Advertentie

En zo wauwelt de NOS over de kapers-ID’s..


x

x

En zo wauwelt de NOS over de kapers-ID’s..

2016 © WantToKnow.nl/be

x

Als je nu een aantal deskundigen uitnodigt voor een verklaring omtrent de zoveelste aanwezigheid van een paspoort of ander ID-bewijs, dat achtergelaten is door een vermeende terrorist, en je laat één van de belangrijkste mogelijkheden buiten beschouwing, doe je dat als NOS dan expres, of ben je als redactie gewoon bezig met het verspreiden van NEP-nieuws..? Zelfs de geraadpleegde ‘experts’ zijn deze belangrijke, mogelijke oorzaak niet gaan benoemen. Maar vluchten als het ware in de meest bizarre verklaringen.. Tja, dan hebben we even geen ander woord voorhanden, dan dat er ‘gewauwelt’ wordt..

Wij hebben hieronder een geknipte versie van het volledige artikel van de NOS-journaalredactie geplaatst. Lees het, waarbij je ook HIER kunt klikken, om het origineel te bekijken (zolang dat natuurlijk nog online staat!). En natuurlijk zijn al die mogelijke verklaringen voor de aanwezigheid van ID-papieren bij de aanslagen in Parijs, Nice, Berlijn en ja, ook bij de aanslagen van 9/11 een optie. Maar wanneer je vervolgens de MEEST GRUWELIJKE, MAAR ZEER WEL MOGELIJK optie opzettelijk weglaat, dan ben je voor ons bezig met NEPNIEUWS..

Je brengt mensen daarmee op een dwaalspoor; want niet alleen ieder van deze NOS-redactieleden weet dondersgoed, dat het grote publiek deze opties weer gaat náwauwelen, ook de experts die de NOS heeft ‘geraadpleegd’, weten dit.. DUS WAAROM DAN NIET EERLIJK ZIJN.. En daarbij ALLE opties noemen.. Of ben je als expert benauwd, dat je als alu-hoedje wordt weggezet..? Ben je bang dat je als ‘samenzwerings-fanaat’ wordt gebrandmerkt..

Overigens een term die door de CIA zélf bedacht is, om de massa zódanig psychologisch te manipuleren, dat mensen van gekkigheid niet meer weten, waar er sprake is van waarheidszoekers en waar van ‘wauwelaars’.. Maar als er van één ding sprake is, dan is het dat deze experts in onze ogen door de mand vallen, simpelweg OMDAT ze onvolledig zijn. Zij horen immers de geschiedenis te kennen van de operaties, die al sinds de Romeinse Tijd, bekend staan als…

VALSE VLAG OPERATIE..!!

Hoe kun je als ’terrorisme-expert’ deze belangrijke optie vergeten..? (HIER) Als je al expert bent, dan weet je toch dat de bijvoorbeeld de CIA en andere geheime diensten, zoals de Israëlische ‘MOSSAD’, de grootste misdadige organisatie ter wereld zijn..?! Dat deze clubs hun eigen agenda hebben en zich volledig verbergen in een grote berg camouflage van list, bedrog en vooral manipulatie.. Waarom dan -als ’terrorisme-expert’- deze optie buiten beschouwing gelaten..? Want je bent toch aan het ‘wauwelen’ omtrent de mogelijkheden van de aanwezigheid van ID’s bij ALLE TERRORISTISCHE AANSLAGEN.. Dan kun je toch deze optie ook wel meenemen..?

Het opgeblazen station in Bologna vergeten?
Zullen we anders de experts EN DE NOS-redactie even helpen om van gewauweld nepnieuws, weer ECHT nieuws te maken. En voor de volledigheid een actie van deze ‘krachten-achter-de-schermen’ terughalen in herinnering..? We refereren dan aan Operatie Gladio; één van de meest gruwelijke terroristische organisaties, die de afgelopen decennia actief zijn geweest. Of zelfs NOG actief zijn.  (HIER op deze site een heel verhaal kunt lezen, van auteur Hugo van der Zee.)

Het was premier Andreotti die met deze woorden in het Italiaanse parlement de sneeuwbal aan het rollen bracht , die een lawine in heel Europa veroorzaakte..

