Advertentie

Mark Rutte en z’n ‘onwaarheden’ over Brexit..


x

x

Mark Rutte en z’n ‘onwaarheden’ over Brexit..

2016 – WantToKnow.nl/be
(Bron: zie HIER, HIER en HIER)

x

Vorige zondag was Mark Rutte te gast bij praatprogramma Buitenhof. Mark Rutte meende met veel aplomb te kunnen spreken over de negatieve gevolgen van de BREXIT voor de Engelsen. Want er zouden al vele schadelijke gevolgen zijn voor het UK, van deze komende verandering. Zijn woorden waren: “Kijk gewoon naar Engeland en hoe het daar nu voorstaat met Brexit. Hoe schadelijk is dat voor dat land; hoezeer het pond is ingestort en hoezeer de economie inzakt.”

Mark Rutte bij CNN afgelopen week; de zender die volgens Trump ‘fakenieuws’ verkoopt.. Een teken aan de wand?

Natuurlijk probeert Rutte deze vermeende feiten via deze uitspraak te verkopen om te laten zien hoe belangrijk hij het voor Nederland vindt, om wél in de EU te blijven. Want zo is zijn gedachte: in internationale structuren sta je samen sterker dan alleen.Maar of hij dat VINDT, of dat het ZO IS, is natuurlijk een groot verschil. En een mening voor feiten verkopen, is zo oud als de weg naar Rome, maar gewoon liegen, keihard ‘onwaarheden’ verkopen, terwijl de waarheid overal om ons heen ligt, is kennelijk helemaal nieuw..?

Het is bekend dat Mark Rutte teleurgesteld is over de uitslag van het Britse referendum en dat het in zijn ogen belangrijk is om daar rustig en stap voor stap een stabiele oplossing voor te zoeken. Met name voor de gevolgen van de economie. Hij hoopte steeds (HIER) dat het ‘blijf-kamp’ in Groot-Brittannië zou winnen en wees er continue op dat Groot-Brittannië een belangrijke partner is voor exportland Nederland. Recht tegenover Rutte staat Geert Wilders (PVV) met de wens om in Nederland een referendum over een nexit (HIER) te organiseren,

En dan begint Rutte met allerlei vreemde verdraaiingen en zegt in één adem door: “Ik heb niet het idee dat daar in Nederland nu heel veel belangstelling voor is. De meeste Nederlanders snappen dat, voor een open economie als de Nederlandse, samenwerken met andere landen in een gemeenschappelijke markt van levensbelang is”. Daarbij draait Rutte continue hetzelfde verhaal af rondom de exit van het Verenigd Koninkrijk (UK) uit de EU. Het land staat er zwak voor en is daardoor extra kwetsbaar en die kwetsbaarheid zal alleen maar groter worden. Is dit angstzaaien naar Nederlanders of wat is bedoeling. Want Mark Rutte, waar haal je je info vandaan..? Klop je verhaal wel..? Laten we gewoon eens naar wat feiten kijken!

Wat zijn de feiten?
Sinds 23 juni, de dag waarop de Britten voor uittreden stemden, is het Engelse Pond (GBP) inderdaad fors gedaald ten opzichte van de US-dollar. Toen had, op 22 juni het GBP nog een waarde van US$ 1,47 dollar. Nu is er inmiddels een daling van het GBP waar te nemen van 16%. (1 US$ = 1,23 GBP) En ook tegen de euro is het pond gedaald; bijna 12% om precies te zijn.. (Op 22 juni € 1,30 en nu ca. € 1,15 euro) Een forse daling, die je voor een groot deel mag toeschrijven aan ‘onzekerheid en voorzichtigheid’, want handelaren overal ter wereld hebben een hekel aan ‘dreigende gevaren’.

Het Britse pond is dus inderdaad fors gedaald, maar Mark Rutte, als je nu gaat beweren dat het GBP is ‘ingestort’ is dat gewoon niet waar. Immers, bij een échte valutacrises zijn er dalingen die veel groter zijn. Dan liggen deze vaak boven de 50%! En ja, dat zwakkere Britse pond heeft gevolgen voor de Britten. Zoals buitenlandse vakanties die duurder zijn geworden en ook de invoer van producten en diensten wordt dus duurder. Maar dat is allemaal betrekkelijk, want het is voor Britse bedrijven die exporteren natuurlijk wél lekker.. Zij verkopen dus méér van hun goederen en diensten in het buitenland, als het Engelse pond daalt, omdat die producten en diensten goedkoper worden, ten opzichte van hun Europese concurrenten. Meer export dus..!

