans are, psychopats not.
   Ze hebben hulp nodig, en wij niet die van hen, het moge duidelijk zijn.

   Be Good,On Vera,
   Zjoz.

  6. Hallo Zjoz,

   ben tweemaal in Turkijë geweest, mooi land, maaaar, er heerst een naargeestige sfeer, mensen zijn angstig, zeggen nooit wat ze denken, zijn gewoon onderdrukt.

   Ik hoop dat ze het redden, en die Erdogan kunnen af zetten, misschien een Klein glimpje vrijheid.

   Alles is mee genomen, en waar het van daan komt maakt niets uit.

   Het is altijd angstig om te zien hoeveel mensen handlangers van een regiem, bereid zijn om andere burgers in mekaar te slaan en soms erger, persoonlijk zou ik het helemaal niet erg vinden als dit soort psychopaten zouden verdwijnen voor goed.

 19. Als mensen hebben wij eigenlijk twee keuzes: te leven vanuit angst of vanuit eigen-liefde. (want pas als je liefde kent, kun je liefde uitdragen: kracht, compassie)

  Er zijn mensen op deze wereld die ernstig gekwetst zijn, afgesloten van het gevoel en letterlijk teren op macht over mensen en het beheersen van mensen. Mensen zijn te beheersen door ze zodanig te raken dat ze in de angst schieten. Als de mens eenmaal in de angst schiet, neemt het reptielenbrein het over; de eigen kracht vloeit weg en de besluiten zijn gebaseerd op vluchten of vechten.
  De mens die toelaat dat angst zijn leven bepaald, kiest om de hel op de aarde te hebben.

  De mens kan kiezen om angst uit te lachen en te kiezen om de liefde te laten stromen in jezelf. dan blijft die mens bij de eigen kracht.
  Angst heeft de mens al te pakken, als de mens gaat denken dat een levens-gebeurtenis van een ander mens, zijn/haar eigen levensgebeurtenis is.

  Blijf bij de eigen schoonheid:
  http://www.youtube.com/watch?v=m5Jz6gLDOhg

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.