Advertentie

Soleimani vermoord via diplomatieke VS-hinderlaag..!!


x
X

Soleimani werd vermoord
met diplomatieke VS-hinderlaag..!!

2020 © WantToKnow.nl/be
X

Via Irak is de toedracht van de VS-moord op Soleimani inmiddels bekend gemaakt. Het ging niet om een of andere slimme spionage-volgactie door de VS-geheime dienst, maar Soleimani is vermoord, doordat hij feitelijk in een diplomatieke hinderlaag is gelopen, die de VS zorgvuldig -via en met de Iraakse regering als dekmantel- had gepland. We kunnen ervan uitgaan dat deze hinderlaag werd opgezet via diplomatieke kanalen, waarbij Soleimani naar Irak werd gelokt om een aanbod van president Trump te ontvangen, inzake het reduceren van de sancties die de Verenigde Staten hebben opgelegd aan Iran.

Generaal Qassem Soleimani was in Irak geland, om aldaar de Iraakse premier Adel Mahdi te ontmoeten, die -zo werd gezegd- een boodschap voor Iran zou ontvangen, afkomstig van president Donald Trump. In plaats daarvan werd hij vermoord, zoals je hebt kunnen zien. De diplomatieke brief van de VS-minister van Defensie, Mike Pompeo aan de Iraanse afgezant Soleimani, was in feite dus geen uitnodiging voor een positieve ontwikkeling, maar een hinderlaag om hem te vermoorden.

Soleimani vloog vanuit Damascus naar de luchthaven in Baghdad en werd daar ook gedood, toen hij de diplomatieke check-in, op de internationale luchthaven van Bagdad net had verlaten. De woede van Irak, die je op dit moment kunt waarnemen via nieuwskanalen, is daarmee ook verklaard. Stel je voor dat je gebruikt wordt, als onwetende schakel, bij een dergelijke moordaanslag. Irak was immers als tussenpersoon opgetreden, tussen Teheran en Washington, terwijl generaal Soleimani in Irak, als diplomatiek vertegenwoordiger van Iran optrad..!

Soleimani was door de Iraakse regering gevraagd om de strijdkrachten die ISIS hebben verslagen te organiseren en te trainen, een proces dat in Syrië werd voortgezet in samenwerking met Rusland en Turkije, als onderdeel van de Astana Coalitie. Dit aspect, van het gezamenlijk aanpakken van ISIS, is door de Amerikanen VOLLEDIG genegeeerd, bij hun moordplannen op generaal Qassem Soleimani. Inmiddels is -achter de schermen- de strijd tegen (aanwezigheid van) de VS in het Midden Oosten volledig ontbrand. De Iraakse berichten die we te zien en horen krijgen, zijn daarvan slechts een topje van de ijsberg..!

* * *

21 gedachten over “Soleimani vermoord via diplomatieke VS-hinderlaag..!!

 1. Met de moord op de Iraanse generaal Souleimani zijn we m.i. beland bij een Sarajevo moment, waar ik recent naar verwees. Momenteel zijn de gevolgen nog niet volledig duidelijk, maar over de achtergronden is er meer info :
  http://themillenniumreport.com/2020/01/blowback-coming-the-illegal-assassination-of-general-qasem-soleimani-by-trump-was-an-epic-blunder/
  met kort citaat :
  “Israel Using Impeachment to Bolster Trump’s Re-election Prospects While Using the POTUS to Wage War Against Iran Given His Popularity” (=einde citaat).
  Zoals ik reeds vermoedde zitten de regisseurs van de moord in Tel Aviv, met hulp van de Zionistische lobby’s in de USA. Er is in feite maar één land dat voordeel heeft bij deze moord en dat is Israël. De ganse tekst in de link is echter van belang.
  Er is echter meer aan de hand , en dit blijkt uit het volgende citaat uit de voormelde link :
  “At the end of the day, Trump’s summary execution and extrajudicial killing of Qasem Soleimani will be looked at as a defining moment of the 21st century, just as the assassination of Archduke Ferdinand triggered the start of World War I. Very few understand that this is exactly what the International Banking Cartel really wants … and desperately needs to provide adequate cover for their slow-motion collapse of the Global Economic & Financial System. See: THEIR FINAL SOLUTION: Market Crash, Dollar Collapse & World War 3
  (=einde citaat). Uit dit citaat blijkt ook een verband met de geplande en nakende crash van het internationaal financiëel systeem. Het voormelde kwam ook aan bod in de volgende tekst :
  https://www.zerohedge.com/geopolitical/how-long-will-it-take-us-collapse
  met citaten :
  “Conservatives and analysts are going to have to forget about supporting Trump, a Rothschild owned proxy, and start acknowledging reality once again. The only question now is, will the elites allow the crash to spread further into mainstreet and strike markets before or after the 2020 election? As noted above, to predict the timing of a collapse in a nation or empire, one has to examine the agendas of the elites that dominate its institutions. We can gain some sense of timing from the public admissions of globalist organizations like the IMF and the UN. Each has announced the year 2030 as a target date for the finalization of globalization, a cashless society and sustainability goals. This means that the elites have around ten years to create a crisis and then “solve” that crisis with globalism……
  Generally, when a collapse is about to accelerate the elites use crisis events as cover to distract the public and produce scapegoats. In my article ‘Globalists Only Need One More Major Event To Finish Sabotaging The Economy’, I outlined three potential distractions that could be used in the near term, and if any of these events took place, then people should watch for the collapse to move faster. Two of these events now appear imminent: The first being a war with Iran, and the second being a ‘No Deal’ Brexit “ …………..
  Finally, we can take into account the globalist need for a scapegoat, and it appears that conservatives and nationalists are their target for blame. This leaves less than one year for a crisis event if Trump is intended to leave the White House in 2020, or less than four years if he is intended to stay in for a second term. (=einde citaten). Op basis van de voormelde citaten, is er imo dan ook veel meer aan de hand. De verwijzingen naar WO 3, zijn dan ook m.i. veelzeggend maar nog meer onrustwekkender rekening gehouden met de exploten van de “globalisten” in het verleden.