En wat zouden economische gevolgen kunnen zijn van de Brexit?
Veel economen gingen ervan uit, dat er een economische terugval in Groot Brittanië zou optreden, ná het referendum. Maar niks blijkt vooralsnog minder waar. De economen stellen nu hun verwachtingen naar boven bij..! Daarbij verklaarde het IMF deze week, dat de Britse economie in 2017 met 1,5% zal gaan GROEIEN… En dat is bijna een half procent MEER dan men eerder had voorspeld. En ja, daar is een stukje waarheid die via het IMF naar buten komt.. Ook het IMF erkent dat de Britse binnenlandse economie ‘na de Brexit-verkiezingen veel beter standhoudt dan was verwacht’ Mark Rutte dient zich dus minimaal JUIST TE INFORMEREN VOORDAT HIJ ZIJN PRAATJES GAAT VERKOPEN..

Even dan toch ook de vergelijking met de Nederlandse economie? Zo eerlijk is dat toch wel? Die groeit dit jaar volgens datzelfde IMF met zo’n 1,6%. Dus als pinokkio Rutte werkelijk gelooft en meent wat hij zegt, dat dus de Britse economie op dit moment inzakt, moet hij daarbij vertellen dat er maar een miniem -nauwelijks statistisch- verschil is, in vergelijking met de Nederlandse economie..!! Een half jaar geleden lag, volgens de meetmethode van Eurostat, de Britse werkloosheid op 4,9%,.

En volgens de  meest recente Eurostatcijfers lag in november jl. de Britse werkloosheid op 4,8%. (En dus ook nog steeds een stuk lager dan de Nederlandse werkloosheid van 5,6%, die in een zwaar herstellend economisch klimaat zou zitten!!). De Britse economische groei daalde evenmin hard na het referendum. In de twee kwartalen voor het referendum groeide ze met 0,4 en 0,7 procent, in het derde kwartaal (dus juni-september) met 0,5 procent.

Mark Rutte kletst dus maar wat uit zijn nek..!!
Jazeker, het Britse pond is met 1/6 gedaald, maar écht niet ingestort. En het vooral de Britse economie, de praktijk van alledag, die de toon zet. Die Britse economie zakt niet in. Natuurlijk zijn er allerlei gevolgen voor het uittreden van de Britten uit de EU, maar in deze globale, open wereld, is het maar de vraag of de Engelsen zoveel last zullen hebben van het op ‘eigen benen’ komen te staan.

Mark Rutte lijkt de leugenachtige politiek uit de VS als eerste volledig te hebben omarmd. Leugens, leugens en nog eens leugens.. En wat is zijn beloning..?? Hij wordt premier van Nederland…!

En ja, er zijn bedrijven die aangekondigd hebben, dat ze naar de EU zullen verhuizen, bijvoorbeeld uit het hart van de financiële wereld, de Londense City. UBS-bank waarschuwde mogelijk banen weg te halen uit Londen en ook de HSBC-bank doet dit. Zij zullen 20% van het personeel van Londen naar Parijs verhuizen, ten gevolge van de Brexit.

Maar het verhaal van Mark Rutte is onjuist. Hij kletst gewoon in zijn straatje, met opnieuw leugens, want hij had ook de cijfers van het economisch bureau van de EU, Eurostat, kunnen opvragen en bekijken.. Nee, onze Mark maakt liever goede sier met leugens kennelijk.. Maar op het World Economic Forum in Davos bond Rutte afgelopen donderdag al in. Daar sprak hij alweer anders: “De economische groei in het UK zal negatief geraakt worden door de Brexit”. Kijk ineens zijn de feiten verwachtingen geworden.

Conclusie
Mark Rutte.. Wordt het niet eens tijd om eens stil te worden..? Jezelf eens af te vragen, waarom burgers het inmiddels spuugzat zijn. Vooral het gekonkel en gehuichel met feiten. Het 5 x klemtoon leggen in één zin… Dan het keiharde liegen, het bedrog, manipulaties en politieke spelletjes, de van de burger verborgen achterkamertjespolitiek. Het gaat daarbij continue over vooral DE MINACHTING van de burgers die oorspronkelijk VOOR de EU stemden. En ja, dat Rutte zijn verwachtingen voor de toekomst van de EU, zónder Groot Brittanië mag uitspreken is vanzelfsprekend. Maar laat hij dan niet doen dat dit verhaal telkens een absoluut feitelijke beschrijving is van de actuele situatie.. Het blijkt dat het checken van feiten, even wat anders tevoorschijn tovert, dan de leugens, eh onwaarheden, die hij bij Buitenhof verkondigde, 4 dagen ervoor..

