Advertentie

Londen-aanslag: fake.. NWO/May de weg kwijt..??


x

x

Londen-aanslag: fake.. NWO/May de weg kwijt..??

2017 © WantToKnow.nl/be

x

We beginnen maar ergens in het verhaal rondom deze valse-vlag-aanslagen. Want waar begin je anders in een grote wazig, spaghetti-achtig verhaal, over beweringen dat we worden aangevallen door ‘Rechts-extreem-gewelddadige-islamitische-jongeren‘. Terwijl MINSTENS het VERMOEDEN gerechtvaardigd is, dat ook bij deze nieuwe aanslagen, keihard sprake is van een vooropgezet verhaal van binnen uit. Nu al, na één dag, staat het internet vol met KEIHARDE bewijzen van amateuristisch klungelwerk van de betrokkenen. Natuurlijk dienden er doden te vallen; let wel alsjeblieft: veel mensen denken dat een valse-vlag-operatie wordt uitgevoerd, zonder dat er sprake is van doden.. En dat deze personen vaak crisis-acteurs zijn, staat inmiddels buiten kijf. Natuurlijk dienen er doden te vallen, natuurlijk dient er fundamentele angst en verwarring te worden gezaaid.

Kijk naar het Teletekst-bericht van 5 juni, van een politie-commissaris, over deze Islamitische jongeren.. Hoe past dit in het verhaal van extreem-gemaakte jongeren in Islamitische landen, als Libië, Syrië en andere, ‘ISIS-CRISIS’-landen..? Is dit geen verhulde oproep aan de luisterende en goed-horenden, om eens verder te kijken dan onze neuzen lang zijn..? Maar terug maar naar de recente aanslagen op London Bridge en het aangrenzende uitgaanscentrum. Kijk naar het volgende filmpje, dat ons als eerste bereikte..

Een van de daders, die dodelijk gewond op de grond ligt, vlak na de aanslagen van 4 juni in Londen. Let op dezelfde camouflagekleding en het nepbomvestje.

Het krankzinnige verhaal van de camouflagekleding..
Kijk naar het hieronder geplaatste filmpje en de foto hierboven. De video toont de ‘vekledende politiemensen’ en camouflagekleding VERBERGEN onder hun uniformen.. DEZELFDE camouflagekleding, waarin later de daders worden gedood..??? Oefening opnieuw..?? Want we zien het toch goed? Er staan toch politiemensen zich te verkleden, daarbij hun uniformen uittrekkend, vervolgens CAMOUFLAGE-kleding aan te doen, om daarna DAAROVER HEEN WEER hun politie-uniforms aan te trekken.. Zijn wij nou gek, of zijn zij zo slim..?

De 3 daders blijken alle 3 te zijn gedood (zie de foto hierboven). En wat droegen die..? PRECIES DEZELFDE camouflage-kleding als de politiemensen aantrekken op dit filmpje.. Het zal ongetwijfeld weer gaan over een PUUR TOEVALSTREFFER, waarbij deze politiemensen (zijn het dat?), ook weer PRECIES passend gedrag vertonen, met de bewegingen van de daders.. Lees ook ons artikel van deze week over het ronselen van moslim-jongeren, door MI5 en MI6.. (HIER).

Zet bij het volgende filmpje het geluid uit, als het je irriteert (Waarom doen deze mensen dit?). De essentie, dáár gaat het om.

Tja, waarom gaan die agenten camouflagekleding dragen, die later ook door de daders blijkt te zijn gedragen.

Kijk naar de ‘in your face’-persconferentie, die mevrouw-de-premier, Theresa May, heeft gegeven. Over fake-kleding gesproken. Eerst even een citaat, het belangrijkste uit deze persconferentie:

“All three [of the attackers] were wearing what appeared to be explosive vests,
but the police have established that this clothing was fake and worn only to spread panic and fear.”

vertaling:

“Alle drie (de aanvallers) droegen, naar wat bleek, bomvesten,
maar de politie heeft vastgesteld, dat deze kleding nep was
en alleen gedragen werd om paniek en angst te zaaien.”