 2. En dan die, Want to know-poll. Laat steevast de naïviteit zien van de stemmers.
  Boven de president zitten nòg 46 bestuurslagen met de Rothshilds ergens ertussen die aantoonbaar Israël gebruiken als platform voor de plannen voor een nieuwe wereldorde.
  De VS laat zich misbruiken als ordinaire knokploeg voor de Zionisten waarbij Nederland als militair bondgenoot zich weer zoals gebruikelijk, flink in de poepert laat nemen door ‘onze botervloot’ met ‘onze oliedomme jongens’ op een fregat erheen te sturen. Ze hadden immers toch geen flikker te doen!
  Maar hoe bestaat het dat er nog zoveel stemmers in een naïeve honingzoete wolk vertrouwen hebben in het meest agressieve regime aller tijden?

 3. De Cabal regeert al voor honderden jaren en er komt veel echte waarheid aan het licht in de End Times.
  Ik denk niet dat ze iets aan het toeval laten dus vertrouw niemand die het wel even zal doen om America weer beter te maken.
  Een vriend Van Donald Trump, krijg er kippenvel van, en zie ook wie zijn andere vrienden zijn.
  Ook heeft de maker van deze video een andere video, van een vriend van Donald Trump, die niet wist waar hij was op de dag dat Kennedy vermoord was ?!

  9/11 TRUTH Donald Trump’s Good Friend Larry Silverstein is a LIAR
  https://www.youtube.com/watch?v=JkUU9ntgKxA

  robvdz schreef:
  Maar hoe bestaat het dat er nog zoveel stemmers in een naïeve honingzoete wolk vertrouwen hebben in het meest agressieve regime aller tijden?

  Beste Rob, je doet wel alsof jij de waarheid in pacht hebt en alsof je het zo goed weet, vind je erg neerbuigend over je medemensen gezien je taalgebruik en opinie.
  Mensen zijn van origine niet slecht maar helaas krijgen we overal de schuld van en we vertrouwen gewoon.
  Ze willen individueel doen wat het beste is voor ons allen, we zijn allen gehersenspoeld.
  Erg triest want daarom zitten we ook in een maatschappij die bestaat uit list en bedrog en waar we langzaam bewust naar de vernieling geholpen worden door de controlerende macht die er over ons heerst.

  Bewustwording van de leugens en het tonen van de echte waarheid zal ons de bevrijding geven.

  Geef even je reactie beste Robvdz op de informatie in de video hieronder wat jij daar van vind.
  Er wordt goede uitleg gegeven naar mijn idee van de zin die ik citeerde van jou.

  Taboo Paradigm Shift
  https://www.youtube.com/watch?v=EYsm-4TF4Vo&t=1095s

  1. Altijd prima als iemand mij de maat wil nemen. Er valt altijd wat te leren.
   Maar nu even niet, kennelijk. Houdt vol jongen!!!