 

30 gedachten over “Mark Rutte en z’n ‘onwaarheden’ over Brexit..

 1. Je zou bijna gaan denken dat hij ook aan de drank zit want eerst zegt hij het ene en later spreekt hij zichzelf weer tegen.
  Landsbelang kan hij niet boven VVD partijbelang stellen (gezegd in TV programma afgelopen zondag) Maar begrijpt hij dan niet dat dat eigenlijk de verkeerde discussie is want als je zegt als partij het land te dienen dan zouden de belangen van de partij overeen moeten komen met het landsbelang.
  Het gekke bij hem is wel dat hij zelfs (volgens hemzelf dan) het belang van de VVD aan de kant zet omdat hij dan ineens het landsbelang voorop stelt in verband met het tekenen van het associatie verdrag met Oekraine.
  Dan zou men toch gaan vermoeden dat de VVD andere belangen dient dan dat wat goed zou zijn voor Nederland.

 2. deze man leeft in een andere wereld.
  al heb ik er geen verstand van ik vond de brexit geweldig en een goede stap om uit de bende van de eu te stappen.
  maar in plaats het volk te vertegenwoordigen zijn ze alleen maar bezig om de eu te vertegenwoordigen.
  ik zou zeggen verlaat het zinkende schip.

 3. Rutte is gewoon een instrument in handen van de machten achter de NWO, aan wie hij zijn ziel heeft verkocht zoals Faust de zijne aan de duivel . Hij moet gewoon de leugens herhalen die hem opgedragen worden, ook al moet hij zich hierbij dan onsterfelijk belachelijk maken. Een psychopaat heeft hiermee geen problemen, deze geloven immers hun eigen leugens.
  Rutte is dus enkel bezig met de NWO belangen, en dus niet met deze van zijn partij of deze van Nederland. Of duidelijker gezegd = gewoon hoogverraad!! Dit laatste gebeurt dan ook wetens willens.
  De analyse is dan ook eenvoudig, mits het juiste woordgebruik.

  1. Sub Rosa.
   Daar sluit het volgende wel bij aan.Kandidaten zelden gescreend door bedrijfsrecherche:https://www.nrc.nl/nieuws/2017/01/20/kandidaten-zelden-gescreend-door-bedrijfsrecherche-6313072-a1542303 en:Gelukszoekers en klaplopers moet je geen kans geven: https://www.nr.nl/nieuws/2017/01/20/gelukszoekers-en-klaplopers-moet-je-geen-kans-geven-6312412-a1542296
   In de kamer kan dus makkelijk geinfiltreert zijn door lieden die voor een ander land of multinationals en banken hun inzet leveren.
   Erg slordig dat er geen controle is op wie het land besturen.
   Interessant stuk is volgens mij ook wel dit schrijven over de Euro.
   https://janstevens.wordpress.com/2016/10/05/de-euro-werkte-amper-vier-jaar-dat-is-niet-eens-een-proefperiode/
   En dan zeg maar een soort één tweetje Dijsselbloem en Rutte.
   Dijsselbloem vind steun Italiaanse banken onbespreekbaar.http://www.elsevier.nl/economie/achtergrond/2016/07/dijsselbloem-tegen-duitse-bankensteun-onbespreekbaar-326641/
   Er wordt bedrogen en gelogen tot en met wat uit deze verwijzing op te maken is http://joostniemoller.nl/2016/07/dijsselbloem-liegt-eu-stort-in zwarte-gat-italie/
   Dijsselbloem weigert steun te verlenen wetende dat mogelijk meer banken omvallen wat rampzalig is voor West Europa en dan komt clown Rutte met Frankrijk en Italie moeten hervormen.
   https://www.nieuwskoerier.nl/news/57609-rutte-frankrijk-en-italie-moeten-hervormen met dit soort figuren die niet gescreend worden eer ze zitting nemen op belangrijke plaatsen heb je helemaal geen oorlog meer nodig omdat zij alles wel vernietigen.

  2. 300 mensen vermoord in MH17 door de Rothschild-Zionisten is geen enkel probleem voor Mark Rutte. 80 kinderen vermoord door zijn bankiers vriendjes uit Londen en Parijs. Mark Rutte kan er enkel om lachen. Hij heeft geen kinderen.