Waarom zouden terroristen NEP-bomvesten gaan dragen..? Welke terrorist heeft belang bij angst en paniek…? Gewoon, aanslag plegen met zoveel mogelijk rotzooi, toch? Het is toch ‘gewoon’ een échte aanslag of niet? Wat moet je nou met een nepvest..? Dreigen? Nadat je eerste een groep mensen moedwillig van de sokken hebt gereden met je voertuig..? Kom op zeg, wat een kul. Is het moeilijk voor die terroristen om een ECHT BOMVEST te maken?

41 gedachten over “Londen-aanslag: fake.. NWO/May de weg kwijt..??

 1. Waarom vallen ze altijd gewone eenvoudige burgers aan die helemaal geen macht hebben om iets te veranderen. Burgers waar de elite helemaal niks om geeft. Er zijn zoveel betere doelwitten die heel snel een regering op zijn knieen dwingt. De IRA blies 4 banken op en ze wonnen de oorlog tegen de Britten.

  IRA ANFO attack 1 (10 April 1992)
  https://en.wikipedia.org/wiki/Baltic_Exchange_(building)
  IRA ANFO attack 2 (24 April 1993)
  http://en.wikipedia.org/wiki/Bishopsgate_bombing
  IRA ANFO attack 3 (9 February 1996)
  https://en.wikipedia.org/wiki/1996_Docklands_bombing
  IRA ANFO attack 4 (15 June 1996)
  https://en.wikipedia.org/wiki/1996_Manchester_bombing

  De Ira belde zelfs de politie op zodat men tijd had om de boel te ontruimen juist om zo min mogelijk burgerslachtoffers te maken.

  1. Precies altijd zijn het onschuldige burgers die het slachtoffer zijn.
   Dat geeft angst en de beleidsmakers kunnen dat gebruiken om wetten te veranderen om mensen te gaan onderdrukken.
   Na een aanslag wordt wel gezegd wie de aanslag opeist maar nooit waarom of wat ze willen bereiken en dat deugd niet.
   Na de Tweede wereldoorlog hebben we (pak em beet) ruim 50 jaar vrede gekend en weinig last van terrorisme gehad in Europa en hadden we een bestaan waar de meesten tevreden over waren.
   Na 9/11 begon het gesodemieter omdat Bush binnen enkele uren na die verschrikkelijke aanslag al wist dat Osama Bin Laden erachter zat en dat was de aanleiding om onterecht Irak binnen te vallen met hulp van de NAVO bondgenoten.(de smoes was massavernietigingswapens)
   Die aanval is bewezen onterecht geweest wat u kunt lezen in een Engels rapport wat nog niet zolang geleden is uitgebracht.
   Vervolgens hebben de VS en bondgenoten in het Midden Oosten het ene na het andere land verwoest en de macht en rijkdommen overgenomen.
   En geen één regeringsleider hoor je daar over dat dat moet stoppen?
   Wat heeft de VS daar te zoeken? Waarom loopt de NAVO blind achter de VS aan en doen ze bijna overal aan mee? Wat heeft het voor nut daar zogenaamd terrorisme te bestrijden terwijl het in bv Europa meer terrorisme tot gevolg heeft? Die westerse bommen zijn die niet de reden dat mensen vluchten waardoor Europa ook met dat probleem opgescheept zit? Waarom doet Frankrijk niets aan bedrijven die IS geld geven om zaken te kunnen blijven doen op door IS bezet gebied?
   Ook de Clinton foundation heeft geld van dat bedrijf aangenomen terwijl ze bijna de president van de VS was geworden en jonge mensen uit de VS naar dat oorlogsgebied had kunnen sturen om tegen IS te vechten (Hoe corrupt en gevoelloos ben je dan)?