 4. M. Fesevur, de laatste link doet het niet, de eerste wel: Ach, ach, al die mensen zijn samengeklonken aan één dikke ijzeren ketting van jawel, het Jezuïetengebroed. Larry Silverstein, de vampier (kan niet tegen de zon) was 70 (nu 88) en was elke dag om 8 uur op zijn werk, oftewel op zijn levenslange slavenpost, al het geld gaat in de grote pot. Misschien gehersenspoeld met het Grote Joodse Doel (nou, we stammen allemaal van Joden af) en de Mossad is gewoon een andere tak van het Vaticaan. So, so, Soleimani , hij ziet er intelligent en vriendelijk uit; geen foto van dode man, wel van zijn geld, telefoon én sleutel: niet verbrand! https://www.dailymail.co.uk/news/article-7876089/Photos-taken-Special-Operations-Qassem-Soleimanis-personal-effects-twisted-wreckage.html Dat is het probleem: wat is waar? Persoonlijk ken ik een werknemer die aan satellieten werkt, hier: https://www.airborne.com/composites-space/ Dus het 5Ggebeuren is écht aan het gebeuren!!!!! Opbeuren, opfleuren en open deuren!

  1. Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel… Waar leven is, is hoop en visa versa, elk moment kan je ten goede veranderen! POTUS heeft het Licht gezien? Misschien is het gewoon een valse vlag, zo meteen worden er een paar Amerikaanse soldaten geslacht;:=`±L|^~?’)(_&%$#”!;:=`´+l*¨°/09,.-

  2. O, man, de sultan van Oman is weg. Iedereen komt even langs om in de rode stoel te zitten en te lachen. Ook onze koning, als hij aankomt is hij geschoren, op de magische stoel is zijn baard opeens gegroeid! https://www.ad.nl/buitenland/willem-alexander-ontvangen-door-nieuwe-sultan-oman~abfb3933/ https://timesofoman.com/article/2552415/Oman/Government/King-of-Netherlands-arrives-in-Oman?utm_campaign=layout&utm_source=article_page&utm_medium=layout_related_articles

 5. Naar aanleiding van de recente gebeurtenissen in Iran en Irak was er heel wat te doen over het neerhalen van het Oekraïnse toestel door Iran. Uiteindelijk gaf Iran toe dat het ging om een spijtige vergissing :
  https://www.zerohedge.com/geopolitical/stunning-reversal-iran-admits-accidentally-shooting-down-ukrainian-passenger-jet
  Intussen zijn er “spontane betogingen” in Teheran die gesteund worden door Trump :
  https://tpo.nl/2020/01/11/donald-trump-steunt-op-twitter-in-het-farsi-protesten-in-teheran/#
  met citaat :
  “Aan het dappere en lijdende Iraanse volk: ik sta bij u sinds het begin van mijn presidentschap en mijn regering zal bij u blijven staan. We volgen uw protesten op de voet. Je moed is inspirerend.”
  Er zijn echter andere bronnen die doen twijfelen aan de “officiële versie van Iran” :
  http://aanirfan.blogspot.com/2020/01/trump-kills-top-iranian-general.html
  met citaat :
  “The Ukraine airliner PS752 was transmitting active identification and position data.
  It had just taken off under radar control and full contact with Tehran Air Traffic Control.
  Iranian radar and missile units, watching Iran’s borders, had not seen any signs of a US attack.
  So, when members of the Revolutionary Guard reportedly shot down PS752, who might they have been working for?…………….. U.S. Secret Program to Sabotage Iranian Missiles

  Some US officials claim that Washington has managed to sabotage Tehran’s missile program.
  Some American officials claim that the US has managed to infiltrate Iran’s missile systems and disrupt them.
  The New York Times reported that the Trump White House has accelerated a secret American program to sabotage Iran’s missiles and rockets, according to current and former administration officials………(=einde citaat) Belangrijker lijkt mij wel het volgende uit de voormelde link :
  “Israeli asset’ Bellingcat has received film of the plane being hit in Iran?
  Bellingcat’s informant just happened to see something in the sky.
  The informant took a camera out, turned it on, and started filming, BEFORE the hit?
  And it was filmed with a very steady hand?
  Elena Evdokimova (@elenaevdokimov7) | Twitter
  Allegedly, this missile part was found near the site where the plane crashed in Iran.
  There is a belief that this is actually a part of a missile used in 2015 in Donetsk in Eastern Ukraine. The bricks are said to be Russian…………. (=einde citaat).
  Vooral de verwijzing naar Bellingcat, gekend van MH 17 is hier m.i. van belang.Over de manipulatie van het Iraanse luchtafweersysteem :
  https://www.veteranstoday.com/2020/01/10/ps752/
  met citaten : “Ukrainian PS752 Mystery Solved: Shot Down by Israel’s Unit 8200?…..
  This was an Israeli cyber terrorist attack that triggered Russian-made Iranian anti-aircraft missile system to misfire against a friendly civilian target by a Unit 8200 backdoor into the “Friend or Foe” ID code conduited to Israel via Russian technology relations…(=einde citaten). Voor de meer technische aspecten verwijs ik naar de tekst in de link. Ik heb dan ook de grootste twijfel over de “officiële versie”, en stel mij dan ook de vraag : Waarom heeft Iran deze versie gegeven ?? Het voormelde is imo ook van belang voor de MH 17.