  1. Marcel, nou helaas zijn wij toch beschaafde mensen, normaal wordt dit type mens, buitengesloten, horen niet thuis tussen mensen, en echt begrijpen is onmogelijk, wat bezielt dit soort.
   Filmtje op You Tube, de Engelse stad, Birningham toen 50 iger 60 iger en nu, we stevenen op iets heel heel ernstigs toe.
   Groet Jenne

 4. Ohm namo narai !
  THEO rie over duivelse zielen en satanische geesten: Mensen die satan verkiezen en praktiseren zullen satan verworden en satan verblijven .

  Alle mensen krijgen bij geboorte in meer of mindere mate diverse eigenschappen aangereikt door God en  500.000 verschillende Engelen. Dit zijn de normale eigenschappen die bij iedereen voorkomen. Mensen die satan verkiezen en praktiseren worden door God en alles [500.000 Engelen] verlaten en hebben dus zo hun ziel aan de duivel verkocht. Ze zien dan volgens eigen zeggen flitsen in hun hoofd en veranderen in totaal andere personen. Hun 500.000 menselijke eigenschappen worden zo vervangen door 100.000 duivelse geesten.
  Een verschil van 600.000 menselijke karakter eigenschappen. De eigenschappen die in meer of mindere mate het gedrag van mensen bepalen. De normale eigenschappen aangereikt door van Gods Engelen zoals: liefde , compassie , betrouwbaarheid , eerlijkheid , humor , kundigheid , luisteren , rechtsgevoel , moed , creativiteit en nog vele anderen , worden ingeruild voor satanische eigenschappen waardoor de desbetreffende personen verander in : Onbetrouwbare , liefdeloze , compassie loze , sadistische karakters die veel vragen maar niet luisteren , geen antwoord geven ,  kijken maar niet willen zien . Vragen maar niet willen weten .
  Ze argumenteren dan over het algemeen met hun onwetendheid , hun onbegrip, hun onkunde en hun onwil. Kortom ; vals kijken , vals vragen , vals hebben , vals willen en vals antwoorden. Bijna altijd gaat daar dan hun onontkoombare sorry en een hoop verontschuldigingen aan vooraf. Alles wat ze dan doen, zeggen, hebben en willen is dan van a tot z gelogen. Kort gezegd het zijn de mensen die de leugen doen en liefhebben. Ze willen niet weten en willen niet zien .
  Zo verworden gewone mensen tot duivelse zielen en satanische geesten en zullen zodanig in de door hun verkozen satanische eenheid verblijven. Vroom gelovigen en mensen die de ‘diepste gronden van de satan hebben doorstaan’ , [de slachtoffers van satanisten] kunnen gewoon doorgaan voor de uiteindelijke Goddelijke eenheid. Zoals dat vanaf het begin van de schepping eigenlijk al de bedoeling is geweest volgens mij.
  Groeten !

  Sri sri Magnitude [ AardbevingsGroninger ]

 5. Niet alleen Rutte verteld onwaarheden maar ook van der Steur kan er wat van.
  Belangrijke informatie verzwijgen en liegen en bedriegen is de slogan van de VVD en de rest van de kamer slaapt gewoon door op af en toe een motie na (wat uiteraard toch geen gevolgen had tot nu toe).
  http://www.welingelichtekringen.nl/politiek/654510/ard-van-der-steur-loog-tegen-kamer-over-bonnetjesaffaire.html
  Opstelten is afgetreden ook ivm leugens en dat doet mij dan weer denken aan de Demmink affaire waarvan deze leugenaar zei er is niets,er was niets en er zal nooit iets zijn .
  Omdat nu naar buiten komt dat de hoogsten constant liegen en elkaar de hand boven het hoofd houden is misschien het tegenovergestelde wel de waarheid.
  Demmink is wegens gebrek aan bewijs nog steeds op vrije voeten.
  Demmink was een hoge baas bij justitie,Teeven was zelfs officier van justitie,Opstelten was minister van justitie en dat is van der Steur nu ook.
  Alleen al het feit dat dergelijke lieden op zulke hoge posities telkens opnieuw in opspraak raken zou toch alle alarmbellen moeten doen rinkelen ipv ze als verdachten van praktijken die niet deugen ze de kans te geven wet en regelgeving aan te passen en mogelijk rechters te vervangen want dan is de kans namelijk groot dat zij wetten aanpassen in het belang van criminelen en niet om misdaad te bestrijden.
  Logisch dan ook dat ik afgelopen weekend dienders bij All you need is love zag zitten want als je toch de waarheid niet mag vinden moet je toch wat.http://tv.blik.nl/all-you-need-is-love/aflevering-1-7 dan weet u ook gelijk waarom ze niet zoveel met aangiften doen en mogelijk uit verveling dan maar bonnen gaan uitschrijven om dan toch de schatkist maar te vullen zodat die criminelen aan de top lekker kunnen blijven graaien en criminelen (Kees H) via belastingontduiking,witwassen crimineel geld (4,7 miljoen)kunnen geven.