  2. http://nos.nl/artikel/2176935-premier-may-mensenrechten-mogen-terreurbestrijding-niet-dwarszitten.html De inkt is nauwelijks droog van wat ik in 1.1 schreef of hier wordt het bevestigd.
   Ze wil verdachten sneller kunnen oppakken dat betekend ook dat de gewone burger die geen boze bedoelingen heeft sneller opgepakt kan worden want wanneer de wet veranderd wordt kan verdacht worden dus al aanleiding zijn om opgepakt te worden .
   Het is natuurlijk gewoon de bedoeling om tegenstanders van het zittende gezag uit te schakelen.Terrorisme aanpakken doe je niet door de bevolking in hun vrijheden te beperken en hun rechten te schenden want dan doe je precies wat die zogenaamde terroristen graag zullen zien.Kijk naar Frankrijk en de noodtoestand de bevolking is de dupe terwijl aanslagen volgens hun eigen zeggen nog steeds voorkomen.De schuldigen zijn de beleidsmakers want je laat vreemdelingen niet ongecontroleerd het land binnen komen waardoor kwaadwillenden aanslagen kunnen plegen om vervolgens de bevolking onder een dictatoriaal regime te laten leven.Dat is gewoon opzet en past precies in het straatje van een NWO.

  3. Arnold 1.2 :
   Trap ook niet in de val!! Het gaat hier niet om terrorisme, maar om de zoveelste Mossad false flag. May weet dit maar al te goed. Ze maakt echter van de nood een deugd, en wil maatregelen in voeren die niet gericht zijn tegen terrorisme en misdaad, maar wel tegen al diegenen die de waarheid zeggen en publiceren.. en in het verzet staan tegen de NWO. Als May toch iets echt zou willen doen dan dient ze al te beginnen met de waarheid te zeggen, en vervolgens de Israëlische ambassade te sluiten in Londen.
   Nog beter is de uitspraak van Webster Tarpley ;
   “Webster Tarpley joked recently, “if the Obama Administration really wants to stop ISIS, they should bomb London”.
   – See more at: https://www.henrymakow.com/anti-semitism_is_the_bread_and.html#sthash.bfF7mEKO.dpuf
   Dit citaat maakt dan ook duidelijk waar de uiteindelijke opdrachtgevers zitten van deze false flag. Ik verwijs ook naar de volledige tekst van Henry Makow. Als men dit alles goed bekijkt..dan is May en konsoorten, actief betrokken bij de terreur in G.B.

  4. Sub Rosa 1.3.
   Ik begrijp wat je bedoeld daarom schreef ik ook “het is natuurlijk gewoon de bedoeling om tegenstanders van het zittende gezag uit te schakelen”. Een wetswijziging is dan ook een middel om mensen die niet in het straatje passen omdat ze dingen aan het licht brengen die zij liever verborgen houden te kunnen oppakken en daarmee uit te schakelen.Verder ben ik het wel met je eens dat terrorisme een smoes is en meestal bestaat uit false flag operaties.
   Vaak zijn zogenaamde aanslagplegers bekend bij de politie of inlichtingendiensten maar worden zij zogenaamd niet gevolgd of zijn ze uit het oog verloren en dat geeft aan dat die diensten falen in hun werk en dat zou dan als eerste veranderd moeten worden en niet de wet.Wanneer volgens hun eigen zeggen iemand verdacht is dan is daar een reden voor en de wet voorziet er nu al in dat wanneer iemand een gevaar voor de samenleving is hij/zij hulp kan krijgen of in een instelling geplaatst kan worden.In Nederland werd zelfs een Turkse het land uitgezet omdat zij ongewenst was en dat zouden ze niet voor volgens hun eigen zeggen terreurverdachten kunnen doen die eveneens vaak uit het buitenland zouden komen? Elke wetswijziging betekend minder rechten voor gewone burgers.

  5. Ik werd ooit benaderd door een figuur genaamd Ruud Enthoven. Die was ooit een pushers van de Centrum Democraten. Hij dacht dat ik een idioot was omdat ik altijd zo aardig ben. Aardige mensen moeten wel idioten zijn logica. Binnen 2 of 3 gesprekken vroeg hij aan mij of ik iemand kende die 200 ontstekers wilde kopen. AIVD infiltrant. Hij dacht echt dat ik een sukkel was. Dat denken ze altijd. Ze denken altijd dat ze zo slim zijn. Daarom werd Bromsnor ook zo boos toen ik dat stukje hier plaatste over die agenten. Ze zitten met 30 geheime diensten op mijn computer te spioneren en nog zien ze niet wat mijn plannen zijn. Ik lach mij suf!

