Advertentie

CDC (GGD in VS): concentratiekampen voor besmetten’…


x

x

Tirannie in de VS, CDC:

 Concentratiekampen als ‘bevrijdende maatregel’..!

2021 © Paul Craig Roberts | deze versie/vertaling WantToKnow.nl/be
x

Dr. Paul Graig Roberts, auteur van dit artikel en oud-Witte Huis-medewerker. Kent als geen ander de fijne kneepjes van de Amerikaanse politiek.

De bijwerkingen, dat wil zeggen, de ziekten en sterfgevallen die in verband worden gebracht met de Covid vaccins, duiken in grote aantallen op voordat de Big Pharma medische gevestigde orde iedereen kan vaccineren. Dientengevolge voeren het medisch establishment en de volgzame prescripties de angst op en dringen sneller aan om hun agenda’s te bereiken voordat de verschrikkelijke gevolgen van het vaccin aan de onderdrukking ontsnappen. Gisteren kondigde het Pentagon aan dat Covid vaccinatie verplicht is voor alle militairen in actieve dienst. (HIER)

De seniele idioot in het Witte Huis zegt dat hij het er volledig mee eens is: “Door gevaccineerd te worden kunnen onze militairen gezond blijven, hun gezinnen beter beschermen en ervoor zorgen dat onze strijdmacht klaar is om overal ter wereld te opereren.” Aangezien het vaccin het giftigst blijkt voor jongeren, zullen we een strijdmacht hebben van zieke en stervende soldaten die nergens kunnen opereren. Biden’s verklaring en het beleid van het Pentagon slaan nergens op. Want..

Uit de hele wereld komen bewijzen binnen dat de zogenaamde ‘delta-variant’ het meest voorkomt onder de volledig gevaccineerden. Volksgezondheidsinstanties zeggen dat de volledig gevaccineerden zich moeten beschermen door maskers te dragen! Wat is dan nog het nut van verplichte vaccinatie van de strijdkrachten en alle anderen, aangezien het vaccin niet beschermt, maar wel sterfgevallen en ernstige bijwerkingen veroorzaakt! Hoe is het mogelijk dat de Amerikaanse ‘supermacht’ een president en een minister van Defensie heeft die te dom zijn om twee en twee bij elkaar op te tellen?

Overal roepen door vaccinatie geïndoctrineerde medici en politici op tot de terugkeer van het dragen van maskers, of je nu gevaccineerd bent of niet. NBC News, net als de rest van de presstituten, jaagt de angst-diarree aan. Susan Hassig van de Tulane University’s School of Public Health zegt: Ik denk dat het van cruciaal belang is om binnenshuis maskers op te doen, waar je ook woont.”
De Democratische gouverneur van Louisiana kondigde een verplicht binnenshuis maskeren aan tot ten minste 1 september voor iedereen van 5 jaar en ouder die plaatsen als scholen, bedrijven en kerken betreedt, ongeacht hun vaccinatiestatus.(HIER)

Angst! Angst! Angst!
De ziekenhuizen zouden vol zitten met gevaccineerde deltavarianten, en we worden aangespoord ons te laten vaccineren om veilig te zijn! Zoals vele deskundigen al hebben aangegeven, bestaat er geen deltavariant. De zogenaamde ‘doorbraakgevallen’ zijn ziekten die door het vaccin zelf worden veroorzaakt. (Zie de uitspraak van Nobelprijswinnaar dr. Luc Montagnier in de afbeelding)

Meer angst! Meer angst ! “Terwijl de superoverdraagbare Delta variant door de VS trekt, ontwikkelen zich meer gemuteerde versies.” Naast Delta hebben we nu ook AY.1-variant of de ‘Delta-plus’ De website health.com zet de propaganda uiteen (HIER) Let op, er staat ‘punt één (.1) bij..! Dus binnenkort zullen AY.2, AY.3, AY.4 worden aangekondigd. Meer vaccins, meer booster shots. Terwijl het aantal doden en gewonden door vaccins toeneemt, zullen meer verzonnen ‘varianten’ de schuld krijgen. Met dit spelplan in werking kunt u zien waarom de prijzen van vaccinaandelen omhoog zijn geschoten. De aandelenkoersen weerspiegelen de verwachte winsten van eindeloze vaccinaties.