Operatie Gladio was/is een in 1952 gestart geheim ‘undercover’-netwerk dat startte in Italië, en werd ‘gesponsord’ door de CIA en… de NAVO, met het doel, om de communistische invloed zowel in Italië als in andere landen te neutraliseren. Daartoe werden aanslagen gepleegd op burgers, met de opzet, deze in de schoenen te schuiven van de communisten. En de opzet van CIA en NAVO lukte en bleef een paar decennia onopgemerkt. De eerste voorbereidingen voor deze manipulatieve acties, werden al in 1947 getroffen.

Soortgelijke netwerken, die ook in andere landen in het diepste geheim werden opgezet, werden ook ‘Gladio’ aangeduid. Recent onderzoek laat zien, dat soortgelijke netwerken in geheel West-Europa actief en aan elkaar gelinkt zijn. In ieder geval was Gladio actief in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Turkije en Zwitserland, terwijl ook het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten een rol speelden in de strategische planning van het netwerk.

De rol van ‘GLADIO’ in Europa, bij onder meer aanslagen en terreur, heeft in diverse landen tot parlementaire onderzoeken geleid. De meest bekende valse-vlag-operatie op eigen volk, vond op 2 augustus 1980 plaats, in het treinstation van de Italiaanse stad Bologna. Het was de zwaarste naoorlogse aanslag in de Italiaanse geschiedenis. Om 10.25 uur ontplofte daar, het belangrijkste treinknooppunt van Italië, een koffer met TNT en nitroglycerine. Hierdoor stortte het dak van het gebouw in en kwamen er 85 personen om het leven en meer dan 200 mensen raakten gewond.

Er werden geen ID-papieren gevonden, maar dáár gaat het hier in dit voorbeeld ook niet om. Wat we willen zeggen/aantonen, dat dit soort verschrikkelijke aanslagen op eigen volk, wel degelijk ‘business as usual’ zijn, voor de manipulatieve krachten die achter overheden schuil gaan. Er zijn veel, heel veel voorbeelden van valse vlag-aanslagen die later zijn uitgekomen, en die keihard gericht waren tegen het eigen volk, om JUIST de stemming in de burgerij op gang te brengen, onrust te veroorzaken en vooral ANGST te kweken…

Op basis van deze angst kunnen vervolgens maatregelen worden doorgevoerd, die het voor de machthebbers NOG eenvoudiger maken, hun macht te blijven uitoefenen. Kijk naar de idiotie van het vinden van het paspoort van één van de ‘officiële 9/11-kapers’ in de honderdduizenden kubieke meters puin van de WTC-torens.. Maak het zo ongelooflijk mogelijk en de mensen, het grote publiek, zal het geloven. Bijvoorbeeld onder  het uitroepen van de kreet: ‘Zoiets verzin je toch niet..?’

Het  ‘gewauwel’ van de ’terrorisme-experts’…
Kijk hieronder naar de idiotie van de mogelijke verklaringen voor de aanwezigheid van deze ID-bewijzen, in de voertuigen waarmee VERMEENDE daders van de aanslagen werkten. Wat in hemelsnaam is er tegen het noemen van een mogelijkheid van een valse-vlag-operatie.. Gaan we weer poppenkast spelen, het sprookje van de ‘nieuwe kleren van de keizer’ in de praktijk brengen..? Wéten de ’terrorisme-experts’ wel degelijk waar het over gaat, maar zijn ze simpelweg te ‘laf’ om kleur te bekennen..? Natúúrlijk is het niet eenvoudig deze reële en zeer wel mogelijke waarheid onder ogen te zien en er ruimte voor te maken.. Woorden aan te geven.

Maar dan is het voor deze experts, Jelle van Buuren (Universiteit Leiden) en Bibi van Ginkel (Instituut Clingendael), wel noodzakelijk, DAT ze er in ieder geval een poging toe doen; in welke bewoordingen dan ook.. Want ze zijn tóch bezig met speculeren, zoals boven het artikel staat.. ‘Het is speculeren, zeggen terrorisme-experts’.

Allereerst ‘expert’ Bibi van Ginkel van Instituut Clingendael. 

“Het kan slordigheid geweest zijn; een gebrek aan concentratie, omdat iemand zich op zo’n moment op andere dingen concentreert.”

“Misschien wilde de dader eigenlijk sterven en als martelaar bekend worden, maar week hij van zijn oorspronkelijke plan af.”