  6. Die mogelijke AIVD infiltrant genaamd Ruud Enthoven die de hele tijd contact met mij zocht die had het de hele tijd over geld verdienen. Ik heb wel 100x gezegd “geld intereseerd mij niet is het leven te kort voor”. Elke keer kwam hij maar weer met ideeen en plannen WAAR IK ONDERDEEL VAN MOEST UITMAKEN. Rode vlag voor AIVD infiltrant! Bij zijn 1e poging al. Het zijn van die pushers. Ze proberen zwakheden bij je te vinden en proberen je in allerlei dingen te betrekken. Ik vond het enkel grappig tot ik er genoeg van had en het afkapte.

 2. We worden overspoeld met de meest uiteenlopende versies, commentaren..
  Terzelfder tijd wordt de aandacht afgeleid met allerlei banaliteiten zoals het benefietconcert van Ariana Grande, de twitter oorlog tussen Trump over de Londense burgemeester Sadiq….imams die weigeren de “daders” te begraven… enz…. en dat allemaal om de aandacht af te leiden van het feit dat het hier ging om de zoveelste Mossad false flag. Op tal van “subversieve ” websites komt dit laatste aspect wel aan bod, maar wordt door de MSM en alle politieke & veiligheidsverantwoordelijke doodgezwegen. Dit zegt dan ook veel om niet te zeggen alles over wie in de EUSSR de werkelijke macht in handen heeft.(idem voor de USA).
  Teresa weet maar al te goed wat er werkelijk gebeurd is, en wie er voor verantwoordelijk is… maar ze is de gevangene, zoals zovelen anderen, van de “kosher nostra” , en ze moet zich dan ook beperken tot het herhalen van de door de “duivel” afgekondigde leugens, en waarbij ze dan ook hoogverraad pleegt, en waardoor het bloed van de onschuldigen ook aan haar handen kleeft. Hoe diep kan men vallen ??
  Thucydides 1 :
  Het zou interessant zijn te weten wie er opnieuw vooraf werd verwittigd via het Odigo netwerk??

  1. Precies Sub Rosa. Het zijn ook altijd the goyim, useless eaters, die het slachtoffer zijn van dit soort ‘aanslagen.

  2. Ik ben zelf benieuwd waar ze 5.000 mensen gaan doden als excuus om Syrie binnen te vallen. Wordt het Amerika (denk ik), Engeland, Frankrijk of Duitsland. Ze hebben weer een “9-11” of “Pearl Harbor” nodig om hun “7 countries in 5 years” oorlog voort te zetten. Ik denk dat het binnen 2 weken gaat gebeuren.

  3. Isis die 5.000 mensen dood op een cruiseschip met Amerikanen/Britten. Zoiets.

 3. De man met de hamer vandaag bij de Notre Dame was waarschijnlijk een ‘echte’ boze man. Politie schoot hem namelijk niet dood, terwijl die andere nep-isis mannen meteen gedood worden, tenminste als er uberhaupt al aanslagplegers waren.

  1. Volgens het VRT nieuws van 19 uur zou deze man gezegd hebben dat het was voor wat er in Syrie gebeurd.

 4. Theresa May

  1) Ik ben bereid 100.000 mensen te doden in een thermonucleaire aanval.
  2) Ik ben bereid mensen te doden in Syria, Iraq, Libie, Yemen, etc.
  3) Ik ben bereid mensen te doden in de straten en stadions van Engeland, ook al zijn dit jonge tieners, kinderen.

  Wat een wereld leven wij in. Maar Theresa May is “no match for the power of the dark side”.

