Advertentie

Hoe ‘high-tech’ de California-branden worden aangestoken..!!


x

x

Hoe ‘high-tech’ de California-branden worden aangestoken..!!

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Wij zijn wel wat gewend als het gaat om verwoesting door onderdelen van de manipulerende machten op Aarde. Maar zelfs wij moesten ons flink achter de oren krabben bij de beelden die we zagen inzake de branden die woeden in Californië. Maar omdat de bewijzen voor dátgene wat we je zo meteen gaan laten lezen en zien, maar áánhielden, besloten we dit artikel te gaan schrijven. Natuurlijk hebben we geen hoge hoed op inzake de minachting die de DeepSpace-club heeft voor wereldburgers in het algemeen en die in de VS in het bijzonder. Dode mensen dienen vaak om de doelstellingen te halen, zoals bij valse-vlag-aanslagen als die op de VS op 11 september 2001. Maar dit is plotseling van een heel ander kaliber minachting..

Waar het hele verhaal op neerkomt, is dat een ‘club’ bezig is om California in de fik te zetten. Om het maar even kort en bondig neer te zetten. De bewijzen voor deze stelling zijn zó enorm en voor zich sprekend, dat er nógmaals, niet veel andere conclusies getrokken kunnen worden..! Gisteren zagen we deze foto, waarbij blijkt dat het razende vuur een huis PRECIES doormidden heeft gebrand.. Zoals je op een verjaardag of op een trouwdag de cake aansnijdt, zo is dit huis voor het éne deel VOLLEDIG VERBRAND/VERNIETIGD, terwijl op enkele decimeters ernáást, het huis VOLLEDIG INTACT is..

Kijk ook op de grote foto hierboven, dezelfde foto als deze uitsnede, waarop je een huis voor dit huis kunt zien staan, met in de tuin, een trampoline van rubber/plastic.. NOG INTACT.. Terwijl een paar meter verderop een huis VOLLEDIG in de as werd gelegd door een brand met verzengende hitte..?

Kijk naar de kleine raampjes in deze intacte kant van het huis. Geen schade aan verf noch raampjes.. En zie hoe volledig de rest van het huis is verwoest..! Is dit bizar? De theorie die nu wordt gegeven achter deze mysterieuze vernietiging, is dat er gewerkt wordt met zogenaamde Directed Energy Weapons (DEW), wat betekent dat een vliegtuig bijvoorbeeld deze verwoesting in gang zet, door het gebruik van laserkanonnen. Wist je dat een laserstraal in essentie ‘wit’ is en dus niet gezien kan worden bij daglicht. En daarom is het ook heel logisch dat de bizarre lichtbundels die bij nacht worden/werden gezien, op plaatsen waar branden woedden, deze optie als meest waarschijnlijke naar voren schuift.

Filmpjes van laserstralen bij NACHT..!
Het is natuurlijk bizar als over een groot gebied meer dan 10 vuurhaarden tegelijk uitbreken. Dat dit vuren zijn, die een hitte hebben, die auto-velgen doet smelten en huizen VOLLEDIG VERWOEST. Dat bomen van binnenuit (!!) branden, zonder aan de buitenkant zijn verbrand.. Juist, BIZAR. Maar lasers die bosbranden veroorzaken.. Bewust en op deze grote schaal..? Wat is het motief hiervoor? Volgens berichten van ‘Q’ zou de staat Californië hier zelf achter zitten, omdat ze bijna failliet zijn en op deze manier gebruik kunnen gaan maken van de onbeperkte overheidsfondsen om tot wederopbouw te komen.

Hoe dan ook, het is en blijft bizar te zien hoe prachtige en sterke huizen volledig, maar dan ook volledig in de as worden gelegd, talloze auto’s volledig geroost worden bij temperaturen die rond de 1500 Celcius moeten hebben gelegen en ondertussen bomen en struiken, een paar decimeter verderop volledig INTACT BLIJVEN..?!?!? Wat is hier aan de hand..?

We kennen allemaal de science fiction films, waarin futuristische soldaten met laserwapens werken. Stripheld ‘Flash Gordon’ gebruikte zo’n straalwapen en de fameuze captain Kirk van de Tv-serie ‘Starship Enterprise’, gebruikte een ‘phaser’-wapen. En natuurlijk was het ook Darth Vader die zijn lichtsabel voor zich liet werken. Het lijkt erop dat deze fictie werkelijkheid is geworden. De United States is officieel nu in staat om een nieuwe generatie wapens te gebruiken, die lichtgolf-energie ontladen.