Je wilt je heldendaad claimen en als een martelaar in het kalifaat bekend worden, niet als onbekende strijder; A few minutes of fame als martelaar

Tja, en zo wauwelen we maar even verder..

“Uit de papieren van de aanslagplegers bij het theater ‘Bataclan’ bleek, dat zij via een vluchtelingenroute Frankrijk waren binnengekomen. Het kan zijn dat terroristen als bijvangst van de aanslag de vluchtelingendiscussie op scherp wilden zetten. Het is Islamitische Staat een doorn in het oog dat zo veel mensen het kalifaat verlaten. Op deze manier kunnen ze mensen hier tegen vluchtelingen opzetten.”

Dan Jelle van Buren van de Universiteit Leiden:

 “Wat je je kunt voorstellen is dat als je zo’n aanslag wil uitvoeren, je niet onderweg aangehouden wil worden omdat je je identiteitspapieren niet bij je hebt.”

“Of dat je het wil overleven en wil verdwijnen naar een ander land: daarvoor heb je je papieren nodig.”

of

“Je wilt je heldendaad claimen en als een martelaar in het kalifaat bekend worden, niet als onbekende strijder”

En ja, daar, tussen al die mogelijkheden, staat vluchtig een optie, die interessant genoeg is, om eens wérkelijk naar te kijken. Vooral in het kader van het FEIT, dat AL deze aanslagen HETZELFDE beeld laten zien. Inderdaad ‘Manufactured Terrorisme’.. En natuurlijk weet Jelle van Buuren waar we dan over spreken. Maar waarom in zulke bedekte taal, terwijl we spreken over een BEWEZEN woekerende maatschappelijke kanker! Jelle van Buuren:

x

“Als ze wel achtergelaten zijn om gevonden te worden,
kunnen daar verschillende redenen voor zijn.

Een aanslagpleger zou hiermee een dwaalspoor kunnen achterlaten.
Door de papieren van iemand anders neer te leggen.”

x

En ja, dan is het natuurlijk zoeken naar een motief.. Waarom zou een krachten achter de schermen van overheden, een dergelijke aanslag plannen, die in een totaalplaatje passen, dat al sinds decennia wordt uitgerold..? Natuurlijk om meer macht te hebben, door de ‘vrije burger’, JUIST ZIJN VRIJHEID af te pakken en daarmee nóg verder te kunnen manipuleren en controleren. OVERHEERSEN dus. Hoe ingewikkeld is dit verhaal, als je na een paar dagen al een verhaal als dit leest..

 

* * *

x

38 gedachten over “En zo wauwelt de NOS over de kapers-ID’s..

  1. Pietje 1 :
   Als het zover is kunnen komen dan is dat omdat een meerderheid van de bevolking stemt en blijft stemmen voor verraders, die de sluizen hebben opengezet. Dus : oorzaak en gevolg bekijken !!!
   Wilders is een valse profeet die mee verantwoordelijk is voor de invasies.. zijn belangen liggen in Israël en bij de RKM die er achter schuil gaat. Hij voert dus mee het Coudenhove Kalergi plan uit. Zijn taak, zoals ten andere ook van de andere extreem rechtse partijen in de EUSSR, bestaat er in de proteststemmen te kanaliseren en vervolgens te neutraliseren. Deze laatste stemmen zijn immers het gevaar voor de NWO.

  2. Jaenine, en in goed Vlaams cq Nederlands is het respectloos ! en niet het uit het Frans vertaalde, non respect – ueusement, notabene de tijd van Patricius en les plébéiens ligt ver achter ons, we zijn nu toch zeker al lang de verenigde nobilitas. Geef een ieder waar hij recht op heeft, de tijd heeld alle wonden. Groet Jenne

 1. MY god, als deze PIETJE symbool is voor de mening in Nederland ben ik ontzettend BLIJ dat ik er weg ben. Wacht maar pietje, tot jouw held je een oorlog met Rusland heeft ingetrokken en JIJ alles kwijt bent. VERDEEL EN HEERS is zijn motto, maar dat begrijp jij niet. Voor mij is IEDEREEN VAN DE WERELD EN DE WERELD VAN IEDEREEN.