  1. Inderdaad Sub Rosa er is veel meer te weten over de achtergrond van dit tragische ‘ongeluk’. In een video op de site The Last American Vagebond licht Ryan Cristián de vele mogelijke spelletjes die er worden gespeeld verhelderend toe. Ook hij gaat heel serieus in op het gehackt zijn van de Iraanse luchtafweer door de Israëliërs.

   https://www.thelastamericanvagabond.com/daily-wrap-up/

  2. Arend,
   Er gaat inderdaad heel wat meer schuil achter deze “vliegtuigramp”. Het feit dat andere versies worden doodgezwegen zegt ook al veel, zoals deze van Ryan Cristián, in de door U toegevoegde link. In mijn vorige reactie verwees ik naar een mogelijk verband met de MH17, en het heeft niet lang geduurd of er was er al één :
   https://www.unz.com/article/irans-accidental-downing-of-a-ukrainian-plane-is-already-being-used-to-smear-mh-17-skeptics/
   met citaat :
   “Shamefully, Iran’s admission of guilt in the PS752 downing is already being used by establishment propagandists to discredit skeptics and conflated with similar contested past events like MH17 in order to intimidate dissenting voices from speaking up in the future. The Bellingcat ‘investigative journalism’ collective which made its name incriminating Moscow for the MH17 tragedy are the principle offenders. Bellingcat bills itself as an ‘independent’ citizen journalism group even though its founder Eliot Higgins is employed by the Atlantic Council think tank which receives funding from NATO, the U.S. State Department, the National Endowment for Democracy (NED), George Soros’ Open Society Foundation NGO, and numerous other regime change factories. Despite its enormous conflict of interest, Bellingcat remains highly cited by corporate media as a supposedly reputable source. At the outset, nearly everything about the PS752 tragedy gave one déjà vu of the MH17 disaster, including the rush to judgement by Western governments, so it was only natural for many to distrust the official narrative until more facts came out…” (=einde citaat).
   Dit citaat geeft m.i. goed weer waarvoor Bellingcat werkelijk staat.
   Ik voeg ook het twitter bericht bij van Eliot Higgins van Bellingcat :
   Eliot Higgins‏ Geverifieerd account @EliotHiggins
   Eliot Higgins heeft geretweet Javad Zarif
   Glad to see Iran admitting to this and not dragging it out like Russia has with MH17. Hopefully those individuals who have been attacking the work of Bellingcat & others who have been trying to find the truth, making up conspiracy theories about us, will take time to reflect. (=einde bericht). Lees dit goed !!! Ongelooflijk.
   In feite geeft Bellingcat hier indirect en ook ongewild toe, dat achter het neerhalen van de MH 17 en van het Oekraïnse toestel, dezelfden schuilgaan.

 6. Akoeta schreef : Persoonlijk ken ik een werknemer die aan satellieten werkt, hier: https://www.airborne.com/composites-space/ Dus het 5Ggebeuren is écht aan het gebeuren!!!!! Opbeuren, opfleuren en open deuren!

  Satellieten bestaan niet zoals je ze in gedachte hebt.
  Het hele space gebeuren is een hoax, omdat jij iemand kent wil dat nog niet zeggen dat ze wel bestaan zoals de mensheid ze aangeleerd heeft.
  Allemaal computer geanimeerde plaatjes die we als waarheid hebben aangenomen vandaar dat dit een feit is.
  https://www.newsweek.com/undersea-cables-transport-99-percent-international-communications-319072
  Dus vandaar dat er allemaal zendpalen nodig zijn die de 5G frequentie verzenden.
  Daarom verlies je ook je connectie als je buiten bereik bent.
  Satellites Are Fake – Just Another NASA Hoax
  https://www.youtube.com/watch?v=IFd-ttWUmJ4

  No Satellites in Space Just Balloons Above the Flat Earth
  https://www.youtube.com/watch?v=PxXGcc5OdmA&t=272s

  We leven niet op een bal en het bewijs is dat er nergens een kromming aanwezig is van de aarde dus er is geen orbit mogelijk, dus satellieten bestaan niet, en je raad het al wat de ISS dan is.