Energy van hetzelfde soort, en van hetzelfde spectrum, als de golven die in onze microgolfovens hun truukje doen.. En het zit ook in vele andere toepassingen in en om het huis.Deze wapens worden dus DEW genoemd, de ‘directed-energy weapons”. Een laserkanon, dat gebundeld licht EN heel krachtige microgolven kan afschieten in bundels van deeltjes.

De claims dat deze technologie nieuw zou zijn, en dat deze techniek nu wordt ‘getest’, is officiële berichtgeving van o.a. Lockheed Martin, de megaloma industrie, die al vele decennia werkt met het Amerikaanse leger aan top-secret bewapening. Kijk eens naar een uitspraak van Ben Rich, die directeur was van Skunk Works, de afdeling top-top-secret van Lockhead Martin.. Het feit is, dat AL deze ontwikkelingen voor het grote publiek worden verborgen gehouden. En dat de mensen die ermee werken, natuurlijk absolute geheimhouding in acht dienen te nemen. Wat is deze Directed Energy? Hoe werken ze en waartoe zijn ze in staat. ?

Neem eens een kijkje op de site van dit paradepaardje van het militair-industrieel complex. HIER is hun site en de ‘energy weapons’ staan al te pronken op de homepage.. Klikken we dan verder naar de afdeling ‘Energy Weapons’ (HIER), dan komen we deze quote tegen van kennelijk een héél trotse directeur..

“Onze straal-technologie stelt ons in staat zó precies te vuren, dat we in staat zijn
een strandbal van het puntje van het
Empire State Building in New York te schieten,
vanaf de andere kant van de VS, bijvoorbeeld San Francisco Bay Bridge.”

Paul Shattuck,
Director of Directed Energy systems

We vragen je in alle rust eens naar deze 4 filmpjes te kijken en de gedachte in ieder geval de ruimte te geven, dat deze bosbranden en VERNIETIGINGEN veroorzaakt zijn door laserwapens, afgevuurd vanuit specifiek uitgeruste vliegtuigen.

En het beste bewijs dat hier een heftige kern wordt geraakt, met al deze heisa rondom de DEW, komt van YouTube. Filmpjes die worden verwijderd van YouTube, zodat het verspreiden van bewijs beperkt blijft. Ook wij hebben hier als site regelmatig mee te maken, waardoor je regelmatig een grijs vlakje ziet, waar dus een video afgespeeld zou moeten worden..! Enfin, we doen gewoon ons ‘ding’ en laten je zien, wat we nu vonden en van belang achten voor jou om te bekijken. Maar er staan nog genoeg bewijzen van deze bizarre ontwikkelingen op YouTube, dus neem zelf vooral een kijkje en deel je ervaringen hieronder het artikel..

 

15 gedachten over “Hoe ‘high-tech’ de California-branden worden aangestoken..!!

 1. Alle lof Guido voor dit onthullende artikel. Maar zouden we ons langzamerhand ook niet eens achter de oren mogen krabben over de bizarre klimatologische omstandigheden op het noordelijk halfrond in de zomer van 2018. Is men, de elite, niet bezig om nu op een heel geïntensiveerde manier met behulp van een zeer geavanceerde technologie een complete klimatologische chaos te scheppen (HAARP enzo). Tel alles even bij elkaar. De uit de hand lopende geopolitieke waanzin, de uit hand lopende dictatoriaal economische waanzin, de toenemende sociale chaotisering, de ecologische tijdbom en ga zo maar door.

  Wat denk je dat de bizar droge zomer van 2018 voor een invloed zal hebben op de voedselprijzen?

  Het gehele aards kunstmatig geschapen systeem staat op knappen en wij mogen daar getuige van zijn.

  1. Volgens velen zitten we in de eindtijd, de apocalyps. Omdat niemand ws. weet hoe die eruit ziet, is het vreemd om je heen te kijken en je te realiseren, dat DIT weleens die apocalyps kan zijn.. Het voort-durende verdiepende COLLECTIEVE bewustzijn op Aarde is een heftige dreiging voor de manipulatoren/controleurs achter de schermen..
   Juist nu is het voor HEN noodzaak, de vibraties laag te houden. PROBEREN te houden, want imo is er voor hen geen weg terug.. Dus wordt het desperaat wat ze aan het doen zijn. Tja, en dan zie je dus dit soort afgrijselijke en monsterlijke gedrochten van gebeurtenissen opdoemen. Ik heb het gevoel dat het nóg heftiger kan en zal worden.