  1. Jeanine, kom zeg ik woon al meer als 40 jaar niet meer in Nederland, ik vindt Pietje nog heel misschien te veel respectvol tegen over die zich niet willen integreren geestes zieke mensen. Ik weet niet in welk land jij verblijft, maar het is overal eender, de wereld zit vol ligubere mensen als Wilders of Le Pen of of, die wachten op hun kans, die zeker weten voor hun door ons wordt gecreéerd. Jenne

  2. Janine de buitenlandse. My God, dat Guido zo positief op jouw reageert, zegt meer over Guido als over jouw, jammer er moet voor ieder één plaats zijn, en ook voor zijn reactie, volkomen gedesillusioneerd, Jenne

  1. Rober Heeft U het wel allemaal tot U genomen buiten het kerst menu dan. Over het geblaat en wol, bedoeld U het artikel op zich ?! En we reageren niet allemaal het zelfde, beetje onstuimig misschien, maar wel gemeend.
   Jenne

 2. Over Bologna :
  http://watchingamerica.com/corrieredellasera000014.shtml
  “According to Carlos, the August 2, 1980 massacre (85 victims) was not only “performed by young neo-fascists,” but “organized by the CIA and Mossad” in order to “punish and subdue Rome.”
  In other words, [the attack] was a “reprisal” against our [Italy’s] policy of tolerance toward Palestinian terrorist groups (in exchange for their commitment not to attack Italy). The train station bombing, then, should be attributed to a secret war between the U.S. and the U.S.S.R., the two sides battling one another through opposing terrorist and intelligence networks”.
  36 jaar later is er nog niets veranderd!!

  1. SubRosa, maak je geen illusie het zal ook nooit veranderen, als de mensheid het één achter zich heeft, dagen er aan de horizon alweer andere donkere wolken op, het schijnt deel uit te maken van onze wereld, meestal is het in balans, momenteel heeft het kwaad de overhand, maar dat gaat wel weer veranderen.
   Groet Jenne

 3. De voormelde tekst geeft duidelijk aan waarover het uiteindelijk gaat :
  “staatsterreur” via “false flags en “inside jobs” door de “usual suspects” die dan beroep doen voor de uitvoering op onderaannemers. Naargelang het geval gaat het om extreem links, extreem rechts, islamieten, gewone criminelen… en anderen die gechanteerd worden.
  Het ergste is dat het voormelde gekend is van alle regeringen in de EUSSR, en zeker van de top van de politie- en veiligheidsdiensten. Deze laatsten werken ten andere op zijn minst passief mee. Indien de politieke verantwoordelijken de waarheid zouden zeggen, zouden er al veel problemen opgelost zijn , en ook voorkomen worden.

 4. In verband met Bologna is er nog en andere zaak :
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Aerolinee_Itavia-vlucht_870
  “De Douglas DC-9 vertrok op 27 juni 1980 met bijna 2 uur vertraging vanuit Bologna. Het was een standaard geplande vlucht richting Palermo. Domenico Gatti was de piloot en Enzo Fontana de co-piloot. Om 20:56 heeft de verkeerstoren van Rome voor het laatst contact met het toestel en slaat om 21:06 alarm”. Zie verder in de tekst.Na een lange jur. procedure werd bepaald dat het vliegtuig werd neergeschoten door een raket. Volgens een onderzoek “Air Crash investigation” van National Geographic, was dit onmogelijk maar werd een bom geplaatst in het toestal. Zie ook de datums van beiden rampen!!

  1. Sub Rosa, hetzelfde toen met de RAF terroristen.
   Ik ben groot geworden met ‘enge’ wanted foto’s in het openbaar van blijkbare terroristen. Jaren later kwamen sommigen erachter dat er ook toen al de geheime diensten betrokken waren bij aanslagen en ontvoeringen. Dat men deze ’terroristen’ gewoon gebruikte. De meesten kwamen uit ‘goede’ gezinnen en waren intellectuelen. Ze waren tegen de staat en tegen het kapitalisme. Wellicht zaten er ook agenten onder hen die dus de anderen instrueerden. Niets is wat het lijkt, daar ben ik al achter gekomen en dat helpt volgens mij om niet te snelle conclusies te trekken.
   Wat me vooral opvalt is dat we net op de kermis steeds dezelfde rondjes draaien. Toevallig kwam ik dit tegen ivm Live Aid 1985!
   En dat was 1969 net zo..ik bedoel maar. Het is alles al bekend en toch verandert er niets, tenminste niet echt ten goede.
   Alleen rechtvaardigheid zorgt voor vrede en harmonie en dat is er niet. https://www.youtube.com/watch?v=yCIL4nLMj5w