  1. Volgens mij is er in 2016 een record bedrag aan bekeuringsgeld binnen gehaald. Dat gaat tegenwoordig niet meer naar justitie, maar rechtstreeks naar de schatkist (wat dat dan ook mag inhouden). Een rijkaard lacht erom en gaat de volgende keer net zo hard in de fout. Iemand met minder geld, zal nog harder zijn best moeten doen om niet in de prijzen te vallen.

  2. http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/binnenland/2.48327?eid=1.2873396 Niet alleen in Nederland is het bij justitie/politie één groot feest wat betaald wordt door burgers die er vanuit zouden moeten kunnen gaan dat de politie/justitie er is to protect en to serve van diezelfde burger maar kennelijk hebben de leidinggevenden het te druk met andere dingen waar ook politie mensen op de werkvloer zo hun graantje van kunnen meepikken.
   WAT DENKEN ZIJ DAT DE BURGER DAN DENKEN ZAL WANNEER ER WEER EENS EEN BOETE OP DE MAT VALT VOOR BV TIEN KM TE HARD RIJDEN?

  3. Over pedofilie en het tegenwerken van onderzoeken vooral in Belgie.
   Ten tijde van de Dutroux zaak werd een onderzoeker van de zaak gehaald omdat hij op een feestje voor Sabine en laetitia (twee ontvoerde en misbruikte meisjes)een bordje spaghetti had gegeten.
   Deze man treed bijna nooit in het openbaar op maar hier doet hij nu hij gepensioneerd is voor de camera zijn verhaal wat absoluut bekeken en beluisterd zou moeten worden door iedereen die wil weten hoe corrupt justitie is.
   http://nieuws.vtm.be/binnenland/202930-connerotte-spreekt-over-zaak-dutroux
   Deze man kwam waarschijnlijk te dicht bij de waarheid wat mogelijk hoge koppen zou doen rollen wat dus op deze manier belet werd.

  4. Arnold 7.4 :
   De zaak Dutroux is maar een onderdeel van een veel groter geheel. Deze zaak is vergelijkbaar met de Franklin zaak in de USA (die verband hield met de Iran Contra gate zaak). De duivel waarvan sprake in het interview is niet de Rijkswacht, maar iets anders :
   http://aangirfan.blogspot.be/2011/12/liege-mossad-cia-nato.html
   Zie punt 5 van de voormelde tekst.
   Nog een bron :
   http://aanirfan.blogspot.be/2014/05/assassinations-and-sex-in-belgium.html
   met citaat :
   “Reportedly Barkan helped to hush up the Dutroux affair.”
   U weet nu wie de duivel is !!!

  5. Sub Rosa 7.5
   In uw verwijzing http://aanirfan.blogspot.be/2014/05/assassination-and-sex-in-belgium.html komt onder 3 Men carried out Liege attack,city centre evacuated de naam van Marvin Hier voor en nou heb ik naar de inauguratie van Donald Trump gekeken en wie zien we daar weer als Rabbijn Marvin Hier leest uzelf maar.
   http://www.salon.com/2017/01/09/donald-trumps-rabbi-why-is-the-founder-of-the-museum-of-tolerance-praying-at-the-inauguration-of-a-president-who-spews-hate/

 6. Zet de vvd deze tactiek in?

  Op de site van irma schiffers

  https://irmaschiffers2014.wordpress.com/heb-jij-een-link/comment-page-87/#comment-14552

  een reaktie
  Hallo
  Hierbij geen link, maar wel een ervaring wat mijn verraste. Ik was vanmorgen erg vroeg ( om 5 uur) wakker en ging achter de comp zitten.Ik keek bij AD krant waar Rutte zijn reclame verhaal vertelde voor zijn partij???? Verhaal was alleen vragen. Daarna kreeg ik energeties Rutte voor me te zien en die stuurde een energie golf naar mijn toe. Dat had ik niet verwacht. Heeft iemand anders een soortgelijke ervaring gehad? Het was iets wat ik niet waardeerde. Ik ga hier open en blood met mijn verhaal. Maar dit was mijn ervaring.Blijkbaar gebeurd het ook op die manier. En Irma grote dank dat je nog steeds je links blog zonder reclame en cookies beheerd. Het kost wat waar men vrij gebruik kan van maken. En wederom verdere sterkt
  Warme groet