  Moet altijd lachen als ze me een Flat Earther noemen, het grappige is dat we dat allemaal zijn want we leven op een aarde waar geen kromming aanwezig is.
  Niemand de kromming van de aarde bewijzen, noch het spinnen van de aarde.
  Zo simpel eenvoudig is de echte realiteit die je met feiten moet bewijzen, niet met veronderstellingen waar we allemaal mee gehersenspoeld zijn of blindweg op woorden van anderen vertrouwen.
  Zelf nadenken en onderzoek doen in een wereld waar de leugen regeert, en dit is de grootste en het gemakkelijkste te bewijzen.
  Een open mind moet je wel hebben want dit ligt erg zwaar op de maag voor de mensheid.
  Het geeft exact aan wie er echt aan de touwtjes trekken in deze Dark World en deze waarheid is niet te stoppen, het is simpel een kwestie van tijd.
  Het is hoog tijd dat het licht weer gaat schijnen en dat ook die lucht weer gewoon blauw is op deze prachtige wereld die op alle fronten naar de verdommenis geholpen wordt..

  A World Flattening App
  https://www.youtube.com/watch?v=m4we2hBM5kg

 7. akoeta schreef:
  11 januari 2020 om 21:54
  M. Fesevur, de laatste link doet het niet, de eerste wel.

  Als die niet op je computer werkt dan heb ik hier dezelfde informatie maar van zijn eigen channel.

  Flat Earth Journey – Dallas Presentation
  https://www.youtube.com/watch?v=YHHoyi7skCM

  Zal er nog wat extra informatie bij doen voor mensen die meer willen weten van de plaats waar we met onze beide benen iedere dag op staan en hoe moeilijk het is om dit te accepteren.
  Het is de Grootste leugen in de geschiedenis van de mensheid.
  Je kunt gelijk zien in video dat alles verdeeld is 6 coöperaties in de VS, zeer goed je huiswerk gedaan Karin B.

  My Path to the Flat Earth
  https://www.youtube.com/watch?v=_0JwIF94XNU

  200 Proofs Earth is Not a Spinning Ball (HD Remastered)
  https://www.youtube.com/watch?v=qEaHjPF47_E&t=107s

  En een van de grote vragen is, hoe gaan we dan de wereld rond ?
  Erg simpel als je ziet wat er gebeurt en hoe het werkt, vandaar dat niemand ooit van Noord naar Zuid de wereld rond gegaan is, omdat het onmogelijk is.
  Circumnavigation for dummies.
  https://www.youtube.com/watch?v=vuOXLwvTlqc&t=4s

  De waarheid heeft de Leugen achterhaald en al 5 jaar zijn de mensen aan het ontwaken.
  Het onderwerp Flat Earth wordt het zwaar gecensureerd en Eric Dubay zijn You Tube kanaal werd uit de lucht gehaald nadat hij tegen Joe Rogan zei dat hij graag een Debat wilde hebben met de specialist Neil de Grasse Tyson, Neil deGrasse Tyson is een Amerikaanse astrophysicist.
  Ik begrijp wel waarom Neil geen debat aan gaat, ofwel aan durft te gaan.

 8. akoeta schreef:
  18 januari 2020 om 14:40
  Ik heb niks gezegd over de platte aarde ;