  2. MC 6.1 :
   Toen de RAF actief was, was ik Duitsland voor mijn legerdienst. Ik was er ook toen de aanslag plaats vond op de Olympische spelen in München.
   Zo pas vond ik een bericht over deze laatste aanslag :
   “Ich glaube Hoffmann wollte andeuten, daß Langemann vermutlich mindestens ein Wissender war.
   Wenn man davon ausgeht, daß München ’72 eine Art Insidejob der Israelis war, dann birgt die Rollen Langemanns als auslandsnachrichtendienstlicher Berater des Olympischen Komitees bei den
   Olympischen Spielen in München schon eine gewisse Brisanz.
   Im Buch ‘Unter falscher Flagge’ des VAWS-Pressebüros West wird zu München ’72 angemerkt:[…]
   Die Erklärung lieferte das Moskauer Blatt “Neue Zeit”, das in seiner Ausgabe 11/1974 als Quelle die Pariser Wochenzeitschrift “Pont” nannte. Die Franzosen hatten die für den Anschlag verantwortliche
   Terrororganisation “Schwarzer September” genauer unter die Lupe genommen und herausgefunden,daß deren Kämpfer “eng mit den extremistischen Elementen aus der israelischen Abwehr
   zusammenwirkten und von ihnen geleitet wurden”.
   Zonder verdere commentaar!!

  3. Sub Rosa, verbazen doet me niets meer in deze. Ik heb een tijdje geleden van een ex-bundeswehr officier het volgende verhaal vernomen.
   Hij was 20 jaar lang officier en uiteindelijk gestopt omdat die kritiek uitte op het oorlog voeren om het veiligstellen van ressources. Hij volgde o.a. een sluipschuttersopleiding in de VS bij de marines met deelnemers uit andere landen o.a. Israël. Men nam foto’s van de groep en toen later iedereen de foto’s toegestuurd kreeg, was iedereen met zijn gezicht te zien, behalve die 2 deelnemers uit Israël, die waren onkenbaar gemaakt. Hij stelt dat die toen wist dat er iets niet klopte. Verder vertelde hij, dat de VS soldaten verbaasd waren waarom men in Duitsland de soldaten van de wo2 niet meer eerbetoon toont. Hij constateerde dat de soldaten uit de VS blijkbaar een compleet andere kijk erop hadden. Veel landen hebben een geheime dienst en het is altijd al bekend geweest dat de Mossad een van de heftigste is. Het lijkt erop dat het doordrongen is van foute bedoelingen.

 5. M.b.t de identiteitspapieren. Dat iemand zijn identiteitspapieren bij zich heeft als hij een aanslag gaat plegen kan ik mij voorstellen zeker als je nadenkt dat iemand als martelaar wilt sterven of wilt vluchten. Dat is allemaal de vraag niet. De vraag is hoe deze generatie terroristen in tegenstelling tot de RAF iedere keer weer hun I.D papieren verliezen op de plaats van delict. Opmerkelijk is ook dat de politie en justitie géén seconde twijfelt over de echtheid van de papieren.
  En dat de dader iedere keer sterft is toch het toppunt van slecht politiewerk. De informatiestroom is dan abrupt afgekapt. Wie meer wilt weten over Berlijn verwijs ik door naar de website van Gerhard Wisnewski hij heeft de beelden eens zorgvuldig bekeken en heeft interessante conclusies getrokken.
  https://www.youtube.com/watch?list=PL400EC291DABF43CB&v=uUTtUxxzPSg
  http://www.gerhard-wisnewski.de/Kopp.html
  En m.b.t Gladio moet je echt dit gezien hebben. https://www.youtube.com/watch?v=2Cyu6rRweEk

 6. Ik kan het mis hebben, maar ik dacht dat de WTK site, de site was die het altijd op zou nemen voor de underdog’s in onze samenleving, niet dus ! Jenne in de mensen allen dus een welbehagen, en zeker medestanders !!!