 5. net als bij de aanslag in parijs krijgen we de daders pas te zien als ze dood zijn. in parijs werden ze buiten de stad, buiten het zicht van de camera’s, in een loods doodgeschoten. zo luidt het verhaal. ik dacht toen dat die jongens al dood waren voor de aanslag, waar ze verder niks mee te maken hadden. ik denk dat van deze jongens weer. dat verklaart ook de nep bom vesten. dat may het over de bomvesten heeft zou kunnen komen doordat iemand in het politiekorps die niet bij het complot hoorde dat per ongeluk ontdekt heeft, en men dus geen andere keus heeft dan om de nepbomvesten in het verhaal op te nemen.

  een van de jongens uit parijs, die na een rechtzaak tegen hem zegt dat het allemaal onzin is. http://www.reuters.com/video/2015/01/13/paris-attacker-no-stranger-to-french-cou?videoId=361757867

  1. correctie. er werden er volgens het officiële verhaal twee buiten parijs doodgeschoten, een van hen is Cherif Kouachi, die je in de video ziet

 6. de bovenste foto van man op de grond is geen bewijs dat hij dood is. Ik had zelf de foto al grondig bekeken, (altijd zijn dit onduidelijke foto’s!), en er is geen druppel bloed te zien, ook niet naast de persoon. En is het niet vreemd dat de fotograaf altijd klaarstaat bij dit soort acties? zouden ze echt van te voren een fotograaf regelen om toch vooral hun dood vast te leggen? En waarom zou de politie 3 personen met nep bomvesten direct doodschieten? Er is geen enkel bewijs dat er een dode is gevallen, wat idd wel kan bij dit soort Mossad terreur. Ook in Manchester geen echt bewijs voor doden en gewonden, alleen maar suggestieve foto’s etc. Wel heel veel numerologische aanwijzingen…En may geeft zelf dus al aanwijzingen dat het fake was! Maar de maatregelen werden supersnel bekendgemaakt!

  1. Totaal zinloze aanval. Iran heeft 79.1 miljoen mensen. 6 aanvallers die 12 mensen doden. Of een mislukte actie of een symbolische actie. Het is geen succes verhaal. Dus welke boodschap het ook mocht uitzenden, b.v. “wij kunnen jullie over treffen van de CIA?”. Op deze manier maakt het geen indruk op Iran of mij.

 7. Voor de duidelijkheid; onschuldige burgers bestaan niet. Iedereen die belasting betaald heeft bloed aan de handen, en is medeplichtig aan de oorlogsmisdaden van zijn/haar land. Zonder dat belastinggeld werden er geen bommen gegooid in bv Syrië, en waren er geen represailles in de westerse landen. Beetje hypocriete burgers dus allemaal.
  “Maar hé, wij kunnen er toch niks aan doen?!” ….. natuurlijk wel, domme slaaf! Leer eens voor jezelf te denken, en stop met het doodschieten van deze onzin. En anders niet klagen als er wraak wordt genomen, dat hier erbij als je land in staat van oorlog is. En ongemakkelijke waarheid voor velen, maar daarom niet minder waar….

  Zo, nu kom maar weer met de ad hominem opmerkingen omdat je ego zich beledigd voelt.

  1. Belasting wordt onder dwang afgenomen, daar kun je als burger maar een beperkte uitstel voor regelen , of je raakt alles kwijt ( beslaglegging op inkomen, gedwongen verkoop van je bezit…..Maar ik begrijp beste fred doe , dat jij dus een manier hebt om onder die belastingdwang uit te komen ( je betaald dus ook vast geen btw en energie heffing en houderschapsbelasting en in komsten belasting etc etc .Zou graag horen hoe je dat flikt.

  2. Om ze te verslaan kan je geen rekening houden met de onschuldigen. Maar minstens 90-99,9% is volledig onschuldig.

  3. Fred Doe 9 :
   Van wat leeft U ?? Misdaadgeld of op kosten van diegenen die wel belastingen (moeten) betalen. De terreur (=Mossad false flags) in het Westen heeft niets te zien met wat de Westerse landen doen in het Midden Oosten, maar wel met wat ze nog niet willen doen.. op bevel van Tel Aviv. Alvorens te stoppen met het betalen van belastingen.. is het echter absoluut vereist er eerst de verraders en saboteurs uit te schoppen. Dit zal al veel helpen. U heeft wel een punt wat de bevolking betreft. Het echte probleem is echter dat een meerderheid van de bevolking stemt voor verraders..die de stemmen kopen op kosten van diegenen die niet voor hum stemmen. Het zijn dus uiteindelijk de stemmers voor de verraders die moeten drooggelegd worden. Ik veronderstel dat U hier toch niet toebehoort!!!