  Moet wel zeggen dat ik het toeval vind dat je deze video dan wel weet te vinden van Max Ian die gewoon om de brij heen draait om de aandacht van de deceptie af te halen.
  De grootste deceptie aller tijden om de spiritualiteit van de mensheid weg te halen en om ons op een bal te plaatsen en te zeggen dat er een zeptillion andere planeten zijn met leven erop zodat we ons onbelangrijk moeten voelen.
  Hetzelfde zie je nu gebeuren dat een man een vrouw kan zijn alsof het heel normaal is, zelf poppen die eruit zien als een meisje met een mannelijk geslachtsdeel . Zie laatste uitzending van Jensen die daar in het begin de afbeeldingen toont.
  Dit wordt gedaan om de spiritualiteit weg te nemen van de mensen en wie is het meest kneedbaar, de jeugd die toch de hele dag in zijn
  i phone hangt niet ziet wat er om hem heen gebeurt en zich alles wijs laat maken.
  Ja de i phone met de appel met een bijt eruit, wat met de verleiding van Eva in de Bijbel te maken heeft als je mij het vraagt.
  En kijk met het met de mensen doet, totaal van de werkelijkheid wat er om zich heen gebeurt, de natuur en het echte leven ofwel bewustzijn verwijderd.
  Ik mis de oude landlijn en het het niet bereikbaar zijn want er wordt er weer alles van je verwacht en je wordt gewoon meegetrokken en je mist de rust en essentie van het leven.
  Kinderen gaan geen gesprek meer aan met elkaar en kijk maar eens rond dan zie je de transformatie.

  Even terug naar naar het onderwerp, nee de Aarde is niet rond en plat, die vlieger gaat niet op.
  Het is het een of het ander en wetenschappelijk gezien en gewoon Geometrie wat je kunt testen dus het moet testbaar, meetbaar, herhaalbaar, voorspelbaar zijn, de scientific method waar science mee dient te werken anders is het geen wetenschap meer.
  Het een Flat Plane waar we op leven daarom vliegt een air plane door de lucht over een plane, wat vlak betekent in het engels..
  Het is het bewijs wat telt en we kunnen in deze tijd waar al de leugens zich openbaren niet van veronderstellingen uitgaan.
  Ze hebben de aarde een afmeting van een bol gegeven met een afmeting van 24901 mile omdat die in het plaatje van de deceptie moet passen met hoe alles werkt, zeer clever gedaan moet ik zeggen en dat zijn ze zeker..
  Get Your Goosebumps Ready | FLAT EARTH
  https://www.youtube.com/watch?v=8mUFf2ix9NU&t=3s

  Hier nog even met wie we te maken hebben, zal het later plaatsen onder de vaccinatie link, het tegenovergestelde van mezelf die soms zit te janken als een klein kind als ik de Chemtrails weer zie, en hoe de mensheid en de natuur naar de klote geholpen wordt door GMO waar het lichaam geen raad mee weet omdat het niet in de natuur voorkomt, vandaar genetisch gemanipuleerd en iedereen vind het maar normaal om dit te vermijden terwijl we dit eigenlijk gewoon moeten verbieden als mensheid .
  Al de frisdranken in de VS zijn al voorzien van Corn Fructose Syrup ofwel GMO..
  Dan nog de vaccinaties die het hele immuunsysteem om zeep helpen met de soms directe gevolgen van Autisme, ja ik heb zitten huilen oa om dat kind in de video en de arme ouders.
  Ik moet mijn WOEDE inhouden voor mijn taalgebruik naar de veroorzakers !!
  A Shot in the Dark – (2020 Documentary)
  https://www.youtube.com/watch?v=B2N35yVQcSk

  En hier hebben we mee te maken.

  Puzzling People: the Labyrinth of the Psychopath by Thomas Sheridan
  https://www.youtube.com/watch?v=c_PMmK13gDA&list=PLBAF0AFC457D5493E

  Ik hoop dat de mensen het alwareness krijgen waar Desiree ook al over heeft gesproken mbt vaccinaties.

  Het bewustzijn in wat voor wereld we echt leven en met wie we echt te maken hebben, we vertrouwen en denken het zal wel mee vallen.
  NEE ze hebben je wijsgemaakt dat je op een bal leeft die door de ruimte suist met belachelijke snelheden wat gewoon pure fantasie is en vergiftigen de mensheid.
  De vorm van de aarde is te controleren en te testen en het wordt terecht de grootste Deceptie in de mensheid genoemd.
  En sorry Akoeta vriend neem het niet persoonlijk op ik hou gewoon van de mensheid en de natuur het is allemaal zo mooi gemaakt dus we moeten gewoon onze power terugnemen door het bewustzijn omhoog te brengen van waar we leven, wat er op de aarde aan de hand is en hoe alles werkelijk in elkaar steekt.
  Gewoon een simpel verhaal daar hoef je geen Rocket Scientist voor te zijn, ja ja natuurlijk wat een uitdrukking.
  En nog even iets over je laatste zin over succes met je medemens en de natuur, laat de buitenlucht maar even weg.
  De natuur is prachtig en LIEGT niet en wat weten we als mensen over het bewustzijn van dieren, wat er in hen omgaat alles is maar gewoon aangeleerd voor de meeste en staan niet er niet bij stil en sommige hebben geen respect voor een ander leven wezen.
  Hoe kan een spin een ingenieus web maken terwijl hij dat hem nooit is aangeleerd ?!
  Beetje meer respect voor moeder natuur is wel op zijn plaats waar alles perfect gaat, het is voor de mensen en dieren gemaakt en we hoeven niet in te grijpen, Global warming ja, en nu weer een stikstof probleem, natuurlijk …
  Ik snap het wel, U nu hopelijk ook hoe de vork echt in de steel zit als u dat al niet grotendeels wist.