 7. http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/12/nepleider-europese-commissie-wil-aanpak-van-nepnieuws-dit-is-levensgevaarlijk/
  Juncker (de niet gekozen maar geinstalleerde “leider” van de EC)wil nep nieuws aanpakken.
  Misschien kan men beginnen het NOS journaal onder leiding van Marcel Gelauff eens onder de loep te nemen en ervoor te zorgen dat de burger correcte informatie krijgt omdat we daar simpelweg gewoon recht op hebben.
  https://www.facebook.com/geenstijlnl/videos/653390148089599/
  Niet alleen werd (te zien in bovenstaande verwijzing)gezegd dat Poetin geen antwoord gaf wat dus gelogen was maar wat te denken van de seperatist met het poppetje in zijn hand die als een monster werd weggezet terwijl ALS HET FILMPJE VERDER AFGESPEELD WORDT MEN ZIET EN HOORT DAT DEZE MAN ZELFS ZIJN PET AFNEEMT EN EEN KRUISJE MAAKT waardoor duidelijk wordt dat deze seperatist geen monster is maar dat poppetje alleen omhoog hield om te zeggen dat hij het erg vond dat er zelfs kinderen bij de ramp met MH 17 zijn omgekomen.
  Dat is het SCHANDELIJKE EN NIET OP FEITEN BERUSTE NIEUWS WAT U MOET GELOVEN van de door de politiek aangestuurde publieke NOS en anderen die dat zomaar klakkeloos overnemen.
  RTL liet zien dat J.Akkermans een stukje ijzer had gevonden ivm MH 17 en wist (terwijl het niet onderzocht was en ook niet van de plaats delict meegenomen had mogen worden) omdat het om bewijsmateriaal ging te vertellen dat het om een BUK raket zou gaan die MH 17 heeft neergehaald en zijn maatje David Jan Godfroid maakte het nog bonter door de vlieghoogte van MH 17 te veranderen waardoor de mensen die verteld hadden dat zij jachtvliegtuigen hadden gezien als leugenaars werden weggezet omdat op die hoogte geen jachtvliegtuigen zouden kunnen komen.
  Olga Isvina (BBC journaliste die hierover direct na de ramp) getuigen had ondervraagt werd als onervaren weggezet en zou nog veel moeten leren maar haar reportage/interview werd wel geschrapt.
  9/11 daar werd ook verteld dat gebouw 7 ingestort was terwijl heel de wereld zag dat het nog gewoon overeind stond.
  Daar hebben zij die nu het zogenaamde nepnieuws op social media en internet willen weren geen belang bij en vrezen mogelijk dat hun bedrog uitkomt waardoor ze in de problemen komen en dat willen zij voorkomen.

  1. Koekje.
   Alleen al het FEIT dat iedereen bv op deze site kan en mag reageren maar dat bv die zogenaamde terrorisme experts dat niet doen zegt genoeg.
   Waarom gaan zij elke openbare discussie uit de weg en gaan ze op achterbakse wijze maatregelen treffen ook weer onder valse voorwendselen.Op de publieke omroep(en)zijn programma,s als Pauw een lachertje want alleen al als je ziet dat daar bv steeds dezelfde terugkerende koppen te zien en horen zijn zou men zich mogen afvragen hoe onbevooroordeeld die informatie programma,s zijn en mogelijk worden sommigen nog betaald ook.
   Laat Jeroen of Mathijs maar eens reageren hier op de site en het kan veel duidelijkheid teweeg brengen denk ik.

 8. Terrorisme experts tja wanneer ben je expert en aan welke criteria moet je dan voldoen?
  Als half Nederland WEL ZIET wat er gaande is en TERRORISME EXPERTS komen dan met grote onzin verhalen van misschien dit of misschien dat in plaats van met op FEITEN gebaseerde en aantoonbare expertises trek ik toch echt hun expert zijn in twijfel.
  Terrorisme bestrijd men ook niet door rechten van de eigen bevolking af te nemen en de eigen burgers te controleren terwijl telkens juist uit die gevonden paspoorten blijkt dat het mensen zijn afkomstig uit andere landen.
  De AIVD bv zien die dan ook niet hoe de door de politiek aangestuurde media de boel besodemieterd?Voorbeelden die ook zij hadden moeten zien heb ik al in punt 10 genoemd.