  4. Misdaadgeld? Dat soort domme ad hominem opmerking ga ik niet eens op in.

   Volledig zonder belastingen leven is lastig, maar het minimaliseren is makkelijk. Probleem voor de meesten is dan echter dat ze, om dat te realiseren, veel moeten opgeven. De breedbeeld tv, de auto, de job, misschien wel het huisje? Maar als je niet bereid bent om alles te doen wat binnen je bereik ligt om niet aan dat misdadige spelletje mee te hoeven doen, vind je het dus blijkbaar niet erg genoeg wat er met jouw geld, jouw levensenergie gebeurt. En als je zelf niet kunt bedenken hoe je voor jezelf moet zorgen, of zelfs maar hoe je voor jezelf moet denken, dan raad ik je aan om fijn belasting te blijven betalen aan de overheid, je zult diezelfde overheid dan nog hard nodig hebben om voor je te zorgen.

   Ik ben hier niet om jullie persoonlijk aan te vallen, maar slechts om jullie aan het denken te zetten. Wat mijzelf betreft, de enige belastingen die ik betaal zijn de af en toe onvermijdelijke btw, en €130 wegenbelasting per jaar voor de camper waarin ik woon. Verder niets. Ik denk voor mezelf, en zorg voor mezelf, zonder overheids bemoeienis.

   Dat kan iedereen, maar de meesten zitten te comfortabel in hun bubbeltje als slaaf van de overheid. Iedereen wil de wereld veranderen, maar niemand wil zelf zijn leven veranderen. Dan zeg ik niet zeuren, dat is hypocriet.

   Doe ermee wat je wil.

  5. Oja, en wie stemt, is onderdeel van het probleem. Je hebt niets, maar dan ook helemaal niets in te brengen. Die overheid zit er niet voor jou. Hooguit om jou onder controle te houden als slaaf. Als je stemt, heb je niets te klagen; je wilde een andere slavendrijver, die krijg je dan ook.

  6. Juist niet. Omdat het een doorgestoken kaart is. Er zijn enkel kandidaten van de Rothschild-Zionisten waar je op kan stemmen. Zodra er een Pimmetje is dan wordt hij op tijd afgeknalt.

 8. voor mij is het meest allemaal NEP zo niet geheel
  zeer verbaasd afgelopen avond bij rtl4, in die roddelfabriek Boulevard.. maar daar ging het opeens over de Bilderbergkliek,en werd er niet geschroomd, was best wel even wennen dat juist rtl4 hier mee durfde te komen

  1. Ik zei hier dat als je op GeenStijl 3-5 keer CIA zegt dan wordt je direct verbannen. Nog geen dag later waren er 2-3 bij mij bekende GeenStijl psyops die de hele tijd CIA zeiden. Kleine kinderen. Jedi Mind tricks only work on the weak minds. You shall speed you on your way. 95% van rattengif is gewoon goed voedsel. Als je enkel gif neerlegt dan eet een rat het niet op. Je moet een “geest” ontwikkelen om het GIF te zien.

   https://youtu.be/xNJFmA759VQ
   You shall speed you on your way!

 9. denk overigens dat May morgen goed afgeserveerd zal worden, en er door de uk een hele frisse, kille.. maar bevruchtende stroom op gang komt
  wie eerlijk durft te kijken buiten de doos, ziet dat er meerdere wegen naar Rome leiden ( of beter : lijden)
  want daar gaat het immers in totaal om, en niets, geen gram meer of minder, ongeacht

  1. Luna.
   Dat May afgeserveerd gaat worden daar ben ik niet zo zeker van.
   Zij heeft al aangegeven dat ze van plan is de wet te veranderen ook al gaat dat ten koste van mensen rechten.Wanneer mensen onder controle krijgen de hoofdzaak is dan past dat precies in het straatje van hen die naar een dictatuur toewerken.
   Corbijn heeft gezegd dat May eerder heeft bezuinigd op de politie en dat hij dat wil herstellen door 10.000 politiemensen erbij te doen.
   We zullen zien hoe alert die Engelsen zijn want wie wil er nu vrijwillig zijn/haar rechten opgeven? En naar ik aanneem weet ook u wie in Engeland de baas zijn en wie alles aansturen en dan is het ook nog de vraag of het stemmen op een correcte manier gebeurd ofdat er gegoocheld gaat worden met uitslagen.