  It’s Not Your Fault
  https://www.youtube.com/watch?v=o8_xUiyWk0g

  1. Dank Je wel voor het uitgebreide verslag; ik heb alle filmpjes gekeken. In het begin was ik meteen overtuigd van de platte aarde, daarna twijfel je een beetje en dan denk je er niet meer aan. Nou, ik had alleen gehoord over weerballonnen (minister Molotov gooide zeker een Molotov cocktail naar die ballonnen!) en de omtrek van de aarde is ook mooi uitgedacht! Galileo Galilei had zijn laatste boek alleen in Nederland gepubliceerd, zijn twee dochters sloot hij gewoon op bij de nonnen en het was natuurlijk weer een Jezuïetencomplot! Queen schreef Bohemian Rhapsody over hem; anywhere the wind blows! The Maori’s (betekent: een gewoon mens) hebben ook een gewone platte aarde in het scheppingsverhaal. Psychopaten zijn mensen die belast zijn met negatieve geesten, het kan komen door aangeboren ziektes, medicatie, misbruik, mind control of drugs en alcohol. Ik denk dat als alle goede mensen samenkomen en een gouden verbinding vormen we à la minute alle negativiteit en ziektes uitschakelen! Hier is Freddy Mercury: https://www.youtube.com/watch?v=vsl3gBVO2k4

 9. Valse vlaggetjes; vliegtuig 752=77, doden 176=77 Silly Stories; kinderboek! https://lightonconspiracies.com/vivian-lee-the-strange-crash-of-ukrainian-flight-752-in-iran/ Misschien deed Trump die valse vertoningen om Israël voor de gek te houden! Vandaag is er een H.E.A.T.training in Virginia (naam van de dochter van Galileo) met crisissimulatie, Alex Jones is ook van de partij om, minuut 7: https://www.bitchute.com/video/VDAD1CR5xdk/

 10. De waarheid is hard en ja kun jij met de echte waarheid omgaan?!

  Het is de grootste leugen en er zijn boeken van die je kunt lezen voor de geïnteresseerde, ik denk dat dit iedereen wel aangaat als je het mij vraagt.
  Wie wil de waarheid niet weten en weten waar hij echt leeft ?!
  https://isitreallyflat.com/wp-content/uploads/2019/01/The-Greatest-Lie-on-Earth-Proof-That-Our-World-Is-Not-A-Moving-Globe.pdf

  Het is niet zo moeilijk om hier achter te komen dat we massaal voorgelogen zijn, wat ook al gedaan is om gewoon een ballon de lucht in te sturen, en uiteraard niet met een Go pro lens die een verkeerd beeld geeft.
  Die lens is mede verantwoordlijk voor het vertekende beeld van de werkelijkheid.
  Je moet maar eens nadenken wat ze met de mensheid gedaan hebben en wat voor soort geest je moet hebben, denk dat Thomas Sheridan het goed heet uitgelegd.
  Het gaat nog veel verder en heeft betrekking met de Bijbel en wat daar in beschreven, moet ook wel en hoe verderfelijk moet je wel niet zijn om dit de mensheid aan te doen.
  Ephesians 6:12
  For our struggle is not against flesh and blood, but against the rulers, against the authorities, against the powers of this dark world and against the spiritual forces of evil in the heavenly realms.