 9. Wat ongerijmdheden op een rijtje over de aanslag in Berlijn:

  – het rode hek is niet omver gereden maar staat aanvankelijk, in twee delen, keurig tegen de rode schutting
  – de vrachtwagen is met weinig marge tussen twee paaltjes doorgereden en heeft daarbij het middelste, ijzeren, paaltje omver gereden. Op de foto waarbij de vrachtwagen weg is zie je het paaltje op de grond liggen. Het lijkt doorgezaagd, niet omgeknakt. De vrachtwagen zelf toont bij de bumper geen spoor van een aanreiding met een paaltje, zeker niet in het midden waar het paaltje de vrachtwagen moet hebben geraakt.
  – op vroege beelden zie je dat het huisje naast de vrachtwagen nog geheel intact is. Pas later komt het hele dak naar beneden.
  – er is een foto van de kerstmarkt waarop de verlichting voor de helft weg is. Op andere foto’s zijn die lampen, boven de kerstmarkt, nog gewoon te zien. Twee filmdagen?

 10. Nu weer nieuwe propaganda dat 7 migranten zijn gearresteerd in Berlijn omdat zij een dakloze man in de fik zouden hebben gezet.
  Komen ze met flut CCTV beelmateriaal aanzetten.Man man man,wat een onzin allemaal.
  Niks te zien,alleen wat jongeren in een metro.
  Je wordt er inmiddels schijtziek van.
  Het ergste van dit alles is dat er nog altijd mensen zijn die hier in trappen.
  Ik ga nog eens effe naar de top 2000 luisteren. Oude herhinneringen ophalen.

  1. MC, wat een treurig en verdrietig verhaal… Tijdens het lezen hiervan dacht ik; het zijn toch ook maar mensen? Dat werd ook gelukkig naderhand gezegd. Het is zo een rare toestand, geen hond hoeft eigenlijk op straat te slapen maar toch gebeurt het en het bizarre is dat de ‘buitenlander’ dit ook opvalt daar het thuis niet voorkomt.
   Ja thuis, waar is dat nog, wie ben je nog, wat een wereld…
   (ik begreep je wel hoor met die Siriër, maar het had elke nare knul kunnen zijn)
   En zo is het ook nog eens een keer,
   Der Mikrozensus ist eine repräsentative Haushaltsbefragung der amtlichen Statistik in Deutschland. Rund 830.000 Personen in etwa 370.000 privaten Haushalten und Gemeinschaftsunterkünften werden stellvertretend für die gesamte Bevölkerung zu ihren Lebensbedingungen befragt. Dies ist ein Prozent der Bevölkerung, das nach einem festgelegten statistischen Zufallsverfahren ausgewählt wird. Die Befragung ist absolut vertraulich und die Daten werden nur für statistische Zwecke verwendet.
   http://www.bpb.de/wissen/NY3SWU,0,0,Bev%F6lkerung_mit_Migrationshintergrund_I.html
   Het is bijna een sprookje geworden
   http://www.make-it-in-germany.com/de/fuer-fachkraefte/deutschland-kennenlernen/deutschland-im-portraet/gesellschaft
   maar niet voor de dakloze…

 11. Om een punt ( waarschijnlijk maar niet zeker ) over de lijken van 12 toch vermoorde mensen te willen maken, ja dat lijkt ook sterk op mannipulatie, en vind ik niet respectvol, we zouden toch een grotere objectiviteit kunnen betrachten, tot le moment venu dat alles duidelijk is, er zit ook te veel verborgen venijn in dit artikel, maar goed dit is mijn persoonlijke mening, dat nou weer wel Jenne

  1. Beetje duidelijk maken wat je nou wilt zeggen ajb Jenne.. Wij geven, in tegenstelling tot de msm, de ALTERNATIEVE mogelijkheden achter deze hele ID-business wat meer woorden. Maar moet je ons daarom, indirect, betichten van disrespect voor de omgekomenen…??? Waar ligt dan de afwezigheid van objectiviteit in jouw ogen..?? (Ga anders eens een tijdje op stilte-modus.. Zou in het geheel niet zo’n gek idee zijn imo)

  2. Guido.j. Ja ik wil het je wel duidelijk maken, al deze verhalen zitten, aan beide zijden vol met aannames, niets is onomstotelijk vast komen te staan, en naar alle waarschijnlijkheid, gezien het verleden, zal dit ook wel nooit gebeuren. En dit nu vind ik naar de familie, vrienden van de omgekomen toe, hoogst onbehoorlijk, en niet alleen van het commentaar, maar zeker ook op de hoogstwaarschijnlijke leugens door de overheid verstrekt.
   Jenne
   Als je me graag monddood wilt maken, kun je me toch eenvoudig bannen, alleen om dat ik soms een beetje tegen gas geef, is het nu echt noodzakelijk dat we allemaal de zelfde kant uit kijken.