   Wij ‘mensen van goede willen’ dienen te beseffen, dat WIJ degenen zijn waar we op wachten En bijvoorbeeld ook niet op een of andere ‘Q’, die weleens écht zou kunnen zijn, maar het bij wijze van spreken ook niet in zijn eentje zal kunnen, als ie dat dan zou willen. Maar we hebben als mensheid TE VAAK ONZE KRACHT UIT HANDEN GEGEVEN en we hebben daardoor té vaak werkloos aan de kant gestaan en zo werden we overal buiten gezet..! Unfortunately peanutbutter.. 😉

   Inderdaad Arend, het ‘kunstmatig geschapen systeem’ staat volledig op instorten. En wat imo zo mooi is daarin, is dat de lafaards-achter-de-schermen, zoals Martijn van Staveren al een paar verkondigd ook, zichzelf NIET DURVEN LATEN ZIEN..!
   En precies DAT is wat er staat te gebeuren. De rioolputdeksel verschuiven, beerputten worden leeg geschept en het moeras wordt gedraineerd..

   Maar het komt er daar imo wel op aan, dat we BESEFFEN dat we héél dicht bij onszelf dienen te blijven. Want wat er ook dáár buiten gebeurt, het gaat om de verbinding van ons hart met alles-wat-is.. En vergeet niet dat wij ons reisdoel hebben gedefinieerd, daar diep in ons hart, als De Reis.. Dus het reisdoel is niet het doel, maar de Reis. Dus als ‘bewustzijnsontwikkeling’. Onze ziel begaf zich in een ‘veld’ van dualiteit, en wist dat het deze shit ging meemaken.. Om een einde te maken aan het lijden en om liefde en compassie te manifesteren.

   Maar dat neemt niet weg, dat de dagelijkse shit van de over ons heen uitgestrooide rotzooi ‘makkelijk te verdragen’ is… Maar er zit ook een andere kant aan deze ‘medaille’.. Zoiets dus.. 😉

  2. Mooi geschreven Guido. Ik kan volledig achter de benoeming van jouw overzicht staan. Het zal een lastige tijd worden, afhankelijk van hoe dicht we inderdaad bij onszelf blijven staan.

 2. It’s often been observed that the first casualty of war is the truth but that’s a lie, too, in its way. The reality is that, for most wars to begin, the truth has to have been sacrificed a long time in advance.
  L. Neil Smith

  Denk aan Iran, Rusland, Syrië. Oorlogsrethoriek?

  IMHO hetzelfde als met de atoombom die volgens mij niet kan bestaan. Nog nooit een afbeelding kunnen ontdekken van een atoom. Volgens mij is het atoom een filosofisch concept van Democrites die de Oppenheimers/Rothschilds hebben gebruikt om angst te zaaien. Verklaar me gek, het maakt mij niet uit. Ik blijf ook heel voorzichtig met dit soort verhalen via Youtube. The World is a stage schreef Shakespeare al.

  Toch dank voor dit goede artikel want er is een hoop loos maar het is niet hopeloos.