  Denk dat het hier goed wordt weergegeven met wat voor soort we echt te maken hebben, en ja een foto ofwel een opname van een ballon die naar een grote hoogte wordt gestuurd is meer waard dan 1000 woorden wat ook hier goed te zien is, prachtige opname van hoe de wereld er echt uitziet op grote hoogte..
  Stars Seen Through The Moon – NASA Means “Not A Space Agency” – The Sun Goes Around The North Pole
  https://www.youtube.com/watch?v=YVGrArlxt6k

  Gelukkig dat mensen massaal ontwaken uit de grootste deceptie en weten dat we voorgelogen zijn.
  En dat we niet naar space kunnen en waarom de rocket scientist Werner V Braun Psalm 19.1 op zijn grafsteen heeft staan.
  Does Werner Von Braun’s Gravestone Prove Flat Earth?
  https://www.youtube.com/watch?v=n65FdtNLHeA
  De leugens storten als een kaartenhuis in elkaar en we worden belazerd door mensen die geen wetenschapper zijn maar zich daar wel voor uitgeven, en die de jeugd hersenspoelen met list en bedrog.
  Bill Nye The Science Guy EXPOSED!! He’s an ACTOR NOT A SCIENTIST!
  https://www.youtube.com/watch?v=f1LosKosmGo
  Neil deGrasse Tyson Exposed | Hollywood Actor
  https://www.youtube.com/watch?v=KcqFDUJsBE0&t=58s
  Wetenschappers waar mensen van uitgaan dat ze het weten, en denken dat ze de waarheid spreken hebben de mensheid massaal voorgelogen.
  En mensen hebben dus uiteindelijk in leugenaars hun bewustzijn van hoe het werkt in de de wereld toevertrouwd..
  Is Theoretical Physics Actually Pseudoscience?
  https://www.youtube.com/watch?v=hZbVVWEE0YA
  Tesla had inderdaad gelijk en nu te begrijpen waarom hij met bepaalde teksten kwam over de fake scientists die de wereld op alle fronten belazeren en science die helemaal geen science is ..

  Today’s scientists have substituted mathematics for experiments, and they wander off through equation after equation, and eventually build a structure which has no relation to reality.

  Nikola Tesla

  Goed om te weten dat we in een fake wereld leven en dat we uiteindelijk allemaal speciaal zijn, dat we het centrum van het Universum zijn wat je kunt zien met je eigen ogen, die je niet belazeren en zien en dat alles over ons heen draait.
  Hoe mooi is het niet om te weten hoe de waarheid echt in elkaar zit en laat je niet meer voor de gek houden mensen want deze leugen gaat heel diep zoals u nu wel zult begrijpen.
  Doe zelf u onderzoek om te weten hoe de wereld echt in elkaar zit en wie er aan de touwtjes trekt, wat een enge zieke wereld waar we in leven en zo mooi nu op alle fronten naar boven komt.
  Het is nu aan ons om de wereld te veranderen want zoals je kunt zien dat het alleen maar slechter aan het worden is omdat er een valse agenda gespeeld wordt is u nu ook wel duidelijk..

  Ik hoop dat iedereen die dit artikel leest begrijpt, dat de tijd dringt. We kunnen er een prachtige wereld van maken maar daar zijn jullie hard bij nodig.

 11. Zoals ik al zeer snel vermoedde lopen de sporen achter de moord op gen. Soleimani naar Tel Aviv. Een recente bron :
  https://www.veteranstoday.com/2020/02/14/gen-soleimani-assassinated-to-sabotage-irans-talks-with-saudis-uae-following-israeli-briefing-nyt
  met citaten :
  “Breaking: NY Times Says Soleimani Killing “Mob Hit” by US for Israel to Block Gulf Peace Treaty (updated)
  The people who run Israel are all about exploiting chaos, and any talk about deescalation or peace is like holding a cross in front of a vampire…..
  American accepted having a base obliterated and 100 wounded and many killed, sources confirm, because the Soleimani killing had nothing to do with national security and everything to do with Trump’s private dealing with the Kosher Nostra….. (=einde citaten).
  Het belangrijkste zijn wel het volgende citaten gebaseerd op berichten in de NYTimes, zijnde de MSM en dus een bron boven alle verdenking (sic) :
  “Washington ordered the assassination of top Iranian General Qassem Soleimani to sabotage de-escalation talks between Iran, Saudi Arabia and the United Arab Emirates following a report by Israel’s Mossad spy agency, according to the New York Times. …
  The New York Times’ Thursday report, however, reveals that entirely different considerations, such as Israel’s push to undermine Iran’s attempts at peace with its regional neighbors, were behind the assassination……”“. (einde citaten).
  De voormelde berichten illustreren imo eens te meer de leugens en bedrog waarvan de USA zich bedienen om het vuile werk op te knappen voor Tel Aviv, en waarbij de USA zich gedragen als de slaaf van Tel Aviv en waarbij de USA en de andere slaven, het Oded Yinon moeten uitvoeren. Een plan dat m.i. al meer dan 40 jaar zorgt voor een eindeloos bloedvergieten met miljoenen doden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.