Zoals we leren, zijn er meer agenda’s verbonden aan Covid dan winst.
De institutionalisering van tirannie is een andere agenda. De CDC heeft een plan bedacht om mensen met een ‘hoog risico te beschermen’, door ze te verplaatsen naar, let wel, ‘groene zone’-kampen, waar ‘ze minimaal contact met familieleden zouden hebben’. Wie wordt dan aangewezen als ‘hoog risico’? De voorste mensen voor het interneringskampplan zijn de ouderen met co-morbiditeiten.

Maar de vaccinatiepropaganda definieert
de ongevaccineerden, als
‘personen met een hoog risico’.

De kampen zullen dus voor de ongevaccineerden zijn.
En.. u kunt uit de kampen blijven door u te laten vaccineren.
Nee, dit is geen ‘samenzweringstheorie’.

HIER het CDC document op
de eigen website van de CDC. !

Waarom de wanhopige drang naar universele vaccinatie terwijl het bewijs duidelijk is, en de CDC zelfs toegeeft, dat vaccinatie geen bescherming biedt tegen de delta variant, en er meer onbeschermde ‘varianten’ op komst zijn. De wanhoop om iedereen te besmetten met een ‘vaccin’, dat niet beschermt maar wel doodt en gezondheidsschade veroorzaakt, impliceert een duistere agenda. Het bewijs is nu duidelijk dat het ‘vaccin’ de menselijke vruchtbaarheid schaadt. Zie bijvoorbeeld HIER.  Maar kennelijk geen reden om alarm te slaan..

De slachtoffers van Covid zijn beperkt tot een klein aantal mensen met co-morbiditeiten en een zwak immuunsysteem. Mensen die zelfs geen behandeling krijgen met decennia-bestaande, veilige en bekende geneesmiddelen zoals HCQ en Ivermectine! Want… Deze sterfgevallen waren nodig en gewenst om angst te zaaien die mensen ertoe zou aanzetten een niet goedgekeurde, niet geteste experimentele technologie te aanvaarden die nog nooit eerder was gebruikt en waarvan de gevolgen onbekend waren.

We weten nu dat de gevolgen de dood en blijvende schade aan de gezondheid omvatten; toch gaat de haast om te vaccineren door. Het is duidelijk dat volksgezondheid niet op de agenda staat. Het door Fauci in Wuhan gefinancierde Covid-virus heeft tirannie in Amerika gebracht, en het ‘vaccin’ brengt dood en gezondheidsschade aan honderden miljoenen mensen.

X
Paul Graig Roberts
10 augustus 2021
s 2021

* * *

CANADA: de ‘opvang’kampen’ lopen al..!

Net toen je dacht dat 2020 niet gekker kon worden… Coronavirus-interneringskampen op Canadees grondgebied. Klinkt onmogelijk, maar geloof het of niet, er is een federaal verzoek om voorstellen (RFP) om ze te bouwen..!! Jazker, indirect en direct goedgekeurd door Trudeau..! Dus als hun voorgenomen bestaan duidelijk is, dan wordt de vraag: wie is voorbestemd om in deze kampen te verblijven?

Ontario MPP Randy Hillier (Lamarck-Frontenac-Kingston) stelde deze kwestie een paar dagen geleden aan de orde tijdens het vragenuur in de Ontario legislatuur. Hij kreeg vreemde, ontwijkende antwoorden, en sommige van zijn vragen werden gewoonweg genegeerd. Hier is de video om het te bewijzen. Wat zijn de Liberalen onder leiding ‘build, back, better’ Justin Trudeau deze keer van plan? En waarom is de regering van de Progressieve Conservatieven Doug Ford zo terughoudend om antwoorden te geven? De provincies en territoria zijn toch zeker wel geraadpleegd over zo’n enorme onderneming…?

Het gebrek aan antwoorden is niet alleen verontrustend, het is verontrustend. Het kenmerk van elke democratie is transparantie en het enige kristalheldere aan dit verhaal is dat alles nog steeds stevig in de schaduw is.