  https://www.youtube.com/watch?v=lb13ynu3Iac

 3. Dit soort materiële ‘verdwijningen’ troffen we toch ook eerder aan in 2001 in de grote appel?
  Gedeeltelijk gesmolten auto’s waarbij ook gedeeltelijk alles was gesmolten en andere delen van het voertuig véél minder gemoeid waren. Of was 9-11 één groot proefballonnetje om te zien hoe ze èn het volk konden verlakken èn de boel in chaos brengen?
  Hoe het ook zei, de zogenaamde klimaatverandering kon makkelijk ook wel te wijten zijn aan HAARP en de het z.g.n. ‘CO2 probleem’ van gelijke orde is als het monster uit de jaren 70/80, de zure regen.
  Wanneer men dat geloofd, kan men iedereen het boetekleed laten dragen met als resultaat dan men graag meegaat en het taxen van CO2 want tja, ieder warmbloedig wezen produceert CO2.
  En wat Guido aangeeft met chemtrails en dergelijke opzettelijke vergiftigingen om de bewustzijnsfrequenties onder de duim te houden, kon wel eens héél erg waar zijn. Vooral als je ziet dat veel frisdrankmerken zijn overgegaan tot het fluorideren van drank.
  Bij mijn navraag bij Bar le Duc welke soort fluor er in het water zit, kon de voorlichtster geen antwoord geven op de vraag of dat nu kalcium-fluoride of natrium dan wel sodium-fluoride was onder de F op het etiket.
  In sommige, niet alle bronnen, zit kalcium gebonden fluor wat in zeer kleine relatief onschadelijke hoeveelheden, van nature voorkomt. Maar ik kan mij nog goed heugen dat van de aanwezigheid jaren geleden geen sprake was.
  Dus hebben ze nu een totaal andere bron te pakken, of het wordt er moedwillig ingeflikkert.
  Dan MOET het wel natriumfluor zijn, afvalproduct van o.a. aluminiumindustrie de op één na giftigste stof na arcenicum.
  De drankindustie zou dit dus kunnen doen op voorspraak van ‘bewindslieden’ waarbij de stof gratis geleverd en mogelijk met het vooruitzicht op belastingvoordelen en het bekende ‘goed voor de tanden smoesje’, op die manier de pijnappelklieren onder de mensheid op nonactief zetten.
  Voorbeeldje van een actieve pijnappelklier is te zien bij onze katten die collectief van hun snurkplekje opspringen en boven aan de trap wachten op het vrouwtje terwijl het daarna nog minuten duurt eer de voordeur open gaat. Ze kunnen onmogelijk horen dat ze eerst nog langs stoplichten moet en nog 200 meter moet rijden, de auto parkeren, naar de voordeur.
  Dieren nemen de benen of de vleugels ver voor het uitbreken van een vulkaan of het binnenrollen van een tsunami.
  Mensen verzuipen of verbranden in paniek!
  Ooit wel eens afgevraagd hoeveel fluor er in de tandpasta zit?
  Let op! Wel 3x per dag braaf poetsen hoor!

  1. Het verhaal is simpel in mijn ogen.. Simpel de mens gebruiken als experiment voor wapentuig, dat volledig uit het publieke domein is. Zolang mensen niet weten, zelf vermoeden dat het bestaat, bestaat het niet..
   En dan zijn dit soort aanvallen te ‘wijten’ aan bekende oorzaken.. Maar de bizarre resultaten van deze wapens zijn daarom niet minder zichtbaar..!! Deel dit eens me je vrienden, collega’s en familie..

  2. Al met al heeft de illuminatie of hoe ze zich ook noemen (willen), het vreselijk druk met het uitroeien van de mensheid. De essentiële bron van die ‘mensen’ willen ze te pakken krijgen.. Scheppingskracht. Maar.. ze vergeten dat die voortkomt uit.. LIEFDE.. En mensen manipuleren en onderdrukken, uitbuiten en afslachten is niet bepaald een uiting van liefde..!!
   Sterker nog: de idee leeft bij deze mafkezen, dat naarmate er méér angst en pijn is op de planeet, ze sterker zullen kunnen onderdrukken. Het lijkt waarempel wel een vastgelopen AI-programma.. 😉

 4. Steeds vaker hoor ik het verzuchtende mantratja, “zucht, we zijn gewoon met teveel mensen op deze op deze planeet”. M.a.w. er moeten er een hoop verdwijnen of gedwongen sterilisatie.
  Is dit niet een typisch voorbeeld van de hegeliaanse dialectiek van nieuwspropaganda en doctrines van de opiniemakers. Laats bij het meest verderfelijke propagandakanaal van de nl tv, Nieuwsuur hoorde ik door alle onderwerpen heen, bijelkaar wel 8x de term klimaatverandering.
  Blijven hameren totdat iedereen die zelf niet wil of kan nadenken, het napapagaait.
  En dat zijn er een heleboel! Helaas…

  1. Steeds vaker hoor ik het verzuchtende mantratja, “zucht, we zijn gewoon met teveel mensen op deze op deze planeet”. M.a.w. er moeten er een hoop verdwijnen of gedwongen sterilisatie.
   Is dit niet een typisch voorbeeld van de hegeliaanse dialectiek van nieuwspropaganda en doctrines van de opiniemakers. Laats bij het meest verderfelijke propagandakanaal van de nl tv, Nieuwsuur hoorde ik door alle onderwerpen heen, bijelkaar wel 8x de term klimaatverandering.
   Blijven hameren totdat iedereen die zelf niet wil of kan nadenken, het napapagaait.
   En dat zijn er een heleboel! Helaas…