  3. Als iets volstaat met aannames, is het je reactie Jenne. Grappig ook je ‘constatering’ dat ik ‘behoorlijk kwaad’ ben.. Ken je overigens ‘De Lullo’s’ van Jiskefet? Kijk maar eens rustig HIER

  4. Jenne,
   Als er hier sprake is van misbruik van de slachtoffers, dan is dit in hoofde van de Duitse regering, die maar al te goed weet wie voor wat verantwoordelijk is, en waarom. Vervolgens gaat deze Duitse regering maatregelen nemen, niet tegen de daders en hun opdrachtgevers e.a. maar tegen de autochtone bevolking om deze het zwijgen op te leggen en waarbij deze ernstig wordt aangetast in de fundamentele rechten en vrijheden, om dan te evolueren naar “1984” van George Orwell. Dit geldt ook voor andere landen waar dergelijke “false flags” plaatsvinden. Met de beschikbare info en met de wil om te zien wat er werkelijk is, dient men geen genie à la Einstein te zijn, om door te hebben dat dit ganse zaakje stinkt tot en met. Het is de verdienste van de webstek WTK om mee te werken aan de ontmaskering van de leugenaars en bedriegers.

 12. De NOS wauwelt.
  De staatsomroep wauwelt inderdaad al decennia lang.
  Het is even off topic maar het gejubel over de geweldige economische boom die Nederland nu doormaakt kent geen grenzen. U wordt allemaal helemaal rijk het aankomende jaar. Jawel u gaat er gemiddeld 0.7% bruto per maand op vooruit.
  Wat een rijkdom, wat een luxe. Netto houd u daar dan 0.4% maximaal van over. Tenminste als de gemeentelijke lasten niet stijgen. Wat ze wel doen. Stel u verdient 2200 Euro netto per maand. Dan kan u dus de geweldige netto vooruitgang van 9 Euro per maand tegemoet zien. Koop dat huis! Koop die auto! Wat een overvloed.
  Ja de NOS wauwelt, de Volkskrant wauwelt, het NRC wauwelt de Telegraaf wauwelt, Trouw wauwelt. de hele MSM wauwelt en Joop.nl jankt er nog bij ook.
  Kom ik ga eens even een paar Euro verbrassen. Geld moet rollen.

 13. Beste mensen,

  ik heb zeer de sterke indruk dat deze false flag aanslagen opgezet worden om ons angstig te maken. Angst waardoor wij niet zien wat er op dit moment gaande is tussen het Westen en Rusland. Dit onder leiding van de VS omdat deze zijn Petrol-Dollar dreigt te verliezen aan de BRICS landen (waaronder Rusland). IS en al hetgeen om ons gebeurd dient puur als rookgordijn.
  >> Nieuws afgelopen 6 maanden:
  – Wij vinden het maar normaal dat de NAVO roept dat het westen zsm 300.000 militairen paraat moet hebben en dat er allerlei zwaar militair materieel gereed/gestationeerd wordt in Oost-Europa.
  – En het is normaal dat wij vorige maand in Limburg een gigantisch depot geopend hebben waar onder meer maar liefst 1600 tankers gestationeerd zullen worden en nog allerlei andere rotzooi om als als mens uit te roeien en ons de verdoemenis in te stoppen die voortkomt uit oorlog!
  – Normaal dat Poetin roept “waar zijn jullie in het westen mee bezig?”
  – Normaal dat militairen in december een brief hebben ontvangen dat er een mogelijkheid bestaat dat ze opgeroepen worden voor uitzending naar oost-europa.

  Het is bijzonder dat wij nog jaarlijks aan de dodenherdenking doen en tegelijkertijd het toelaten dat onze (achtelijke) leiders werken aan en WO III!
  De mens moet maar eens achter zijn telefoon vandaan komen en deze ontwikkelingen proberen te stoppen. …… ik hoop dat ik spoken zie 🙁

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.