Advertentie

Hautaine BOL.com-censuur..?? WEGWEZEN DAAR..!


Hautaine BOL.com-censuur..??
WEGWEZEN DAAR..!

2021 © WantToKnow.nl/be

x
Ieder mens  dat gezonde informatie tracht te verspreiden via boeken en andere informatiedragers (zoals bijv. websites), zónder dat daarbij sprake is van enige opsmuk en informatie die oprecht is verwoord, verdient het om aandacht te krijgen. Erudiete mensen als wetenschappers van velerlei pluimage, zoals medici, artsen, psychologen, sociologen etc. etc. zien zich steeds verder gecensureerd.. De pas afgesneden door veelal farizeeërs, die volledig schijnheilig menen de waarheid in pacht te hebben. Sterker nog, menen op basis van dié overtuiging, andere mensen de mond te mogen snoeren.. Dat noemen wij in goed Nederlands ‘SCHOFTERIG’ gedrag..

Zoals je hieronder kunt zien, is de definitie van dat woord, preciés de lading dekkend, bij wat we hier over het voetlicht brengen. Naast de valse censuur die al enkele jaren wordt toegepast op erudiete mensen en organisaties door Facebook, Instagram, Twitter, etc. etc. vindt deze censuur steeds meer plaats door partijen, die al HELEMAAL NIET zich bezig zouden moeten houden met censuur..

Wat te denken van het grondrecht van ieder mens op vrije meningsuiting, het grondrecht van publicatie, etc. etc. Maar nu viel onze mond écht open van verbazing, omdat de glad-commerciële webwinkel BOL.com zich verlaagd heeft tot het niveau van Inquisiteur.. De partij die meent, namens een ‘hoger belang’ (vroeger was dat de Paus in Rome!) zich te buiten mag gaan aan het weghalen van specifieke boeken uit haar assortiment.. Let wel, deze boeken waren daarvóór dus gewoon te koop..

BOL,com meent met haar actie, ‘betwiste boeken en/of artikelen’ uit haar assortiment te moeten verwijderen, in het algemeen belang.. Kijk zelf naar de manier waarop ze deze schijnheilige daad toelichten.. Zoals je ziet zijn het in dit bericht vooral de boeken van klasse-schrijver, onderzoeker en journalist Robin de Ruiter, die het kind van de rekening zijn geworden.

Wij verwijzen graag naar ONZE bookshop (HIER), waar zijn boeken nog volop te koop zijn..! Daarnaast vragen we je om BOL.com gewoon links te laten liggen, als het gaat om het kopen van boeken, die mogelijk ‘gecensureerd’ zouden kunnen zijn. Koop ze bij kleine boekhandelaren, waarvan we helemaal onderaan het gezamenlijke initiatief graag even onder de aandacht brengen..!

Het gaat erom dat we deze censuur van veelvraat BOL.com verwerpen; censuur die tot stand komt, op basis van de filosofie van de KOEKHAPPERS.. Mensen die de officiële verklaring van fundamentele maatschappelijke ontwikkelingen, omarmen als de ware waarheid.. Mensen die erudiete mensen, vaak hoog opgeleide, zeer ervaren mensen, menen te mogen censureren, op basis van de voor-onderstelling, dat zij liegen en manipuleren. Terwijl het enige wat ONS ALLEMAAL KAN HELPEN, de oprechte dialoog is, over de essentie van wat ons overkomt.. En met het klakkeloos slikken van voorgekauwde officiële verklaringen, als zoete koek inderdaad, is NIEMAND GEBAAT..!

* * *

Boeken
Binnen de categorie Boeken vallen alle boeken en bijbehorende accessoires voor de boekenwurmen onder onze klanten. Voorheen lieten we alle boeken toe die vrij beschikbaar zijn en dus niet verboden volgens de Wet. Nog steeds vinden we het belangrijk om zorgvuldig met de vrijheid van meningsuiting om te gaan. Binnen deze categorie zijn er daarom verschillende voorwaarden om de vrijheid van de klanten te waarborgen. Hieronder vind je de specifieke regels van de voorwaarden voor Boeken artikelen.
Voorwaarden
Voorheen lieten we alle boeken toe die vrij beschikbaar zijn en dus niet verboden volgens de wet. Nog steeds vinden we het belangrijk om zorgvuldig met de vrijheid van meningsuiting om te gaan. Wel hebben we flink in ons maag gezeten met de discussie over de balans tussen de vrijheid van meningsuiting of het verspreiden van controversiële boodschappen die bijvoorbeeld haatdragend of discriminerend gelezen kunnen worden. 

Zelf hebben we niet de inhoudelijke kennis en expertise van gevoelige onderwerpen die in boeken worden beschreven. Daarom zullen we ook niet zelf cureren in boeken, maar winnen we nu de hulp in van instanties, waaronder de overheid, om de boeken vanuit de juiste expertise te kunnen beoordelen.