  1. Arnold 7.6 :
   Dank voor de tip. Zoals U kan zien is de wereld klein. Men komt praktisch overal dezelfden tegen. U zal nu ook begrijpen waarom de waarheid het licht niet mag zien over al deze terreurdaden. In België is de “bende van Nijvel” ook zeer nauw verbonden met de “duivel..!!!”. Het toppunt van cynisme is dan een duivel die “tolerantie” predikt.

 7. Rutte ontspringt wederom de dans en kan gewoon aanblijven.
  Niet alleen van der Steur heeft zich schuldig gemaakt aan onfrisse praktijken in verband met de Teeven deal maar ook Mark Rutte heeft vuile handen.Nu Ard van der Steur opgestapt is vergeet de kamer (zo het zich laat aanzien) de rol die Rutte heeft gespeeld en is alle aandacht op het opstappen van van der Steur gericht en vergeet men het aftreden van Rutte te eisen wat echt onbegrijpelijk is.
  http://www.newsjs.com/url.php?p=http://nos.nl/liveblog/2154986-kamer-wil-weten-is-kamer-misleid-door-premier-en-minister.html

 8. Is er nou verder helemaal niemand die doorheeft wat er ,naar aanleiding van het vermeende hackvermogen van met name de Russen, duidelijk is geworden ?
  We moeten nu opeens de stemmen weer met de hand gaan tellen want de russen kunnen het anders hacken….Voor mij is het duidelijk waar dus al die VVD stemmen vandaan kwamen , als namelijk nu de russen kunnen hacken , kon men dat voorheen ook al. Ik herinner mij nog de geruststellende woorden die naar aanleiding van vragen over de stemmachines werden geuit.Ook weet ik nog van de zogenaamde spookstemmen bij de provinciale verkiezingen, vreemd genoeg reageerde daar niemand op en was het verhaal een week later door een ieder vergeten.
  Er kan maar één conclusie zijn stem niet ! Geef geen wettelijke basis aan die uitzuigers .

 9. Gisteravond Eva Jinek Even erg als Jules deeler Rutte blijft gewoon doorpraten ondanks beleefd verzoek van Eva resecties van Mark Rutte.
  Opgelicht van Jaap Jongbloed was van twee keer hetzelfde. Notoire oplichters noemen ze dat die geloven alleeen in hun eigen waarheid!
  Groet Annelies Kusmic

 10. The EU foreign ministers answer to their employer, the Rothschild Rockefeller Bilderberg group, until this group is prosecuted for their crimes against humanity, their employees will continue to attack those that are not fully in their control, such as Russia, Belarus, and China. Read The Creature From Jekyll Island to start your education.

  https://sputniknews.com/politics/201705161053647862-eu-foreign-ministers-russia-sanctions/

  In de EU kennen ze het lijstje van de Russen blijkbaar niet. Ik wel! Het is iets anders dan mijn lijstje.

  De mijne: Londen, Parijs, Israel, ?
  De Russen: Londen, Brussel, Washington, ?

 11. https://www.cbs.nl/nl-nl/2015/30/multinationals-prominent-in-nederlandse-economie
  Multinationals zouden goed zijn voor 40% werkgelegenheid maar klopt dat wel?
  Het CBS gaat vaak uit van gemiddelden waarbij ze nogal eens vergeten belangrijke zaken mee te tellen en dat lijkt hier ook weer het geval te zijn.
  Neemt niet weg dat volgens het CBS waarschijnlijk het MKB voor de rest van de banen zorgen en dan zou men toch denken dat we daar zuinig op moeten zijn maar nee hoor dat gebeurd niet.
  https://www.volkskrant.nl/economie/nederlandse-champignonsector-beleeft-nieuwe-sanering-het-witte-goud-is-zijn-glans-kwijt~be7e0286/ Grote supermarkten en buitenlandse bedrijven lijken de prijzen voor deze mensen te bepalen waardoor menigeen al zijn/haar deuren heeft moeten sluiten.Wordt dat ook mee geteld bij die 40%?En geldt dat dan ook voor andere sectoren?Is dat ook meegerekend?En belangrijker nog wat doet de regering (Rutte) daaraan?
  Multinationals kunnen afspraken maken met de belastingdienst zodat ze minder belasting betalen en verder krijgen ze geld cadeau (geen 1,4 miljard maar waarschijnlijk 2 miljard Euro) wie gaan dat betalen? gelden dergelijke mogelijkheden ook voor het MKB of krijgen die steeds zwaarder wordende belastingen?Wordt het MKB op deze manier niet de nek omgedraaid waardoor uiteindelijk de multinationals zullen over blijven en de dienst gaan uitmaken?
  Betalen de belastingbetalers die bij multinationals werken niet hun eigen loon?Want van 2 miljard kunnen nogal wat mensen betaald worden lijkt mij.