 5. Hetzelfde vindt nu plaats in Zuid Afrika waarbij de ‘regering’ nu laat doorschemeren dat er een wet in de maak is om blanke bewoners te exproperiën zonder compensatie.
  Met a.w. alles afnemen zonder vergoeding. De IFF, een afsplitsing van het ANC, maakt het zelfs zo bont dat hun motto is: ‘One boer, one bullet’.
  Zimbabwe toestanden dus.
  Het is allemaal dan wel niet officieel maar de stemming is gemaakt.
  Nu zijn er al overal pogroms, moord, martel en roofpartijen.
  Er is een groep opgestaan die zich de bloedzusters noemt. Dit zijn hoofdzakelijk blanke vrouwen die vrijwillig naar de boerderijen gaan (in Afrikaans; Plaas) waar de exessen hebben plaatsgevonden om de lichaamsdelen van kinderen en volwassenen te verzamelen, te identificeren en te begraven. Omgekeerde discriminatie heet dat alsof blanken geen recht hebben in Afrika te zijn.
  Lijkt me sterk dat ’n bedrijf als De Beers zich zo makkelijk laat beroven.
  Het zit in de Afrikaanse volksaard dat ze zich niet gemakkelijk laten overheersen kijk maar naar 1904, de Boerenoorlog waarbij de Engelsen, die Rooinek, met een overwicht van 10 op 1, de boeren nòg niet konden klein krijgen. Pas toen ze de boerderijen gingen platbranden, de vrouwen en kinderen lieten verhongeren in concentratiekampen, konden ze eindelijk ‘zegevieren’. Daarna is ook de term apartheid omgebogen tot iets uiterst negatief.
  Wat aanvankelijk een aanduiding was van het verschil in kultuur en ras wat binnen de Afrikaner taal een andere lading had dan strikt rascisme, is door de Engelse overheerser misbruikt om etnische groepen uit elkaar te trekken en te discrimineren.
  Afrikaners kunnen niet zuidelijker vluchten dus blijft de vechtreactie over.
  Het verdedigen van je lijf en dat van je kinderen en medemens zie ik in dit geval als zinvol geweld.

 6. En bron waar de aandacht wordt verlegd naar het “bosbeheer” :
  https://www.zerohedge.com/news/2018-08-14/ryan-zinke-shifts-wildfire-debate-global-warming-anti-logging-environmental
  Ik spreek mij niet uit over het aspect “bosbeheer…” maar in de reacties zijn er m.i. enkele interessante :
  ” benb Oldwood Tue, 08/14/2018 – 23:09 Permalink
  Zinke is partially correct. Intentional mismanagement of the state and national forests is a big part of the reason for the fires. The other gigantic contributor is weather manipulation. The historic drought in the western United States is a direct result of NASA, DARPA, and Pentagon programs that at this time are manipulating the weather. Just like the Glyphosate nightmare for those of us that are aware, the Weather Manipulation started in earnest during the Viet Nam war. Famous aviator and meteorologist, Dr. Ben Livingston headed the weather modification during that period. Within a 24 hour period they could take a clear sky and have it rain 100 inches in a localized area. Wars are used by government scientists who are without conscience as “laboratories.” The active ingredient in Agent Orange is Glyphosate. Once it was tested on foreign populations and US troops (many of whom developed serious cancers years later) it was ready to be packaged up and marketed as”RoundUp” and have the public pay to poison their land, their families, their neighbors,their pets and themselves. The historic forest fires along with the Glyphosate poisoning, the tapwater poisoned with ‘Fluoride,’ the vaccines laced with aluminum and mercury, the pesticides specifically formulated to brain damage, sexually confuse and sterilize you, and the play to control all fresh water are all part of the same human management and extermination program instituted by the Ruling Oligarchy.
  Refer to Agenda 21, Agenda 2030, And see the Globalist manual -Silent Weapons for Quiet Wars -The eugenicist Julian Huxley
  p.s. Zinke has some shady dudes on his staff. As in ‘On the take’ and corrupt.”.
  Nog een citaat van de voormelde reageerder benb Oldwood op een andere reactie in de link :
  “The following quote applies to you and a number a low-enders infesting the forum –
  “We’ll know our disinformation program is complete when everything the American public believes is false.”
  – William Casey, CIA Director (from first staff meeting, 1981)(=einde citaat).
  Vooral het laatste citaat met een uitspraak van CIA directeur Casey is m.i. treffend. Ik denk dat in de USA en elders men niet ver meer verwijderd is van het door Casey gestelde doel… met weliswaar de uitzonderingen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.