Advertentie

Bosbranden in Canada AANGESTOKEN..!


*
*
Satellietfoto’s bewijzen:

Bosbranden in Canada AANGESTOKEN..!

2023 © WantToKnow.nl/be

*

Kijk naar de satellietbeelden van de bosbranden in Canada, waarbij het ‘synchroon ontstaan’ van de bosbranden in beeld is gebracht. Over een gebied van paar duizend kilometer, starten ze TEGELIJKERTIJD..Wat zijn ze knap nietwaar? Synchroon-bosfikkie-stoken…! Al vaker is aangetoond, dat met blue-beam-wapens uit vliegtuigen, bosbranden zijn gestart. Persoonlijk filmpjes van slachtoffers, die midden in zo’n brand staan, tonen deze blue-beam-stalen.. Maar dit nieuwe bewijs is toch genoeg voor iedereen om de vraag OPRECHTE en FEITELIJK te beantwoorden, hoe deze branden nou ineens kunnen ontstaan..?

Het rapaille wat áchter deze massale misleiding/manipulaties/leugens zit, is niets-ontziend en gaat over lijken..! Kijk zelf en vooral: oordeel ook zelf..!

En ja, wat een verschrikking, die klimaatverandering, niewaar..? Wat vervolgens krijgen we, gecoördineerd de beelden uit New York te zien, waar zich apocalyptische tonelen afspelen en het volk de voorraad mondmaskers moet aanspreken, om ‘ernstig longletsel te voorkomen’. DUS.. Deze zogenaamde bosbranden in Canada zijn gewoon aangestoken, vrijwel allemaal op hetzelfde moment. Handenwrijvend roepen klimaatwappers, dat hun voorspellingen uit zijn gekomen.

Kijk naar de volgende 2 video’s, die dezelfde strekking hebben: er wordt gewerkt met direct energy weapons’, wat wil zeggen, dat heel gericht een object of plek kan worden bestookt/getroffen. Vervolgens verandert alles in dat gebied in as.. Gebouwen boven de omliggende bomen.. Onvoorstelbaar. Kortom: er wordt gerotzooid onder het mom van ‘bosbranden’ en ‘klimaatverandering’…!

 

1 gedachte over “Bosbranden in Canada AANGESTOKEN..!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.