Zo heeft het ministerie van VWS in Nederland ons in het verleden al geholpen om aanvullende (wetenschappelijke) informatie te bieden. Wanneer die aanvullende informatie (nog) niet beschikbaar is, kan het voorkomen dat boeken over gevoelige onderwerpen (tijdelijk) offline worden gezet tot nadere beoordeling.

Discriminatie in boeken

Voorwaarden
Bol.com is de winkel van ons allemaal. Dat betekent dat iedereen bij ons terecht moet kunnen en dat je je tegelijkertijd ook welkom bij ons voelt. Je welkom voelen gaat niet samen met assortiment dat aanzet tot discriminatie/haat en daardoor als kwetsend wordt ervaren. Om goed te kunnen beoordelen wat wordt ervaren als controversieel, discriminerend/kwetsend luisteren we dagelijks naar de feedback van onze klanten en partners en gaan we in gesprek met overheden en externe experts.

We blijven van mening om zorgvuldig met de vrijheid van meningsuiting om te gaan en dus streven we naar het beschikbaar stellen van zoveel mogelijk boeken. Toch kan het bij hoge uitzondering voorkomen dat we besluiten boeken niet te verkopen/offline te halen. Dit geldt voor boeken die aanzetten tot discriminatie/haat. Voor andere controversiële boeken geldt dat we kunnen besluiten deze te voorzien van een speciaal label met aanvullende informatie ter voorlichting.

* * *

Steun je boekhandel

De boekhandels hebben het zwaar, omdat ze al maanden dicht zijn. Ze helpen hun klanten nog steeds aan de mooiste boeken door ze te bezorgen (of op te laten halen). Maar het is slechts een fractie van de omzet die ze in normale omstandigheden zouden bereiken, en veel belangrijker, die ze nodig hebben om te kunnen overleven!

Het blijkt dat het winkelen op afspraak, per 3 maart ook een mogelijkheid, geen zoden aan de dijk zet. Wil jij straks weer lekker spontaan tussen de boeken neuzen in je favoriete boekhandel, dan is het dus noodzakelijk je boekhandel te blijven omarmen en te steunen. Samen kunnen we er voor zorgen dat de boekhandels in stad en dorp blijven bestaan.

Dit zo belangrijk omdat niet alleen de boekhandel wordt bedreigd, ook het boek zelf. Boeken verschijnen omdat boekwinkels ze bij de uitgeverijen bestellen voordat ze gepubliceerd worden, meestal zelfs voordat ze worden gemaakt. Als er minder boekhandels zijn, zal het aanbod en de diversiteit van boeken dus substantieel minder worden. Kleinere uitgeverijen zullen het loodje leggen en ook de auteurs zullen hun pennevruchten niet meer kunnen aanbieden. Lees ook de boekverkopersverhalen in coronatijd op het Hebban Boekverkopers-kanaal (HIER) .

EN NATUURLIJK BLIJVEN DE BOEKEN

VAN ROBIN DE RUITER

TE KOOP (klik voor lead) BIJ ONZE

3 gedachten over “Hautaine BOL.com-censuur..?? WEGWEZEN DAAR..!

 1. Ik ben niet afhankelijk van Bol.com.
  Onze vrijheden worden al met voeten getreden, gaat meneer Bol meedoen door te bepalen wat wij mogen lezen.
  De prijzen bij Bol.com zijn al vaak hoger dan elders, maar met censuur prijzen ze zich uit de (democratische)markt.

  Dank Guido, voor het plaatsen van dit topic

 2. In 1965 heeft het Vaticaan de Index afgeschaft en dat waren boeken die deze satanistische en pedoseksuele kliek bepaald niet goed uitkwamen.
  Bol.com is in 1999 opgericht door een van de grootste mediaconcerns ter wereld Bertelsmann A.G. en in 2012 overgenomen door Ahold.
  In het distributiecentrum in Waalwijk hebben de meeste werknemers een 0-urencontract en met dit verdeel en heersinstrument houden de zetbazen de wind er goed onder.
  Deze overduidelijke vorm van censuur is het zoveelste signaal dat de Deep State/ cabal/ Novus Ordo Seclorum weet dat hun einde gaat naderen en in the endgame, waar we nu inzitten nog zoveel mogelijk om zich heen gaat slaan.

 3. Als een afwijzende reactie heb ik altijd juist die producten gemeden waarvoor reclame wordt gemaakt. Nu en in het verleden.
  Reclame maken voor types als ik, heeft dus geen enkele zin. Is verloren geld.
  Kennelijk nemen nog veel mensen aanstoot aan al die vervuilende bagger want het wemelt ervan en gaan miljoenen naar die industrie.
  Het ‘probleem’ wat dat betreft lijkt zichzelf op te lossen want ik schat dat de groep wat zich laat verleiden door reclames, ook waarschijnlijk de groep zou kunnen zijn wat zich de inentingssmoesjes laat aanpraten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.