6 gedachten over “CDC (GGD in VS): concentratiekampen voor besmetten’…

 1. Het heeft nog lang geduurd alvorens met de “kampen” voor de dag te komen. De vraag die zich m.i. stelt is : Wie wordt er hier uiteindelijk geviseerd ?
  De niet gevaccineerde of de “politieke vijanden “ van het regime, wetende in welk kamp de niet gevaccineerde zich vooral bevinden. Politieke vijanden die dan definitief dienen uitgeschakeld te worden, via een nieuwe Goelag zoals in de USSR, en volgens het motto van een ervaringsdeskundige :
  “Ein marxistisches System erkennt man daran, daß es die Kriminellen verschont und den politischen Gegner kriminalisiert” Alexander Solschenizyn.
  Dit wordt bevestigd via een recente analyse van Henry Makow :
  https://www.henrymakow.com/2021/08/biden-inclusiveness-doesnt-extend.html?_ga=2.177322789.1851317688.1628958757-1512171585.1628958757
  met titel en citaat : “Makow – Putting a Face on The Enemy “ –
  “The Covid Scam is the creation of a satanic cult (Cabalism.) The hoax is financed by the world central banking cartel and fronted by Organized Jewry and Freemasonry which control the UN and WHO. This is Communism. This is the beginning of a Dark Age.They don’t play fair. They are inducting mankind into their cult. The mask and passports are symbols. Satanic cults exploit and control their members by making them sick. Do you see a picture emerging? The compiler of the list below wrote::
  “Less than 2% of the US population, but ensconced into every nook & cranny of Govt. Media, Education & Banking. That makes for an unbalanced system where everything, in typical Judaic fashion, is torn asunder.
  “It isn’t the Chinese or the Muslims or the Russians! We’re being destroyed from within. A Bolshevik-Communist coup has taken place in Amerika and fluoridated Americans probably won’t lift a finger to counter it. We’ve been conquered & occupied. We’re all Palestinians now.” … (einde citaat).
  Gezien het voormelde zijn m.i. de niet gevaccineerde eerst aan de beurt, gevolgd door al de rest die een gevaar vormen voor deze NWO dictatuur en dito terreurregime. Het citaat uit de tekst van Henry Makow is imo dan ook meer dan duidelijk, maar vooral geweldig onrustwekkend.
  Het gaat hier immers om een samenzwering, die al tientallen jaren geleden werd voorbereid en georganiseerd, via vooral het “parachuteren” van handlangers en dito verraders op alle sleutelposten in alle betrokken landen.
  Het uiteindelijke resultaat is m.i. een monsterverbond tussen de politiek – media en de medische wereld, die alle onderdelen van de maatschappij onder controle heeft. Hiertegen in gaan is, niet eenvoudig, om niet te zeggen onmogelijk, wetende welke prijs diegenen die in het verzet staan, moeten betalen. Opgeven is echter geen optie, en het is imo eervoller al strijdend ten onder te gaan, dan geknield te overleven als een slaaf.

 2. De seniele idioot in het Witte Huis
  waarom denkt de schrijver dat dit soort opmerkingen de kracht van zijn artikel versterkt?
  wat is de meerwaarde voor dit overigens helder betoog ?

  1. Ja snap wat je bedoelt, dat gevoel had ik ook even… maareh soms moet men zich even afreageren. Dat lucht op, immers. Kijk naar de man in deze link & je begrijpt wat ik bedoel 🙂 …

   https://www.fromrome.info/2021/08/15/alex-jones-at-his-finest-condemns-the-great-reset/

   …overigens heeft Willem Engel het juist verwoord toen hij, net als jij wellicht, tav (verbale) agressie zei: Wij zijn de nette (of liefdevolle, vul maar in..) mensen. Oftewel schelden en polariseren zet mensen tegen elkaar op en leidt veelal tot niets. Maar voor deze keer mag het. Het betreft het scum of the earth.

 3. Vanaf 13 sept 21 zal in Brits Columbia in Canada een proef starten waarbij je om aan allerlei activiteiten te kunnen deelnemen, een vaccinatiebewijs nodig hebt. Saillant detail: op 20 september is het verkiezingsdag. Onder degenen die kritisch zijn op het beleid, zullen niet veel Trudeau-aanhangers zijn. Kunnen zij straks moeilijker naar de stembus?