 12. In de protocollen van Sion staat dat de politiek verworden is tot een arena waar debatteren om het ego te strelen van diegenen die spreken voorop staat en natuurlijk in de belangstelling staan vinden zij ook wel leuk kennelijk .Ook staat in diezelfde protocollen dat de politiek zichzelf buiten spel zal zetten (dit is beiden vrij vertaald).
  Nederland zo niet heel Europa wordt kapot gemaakt door deze lieden die geen ruggengraat tonen en nog erger is dat provinciale bestuurders zich dom laten bedotten en akkoord gaan met dit bedrog.Vandaag 20-2-2020 was naar aanleiding van de marinierskazerne die in Vlissingen zou komen een debat in de kamer met staatssecretaris B.Visser van defensie die met de coalitie in achterkamertjes wel gesprekken heeft gevoerd maar vergat de zeeuwse bestuurders in het hele verhaal te betrekken en ook heeft zij gelogen en informatie achtergehouden terwijl ze ook nog achter de rug om van de zeeuwen overleg had met andere gemeenten waar eventueel die kazerne zou kunnen komen.Elk normaal mens zou dan denken dat zo iemand de laan wordt uitgestuurd,maar nee hoor dat gelieg en bedrieg wordt als fout gezien (ook al moet dat bewust gedaan zijn) en zij zou daar van geleerd hebben en de belofte gepaard gaande met excuses was genoeg om haar te laten aanblijven.Opvallend vind ik vaak dat Rutte afwezig is bij dergelijke debatten.
  Gisteren 19-2-2020 was er wederom een boerenprotest en Rutte en Carola Schouten vertikten het om die boeren en vissers te woord te staan en ondanks dat er iemand enige tijd terug een opmerking had gemaakt over Nazi’s waar later excuses voor is gemaakt werd dat toch als één van de redenen gebruikt.Dit is natuurlijk onzin want Rutte wist dat de boeren met eigen cijfers konden komen waaruit zou blijken dat zijn beleid op foute cijfers is gebaseerd zoals dat ook bij Lelystad Airport het geval lijkt te zijn.Nou heeft hij vaak verwijten gemaakt aan het adres van de PVV dat het weglopers zouden zijn maar is helemaal niet komen opdagen niet veel ernstiger?
  De boeren en vissers vechten voor hun bestaan en bij nieuwsuur gisteravond liet een dame die het woord voerde voor de boeren duidelijk horen dat er geen enkele concessie van de zijde van de Nederlandse regering werd gedaan,dat de boeren al veel hebben gedaan en niet meer weten wat zij nog kunnen doen omdat de eisen telkens veranderen en ook neemt het aantal zelfdodingen onder boeren toe juist door het beleid van Rutte en dan gewoon niet in gesprek gaan met de boeren en vissers is gewoon schofterig.
  Dinsdag 18-2 2020 bij het debat over de EU sprak Thierry Boudet uit dat de EU een staat van Europa wil maken met eigen leger,politiemacht enz waar de EU de baas over is Ik zag de reactie van mevr Leyten en dacht dat zij haar verstand was verloren want ze ging behoorlijk tekeer tegen Boudet in plaats van te luisteren en om uitleg te vragen of bewijzen te vragen reageerde zij dus op basis van vooroordeel zonder Boudet ook maar enige uitleg te laten geven.
  Kortom geen ruggengraat,liegen bedriegen is toegestaan en waarschuwingen worden in de wind geslagen en de spreker aangevallen dat is het beleid van de Nederlandse politiek.