  2. Arnold, ik vermoed dat May idd de weg kwijt is… 😉
   Nu ze ook met de Noord-Ierse extreme christenen wil ‘samenzweren’. Ik snap niet waarom Noord-Ierland nog steeds bij Groot-Brittannië wil/moet horen…maar goed we zullen zien hoe het zich verder ontwikkeld, ook in Nederland natuurlijk.

  3. mc.
   May of Corbyn het maakt niet veel uit denk ik,wanneer May verder gaat worden mensenrechten geschonden door ze af te pakken.
   Wanneer Corbyn haar plaats zou innemen krijgen we meer politie op straat (mogelijk met zware wapens)maar beiden zullen ten koste gaan van vrijheden en een angstig/onderdrukkend gevoel geven vrees ik.
   Pak em beet zo,n vijf jaar terug kon men niet vermoeden dat er in Frankrijk een telkens verlengde noodtoestand van kracht zou zijn op dit moment en in Belgie lopen zelfs gewapende militairen op straat wat velen toen ook niet konden bevroeden.
   Feiten zijn wel dat land voor land steeds verder onder controle komen te staan terwijl de “terroristen” op dit moment steeds vaker aanslagen plegen of dat er dreigende situaties ontstaan zelfs nu in Nederland ook al wat je hebt kunnen zien bij het optreden van Guus Meeuwis.Engeland wordt geregeerd door de Rothschilds net als Frankrijk.(toets op Wikipedia maar City of Londen in en u kunt lezen dat zelfs de Engelse koning/in een zwaard moet kussen eer er toegang verleend wordt om De City of Londen te mogen betreden) Met de komst van Macron die nu bezig is de juiste poppetjes op belangrijke plaatsen te zetten zit Frankrijk ook in hun web opgesloten.Belgie De EU in Brussel is niets anders dan een centraal punt wat onder bevel van bankiers en industrieelen staat en doet wat hen vanachter de schermen wordt opgedragen om ook op andere EU landen grip te krijgen.Wat betreft Nederland daar zijn ze zogenaamd bezig een kabinet te formeren maar ik hoor steeds vaker de naam Wilders voorbijkomen (afgelopen weekend bv in een uitzending van Buitenhof met Marcel van Dam).Dat zou dan kunnen worden VVD,D66 en PVV met eventueel een klein partijtje om aan meer dan 75 zetels te komen.
   Als dat zo is dan is het doorgestoken kaart want Halbe Zijlstra heeft vorig jaar zichzelf versproken waar ik al over geschreven heb en daardoor kwam ik uit op hetzelfde als nu.In de uitzending van buitenhof sprak iemand uit dat je een partij met 1,2 of 1,4 miljoen kiezers niet mag negeren.We zullen zien maar wat het ook wordt het is pro EU en naar ik vermoedt zal dat straks ook in Duitsland het geval zijn.

  4. Arnold 11.3 :
   Inderdaad May of Corbyn, of de keuze tussen de pest of de cholera. Beiden zijn instrumenten in handen van de RKM uit de The City. Vergeet ook niet de kiesfraude… die ook zoals elders, een intussen normaal bestanddeel geworden is van verkiezingen in de landen van de EUSSR. De verkiezingen en vooral de onverwachte uitslagen (sic) gaan dan ook gepaard met schommelingen op de beurs, waar alleen de insiders en dito grote jongens beter van worden. Het belangrijkste in G.B. is wat er zich momenteel achter de schermen afspeelt… en waar we momenteel tasten in het duister. Op basis van de voor mij beschikbare gegevens(met dan nog het nodige voorbehoud) lijkt er een machtsstrijd aan de gang tussen verschillende clans binnen de machten achter de NWO. In een andere reactie heb ik ook al verwezen naar de toestand in Syrië waar Tel Aviv ten allen prijzen een inval eist in Syrië vanuit Jordanië door de USA en G.B. Er is intussen ook het probleem Qatar… waar er zichtbare en onzichtbare “vreemde allianties” gevormd worden. In de EUSSR is er de toestand van de banken in Italië en Spanje , en Frankrijk dat bankroet is. Zie titel in Hartgeld – EU Organisation en commentaar :
   Neu: 2017-06-14:
   [14:35] Leserzuschrift-AT zu EU-Kommissar für langfristige Vergemeinschaftung von Schulden
   met commentaar van de moderator :
   [16:00] Moscovici will nur sein Frankreich retten und finanzieren.WE.
   Voor dit laatste zijn er natuurlijk sponsors nodig!!!
   Macron boekte een geweldige overwinning, met ongeveer één derde van de uitgebrachte stemmen,=40% nadat er 60 % thuis gebleven zijn. Dit wil zeggen een zege met ongeveer 13% à 14% van het totale potentiële stemmenaantal.!!! Geweldig!!!Ondertussen gaat de massale import van “migranten” ongehinderd verder. Dit kan niet anders dan faliekant aflopen.