 4. Er gebeurd veel op dit moment daarom voeg ik maar in deze reactie dingen samen.
  Ik vecht voor onze vrijheid door te schrijven hier en als er mensen zijn die vinden dat ik teveel reageer laat dat dan aub weten en als het kan geef dan aan hoe u het liever ziet.
  Ik hoef geen gelijk te hebben en ben ook niet al wetend maar heb wel tijd om me te verdiepen in zaken.

  VVD wil Remkes als informateur. Alles moet toch op de VVD – Rutte manier?
  Leaseplan begon met rechten afnemen van mensen door alleen nog ge-vaccineerden in kantoor toe te laten en nu gaat de ouderen branchevereniging verder.
  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/koepel-ouderenzorg-pleit-voor-registratie-vaccinaties-personeel
  Registreren levens gevaarlijk als ik kijk naar wat er destijds met joden en andere mensen is gebeurd.
  Banken en industriëlen hebben toen Hitler in het zadel geholpen en nu zien we banken weer steeds meer macht krijgen waarbij recht op privacy steeds meer afgepakt wordt.
  Gisteren was ik ergens en toen hoorde ik flarden van het nieuws wat ging over banken en digitale gegevens delen daar ga ik verder wegens onvolledigheid niet op in.
  Wel hadden ze het eerder hier ook over.
  https://radar.avrotros.nl/uitzendigen/gemist/item/de-nieuwe-betaalrichtlijn-psd2-mag-jouw-bank-gegevens-delen/
  Ten eerste het is niet MIJN bank daarom vind ik dat schrijven van JOUW bank niet correct.
  De bank mag met toestemming geld bewaren of andere zaken regelen en daarvoor hoeven ze geen prive gegevens aan anderen door te geven. wanneer computers alles van iedereen weten door aan elkaar gekoppeld te zijn dan is er geen privacy meer en zijn banken de baas over alles en iedereen.
  Ook Amsterdam doet zijn best met rechten afnemen door “preventief” te gaan fouilleren.
  (Notabene de burgemeester haar kind liep met een namaak pistool en heeft geluk gehad dat er niet geschoten is door de politie).Laat ze eerst eens haar eigen kinderen in de gaten houden denk ik dan. https://www.nu.nl/amsterdam/6154138/amsterdam-zet-ook-zelf-waarnemers-in-bij-proef-preventief-fouilleren-amsterdam
  Nu dit zo aangekondigd is zullen ze weinig vinden denk ik wat logisch is.Natuurlijk zullen ze dan beweren dat het een zeer geslaagde operatie was omdat ze weinig zullen vinden (iedereen is gewaarschuwd toch).Dit is ook weer inperken van vrijheid wat gaat leiden tot nog meer wettelijke privacy schending.
  Vaak wordt op TV gepraat en afgevraagd waarom de “complotdenkers” het vaak over de oorlog hebben en vergelijkingen maken met wat toen is gebeurd onder het nazibewind.
  Wel dat is omdat zij nadenken wat jullie ook eens kunnen proberen.
  Wat gebeurde er toen en nu?
  In Canada wil men niet gevaccineerden in kampen opsluiten.
  Iedereen die niet deed wat de nazi’s wilden of jood waren werden in concentratiekampen opgesloten en vaak vermoord.Nu willen ze niet gevaccineerden die dus niet doen wat de staat wil ook opsluiten en ze kunnen in het slechtste geval deze mensen als tegenstanders van het regime betitelen. Wat gebeurde er in die kampen toen? rechten werden afgenomen en dwang vaak met geweld gepaard gaande kwam ervoor in de plaats. Op TV was te zien dat een vrouw die vreedzaam met een bordje aan het demonstreren was door een waterkanon omver werd gespoten.in de kampen werd ontmenselijkt en namen veranderden in nummers die op armen werden gezet nu hebben we BSN waar de overheden en anderen mee werken,wat is het verschil?
  De politie heeft toen joden helpen oppakken en wanneer de regering dat wil kunnen ze dat middel heden ten dage eventueel weer gaan gebruiken de korpschef (meen ik) heeft nog niet zolang geleden zijn excuses aangeboden voor toen en dat kan eventueel indien nodig nog eens herhaald worden natuurlijk.Daar hebben velen “angst” voor dat het zich gaat herhalen vandaar de vergelijkingen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.