 13. DonQuijotte 14-1.
  Don Wat Rutte ook is wat betreft het geslacht vind ikzelf niet zo interessant en gaat mij ook niets aan.Waar het mij wel omgaat is wat hij met zijn collega,s doet op bestuurlijk gebied waar ikzelf en de rest van het Europese volk en zelfs wereldwijd de mensen wel de gevolgen van zouden kunnen ondervinden.Thierry Boudet heeft nu benoemd dat de EU toewerkt naar een federale superstaat en dat is wat velen en ikzelf hier op deze site ook duidelijk proberen te maken en dat gebeurd ook op andere sites.
  Wanneer ik op de protocollen van Sion afga en dat vergelijk met wat er gebeurd dan lijkt het erop dat die protocollen gewoon in uitvoering zijn.Zelfs nu Boudet dit benoemd heeft kan hij nog steeds onderdeel uitmaken van dat bedriegersclubje want wanneer de regering zou vallen (zoals dat in de protocollen beschreven staat) dan kan dat precies zijn wat ze willen omdat ze weten dat het dan een nog grotere puinhoop kan worden wat ze dan kunnen laten sudderen om uiteindelijk als zogenaamde redders ten tonele te verschijnen waarmee ze de macht dan overnemen.Ik irrriteer me mateloos aan al die vereneginkjes zoals stivore en ook andere clubjes die overal verboden voor willen hebben en de aandacht die zij telkens krijgen van de publieke door de staat gesubsidieerde omroepen.Ik zie tevens een toename in het proberen mensen het zwijgen op te leggen door gewone discussies te benoemen als rascisties,anti semitisch en dergelijke vergelijkbare meer.Kijk gewoon naar carnaval en kick out zwartepiet op dit moment die zelfs controles willen gaan uitvoeren en daarmee lijkt het erop dat ze nadat ze eerst een kinderfeest hebben verziekt nu carnaval aan de beurt is.(Erg vind ik ook dat een rechter nu zegt dat zij eerder wel hadden mogen protesteren terwijl een burgemeester dat had verboden).
  https://nos.nl/artikel/2324068-nederlandse-bedrijven-financierden-jarenlang-prominente-klimaatscepticus.html
  Banken zien we steeds meer macht krijgen en ondanks dat banken zelf meerdere malen witwassen hebben mogelijk gemaakt en andere foute zaken hebben gedaan moeten ze nu dergelijke zaken controleren wat voor mij gelijk is aan “de crimineel controleert nu het gewone volk” terwijl justitie en veiligheid zelfs kindermisbruik en martelbeelden op telefoons van nieuwe Nederlanders verzwegen heeft.Uit de verwijzing die ik hier geef is op te maken dat multinationals zelfs geld hebben betaald om mensen te beinvloeden ivm bv de stikstofcrisis en dat is schandalig,ook lees ik in de verwijzing dat de club van Rome wederom genoemd wordt.
  Stichtingen als Stivoro willen roken verbieden terwijl ik denk dat dat helemaal niet nodig is omdat volwassenen best zelf in staat zijn om te beslissen of zij wel of niet willen roken en ook toezien op wat hun kinderen doet.Waarom hoor ik bv Stivoro niet ivm 5G wat mogelijk erger is dan roken.Heeft de overheid niets beters te doen zoals de chaos die ze hebben aangericht te herstellen? Wanneer het aan de bedrijven die in de verwijzing genoemd worden ligt dan worden boeren kapot gemaakt zo dat ze kunstmatig in laboratoria ontwikkeld voer kunnen gaan verkopen waarvan wij allen afhankelijk zullen zijn omdat er straks geen gezond eten meer te krijgen is omdat er simpelweg geen boer meer overgebleven zal zijn.In Frankrijk doen ze precies hetzelfde door boeren hun subsidies af te nemen.Er is gewoon een oorlog gaande tussen multinationals en boeren waarbij die multinationals steun krijgen van mensen als Rutte.
  Stel dat de regering nu valt dan wordt het een puinhoop omdat er bijna geen één overheidsinstelling meer naar behoren functioneert.Naar mijn mening moet de regering zich niet met kleine zaken als rookbeleid bezig houden maar eerst inzien wat er daadwerkelijk gebeurd en dat erkennen waarna ze de boel zouden moeten corrigeren.Ook in Duitsland wordt nu natuur verwoest 90 hectare bos moet wijken voor een Teslafabriek wat ongehoord is omdat er genoeg open plaatsen zijn waar ze ook die fabriek zouden kunnen bouwen als dat dan toch zo nodig moet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.