 10. De strijd tegen het terrorisme begint al zijn eerste vruchten af te werpen na de recente aanslagen in G.B. :
  https://www.journalistenwatch.com/2017/06/08/grossbritannien-polizei-vermeldet-ersten-erfolg-im-anti-terror-kampf-25-verhaftungen-wegen-hassverbrechen/
  met enkele citaten :
  “Seit der islamischen Terrorattacke am vergangenen Samstag kann die Polizei in London erste Erfolge vermelden: sie verhaftete- nicht etwa sogenannte Hassprediger – sondern 25 Menschen wegen „Hassverbrechen“, die andere wegen ihrer „Religon, Rasse oder sexuellen Orientierung“ beleidigt haben…….
  Alleine am Dienstag seien, so Khan, in London 54 rassistische Taten registriert worden – bislang waren es 2017 durchschnittlich 38 pro Tag. Von diesen Vorfällen richteten sich 20 gegen Muslime, bisher lag die Zahl bei durchschnittlich 3,5 pro Tag, berichtet die Zeit
  Jetzt sollte jedem klar sein, wo die Prioritäten im „Kampf gegen den Terror“ liegen: die „Hassrede“ zu unterbinden steht an erster Stelle, noch vor dem Leben der Briten. (MS)”
  Of we zien hier al de secondaire gevolgen van de false flag terreur. Zoals reeds vroeger gemeld dienen de boodschappers met de waarheid die een gevaar vormen voor de NWO het zwijgen opgelegd te worden.

  1. Als de mensen propaganda gaan doen om iemand in de buurt van een thermonucleair wapen om dat wapen te gaan afvuren dan zal deze propaganda strategie op de lange termijn het einde van al het leven op aarde betekenen. Ze spelen met vuur.

 11. Onze zelfbenoemde elites zijn gewoon spelletjes aan het spelen met hun eigen bevolking op de SLACHTBANK. DNA testen van de bevolking en afvoeren naar Siberie zodra ze verslagen zijn.

  https://medium.com/insurge-intelligence/isis-recruiter-who-radicalised-london-bridge-attackers-was-protected-by-mi5-232998ab6421

  ISIS recruiter who radicalized London Bridge attackers was protected by MI5.

  The press (MSM) has largely ignored the extent to which Choudary’s uncanny freedom to operate in Britain, and to send British Muslims to fight in foreign theatres, was linked to his opaque relationship to Britain’s security services.

 12. Intussen is er een nieuwe gebeurtenis die vragen oproept : de Grenfell Tower fire :
  http://aanirfan.blogspot.be/2017/06/london-fire.html
  met citaat :
  “Some social media users claimed the fire service took more than two hours to arrive at Grenfell Tower in London.
  At 4.12am on Wednesday (June 14) one person wrote on Twitter: “WHERE ARE THE FIREFIGHTERS? WHAT THE F*** IS TAKING SO LONG!? Fire getting out of control, people still trapped in Grenfell Tower, Latimer Road.”
  She added: “One woman said it took them 2 hours to arrive when their station is 2 block away.”
  Ik verwijs voor de rest naar de tekst zelf, alsmede naar de commentaren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.